תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
ליפני כמה ימים הפעלתי את המחשב ופתאום ראיתי הרבה פסים ירוקים על המסך. יש לציין שהמחשב לא עבר OC כלל . הטמפרטורות תקינות. הכרטיס מסך הוא 9800GTX נקנה ליפני 3 שנים בערך {כבר לא באחריות} הלוח אם הוא של גיגה בייט - P35-S3L הלוח ללא כרטיס מסך מובנה. הדרייבים הכי מעודכנים. נבדק עם קיימים קבלים נפוחים על הלוח אם וגם על הכרטיס מסך ולא נמצא כלום . המחשב נבדק על כמה מסכים ועם כמה כבלים שונים ...והתוצאה זהה. מעבר לכך חשוב לציין שחוץ מזה המחשב תקין לחלוטין ועובד כמעט כרגיל . לעיתים רחוקות הוא נתקע ואני מבצע ריסטרס. הפסים הירוקים מופיעים כבר בשלב של הפוסט ובביוס בשלב זה כמעט כל המסך ירוק . כאשר ה-WIN עולה יש מספר רב של פסים ירוקים על המסך מקבילים זה לזה . לאחר שהסרתי את הדריי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאן מחברים את החוטים של המארז (כיבוי הדלקה ריסט) POWER LED POWER SW RESET SW HDD LED http://img152.imageshack.us/img152/7650/systempanelheaderze6.jpg על ה-PS2_USB_PWR1 Jumper יש ג'מפר שנמצא במצב 5VSB+ זה בסדר ? ולאן צריך לחבר את ה-USB יש 2 יציאות על הלוח USB67 ו-USB45
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחלק שמחברים למחשב (העגול הזה), אז יש בפנים חוט דק (מנחושת אני חושב), והוא אכשהו יצא לי משם, אז עכשיו כשאני מחבר את המטען למחשב הסוללה לא נטענת, אבל מצד שני היא לא מתבזבזת, כאילו החשמל הולך רק למחשב ולא לסוללה. בקיצור, מה אני עושה כדי לסדר את זה? יש לי אחריות בתוקף למחשב, השאלה אם זה מכסה גם את זה? ואם לא אז צריך להחליף את כל המטען או רק לתקן את זה איכשהו? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה חשבתי וחשבתי...והגעתי למסקנה שזה בפורום הזה... אז ככה...יש לי בעיית זיכרון...שאני נכנס למחשב שלי/כל תקיה אחרת אני נתקל בהודעה הזאת מישהו יכול להגיד לי ממה זה?...מאיפה זה פתאום בא??
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס xp וכרטיס רשת מבית micronet. בהתחלה המחשב לא זיהה את הכרטיס ועשה עליו סימן שאלה ניסיתי להתקין דרייברים והכל. לבסוף איכשהו התקנתי דרייבר של כרטיס רשת אחר מבית realtek ומשום מה פתאום המחשב זיהה אותו . האם זה היגיוני? האם זה יכול לעשות לי בעיות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, משום מה לאחר בחירת הSYMBOLS בWINDBG לא ניתן לפענח את הקובץ, אשמח אם תוכלו לסייע. מדובר על W7 X86 נ.ב : בדיקת הדיסק הקשיח עברה ללא בעיות , גם MEMTEST. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי CDROM של ASUS צורב גם אני עוד מאט קונה של ASUS - והוא IDE HD אחד של WD 40 GB HD של WD 60 GB ועוד אחד חדש HD של MAXTOR 40 GB אין טעם לשאול אותי איך יש לי כל כך הרבה ולמה אני צריך זה פשוט יצא ככה שיש לי הרבה אז..... ותאמינו לי שאני צריך ;D עכשיו כולם IDE ואני לא בטוח שאני יכול לחבר את כולם. כל החומר עכשיו מחוברת חוץ משני דברים : צורב של ASUS (יש לי כרגע צורב אבל הוא SCSI של YAMAHA) ו HD של MAXTOR אני יכול לחבר את ה MAXTOR בלי בעיה, ויש לי עוד כניסה ל צורב (הרי בכל כבל יש שני כניסות...), אבל האם זה יעבוד? וזה אפשרי בכלל?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה הכלי (תוכנה) הכי טוב לאבחון בעיות FREEZE או RESTART פתאומי ב- WIN ? אני מדגיש שאין CRASH ! צריך כלי שמנטר כל מה שאפשר במחשב כולל תוכנה וחומרה כדי לגלות מה גרם לבעיה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מראש אני מתנצל על "הצעקה" שקשורה לשרות גרוע וחאפרי של הוט שמצויה בשאלה. ( בעיניי חשוב לאמר את הדברים ) בעבר היה לי ממיר מג'ק של הוט שאפשר היה לחבר לו דיסק און קיי , ואפשר היה לבצע copy paste ברשת מהמחשב לדיסק און קיי ( העברת קבצי מדיה שונים וכו' ) , בלשון פשוטה ה USB של הממיר היה "גלוי" ברשת. לאחרונה הממיר הוחלף לממיר פייברבוקס ( שלא חסרות לו תקלות... חלק מצחיקות ) אחת מהן שלא רואים את הדיסק און קיי ( USB ׂ) מהמחשב ולכן אין יותר copy paste ברשת ( הגישה דרך הממיר לצפיה אפשרית ) ,. בשיחה עם התמיכה התקבלה התשובה המוזרה .... מצאנו שלקוחות מורדים קבצים בעלי זכויות יוצרים באופן לא חוקי ... ולכן חסמנו את הגישה מהמחשב ל USB . ( כ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב... ברשותי כרטיס גרפי של: Ati radeon HD4800 הבעיה התחילה, כאשר רכשתי black & white 2, וניסיתי לשחק.... כל פעם כשהמשחק הגיע לנקודה מסויימת, התמונה הייתה נעצרת, ולאחר כמה שניות הייתה קופצת לי הודעת שגיאה של ATI, או מסך כחול שאני לא זוכרת מה היה כתוב בו. זה היה קורה באותה נקודה במשחק. נסעתי למעבדה שממנה קניתי את המחשב [מחשב חדש מותאם למשחקים], וספרתי על הבעיה. הם אמרו לי למחוק את הכרטיס הגרפי לגמרה מהמחשב, ואז להתקין שוב, זה מה שעשיתי, והבעיה לא נעלמה. אחר כך, הם אמרו שצריך לפרמט את כל המחשב ולהתקין הכל מ-0... אז זה מה שהם עשו, ועדיין, הבעיה לא נעלמה. בסופו של דבר, הוחלט להחליף לכרטיס חדש...[אותו כרטיס רק אחד חדש]... היום קיבלתי את המחשב, ניסיתי לשחק, והבעיה לא נע…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי מודם ראוטר TPLINK VR600. כשאני מעלה נתונים לענן בלפטופ באמצעות WIFI, במחשב השני אני מקבל חיבור ממש איטי וצריך לחכות כמה שניות כדי שכל דף יפתח. להבנתי הנייד תופס את כל נפח הגלישה ולכן המחשב שמחובר בLAN מקבל גלישה איטית. יש דרך לתעדף את המשתמשים? ברצונ שהמחשב שמחובר בLAN יקבל את מלוא התעבורה, והלפטופ שמעלה בWIFI, ישתמש במה שנשאר. דרך וינדוס? תוכנה? תוכנה לא חינמית? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר EDIMAX6204WG ובזמן האחרון יש לי מלא בעייות אינטרנט למשל יש לנו 2 מחשבים על הראוטר שלי זה המשני ושל ההורים זה הראשי עכשיו ברגע שאנחנו מדליקים את המחשב שלי המהירות של המחשב השני צונחת ברמה שבקושי פשר לגלוש ואצלי הכל בסדר, בנוסף האינטרנט לפעמים נופל סתם ככה וצריך לרסט את הראוטור כדי שיחזור. עכשיו השאלה יש מצב שהראוטר כבר גוסס כי הוא אצלנו 4 שנים ובגלל זה הבעיות? המהירות אצלנו דרך אגב היא 12MB. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע טוב. בעיה במחשב נייד. משטח המגע לא עובד פתאום. כשנקנה גם הייתה בעיה. הטכנאי בא והוריד דרייברים והגדיר. כעת שוב חזרה הבעיה. באתר לנובו לא מצאתי שום עדכון לזה. lenovo ideapad 5-15iil 81yk009civ
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. משהו מאוד מעצבן, כמו שרשום בכותרת אני לא מצליח לקבוע STATIC IP (הסיבה שזה לא יאומן כי במחשב הקודם עשיתי את זה בלי בעיה) בקצרה,עקבתי אחרי המדריכים בPORT FOWARDING אני רוצה לפתוח פורט ליוטורונט. אבל ממש מההתחלה כלום לא הולך לי. עקבתי אחרי השלבים של המדריך, בהתחלה ניסיתי להוריד את הכלי האוטומטי להגדר STATIC IP אבל הוא מזהה כתובת IP לא ברורה, אחת שמתחילה ב 10.0 וכו' ולא ב192.168.1 כמו שהם אומרים שצריך להיות עפי המדריך שלהם. ניסית להגדיר באופן ידני אבל בשורת הדוס כאשר אני מקליד IPCONFIG/ALL אני רואה שאכן הIP של מתחיל ב10.0 אז ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר דרך הדפדפן ושם מופיעה לי כתובת IP שונה ממה שהוצג לי בדוס. בנוסף לכך בחלון הDOS כתובת הGATEWAY שלי זהה לכתובת ה…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה מוזרה במחשב נייד של לנובו: ברגע שאני לוחץ בכל מסמך שהוא על החץ הימני במקלדת פעם אחת, הסמן זז לא רק צעד אחד ימינה כמצופה, אלא כל הזמן - כאילו המקש "תקוע" ולחוץ; אני לוחץ על החץ השמאלי כדי להביא אותו לכדי עצירה. הסמן גם עשוי פתאם לזוז ימינה על דעת עצמו מאוחר יותר, מבלי שנלחץ כלל. בנוסף, משטח העקיבה לעיתים לא מתרגם הקשה כלחיצה על "כפתור שמאלי של העכבר", אלא מתעלם ממנה. למישהו יש מושג מה הולך כאן? לא עשיתי שום שנוי שאני יכול להעלות על הדעת כקשור לזה, בטח לא מנהל התקנים\חומרה חדשה. הכל מוגדר היטב. האם יש קשר בין שתי התופעות?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני Maxtor One Touch 160gb הוא עבד מצויין, עד שיום אחד המחשב הפסיק לזהות אותו! כשאני מחבר אותו לUSB המחשב מזהה שחיברתי אותו ומודיע לי על כך אבל כשאני נכנס ל"מחשב שלי" הוא פשוט לא נימצא שם! הדבר היחיד שהוא נותן לי זה אפשרות ל "הוצאת חומרה באופן בטוח" למטה בסרגל של התחל ב"מנהל התקנים" הוא דווקא כן מזהה אותו! ובDisk managemant הוא לא... מה אני עושה ? יש לי שם המון חומר מאד מאד חשוב!!! מאד אשמח אם תוכלו לעזור !
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי משחק ואני רוצה לשנות את הרזולוציה וזה לא מתאפשר לי .. הוא רושם לי "שצריך לגעת בהגדרות של הכרטיס שייתן אפשרות לגעת בהגדרות הרזלוציה / איכות התצוגה". עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי, אז זה הסיפור: יש לי שני מודולים של זכרון sdram, אחד, אשר בא עם המחשב, הוא 64MB וב- 100MHZ. השני שקניתי לאחר מכן הוא 128MB וב- 133MHZ. לוח האם שלי הוא 440BX P3B-F - כלומר לפנטיום 3. העניין הוא שכשקניתי את הזכרון הנוסף לא ידעתי שהלוח שלי תומך רק ב 100MHZ. מה שקורה שכאשר אני משתמש בכל אחד מהזכרונות שלי בנפרד (64 או 128) אז המחשב עובד מצוין (כן גם ב- 128). אך כאשר אני משלב אותם יחד (כלומר 192MB) נוצר כנראה מעין קונפליקט בזכרון. המחשב עולה והכל פועל רק שהוא קורס לעתים מאד תכופות ואני מקבל מסכים כחולים (ב- 2000 ו- XP) אשר לאחר שחקרתי את משמעם גיליתי שהם נובעים מבעיה בזכרון. מסקנתי היא שבגלל הבדלי המהירויות בין שני המודולים יש בעיה. כנראה שלא קורה שהזכרון היותר איטי כופה ע…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום - זקוקה לעצה סופר דחופה עם הדלקת המחשב ישנם מספר מקשים קבועים שלא מגיבים כמו האות ה' ד' ועוד בדרך כלל זה מסתדר אחרי כמה דקות ולפעמים לא שום מתג לא נבחר בחלון "אפשרויות נגישות" ז"א כולם מבוטלים הבעיה היא לא במקלדת (של מייקרוסופט) HELP
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המאוורר שלי מרעיש ואני לא מצליח למצוא את הגורם. פירקתי את המכסה התחתון וניסיתי לנקות עם ספריי לניקוי- לא עזר. למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי משחה טרמית מרחתי על הכרטיס מסך וגם על המעבד ואז כמובן שמתי את המאוור עליו אך שמתי לב שלא שמתי נכון..... אז באתי להוציא תמאוור על מנת לשים אותו נכון והיה ממש קשה השתמשתי בכוח והוא יצא ביחד עם הCHIP של המעבד כי המשחה גרמה להם להדבק כול כך חזק.... עכשייו המחשב נדלק אך המסך רשום NO SIGNAL וגם על העכבר אין אור וגם על המקלדת אין אור כאילו שלא עובר אליהם חשמל אז לדעתי לוח האם מת גם אין שום BEEP הוצאתי את הבטרייה של CMOS ואז החזרתי ואז זה עשה DEFULT לSETTINGS לדעתי כי המאוור של הכרטיס מסך יתחיל לעבוד יותר מהר אז מה זה יכול להיות? הוצאתי גם הכול דיסק קשיח כרטיס מסך RAM ורק ספק כוח ומעבד נשארו ועדיין אין BEEP
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי לאמא שלי לאפטופ שאמור להיות בשביל משחקי אינטרנט בלבד. הלאפטופ הוא G50 Lenovo עם מעבד של AMD E-6010 שממה שהבנתי הוא מקביל ל- i3 של אינטל. לאחר שהתקנתי בו וינדוס 7 ואת כל הרכיבים של המערכת, אני מקבל 100% CPU בדפדפן Chrome (הזכרון לעומת זאת לא מלא). ניסיתי כל מיני דפדפנים. ניסיתי לשחק עם הפלאגין של Adobe ב- Chrome. ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך. אין כלום במחשב מלבד הוינדוס והדרייברים. הוא חדש חדש. אשמח להכוונות כלשהן.. כמובן שהחלפת המעבד זה הדבר האחרון שארצה לעשות.. תודה רבה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה לפני בערך שבוע וחצי הופיע לי פתאום מסך כחול כזה שרשם לי כל מיני דברים של שגיאה ופירוט , נראה לי שזה קשור איכשהו לכרטיס זיכרון שלי , פתאום היום אני רואה שזה הופיע שוב ונראה לי שזה בעיה באמת ומייד אחרי שעשיתי ריסט למחשב הופיע לי על שולחן העבודה קובץ ורשום בו הדברים הבאים : " # # An unexpected error has been detected by HotSpot Virtual Machine: # # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x73955230, pid=2664, tid=3828 # # Java VM: Java HotSpot Client VM (1.5.0_04-b05 mixed mode) # Problematic frame: # C 0x73955230 # --------------- T H R E A D --------------- Current thread (0x009a9660): JavaThread "main" [_thread_in_native, id=3828] siginfo: ExceptionCode=0xc0000…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשדרג את הנייד הוותיק שלי (בן 6) לכונן SSD. נראה שקניתי כונן עם חיבורים לא נכונים. האם יש מתאם בין השניים? אם כן איזה מתאם בדיוק אני צריך והיכן ניתן להשיג? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם של P2, ויש בו רק 2 שקעים של מאורר, אחד ליד המעבד (תפוס) ואחד ליד כרטיס המסך (פנוי). למארז שלי אין מאורר ולכן פירקתי מאורר מספק כח הרוס ואני רוצה לחבר אותו למארז. 2 אופציות לפני: א. להשיג חוט ארוך עם חיבור מתאים ולחבר את המאורר המפורק ליציאה שיש לי ליד כרטיס המסך. ב. לחבר את המאורר לספק כח (הוא משהו כמו 250W, ישן וג'נרי), ושוב על ידי שאמצא חיבור מתאים. השאלה, בעיקר לאופציה השניה: איך אני מוודא שהמאורר לא יישרף לי מהחשמל שיקבל מהספק כח? (או מהלוח אם)?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-