עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה נשמע מה שלומכם,לפני שאתם רואים את הסירטון אני רוצה להגיד,שהיה לי מאוד קשה להעלות את זה העלתי מחבר השקעתי מלא רק בשביל שתבינו אז אני מקווה לתשובה ועכשיו הסירטון<"><: rgb(250, 250, 250);"> מכאן הכנתי את הדיסק: יצירת דיסק לתיקון מערכת להסביר לכם אולי איך זה קרה ? רציתי לעשות להעביר gb לכונן שני ועשיתי עם איזו תוכנה השם שלה הוא:partition wizard home edition ,ושבצד שמאל שבתוכנה לחצתי על extended וקבעתי אז הייתי צריך לעשות ריסט לשמור על השינוים אחרי זה זה קרה פעם ראשונה שהורדתי את הדיסק ממיקרוסופט אז זה עבד אחר כך זה זה לא עבד לי התיקון וניסיתי לעשות אם הדיסק אבל זה לא עבד פעם שנייה וכן הורדתי את הדיסק עוד פעם וזה לא עבד מקווה שתעזורו לי לפתור בע…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Amit Shani,

היי, עד היום היה לי כרטיס מסך HD5870 והיום קיבלתי HD5970. רציתי לשים אותם בCF, חיברתי את שניהם ללוח אם (X58A-UD7) והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים (אחרי שמחקתי את הישנים עם Driver sweeper). כשאני מריץ בדיקות Unigine או 3DMark 11 המסך שלי מתחיל לרצד. הBenchmarkים לא קורסים ואף התוצאה מראה שכולם עובדים כמו שצריך ונותנים תוצאה גבוהה. הבעיה היא שפיזית על המסך היו ריצודים משוגעים לאורך כל הבדיקה. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש, עמית.

3. Started by ilankt,

שלום, לאחר עדכון של הדרייבר של הכרטיס מסך הנ"ל (AMD Catalyst 14.12) לאחר עבודה מאומצת (אפילו לא ממש מאומצת, משחקים ברמה בינונית) הכרטיס מסך קופא, מראה קווים אופקיים (ולפעמים אנכיים) בצבעים שחור אפור כזה, והכרטיס מסך נתקע ואיתו גם המחשב. מדי פעם אני מצליח לעשות Alt Tab בחזרה לdesktop ושם רושם לי שהדרייבר נכשל והוא עשה לעצמו ריסט. האם מישהו נתקל בבעייה כזאת? לא דווקא בכרטיס מסך הנ"ל... המלצות לפתרון לפני שאני שולח את המחשב למעבדה לתיקון (במסגרת האחראיות)? תודה. (מצורפים צילומי מסך של הדברים שנראים לי רלוונטיים)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Globalization,

חושש שיש לי יותר מדי תהליכים ברקע, יש גם תהליכים כפולים שאינני יודע אם זה בסדר. המפרט בחתימה והנה התמונות: ולמה בחלק מהתליכים רשום לי "32 סיביות", בזמן שהמערכת הפעלה היא 64 BIT? אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ykg,

לחברה שלי יש לפטופ ישן שהפסיק לעבוד, אני מניח שזו איזוה בעיית חומרה. על הדסקטופ יש לה כמה קבצים שמאד חשוב לה להציל. מה הדרך הפשוט ביותר? משהו יכול לתת לינק ל-LiveUSB מומלץ? מדובר בווינדוס XP. תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by oz25,

אהלן רציתי לשאול איך אני מוחק קבצים שברגע שאני רוצה למחוק אותם עולה לי הודעת שגיאה שהם בשימוש או שהתיקייה שלהם פתוחה למרות שזה בכלל לא נכון ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ברשותי ווינדוס 8.1 מקורי והמחשב עושה לי בעיות וברצוני לשחזר את המערכת אך אין לי כונן דיסקים בשביל להכניס את הדיסק.. איך אני משחזר?

8. Started by full_clip,

היי, מנסה להפעיל לראשונה את המערכת החדשה שלי מקבל שגיאה 34 על הDebug כאשר בבדיקה בחוברת של לוח כתוב שזה early cpu initialization ניסתי לשתמש בסטיק אחד ל זיכרון בוצע Clear ל CMOS ניסתי להחליף את הסלוט של הזיכרון ועדין איןBoot אודה לעזרתכם

9. התוכנה מקליטה קול ווידאו את הקול היא מקליטה מצוייו אבל את הוידאו היא מקליטה עם פריזים FRAME BY FRAME איך מסדרים שגם הקלטת הוידאו תהיה רציפה לגמריי ?

