עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה קרה קודם כל לאחותי כשהייתי בעבודה. אחר כך באתי הביתה וראיתי את התופעה. הדלקתי את המחשב, הוא השמיע רעש של נדלק (רעש תקין), ונכבה. תוך שתי שניות הוא עשה את זה שוב, ואחרי כמה חזרות כאלה פשוט ניתקתי מהחשמל כשהוא היה ב2 השניות שהוא כבוי. המחשב כבר בהרכבה מחדש (הודיעו לנו שזה לוח האם ומחליפים אותו) אבל אני מת לדעת את הסיבה. למה זה יכול לקרות?

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by -Tal-,

אהלן, יש לי 6 USB, 2 מקדימה ועוד 4 מאחורה. רק 1 מקדימה מצליח לזהות דברים שאני מחבר אליו... השאר אומרים שי אפשר לזהות. לדוגמא אני מנסה לחבר דיסק און קי לכל ה 4 מאחורה, אף אחד לא מצליח לחבר אותו, ואז שאני מחבר אותו לאחד מקדימה הוא כן מצליח. אשמח לעזרה... מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום, פעם ראשונה שאני מפרסם פה הודעה, מצטער מראש תודה !

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by IG,

מדובר בדגם T-40 עם מערכת הפעלה WIN XP לפני כשעה פירמטתי את המערכת, ותוך כדי שהתוכנות של IBM רצות ברקע ומתקינות דברים, שיחקתי בינתיים עם ההגדרות של התצוגה. אחרי שסיימתי, הווינדוס הזבל הזה ביקש ממני לעשות ריסטארט (כאילו ששיניתי משהו חשוב :bash: :bash: ) ובטעות לחצתי על האישור. ההתקנה של הקבצים כאמור נעצרה באמצע וזה כבר לא טוב עכשו אני לא יכול להיכנס לaccess IBM! ניסיתי להתקין אותו ידנית, אבל נכתב לי שחסר קובץ IBM.msi גם המרכז הודעות לא הותקן כמו שצריך- חסר קובץ massage center.msi אני אודה מאוד למי שיכול לעזור לי

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by kEv,

שלום, אני אתמול פתחתי את המארז לניקוי אבק עקב טמפרטורה גבוהה, הוצאתי את המאוורר של המעבד ואני רואה מלא משחה טרמית על המעבד וכמובן גם על המאוורר. אבל התלבטתי אם להוריד את המשחה ובסוף לא הורדתי את המשחה (נ.ב- אין לי משחה טרמית בבית). אני מדליק את המחשב ונכנס לביוס כדי לבדוק את הטמפרטורה והיא על 64-70, השאלה פה עם זה בגלל המשחה שעל המעבד לא מגיא הקירור של המאוורר למעבד? יש להזכיר שהמאוורר נוקה בסדר גמור ובקושי יש אבק... בדקתי עם המאוורר יושב טוב, והוא כן יושב טוב. לפני שפתחתי את המארז הטמפרטורה הייתה על 94 :s05: טוב אני חושב שנתתי מספיק מידע על הבעיה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by HaVoC_850,

שלום כולם הרכבתי לעצמי מחשב אבל כרטיס המסך עושה לי בעיות ותוקע לי את המערכת. משהו כמו 98 אחוז מהפעמים שאני לוחץ על הכפתור של הריסט זה כי המחשב נתקע בגלל הכרטיס מסך יכול להיות שזה בגלל הספק נמוך מדי? אולי לא חיברתי את הכרטיס מסך כמו שצריך לספק? צריך ספק אחר? תודה לעונים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Thermalright ULTRA 120 eXtreme Asus Rampage Extreme Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 OCZ DDR3 Reaper 1600Mhz 4GB (2GBx2) WD 150GB SATA II 10K 16MB VelociRaptor Seagate 500GB Sata II 32MB Raid Edition LG DVDX22 DL GH22NS SATA Black Enermax Modu82+ 625W 50A @ 12V Antec Twelve Hundred (1200) Gaming Case Logitech Z-5500 Samsung T220

