תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
תאור הבעיה: חיבור SATA או IDE שרופים ממתי התחילה הבעיה: לא מזמן האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: לא מערכת הפעלה ושפת ממשק: WINDOWS 7 הערות נוספות: אני לא מחפש פיתרון לחיבורים כל שאני צריך הוא, מדריך או הסבר איך לשים מערכת הפעלה על דיסק / כונן קשיח ואני לא מתכוון לקובץ ISO אלא ממש מערכת שברגע שאני מכניס את הדיסק למחשב יש לי בוט של המערכת שיש בדיסק לדוגמא: צרבתי UBUNTU על דיסק אז אני רוצה שהאובונטו יעלה כשאני מכניס את הדיסק, העניין הוא שאין לי הארדיסק פנימי או משהו ואני רוצה שהמערכת עצמה הBOOT ישב על דיסק ולא על הארדיסק
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,כבר שבוע שהמחשב שלי לא פועל כמו שצריך במצב הרגיל הווינדוס 7 עולה אבל יש רקע שחור ורק סימן העכבר נראה ניסיתי לעשות שחזור דרך המצב הבטוח אך ללא הצלחה,ניקיתי את הדיסק עם ccleaner ועדיין איטי במצב הבטוח ועכשיו אני לא מצליח בכלל לנסות לשחזר דרך המצב הבטוח יש דרך לתקן את זה? כי דבר דומה קרה לי בעבר והצלחתי להפעיל במצב רגיל דרך שחזור
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב , קניתי לוח אם חדש וזכרון חדש. לוח האם - H87-HD3 של ג'יגהבייט הזכרון : DDR 3 16G (8Gx2) 1600 Kingston HyperX Blu Kit כאשר אני נכנס לביוס , משום מה אני רואה שהזכרון עובד במהירות של 1333 . ה system memroy multiplier מכוון ל auto מה אני אמור לעשות על מנת שיעבוד ב 1600 ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של אסוס N550jk עם כרטיס מסך של intel מדגם hd graphics 4600 וכרטיס מסך נוסף של nvidia 850M. כבר הרבה זמן שיש לי בעיה מאוד מוזרה עם הדרייברים של הכרטיס מסך של אינטל, זה התחיל כשראיתי וידאו על המחשב ומשהו בניגודיות היה דפוק, התמונה הייתה נורא קונטרסטית. ניסיתי לעדכן כמה פעמים את הדרייברים של הכרטיס אבל זה לא עבד והוידאו עדיין היה דפוק. אח"כ ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך והכל עבד אבל כל פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב הבעיה חוזרת ואני צריך כל פעם לחזור על הפעולה של ההסרה של הדרייבר של הכרטיס מסך. שוב אומר, עדכנתי לדרייברים הכי חדשים וזה לא עזר. פתרונות מישהו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי את הדרייורים של הלוח GIGABYTE GA-8I945PL-G מהאתר של החברה בכתובת הזו: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1915&dl=1#dl (גרסא 2) וגם גירסא 1 מפה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1884#dl אחר כך התקנתי את הדרייורים ועשיתי איתחול למחשב כפי שמיתבקש... ולהפתעתי המחשב נשאר כמו קודם,שום התקנה של דרייור לא נקלטה! מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון? תודה מראש TANGUSH
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב נייד HP 620 מראה בעיה בהדלקה 1720-SMART צריך ללחוץ F1 בשביל לעלות את הווינדוס בוצע פרמוט להאר דיסק דרך מחשב אחר הרצתי תוכנה HDAT2 לתיקון שגיאות כלום לא עזר! אופס הגדרות ביוס במחשב נייד מה יכול להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה רציתי לשאול משהו ואשמח לקבל תשובה אז ככה יש לי בבית מחשב נייד שעובד בסדר אך באותו מחשב אין יציאה של vga כי אצלי המסך החיצוני לא תומך ביציאות אחרות אז שאלה כזאת אם אני קונה כבל hdmi-vga שזה אומר צד אחד יהיה מחובר ל יציאה hdmi במחשב נייד והצד השני יהיה מחובר מאחורי המסך החיצוני ליציאה ה vga האם אני הראה תצוגה על המסך החיצוני או שזה לא יעבוד השאלה העיקרית היא האם אני הראה על המסך החיצוני את מה שיש במחשב הנייד עצמו או שאני אצטרך משהו להגדיר חשוב לי לדעת? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מנסה להתקין WIN7 ULTIMATE 64BIT עם OFFICE2010 PRO, שניהם קבצי התקנה מקוריים מ-MSDN. על המחשב הראשון הלכ מותקן ועובד במכה ראשונה, במחשב השני WIN7 מותקן אבל לחלק מהעדכונים לוקח פעם-פעמיים עד שהם מותקנים (לפעמים נכשלים בפעם הראשונה) וההתקנה של OFFICE 2010 נכשלת די בהתחלה ללא כל הודעת שגיאה ברורה. מפרט המחשב שבו הכל תקין: I7-930, GA-X58A-UD3R, 6GB DDR3 מפרט המחשב הבעייתי: I5-2500K, ASUS P8Z68V, 8GB DDR3 רצ"ב קובץ ה-LOG שנוצר בעת השגיאה: Log Name: Application Source: Windows Error Reporting Date: 2/4/2012 9:39:27 AM Event ID: 1001 Task Category: None Level: Information Keywords: Classic User: N/A Computer: GONEN-MAIN Description: Fault bucket …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב וברוכים הנמצאים, כשניקיתי את המחשב שברתי את אחד המאווררים של כרטיס המסך (Gigabyte GTX 560 Ti ) האם יש אפשרות למצוא חלקי חילוף לכרטיס המסך או שגורלי נחרץ וצריך לקנות חדש ? תודה מראש, צביקה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא יודע אם שייך לפורום הזה, אם לא אז תקנו נא. הבעיה: המארז מצוייד בשקעי אודיו קדמיים רק בקונקטור של AC97. הלוח מצוייד בהתקן אודיו VIA HD עם חיבור על הלוח לפאנל קדמי בהתאם. יש חוסר התאמה המתבטא בכך שברגע שמחברים את התקע של המאז אל הפינים בלוח, אין שמע ליציאות שמאחור. אין לכך קשר אם יש או אין בפועל חיבור של אוזניות/מיק מקדימה, מספיק שהתקע של החיבורים מחובר אל הלוח. בעת התקנת הדרייבר שמסופק על ידי יצרן הלוח, לא היתה אפשרות לבחור ב AC97 בלבד. יש פתרון? מתאם או שינוי בחיבורים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי פירמוט של המחשב , הטאצ פד לא מזוהה . חשוב לציין ווינדוס 10 מחשב של אסוס X441U הורדתי את הדרייבר מאתר היצרן , אבל פתאום עולה לי ההודעה הזו באמצע התקנת הדרייבר There is a problem with this Windows Installer package. A program run as part of the set up did not finish as expected. Contact your support personnel or package vendo למישהו יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
c6183 hp הוא רושם לי Eror 0xc18a0206 ובמחשב הוא רושם תקלה במערכת הזרקת הדיו, ניסיתי להוציא את הדיו ולהחזיר, לנתק מהחשמל ולהחזיר. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר המחשב עושה ריסט לעצמו כל פרק זמן מסויים, ללא שום התראה ושום הודעה, הוא פשוט נתקע לשניה ואז בום! ריסט.. אציין שזהו לא הווירוס הידוע, אותו הסרתי והתקנתי את הטלאי של מייקרוסופט. וכמובן שיניתי את ההגדרות לא לבצע הפעלה מחדש של המחשב במקרה שהשירות נופל. זוהי בעיה אחרת שאין לי מושג מה הסיבה לה, הריסט הוא מיידי ללא כל התראה מוקדמת. אציין תופעה נוספת שאולי היא קשורה לבעיה, לאחרונה כשאני מפעיל יישומים שונים כגון IE, ICQ, מתקבלת הודעה קופצת בתחתית המסך , כמו שניתן לראות בקובץ המצורף. ההודעה משתנה בהתאם ליישום המופעל. עשיתי סריקה מלאה לווירוסים עם Nav 2003 המעודכן ביותר ולא נמצא דבר. אשמח לעזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה שחיפשתי בגוגל, רק מצאתי בעיה שהדיסק הולך לישון, אצלי זה הפוך מדובר בכונן גיבוי. אני צריך שיהיה בSLEEP ויעבוד רק כאשר תוכנת הגיבוי מופעלת, פעם פעמיים ביום. וזהו. מדובר בפירמה סיגייט, יש תוכנת ניהול, אבל אין שם שליטה במצבי שינה. אני מניח שזה ברמת הווינדוס 10.. התקני USB וכו.. אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע למה זה קורה , בל יש אתרים שמספיק שאני יכתוב את השם שלהם בלי www וזה יכנס לי לאתר ככה היה גם עם hwzone על העברת התר לשרת אחד כל פעם כתבתי: hwzone.co.il וזה נכנס לי לאתר עכישו אני כותב את זה וזה לא נכנס רק שאני כותב www.hwzone.co.il זה נכנס זה קורה בעוד כמה אתרים מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי, אז זה הסיפור: יש לי שני מודולים של זכרון sdram, אחד, אשר בא עם המחשב, הוא 64MB וב- 100MHZ. השני שקניתי לאחר מכן הוא 128MB וב- 133MHZ. לוח האם שלי הוא 440BX P3B-F - כלומר לפנטיום 3. העניין הוא שכשקניתי את הזכרון הנוסף לא ידעתי שהלוח שלי תומך רק ב 100MHZ. מה שקורה שכאשר אני משתמש בכל אחד מהזכרונות שלי בנפרד (64 או 128) אז המחשב עובד מצוין (כן גם ב- 128). אך כאשר אני משלב אותם יחד (כלומר 192MB) נוצר כנראה מעין קונפליקט בזכרון. המחשב עולה והכל פועל רק שהוא קורס לעתים מאד תכופות ואני מקבל מסכים כחולים (ב- 2000 ו- XP) אשר לאחר שחקרתי את משמעם גיליתי שהם נובעים מבעיה בזכרון. מסקנתי היא שבגלל הבדלי המהירויות בין שני המודולים יש בעיה. כנראה שלא קורה שהזכרון היותר איטי כופה ע…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר מפסק ביניים למנורת קיר איך אני עושה את זה ? וגם אם אפשר הסבר איך המפסק הזה עובד לידע כללי...
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב בגלל שהכרטיס הקודם שלי radeon9600xt התחמם כנראה יותר מדי, משהו שם נדפק וזה עושה לי בעיות במשחקים..אבל בכל מקרה לווינדוס זה לא מפריע אז אני יכול לחבר אותו מתי שצריך אם יש בעיות.. טוב אז קניתי geforce 7600GS AGP וחיברתי והתקנתי דרייברים והכל, והמחשב לא זז אחרי זה והטמ של הכרטיס מסך הייתה גבוהה, ואז ראיתי שלא חיברתי את המולקס אז כיביתי וחיברתי אותו (לא יודע אם חיברתי את המולקס עד הסוף, אני אבדוק אח"כ) בכל מקרה אין לי בעיות עם משחקים עכשיו אבל הטמפ' של הכרטיס מסך מאוד גבוהה, ואם זה יישאר ככה בטח הוא גם יידפק.. הטמ כבר 70+: זה הכרטיס אין לו מאוור, אבל יש לו צלעות קירור כאלה מאוד גדולות..הם גם רותחות עכשיו אני נוגע בהם ד"א יש לי אחריות ..ואני יכול להחליף לכ"מ אחר…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת משולבת תוצרת החברה הרשומה בכותרת. דגם המדפסת הוא MFC-215C. חיברתי את את כל הכבלים אבל הוא לא עובד! תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס מסך החלופי שלי5750 של גיגהבייט, ובגלל שהבנתי שהוא אוברקלוקר מעולה ניסיתי לעשות לו אוברקלוק. העלתי לו את התדר של הליבה לסביבות ה850 בקפיצות קטנות כשאחרי כל העלאה הרצתי לו FurMark ו3Dmark 11. אחרי זה התחלתי להעלות לו את תדר הזיכרון גם בקפיצות קטנות שגם לאחר כל העלאה עשיתי את הבדיקות הנ"ל. אחרי שהגעתי לתדרים סופיים החלטתי להריץ OCCT בהתחלה רק 15 דקות (היה 3 בלילה), אבל במהלך הבדיקה הכרטיס נתקע ונאלצתי לעשות ריסט למחשב. מאז הכרטיס לא נדלק יותר אפילו לא בזמן העליה של המחשב, ניסיתי לאפס למחשב את הביוס, ניקיתי את כל הדרייבירים של הכרטיס גם בעזרת Driver Sweeper, כשבכל הזמן הזה הכרטיס מסך של הלוח אם (On-Board) עדיין תקין, ואם אני מחבר את המסך אליו אז ה…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה לפני בערך שבוע וחצי הופיע לי פתאום מסך כחול כזה שרשם לי כל מיני דברים של שגיאה ופירוט , נראה לי שזה קשור איכשהו לכרטיס זיכרון שלי , פתאום היום אני רואה שזה הופיע שוב ונראה לי שזה בעיה באמת ומייד אחרי שעשיתי ריסט למחשב הופיע לי על שולחן העבודה קובץ ורשום בו הדברים הבאים : " # # An unexpected error has been detected by HotSpot Virtual Machine: # # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x73955230, pid=2664, tid=3828 # # Java VM: Java HotSpot Client VM (1.5.0_04-b05 mixed mode) # Problematic frame: # C 0x73955230 # --------------- T H R E A D --------------- Current thread (0x009a9660): JavaThread "main" [_thread_in_native, id=3828] siginfo: ExceptionCode=0xc0000…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי אפשרות לחבר את הראוטר ליד המחשב הנייח ואני חושב לקנות מתאם PCI-E בשביל מהירות אינטרנט טובה (מאשר התקן USB). הראוטר: Asus RT-AC87u האפשרויות המומלצות ברחבי הרשת: http://www.comparaboo.com/best-wireless-network-cards הבדל במחירים די גדול, השאלה אם קניית מוצר אסוס עם ראוטר אסוס יביא הבדל ביצועים שמצדיק את הבדל המחירים? (LAG, מהירות, Throughput )
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי GTX970 (צירפתי תמונה עם השם של החברה) ובזמן האחרון הוא רועש מאוד למרות שניקיתי אותו. הורדתי MSI Afterburner וראיתי שבמנוחה הוא על 85 מעלות והמאוורר על 90%. בזמן משחקים הוא עולה ל88-89 אבל המאוורר נשאר על 89%. האם ניתן לתקן אותו או שהוא גמור? הוא נקנה לפני 5 שנים בערך.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי ווינדווס מחדש, התקנתי את כל העידכונים ואת כל הדרייברים מהאתר של יצרן לוח האם (https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-770T-D3L-rev-1x) כולל דרייברים של סאונד של REALTEK אבל הסאונד עדיין לא פועל.שמתי לב שהבעיה היא בדרייבר מסוים ששמו Multimedia Audio Controller, לתת לווינדווס לחפש Update בשבילו לא מחזיר תוצאות. ניסיתי גם לחפש הורדה שלו אבל מצאתי רק אתרים מפוקפקים שמציעים EXE שיתקן לי את הדרייברים (אני מנחש שזה וירוסים). התגובות לגביו בפורומים של תמיכה טכנית ברחבי האינטרנט היו או לא רלוונטיות למחשב שלי או שהציעו להתקין דרייברים ועידכוני ווינדווס. גרסת הווינדווס שלי היא Windows 7 Ultimate x64. בקובץ המצורף אפשר לראות שחלק מהדרייברים של הסאונד מותקנים בסדר, רק Multim…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי הפך לאחרונה להיות איטי להחריד AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz 16G RAM 64-bit operating system, x64-based processor NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER Windows 11 Pro SSD 1G (יש בו עדיין מספיק מקום) הדרך היחידה הגרום לו לחזור לעבוד רגיל היא להפעיל מחדש (אפילו זה לא תמיד פשוט) מצ"ב צילום של הTASK MANAGER בזמן שהוא איטי בד"כ הוא מתחיל להיות איטי והגרפיקה קצת נעלמת בזמן עבודה באופיס (אקסל ווורד) מה יכולה להית הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-