10. בווינדוס 7 יש תוכנה פנימית להקלטת קול ? איך מגיעים אליה ?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  11. נסיתי לקרוא קצת בגוגל ומצאתי את הפקודה powercfg -h onשצריך לכתוב ב-cmd. כתבתי ואין שינוי (מדובר בחלונות 8 פרו לאחר פירמוט). אשמח לעזרה כיצד לתקן זאת? וכיצד ניתן לשנות את הדרך החלפת שפה EN-HEB, זה כרגע על CTRL+SHIFT ואני רוצה לדוגמה ALT+SHIFT? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בלתי נסבל אני חושב שיש לי בעיית זכרון הרצתי אנטי וירוס. מצא דברים אבל לא שיפר מעבר בין מסכים לוקח כ 30 שניות ולפעמים פשוט לא עובר. אני מיואש.. לא מבין כלום במחשבים. הצלחתי לצלם משהו שאולי יעזור להבין - קשור אני חושב לשימוש הזכרון

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. יש לי בבית מחשב, מסך ורמקולים. הם מחוברים כולם לאותו מפצל שמחובר למגן ברקים (מהפשוטים של Hyundai) שמחובר לשקע בקיר. לפני מספר דקות הייתה כנראה עליית מתח והמגן ברקים הפסיק את אספקת החשמל לרגע. זו לא פעם ראשונה שזה קורה. בפעמים הקודמות שזה קרה אספקת החשמל חזרה מיד אחרי והכל היה בסדר (כל המכשירים נדלקו שוב וחזרו לעבוד). הפעם קרו שני דברים שונים... האחד הוא שהנורה במגן ברקים שאמורה להעיד האם קיימת הגנה נדפקה (היא בקושי מאירה). אני מניח שזה אומר שצריך להחליף אותו.השני והוא מה שמדאיג אותי זה שהמחשב לא נדלק הפעם מיד אחרי, בעוד שאר המכשירים כן. חשבתי שאולי רכיב כלשהו נשרף, אבל לא היה שום ריח. אחרי דקה-שתיים ניסיתי לשנות את השקע שאליו מחובר המחשב לאחד אחר במפצל - זה לא עזר. מיד אח…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by אורי סלמן,

יש לי כרטיס SSD 120 גיגה והוא כמעט מלא.. זה יכול לגרום לאיטיות כלשהי או הורדת FPS במשחקים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by proevo4ever,

היי חברים, אני ממשיך דיון. הדיון המקורי פה: http://hwzone.co.il/community/threads/554412-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7 אז ככה, הלוח אם מדגם GIGABYTE H87 D3י נשלח למעבדות NEW VISION המעבדות הרשמית של GIGABYTE בישראל. אחרי שבוע הם אמרו שהם צרבו מחדש את ה BIOS .. בנוסף הם גם החליפו תופסן שנשבר לי באחד ה USB... שמח ומאושר לקחתי את הלוח אם הביתה - הרכבתי אותו -וכשניסיתי להדליק המחשב לא נדלק. אין תגובה חיברתי את הכפתור הדלקה בוודאות למקום הנכון בנוסף קניתי גם ספק כוח חדש מ KSP .. ככה שאני לא חושב שזה הספק כוח..

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by יוספי,

http://srv1.jpg.co.il/10/5494233d9a639.jpg התקנתי ווינדוס לפני כמה ימים...הכל עובד בסדר,אבל עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוא מציג לי את המסך הנל חיכה חצי דקה עשה ריסטרט ואז הריץ וניכנס לווינדוס. מה הבעיה? כמובן שהדיסק של ווינדוס לא מחובר, תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. מה ניסיתי: - להוציא דברים ששמתי לפני שהבעיה קרתה (רכיב USB) - לבדוק טמפ, הכל תקין, מעבד בממוצע 45+- - החלפתי כבל SLI כי הקודם עשה לי בעיות בעבר המחשב עושה ריסטים בלי הפסקה, זה התחיל לפני חודש-חודשיים עם ריסט פעם בשבועיים ועכשיו כל 5 דקות כבר לא יודע מה לעשות. כשהמחשב עולה יש צפצוף אחד שלפי מה שאני יודע זה אומר שהכל בסדר, עשיתי גם בדיקה לזיכרון והכל יצא תקין. אין מסך כחול, אין MINIDUMP אין כלום שום מידע התצוגה פשוט נעלמת ואחרי כמה שניות המחשב מתחיל מחדש, כלום לא פותר את הבעיה. נראה לי בעיית חומרה כי כשאני מעלה את המערכת אין לי הודעה שלווינדוס היתה שגיאה פאטלית, וגם זה קרה כמה פעמים עוד לפני שהווינדוס עלה. יש לי ספק כוח חדש בן חודש-חודשיים http://ksp.co.il/?select=.1108.&a…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר את הרסיבר שלי למחשב לפני העדכון של המחשב ל windows 8.1 לא הייתה בעיה עכשיו אני לא מצליח לשמוע מוסיקה דרך הרמקולים ואפילו המחשב לשי לא מזהה את ה HDMI של הרסיבר מה בבקשה אפשר לעשות בנידון הסוג של הרסיבר הוא: YAMAHA RX-V367 תודה לעוזרים..[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  19. Started by alex542,