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by Exzate,

קניתי מחשב חדש. הרכבתי הכל שניתי בביוס את הFERST BOOT לCDROM ואני מגיע לחולן הזה ( http://zix.co.il/images/1314843407.JPG ) וזהו אין מה לעשות זה כל הזמן נימצא בחלון הזה מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  7. טוב אז ככה יש לי בעיה שאני הרבה זמן לא מצליח ליפתורר הינה המיפרט אני יקצר למי שאין כוח ליקרוא e8400 p5ql-e ocz2x2 500gb zotac 9800gtx+ corsiar 550wtt טוב אז הבעיה היא כזאת ליפעמים שאני ניכנס למשחקק אז איך שאני ניכנס הוא יוצא ויש מלבנים ירוקים וסגולים ולעיתים רחוקות המחשב ניתקע כולו קופא. וב dmc4 עם אני שם את ה quality על high או super high הדמות נימרחת כזהה בסירטונים וזה תמיד באותם קטעים הינה תמונה http://www.zix.co.il/images/z-660791251.JPG ועם אני שם את ה quality על low זה לא קורה! וגם ב אססין קריד אז מתי שאני לוחץ על הכפתור שמיתמקד באנשים וחוזרר אז למעלה במסך בצד שמאל יש כמו ריבועים כאלה שחורים שזזים ורק עם אני ניכנס להגדרות גראפיקה ומבטל את האפשרות POST FX אז הבעיה נ…

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  8. היי חבררים יש לי עגלה של סופרמרקט זמנית עד שאני יסים עם המחשב שלי העגלה היא לוח של ASUS מעבד E2140 ג'יגה של קינגסטון קשיח 80 של היטאצ'י סטה ספק 400 נחמד X700 וכרטיס קול וכניסות יואסבי לאחרונה נהייו בעיות מוזרות וביזאריות לחלוטין תחילה המוזרה ביותר: אני גולש באינטרנט שומע שירים דרך אתר מסויים ופיתאום שאני באתר נגיד פה ואני יורד למטה או עולה עם הגלילה (הגולה של העכבר) אני מתחיל לשמוע זיופים במוזיקה היא הולכת ונהיית איטית עוד בעיה , פיתאום המחשב נתקע.. ונגיד בדיוק נאמרה מילה בשיר נגיד המילה ''לישון'' אז המחשב ניתקע והוא גם משמיע לי ברמקולים שוןשוןשוןשוןשוןשוןשוןשוןשון ואי אפשר לעשות כלום מלבד ריסט עוד בעיה זה שהמחשב פיתאום עושה לי פריז לא זז העכבר והוא ניתקע רציתי גם לציין ב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by motorishta,

שלום רב. אני סובל מזה כבר כיומיים, זה לא קורה באופן קבוע, זה יכול לקרות גם כשאני סתם מקליד ברגע זה את ההודעה, אבל לרוב זה קורה לי ב-GTA המספר הודעה הוא 0x0000008e. לפי מה שאני הבנתי מאתר של מיקרוסופת זה הזיכרונות. עד לפני יומיים הכל עבד כרגיל, את האמת זה קרה לי אחרי שפירמטתי את המחשב. לא יודע אם זה קשור, אבל היה אובר קלוק על המערכת לפני הפירמוט, ביטלתי את האובר קלוק ואז פירמטתי . כאשר היה אובר קלוק זה לא קרה לי אפילו פעם אחת! המפרט שלי הוא E6750 GA-P35-DS3L 1X2GB 1066MHZ OCZ CL5 8800GT איך אני בוודאות יכול לדעת מה זה? אין לי כוח לפרמט שוב את המחשב בשביל להיות בטוח אם זה זה. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  10. שלום. נכון שלפעמים שרוצים להתקין מערכת הפעלה ואז באמצע ההתקנה מופיע לך הודעה שהWINDOWS לא מזהה את ההר דיסק שלך? אז הביאו לי פתרון ,שאני יכול להכנס לביוס ולהפוך את המחשב למצב PATA. השאלה שלי היא כזאת: האם זה מוריד מביצועי המחשב? תודה.

