עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by adirze,

שלום לכולם, יש לי מחשב בן שנתיים בערך שיש בו 3 הארדיסקים. לפי בדיקה בתוכנה HDDLife הטמפ' של אחד מהם היא 55c בערך אני מבין שזה נחשב מאוד גבוה להארדיסק. יש משהו לעשות על מנת לקרר אותו אם אני לא טועה יש כבר במחשב שני מאוררים אם לא שלושה. אם זה חשוב זה הארדיסקים בנפחים של 250 ג'יגה, ושניים 500 ג'יגה של WD. בנוסף בדקתי גם בתוכנה everest ושם זה רשם לי ששניים מהם אלה של ה-500ג'יגה בטמפ' של c53-56 בערך והשלישי הישן יותר מביניהם בטמפ' של 82c!!! הייתי ממש שמח לעזרה יש לי המון מידע עליהם ולא הייתי רוצה שיקרה להם משהו. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by FearNot,

מכירים את זה, שאיך שמפסיקים להשתמש במחשב, אחרי 10 דקות המסך יכנס לאיזשהו מצב של "שמירת אנרגיה" והנורה אצלו תשתנו מכחולה לצהובה (נגיד) ? ואז איך שחוזרים להשתמש במחשב, אז המסך ידליק את עצמו ? אז אצלי הוא הספיק לעשות את זה. יש לי 2 מחשבים, באחד היה 8800GTS שעכשיו נמצא בתיקונים, אז אני משתמש בX300, ובשני היה 6600GT ועכשיו יש X800 Pro. המסך זה ASUS VW222. הבעיה הזאת התחילה מתי שהכרטיסים הוחלפו מתוצרת nvidia ל ATI. אני יכול להזיז את העכבר כמה שאני ארצה, או ללחוץ על איזה מקש שבא לי במקלדת, המסך פשוט לא ידלק. אם אני מכבה ומבדליק אותו, הוא רושם לי no signal ואז חוזר חזרה למצב של שמירת האנרגיה שלו. קשה לי להאמין שזאת בעיה במסך או במערכת ההפעלה, אז יש איזשהו משהו בכרטיסים של ATI עם …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by matizami,

חיברתי את המחשב הישן לטלויזיה, הכל היה טוב ויפה. מכיוון שהמחשב ישן, אז הוא נתקע כמובן. עשיתי ריסט, ומאז המחשב לא עולה. אני עושה ריסט,או מפעיל מחדש, יש את הנורה שמחשב דולק, והנורה של הבטרייה לכמה שניות ואז נעלמת.המסך לא מזהה את המחשב, אין אור במקלדת, אבל בעכבר דווקא יש. יש איזה רעיונות?

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by arikg,

מקבל את ההודעה בכותרת אחרי הפוסט ורשימת ההתקנים - המחשב עולה כרגיל (לא תמיד - לפעמים נתקע עם ההודעה הנ"ל) מדובר במחשב חדש. זו הפעם הראשונה שלי כאן - אם לא הייתי ברור מספיק, מחילה מראש

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום רב, אתמול בזמן שצפיתי בסרט במערכת המדיה סננטר, פתאום הנגן קפא לרגע, ואז התבצע אתחול לא צפוי. כשוונידוס עלה, קיבלתי הודעה שהתבצעה הפעלה מחדש עקב שגיאה/בעיה שנגרמה (לא זוכר בדיוק את נוסח ההודעה) אני לא מכיר היטב את ויסטה, אבל זכור לי שבמערכות הפעלה קודמות, היה באיזשהו מקום הוראה של ברירת מחדל לאתחל את המחשב בגלל סוג מסוים של אירועים. המומחים המליצו לשנות את ברירת המחדל הזו, כדי למנוע תופעה של ריסטרטים בלתי צפויים. השאלה שלי- האם גם בויסטה קיימת האופציה הזו, והאם גם כעת ההמלצה היא לבצע שינוי בברירת המחדל, או שדווקא עדיף להשאיר את זה ככה, כי ריסטרט זה בעצם פעולת "התגוננות עצמית" של המחשב בפני בעיה שעלולה להיות חמורה יותר אלמלא התבצע אותו אתחול? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by haristo,

יש לי בעיה מוזרה עם המסך הצבעים שהתנו והכול כהה והצבעים מוזרים, שאני בא לשנות את זה בהגדרות של המסך זה את הBrightness וContrast זה כותב לי sRGB ולא נותן לי לשנות את כלום בשניהם. סוג המסך סמסונג SyncMaster 753dfx. אם זה עוזר התקנתי עידכון של JAVA לפני זה בלילה ושקמתי זה ניהיה ככה, ומחקתי תJAVA עכשיו וזה עדיין נשאר!? תמונה להמחשה: אני לא יודע למה זה לא מראה בתמונה אבל מצד ימין למעלה יש מין צבע סגול שזה מתחיל טיפה משמאל וניהיה יותר ויותר סגול

