עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by iZi,

מפרט: P4 2.8GHz Asus P4P800 256MB*2 DDR400 R9800 PRO שלום לכולם, אני צריך עזרה עם בעיה של חבר בפורום (Gnome): התקנתי כרטיס PCI (כרטיס טלויזיה של לידטק, ישר מהקופסה), וכשניסיתי להדליק את המחשב - מסך שחור, אין POST ואין שום צפצוף אפילו. הבעיה המשיכה גם לאחר הוצאת הכרטיס. איפוס ביוס לא עזר (בחוברת ההדרכה כתוב להוציא את הבטריה ולשנות את מיקום הג'מפר ל10 שניות. יכול להיות שיותר זמן יעזור?). כמובן שלפני התקנת הכרטיס הכל היה תקין, המחשב עלה בלי בעיות (כלומר - זה לא בעיית ספק או כרטיס מסך. הRAM גם בסדר ומחובר היטב). במהלך התקנת הכרטיס לא נפגע שום רכיב פיזית, וכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. מה עוד אפשר לעשות? נשמח לרעיונות...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Kobi Defen,

שלום. במחשבי הנייח קיימת יציאת 15 פינים אחת בלבד עבור מסך. (קיימות יציאות נוספות אשר אין לי מושג למה נועדו) קניתי מפצל על מנת לחבר יציאה זו לשני מכסים. כעת אני רואה בשני המסכים (הזהים) את אותה התצוגה, ולא מצליח לבצע הגדרות אשר יאפשרו לשני המסכים "להתנהג" כמסך אחד גדול. כלומר יתאפשר לי "לפזר מסמכים שונים על כל מסך, ויהיה כמובן מצביע עכבר אחד אשר יעבור ממסך אל מסך. האם זה אפשרי ? מצרף צילום של גב המחשב. תודה למגיבים. יעקב, 054-2540437.

3. Started by ofer_mat,

משהו יודע למה כל כך חשוך במשחק הזה??

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. קרתה לי תקלה מוזרה שהמחשב פתאום נתקע ועשיתי ריסטרט ועכשיו המחשב לא עולה בכלל, אפילו לא הביוס. כשמדליקים את המחשב אין בכלל צפצוף של הלוח אם ועל המסך לא רואים כלום. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשחק עם הכרטיסי זיכרון, להוציא ולהכניס, ניסיתי לאפס את הלוח אם על ידי הוצאת הסוללה אבל זה לא עזר. מדובר בלוח אם של חברת ASUS, דגם P6TD. כשמדליקים את המחשב כל המאווררים עובדים (של המארז, מעבד, כרטיס מסך וכו') והנורות על הלוח אם עובדות, רק לא רואים כלום על המסך ואין את הצפצוף הקבוע ששומעים כשמדליקים את המחשב.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by iveco,

התקנתי PUPPY LINUX אל הארד דיסק הבעיה היא כזאת : המערכת ההפעלה ממש " ישנה " או שהפיתוח דיי תקוע דפדפן מובנה ענתיקה מתאים לשנות ה 90 הוא יותר דומה ל EX6 שניסיתי להתקין דרך המערכת FIREFOX חדש הוא נתן לי רק גירסה אחת שגם היא נחשבת ישנה מאוד אפילו שניסיתי להתקין ADBLOCK ה FIREFOX לא זיהה אותו ולא נתן לי . אפילו ה FLASH PLAYER תקוע על גירסה 10 זכרונה לברכה יש שני הורדות 9, 10 . התקנתי OPERA נתן לי גירסה ישנה בלבד ושניסיתי לפתוח רואים את הקיצור של של האופרה אבל זה לא עולה גם אחרי RESET לא עולה זה מערכת הפעלה שמתאימה יותר ל ATARI ומגאסון , פעם ראשונה שממש התגעגעתי ל XP אני אנסה להוריד LINUX אחר ונראה מה יקרה , לפחות הצלחתי להתקין את הלינוקס לכונן הקשיח גם משהו דרך ה LIVE CD . …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by moping,