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by Please,

טוב אז ככה כל חודש בערך אני מנקה את המחשב מוצאי הכל ומחבר בחזרה והכל עובד אבל הפעם ניקיתי חיברתי אני מדליק את המחשב וזה נכנס לי לביוס ואז אני יוצאת וזה רושם לי "Turn off power and reinstall the jumper in normal mode position" הבנתי שזה משהו בדיסק קשיח חיברתי וניתקתי שוב וזה מחובר טוב וגם בביוס זה רושם לי שהוא מזהה את החומרה אבל הוא לא מפעיל אותה שהמחשב עולה משום מה מה אני עושה מה אני צריך להגדיר בביוס ? עזרה דחוף דחוף ויש לי לוח של INTEL של לפני 3 שנים ואני לא יודע את הגדם כי הגדם היה רשום לי במחשב בתוכנה איברסט טוב תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לעוזריםםםם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אתקנתי דיסק קשיח חדש עם חיבור SATA לאומת חיבור IDE שהיה קודם לכן. כשבתי להתקין לראשונה את מערכת ההפעלה קיבלתי הודעה שלמעשה אומרת שהמחשב לא מזהה דיסק. מה עלי לעשות במצב כזה? לוח האם שלי הוא: foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l הוא כולל בתוכו גם חיבור IDE וגם חיבור של SATA. כרגע חזרתי לעבוד עם הדיסק הישן והתקול שלי. ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Shiker,

היי חברים...אני ממש חייב את עזרתכם לצערי המחשב שלי כל פעם נתקע בשגיאה שציינתי למעלה ואלו הדברים שביצעתי עד כה ניקיתי את המארז מאבק ווידאגתי שהקירור של הכרטיס מסך עובד פורמט למחשב (מחקתי ממש הכל והתקנתי מחדש) - יש לי ווינדוס ויסטה 32BIT אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות עזרה בבקשה...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by RS4,

ניסיתי לצרוב גם דרך המדיה פלייר וגם דרך הנרו 8 בנרו הוא לא נותן לי בכלל אפשרות ללחוץ BURN וגם לבחור את אפשרות מהירות הצריבה ובמדיה פלייר הוא רושם לי להכניס דיסק ריק למרות שיש בפנים דיסק ריק לצריבה אחר כך בדקתי תזה במחשב השני שלי ושם אותו דיסק נצרב בהצלחה... אבל כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD הוא צורב אותו ללא בעיות או שאני מחליף כמה דיסקים רגילים לצריבה ואז פתאום הוא צורב אבל בדרך כלל הוא לא בסדר כאילו הוא לא מזהה תדיסק שבכונן מה יכולה להיות הבעיה נראה לכם שזה הצורב עצמו נדפק?

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by 120788,

שלום, יש לי מחשב בן שנה וחצי (+AMD X2 4800, לוח ASUS M2N-X, ספק RAIDMAX), ובחודשיים האחרונים קרה כמה פעמים שהוא החליט לא להדלק. בפעם הראשונה לקחתי אותו למעבדה, שם באורח פלא הוא נדלק ישר. כשהחזרתי אותו הביתה הוא שוב לא נדלק.. פתחתי אותו, שיחקתי קצת עם הכבלים ניערתי אותו ואחרי כמה נסיונות הוא נדלק.. הוא עבד יופי לשבועיים ואז שוב.. ושוב מעבדה.. ושוב הוא נדלק שם.. ואחרי שבוע שוב לא נדלק.. ניתקתי אותו ונענעתי ואז הוא נדלק.. אתמול זאת היתה הפעם האחרונה ומאז אני אבוד אצות.. כמה ששיחקתי וניערתי וניתקתי וחיברתי וכלום.. אגב עוד מלפני התקופה הזאת המסך בקביעות לא היה נדלק יחד עם המחשב. כלומר המחשב נדלק ואז צריך לכבות ולהדליק מחדש כדי שהמסך יידלק גם. מציק. יש לציין שהנורית על הלוח אם …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, ברשותי GeForce 8500 GT עם יציאת טלוויזיה (S-Video). חיברתי את הטלוויזיה שלי לכרטיס, שבעבר היתה מחוברת לכרטיס הישן שלי - GeForce 7200, אך משום מה אין תמונה. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות והצבעים דרך לוח הבקרה של Nvidia (ראו תמונה מצורפת), אך זה לא עזר. גם החלפת טלוויזיה לא עזרה. המוזר הוא שכשאני משנה הגדרה כלשהי, לשניה אחת יש תמונה ואז היא נעלמת. מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  17. רק רציתי לוודא... זה לא מצב תקין , נכון? פשוט המנקה של הבית ניקתה לי היום אבק ליד המחשב ונראה לי שמשהו נדפק...

