עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי לפני יומיים HD103SJ חדש ואני לא מבין מה עובר עליו, בזמן שאני מעתיק עליו מידע - הוא לפתע מתנתק לי באמצע העתקה! וכשהוא מתנתק הוא תוקע לי את כל המחשב עד כדי כך שאני צריך לסגור ולהדליק, כי אם אני עושה ריסטרט הוא נתקע בBIOS בשלב זיהוי התקני SATA. הרצתי עליו בדיקת SMART והכל נראה תקין, פירמטתי אותו Low Level והכל עבר בשלום, העלתי אותו מדיסק בוט Samsung ES-Tool 3.0.1 והוא עבר את הטסטים. ואז חשבתי לעצמי, רגע, למה אני מאשים את ההארדיסק החדש, אולי זה במחשב שלי משהו לא בסדר? כבל SATA? כבל חשמל? זיכרון? ספק כח? המשטח של העכבר? חיברתי את ההארדיסק הארור למחשב אחר, פירמטתי אותו, ניסיתי להעתיק עליו תיקייה במשקל 16GB והוא אכל את זה, אחר כך שכפלתי את התיקייה והוא נתקע באמצע! מחש…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Sargon,

נראה לי שיש לי איטיות בדפדפן הכרום שלפעמים חלק מהאתרים לא עולים או לוקח להם מלא זמן לעלות. כשבדקתי את אותם האתרים על אותו המחשב עם דפדפן אחר(OPERA) לא נראה שהייתה בעיה כלשהיא והכל עלה מהר. בנוסף אתמול פעם בכמה זמן דפדפן הכרום התחיל "לשתות" לי את כל ארבעת הCORES כך שהCPU שלי היה כמעט על מאה אחוז, זה קורה לדקה שתיים ואז מפסיק. לא ברור למה. יכול להיות שזה באמת בעיה עם כרום? איך מטפלים בזה? (אני אבדוק אם יש עידכונים)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by דני כהן,

יש לי מחשב DEL 780 - ישן עם מעבד 4 ליבות וכרטים מסך GT240 לכרטיס המסך יש יציאת HDMI אבל הרזולוציה המקסימאלית שאני יכול לראות היא FUL HD יש לי מסך חדש של 4K. האם יש אפשרות לראות 4K עם הכרטיס הנוכחי ? אם לא איזה כרטיס מסך יכול להתאים רצוי עם יציאת DP לא יקר אבל שיוכל לשמש אותי כשאחליף למחשב מתקדם יותר

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by gif,

היי אחרי יום עבודה ארוך ישבתי על המחשב כדי להירגע קצת,אבל באמצע שעבדתי עליו הוא נכבה בפתאומיות!! הוא אפילו לא כתב לי "מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אלא ישר הוא התכבה. עשיתי בדיקת זיכרונות ולא מצאתי שגיאות יש מצב שהספק כח נדפק? תודה לכולם.

5. גם ביוטיוב וגם במקומות אחרים הווידאו רץ עם תקיעה קטנה כל כמה שניות. אבל ללא הכבל הוא רץ מעולה. לפטופ דל XPS 15 חדש דרייבר של ניבידיה מעודכן. התקנתי את הדרייברים לבד אז אולי שכחתי משהו (אם כי לא מצאתי משהו כזה) כמו כן ניסיתי להריץ עם לפטופ דל ישן מאותו מקור ווידאו וכן עבד חלק דרך הכבל. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by izir,

היי חברים אעדכן אתמול המחשב עבד, היום הוא לא נדלק בכלל כאילו אין לו חשמל. יש משהו לעשות לפני שאני מחליף ספק כוח והאם זה בהכרח ספק כוח. החלפתי חוט וזה עדיין לא נידלק

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by aaaaa,

אהלן. לאחרונה החלה לי בעיה עם כונני USB (הארדיסק נייד, דיסק און קי, ואפילו אייפון...). היה מותקן לי על המחשב Windows 7. כאשר חיברתי אחד מהנ"ל, ה-Windows פשוט לא זיהה אותו. בעבר הייתה לי בעיה דומה עם ה-7, מה שעשיתי אז היה להסיר את כל ההתקנים של ה-USB ולאחר הריבוט הוא זיהה. הפעם הדבר לא הלך ואפילו הקפיץ מסך כחול... בכל מקרה המחשב נהיה די איטי אז החלטתי לפרמט ולרדת ל-XP. כעת המצב גרוע יותר - כאשר אני מחבר את ה-USB, לאחר כמה שניות המחשב נתקע לגמרי (העכבר לא זז, נורות החיווי של המקלדת לא מגיבות, הלוח אם משמיע צפצופים אינסופיים). ניסיתי לחבר לחיבור USB שונה אך נאדה. אדגיש שלפי מה שאני רואה הבעיה היא ב-Storage USB מאחר והעכבר שלי מחובר גם הוא ב-USB והוא מתפקד כראוי. אני חושש שדפ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי בעיה שאני מראש אומרת שאני לא בטוחה אם היא במסך LCD של המחשב או בפלייסטיישן 3 סלים כי שניהם ממוקמים אחד ליד השני. מדי פעם יש רעש של קליק מכיוון המסך/הפלייסטיישן. כרגע ניתקתי את הפלייסטיישן מהחשמל על מנת לראות אם הקליקים ממשיכים ואם כן, הם כנראה מהמסך. המסך שלי הוא Viewsonic VP930, רכשתי אותו בתחילת 2008 וכבר הוחלף לו ספק כוח פעם אחת בשל רעשי זמזום מהמסך, לכן אני חוששת. במידה והבעיה במסך, האם זה אומר שהוא עשה/יעשה את שלו בקרוב וצריך להחליף אותו? פשוט אני חוששת שאם המסך בדרך ללכת פייפן, שזה מסוכן לעבוד איתו. אולי מישהו נתקל כבר בבעיה כזו? האם זו בעיה ידועה במסכי LCD או בפלייסטיישן 3 סלים? העניין הוא ששני המכשירים עובדים באופן תקין אבל אני חוששת להמשיך להשתמש בהם כי אול…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by puGs,