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by moshe20,

הי שאני לוחץ על העכבר פעם אחת הוא לוחץ איזה שלוש פעמים זה ממש מעצבן איך אני משנה זאת ניסית בהגדרות של הווינדוס אבל אין שם אופצייה כזאת

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני וחבר ביצענו באחד המחשבים ניסוי (במחשב של אחי :-\) עשינו אובר קלוקינג ובזמן שביקשתי מחבר להעלות לאט לאט הוא העלה הרבה במכה אחת והמחשב נפל מאז הוא נידלק והמסך לא מגיב כיאילו הוא מכובה \ אפילו אין ציפצוף של התחלה מה אפשר לעשות , האם אפשר לעשות ריסטרט להגדרות? מבלי להדליקו , דרך הלוח אם יש לו לוח אם של פוקסכנון מעבד אינטל דול קור די ישן

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  9. טוב, אחרי כמה שבועות שהמחשב עבד כמו שצריך, הוא החליט שנמאס לו כנראה. בידיוק סיימתי לשחק Heroes III (כשהמשחק הוא לא הבעיה, כי עד עכשיו המחשב הריץ כמו שצריך גם DMC4 וכמה משחקים דומים). ברגע שלחצתי Quit, המחשב נכבה כשהוא נדלק מחדש קיבלתי מסך שבו כתוב שהביוס מנסה לעלות מהדיסק הקשיח, משהו כזה (לא זוכר את הניסוח המדוייק). הוא טען, נכבה, נדלק מחדש והראה את אותו מסך. נתתי לו לעשות את זה כמה פעמים, כשהבנתי שזה לא הולך לשום מקום כיביתי אותו, ניתקתי את הספק, חיכיתי קצת והדלקתי מחדש. הפעם הוא הגיע עד לטיענה של הווינדוס. ברגע שסיים לטעון - מסך כחול וריסטרט (יש לציין שביטלתי מזמן את הRR האוטומטי עם מסך כחול). הפעם כבר לא נדלק מחדש. המחשב נדלק, האורות בכרטיס מסך נדלקו, המאווררים נדלקו, …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אוקי שמעו, שאלתי פה בפורום לא מזמן למה יש לי ריצודים על המסך, אמרו לי לחבר אותו ליציאה הלבנה בכרטיס מסך(לא יודע איך קוראים לזה). אז שקניתי את הכרטיס מסך קיבלתי איתו את הממיר הזה, הוא קטן כזה עם פלסטיק שקוף מסביבו, הכרטיס מסך שלי הוא READON 9600. אז חיברתי אותו לחיבור הלבן עם הממיר הזה אבל אני רואה את המסך בגוון ירוק... וכאשר אני מחבר אותו לחיבור הכחול, ללא הממיר הזה אני רואה את הכול בסדר אבל מידי פעם יש לי רצודים במסך וזה מציק. הנה תמונה של הממיר: http://img243.imageshack.us/img243/4768/dscf8704zt5.jpg והנה מה שאני חושב שזה הבעיה: אם תסתכלו בתמונה שאני עכישו אביא טוב אתם תראו שיש לי שמה פין אחד כזה בשורה האמצעית שהוא נכנס קצת לבפנים, האם זו הבעיה שהמסך שלי הוא ירוק? הנה ה…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by casio222,

לאחר שאני חוזר מחו"ל שבועיים, אני מנסה לפתוח את המחשב והוא עצמו נדלק אך במסך לא מופיע כלום, בנוסף המקלדת והעכבר גם הם לא נדלקים (אין אורות). אם מחברים את המקלדת והעכבר מה-PS2 יש אורות, אך אם לוחצים משהו לא קורה כלום, ניסיתי למשל ללחוץ DELETE ולשמוע אולי יהיה את הצליל לפני הכניסה ל-BIOS, אך לא היה. בנוסף באחד הנסיונות להדליק את המחשב היה ביפ ארוך (2 שניות בערך). איך זה נגרם? מה עושים? אם מישהו יודע שיגיב תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by asw3,

יש לי את הכרטיס מסך : Nvidia geforce le 7300 וברגע שאני מפעיל משחק המשחק עולה רגיל וגם אפשר לשחק ,לאחר מספר דקות המשחק הופך את המהירות שלו למאוד מאוד מהירה וכמובן שבמהירות כזאתי לא ניתן לשחק נורמלי הבעיה שאין לי מושג ממה הבעיה נובעת והאם הכרטיס מסך פגום או שזה בעיה אחרת למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by sgsg,

האם תקין שהמחשב שלי התחמם עד כדי כך שהוא גרם לעצמו לכבות ? כבר כמה זמן שאני מרגיש שהדל 1520 שלי מאוד חם באיזור הידיים ובעיקר מעל לכונן הקשיח. אני משתמש ב RMCLOCK והיום הרצתי תוכנה כלשהי (לא משהו שאמור לחמם בכוונה את המעבד) ונשאר עוד עמוד עם פלאש ברקע, עזבתי את המחשב וכשחזרתי הוא היה כבוי. אחרי שהדלקתי קיבלתי איזו הודעה על ספק הכוח ובדיקות שיש לבצע. האם זה תקין? אמנם חם בחוץ עכשיו, אבל לא צריך להיות חום קיצוני או משהו מאוד לא תקין כדי שהמחשב יגיע עד לטמפ' שהוא צריך לכבות את עצמו ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by yamanman26,

שלום, אני סובל מבעייה במחשב לאחרונה שאני רואה לפי הטוקבקים פה שאני לא היחיד.. . בדומה ללטענות קודמות פה - סבלתי מזה שהמחשב היה עושה ריסט לעצמו מבלי שום הודעה מוקדמת תוך כדי עבודה לעיתחים קרובות. לפעמים אחרי הדלקה הוא היה מחזיק קצת הרבה יותר מ-5 דקות אך לאחרונה הוא היה מוציא לי הודעה אחרי ההפעלה מחדש על overclocking fail שאני מעולם לא ניסתי לבצע overclocking. בנוסף אציין שעקבתי בביוס אחרי הטמפרטורה של המעבד והלוח אם וניראות לי סבירות בהחלט - סביבות 50-52 מעלות. לאחר ניקויי הצלעות קירור של המעבד המחשב חזר לעבוד פעם אחת לתקופה ארוכה ולאחר מכן הודיע על cpu fan fail. החלפתי אצ המערכת קירור לאחרת חדשה ובעיית cpu fan fail נפתרה אך בעיית הריסט נשארה. כאשר אני מסתכל על המתחים המ…

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by muminim,

שלום, יש ברשותי מעבד E4600 שאמור לעבוד בתדר 2.4, אבל תוכנות מוניטורינג מציגות תדר קטן פי 2. לא עשיתי OC ולא נגעתי בשום הגדרות בביוס. האם התדר תקין? לפי מה שהבנתי, 2 הליבות צריכות לעבוד ב-2.4 ולא שסכום התדרים יהיה 2.4... מצורפת תמונה מ-OCCT. תודה! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by mind5,

קניתי היום מחשב חדש : לוח אם GIGABITE P43 DS3L .. מעבד E7200 2 INTEL זכרון KINGSTONE VALUE 2 GB ספק THIRMATIC 430 W כרטיס מסך 9600GT OVERCLOCKED EDITION EVGA לא קניתי הארדיסק ו סידרום (יש לי) אבל עם כניסות IDE ... היה מותקן WINDOWS XP שהיה פועל על המחשב הישן...כשהרכבתי את ההאקדיסק על המחשב החדש,הוא בא להפעיל את הוינדוס ופתאום אני רואה את המסך הכחול הזה של DUMP MEMORY ועושה REST לבד... אני הולך מביא דיסק התקנת וידוס מתקין וכשהוא מתחיל להתקין בא אותו מסך אבל לא נכבה כותב DUMP בקובץ(PCI.SYS).... הערה : יש 4 מנורות בלוח אם הראשונה ירוקה השניה גם ירוקה השלילשית כתומה והרביעית אדומה ... לא יודע אם יש בעיה בחיבור,תודה לכל מי שיעזור ... תודה לכל מי שיעזור לי ....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by hezina,

שלום לפני איזה 3 שבועות קניתי מחשב חזק מאוד מאייבורי בשווי 9000 שקל שמטרתו העיקרית היא למשחקים...המחשב חזק מאוד עם מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך חזק,זכרונות וכולי...ועם מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה 32 ביט המחשב עובד מצוין והכל והוא מהיר אבל יש לי בעייה שדיי מציקה כי היא לא אמורה להיות במחשב כזה לפי דעתי וזה שהמחשב קורס לפעמים במשחקים..אולי לא בכולם אבל בחלק וישר שגיליתי את הבעייה פניתי מייד לאייבורי והם החליפו לי את הספק מכוון שטענו שבו הייתה הבעייה ובאמת הבעייה נפתרה לזמן מה אבל אחר כך זה חזר לי ושוב פניתי אלהם והם אמרו שאין שום בעייה ושהם לא רואים משהו שלא תקין וזה קורס לי לפעמים וזה משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות לדוגמא שאני סתם משחק בהגדרות או בתפריט של המשחק קרייסיס או שאנ…

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  18. כבר כמעט שנה יש לי בעיה במחשב, בכל פעם שאני מדליקה אותו יש רעש חזק של מגרסה במשך 5 דקות ואז זה מפסיק לגמרי. זה לא הפריע לי כי בכל מקרה המחשב נשאר דולק כמעט כל הזמן ככה שדי שכחתי מזה עד שבלילה שמעתי רעש מוזר של שריטות אז כיביתי את המחשב ושניסיתי להדליק אותו שוב בבוקר בנוסף לרעש המגרסה הרחתי טיפה ריח שרוף. ממש קצת. כיביתי מייד את המחשב אפילו לא חיכיתי שהווינדוס יעלה השאלה שלי היא מה יכולה להיות הבעיה? משום מה שזה המאוורר אבל יכול להיות שגם הספק התקלקל? ואם כן, יהיה נזק להארד דיסק? תודה לכל מי שיכול לעזור !!!

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  19. Started by gabig12,

המחשב שלי מתחמם אז החלתתי לפתוח ולנקות אבק החתלתי גם ונקות אבק מהצלעות קירור בקיצור הוצאתי את הצלעות קירור של המעבד וניקיתי אותם החזרתי הכל למקום ובדקתי אם לא שחכתי לחבר משהו הכל נראה לי בסדר אבל אחרי שניסיתי להדליק המחשב לא עובד : הוא נדלק המאווררים נדלקים נראה גם שהלוח אם נדלק אבל הוא לא מגיע לשלב של הצפצופ (לא זוכר איך קוראים לזה) ואז זהו המאווררים נכבים והמחשב לא מגיב לא מופיע שום דבר על המסך... מה יכולה להיות הבעיה/ תקלה ???

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by dor18,

הי חברים . שלשום קיבלתי את המחשב החדש והכול טוב ויפה. אבל יש לי בעיה אחת... למארז הזה יש אור כחול כזה שמאיר מקדימה וגם עוד שתי מאוררים מאחורה שגם הם מאירים . המארז עצמו שקט מאוד!, אבל האור די מפריע בלילה יש איזה דרך לכבות אותו בלילה???

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by matan770,

אני שומר את זה למשל: http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi106.photobucket.com%2Falbums%2Fm272%2Ffalconsfan321%2Fskull.gif&searchTerm=triple%20h&pageOffset=6 וזה לא שומר לי את הסרטון,אלא את התמונה לא זזה,זה אמור לשמור שזה זז. למה זה ככה? ועוד משהו. אני רוצה לשמור את כל המועדפים ותיקיית המסמכים וכל זה,מה פשוט לצרוב את כל תיקיית המסמכים. ואיך אני מגיע למועדפים,פשוט לצרוב את המועדפים מכונן C?

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by LazyBurger,

נראה לי משהו קרה במחשב... כל מני קבצים בסיסטם 32 החלו להחסם ע"י האנטיווירוס ועכשיו כשאני נכנס ל2MOONS אני מקבל את ההתרעה הזאת: בנוסף האנטווירוס שלי ממליץ למחוק את הקובץ consmlss.dll שנמצא בSYSTEM32... אבל כל הזמן הוא חוזר... יכול להיות שהשתלטו לי על המחשב? יש לי קרספרסקי וחומת אש... איך זה קרה? עריכה: הנה כל הזמן מה שצץ לי באנטויווירוס: זה שלוש תמונות אחת על שנייה, כל אחד מהם קרה אחד אחריי השני וחסכתי תמונות... מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי מחשב עם המפרט הבא: amd 3000 939 1 Gb 667Hz Gigabyte K8NS-Ultra 939 Compucase 6919 + PSU (ה-PSU שמגיע עם המארז, אני חושב 300 Watt של HEC) יש בו שני מאווררים של 120 מ"מ. HD 80GB IDE HD SATA 160GB התקנתי לא מזמן כרטיס 7600GT AGP והמחשב התחיל (אומנם לעיתים רחוקות) להתרסט באופן עצמאי. אני לא זוכר בודאות שלא היו ריסוטים לפני ההתקנה. שאלה ראשונה: מה יכולה להיות הסיבה לריסוטים האלה? שאלה שנייה: אם אני רוצה להתקין דיסק SATA חדש, יספיק לי ספק הכח? שאלה שלישית: אני רוצה לקנות דיסק SATA נוסף, לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. נכנסתי לאתר של gigabyte - לעמוד של הלוח אם שלי: http://www.giga-byte.co.il/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1839&ModelName=GA-K8NS%20U…

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי לוח אם ASUS P4P800. יכול להיות שהלוח אם שלי נשרף כאשר הנורה שיש עליו בכל זאת דולקת ??? בתודה מראש. גיא.

25. Started by NaorYfrach,

זה מחשב דיי חדש מעבד E2140 האם זה בסדר?

• 9 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים