עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by royi106,

היום המחשב לא שלח סיגנל למסך . ניקיתי מגעים לכרטיס מסך ולזכרונות וגם לא נדלק . פירקתי את המאוורר הוצאתי את המעבד שמתי משחה טרמית חדשה והכל עבד יפה אחרי שעה שוב אותה תקלה שוב הוצאתי והכנסתי את המעבד וזה הסתדר מה עושים במצב כזה?

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by matan770,

לפניי שבוע פירמטתי את המחשב,ביום הראשון אחרי הפירמוט סגרתי אותו אבל הוא לא נסגר,הייתי צריך ללחוץ על הכפתור שבדרך כלל הוא נסגר בלי זה. זה קרה 3 פעמים ובשאר הוא נסגר כרגיל... מזה יכול להיות

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by RAPTOR22il,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם הדחופה בנושא. באתר הרשמי של אסוס לא מצאתי מדריך ללוח שלי.. אני צריך לשדרג ביוס מהסיבה שאני מחליף מעבד מאתלון 64 3000 למעבד אתלון 64 4200 X2. המפרט הנוכחי שלי: athlon 64 3000+ Asus A8V deluxe 2GB DDR400 תודה מראש לעוזרים, משה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by comablack,

אהלן יש לי lg 19 כבר 6 שנים בשבוע האחרון למטה בצד שמאל בקצה של הזכוכית של המסך ישנו כתם שקוף שהלך וגדל בשבוע האחרון כאילו יש בפנים דבק והוא התיבש הכתם הזה פנימי כמובן למישהו יש מושג מה זה ? מכווה שהבנתם את ההסבר תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Demp,

שלום, לפני חודש בערך התקלקל לי ההארד דיסק (80 ג'יגה חיבור IDE) כשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא נתקע בשלב של הטעינה עם הלוגו. בינתיים קניתי הארד דיסק חדש, התקנתי עליו ווינדוס והכל עובד יופי ניסיתי להעלות את ההארד דיסק הזה עם ההארד דיסק הישן וכשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא עדיין נתקע כמו פעם במסך של הטעינה ניסיתי גם להעלות אותו עם ג'אמפרים מכל הסוגים... לא עלה למישהו יש פתרון איך לגרום להארד דיסק לעבוד לכמה דקות או דרך להעביר את הקבצים מההארד דיסק הישן לחדש? (החדש 250 ג'יגה) זה ממש חשוב לי, היו לי שם קבצים ששמרתי מעל 3 שנים תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  6. אני חושב שזה מההארד דיסק וזה קורה כול כמה זמן וליפעמים לא קורה בכלל.. מוזר.. למישהו יש מושג מה זה או אם יש איזה סכנה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shahar07,

כאשר אני מדליק את המחשב הוא משמיע לי צפצוף אחד ארוך ואחריו 3 ציפצופים ואז נכבה המסך לא נדלק והוא אפילו לא מגיע למצב שבו משהו עולה. האם זה קשור לכרטיס מסך ? מה יכולה להיות הבעיה ? יש לוח של asus p5wdh deluxe

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by sh780,

שלום אנשים, אני הרכבתי מחשב חדש עם הלוח אם הנ"ל : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=332&l4=0&model=1312&modelmenu=1 בכל מקרה, אני לוחץ על הכפתור וכלום, בדקתי את החיבורים של הפאנל והכל תקין, ועדיין לא עובד. עשיתי בדיקה עם כפתור אחר ושוב לא עובד. הנורה שעל הלוח עובדת ומראה עי הלוח אם אכן מקבל זרם. מישהו יודע מה הבעיה? תודה על העזרה..

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by dbx22,

יש לי על הבארטון 2500 שלי קירור של thermaltake וולקנו 11, ויש לי שליטה על המאוורר בקדמת במחשב. עכשיו הוא התחיל כל הזמן לעלות ל4500 סל"ד, ולפעמים לעיתים רחוקות הוא מוריד קצת מהמהירות לאיזה שניה ואז ישר חוזר ל4500 מה אני עושה? איך אני מתקן את זה? זה ממש רועש אני לא יכול לסבול את זה.

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by h2o,

אני שומע מוסיקה וכשאני פותח נגיד את הFIREFOX או אקספלור או אימיול או כל תוכנה אחרת יש רעשים מהרמקולים ובקושי שומעים את השיר ועם התוכנה לוקח הרבה זמן לטעון אותה אז בכלל המוזיקה מפסיקה לגמרי לכמה שניות. מה יכולה להיות הבעיה ? זה הלוח: GIGABYTE - Product - Motherboard - Overview - 8S661FXMP-RZ http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1855

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shahar07,

היתה לי בעיה במחשב ואהפאסתי את הביוס כמו שהציאו לי פה כמה חברים לבסוף הבעיה היתה בכרטיס מסך, עכשיו לאחר שבוע וחצי חזר אליי המחשב, מה אני אמור לעשות עכשיו לגביי הביוס ?

