עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי כבר שבועיים שקורה משהו מוזר באמצא משחק המסך היה מתכבה,והמחשב היה ממשיך לפעול לא הבנתי מה קרה הטמפרטורה של המעבד/דיסק קשיח היו בסדר גמור מידי פעם זה היה קורה,ניסיתי לבדוק מה קורה בידיוק,בדקתי והכל מחובר ולא ניראה לי שיש קצר. היום זה קרה מהבוקר כבר 4 פעמים ואני כבר לא מבין מה קורה פעם בחודש אני מנקה את המאווררים של המחשב והיום ניקיתי ואז כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד(לא יכולתי לדעת אין חיישן לכרטיס מסך) אז האם זה מה שגורם לכל הבעיה,הכרטיס מתחמם ונכבה ובעקבות זה אין אות למסך? יש לי אחריות עוד שנה לכרטיס מסך כ.מסך - Sapphire X600PRO מסך- gigabyte תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  2. אני עובד בחנות מחשבים ופעמים מגיעים אלי מחשבים שיש להם בעיה בדרייבר, ואני רוצה להפעיל וינדוס מusb/ssd אבל כל פעם שאני מפעיל אותו הוא יחוזר למצב clean install (ליפני דרייברים וכו) האם קיימת אפשרות כזו? אם כן איך ליצור דבר כזה?

3. Started by adam99,

שלום! רציתי להוסיף למחשב שלי עוד כונן DVD SATA אז הבאתי מחבר כונן חדש וחיברתי אותו. כשהפעלתי את המחשב שמתי לב שהוא לא נדלק וחשבתי שהוא דפוק, הלכתי לחבר שלי ובדקתי אצלו עוד אחד חדש והוא עבד וכשבאתי הביתה וחיברתי את החדש הוא שוב לא עבד, כשהחזרתי את השני לחבר שלי זה לא עבד גם אצלו. המחשב שלי שורף כוננים? אני פוחד עכשיו לחבר לו עוד אחד. ואולי זה קשור לזה שכשאני צורב בצורב שיש לי (ומחובר בIDE) DVD אז הצריבה לא מצליחה או המחשב נתקע וכשאני צורב CD רגיל זה צורב טוב? המחשב שלי הוא זה שבמפרט שלי. תודה!

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  4. כשהבאתי לו את המחשב היה win ב אנגלית.................... כשקיבלתי את המחשב היה win ב עיברית...................... כשעיתי לו פורמט עם ה win באנגלית והיתקנתי את ה win באנגלית הישן שלי אז כל הבעיות חלו.. לא היה דרייבר של קול לא דרייבר של כרטיס מסך לא דרייבר של עכבר..ועוד אני לא ממש זוכר.. והשידרוגים שהוא עשה לי הוא סם לי פיקס 5200 + לוח אם חדש + 256 דידיהר מהרץ 400 מגהרץ אני חושב שזה בעייה בוואינדוס אקיספי שלי אולי הגירסא ישנה??? ושאני מפעיל מישחק הוא ניתקע קצת ואז הוא חוזר לעצמו .. זה יכול לפוצץ לי את כל המערכת נידמה לי איך אני מתקן את הבעייה הזאת? ניסיתי פורמט נוסף אבל זה לא עזר..תעזרו לי :s05:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם קנייתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי לבד. asus m2a-vm-hdmi amd 4800+ super talent 2x1gb compuces 6a19b + hec 300 wd 250gb ניסיתי להתקין WINDOWS XP וכל הזמן קיבלתי מסכים כחולים, לפעמים המחשב פתאום נכבה ונדלק. החלפתי ממחשב אחר הרד דיסק ואחר כך זיכרון ולאחר מכן מעבד, והבעיה לא נפתרה. הרצתי בדיקה של MEMTEST על 6 סטיקים שונים (2 מהם עובדים בצורה תקינה במחשב אחר), בשלושה סלוטים שונים, כל פעם רק סטיק אחד. את ה ERRORים קיבלתי תוך כ 10-20 שניות מרגע תחילת הריצה של MEMTEST .(בכל הבדיקות) נאמר לי בחנות שיתכן ולא כיוונתי מתחים של הזיכרון בביוס כמו שצריך, אמרתי שביצעתי LOAD DEFAULT SETTING, בתגובה נאמר לי שזו הבעיה וצריך לכוון מתחים ידנית. 1. האם יש נכון בכיוון מתחים ידנית 2. האם…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by bilbo,

באמצע פעולת המחשב שמעתי רעשים "לבנים" ... והסאונד פסק. ועכשיו אני לא שמוע כלום. עריכה: ה WIN ממשיך ליראות את ה AC97 ב system device. וכל ההגדרות במצה רגיל. מה אני מפספס? מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי את הלפטופ כ-5 שנים כאשר המחשב סתם דולק ושום תוכנה לא פתוחה - חום סביר אבל מספיק שאני אפתח לשונית אחת ב Chrome והתחתית של המחשב מתחממת באופן קיצוני עד כדי כך שממש אי אפשר לגעת בה. אציין כי גם התקנה נקייה של מערכת הפעלה לא שיפרה את המצב בכלל. פירקתי את המחשב ועשיתי ניקיון של צלעות הקירור, המאווררים וכו' אבל כלום לא עזר כמובן שכל מה שציינתי מתרחש כאשר הלפטופ מונח על שולחן, כלומר פתחי האוויר לא חסומים. מישהו עם לפטופ דומה נתקל בתופעה כזו של התחממות קיצונית?

8. הי, לפני כמה דקות הבעיה הזו התחילה. זה מערך ההארדיסקים שלי 30 GB ATA Maxtor שעליו מותקן Ubuntu 7 160 GB Sata NTFS כמעט ריק Hitachi DeskStart 320 GB ATA שעליו מותקן XP. הגדרתי את Grub כך שיריץ את XP כברירת מחדל תוך 5 שניות ועד היום לא היו שום בעיות. הבעיה התחילה לפני כמה דקות כשהפעלתי את Steam. בזמן שהפעלתי את Steam (שנמצא על ה-320 גיגה) גלשתי באינטרנט, לפתע שמעתי תקתוקים מהמארז והמחשב נתקע. עשיתי Reset וקיבלתי הודעות שגיאה שהתחלפו מבין Grub Error 17, ל- NTLDR Missing. איך אני יכול לדעת איזה מן ההארדיסקים פגום?

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  9. המחשב עושה לי רסטרט כאשר אני מנסה לשחק ב GLOABAL OP !!! עם הכרטיס REDEON 8500 זה כבר נמעס!!!!!!!!! לי

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by nadabometal,

שלום חברים, ברשותי מחשב נייד inpirson 1525 של DELL. המחשב כבר עייף אבל עדיין עושה עבודה טובה (לימודים, אינטרנט...). מה שקורה שהרבה פעמים ש cpu usage שלו גבוהה מאוד 90-100% ולכן מקרטע. האם יש דרך לשפר זאת? כרגע יש לי שני זכרונות RAM של 1G אולי על ידי שיפור שלהם ל4G ישפר את הביצועים של המחשב? צירפתי תמונה של הtask manager שמציג את הבעיה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום חברים .לא יודע מאיפה בא לי הדבר הזה -לא מצאתי אותו בהוספה הסרה וגם הרצתי סריקה עם תוכנות נגד רוגלות לא עזר זה האייקון עם הכלב הזה GAMES בשולחן עבודה וגם זה שמוצמד לשורת המשימות העפתי אותו מיליון פעם ואחרי כל הפעה מחדש זה חוזר.. מה זה הדבר הזה http://www.ufu.co.il/files/bo31ly3cbupvjw8ur1ub.jpg

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by wateve,

שלום, אני לא יודע מה לעשות אתם חייבים לעזור לי חח :[ אני מפעיל תמחשב זה מראה לי שזה מזהה את הכרטיס מסך יעני את ההודעה של הגירסא שלו ואז ישר זה רושם לי boot failure: system halted ;[ אני לא יודע מה לעשות שמתי הארדיסק אחר וזה עדיין לא עוזר אם מישהו יודע פתרון קל בבקשה לרשום :>

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אני מעוניין להתחבר למחשב מרוחק במחשב מותקנת תוכנת VNC אבל הנתב לא מוגדר להעביר את הבקשה למחשב יש כמה מחשבים ברשת על כולם מותקנת התוכנה אני רוצה לשלוט במחשב אחד לפחות משם אני יגדיר את הנתב להגדרות ממחשב מרוחק איך אני יכול לשלוט ב לפחות באחד מהמחשבים מרחוק יש לי את כתובת ה האי פי אבל עוד לא הכנתי TROJAN הצורך הוא לבדוק את שלום הילדים שלי במקום שהם נמצאים בו תודה מראש לכל מי שימצא לי פיתרון

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. איך אני מתקין? אני יכול להוריד מהאינרנט ואז לשים את הסריאל או שאני חייב את הדיסק? מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? לצרוב את הדיסק? אשמח לקבל הסבר מפורט כי עוד מעט אני מקבל את המחשב ואצטרך להתקין תודה.

15. Started by IMT,

לפני מספר ימים קראתי את המאמר על עיגול כבלים והחלתתי לעשות זאת בעצמי. לקחתי את המחשב היותר ישן שלי (P2 350MHZ) כדי לנסות כודם עליו, עיגלתי לו את כל הכבלים, חיברתי, הפעלתי, ו... כלום. המסך לא מגיב, אפילו לא משנה את צבע הנורה ממצב המתנה לדלוק. ניסיתי לחבר את המסך למחשב השני ושם הוא עובד כרגיל. ניסיתי לשחק עם סידור הכבלים וגם לא עוזר. אני טועה אם הבעיה נוצרה בגלל סידור הכבלים, או שפשוט בצרוף מקרים מדהים הכרטיס מסך החליט למות בדיוק באותו הרגע ד"א כשאני מפעיל את המחשב, נורות ה PAWOR וה HDD עובדות. אבל נורת ה HDD נשארת דלוקה רצוף

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by saarxee,

הדבר היחידי אולי שאני יחסית מסתבך בו בפירוק והרכבת מחשב, הוא קירור המעבד. =\ ושבוע הבא יש לי בגרות בזה (הרכבת מחשב) ואני צריך לנסות שוב את הרכבת קירור המעבד ולפרק אותו כמו שצריך (תושבת 478) מה אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by tobenary,

שלום רב, על גבי מחשב AMD3500+ שעבד זמן רב עם כ.מסך GFORCE2 2600 PCIE ושני HD מחוברים ( 160 + 250 ) SATA ושלושה מאווררים רגילים של מחשב כמובן יש שימוש ב USBים - ואפילו עם מפצלים ללא מתח! הותקנו : 1) HD 500GB SATA - עם מפצל של מתח לממשק החדש של ההארדיסקים - מפצל של מחבר מתח HD/CD ישן ל 2 מיוחדים SATA 2) כרטיס מסך GIGABYTE 2600XT ללא מאוורר - צלעות קירור. כאשר המערכת עבדה על WIN XP , הכל היה יציב, החלטתי לעבור ל VISTA ( ע"מ לראות MEDIA CENTER ) ואז ההארדיסקים התחילו לתקתק שחבל על הזמן - חשבתי שזו בעיית דרייברים וחיש מהר התקנתי דרייברים של לוח אם מעודכנים ל ויסטה. הבעייה לא נפתרה והחלטתי להסיר את הויסטה ולחזור ל XP מחדש! התקנתי XP , הבעייה נפתרה - עדיין המצב של הה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by barlevi321,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . …

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  19. הי! בזמן האחרון הייתה לי בעיה כל פעם שהייתי מעמיס על המחשב\משחק במשחק תלת-מימדי\ מפעיל את המחשב להרבה זמן, היה מופיע Blue screen of death. קישור ל- Thread הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165420.0 בכל מקרה היום פרמטתי ועדיין הבעיה נמשכת עם המסכים הכחולים. אז זה כמעט בטוח שיש איזה רכיב פגום אצלי השאלה היא מה, כי אני לא יכול לשלוח את כל המחשב לחיפה. איך אני מתקין את Mem-test על דיסק? ניסיתי לצרוב את זה על דיסק כ- Boot Disk ב- Nero אבל זה לא עבד, אם תוכלו להסביר לי איך לצרוב את זה זה יהיה מצוין (אין לי Floppy ולא Linux). ועוד משהו, הנה MiniDump מהיום אולי פה הוא יגיד מה הבעיה (אני לא יודע לפתוח אותם ולקורא אותם) אהה ודבר אחרון - כשאני מנסה להיכנס להרדיסק …

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by doker,

ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה מה עדיף מה יפעל יותר טוב לינוקס או windows המחשב מיועד לעניני אינטרנט וכתיבה בוורד :yelclap: תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by arik_bulldog,

הרבה זמן יש לי רעשחזק מהמחשב, לפעמים כשאני מדליק אותו הוא נשמע ממש כמו הנעת אוטו קטן, לפעמים זה פחות חזק אבל עדיין אני יודע שזה לא הרעש הטבעי של המחשב ומשהו לא בסדר שם. (לפעמים גם אין בכלל רעש) אני מכיר 4 מאווררים במחשב- על המעבד, על הכרטיס מסך, כללי ובספק, וכולם עובדים בסדר, אין שום חוט שנמצע שם וגורם לרעש המיותר. הפתרון המיידי שלי בא כאינסטינקט של קווקזי, זה לבעוט במחשב עד שהוא נרגע, עם זאת, אני מבין שזה פתרון מיידי ויכול לגרום נזק למחשב, או לרגל. (הפינה של השולחן, עם האגודל... לא נעים בכלל) אני ממש נואש למישהו יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by fp581,

הבעיה שלי היא שהעחבר USB לא מגיב בכלל ורשום שהhid mouse לא תקין ניסיתי למחוק אותו ושהמחשב יתקין אותו מחדש או לחבר עכבר לא USB אבל זה לא עזר אני אשמח מאוד לעזרה מהירה כי אומנם אני דיי טוב בעבודה רק עם מקלדת אבל אני לא מספיק טוב חחח (וגם לא ניתן לשחק)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by moses_23,

חבר שלי קנה מחשב חדש והמחשב לא מזהה את ה-HD (בהתקנה של הווינדוס, הוא אומר לי שהוא לא מזהה). בדקתי חיבורים (אין לו חיבור גדול, יש לו חיבור SATA {מן כבל קטן שמתחבר לhard disk}). בביוס הוא מראה לי: Primary IDE Master הוא מזהה לי את הצורב. Primary IDE Slave לא מזהה כלום. יש לי דיסק קשיח Samsung 7200 , 80 GB, 8MSATA. לוח אם: Asus P4 S800D נ.ב הכבל הרגיל של ה-HD הוא מתחבר לצורב ויש עליו מדבקה של HDD Cable. מה אני צריך לעשות?

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by Dadude,

אין לי מושג מה קרה ,אבל פתאום היום בבוקר אני מדליק את המחשב ומופיעים לי כל הזמן דברים מוזרים על המסך , מן הפרעות כאלה... אני לא יודע מה קרה ,אם זה המסך או כרטיס המסך , לא עשיתי שום אוברקלוק וזה עבד בסדר גמור אתמול ההפרעות האלה גם מופיעות כשאני מדליק את המחשב על ההתחלה בביוס ובכל מקום. מה קרה ומה אני צריך לעשות ? תודה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום לכולם. אז כמו שהבנתם מהכותרת יש לי בעיה, הרכבתי מערכת חדשה והכל עובד פצצה. אבל משהו קטן מציק כשאני ב WIN7 לוחץ על כיבוי המחשב במקום לכבות הוא עושה ריסט מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.