עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ^pb^,

המחשב החל לפתע לא לעלות, ולהשמיע צליל ארוך ולאחריו 2 קצרים. לאחר בדיקה, מצאתי שהבעיה היא לכאורה בכרטיס המסך, ולכן החלטתי להוציא אותו, לנקות אותו מאבק (שהיה מאוד מאובק) ולהחזיר אותו. מעכשיו יש בעיה שונה: כבר לא נשמע הצליל הארוך והשנים הקצרים, אך גם לא נשמע הצליל הבודד שמעיד כי הPOST עבר בהצלחה. מה גם שנורית ספציפית נדלקה, ולאחר בדיקה במינואל, מצאתי את המידע הבא: לכאורה הכרטיס מסך לא מתאים למערכת, אבל המחשב כן עבד כשורה ב4 השנים האחרונות. לוח האם שברשותי הוא GA-K8NSNXP (איני בטוח ב100%, אבל לפי המניואל שלו, נראה שזה הלוח אם שלי) וכרטיס המסך הוא Geforce FX5200. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by DrStyle,

שלום לכולם, עדכנתי את המחשב לווינדוס 8, יש לי מסך T220 עם רזולוציה של 1680X1050. מאז העדכון אני תקוע על 1280X1024 והמחשב לא נותן לי יותר מזה , יש לי כרטיס מסך מובנה של AMD ולא הצלחתי להתקין דרייבר . מה עושים ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי כונן נייד של לפטוב WD1600BEVS עם חיבור SATA האם אני יכול לחבר אותו למחשב הנייח שלי עם לוח אם GigaByte H79M מאחר והוא קטן בגודל איך אני יכול לעגון אותו לתושבת כוננים ... האם אני צריך מתאם ? תודה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by pssheba,

שלום, את מע. ההפעלה של הלפטופ שלי , ווינדוס 10, תקפו רוגלות וירוסים ושאר מרעין בישין. ניקוי וירוסים הועיל כמו כוסות רוח למת. ברצוני לפרמט את הדיסק. יש לי כונן DVD ו HD. ביציאה ל DOS, פקודת FORMAT לא עבדה כי המערכת סרבה להשבית את עצמה. מישהו יואיל בבקשה ליעץ לי כיצד מפרמטים דיסק קשיח הנושא מע. הפעלה WIN10? תודה

• 9 תגובות
    • 7k צפיות
  5. Started by er4n,

הפרסומות ביוטיוב של פרטנר "קצת" מתסכלות ואחת האפשרויות היחידות שמצאתי היא להתקין תוכנה על המחשב (pi-hole), איתה ניתן לחסום פרסומות עבור כל הרשת. במסגרת המדריך ( https://www.andrewdenty.com/blog/2020/01/25/installing-pi-hole-on-windows-10.html שלב 5) יש בקשה לשנות את האייפי לאייפי סטטי ורציתי לדעת מה החסרונות של מהלך שכזה? תודה רבה ושבוע טוב!

6. Started by גיל דותן,

בוקר טוב מנסה לפרמט מחשב נייד תקוע על BOOTMGR IS MISSING דרך דיסק און קי שעליו יש ווינדוס 7 והוא מפורמט ובעל BOOT שאני מנסה לשמור את ההגדרות בביוס לאיתחול דרך דיסק און קי. הם לא נשמרות ואני לא מצליח. העזרה והפתרון יכולים לכלול כל הצעה לפירמוט המחשב לגמרי. (לא זקוק לחומר על המחשב)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by matan-b,

היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by Ac-Boy,

כל פעם שאני נכנס מופיע לי: איך אני מבטל את זה?

• 9 תגובות
    • 579 צפיות
  9. אני מחפש מדריך מצולם (וידיאו או סטילס) לחיבור החומרה המחשב. אני רוצה לדעת עוד על כל החיבורים החדשים (SATA) ולדעת איך להגדיר אותם כאני מרכיב מחשב חדש.

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  10. שבוע טוב! לפני שבוע בערך התחילה לי בעיה מעצבנת - כל כמה זמן ( בד''כ בזמן שימוש במחשב , אני לא בטוח , אבל נראה לי שככל שהפעולה מסובכת יותר הוא "קופא" לזמן ארוך יותר - כך למשל פתיחה של קבצי rar גדולים או התקנות של משחקים תוקעות אותו יותר מאשר הקפיאות שיש מדי פעם שאני גולש באינטרנט. ) בזמן שהוא "קופא" הנורית חיווי של הכונן הקשיח דולקת קבוע, מה שגרם לי לחשוב שהבעיה בכונן קשיח. התקנתי תוכנה לניטור הקשיח ( ברח לי השם כרגע... אולי Hdlife משהו... לא משנה,) ולפיה הקשיח היה בסדר - חוץ ממדי פעם שהייתה מתריאה לי על התחממות - אבל הטמפ' הייתה באזור ה30 מעלות - ובמנוחה באזור ה20 מעלות. אח''כ הורדתי מהאתר של WD את התוכנה לHD הספציפי ולא נמצאו סקטורים פגומים או משהו. לאחר בדיקה של~4 שע…

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by hit-me,

יש לי מחשב של ASUS דגם: לאחרונה המטען עושה בעיות ולפעמים אינו מטעין ולאחר מכה חוזר להטעין דגם המטען הוא adp-90yd d חיפשתי מטען כזה ולא הצלחתי למצוא בחנות מחשבים כאן באיזור הציעו לי מטען אחר של אסוס אבל האמפר היה שונה והעדפתי לא לקנות כי לא ידעתי אם זה תואם או שעלול לגרום נזק למטען שלי כתוב שיש 4.74A ושבחנות היה 3 ומשהו אני לא זוכר שניהם 19V האם זה מתאים ורק יטעין יותר לאט ? לאחר חיפוש בגוגל ראיתי דגם דומה ADP-90YD B ואני לא יודע אם זה מתאים או לא ובסוף מצאתי שמוכרים מטען אוניברסלי של ASUS מצורף קישור https://ksp.co.il/web/item/39943 וכן עוד מטען אונירסלי של חברה אחרת …

12. Started by Aviad6,

שלום לכולם, לא יודע אם זה קשור, שמתי למחשב כרטיס גרפי חדש, שוב, לא יודע אם זה קשור. עכשיו משום מה הוא נתקע לפעמים (כל המערכת לא מגיבה) ואז הוא חוזר אחרי איזה שתי דקות. אין לי שמץ למה זה קורה אבל יש לי הרגשה לא טובה מההארד דיסק, למישהו יש רעיון איך לבדוק את הנושא? מפרט: intel i5 4 ram sapphire hd7950 3gb seasonic 620W WD 500Gb

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. אחרי הפקסת חשמל (שהאל פסק פשוט נכבה) הכרטיס קול של Creative Audigy פשוט נעלם נסיתי להעביר אותו סלוט PCI וזה לא עזר נסיתי להעיף את הדריבר נסיתי להקצות לו IRQ ידני בביוס שום דבר לא גורם לו להופיע מחדש יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by APchiii,

שלום לכולם, מאתמול בבוקר כל משחק שאני משחק מקבל Stop working אחרי 5 דקות שאני בפנים עשיתי היום בדיקת וירוסים וזה לא עזר אשמח לעזרה, תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חבר שלי אמר לי שהמחשב שלו הפסיק לפעול ושהוא הזמין 2 טכנאים ושניהם אמרו לו את אותה הבעיה: לוח אם. הבעיה מתאפיינת בכך שהמחשב נדלק אבל לא רואים שום דבר על המסך. טוב סבבה במקרה יש לי לוח אם בדיוק כמו שהוא צריך, פנטיום 4, סוקט 478 , SDRAM , AGP וATA . הלכתי אליו פירקתי את המחשב שמתי את הלוח אם שלי חיברתי את הכל כמו שצריך ולא עובד- אותה בעיה. אמתי אולי זה המעבד אז שמתי לו את המעבד שלי- אותו מעבד שעבד עם הלוח אם שהבאתי לו , גם לא עובד , אותה בעיה. ניסיתי הארד דיסקים שונים (3), עם פלופי בלי פלופי, כבלים אחרים , העברת הזיכרון מסלוטים לסלוט בקיצור לא עובד. שלוש דברים שחשוב לציין הכרטיס מסך שמתי על הלוח אם הוא ג'יפורס 4 שגם היה אצלי על המחשב הישן הכל עבד מצויין על המחשב שלי- המחשב ה…

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  16. מדובר במפרט הבא: DFI INFINITY NF4 ULTRA POWERCOLOR X800GT AMD ATHLON 3200 2X KINGSTON 512 קניתי היום גם מארז עם ספק כוח 500W עכשיו הבעיה היא שהמחשב לא מתפקד כמו שצריך אני מחבר לו הארד דיסק SATA רגיל הוא לא פועל טוב בכלל במחשב לא עובד חלק ועושה מדי פעם ריסט לעצמו כשאני משחק במשחקים הוא יוצא מהם אחרי כמה זמן לפעמים הוא מקבל אטרף ולא נותן לי גם לפתוח תאקספלורר (זה קורה בד"כ אחרי שהמשחק עושה בעיות ויוצא מהמשחק) אני כבר מיואש ולא יודע מה הבעיה! בדקו לי את הזכרונות אמרו שהם טובים בדקתי תכרטיס מסך והוא בסדר גמור גם המעבד בסדר גמור לפני שבוע החלטתי שני יקח גם את הלוח לבדיקה והם החזירו לי אותו ואמרו לי שהקירור למעבד לא מספיק -אתם אומרים שאם אני יקנה קירור טוב למעבד זה יפתור את הבע…

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by regev_k,

שלום לכולם , השאלה מופנית למבינים בתחום בלבד. בעקבות יציאת הסוקט החדש בקרוב 1700 ברצוני לשדרג ולמכור את החומרה שיש ברשותי היום רציתי לדעת כמה אוכל לקבל על כל חלק , והמטרה למכור הכל ביחד. מעבד - I7 8700K יש לציין כי המעבד לא עבר OC לוח - gigabyte arous z370 ultra gaming קירור למעבד - giabyte ATC800 זיכרונות - corsair ddr4 2*8 3000 שחורים עם תאורה לבנה מהבהבת ( יש שמועה כי הלוחות עם הסוקט החדש יתמכו ב DDR4 אז הזיכרונות בסימן שאלה) מארז - coller master haf-x full tower (אפשרי להוסיף אותו , המערכת לא מורכבת על המארז הזה) תודה רבה לעונים.

18. Started by MasterDK,

זה יכול בהתחלה להיראות כמו לא תקלה של חומרה אבל אני חושב שכן לכן לדעתי זה הפורום המתאים לכך. סיפור קדם: אני משתמש בלינוקס ביום יום. לפני כ 5-7 ימים בזמן עליית המערכת קיבלתי Kernel Panic (למי שלא יודע זה המקביל של לינוקס ל BSOD בחלונות) עם שגיאה של Machine Check Exception. התעלמתי, קורה. זה המשיך לקראות בזמן עליית המערכת גם יום לאחר מכן, ויום לאחריו, עד שקבילית הודעה בביוס CPU Overheat. Press F1 To resume. ולכן המעבד ישב על כ 90-100C שאיפלו ל פרסקוט של אינטל זה מאוד חם. הלכתי וקניתי קירור חדש מקרר את המעבד מעולה, והיום הוא לא עובר את ה 60C. אך בזאת בעיות שלי לא נפתרו, שוב קיבלתי kernel panic אך לא ידעתי מה הסיבה כי הייתי בסביבה גראפית ומערכת ההפעלה לא מדווחת על בעיות כאל…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by xxxlr1,

היי אז אני מנסה כרגע לפרמט תWIN7 שלי, אז הכנסתי דיסק של המערכת, עשיתי RESTART וחיכיתי שהכל יעלה עכשיו הבעיה שיש מסך כחול של WINDOWS אחרי ההמתנה של הREADING FILES ואז כלום אחרי זה לא קורה.. ניסיתי גם דיסק אחר וזה אותה תוצאה, וזה כן BOOT FROM CD ROM זה בחיים לא היה לי תמיד פירמטתי כרגיל כמה פעמים עם אותו דיסק עזרה?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי אני מעוניין לרכוש כונן שיתאים לשני לוחות האם הבאים: GA-H310M-DS2 1151 DDR4 GIGABYTE H310 MSI PRO B660M-A WIFI אני משער שאין אופציה לחבר כונן nvme לראשון? מה האופציות שלי? מעוניין בכונן שיחובר רק באופן זמני מדי פעם ולכן לא מחפש משהו שיקח זמן כל פעם להרכיב. האם יש אופציה לכונן חיצוני? חשוב לציין שהוא יהיה הכונן היחיד שיהיה מחובר באותו זמן ואני צריך שיהיה מסוגל להריץ מערכת הפעלה של וינדאוס 11.

21. קניתי לפני שבוע מחשב לשימוש משרדי\אינטרנט בחנות RSM , סניף ת"א - מפרט המחשב למטה. התקנתי עליו Windows7 ביט 32 עם כל העידכונים. אנטי וירוס חינמי של AVG. הוא עבד יום אחד ולמחרת קיבלתי מסך כחול והוא לא עלה יותר. :s05: נסיונות ההתקנה מחדש גם לא צלחו - נתקע בזמן העתקות הקבצים מה-DVD. כיביתי אותו מספר פעמים ובפעם החמישית הצלחתי להתקין מחדש. רציתי לציין שמרגע ההדלקה הראשון הכונן הקשיח עבד יותר ממה שנראה סביר (ומעט יותר רועש ממה שאני רגיל) גם כשהמחשב היה במצב IDLE - ז"א לא הרצתי שום דבר. עתה אני שומע את הכונן עובד בפולסים כל 7-5 שניות. הרצתי בדיקות של windows לזיכרון וכונן קשיח והכל תקין. מאז הוא נתקע לי שוב פעמיים-שלוש (מאט ונעצר ללא מסך כחול) אך איתחול ולעיתים restore ש…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by popo,

שלום לכולם רכשתי לאחרונה את הלוח אם הזה וקיבלתי איתו מתאם בין IDE לSATA ואני רוצה לחבר אותו לצורב בארוץ ה3 אבל כשאני מחבר אותו הביוס רואה אותו אבל המערכת הפעלה לא ואינני יודע מה לעשות בשביל שיעבוד אני מצליח דרכו להריץ דיסק שהוא BOOTABLE אבל לא יותר מזה מה לעשות שהווינדואס הטיפשי אראה אותו עזרה בבקשה

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by yotamoo,

יש לי בעיה - בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עולה ברזולוציה הכי נמוכה, ורק אחרי שאני מאתחל אותו הוא עולה ברזולוציה הנכונה. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ועוד דבר - המליצו לי פה על לוח אם Ga 7VTXH+. רציתי לדעת אם הוא באמת מאוד אמין ויציב, ואם לא כדאי לקחת אחד אחר (בלי התחשבות בכסף, ובלי יותר מידי פיצ'רים מיותרים) תודה לכולם!

24. Started by yakirkarshviz,

שלום חברים ! אני לא יודע מה בדיוק עשיתי אבל יש לי דיסק און קיי של 16GB וכשאני מכניס אותו למחשב זה מראה לי שיש לי בסך הכל 200MB. מה לעשות ? (יש סיכויי שהטעות נעשת על מחשב MAC ואם אפשר לתקן את זה על WIN 7 ?)

25. Started by A1eX,

ואחרי שהוא עולה אני מקבל הודעה שיש בעיה רצינית בווינדווס. זה קורה כל כמה זמן ואין לי מושג ממה זה נובע ולמה זה קורה. האם זו בעיה בזיכרון פנימי שלי או אולי זה וירוס? ראיתי חברה מהפורום שיכולים לדעת מה הבעיה דרך העלאת קבצי DUMP מהוינדווס אבל הבעיה שאני לא יודע איך מעלים את הקבצים האלה לפה אז אם יש מישהו שיוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.