תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום רכשתי כרטיס מסך MSI R9 270X 2GB GDDR5 הוא אמור לעבוד על PCI EXPRESS X16 אבל מופיע לי שהוא פועל רק על X8 מצורפת תמונה: http://imageshack.us/a/img41/81 19/3wmu.jpg לוח האם הוא gigabyte p55a ud3 והכרטיס מחובר כמובן בסלוט של הX16 (גם הכרטיס הקודם ישב שם ועבד על X16) הדרייבר מעודכן בגרסא האחרונה האפשרית מאתר החברה יש למישהו רעיון איך לפתור זאת? תודה רבה יקי
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולכם. לפני כשבוע קיבלתי את מסך הLCD שלי Hyundai 17Q, אבל יש בעיה אחת....אני לא מצליח (פיזית ) לייצב אותו, אני מתכוון, ליישר את המרקע עצמו, אני מפחד להשתמש בכח כדי לא להזיק ולא מצאתי שום כפתור או משהו שומדע ממנו להיות במצב ורטיקלי ולא הוריזנטלי ולא רשום כלום באתר וההוראות שבאו עימו. מישהו נתקל בבעיה הפטטית הזו או שמע עליה ויכול לעזור לי ? כרגע החזרתי אותו לקופסא בינתיים חח תודה רבה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים בגלל שטויות כמו ווירוסים שהיו עליו והביצועים עליו תמיד היו טובים ללא שום בעיות. אחרי הפרמוט, שבו התקנתי דרייבר הכי חדש לכרטיס מסך וכל מני דרייברים מהדיסק של הלוח אם וכו', התחלתי לשחק כל מיני משחקים ושמתי לב שכל כמה זמן מתחילים להיות לי ממש פריזים שכל המשחק נתקע ל2-4 שניות, שבפריזים יש LOOPING לסאונד האחרון ששמעתי ואם אני רצתי קדימה לפני הפריז, אז גם באמצע שאני בפריז הדמות שלי תרוץ קדימה. (בעיה דומה לשל מישהו אחר בפורום) בכל מקרה, אין לי מושג איפה הבעיה כי לפני שפרמטתי את המחשב לא היו לי שום בעיות אז אני לא חושב שזאת בעיית חומרה. הנה המפרט שלי: Core i5 3570K @ 4.5Ghz Gigabyte UD3H-Z77X 8 GB …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב הווינדוס עלה והופיעה הודעה שנעשה שיחזור לנקודה קודמת ואז הופיע מסך כחול לכמה שניות ואז עלתה אופצייה ל"סייף מוד", המחשב עולה בסייף מוד אבל , אין נקודות שיחזור שאני יכול לשחזר. מה עושים ? מצרף תמונה של המסך הכחול.. הודעת השגיאה שקבלתי - "חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: FFFFF8A0058C1000 BCP2: 0000000000000000 BCP3: FFFFF8000332C78F BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\111013-30825-01.dmp C:\Users\אורי\App…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. במחשב נייח שהרעיש לי מאוד החלפתי את הספק כוח לחדש, את מאוורר המעבד לחדש ואת המאוורר מארז אחורי 8 ס"מ לחדש ועדיין מרעיש אותו דבר ואפילו יותר מהם הצעדים הבאים? איפה יש בביוס את ההגדרה שמורידה את סיבוב המאווררים לדקה (סלד) תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, בוצע עדכון ל-WIN 10. לאחר הריסטרט, המסך החל להציג צבעים פסיכודליים לחלוטין. עדכנתי לדרייבר העדכני של נוידיה (GTX970), אך עדיין אותה בעיה. בכרטיס המסך המובנה בלוח האם הכל בסדר. למישהו הפתרונות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה כאשר אני מחפש בג'ימייל 'HOT' אני רואה את המייל HOT-SHERUTISHI ורשום שהוא מופיע בדואר נכנס אבל כשאני נכנס לתיקיית דואר נכנס אני לא רואה את המייל הזה. האם זה קרה לעוד מישהו? מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קרתה לי תקלה מוזרה שהמחשב פתאום נתקע ועשיתי ריסטרט ועכשיו המחשב לא עולה בכלל, אפילו לא הביוס. כשמדליקים את המחשב אין בכלל צפצוף של הלוח אם ועל המסך לא רואים כלום. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשחק עם הכרטיסי זיכרון, להוציא ולהכניס, ניסיתי לאפס את הלוח אם על ידי הוצאת הסוללה אבל זה לא עזר. מדובר בלוח אם של חברת ASUS, דגם P6TD. כשמדליקים את המחשב כל המאווררים עובדים (של המארז, מעבד, כרטיס מסך וכו') והנורות על הלוח אם עובדות, רק לא רואים כלום על המסך ואין את הצפצוף הקבוע ששומעים כשמדליקים את המחשב.