עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by maorwtf,

שלום לכולם בזמן האחרון לעיתים רחוקות קורה לי שבזמן גלישה הדפדפן (firefox) נתקע לחלוטין. מה שכן הדבר נפתר בקלות ע"י סגירה של התוכנה ופתיחה מחדש. לא מדובר במאמץ משמעותי על המחשב, אבל זה השימוש היחיד במחשב. חשבתי שכנראה מדובר באיזה וירוס או באג, לא יחסתי לזה יותר מדי חשיבות. אתמול בלילה, בזמן שזה קרה, שמעתי באותה שניה שהדפדפן נתקע רעש חלש מההארדיסק. כמו זה של הארדיסקים שמתו שמתחילים לצקצק, אז צקצוק אחד כזה. השאלה שלי איך אני בודק האם זה סימפטום של כשל בהארדיסק וכדאי להחליף לפני שיגסוס, או שזה רעש של פעולה רגילה. הרצתי את ה chkdsk של הווינדוז ולא היה משהו חריג, וביצעתי error scan ב hd tune והיו רק משבצות ירוקות. אך בלשונית health סעיף (05) rellocated sector count נמצא בס…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by boss,

לפעמים מקפיא אין סיבות.. תוכנה HDTune Pro מופיע שיש התקלה פס צהוב בתמונה אם דיסק קשיח גוסס? עליי לקנות דיסק קשיח חדש?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. שלום נתקלתי בבעיה במחשב פתאום הקירור של המעבד התחיל להרעיש כאילו המחשב במאמץ (משחקים) למרות שהוא במצב מנוחה (גלישה באינטרנט) הורדתי SPEEDFAN אבל משום מה הוא אפילו לא מראה לי נתוני המאוורר של המנעבד אלה רק את של הכרטיס מסך. עשיתי אתחול למחשב כשהוא עולה אז המאוור עובד שקט פתאום עובר למאמץ חוזר לשקט וכך כמה פעמים עד שעובר למצב מאמץ תמידי. הגוף קירור של המעבד הוא: SCYTHE KATANA 4.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by rivki1985,

ושנפתח מפרגן לי את ההודעה הזו:, verifying dmi pool data מה יהיה מה רוצה ממני

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by ron56,

אני מחבר את המודם למחשב ואין לי חיבור אינטרנט כי המחשב לא מזהה את כרטיס הרשת. מה אני אמור לעשות אולי זה קשור להגדרות? מחשב i3 חלונות 7 לוח asus p8h61-m

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. טוב לפני חודש המחשב שלי התחיל לעשות בעיות לפעמים המחשב לא עולה..זאת אומרת נדלק אבל לא עולה שום דבר והמסך נשאר כבוי. רק אחרי מספר כיבויים והדלקות הוא עולה. וגם כשכן עולה אחרי פרק זמן מסוים או שקופא הסמן של העכבר (ויזואלית) אני כן רואה את האייקונים מסומנים עם תזוזת העכבר אבל ויזואלית הוא קפוא על המסך או שבמקרה גרוע יותר קופא לגמרי המסך ואין שום תגובה של המחשב. השארתי אפילו פעם אחת אותו דולק 10 שעות והוא נשאר במצב ההקפאה הזה על שולחן העבודה. לוח אם? הצילווו תודה רבה מראש תמיר

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני מנסה לעדכן את הקשוחה של כרטיס מסך ויש שגיאה התוכנה זאת לא מופיעה לי את הדגם של כרטיס המסך ועוד.. דגם : GV-N970WF3OC-4GD_P/F2

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הצפצוף אחיד - טון ארוך, הפסקה, חוזר חלילה. לפי פרשנות הצפצופים הבעיה בזכרונות, אך הם היו תקינים. גם בדיקה של כל מודול בנפרד נותנת את אותה התוצאה. מה עושים?

• 24 תגובות
    • 5k צפיות
  9. אני מקבל את ההודעה שבתמונה מספר פעמים ביום, המסך נהפך להיות שחור לכמה שניות בודדות וחוזר לתפקד כרגיל. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? יש לציין שכאשר אני משחק במחשב אין שום בעייה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. היי, אני עומד בפני בעיה שבכנות אין לי מושג יותר מה לבדוק בשביל לנטר את הגורם שלה... מפרט המחשב עם הבעיה: מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz לוח אם: Gigabyte G41MT-S2PT (Socket 775) כרטיס גרפי: Gigabyte GTX 650 Ti 2GB ספק כוח: 500W איכותי יחסית ששימש אותי במערכת גיימינג ישנה יותר תסמינים: לאחר כשעה שעתיים של משחק (לפעמים פחות) המסך פשוט נכבה ומפסיק להגיב, המחשב לא מגיב לריסטארטים אלא רק לכיבוי והדלקה מלאים כדי שהמסך יחזור לפעילות. מה שקורה בפועל עם המחשב במהלך משחק נראה כמו "כרטיס מסך שלא מגיב" בפתאומיות המחשב מפסיק לשדר נתונים למסך ויש צורך בכיבוי והדלקה מלאים כדי שיתחיל לשדר שוב. דברים שנעשו לניטור התקלה: כרטיס מסך: כרטיס המסך הוצא מהמערכת …

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by danezeq,

שלום לכולם. אני מנסה לחבר בקר מאווררים של nzxt יש חיבור חשמל ועוד חיבור אחר ששולט במהירות לכל מאוורר. הבעיה של2 מתוך 3 מאווררים אין חיבור כזה ששולט במהירות אלא כפתור ששולט במהירות (3 מצבי מהירות) האם כדי לחבר בקר מאווררים עליי להחליף את שתי המאווררים האלה או שאפשר בכל זאת לחבר את 2 המאווררים לבקר?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. עוד בתחילת השבוע הכל היה סבבה עכשיו לא מזהה בכלל , נסתי שני דיסק און קים , הכונן לא מופיע וגם צליל הזיהוי לא נשמע .. כניסה קדמית בלבד, כניסה אחורית עובדת רגל . תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אוקי אז ככה שלשום אבא שלי התעורר בבוקר אחרי עבודה וכשהגיע לפתע הרגע שהוא ניגש למחשב והתחיל להשתמש בו ובידיוק אחרי 5 10 דקות הוא טוען שהמחשב נכבה לו ולא נדלק מאז ויש לציין שהכפתורים power ו rest דלוקים בכחול כזה אך המאוררים הארדיסק והכל הכל לא פועל ולא נותן תרחיש של רעש כאילו דממה ובמסך רשום not input יש לציין שניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל לא עזר חיברתי לשקע אחר גם בחדר אחר גם לא עזר החלפתי לכבל אחר גם לא עזר אז אם הספק הלך אז איך הכפתורים של ה ppwer ו rest כן דלוקים שזה מראה שהמחשב כן מקבל מתח מהספק אחרת לא היו נדלקים המנורות הללו שציינתי את שמם יש לציין עוד שפתחתי את המחשב ולא הרחתי שום ריח של משהו שרוף ולא התנתק שום כבל מהספק ללוח וגם המחשב לא קיבל מכה ולא נפל כלום כלו…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני מנסה להתקין משחק שדורש את הmicrosoft visual c++ 2005 reditributable ואני לא מצליח להתקין את זה. זה כל הזמן נתקע בהתקנה ניסיתי לעשות הפעל כמנהל ניסיתי להתקין עם compatability issues וזה עדיין לא עובד... בבקשה עזרה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. לאחרונה אחד המאווררים על הכרטיס שלי התחיל לזמזם, מעין רעש כזה שנשמע קצת כמו טעינה של קשיח, ניסיתי לשים WD40 אבל זה החזיק רק כמה שעות אני מניח שבגלל החום שנפלט מהמכשיר זה התייבש. האם יש אפשרות לפתור את זה בצורה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by iveco,

שהייתי מנסה לגלול עם העכבר למעלה ולמטה האתר היה עושה כאלה פריזים , מסתבר שהוא תמיד חוסם את הפלאשים ברקע ובגלל שהוא עסוק בלחסום את הפלאשים הוא מאט ממש את האינטרנט בקושי זז יש גם תוספים כמו 365SPORT שאני חייב אותם אבל בגלל שזה מאט את הכרום אני לא יודע מה לעשות יש הבדל עצום שהכרום ריק מתוספים ולבין כרום עם תוספים שהוא ריק מתוספים כיף לגלוש שיש תוספים אי אפשר לגלוש נורמלי הבעיה שרואים פלאשים וזה מעצבן יש תוכנה אחרת קלה במקום ה ADBLOCK ?

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by shefernadav,

שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה כאשר אני נכנס למשחק (בעיקר BF4) יש פעמיים שפשוט העכבר נתקע לא זז זה קורה רק במהלך משחק חשבתי שזה העכבר אבל לא ( החלפתי מספר עכברים) ואז שמתי לב שיצא הודעה מוזרה (תמונה) אני לא יודע מה זה אומר אולי לוח או ספק לוח asus rampage iv extreme ספק corsair 1200w אשמח לעזרה [h=1][/h]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by CPU1703,

הבחנתי לאחרונה שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד לאחר ההפעלה. הוא עובד כמה דקות ואז פתאום מפסיק להסתובב. אין שגיאה והמערכת ההפעלה עולה ועובדת כתקין. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם ייתכן שנגרם נזק למעבד או ללוח אם? ואם כן כיצד אפשר לבדוק זאת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום רב. קניתי מחשב חדש והתחלתי להתקין את הווינדוס על כונן ה ssd . בביוס הוא קורא את הדיסק קשיח השני של wd . אבל בווינדוס שאני נכנס למחשב שלי מופיע רק כונן ההssd .שעליו מותכן הווינדוס. תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by KingKong,

אוקיי אז היום ניסיתי לפתוח את המחשב הנייח שלי וכשלחצתי על כפתור ההדלקה היו צלילים של המחשב פועל אבל כלום לא עולה. ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק, כולל לכבות מהמתג האחורי ולתת למחשב כמה דקות לנוח, אבל כלום לא עוזר. בשלב מסוים לחצתי על Del בזמן ההדלקה והגעתי למסך שחור כאשר אני יכול להזיז את העכבר אבל לא לעשות כלום, וגם לא להעלות את מנהל המשימות. בנוסף ניסיתי להיכנס לBIOS ע"י לחיצה על F1,F2,F10,F12 אבל כלום לא מצליח להיכנס וזה ממשיך למסך שחור בלי עכבר. רציתי לפחות לתקן את המחשב ע"י USB תיקון של וינדוס שהכנתי (כי אין לי כונן דיסקים במחשב) אבל אני לא יכול להיכנס לBIOS ולגרום לזה שהכונן USB יקבל עדיפות על הכונן דיסקים. אני אובד עצות, בבקשה תעזרו

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני צריך לקבוע רווח של שורה וחצי באופיס איך אני עושה זאת

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by iveco,

עשיתי פירמוט למחשב וקיבלתי את ההודעה המוזרה הזאת : לאחר מכן עשיתי בדיקה ב MHDD לשני הכוננים והכול תקין אין לי מושג מה הבעיה אולי במערכת ההפעלה ?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לחבר דיסק און קי לטלוויזיה לראות סרטים.. סטרימר וכל האופציות האלה נשמע לי מסובך ובאמת שאין לי מושג איך לעבוד ומה לקנות כל בן אדם ממליץ על משהו אחר בכל מקרה בטלוויזיה שלי בחדר הכל עובד יופי טלוויזיה של SAMSUNG ככה גם בחדרים של אחים שלי פשוט מעביר את הסרט (בינתיים קורא לי את כל הפורמטים) לטלוויזיה נכנס בהגדרות ורואה הכל מושלם אבל בטלוויזיה אצלנו בסלון של PHILIPS שיש לציין הרבה יותר חדשה וטובה ועלתה יותר.. כלום... מחבר את הדיסק און קי זה קורא אותו אני נכנס לתיקייה שלו וכאילו הכונן ריק.. אין כלום הכנסתי גם כונן קשיח חיצוני אותו דבר אני רואה את כל התיקיות אבל הקבצים עצמם לא רואים אותם הייתי חושב שזה לא קורא את הפורמט אבל בכונן קשיח יש כל כך הרבה דברים.. תוכ…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by ליאור לוי,

יש לי מעבד amd sempron 3850 ואני רוצה לדעת באיזה מהירות ראם הוא תומך . ואם נגיד המעבד תומך בראם של 1600 mhz אז הוא לא יתמוך בראם של 1333 mhz? תודה

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. אציין כי היום התקינו לי תשתית של הוט, ברור לי כי לא כל הזמן (או אף פעם) גולשים במהירות המקסימלית, אבל נראה כי יש משהו שמגביל את המהירות ל-50M מאחר ואני לא עובר את זה באף בדיקה באף אתר בדיקת מהירויות. בכל מקרה, שמתי לב כי כשאני מחבר את המודם שלהם ישירות למחשב, הנורית ליד הכ.רשת (מאחורי המחשב) היא ירוקה. כשאני מחבר את המחשב לראוטר (WRT54GL) היא הופכת לכתומה. החיבור אותו אמרו לי להגדיר בראוטר הוא DHCP. מדובר בכ.רשת שמובנה בלוח H81M-plus של אסוס אשמח לעזרה

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.