תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים... אני אנסה לקצר כמה שניתן , הרכבתי לידידה שלי מחשב מחלקים שונים שהיו במחשבים הישנים שלי. בסופו של דבר זה המחשב : P4 2.8 HT 256X2 PC3200 לוח אם של גיגה בייט SIS chip set fx5200 מחשב סביר ביותר , אחרי הכל המקסימום שהיא תעשה איתו זה אינטרנט\מוזיקה\סרטים\עבודות הדפסה. בכל מקרה, עשיתי פורמט , התקנתי מערכת הפעלה מחדש ודבר מוזר קורה לי.. המחשב עובד בסדר גמור , חלק לגמרי , אבל כל פעם שאני לוחץ על הכפתור הימני של העכבר המחשב מגבל כמו "לאג" קטן כזה... אם זה תוך כדי תזוזה עם העכבר , אז הוא מקרטע ל2 שניות.. אם אני ממשיך ללחוץ על הכפתור הימני בלי הפסקה תוך כדי שאני מוזיז את העכבר אז ממש הוא מקרטע לי על המסך כאילו אני מוזיז אותו עם איזה 3-4 FPS . שמתי לב שלא רק העכבר מקרטע…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ונתקלתי בשגיאה 0x80070017, יש לי הרבה נסיון עם פירמוטים התקנות וכדומה,לא נתקלתי בשגיאה כזאת קודם לכןניסיתי אפילו להוריד גירסה אחרת של וינדוס - צרבתי כמה פעמים גירסאות שונות של וינדוס 7 64 ביט -על המהירות הנמוכה ביותר, ועדיין באמצע ההתקנה , ב 53% או 77% פשוט מתקבלת השגיאה . אשמח לפיתרון מהיר אובד עצות..
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע אם הראוטר הנ"ל יציב ועוצמת השידור שלו חזקה ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך HD4670 והכרטיס בזמן האחרון התחיל לעשות בעיות אז ביצעתי לו בדיקת OCCT ונימצא כ 4582 ERRORS *מעולם לא ביצעתי אוברקלוק האם זה נחשב לתקין? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט של המחשב: מעבד I5 750, כרטיס מסך HD5850, היה 4 גיגה והוספתי 4. הראם מזוהה 8 גיגה אבל רק 4 ניתן לשימוש. הטכנאי אמר שאם אני אפרמט זה יזהה את כל ה8 גיגה. 1.האם זה נכון? 2.האם יש דרך שה8 גיגה יזוהה ללא פירמוט? 3. האם כדאי למפרט הזה לשדרג ל8 גיגה או להישאר עם 4?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי Pentium 3 1G עם 320 מ"ב זכרון (256 + 64). הוספתי עוד 64 ופתאום המחשב הפסיק לעבוד. הוא נדלק אבל המסך לא מראה כלום. פירקתי הכל כולל הלוח אם ושמתי מחדש - לא עזר. בדקתי את הזכרון על מחשב אחר והוא בסדר גמור. ניסיתי לאפס את הביוס אבל גם זה לא עזר. לפעמים המחשב נותן צפצוף של בעיה בזכרון ולפעמים לא. מה לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה: כאשר אני משחק במקס פיין 2 או וייס סיטי, המחשב עושה RESET קבוע, יכול להיות שזה מנגנון ל RESET אוטומטי? אגב, כשאני נכנס אחרי זה לביוס, זה מראה לי טמפ' של המעבד על 50 מעלות - Intel Pentium-4 Northwood HT 2600MHz! איך בודקים אם יש את המנגנון ואיך לנטרלו? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהוא יכול להציע פתרונות לבעיה יש לציין כי אין בעיות טמפרטורה וגם אין בעיות של יציבות של המארז יאולי הספק,DRIVERS או משהוא אני ממש לא יודע תודה לכל העוזר בדר SUBX2 במערכת חלונות XP המחשב לא מצליח לגמור את ההתקנה בWIN98 מהדורה 2 לאחר זמן מה המערכת נופלת [מופעלת מחדש] ממש מבאס .....
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה מיקורסופט כדי לפתוח איזה רובץ לבדוק ,מנסה לפתוח דרך התוכנה WINDBG ,והוא רושם לי שאין לי אפשרות לפתוח את הקובץ הנל ,שמתי לב שיש לי איזה מנעול על התיקייה של המיני דאמפ ,איך אני מבטל ופותח את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשלב 2 קיטים של זיכרונות, שניהם 1600, שניהם קינגסטון היפר x האחד 9.9.9 cl9 והשני 10.10.10 cl10.. איך אני יכול להתאים בניהם? לעשות downclock לזיכרון 10 ל9?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד חדש lenovo c340 ושמתי לב שהוא מתחמם קצת בשטח שמעל המקלדת, קורה לרוב לאחר צפייה בנטפליקס או שאני מחבר את המחשב לטלוויזיה וגולש. בנוסף, שומעים את המאוורר (לא ברמה חזקה), האם זה תקין? יש איזה תוכנה שיכולה להראות את מצב הרכיבים, התקינות והטמפרטורה של המחשב? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמלצה שלכם קניתי מחשב (נוסף) לוח גיגה בייט- GA 81945PG ומעבד אינטל 2.66 דואל, עם קירור מקורי. הרכבתי את המחשב הכל תקין ועובד, גם במאמץ. חשוב לציין- לא בוצע שום OC אפילו קטן! הבעיה: אני מדליק את המחשב (תחילת יום, כלומר המחשב קר), המסך לא נדלק, והמחשב לא עולה. אחרי מספר שניות המחשב נכבה לבד- נראה לגיטימי שלא ישרף. אני מרגיש את הגוף קירור ממש חם, רותח והמאוורר עדיין עובד. הוא לא נדלק שוב- והגוף קירור רותח. הוצאתי מהחשמל, המתנתי 2 דקות, הדלקתי- הוא נדלק, והמאוורר קירר את הגוף קירור תוך 10 שניות- הכל עובד ורץ גם במאמץ. שוב כיבוי- שוב אותה בעיה, פעם עובד פעם לא. כשהוא עובד הטמפ בביוס עומדת על 32-36 מעלות שזה נורמלי לחלוטין. אני בד"כ מרכיב מחשבים שלי עם לוחות אסוס,ומעבד אינטל …
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני כמה שנים רכשתי משחק "DARK VENGEANCE" ומאוד נהניתי לשחק בו במחשב הישן שלי שמיכל : מעבד P133 ,לוח האם INTEL ,זיכרון 32 MB , כרטיס מסך RIVA TNT 16 MB , דיסק קשיך 8 GB ,מסך של PACKARD BELL 1020 , כונן CD-ROM LGX52 . לפני חודש רכשתי מחשב חדש שמכיל : מעבד P4 2G , לוח אם INTEL "MARYWALLE" 2 ,זיכרון 256 MB ,דיסק קשיך 41GB ,כרטיס מסך NVIDIA GFORCE2 MX400 , מסך LG 795 PLUS , כונן CD-ROM LGX52 . בשני מחשבים השתמשתי במערכת הפעלה WINDOWS98 . גיליתי לאחר התקנה של המשחק במחשב החדש שלא עובד המשחק הזה . שיניתי את DIRECTX מגרסה 8.0 ל 8.1 ,התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך ולכרטיס קול ולא עזר כלום האם יש לכם איזה שום פתרון לזה ? בתודה טורוקר
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך לא קלט לי את כבל HDMI מהמחשב אז חיברתי כבל ללוח אם (מה שמחובר כרגע) ואז ראיתי שמשחקים לא רצים טוב אז עדכנתי דרייברים לפי כרטיס המסך שהיה רשום לי במחשב (מה שבמפרט כרגע) עכשיו בעיון במפרט מחשב אני רואה שכרטיס המסך שלי אמור להיות Nvidia GeForce GTX1050 יוצא שהתקנתי דרייברים של כרטיס מסך של לוח אם (אולי זה הסיבה) ועכשיו כשאני קניתי כבל DVI וחברתי מהכרטיס מסך למסך זה לא קולט לי את הכבל ניסיתי להתקין דרייברים לפי שם של הכרטיס מסך שהמסך לא קולט אבל הוא רושם לי יש למישהוא פתרון? אני מצטער על המפרט הארוך פשוט אני גרוע במחשבים אז העתקתי הכל. מפרט : SiSoftware Sandra ID Host Name : DESKTOP-BCS7QQC Workgroup : WORKGROUP …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מחשב נייד ACER שיש בו תקלה מוזרה במסך . המחשב עובד מצויין , ופתאום המסך הופך להיות לבן והתצוגה נעלמת . מכבים את המחשב מדליקים מחדש ולפעמים התופעה נעלמת ולפעמים המסך נשאר תקוע על מסך לבן גם יום שלם כולל הדלקה וכיבוי שלא עוזרת . בהתחלה חשבתי שיש בעיה בלוח אם של המחשב וחשבתי להתייאש ולזרוק אותו . אבל חיברתי את המחשב למסך חיצוני עם כבל VGA וגם שנהיה מסך לבן במחשב נייד במסך הרגיל התצוגה עובדת מצויין וכנראה הלוח אם תקין . עם מסך חיצוני אני יכול לעבוד במשך ימים ללא הפרעה . האם יש תקלה במסך עצמו ויש צורך להחליף אותו ? האם יש תקלה בכבל של המסך שצריך להחליף או לחזק או לנקות ? מישהו פעם נתקל בתופעה דומה ויש לו פתרון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ההארד דיסק הוא MAXTOR d740x-6l 60GB לוח האם הוא http://www.motherboards.org/reviews/motherboards/1918_3.html כלי העזר שנבחר הוא http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=IDE-SATA-SI ובכל זאת, משהו לא עובד פה המחשב לא מזהה את ההארד דיסק. בחיבור ה IDE היחיד שיש בלוח האם, אני משתשמש בשביל הצורב ה"ישן" שלי פתרונות או רעיונות יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הת'רד ה 10 על המחשב שלי אם לא יותר,שכה יהיה לי טוב. המחשב שלי חדש.. נקנה לפני חודשיים וחצי,הנה כל מה שקרה: לאחר התייעצות בפורום על מפרט,ולאחר כמה קיצוצים שלי ,הגעתי למפרט למחשב זה. (ראו חתימה). כשהגיע המחשב.. הוא היה בסדר בהתחלה. התחלתי להתקין אינטרנט,תוכנות הגנה וכו'. לאחר יומיים אכזבה.. המחשב ממש איטי. הכרטיס המסך הראשון - איכות ירודה,מסכים שחורים (!) ,תקיעות. הכרטיס הוחלף . לאחר מיכן המחשב נבדק,המחשב עובד כמו מחשב פנטיום 2. (אבל,המעבד עובד פיקס. הכרטיס מצויין,הזיכרון טוב ) במעבדה ששם נבדק המחשב אושר שהלוח דפוק. סיכמתי עם המעבדה שאחליף את הלוח אחרי פסח. החלטתי בכל זאת לפרמט מלחצים אחרים,פירמטתי.. המחשב נשלח למעבדה שנית,נבדק שוב.. מה קרה? פתאום הם מאשרים שהלוח בסדר. והמח…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לנובו E530 ללא מערכת הפעלה. התקנתי ווין 7 במחיצה חדשה (יש שם איזו מחיצת דוס שמגיעה עם המחשב ואי אפשר להתקין עליה את מערכת ההפעלה). הבעיה היא שווינדוז לא מזהה שום חומרה במחשב (נותנת מסך גנרי, לא מזהה את מתאמי התקשורת ולכן אין רשת), וגם כל ההוט קיז לא עובדים. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי את העכבר מפנדה ישר רצתי לאתר של לוגיטק, הורדתי את הדרייברים הכי חדשים לעכבר התנקתי אותם סידרתי את העכבר כמו שאני רוצה... אני מגיע ל tab של Ifeel והפלא הפלא! אני לא יכול לעשות שם כלום! הכל כזה אפור כיאלו אי אפשר לסמן V ב enable Ifeel אז מה העכבר הזה שווה? כבר הייתי יכול לקנות את הכבר האופטי הרגיל של לוגיטק! אז יש לך פיתרון בשביל בעייה מוזרה שכזאת?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק שהוא מחולק לשני כוננים ואני רוצה להפוך אותו לכונן אחד איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי כי אני לא ממש מוצא פיתרון , המחשב היה בשימושי האישי עד לפניי כ4 חודשים עד שרכשתי מחשב חדש בעצם. היה לו מן קטע כזה להיכבות לפתע ולא יודע מאיזו סיבה הייתי בטוח שזה בגלל הדיסק קשיח. רכשתי דיסק קשיח חדש אך המחשב עדיין לא עולה ואפילו המסך לא נידלק (לא רואים את הבייוס) והמחשב לא נישאר דלוק יותר מכמה שניות ניכבה ונידלק מחדש וככה בלופים . בעיקרון זהו מחשב דיי ישן שמיועד לחברה שלי - מפרט המחשב מעבד [h=1]Intel Core 2 Quad Q6600 [/h]כרטיס מסך GTS 250 6 ג'יגה ראם 1200 מגהרץ ספק כוח של 500W
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום בלילה כיביתי תמחשב. אחרי כמה זמן הוא פשוט נדלק לבד אין לי מושג למה הלכתי וכיביתי אותו. אחרי זה הוא נדלק שוב (כשכבר ישנתי) וככה מצאתי אותו בבוקר. אין לי מושג למה זה נגרם. הערה: המחשב של אחותי שמחובר למחשב שלי בכבל מוצלב היה דלוק. בתודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש אפשרות שהUSB יעבוד (רק לטעינת נגנים וכאלא...) למרות שהמחשב יהיה כבוי?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. קניתי רמקולים חדשים ל TV וקניתי גם חיבור למחשב. אבל אני שומע רק ברמקול אחד שאני מחבר למחשב וב TV לא אבל גם יש לי כבל קצר של מטר וחצי בערך (הבאתי תרמקולים ליד המחשב רק לבדוק) ובקצר 2 הרמקולים עובדים... אבל אני צריך תכבל של ה 5 מטר (אבל רק רמקול אחד פועל שאני משתמש בו) אז מה הבעיה?? (ושאני משנה תחיבורים של הכבל(5 מטר) אז שומעים ברמקול אחד-ימין ושאני משנה אז שומעים ברמקול שני-שמאל) אז מה אני אמור לעשות?? איפה הבעיה? תמונות של הכבלים קצר:http://sizmedia.com/my.php?i=zznmtmqdmx1a.jpg ארוך:http://sizmedia.com/my.php?i=dz3dmmm2himz.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט: P4 2.8GHz Asus P4P800 256MB*2 DDR400 R9800 PRO שלום לכולם, אני צריך עזרה עם בעיה של חבר בפורום (Gnome): התקנתי כרטיס PCI (כרטיס טלויזיה של לידטק, ישר מהקופסה), וכשניסיתי להדליק את המחשב - מסך שחור, אין POST ואין שום צפצוף אפילו. הבעיה המשיכה גם לאחר הוצאת הכרטיס. איפוס ביוס לא עזר (בחוברת ההדרכה כתוב להוציא את הבטריה ולשנות את מיקום הג'מפר ל10 שניות. יכול להיות שיותר זמן יעזור?). כמובן שלפני התקנת הכרטיס הכל היה תקין, המחשב עלה בלי בעיות (כלומר - זה לא בעיית ספק או כרטיס מסך. הRAM גם בסדר ומחובר היטב). במהלך התקנת הכרטיס לא נפגע שום רכיב פיזית, וכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. מה עוד אפשר לעשות? נשמח לרעיונות...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-