מופיע ההתראה שלא מאפשרת פעולה תקינה של התוסף adblock. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. חזרתי לפני כשעה מהבסיס וניסיתי להדליק את המחשב ופתאום אני שומע שתי קליקים )בערך כמו הסאונד כשעושים ריסטארט לפחות ככה אצלי.( הנורית האדומה נדלקת בעת הצליל ואז דוממת. הבעיה קרתה לי בעבר וזה עבר לאחר כמה שעות אבל זה כבר נהיה למטרד. כמו כן כשזה קורה זה לא מראה לי שום מידע על המסך )כאילו המחשב מנותק מהמסך) בנוסף הצליל של הקליקים קורה מספר פעמים לרוב כ4 פעמים. מה זה יכול להיות והאם אפשר לתקן באופן זמני? יש לי המון מידע על ההארד דיסק ואני חושש שזאת הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yair23,

כרגע אני משתמש בכרום במצב אנונימי. (רק ככה הצלחתי להתחבר.) במצב רגיל זה לא נתן לי להחבר, גם אחרי שביטלתי את כל התוספים: כשלחצתי על הכפתור של ההתחברות זה לא הוריד לי את המסך של השם משתמש וסיסמא כמו בדרך כלל... אחרי זה כשהצלחתי להתחבר (כרום במצב אנונימי) זה משום מה לא נתן לי לכתוב הודעות .. כשניסיתי לערוך את החשבון זה אמר לי שאין לי הרשאות ונתן לי את השדה של שם משתמש וסיסמא... (למרות שכבר התחברתי והשם משתמש שלי היה רשום בפינה העליונה) אחרי ההתחברות הזאת, פתאום כן הופיע לי הכפתור של הפתיחת דיון... חשבתי לכתוב את זה פה למקרה שיש איזה באג או משהו במערכת לא שאני מבין בזה... לגבי צורת ההתחברות החדשה, זה מגניב שזה לא בעמוד נפרד וזה פשוט נפתח כלפי מטה מהכפתור אבל יש בזה בעיתיות..…

22. ביום שני האחרון אספתי את המחשב החדש שלי, מדובר במחשב נייח בעל לוח אם של GIGBYTE Z97X GAMING 7. בKSP הרכיבו את המחשב והטכנאי שם השאיר ווינדוס מותקן הבעייה שהוא כנראה רק איפשר את הכונן SSD כי יש לי רק כונן אחד של 120 גיגה ואני מעוניין לפרמט מחדש ולהתקין ווינדוס. לפי הספר שהגיע עם הלוח אם יש ללחוץ על DEL באת הפעלת המחשב וביצעתי את זה רק שאין את המסך של הביוס גם ניסיתי להמתין קצת וזה עדיין לא עובד(המסך שלי נכנס למצב SLEEP ברגע שאין שידור מהמארז) המאווררים דולקים הכל דולק ורק המסך לא והביוס לא עולה. אני מציין שוב הווינדוס עולה כאשר לא נוגעים במקלדת והכל עובד אבל אני לא מצליח להכנס לBIOS כדי להגדיר BOOT ואחרי זה לפרמט. לא יודע אם זה נחוץ אבל אני משתמש במקלדת אלחוטית ועכבר אלחוט…

• 22 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. דוד שלי קנה מצלמת וידאו קטנה של סוני. הנוסף הוא קנה כרטיס זיכרון 64BG של סאנדיסק. כרטיס אקסטרים קלאס 10 וגם U1. העניין הוא שהכרטיס משגע את המצלמה. המצלמה לא מזהה אותו ב-75% מהפעמים ודורשת להוציא ולהכניס מחדש. במחשב הוא עובד בלי בעיה בכלל. גם במצלמה אחרת הוא עובד. כדאי לנסות להחליף אותו באחריות? יחליפו לי בכלל? (נקנה בשבוע שעבר). מצלמת הוידאו עובדת בלי בעיות עם כרטיס 64GB של סאמסונג... עריכה: המצלמה היא Sony hdr-cx220e הכרטיס הוא סאנדיסק אקסטרים 64GB

• 14 תגובות
    • 6.2k צפיות
  24. Started by eyalrainitz,
    • 0 תגובות
    • 690 צפיות
  25. היי, פתאום,המחשב לא מזהה את כל כונני התקליטורים שלי - וכשנכנסתי למנהל ההתקנים - רשום שם,שיש פגם ברישום+סימני קריאה על כל כונני התקליטורים אצלי במחשב. אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל,ומה עליי לעשות,ולהיכן לגשת בעורך הרישום - ואיך לתקן בעיה גורפת זו?.אשמח לעזרה (מצורפת תמונה.!). אשמח לתגובות ועזרה - כי אין לי ממש מושג. תודה רבה מאוד מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.