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי מדפסת שמתחברת דרך חיבור USB ועוד כמה אביזרים דומים אני רוצה לחבר את כולם אלחוטית דרך בלוטוס למחשב מה לקנות בשיבל לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת HP 5610. פתאום באמצע ההדפסה היא השתגעה... היא מודיעה שיש בעיה בראש הדיו השחור. (החלפתי ראש דיו לפני כחודש ומאז כבר הדפסתי מספר פעמים. מדובר בראש דיו מקורי) ניסיתי להוציא ולהחזיר את ראש הדיו - לא עזר. ניקיתי את המגעים בראש הדיו - לא עזר ניקיתי את המגעים במדפסת - לא עזר מה אפשר לעשות (לפני שקונים ראש דיו חדש ומנסים איתו.... כי אם זה לא יעזור אש סימן שהבעיה במדפסת... ולפי מה שראיתי, קשה למצוא כיום מדפסות שמשתמשות באותו ראש דיו... כך שסתם קניתי אותו...) תודה, מיכל
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קודם כול יש לי וינדוס 8 64 bit ועכשיו לבעיה יש לי במחשב שני harddisk*ובמחשב שלי יש בסך הכול c/d/e/f/g הכוננים c/f/g זה כוננן אחד שהוא הראשי*וe/f זה כוננים של כוננן נוסף.גלשתי באינטרנט ואז המחשב עשה לי ריסטרט אחרי שהודיע שיש בעיה במחשב והוא צריך לעשות ריסטרט.*ומתי שהוא נדלק הוא עשה repair לכוננן G ומאז שנפתח המחשב כונן g וF לא עובדים מתי שאני מנסה לפתוח כתוב Access is*Denied.*ואני לא יודע מה לעשות.*אשמח לקבל תשובה מה לעשות.*לפי מה שקראתי בכמה אתרים באנגלית הכוננים כאילו ננעלו.*
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן וחג שמח לכולם, קניתי לפני חודש ושלושה ימים קשיח חדש של 500GB מבית SeaGate. עכשיו, העתקתי אליו קצת מהמידע על הקשיח הקודם שלי, בשביל לפנות אותו, ואז ראיתי כמה מקבצי הוידאו שהיו קודם על הישן. שמתי לב שמדי פעם יש תקיעות קלות בוידאו, מה שלא הגיוני כי זה XVID. מצד אחד, יכול להיות שזה בגלל שעברתי מ-WINAMP חזרה ל-WMP, מצד שני, יכול להיות שהקשיח בעל ביצועים נחותים מהקודם (אפילו שעל הנייר הוא חזק יותר טכנית), מצד שלישי, ייתכן והוא תקול... הכנסתי לכונן Hirens boot CD, ויש שם תוכנת דיאגנוסטיקה ייעודית ל-SeaGate בשם SeaTools, הרצתי מבחנים מורחבים על הכונן, ויצא שם Faild. אני מגבה ברגע זה את כל המידע שיש לי על הקשיח הזה, ככה שגם אם הוא ייפול מחר לא איבדתי כלום. עכשיו השאלה שלי היא…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכפתור FN כאילו תמיד לחוץ גם בלי שאני ילחץ עליו לדוגמא המשפט: בעיה ע6 הכ*ת4ר FN בנייד - ב2י שהFN 214.(בלי שהFN לחוץ) בעיה עם הכפתור FN בנייד - כאשר ה FN לחוץ. מה ניתן לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע אם הראוטר הנ"ל יציב ועוצמת השידור שלו חזקה ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
??? יש לי צורב , בערך שנה כבר , פלקסטור 16X בכל מקרה , לאחרונה , (לא התקנתי דבר חדש או משהו) הוא מתחיל לצרוב..שומעים רעש של הדיסק מסתובב , ואז הוא מפסיק , ככה במשך 4 פעמים בערך...ואז יש כמה אופציות. א. הוא מתחיל לצרוב..והדיסק נצרב בסדר. ב. (מה שקורה בד"כ) הוא נותן Error - שאומר - Bad Medim , יענו מדיה דפוקה (מה שלא הגיוני , כי החלפתי כבר כמה מדיות). ג.נותן ERROR של - POWER CALIBRATION ERROR בכל אחד מהמקרים - הוא לא דופק את הדיסק , במקרה ב,ג הוא רק לא צורב , וגם לא דופק את הדיסק.. פתרון????!?!?! אני נואש. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי כבל USB2 LPt כלומר הוא מתחבר למחשב דרך כניסת יואסבי רגילה, והיציאה של הכבל היא יציאת LPT. הנה קישור לתמונה להמחשה: http://www.usbgear.com/USBG-PR1.html אני שואל איך שולטים במוצא, כלומר איך לדוגמא אני יכול להוציא "1" לוגי בפין 1 , ו"0" לוגי בפין 2. או כל צירוף אחר ב25 פינים שעומדים לרשותי. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ממש מוזר גיליתי שיש לי תיקייה במחשב שתופסת 1.2 ג'יגה ויש בה 6 קבצים מוסתרים עם סיומת pro.* מישהו יכול להסביר לי מה זה הקבצים האלו??? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד חדש lenovo c340 ושמתי לב שהוא מתחמם קצת בשטח שמעל המקלדת, קורה לרוב לאחר צפייה בנטפליקס או שאני מחבר את המחשב לטלוויזיה וגולש. בנוסף, שומעים את המאוורר (לא ברמה חזקה), האם זה תקין? יש איזה תוכנה שיכולה להראות את מצב הרכיבים, התקינות והטמפרטורה של המחשב? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמלצה שלכם קניתי מחשב (נוסף) לוח גיגה בייט- GA 81945PG ומעבד אינטל 2.66 דואל, עם קירור מקורי. הרכבתי את המחשב הכל תקין ועובד, גם במאמץ. חשוב לציין- לא בוצע שום OC אפילו קטן! הבעיה: אני מדליק את המחשב (תחילת יום, כלומר המחשב קר), המסך לא נדלק, והמחשב לא עולה. אחרי מספר שניות המחשב נכבה לבד- נראה לגיטימי שלא ישרף. אני מרגיש את הגוף קירור ממש חם, רותח והמאוורר עדיין עובד. הוא לא נדלק שוב- והגוף קירור רותח. הוצאתי מהחשמל, המתנתי 2 דקות, הדלקתי- הוא נדלק, והמאוורר קירר את הגוף קירור תוך 10 שניות- הכל עובד ורץ גם במאמץ. שוב כיבוי- שוב אותה בעיה, פעם עובד פעם לא. כשהוא עובד הטמפ בביוס עומדת על 32-36 מעלות שזה נורמלי לחלוטין. אני בד"כ מרכיב מחשבים שלי עם לוחות אסוס,ומעבד אינטל …
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. בבוקר הדלקתי את המסך אחרי שהמחשב נשאר דלוק בלילה, והזזתי את העכבר כדי שיראה תצוגה. פתאום נשמע צפצוף אחד ארוך שלא הפסיק עד שכיביתי את המחשב. כשהדלקתי לא הייתה תצוגה ונשמעו צפצוף 1 או 2 ובעקבותיהם 8 צפצופים קצרים ומהירים. ניסיתי לבדוק אם זאת בעיה בזכרון, ניתקתי את כל הכוננים הקשיחים, שיחקתי עם הסטיקים (בדקתי כל אחד לחוד ובדקתי גם סטיק מהמחשב של אח שלי שעובד טוב מאוד.) אך עדיין נשמעו הצפצופים. המפרט: MSI K9N NEO AMD Athlon 64 X2 4600 3GB DDR2 nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIe 3 הארדיסקים שונים וספק 350W EZ COOL חיפשתי קצת באינטרנט והבנתי שהצפצופים האלו יכולים להיות 2 דברים, לפי הביוס שלי: 1 long, 8 short Display/Retrace test failed 8 short Display memory Re…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב קרס במהלך עבודה רגילה Out of the blue. ניסיון לאתחל את המחשב נכשל. ניסיון לבצע startup repair נכשל מיידית עם הודעת השגיאה 0xc00000e9 - An unexpected i/o error has occurred מוכר למישהו? הצעות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק שהוא מחולק לשני כוננים ואני רוצה להפוך אותו לכונן אחד איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט: P4 2.8GHz Asus P4P800 256MB*2 DDR400 R9800 PRO שלום לכולם, אני צריך עזרה עם בעיה של חבר בפורום (Gnome): התקנתי כרטיס PCI (כרטיס טלויזיה של לידטק, ישר מהקופסה), וכשניסיתי להדליק את המחשב - מסך שחור, אין POST ואין שום צפצוף אפילו. הבעיה המשיכה גם לאחר הוצאת הכרטיס. איפוס ביוס לא עזר (בחוברת ההדרכה כתוב להוציא את הבטריה ולשנות את מיקום הג'מפר ל10 שניות. יכול להיות שיותר זמן יעזור?). כמובן שלפני התקנת הכרטיס הכל היה תקין, המחשב עלה בלי בעיות (כלומר - זה לא בעיית ספק או כרטיס מסך. הRAM גם בסדר ומחובר היטב). במהלך התקנת הכרטיס לא נפגע שום רכיב פיזית, וכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. מה עוד אפשר לעשות? נשמח לרעיונות...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי וינדוס 10 לא מקורי .. פרוץ הכל עובד ומתקבל חוץ מהשלט למשחקים מאיפה להוריד דריוור ? זה שלט של xbox או איזה אתר להיכנס ???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן פירמטתי את המחשב שלי שמטרתו היא עיבור אודיו. בזמן העתקת קבצים או חיבור מחשב למחשב באמצעות כבל רשת המחשב פתאום מראה תצוגה מבולגנת של צבעים על המסך ולמרות זאת ממשיך לעבוד, לא קורס. כאשר אני מפעיל אותו מחדש לפעמים הוא חוזר למצבו הקודם ולפעמים הוא פשוט משמיע רעש כאילו בוא נדלק מחדש אך הוא לא מראה כלום על התצוגה. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב: עוד משהו שאולי יכול לעזור זה שמאז ומתמיד שאני מדליק את המחשב זה נראה ככה: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-