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by ac1240,

ברגע שאני מדליק את המחשב יש את המסך השחור שבו מבוצעות בדיקות של הזכרון וכל השאר ואם אני לא לוחץ אנטר המחשב ישאר תקוע והוא לא יעלה משהו מה לא יודע למה זה קורה תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי, אתמול הרכבתי את הרכיבים החדשים שקניתי. מדובר ב: מעבד core i7 920 לוח אם deluxe asus p6t זכרון 3X2GB OCZ DDR3 הארד דיסק WD 1TB EADS כרטיס מסך Sapphire radeon 4870hd ספק כח hec cougar 550w מארז coolermaster cm690 חיברתי את כל הרכיבים ולאחר הפעלת המחשב אין ביפים ולא רואים כלום במסך. גם נסיון לביים תקלות (כמו למשל ניתוק כרטיס המסך מלוח האם, או ניתוק הזכרונות ונסיון להפעלת המחשב) לא גרם לביפים. מישהו יודע מה הפתרון? --- 05.03.09 --- עריכה: פתרון נערך לשם תיעוד, למקרה שאחרים יתקלו באותה בעיה. הבעיה שלי נפתרה. אבא שלי לקח את המחשב לחברים שלו מהעבודה. הם חיברו אותו והוא מיד עבד (בלי לשנות כלום). כשהמחשב חזר הביתה הוא עבד גם אצלי. לא ברור מה הייתה התקלה, אבל …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. קיבלתי את המחשב החדש שלי : Q9400 GA- EP43-DS3L 2048X2 KINGSTONE HYPERX1066MHZ בתוכנה CPUZ הוא מזהה את הזכרונות אבל רשום שהם עובדים על תדר 400 MHZ מישה ויודע למה ?? המחשב נקנה מ KSP

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  21. בהתחלה חשבתי שזה חום או אבק. אבל עקבתי אחרי הריסטים. וגיליתי שהמחשב עושה ריסט בידיוק כל שעה. כל 7:10 8:10 וכן הלאה וכן הלאה . . . אין לי מושג אם זה וירוס או הגדרות בXP . . ואם זה הגדרות שאני צריל לכוון . אז אפשר בבקשה הסבר איך אני מבטל את זה? (יש לי XP אנגלית). תודה.

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  22. הדיסק החדש מזוהה ב BIOS כ 33 M בלבד . ( ה 250G מזוהה תקין ) ב COMP MANAGMENT > DISK MANAGMENT החדש מופיע לי כ DISK 0 , וה 250G מופיע לי כ DISK1 ( יכול להיות כי החלפתי בין הכבלי SATA משיקולי מיקום) בכל מקרה הגדול של DISK 0 פה הוא 7.87 גיגה , UNALLOCATED . מעבר לזה כשאני נכנס ל DISK MANAGMENT הוא יש פותח לי איזהשו CONVET WIZARD , כשנכנסתי פנימה הוא רץ , וסיים . עדיין הזיהוי הוא 8 גיגה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן אנשים , לאחרונה אני שם לב שהמחשב ממש מתחמם (המאוור פשוט מפסיק לעבוד ואני צריך לסובב אותו כדי שיחזור לעבוד) גם אני מקבל הודעת שגיאה מהכרטיס מסך אומרים לי שזה בגלל הספק כוח שלי ואני צריך להחליף אותו במידה וכן , איזה ספק מומלץ לי ? הוספתי את המפרט של המחשב שלי INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU תודה !!

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  24. שלום לפני כחצי שנה קניתי מחשב נחמד בשביל שהיה לי למשחקים והוא פעל מצוין לא עושה בעיות עד שלפני שבועיים התחילו לצוץ לי נקודות אדומות על המסך בזמן שאני משחק משחקים או רואה סרטים הנקודות כול פעם זזות על המסך ומציקות מאוד בעין אז אם אפשר מישהו יכול לתת לי כיון מה לעשות ולעזור לי לפתור את הבעיהה בבקשה זה משגע אותי ולא בא לי לפרמט את המחשב סתם נ.ב הדרייבר מעודכן והמחשב עבר ניקוי של אבק השבוע

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by amitle22,

המחשב נדלק מראה את התמונה של לוח אם הכל עובד ורגע לפני עליית הווינדוס ניכנס מסך שחור וכתוב שם המון דברים והמחשב מבקש System Cd הלכתי למעבדת מחשבים והוא אמר לי שהדרך היחידה זה לפרמט לא איכפת לי לפרמט אבל יש שם 40 ג'יגה של תמונות חשובות של המשפחה אין אולי דרך להעתיק אותם? זה ממש דחוף תודה מראש לכל העונים

• 10 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים