תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
התוכנה מקליטה קול ווידאו את הקול היא מקליטה מצוייו אבל את הוידאו היא מקליטה עם פריזים FRAME BY FRAME איך מסדרים שגם הקלטת הוידאו תהיה רציפה לגמריי ?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בווינדוס 7 יש תוכנה פנימית להקלטת קול ? איך מגיעים אליה ?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
מה ניסיתי: - להוציא דברים ששמתי לפני שהבעיה קרתה (רכיב USB) - לבדוק טמפ, הכל תקין, מעבד בממוצע 45+- - החלפתי כבל SLI כי הקודם עשה לי בעיות בעבר המחשב עושה ריסטים בלי הפסקה, זה התחיל לפני חודש-חודשיים עם ריסט פעם בשבועיים ועכשיו כל 5 דקות כבר לא יודע מה לעשות. כשהמחשב עולה יש צפצוף אחד שלפי מה שאני יודע זה אומר שהכל בסדר, עשיתי גם בדיקה לזיכרון והכל יצא תקין. אין מסך כחול, אין MINIDUMP אין כלום שום מידע התצוגה פשוט נעלמת ואחרי כמה שניות המחשב מתחיל מחדש, כלום לא פותר את הבעיה. נראה לי בעיית חומרה כי כשאני מעלה את המערכת אין לי הודעה שלווינדוס היתה שגיאה פאטלית, וגם זה קרה כמה פעמים עוד לפני שהווינדוס עלה. יש לי ספק כוח חדש בן חודש-חודשיים http://ksp.co.il/?select=.1108.&a…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס SSD 120 גיגה והוא כמעט מלא.. זה יכול לגרום לאיטיות כלשהי או הורדת FPS במשחקים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בכרום במצב אנונימי. (רק ככה הצלחתי להתחבר.) במצב רגיל זה לא נתן לי להחבר, גם אחרי שביטלתי את כל התוספים: כשלחצתי על הכפתור של ההתחברות זה לא הוריד לי את המסך של השם משתמש וסיסמא כמו בדרך כלל... אחרי זה כשהצלחתי להתחבר (כרום במצב אנונימי) זה משום מה לא נתן לי לכתוב הודעות .. כשניסיתי לערוך את החשבון זה אמר לי שאין לי הרשאות ונתן לי את השדה של שם משתמש וסיסמא... (למרות שכבר התחברתי והשם משתמש שלי היה רשום בפינה העליונה) אחרי ההתחברות הזאת, פתאום כן הופיע לי הכפתור של הפתיחת דיון... חשבתי לכתוב את זה פה למקרה שיש איזה באג או משהו במערכת לא שאני מבין בזה... לגבי צורת ההתחברות החדשה, זה מגניב שזה לא בעמוד נפרד וזה פשוט נפתח כלפי מטה מהכפתור אבל יש בזה בעיתיות..…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר את הרסיבר שלי למחשב לפני העדכון של המחשב ל windows 8.1 לא הייתה בעיה עכשיו אני לא מצליח לשמוע מוסיקה דרך הרמקולים ואפילו המחשב לשי לא מזהה את ה HDMI של הרסיבר מה בבקשה אפשר לעשות בנידון הסוג של הרסיבר הוא: YAMAHA RX-V367 תודה לעוזרים..[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
דוד שלי קנה מצלמת וידאו קטנה של סוני. הנוסף הוא קנה כרטיס זיכרון 64BG של סאנדיסק. כרטיס אקסטרים קלאס 10 וגם U1. העניין הוא שהכרטיס משגע את המצלמה. המצלמה לא מזהה אותו ב-75% מהפעמים ודורשת להוציא ולהכניס מחדש. במחשב הוא עובד בלי בעיה בכלל. גם במצלמה אחרת הוא עובד. כדאי לנסות להחליף אותו באחריות? יחליפו לי בכלל? (נקנה בשבוע שעבר). מצלמת הוידאו עובדת בלי בעיות עם כרטיס 64GB של סאמסונג... עריכה: המצלמה היא Sony hdr-cx220e הכרטיס הוא סאנדיסק אקסטרים 64GB
-
- 14 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
חזרתי לפני כשעה מהבסיס וניסיתי להדליק את המחשב ופתאום אני שומע שתי קליקים )בערך כמו הסאונד כשעושים ריסטארט לפחות ככה אצלי.( הנורית האדומה נדלקת בעת הצליל ואז דוממת. הבעיה קרתה לי בעבר וזה עבר לאחר כמה שעות אבל זה כבר נהיה למטרד. כמו כן כשזה קורה זה לא מראה לי שום מידע על המסך )כאילו המחשב מנותק מהמסך) בנוסף הצליל של הקליקים קורה מספר פעמים לרוב כ4 פעמים. מה זה יכול להיות והאם אפשר לתקן באופן זמני? יש לי המון מידע על ההארד דיסק ואני חושש שזאת הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, פתאום,המחשב לא מזהה את כל כונני התקליטורים שלי - וכשנכנסתי למנהל ההתקנים - רשום שם,שיש פגם ברישום+סימני קריאה על כל כונני התקליטורים אצלי במחשב. אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל,ומה עליי לעשות,ולהיכן לגשת בעורך הרישום - ואיך לתקן בעיה גורפת זו?.אשמח לעזרה (מצורפת תמונה.!). אשמח לתגובות ועזרה - כי אין לי ממש מושג. תודה רבה מאוד מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כשאני נכנס לדפפן Internet explorer נפתח לי דף בית שלא הזמנתי ושנקרא www.default-search.net כדי לשנות לדף הבית הקבוע שלי נכנסתי לאפשריות אינטרנט , מחקתי את האתר שרשום וכתבתי את האתר שלי ואישרתי. לאחר שסגרתי ונכנסתי לדפדפן שוב נפתח האתר הלא רצוי. איך מתפטרים מזה ?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי , עזרכם בבקשה ,לאחר רכישת מחשב חדש והתקנת ווינדוס 8.1 המערכת לא מזהה את הדיסק הקשיח . יש לציין כי בביוס מופיע הדיסק בצורה תקינה , גם במנהל ההתקנים המערכת מזהה את הדיסק. כאשר אני נכנסת לניהול הדיסקים הכונן לא מופיע . סה"כ יש לי 2 כוננים אחד SSD תקין(עליו מותקנת מערכת ההפעלה ) ואחד קשיח שלא מזוהה . תודה
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במחשב כבר הרבה מאוד זמן שניסיתי לעשות המון דברים ועד עכשיו לא הצלחתי להבין ממה היא נובעת. קודם כל אני אתאר לכם את הבעיה בכללי. אני משתמש בכרום, הרבה מאוד פעמים הכרום נתקע ורושם Not Responding וכתוצאה מזה הכל מתחיל לזחול במחשב. המפרט של המחשב שלי יחסית ממש טוב ואני לא מבין למה זה קורה. זאת תמונה של ה-TASK MANAGER ברגע שזה קורה: זה המפרט של המחשב שלי: (ספק כח לא מופיע, הספק כוח הוא Seasonic 620W) חשדתי שמדובר בבעיה של טמפרטורות, אבל זה לא המצב. על כל מקרה ניקיתי את כל האבק במחשב עם קומפרסור וכרגע הוא נקי לגמרי. אלה הטמפרטורות שלי: חשדתי שמדובר בבעיה של ההארדיסק, ואכן להארדיסק שלי היו שגיאות. (אפשר לראות בנושא הזה שפתחתי: http://goo.gl/0JWzd9)…
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אחרי שהמחשב נדפק לי מהווינדוס Update (כמו שתוכלו לראות באשכול בלחיצה פה) החלטתי שאני רוצה לפרמט את הווינדוס. כרגע עדיין בהתלבטות אם לקנות כונן SSD למערכת ההפעלה או לקנות SSD אחד גדול לכל המחשב (ומשהו חדש, אולי מסדרת ה-850 Pro של סמסונג) השאלה שלי היא מה קורה לגבי מקוריות התוכנות שעל המחשב: הווינדוס שלי הוא 7 אולטיימיט חוקי, עם דיסק וסיריאל שיש לי עד היום, ויש לי גם אופיס 2010 מקורי שאת הסריאל שלו קיבלתי מהאתר של מיקרוסופט לפני שנים רבות. אין לי מושג איך לאתר אותו היום. מה אני עושה אם אני רוצה לפרמט? הרי אם אני ירצה לבצע אקטיבציה לווינדוס 7 אחרי ואני יקיש לו את הסריאל שיש לי, הוא יזהה שיש כבר אחד כזה בשימוש. וכנ"ל לגבי האופיס, שאותו בכלל שאני לא יודע איפה לאת…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז הבלאגן התחיל היום כשהעברתי את כל החלקים במחשב ממארז אחד לשני, פעם ראשונה שאני עושה את זה אז יכול להיות הרבה גורמים - אבל המחשב לא נדלק. אני די בטוח שחיברתי הכל כמו שצריך, מעבד וזכרונות העברתי AS IS על הלוח אם וכל השאר פרקתי והרכבתי מחדש. הלוח שלי הוא P5KPL-CM של ASUS ויש לו נורת חיווי שדולקת כשהמחשב מקבל חשמל והיא דולקת כשאני מחבר את הכבל חשמל, אבל אם אני לוחץ על הכפתור שמדליק לא קורה שום דבר. הרמת פאניקה די גבוהה ואני די אובד עצות, ניסיתי לשחק שם קצת עם החיבורים למקרה שלא חיברתי משהו טוב ושום דבר לא עובד. אשמח לעזרה, אם צריך אני יכול לצלם את המחשב.
-
- 45 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר כמה חודשים בעיה שכאשר אני מכבה את המחשב הווינדוס כבה אבל המאווררים ממשיכים לעבוד, התאורה לד עובדת, חושב גם שאת ההרדיסקים הוא לא מכבה לגמרי אבל הווינדוס כבוי וכאשר מדליקים הכל נלדק כרגיל בוט נורמלי. חשבתי שזה בגלל לוח אם שיש לי כבר 8 שנים אז החלפתי אותו ועכשיו זה עדיין קורה. מישהו נתקל בבעיה הזאת? אפשר להיות בטוח שזה הספק? להחליף? לתקן?
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה , מגיע לשולחן עבודה ואין כלום, גם בsafe mode מגיע למסך שחור ריק. מסיף תמונות מה היה קודם ומה כעת . תודה http://www.up2me.co.il/images/39422338.jpg http://www.up2me.co.il/images/16053038.jpg http://www.up2me.co.il/images/56028767.jpg
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני כותב מהפלאפון כי אין לי כרטיס רשת במחשב. אתמול הורדתי Virtualbox כדי ליצור מכונה וירטואלית של xp. התקנתי לו את הדרייברים ב additonal guest, וזה עבד טוב. אחרי זה היה לי ווינדוס אפדייט למחשב האמיתי, בוצעו העדכונים והלכתי לישון. היום קמתי להדליק את המחשב, נכנס לי לריפייר מוד. אחרי זה נכנס לי באופן רגיל לווינדוס, אבל למטה בצד שמאל יש איקס אדום של אין חיבור לאף רשת. הראוטר תקין, יש נורה על הלוח אם של חיבור הכבל, אבל במנהל ההתקנים כל הדרייברים לא מותקנים. הכנסתי את הדיסק של הלוח אם, התקנתי את כל הדרייברים שקשורים לכרטיס רשת ועדיין לא מתקין. המחשב מזהה חומרה אבל לא מצליח להתקין. מצרף לינק לתמונה: http://upng.co.il/uploads/c904450c630b5bfc20acc7f478dd652f.jpg תוד…
-
- 26 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם שתומך ב- 3 כרטיסי מסך.... סוקט X79. העניין זה להוסך כרטיס מסך לא מאותו דגם. כלומר, יש לי GTX780 ואני רוצה להוסיף עוד כרטיס נניח GT740 FTW 2GB אני פשוט זקוק למוניטורים/TV נוספים ... האם המערכת תאפשר לי לעשות שיכפול של המסך נניח 2 מסכי (TV (HDMI שיקרינו את אותו הדבר בכרטיס הנוסף? אני עורך וידאו וזקוק ליותר מוניטורים (מסיבות שונות)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מתאם זכר/זכר (או אפילו סתם כבל שאוכל לחבר אחד לשני כדי ליצור מתאם) של חיבור 8 פינים כמה בתמונה. אני לא מצליח למצא אפילו את השם של החיבור. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה). הכל טוב והוא מריץ משחקים סהכ ממש טוב, החלטתי לבחון אותו עם ה3DMARK מבחן הFIRESTRIKE, שזה הגיע לשלב התוצאה ראיתי שקיבלתי תוצאה של 7985 משהו כזה.. בדקתי לעומת מחשבים עם אותו מפרט הם קיבלו איזה 1000 נקודות יותר ממני . למה זה קורה? יכול להיות שהמעבד לא מנצל את עצמו מספיק ? בנתונים של MSI AFTERBURNER רשום שהכרטיס מסך מגיע לUSAGE 99% שזה טוב אבל הליבות של המעבד מגיעות מקסימום לאיזה 50%. זה אמור להיות ככה? אם לא מה אני עושה בשביל שהמעבד יגיע לניצול גבוה? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן בעת שאני גולש בTHEMARKER ולוחץ על פתיחת תגובה תמיד בפעם הראשונה הוא מקפיץ את העמוד למעלה ואז אני צריך לגלול למטה. למישהו יש מושג? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי כבר קצת ישן אבל אין לי תקציב להחליף אותו. המפרט: מעבד: AMD Pheonom X4 9650 (דור ראשון) לוח אם: Gigabyte GA-MA790FX זכרונות: Patriot DDR2 2GB 400Mhz כרטיס מסך: Gigabyte Radeon HD 5450 1GB ספק כוח: Antec 550W יש לי רק תקציב של 500 ש''ח להחזיר את המחשב הזה שיפעל כמו שצריך.. שיריץ קצת משחקים כמו Need For Speed אבל לא יותר מזה. חשבתי על להחליף את הזיכרון לזה: כ א ן יש לכם רעיון יותר טוב? תודה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תקלה מאוד מעצבנת שחוזרת לסירוגין בשנתיים האחרונות ובחודשים האחרונים עוד יותר - הדרייבר nvlddmkm.sys של NVIDIA עושה לי BSOD (מסך כחול) בעליית המחשב (WINDOWS 7). לפעמים ה-WINDOWS פשוט עולה ברזולוציה נמוכה ומודיע שלא נמצא דרייבר לכרטיס המסך. כרטיס המסך שלי - TwinTech GeForce GT430 1GB GDDR3 128Bit כמובן שניסיתי את כל האופציות ה"רגילות" - עדכון הדרייברים לחדש ביותר, ושנמוך הדרייבר אחורה ואחורה ואחורה (הגעתי כבר עד דרייברים של 3 שנים אחורה) - כלום לא עוזר. מיד אחרי ההתקנה המחשב עולה כמו שצריך. לפעמים זה מחזיק - זה יכול להחזיר כמה שבועות אפילו - אבל בסוף אני חוטף את ה-BSOD או שהוא עולה ברזולוציה נמוכה. בשבוע האחרון זה קורה בכל הפעלה שניה (עליה ראשונה בסדר מיד אחרי התקנה, …
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, כתור הכיבוי של המחשב שלי נתקע (נכנס פנימה), למישהו יש איזה מדריך לפתיחת המחשב? האם זו אמורה להיות פעולה פשוטה או שעדיף לחכות לשיות של האחריות? אני סטודנט ודי לחוץ על המחשב ולא יכול לתת אותו למס' ימים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-