היי! הרכבתי מחשב חדש מעבד I5 לוח ג'יגהבייט H67M כרטיס מסך חזק של GAINWARO GTX560 1024M 2ג'יגה זיכרון ספק ג'נרי המאווררים עובדים אך מסך שחור. בכרטיס ONBORD המחשב עובד וקיימת תצוגה. 1) האם זה קשור לספק? 2) קיימות בכרטיס 2 כניסות לתקע חשמל אחד המאוורר של הכרטיס מסך עובד ואילו על השני המאוורר לא עובד? אשמח לשמוע פתרונות המחשב חדש! המון תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש למי מחשב נייד של HP המחשב לא חדש הדגם שלו DV6 1330ej במחשב היו 2GB של RAM ועלפי אתר היצרן ניתן להרחיב עד 8 GB ,היום הוספתי לו זיכרון עבד כמו שצריך אחריי פירמוט והתקנת עידכונים המחשב התחיל לעשות ריסטרטים בעצמו ולהתקע מדי פעם במסך החלון (האנימציה של החלון הזז) אחרי שניסיתי לעשות כמה פעמים שחזור לנקודה קודמת זה לא עזר.. עשיתי פורמט שוב פעם אבל הוא בזמן ההתקנה עושה ריסטרטים בעצמו.. לעזרתכם אודה..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by iveco,

יש לי מעבד די מוזר כל פתיחה של דף אינטרנט בשניה הראשונה או 2 שניות ראשונות הוא קופץ ל 100 אחוז ויורד חזרה למטה וזה יוצר סוג של " קפיאה " מעצבנת כזאת האינטרנט קצת נתקע לשניה 2 ואז האינטרנט זורם , למה הוא מתאמץ כל כך בפתיחה של דף ? לחבר שלי יש מעבד יותר חזק משלי I7 3770 ובפתיחה של דף האינטרנט המעבד קופץ גג ל 30-40 אחוז ואצלי ב G2030 כל פתיחה של דף 100 אחוז YNET ספורט 5 וכאלה משגע אותי , הפלאשים / תמונות כל כך מקשות עליו ? זה לא משחק סה"כ דף אינטרנט . חשבתי להיכנס ל MSCONFIG ללשונית מתקדם ולסמן 2 ליבות ב V אולי ככה אני ארגיש הבדל אבל אני בספק , אפילו הורדתי את ה C1E EIST וכו' כדי שהתדר ישאר גבוה 3GHZ וזה לא עזר . בדקתי את הטמפרטורה של המעבד היא תקינה לגמרי / גם הט…

9. Started by oronluko,

שלום, יש לי תקלה אקראית שמדי פעם קורת כאשר אני מדליק את המחשב עולה לי התמונה שמצורפת. "Recovery Your PC/Device needs to be repaired A required device isn't connected or can't be accessed Error code: 0xc000000e You'll need to use recovery tools. If you don't have any installtaion media (like a disc or USB device), contact your PC administrator or PC/Device manufacturer." אחרי שאני מבצע ריסט ידנית זה מסתדר והוינדוס עולה כרגיל. (הכנסת דיסק של וינדוס ביצוע recovery לא עוזר, הבעיה חוזרת על עצמה אחת לכמה זמן שאני מדליק את המחשב). המפרט של המחשב מצורף בצד והוינדוס מותקן על SSD. למישהו יש רעיון אולי מה זה יכול להיות או האם זה עשו…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by shlosi,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by maor5,

שלום לכולם ,שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה וצום קל! יש לי בעיה כבר הרבה זמן והיא כזאת איך שאני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות יש לי מסך שחור עם _ בצד שמאל מהבב. שום מקש אינו עוזר שאני לוחץ עליו, אך אם אני עושה ריסט אז המסך השחור עם ה_ נעלם ועולה לי הויסטה במקום מה התקלה יכולה להיות? תודה לכולם

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם.... התחילה לי היום בעיה מוזרה במחשב התמונה במסך קופאת לאיזה 10 שניות ואז נהיה מסך שחור והוא חוזר לעצמו... בדקתי טמפ' של המעבד הכל תקין באיזור 30 מעלות.... בדקתי טמפ' של הכ"מ גם נראה תקין 34 מעלות....(בדקתי עם תוכנת GPU-Z אם יש תוכנה אחרת אשמח להצעו ת) הבעיה מתרחשת לרוב בזמן משחק אך גם כששום דבר לא פועל ברקע...ממש כלום חוץ מאנטי וירוס , כך שזה לא נראה לי ממאמץ או משהו כזה. לא הותקן שום דבר על המחשב בשבועיים האחרונים.... לדעתי זאת בעיה של הכרטיס מסך... אשמח לקצת עזרה בעניין. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי לכולם, כבר מאתמול אני מנסה לעדכן את הכרטיס מסך וכל פעם התוכנה מגיעה עד הסוף ופשוט נתקעת בלי להתקין. עשיתי את התהליך משהו כמו 10 פעמים וכל פעם אותה התוצאה.. מגיעה עד סוף ההורדה ופשוט נתקעת. אני מדבר על לפטופ עם כרטיס מסך Geforce GT 750M אם זה משנה. - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שניסיתי להוריד את העידכון ישירות דרך האתר שלהם ועדיין ביקש ממני לעדכן את הדרייבר. בקיצור... זה לא הצליח.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by toroker,

שלום לכולם ! לפני כמה שנים רכשתי משחק "DARK VENGEANCE" ומאוד נהניתי לשחק בו במחשב הישן שלי שמיכל : מעבד P133 ,לוח האם INTEL ,זיכרון 32 MB , כרטיס מסך RIVA TNT 16 MB , דיסק קשיך 8 GB ,מסך של PACKARD BELL 1020 , כונן CD-ROM LGX52 . לפני חודש רכשתי מחשב חדש שמכיל : מעבד P4 2G , לוח אם INTEL "MARYWALLE" 2 ,זיכרון 256 MB ,דיסק קשיך 41GB ,כרטיס מסך NVIDIA GFORCE2 MX400 , מסך LG 795 PLUS , כונן CD-ROM LGX52 . בשני מחשבים השתמשתי במערכת הפעלה WINDOWS98 . גיליתי לאחר התקנה של המשחק במחשב החדש שלא עובד המשחק הזה . שיניתי את DIRECTX מגרסה 8.0 ל 8.1 ,התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך ולכרטיס קול ולא עזר כלום האם יש לכם איזה שום פתרון לזה ? בתודה טורוקר

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Psychoticat,

שלום, יש לי הארד-דיסק ש"תקתק עצמו למוות" ואני רוצה לחלץ ממנו קבצים שחשובים לי. האחריות עליו כבר פגה תוקף מזמן. איך עושים את זה, איפה וכמה נזק לכיס? תודה וחג סוכות שמח.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by oris,

ממש לפני שאני זורק מהחלון המחשב: i5 עם 4 גיגה. כל מספר מועט של פעולות המחשב לא מקבל פקודות. סרגל המשימות הופך לאדיש ולא ניתן לשכנע אותו שיתקשר. בנוסף- בתוכנות שונות יש תופעות מוזרות ומאוד מעצבנות. לדוגמה- בכרום- לחיצה על לשונית סוגרת אותה, סליידרים בתוכנות גרפיקה לא זזים. הפתרון הזמני שמצאתי: קונטרול אלט דיליט, לחיצה כפולה (בודדת בכלל לא מגיב) על הפעל את מנהל המשימות וכך המחשב חוזר לתפקוד רגיל ומהיר לדקה או שתיים הבאות. גם אם שום תוכנה לא פתוחה, מינימום1.5 גיגה תפוסים. ניסיתי לסגור את רב התהליכים אבל אין שינוי בכלל. עדכנתי ככל יכולתי, סרקתי ועוד ועוד. נואש בתודה אורי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by shaithebest,