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  12. היי מה המצב אני צריך עזרה לגבי המחשב שלי המחשב שלי דווקא בנוי בצורה טובה הוא דיי חדש יחסית לדור הזה של המחשבים [אבל לא על זה אני מדבר אלה על זה שהוא ניהיה איטי וקופצני בזמן האחרון] כול פעם שאני מפעיל תוכנה או סרט או משחק [ממש שלו צריך הרבה FPS כמו TACTICAL OPS או CS הוא מתחיל ולעשות בלאגן כמו תקיעות קטנות של מספר שניות כול כמה זמן וזה מאוד מעצבן .. הינה תמונ שעשיתי עכשיו זה המאווררים שלי .. אם יש בעיה תסבירו לי אותה ומה אפשר לעשות ..? והינה כול המחשב שלי [חומרה ] Everest http://www.planetnana.co.il/harelzh/Report.htm

13. שלום , אני מחובר לררשת אלחוטית דרך LINKSYS כשאני מתחבר אני רואה שאני גם שולח מנות וגם מקבל , אני רואה את המשתמשים ברשת אבל בגלישה או ניסיון לדואר או למעשה כל פעולת אינטרנט אין גישה . ניסיתי להוריד את חומת האש והאנטיוירוס ועדיין אין שינוי , מקבל כתובת אוטומטית מהרשת . PING לכל אתר לא עובד .... מחשב שולחני כרטיס רשת אלחוטי LINKSYS XPHOME

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shay767,

שלום, יש לי בעיה באחד המחשבים נעלם לי קובץ במחשב ועכשיו בגלל זה הוינדוס לא עולה לי. שאני מעלה את המחשב יש לי את ההודעה הזאת: windows could not start brcause the following file is missing or corrupt: windows root\system32\hal.dll please re-install a copy of the above file האם יש איזה דיסק או משהו אני יכול להריץ וזה יסדר את הבעיה? תנו לי איזה עצה לפני שאני עושה פירמוט כי יש לי דברים חשובים שם ... תודה

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by HackNever,

יש לי במחשב dou core2 וזכרון פנימי 1 גיג'ה ומשום מה הוא קורא לי רק 512..למה הוא לא קורא לי את כל הזיכרון?! תודה מראשש

• 9 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by eins,

שלום אני צריך עזרה מהמומחים יש לי מקלדת של לוגיטק, דיי פשוטה. לוח אם של גיגה בית DS3 משהו כזה לא יודע אם זה רלוונטי כאשר אני משחק במחשב ואני לוחץ על 4 מקשים ביחד המקשים נתקעים וישר יש ציפצוף מהלוח אם איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?

• 9 תגובות
    • 583 צפיות
  17. הכוונה כשאני לוחץ על הכפתור להדליק את המחשב, הוא נדלק. אבל המסך המקלדת והעכבר לא מקבלים סיגנל, כאילו הם לא מחוברים למחשב, והם כן מחוברים למחשב. מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם?

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  18. Started by rauchy,

שלום לכולם, יש לי מחשב P4 שסוחב כ-3 שנים. לאחרונה הוא קורס לי המון אז החלטתי לפתוח, לנקות, לבדוק קצת קבלים וכו'. פתחתי, ניקיתי עם ספריי לחץ אויר, פתחתי את הספק וראיתי שם כמה קבלים "תפוחים". חיברתי את המחשב מחדש, הוא עבד כרבע שעה ונסגר. אה, וגם יצא ממנו ריח שרוף. ;D חשוב לציין ששכחתי להדק את הקליפסים של ה-Heat sink של המעבד כאשר הדלקתי אותו לאחר הניקוי. מאז המחשב נדלק, יש נורה ירוקה על הלוח אך אין צפצוף, אין תצוגה והוא גם לא נכבה באמצעות הכפתור, רק באמצעות ניתוק החשמל. (מן הסתם) היום קניתי ספק חדש ומכיוון שפתחתי את ה-Heat sink, החלפתי משחה תרמית אך עדיין, שום דבר לא עובד. ניסיתי להפעיל את המחשב על ריק (בלי זיכרון, בלי שום כרטיס, בלי כוננים ובלי סוללה), הגשר התחתון והמעבד ל…

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by nahum8,

הXP מראה בTASK MANAGER את זיכרון ה-page file 4957 ובויסטה זה היה 6500 אני חושב בעיקרון אני רוצה לדעת איפה אני יכול לבדוק על כמה כמות זיכרון הXP שלי עובד והאם ניתן להעלות את הPAGE FILE ל6000 כפי שזה היה בויסטה ולפי מה שהבנתי הXP אמור לקרוא עד ל3.25 ג'יגה... יש לי xp 32b 1024*2 512*2 עובדים בDC ....של KINGSTON -תודה, נחום.

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by assaf990,

חלק הוא מזהה (סורק, מודם) וחלק לא מזהה (זיכרון נייד, מצלמה דיגיטלית שאמורים לבוא ללא דרייברים) כאשר הוא לא מזהה, הוא כן מזהה שחיברתי משהו אבל מחפש התקנת חומרה שלו ואז : USB לא מוכר. הבעייה: דרייברים באתר החברה של לוח האם פגומים!! http://www.giga-byte.co.il/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1881 מה ניתן לעשות? לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250Gb, AMD Hammer מצלמה שלא מזוהה אופימפוס FE-210 וזיכרונות ניידים שונים שגם לא מזוהים יש לי XP SP2

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  21. אוקי, הכול התחיל כשחבר שלי ביקש ממני שאני אצרוב לו משחקים.. :\ הדיסק הקשיח שלו היה בפורמט FAT32, אז לא הייתה לי אפשרות לשים לו קבצים מעל 4 ג'יגה. ניסיתי להביא את הדיסק הקשיח שלי אליו [500GB של WD, בפורמט NTFS] אחרי שחיברתי את הכונן, המחשב נתקע [ישר אחרי שהוא נדלק, שזה רושם PENTIUM INSIDE] טוב, לקחתי את הכונן שלו, פירמטתי לו את D מ FAT32 ל NTFS, שמתי לו משחקים, החזרתי לו את הדיסק, והמחשב שוב נתקע [רק עם הכונן שלו] הכונן מחובר ב S.ATA, ומותקן Win XP על המחשב שלו.. מה אני יכול לעשות? לא נעים לי ממנו =[

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by braveheart24,

היי כולם יש לי בעיה ואני צריך את עזרתכם הדחופה יש לי מחשב חדש ואינטרנט של בזק (חיבור רשת) כשאני במחשב הכל תקין ,אבל כשאני מכבה את המסך,מתכבה לבד, או שיש שומר מסך האינטרנט מתכבה, החייגן מראה שהוא עובד אבל כשאני מנסה להכנס לאתרים הוא לא נותן לחי, ולפעמים אני צריך או להתחבר מחדש או להפעיל את המחשב מחדש אציין שהורדתי את צריכת החשמל מכרטיס הרשת וגם הגדרתי שהכוננים הקשיחים לא יתכבו (בזק בינלאומי ותשתית אומרים לי שזה לא בעיה שלהם) דרך אגב עם מחשב אחר הכל בסדק מישהו יכול לעזור HELPPPPPP

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by satlan1,

היום בבוקר אני מפעיל את המחשב, והווינדוס החליט לא לעלות. זה נותן לי בהתחלה אפשרות לבחור איך להפעיל את הווינדוס. במצב בטוח עם רשת בלי רשת, כרגיל וכל אלה... אני בוחר נניח במצב רגיל, העמוד טעינה של הווינדוס עולה ל3 שניות והמחשב עושה ריסט לעצמו ושוב חוזר לעמוד עם האפשרויות הפעלה של הווינדוס. אחרי שהמחשב עושה ריסט, מופיעה הודעה: VERIFYING DMI pool data , והמחשב מרעיש איזה 2 שניות . בדקתי את החיבורים מבפנים והכל נראה לי בסדר. יש לי ווינדוס XP, לוח אם K8N4F 939 PCX , הארדיסק WD 160GB 7200 SATA2. מה אפשר לעשות?? *ראיתי בפורום מישהו רשם להוציא את הסוללה מהלוח אם לאיזה דקה ולהחזיר..ניסיתי זה לא עזר. תודה!!!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by scheinerman,

מדי פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה מNVIDIA שמקור הכוח של הכרטיס מסך לא מחובר. בעיקרון גם שאני מפעיל משחקים אני לא רואה הבדל... נראה לי שהוא כן מחובר טוב.. אבל כדי למנוע את ההודעה הזאת... המסך שלי מחובר לספק כוח.. אם אני אחבר אותו ישירות לחשמל האם כך לספק כוח יהיה מספיק כוח להפעיל את הכרטיס כמו שצריך? המסך שלי הוא 17" דק של סמסונג. הכרטיס מסך 7600GS AMD X2 4200 ספק כוח 350 תודה..

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  25. אהילן חברים, קניתי מחשב חדש GIGABYTE P35 DS3L G-Skill 2*1GB INTEL 2 QUAD Q6600 Arctic Cooling freezer 7 pro GIGABYTE 8800GT 512mb CORSAIR 450W חיברתי הכל (בדקתי 10 פעמים שהכל נכון) אני לוחץ על כפתור ההדלקה - המאווררים מתחילים להסתובב - הוא לא עושה צליל של POST והמסך לא מגיב, ואז המאוררים מפסיקים לעבוד (המחשב נכבה). אחרי 3 שניות שוב המאווררים נדלקים ל5 שניות ואז שוב כובים, כששום דבר לא עולה על המסך ואין צליל של POST. ניסיתי לעשות RESTART לCMOS, לא עזר. בדקתי עם ספק אחר (480W של Thermaltek) - בדיוק אותה בעיה. החלפתי קירור למעבד - לא השתנה כלום. ניתקתי את כל הפריפרלים מהלוח, אותה בעיה. מה זה יכול להיות? בעיה בלוח אם אני מניח, מה אפשר לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים