תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
חג שמחח יש לי מחשב נייד של Lenovo מסוג 3000 N100 אני רוצה לפרמט ולשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו, XP עם הדברים הבסיסיים שקיבלתי כך את המחשב אני מדליק מחדש את המחשב ונכנס לLenovo Care אבל בחלק של הRESTORE זה מבקש ממני מקום שממנו הוא יקח [או ישמור את הגיבוי לא כל כך הבנתי מה הוא רוצה שם] כמו דיסק או USB אין אני משתמש בLenovo Care לשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו בהתחלה? אני לא רוצה לשמור כלום תודה רבה מראש=]
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשהמחשב עולה לא מוצג דבר על המסך והדבר הראשון שרואים הוא סמל החלונות של ויסטה ומיד אח"כ את שולחן העבודה. דבר זה מונע ממני להיכנס למסך ה- BIOS SETUP. כשניסיתי ללחוץ על מקש DEL , נראה כאילו המחשב אכן נכנס ל- BIOS כי הוא הפסיק לעלות וחיכה לי... למישהו יש רעיון איך לשכנע את המסך להציג לי ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה .. כשאני עובד אם האינטרנט ודברים כאלה המחשב שלי רץ בסיידר אבל כשזה מגיע למשחקים המחשב בשלב מסוים FREEZE זה יכול לקרות ממש כשהתחלתי לשחק או אחרי שעה אבל זה קורה :-[ :-[ :-[ אני חשבתי שזה בגלל האוברקלוק שעשיתי לכרטיס ולFSB אז עשיתי דווןקלוק ולא עזר! :( :(
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לגרום לנזק למסך? קורה לי לפעמים שאני שוכח ששמתי את המסך על stand by ואז הוא נכבה לי כל דקה עד שאני מבטל את זה אבל אני מדבר גם על כל שעה למשל או שעתיים אני מתכוון למסכי LCD כי שמעתי שהמנורה שלהם נחלשת אם מכבים ומדליקים אותם הרבה האם זה תקף גם לגביי כניסה למצב STAND BY ואם כן איך אפשר להמנע מגרימת נזק למסך אם אני לעיתים מאוד קרובות הולך וחוזר אל המחשב ולא רוצה להשאיר סתם את המסך דולק להשאיר שומר מסך? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי מחשב AND 3200+ עם לוח אם של ASUS A8N-VM וזכרון אחד 512 של PQI לפעמים שאני מפעיל תמחשב הוא מראה לי שיש לי 512 זיכרון רגיל ולפעמים הוא מראה לי 448 בחלון הזה: הזיכרון יושב על DIMM_A1 שבלוח והוא כובת לי תמיד "הרחבת כתובת פיזית" והשאלה שלי מה זה ההרחבת כתובת הפיזית הזאת?? ולמה הוא רושם לי שיש לי 448 במקום 512 לפעמים?? תודה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן וסהלן... אז לפני כמה ימים נשפך לי כוס נס קפה על השולחן וזלג לי קצת נס למחשב ובין חורי האיוורור נכנס למחשב טיפטף על כרטיס המסך וכמה כאבלים.. המחשב עובד מצויןן הכל חוץ מהכרטיס מסך, שברגע שנשפך, ישר נכבה המסך, לאחר ריסטרט גיליתי שהכרטיס אמנם עובד, אבל באופן שאי אפשר לעבוד איתו, רואים תמונה מטושטשת עם כל מיני אותיות לא קשורות באנגלית..אז לקחתי מחבר כרטיס מסך אחר , 7600GT של NVIDIA, וגם הוא מציג תמונה מטושושת, אבל בהרבה פחות. כלומר, אפשר לומר וזה הגיוני גם, שכרטיס המסך שלי נהרס, אבל אם זה שלי, אז מדוע הכרטיס של חבר שלי גם לא עובד טוב? חשבתי שאולי מדבר בכאבלים אבל הכל עובד טוב חוץ מהכרטיס מסך, יש מצב שמדובר בלוח אבל כמו שאמרתי הוא עובד טוב וכשאני מחבר את המסך ללוח אני מקבל…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר שלי יש הארדיסק SATA, וכשהוא עושה BOOT דרך הדיסק של הוינדוס אחרי קריאת הקבצים שזה עושה, הוא מבקש להכניס דיסקט עם הקבצים של הHD [יעני הקבצים להתקנת הHD בתוך הדיסקט] ואומרים לו ללחוץ על F6, וכלום לא קורה... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הכל היה בסדר עם המחשב עד שכיביתי אותו והדלקתי יום למחרת, פתאום המסך הכחול הזה קופץ והמחשב קופא (הוא אפילו לא עושה ריסטרט) h ttp:// up3 53.s iz.c o.il/up1/tz yritfmimzw.jpg להוריד רווחים לפי מה שכתוב ולפי מתי המסך הכחול הזה קופץ אני כמעט בטוח שזה בגלל הראם, השאלה אם אחד הסטיקים נידפק או שהתקנתי תוכנה כלשהי שצורכת הרבה ראם והמחשב קורס? (מחשב ישן, 1gb DDR1) פעמיים המחשב קרס בפייר פוקס עם בערך 4 כרטיסיות וביניהם עם יוטיוב (בשביל המחשב שלי זה נחשב הרבה אבל תמיד הייתי עם כפול כרטיסיות מזה ולא קרה כלום...) עוד כמה פעמים זה קרה שעשיתי סריקת שגיאות של כונן C של הWIN, מפה אני מבין שיכול להיות שהצטבר אבק בגוף קירור של המעבד, הוא מתחמם והלוח - אם גורם למחשב לקרוס במקום לכב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום בבוקר אני מפעיל את המחשב, והווינדוס החליט לא לעלות. זה נותן לי בהתחלה אפשרות לבחור איך להפעיל את הווינדוס. במצב בטוח עם רשת בלי רשת, כרגיל וכל אלה... אני בוחר נניח במצב רגיל, העמוד טעינה של הווינדוס עולה ל3 שניות והמחשב עושה ריסט לעצמו ושוב חוזר לעמוד עם האפשרויות הפעלה של הווינדוס. אחרי שהמחשב עושה ריסט, מופיעה הודעה: VERIFYING DMI pool data , והמחשב מרעיש איזה 2 שניות . בדקתי את החיבורים מבפנים והכל נראה לי בסדר. יש לי ווינדוס XP, לוח אם K8N4F 939 PCX , הארדיסק WD 160GB 7200 SATA2. מה אפשר לעשות?? *ראיתי בפורום מישהו רשם להוציא את הסוללה מהלוח אם לאיזה דקה ולהחזיר..ניסיתי זה לא עזר. תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מדיות לצריבה של SILVER LINE 780MB ניסיתי לצרוב עם נירו 5 אבל התוכנה לא זיהתה שהדיסק 780 ותמיד הודיעה שאין מספיק מקום ! ניסיתי לצרוב 706MB והיא זיהתה אותו בתור 700 ! התקנתי 6.6 התוכנה מזהה שזה 780 MB אבל שאני לוחץ Burn זה לא צורב ! הוא נותן הודעה שאני מנסה לצרוב 706MB ושיש לי בדיסק בפועל 702 פנוי ! אני משתגע חייב עזרה ! תודה.
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כשמפעילים אותו, במסך אין סיגנל. הוא לא מצפצף. הספק בסדר, כי המאווררים פועלים, ונורות על הלוח אם נדלקות. אני חושד במעבד, או בלוח אם. החשד שלי סביר? או שיש אפשרות נוספת? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הארד דיסק w.d 80g 8mb במערכת מחשב שלי והוא עובד מצויין , פירקתי אותו וניסתי לחבר אותו למחשב הישן פנטיום 3 933 והציפסט על הלוח הוא : intel intel @ 810 fw82810E L0390646 SL3MD INTEL @@ 98 MALAY והמחשב לא בדיוק מקבל אותו , ניסתי אותו כ MASTER והוא לא מעלה את מערכת ההפעלה , ניסתי אותו כ SLAVE ובwindows הוא לא מופיע במחשב שלי , יש לציין שהוא כן מזהה אותו , כי בהתחלה שהמחשב רץ יש את הפרטים של הארד דיסק עוד מספר עובדות , במחשב הישן יש windows me 320mb sdrm עכשיו התקנתי XP ועדיין לא ניסיתי (אני לא יודע אם זה קשור) במחשב החדש יש XP מה אני יכול לעשות שהמחשב הישן יזהה את הארד דיסק ? - אני רוצה להעביר אותו בקביעות למחשב הישן האם סוג הארד …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי מחשב עם הלוח GIGABYTE GA Z77X UD3H . http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp שאר המפרט נמצא בצד ללוח האם הזה יש 6 USB3 וארבע מהם לא עובדים מה שלא עובד זהו הצ'יפ VIA USB3 ROOT HUB שלא עובד ניסיתי לעדכן את הדרייבר וזה לא הצליח נ.ב. יש חשמל שמה תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לפני שבוע החלפתי מארז חברתי את הכל הרכיבים אבל הנורה של כונן הדיסקטים דלק ללא הפסקה וכן לא עובד ולא קורא דיסקטים ניסתי לשחק בחיבורים בביוס ולא עזר מה צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ללא הארד דיסק, כשכוונתי הייתה להשתמש בהארד דיסק מהמחשב הישן. כשהעברתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן למחשב החדש, מערכת ההפעלה התחילה טיפה להעלות, ואז קיבלתי מסך כחול. במסך הכחול הוא אומר למעשה לבדוק וירוסים במחשב, להסיר התקנים ישנים ולהוריד כל התקן ישן, לבדוק סקטורים פגומים בעזרת chkdsk/f . לא הצלחתי בשום אופן להיכנס למצב דוס, ולעשות לא בדיקת הארד דיסק. האם הבעיה יכולה לנבוע מכך שהדיסק הקשיח היה במחשב אחר? כלומר החומרה במחשב החדש שונה מזו שבמחשב הישן? האם פירמוט הדיסק הקשיח והתקנה נקייה של מערכת ההפעלה תפתור את הבעיה? כמובן שבמחשב הישן הדיסק הקשיח עבד מצויין. מדובר בדיסק SATA, שנמצא אצלי בערך שנה. הכל היה איתו בסדר גמור עד שהעברתי אותו למחשב החדש. עכשיו הוא …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך חדש של asus מדגם vx24ah, המסך עבד תקין יום שלם ולמחרת בבוקר התגלה פיקסל ירוק אשר לא מגיב לשינוי צבעים ממש באמצע המסך, ניסיתי לבדוק כל דבר אפשרי כולל החלפת כבל hdmi ותוכנות תיקון פיקסלים תקועים אך הפיקסל לא חזר לסורו יש לי אחריות של 3 שנים והשאלה היא האם יחליפו את המסך בעקבות פיקסל אחד לא תקין? וכמו כן האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 4.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי דיסק און קי סנדיסק קרוזר, שמתי אותו במחשב שלי, המחשב מתנהג כאילו לא שמתי כלום, גם במחשב אחר אותה תגובה, האם יש משהו לעשות?? בעבר המחשב שלי היה מזהה אותו
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין וינדווס 10 על מחשב מיני של לנובו וביוס לא מזהה את הדיסק און קי המקורי של הוינדווס. בהגדרות קבעתי ש - USB יהיה הראשון בהתקנה ובכל זאת הוינדווס לא עולה מהדיסק און קי וביוס ממשיך לא לזהות אותו. מצ"ב התמונות של ההגדרות. מה ניתן לעשות במקרה הזה?
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי חברים, לא מצעתי עדכון ללוח שלי , יכולים לעזור ? הנה הפרטים של הלקוח: SiSoftware Sandra Computer System Manufacturer : MSI Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 Unique ID : 00000000-00000000-00000000-00000000 System Chassis Manufacturer : Uknown Chassis Manufacture Case Type : Desktop Can be locked : No Version : Version 1.00 Serial Number : 123456890 Asset Tag : 0123ABC System Mainboard Manufacturer : MSI MP Support : No Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 BIOS ID : 62-1015-009999-00101111-040201-SiS645 Memory Controller Error Detection Method : 32-bit ECC Error Correction Capability : 1-bit Supported/Current Memory Interleave : 1-…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך סמסונג מדגם 226bw שמאוד מסנוור אותי - וגורם לי לכאב ראש. האם יש אופציה לשנות את הטמפרטורה של הצבע , ואם כן היכן היא מופיעה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות ? זה מחשב חדש והוא נכבה בעיקר שאני לא עובד עליו.אבל הוא נכבה לפעמים גם באמצע עבודה. מה הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה(לקחתי פרוייקט) במחשב הישן הלך לי ספק מזמן, אתמול קיבלתי מחשב עים ספק טוב זיכרונות ובנוסף יש 3 סלוטים שאחד מהם כרטיס מסך כרטיס רשת ועוד משהו שעדיין לא זיהיתי מחש/ב ענתיק, לקחתי מימנו את הספק חיברתי הכל כמו שצריך שאני מפעיל המחשב נידלק ל10 דקות וכבה, בדקתי את הלוח ראיתי לא אחד ולא שניים קבלים מנופחים הסקתי מסכנה שזה הלוח תקול, פירקתי לגמרי את הלוח הכל, לאחר מכן לקחתי את הלוח של המחשב הענתיקה הוצאתי מימנו הכל לאחר מכן הרכבתי אותו במארז שלי, השארתי רק את הזיכרונות שלו, את הצורב את הסידי רום והכונן הקשיח לקחתי מהמחשב שלי בנוסף לכרטיס מסך. שאני מדליק אותו הוא עולה יפה ורשום ללחות F1 כדי להמשיך, לאחר מכן הוא פשוט רץ בלופים שאני לוחץ להפעיל את ווינדוס או שהוא מסיים לספור …
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא משמיע לי צפצוף אחד ארוך ואחריו 3 ציפצופים ואז נכבה המסך לא נדלק והוא אפילו לא מגיע למצב שבו משהו עולה. האם זה קשור לכרטיס מסך ? מה יכולה להיות הבעיה ? יש לוח של asus p5wdh deluxe
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ציינתי למטה את המרכיבים של המחשב. הבעיה היא שגם ב 3dMrak 2001 se and Pc Mark אני מקבל ציונים נורא נמוכים ב3d amrk אני מקבל 3700 (23.11) ב pc mark אני מקבל 3000 על מעבד 2000 על זיכרון ו700 על כונן קשיח. יש לשיהו מושג למה? Mag InnoVision 786 Pure Flat AMD1600XP Athlon Gigabyte GA-7VTX-H 256MB DDR Micron 2100 Hercules 3D Prophet II Titanium Herculs Gamesurrond Fortissimo II Maxtor 40GB D740-6XL 7200RPM Quantom 10GB Fireball lct10 5200RPM 5way 280Watt Kenwood speakers with JVC amlifier Asus 50X IDE Fly Video 98' Task TK3003 300Watt Pine Comstar 56K Microsoft Internet Pro Keybord Logitec Optical Mouse
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-