החלפתי לוח חדש בגלל קבלים נפוחים\ הלוח הישן היה של FOXCON סוקט 775 DDR1 החדש הוא של ASROCK DDR2 SOCKET 775 מערכת ההפעלה מסרבת לעלות ואני לא יכול לפרמט בשום אופן (מה שיפתור את הבעיה) המערכת עולה ושאני לוחץ על START WINDOWS NORMALY הוא מרסטט מייד. לא נכנס לSAFE MODE ברור שאקספי לא יודע להבחין בין ציפסט לציפסט אז ניסיתי להכנס דרך ERD MINI XP כדי למחוק דרייברים אבל במנהל ההתקנים שם אני רואה רק דרייברים בסיסים כמו דיסק מקלדת עכבר וכדומה מישהו מכיר קומבינה איך אני מצליח להחיות את המתים בלי לפרמט? אגב בביוס ניסיתי הכל שום דבר לא עוזה מבחינת הגדרות. הדיסק הוא IDE בלי ג'אמפרים יעני מאסטר תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by manor94,

שלום, קודם כול יש לי וינדוס 8 64 bit ועכשיו לבעיה יש לי במחשב שני harddisk*ובמחשב שלי יש בסך הכול c/d/e/f/g הכוננים c/f/g זה כוננן אחד שהוא הראשי*וe/f זה כוננים של כוננן נוסף.גלשתי באינטרנט ואז המחשב עשה לי ריסטרט אחרי שהודיע שיש בעיה במחשב והוא צריך לעשות ריסטרט.*ומתי שהוא נדלק הוא עשה repair לכוננן G ומאז שנפתח המחשב כונן g וF לא עובדים מתי שאני מנסה לפתוח כתוב Access is*Denied.*ואני לא יודע מה לעשות.*אשמח לקבל תשובה מה לעשות.*לפי מה שקראתי בכמה אתרים באנגלית הכוננים כאילו ננעלו.*

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שמעו חבר'ה .. כבר כמה זמן יש לי כל חצי שעה - שעה בממוצע מסך כחול דבר אשר ממש מייאש אותי בעבודה על המחשב! ובכן אני חייב עזרה בנושא .. עכשיו המפרט מחשב שלי הוא: מעבד - פנטיום 4 3 גיגה הרץ ליבת פרסקוט זיכרון - 512X2 = 1 GB כ.מסך - גיפה 5200FX הארד דיסק - 80 GB SATA בטכנולוגיית ה RAID לוח אם - MSI PT-NEO 880 ספק - 500WATT נראה לי של ATX עכשיו ניסיתי לעבוד עם זיכרון אחד לבד (כל פעם ניסיתי אחד אחר) ועדיין המסכים הכחולים נמשכים ככה שזה לא בעיית זיכרון. הספק הוא יחסית חדש אז לא נראה לי שזה בעיה שלו .. וחוץ מזה הטמפ' של המעבד,הארד דיסק ולוח האם הטמפ' הם בממוצע ולא גבוהיים וגם המחשב מנוקה יסודית מאבק מבפנים. גם המחשב מנוקה מבחינת וירוסים,ספיוורים,מפתחות רגיסטרי שגויים וכ'ו וגם המחש…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by lira,

נראה לי שנשרף לי מסך הטלוויזיה, יש פסים לרוחב המסך וגם הצבעים מאוד כהים. זה קרה פתאום בלי שאף אחד יגע בטלוויזיה. הזמנתי טכנאי שיבוא לבדוק (זה הטכנאי http://bennyservice.co.il/index.php/lcd-led אם מישהו מכיר ויכול להגיד לי אם הוא מקצוען או לא). אני רוצה לדעת אם הסימנים שתיארתי אכן אומרים אם המסך נשרף או לא, או שהבעיה היא אחרת? תשובה מהירה תעזור אני רוצה לדעת לפני שהטכנאי מגיע.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. כרטיס מסך אונבורד, חלונות 95. התקנתי את הדרבירם לכרטיס מסך, רשום לי שהכל תקין אבל משום מה אני עדיין לא יכול לבחור יתר מ 16 צבעים בתוך חלונות 95. מה יכולה להיות הבעיה? (מדובר במחשב 266 MHZ)

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם. לפני כחודש קיבלתי מחבר את הכרטיס מסך GTX970 G1 של גיגבייט, והרכבתי סביב הכרטיס הזה את המפרט הבא (המחשב מיועד למשחקים על רזולוצית 1080P) : I5 6500 Arctic freez 11pro Asus B150 Pro D3 4x4GB DDR3 1333Mhz ספק כח SEASONIC 620W חדש. וכונן 500GB 7200RPM של סמסונג, העניין הוא שהכונן כבר בן כ5-6 שנים, לקחתי אותו ממחשב ישן. כל הטמפרטורות נמוכות גם במאמץ של כלל הרכיבים, אבל במהלך משחקים כמו לדוגמה CSGO יש תקיעות של שנייה לערך ואז המשחק חוזר לעבוד, שנייה שבא המסך והסאונד קופאים, זה קורה בכל המשחקים אבל לא שמתי לב לשום בעיה מיוחדת כאשר מערכת ההפעלה עובדת או בזמן גלישה באינטרנט. יש דרך לבדוק את תקינות הכונן? …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם. במחשב שלי יש לי שני כוננים קשיחים. אחד מחולק לשתי מחיצות: מערכת הפעלה וקבצים אישיים. הכונן השני הוא מעין כונן גיבוי. הכונן השני (של הגיבוי) מאז שפירמטתי את המחשב לווינדוס 7 (לפני חודש) התחיל להשמיע בערך כל כמה שעות של עבודה מעין קול כמו של הכיבוי של הכונן הראשי בעת כיבוי המחשב. גיליתי שזה מגיע ממנו ולא משום דבר אחר כי: 1. זה הרעש שאני שומע כשהמחשב נכבה, וחשדתי שזה מאחד הכוננים. 2. כשאני נכנס ל"מחשב לי" ונכנס לכונן הזה, נשמע קול של הדלקת המחשב. מה לדעתכם זה, האם זה קשור לווינדוס 7? או שאולי זה סימן לא טוב לגבי הכונן הזה? ו בכלל רעיון אחר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. למאווררים של הנייד שלי יש מצבי רוח. הם מפיקים לרוב רעש די חזק של אוורור, ולפעמים (אני חושב שזה לפי תרמו-סטט) הם חוטפים קריזה ועושים אפילו רעש חזק יותר לכמה זמן. המצב היה ככה מאז שקיבלתי את המחשב (לפני שנתיים), ורציתי לדעת מה אפשר לעשות בנידון. כדאי שאציין שלפעמים כשאני מריץ עליו משחקים "כבדים" (יחסית למה שהוא יכול להחזיק.. שזה לא ממש "כבד") הוא מתכבה כעבור כמה דקות בדרך כלל, אבל כשהוא בבית שלי הוא לא מתכבה בדרך כלל - אני חושב שזה בגלל הטמפרטורה, ועל השולחן בבית שלי יש לו איוורור ו-1000 כיווני אוויר. רציתי לדעת: 1)האם למישהו מכם הייתה בעיה דומה בנייד? 2) כמה עולים מאווררים נורמליים לנייד 3) האם זה נכון שקשה להתאים מאוורר לניידים? שזה משתנה מנייד לנייד? 4) האם הליך ההתקנה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלושה הארד דיסקים: א'-120 ג'יגה ווסטרן דיגיטל ב'-80 ג'יגה סאיגיט בראקודה ג'-40 ג'יגה ווסטרן דיגיטל (כולם IDE) בד"כ רק הארד דיסק א' מחובר, אבל הוא כנראה נשרף (כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעת insert a working boot device יש לציין שהוא מג'ומפר כראוי וניסיתי גם במחשב אחר, אני גם לא מרגיש שההארד דיסק זז בכלל) הארד דיסק ב' עובד רק כשהוא מחובר על אותו כבל של הצורב ומג'ומפר כסלייב והצורב כמסטר וגם כשאני נכנס הוא נכנס למשתמש ועושה loading personal setting... וזאת עוד אחרי windows repair וכמובן-אותו דבר קורה גם בסייף מוד. (רק כשאני נכנס למשתמש שלי, כשאני נכנס לאדמין הוא עובד (בסייף מוד)) כשאני מחבר את ההארד דיסק למחשב אחר המחשב עולה אך לא מזהה את ההארד דיסק. הארד דיסק ג' עובד…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים