תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום .. אני מנסה להתקין וינדוס אבל בכל פעם שאני נכנס לבוט הוא טוען את כל הקבצים האלה בהתחלה אחרי זה לפני שהוא נכנס למסך שאני צריך ללחוץ אינטר כדי למשיך הוא עוצר שם לא מראה את המסך הזה למטה ושם סיטאף סטארט .. עכשיו ניסתי עוד משהו כשאי נכנס לוינדוס ורוצה להתקין תדוינדוס משהם הוא אומר שהוא לא מזה את ההארד דיסק ?? אבל איך זה יכול להיות כבר ניסיתי הכול מישהו יכול לעזור
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני חושד שיש לי בעיה בהארדיסקים... ובעיקרון אני מחפש תוכנה שיכולה להעיד על מצבם ... האם קיים דבר כזה ? אם כן אנא ציינו שם ! תודה ! וכן כן , ניסיתי את ה DEFRAG וSCAN DISK וכל זה... זה סתם חרטא.. אני צריך משהו EXTERNAL.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
טוב אז ככה מלפני כמה ימים התחילו לי תקיעות מעצבנות של המחשב! עשיתי OC לכרטיס מסך ואין בו מאוורר יש בו קירור פאסיבי עכשיו בהתחלה היה נראה לי שזה מהחום אז הורדתי את האוברקלוק אבל זה לא עזר, חשבתי שאולי זה בכל זאת החום אבל עשיתי ניסוי ושמתי מפזר חום (על קירור) על המארז (כמובן שפתחתי דלת אחת) ועכשיו אני בטוח שאין בעיות של חום אבל עדין יש את הבעיה הזו עכשיו שמתי לב להודעה מסוימת שבאה לי שאני מפעיל את המחשב (איפה שזה מזהה את הPrimary, Slave כו') והיא אומרת ככה: Primary IDE no 80 conducter cable installed (הצלחתי לקרוא את זה רק בגלל שבאחת מהתקיעות זה תקע לי במסך הזה, אחרת הוא עובר תוך שניה) והשאלה שלי היא 1. מה ההודעה הזאת באה להגיד? 2. האם זו הסיבה לתקיעות?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב שלי לאחר לסידרתי כבלים והווינדוס לא עלה אז שמתי לב שלא חיברתי את הכבל שמגיע מהספק אז חיברתי אותו והמחשב נכבה ועכשיו הוא לא נדלק לי אלא אם כן אני מנתק את הכבל מהספק(הכבל השני IDE מחובר ולא משפיע). מה עושים? יכוללהיות שהרסתי את ההארד דיסק? אסור לחבר כשהמחשב דולק?
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
עד לא מזמן היה לי הארד דיסק 320 ג'יגה החלטתי להוסיף ...וקניתי הארד דיסק חדש 500 ג'יגה של סאגייי עבר חצי שנה ...ופרמטי את המחשב מחדש והוא התחיל לעשות לי בעיות ..פתאום הכונן של ה500 ג'יגה נעלם לכמה זמן... לפעמים אני מנתק אותו מה ספק ומחזיק ולפעמים זה עובד ולפעמים אני מפעיל את המחשב מחדש וזה מתסקל כבר אני מבקש דחוף את עזרתכם מי שיכול לעזור תודה מכל הלב ...אחים שליץץץ
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לוח אם: GA-P35-DS3L הבעיה:הביוס לא מזהה לי את ההארד דיסק (SATA2) הוא אפילו ברשימה של הכוננים לא רשום לי רק הDVD לא שמתי ג'מפרים כי רשום שלא צריך דחוף!!! דגם ההארד דיסק: WD-320-AAKS
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! אתאר את הבעיה שיש לי במחשב ואשמח אם תוכלו לייעץ לי מה עלי לעשות וכן תודה מראש לעוזרים.. המחשב עולה כרגיל עד שהוא עולה לוינדוס, הוא מראה מסך ברוך הבא, מראה עכבר, פתאום אני שומע רעש מההארד דיסק (מן תיקתוק)ועולה מסך כחול לפי הבנתי ההארד דיסק שלי נדפק.. חבר אמר לי שאפשר לסדר זאת בעזרת תוכנה שנקראת SMART דרך boot בדיסק און קי או משהו דומה, ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי דבר שיכול לעזור לי בנושא.. או שאני צריך לפרמט את ההארד דיסק דבר שעלול לגרום לאיבוד חומר רב ויקר ערך עבורי. ההארד דיסק מחברת western digital דגם: wd1200 js - 00mhbo אשמח אם תוכלו לעזור לי, כי אני ממש זקוק לעזרה! תודה מראש לכולם!!!
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח אם הבעיה שלי קשורה לפה או לתוכנה, נראה לי שזה פה. יש לי שני הארד דיסקים. אחד 500GB של WD שעליו מותקן הווינדוס והשני 1T של SAMSUNG. עד לפני יומיים לא הייתה שום בעיה, אבל פתאום שנכנסתי ל"מחשב שלי", ראיתי שנעלמו כל המחיצות של הסאמסונג. עשיתי הפעלה מחדש למחשב והגעתי למסך שזה אומר לי BOOT FROM CD, כלומר לא מזהה אף לא אחד מההארד דיסקים. הכנסתי דיסק של הווינדוס 7 בשביל פירמוט וזה לא מצא שום הארד דיסק... פתחתי את המחשב וניסיתי לבדוק אם משהו לא מחובר כמו שצריך, אבל הכל היה בסדר. אין לי מושג מה לעשות בקשר לזה... יש לי מארז CM 690 II ואני משתמש כרגע בX-DOCK החיצוני, חיברתי עליו את הסמסונג בשביל שיהיה לי מחשב לימים הקרובים. אגב, המידע שעל הסמסונג נשמר (אני מקווה שככ…
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לא לפני הרבה זמן בצעתי raid0 במחשב הכל עבד מעולה. היום היה לי מסך כחול ולאחריו כשהמחשב עולה ראיתי שבמסך שהמחשב מציג את מערך הדסקים שלי על אחד מהם מופיע error occured! השאלה היא האם זו בעיה חומרתית בדיסק או שזו בעיה במערך.. יש לציין שהמחשב עולה לווינדוס!
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן נפל לי המחשב נייד ומאז הוא הפביק לעבוד לקחת יאותו למעבדה ושם אמרו שאחד הפינים של ההארדיק נשבר ובגלל זה הוא לא עובד.....הם ניסו לשחזר לי את המידע מההארדיסק אבל לא הצליחו אמרו שאם אני רוצה הם יכולים לשלוח את המחשב למעבדה בהודו ושם אולי יצליחו לשחזר לי את החומר שהיה על ההארדיסק. האם יש סיכוי שיצליחו במעבדה בהודו להציל את ההארדיסק?והאם יש בכלל אפשרות במעבדה לעשות את זה? אודה לכם אם תעזרו לי תודה!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה,כל פעם שאני מתקין משחק ההתקנה רושמת לי שאין לי מספיק מקום בכונן,כשאני בודק כמה מקום נשאר לי אני רואה שיש לי 8 ג'יגה פנויים : אז אני לוחץ "המשך" / retry /מה שזה לא יהיה... וההתקנה לפעמים ממשיכה ולפעמים עוד פעם מופיעה ההודעה הזאת..כשעשיתי ריסט למחשב אז הביוס אמר לי (כן,כן בלוח שלי יש ביוס מדבר 8)) שהוא לא מוצא הארדיסק והמחשב רשם : disk boot failure please insert system disk and press enter אז הכנסתי תדיסק של הוינדוס (יש לי מילניום) ובחרתי לעשות בוט מההארדיסק, אז הוינדוס עלה והתחיל לעשות סריקת דיסק ונתקע באמצע ??? ובכלל בזמן האחרון אני מרגיש האטה משמעותית בעבודה בוינדוס (כל המשחקים עובדים מעולה) , למשל לכל חלון דפדפן לוקח 15 שניות להפתח ובזמן הפ…
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לפני חודש בערך ההארדיסק שלי התחיל להשמיע רעשים כאלה מוזרים ותקע לי כל הזמן את המחשב ואמר לי שיש לו בעיה לקרוא מההארדיסק. חשבתי שזה ה-IDE שחתכתי קצת עקום אבל אח"כ הבנתי שזה לא ה-IDE ועכשיו המחשב שלי לא עולה ומפיק רעשים מוזרים כאלה. בהתחלה הווינדוס לא עולה וכותב לי DISK BOOT FAILURE. הביוס מזהה את ההארדיסק. האם זה אומר שהוא מת ואני צריך לקנות חדש?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כשאני מחבר את ההארדיסק למחשב, קודם כל, לוקח לו המון זמן עד שהוא מזוהה במחשב. וכשהוא עולה במחשב שלי, ואני נכנס אליו, ומנסה לפתוח כל קובץ, הוא נתקע ישר ולא מגיב, ואין מה לעשות. האם מדובר בבעיה בהארדיסק עצנו, או בPCB המחובר אליו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הביוס מזהה את ההארדיסק ברשימה של הIDE אבל בהגדרות של הBOOT הוא לא מופיע כאפשרות אני רוצה לעשות BOOT מההארדיסק ולא מצליח
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חודשיים רכשתי מחשב נייד של דל עם מעבד C2D וזיכרון 2GB והארדיסק של סמסונג ATA 5400,לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות רעשים די מוזרים של תיתתוק בעת פנייה אליו או גישה לקבצים שנמצאים עליו,מה יכול לגרום לבעיה??אולי פלטה זזה?או שפשוט תקול? והאם יש תוכנה לבדיקת אורך ה"חיים" שלו ו"בריאותו"?? אודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי כבר אצל שלושה טכנאים שונים אבל אף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. יש לי 3 הארדיסקים 2 הארידסקים סמסונג 103hd פלאשפוינט משהו כזה. כל אחד מהם הוא 1 טרה ועוד הארדיסק סמסונג 203hd אותו הארדיסק רק 2 טרה שקניתי אחרי אחריהם מאז אותו יום שהרכיבו לי את הארדיסק 2 טרה כשאני פותח תיקייה, מעביר שירים הנגנים מדיה מעביר/ מעתיק קבצים המחשב נתקע לכמה שניות, עושה רעש ואז מבצע את הפעולה. ניסיתי להוציא את הארדיסק של ה2 טרה ועדיין זה עושה בעיות יש לי i7, לוח אם של גיגהבייט. Ud5 הקירור נראה בסדר, ניקיתי את המחשב מאבק, משתמש רק באינטרנט מדיה משחקים כבדים פירמטתי כבר 10 פעמים את המחשב. ניסו להעביר מraid לשני ויעברו דרך g3 (אני רושם בערך את הדברים, כי אני בקושי זוכר). כבר שנה שהמחש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד sony vaio pcg-v505ac, פירמטתי אותו והתקנתי עליו אקספי נקי, לא עשיתי את זה דרך הדיסקים שמקבלים עם הנייד כי משום מה הם לא עובדים גם ככה. עכשיו אני רוצה לחסוך בכוח של הסוללה, ואני לא יודעת איך להוריד את הגדרות בהירות המסך, חיפשתי בכל מקום לא יודעת, ישנה תוכנה של סוני בשם powerpanel אבל גם אותה אני לא מוצאת בשום מקום.. מישהו יכול לעזור לי? תודה, דפנה.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
מחשב hp מיני מעבד אטום 475 וינדוס 7 סטארטר, לאחר החלפת זכרון ל-2 מגה המחשב לא עולה או עולה ונתקע. הזכרון החדש מתאים ותקין. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בהגדרה של הצורב. ניסתי לצרוב משהו לפני כמה דקות וראיתי שנרו לא מוכן לצרוב. ניכנסתי להגדרות של הצורב (דרך התוכנה נרו) וראיתי שמי שמוגדר כצורב זה בעצם הכונן די.וי.די. החלפתי בתוכנה את ההגדרה וקבעתי שהצורב יהיה מוגדר ככונן שצורב. עשיתי שמור ויצאתי מחדש לצרוב. אבל שוב לא צרב לי. חזרתי להגדרות וראיתי שהן לא נשמרו ושהדי.וי.די חזר בחזרה להיות מוגדר ככונן צריבה. איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי מידי פעם שאני במסמכים של אופיס הכתב מתחיל להתערבב כאילו מבעיית זיכרון כשלהי שמשפיעה לפעמים שאני עובר עמוד וחוזר זה מסתדר ולפעמים רק שאני סוגר ופותח שוב או סוגר דברים ברקע זה מסתדר מצרף תמונה אחת AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz 16G RAM 64-bit operating system, x64-based processor NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER Windows 10 Pro SSD 1G לדעתי המחשב רחוק מחלש אז מה הבעיה כאן ?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב/מפעיל מחדש ,המחשב נדלק ז"א הכונן נדלק אך אין תצוגה על המסך ורק לאחר כמה דק' של נסיונות המחשב נדלק ומראה שגיאה זה קורה ממש הרבה בעת האחרונה אשמח אם אוכל למצוא כאן פיתרון לבעיה אם זה עוזר הלוח אם שלי הוא MSI K9N SLI MS-7250 v2 אם צריך עוד פרטים תגידו... אגב ניסיתי את האופציה Load optimize ...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עים המדפסת פיתאום היא לא מדפיסה . התקנתי את הדרייור מחדש מספר ופעמים ועדיין אותה שגיאה "יציאת ltp1 לא נמצאה" ובדקתי במאפינים מערכת ויציאת ltp1 נמצאת . אולי מישהו יכול לעזור בדקתי חיבורים והכול. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מדליק את המחשב קופץ לי פופ אפ של האתר: click.vnn.bz/?hide=1& המיקום של סקייפ בפרוגרם פייל. ובנוסף כשאני רושם משהו בשורת כתובת של IE והוא לא כתובת זה שולח אותי ל:click.vnn.bz/?hide=1&מה שרשמתי במקום לחיפוש בMSN יש למישהו רעיון לפתור (אולי איך מגדירים את החיפוש האוטומטי) נ.ב. חבר שלי העביר לי משחק שכנראה בא מהאתר הזה. אז אולי זה יעזור לכם לפתור?? :s05:
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
בידוק קניתי רמקולים למחשב 2.1 micro lab m820 עכשיו הבעיה שמשהו בהגדרות לא טוב, כאילו זה מפעיל רק רמקול שמאל ואני יודע שזה לא בעיה ברמקול עצמו כי החלפתי בינהם שהשני יהיה שמאל ואז עבד עכשיו אני יודע שזה משהו בהגדרות. הבעיה היא שכשאני מחבר יש לי כמה אפשריות כמו שתיראו בתמונה הבעיה שכל אפשרות שאני בוחר שם אין סאונד ביכלל חוץ ממה שמסומן בV שבזה יש לי רק מרמקול שמאל: http://jpg.co.il/view/543e254c5b37d.png/ עם אפשר עזרה בבקשה איך לסדר את זה (ניסתי לעשות עדכון דרבירים וקודקים וכאלה כבר) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לא רואה את האפשרויות בלשונית adjust desktop size and position ,פעם ראיתי ועכשיו לא יודע מזה הבאג הזה..
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-