אוקיי אני לא בטוח מה קרה,אני מניח שזה וירוס.. אתמול בלילה הורדתי איזו תוכנה,אם אני לא טועה הייתי צריך לעשות ריסט כדי שהיא תעבוד. אחרי שהדלקתי את המחשב,הXP נטען ונטען אבל בסוף הוא נתקע על מסך שחור,ובסוף התחלף למסך כחול שכתוב בו STOP: c0000218 unknown error מישהו יודע מה קרה? ד"א ניסיתי סייף מוד וגם יש מסך כחול עם שגיאה אחרת.. תודה רבה מראש לעוזרםי ישלי שם דברים חשובים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ykg,

היי, יש לי דיסק bootable של וינדוס אקס פי שאני מנסה להכין ממנו bootable usb. ניסתי להשתמש ב-rafus ו-WinFromUsb ובשינהם אני מקבל מסך כחול ממש בתחילת ההתקנה, כשעולים מהusb. יש לציין שכשעולים מהדיסק הכל בסדר. אני מפרמט את הusb כ-ntfs מהסיבה שהכלים הללו לא מצליחים לפרמט אותו כ-fat32. יש למשהו אולי הצעה לכלי אחר שידע להכין לי את זה? ניסיתי גם את הכלי של מיקרוסופט שמקבל iso ומכין bootable usb, אבל הוא סירב לעבוד עם הiso שהכנתי מהדיסק אקס פי המקורי שלי..

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by orinsutk,

אני נמצא עכשיו בארה"ב ורציתי לקנות את ה- ti1080 החדש שיצא לא מזמן אבל אני מתלבט בגלל שאני לא כלכך מבין בחומרה של המחשב וכו' זה המפרט שלי: 752499_320_50948-1.pdf נקנה לפני שנתיים רציתי לדעת אם אני אוכל לחבר אותו מבחינת לוח אם,ספק,והאם יש סכנה לצוואר בקבוק? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by yoni8866,

עשיתי היום עדכון דרייב AMD. כרגע מותקן לי על המחשב גרסה 14.9. אבל אחרי העדכון פתאום הווינדוס שלי כאילו חזר למב בסיבי, כאשר סרגל הכלים למטה הפך להיות לבן (יש לי ווינדוס 7). וכשאני לדוגמא פותח כמה חלונות אינטרנט זה מראה לי אותם ברשימה ולא בכמה חלונות כמו שזה מראה בדרך כלל. הוספתי תמונה כדי להמחיש... אני לא מצליח להחזיר את המצב לנורמלי, כשאני נכנס למאפיינים דרך שולחן העבודה, אני רואה שזה על מצב ווינדוס 7 רגיל ולא על בסיסי, אבל הכול נראה כאילו הוא על מצב בסיסי. זה די משבש לי תוכנה מסוינת של אדובי שאני מנסה לעבוד איתה. אני גם שמתי לב שזה קצת תוקע לי את העכבר כשאני מזיז אותו לכיוון "האיקס האדום" כשאני מנסה לסגור חלון. איך אני מתקן את המצב? האם יהיה חכם להסיר את עדכון הדרייבר …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, אני מתנצל מראש, זה קצת ארוך, אז נסו לעקוב: בחודשים האחרונים, נהרסו לי במחשב שני דיסקים קשיחים, שהיו בני 5 שנים. הכונן השני שנהרס, עבד בסדר ללא התראה, עד שיום אחד כשהייתי מעביר לדיסק הקשיח קבצים כלשהם, שמתי לב שהוא היה מעביר במהירות גבוהה יותר ממה שראיתי אי פעם, בסדר גודל של 300-400 מגה לשניה שזה לא הגיוני. באותן העברה לאחר מכן, מהירות ההעברה היתה צונחת ל-0 ואז הההעברה היתה נתקעת ולא הייתי יכול לסגור את ההעברה ללא אתחול המחשב, הבעיה היא שכאשר אתחלתי את המחשב מחדש, WINDOWS לא עלה וכל הזמן היה בטעינה. רק לאחר שניתקתי את הדיסק הקשיח (כבל SATA) בזמן אמת (או כשמחשב היה סגור) מיד מע' ההפעלה היתה עולה כרגיל. אז הבנתי שיש בעיה, וכשהרצתי בדיקה עם CRYSTALDISKINF…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, יש לי כאן מחשב בן שנה וחצי שלא עולה, אחרי ההדלקה, אני רואה בבוט סקרין את הפרטים של הכרטיס מסך ואז ישר אחרי זה זה נתקע עם השם של Award bios 2000 ו 4 ציפצופים ארוכים. אחרי ריסטרט נשמע רק אחד ארוך. נראה לי שבהתחלה זה היה 5 ארוכים. מה פשר התקלה בחומרה? מה כדאי לבדוק?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי, עשיתי בדיקות בעזרת 2 תוכנות, אחת AS SSD BENCHMARK, והשנייה התוכנה של Samusng Magician , בשתיהן הEVO 840 מגיע לתוצאות\מהירויות יותר טובות. איך זה הגיוני ? הEVO PLUS 970 זה כונן M2 NVME לפי מה שאני יודע, אמור לתת ביצועים יותר טובים (לא?). מצרף צילומי מסך של הבדיקות - EVO PLUS 970 EVO 840 - תודה לעונים.

16. Started by omrishalev,

המחשב שלי לאחר פירמוט (בעצם שני פרמוטים אחד אחרי השני) בגלל בעיה שחזרה על עצמה. שאני מדליק את המחשב אז יש לי מסך שחור אחרי שאני רואה את כל הנתונים של המחשב ובמסך הזה יש קוביות לבנות שאמורות להטען במהירות אבל אצלי לוקח משום מה לכל קוביה כ 15 שניות להטען, אחרי כשתי דקות בערך המחשב עולה. שהתחלתי להתקין כל מיני תוכנות כמו אופיס ההתקנה נתקעה באמצע. כרגע המחשב שלי נדלק אבל לא מציג לי כלום על המסך, הכרטיס מסך עובד, יכול להיות שהמעבד נשרף? כי הוא עומד בטמפ' רגילות על 40 מעלות +-

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום יש לי דיסק חצוני של WD של 500G הוא מלא ב 300G חלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותר שרוצים להעתיק לתוכו מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים שהנתיב או השם ארוך מדי וגם שקצרתי משמעותית את השם הוא לא מאפשר להעתיק הדיסק מפורמט ב FAT32 המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XP האם יש לי בעיית חיבור של הדיסק או שזו בעיית תוכנה מה עושים כדי לראות את כל הקבצים תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ytoledano,

מפרט: E6750 Gigabyte P35-DS3L (הסאונד הוא onboard) Windows XP והשאר לא משנה. הבעייה: אחרי ניסיון לאוברקלוק התחילו להופיע לי רעשים - "פצפוצים" - בזמן שהמחשב משמיע צליל אחר כמו MP3 או הצלילים של windows. גם, אם אני שומע MP3 השיר רץ משמעותית יותר לאט, בערך ב20%. ניחשתי שזה בגלל שהמעבד מבלה זמן בkernet time ובאמת אפשר לראות בtask manager שבזמן שמושמע צליל הkernel time מגיע לאחוזים בודדים. אפשר לראות את זה יותר טוב בProcess Explorer שם ה process של interrupts נמצא ב3-5% בזמן שמושמע צליל. מחדש: הבעייה יותר בסיסית: השעון של המחשב זז לאט - הכל זז לאט! אני מודד עם סטופר דקה ובזמן הזה השעון של המחשב מתקדם 50-52 שניות. החלפתי את הבטריה של הCMOS - לא עזר. מה נסגר?! כאמור זה התחיל כשה…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Cilay,

שלום, המפרט: P4 3.0GHZ 2GB DDR I לוח אם כלשהו.. 80GB WD ספר ג'נרי ניסיתי התקנה עם 2 גרסאות שונות של ווינדואס , ככה שהבעיה כנראה בחומרה. אני מקבל ב48 אחוז \51 אחוז את השגיאה הבאה: http://ufu.co.il/files/07686q5riurdmcpw2oln.png אשמח לקבל הכוונה למה יכולה להיות הבעיה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם! באחד המחשבים שרציתי לעשות בהם פירמוט באמצע האיפוס של הווינדוס המחשב כבה, מה שגרם שאח"כ הוא אומר לי שגיאה שא"א לאפס. השגיאה היא: "לא ניתן לאפס את המחשב שלך. מחיצת כונן הנדרש חסר" מה אני אמור לעשות כרגע? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Wile E Coyote,

ברשותי מחשב PC שולחני בגיל שנתיים (כולל כל מה שבתוכו) עם דיסק קשיח של Hitachi בנפח 300 GB. בחודש האחרון החלו להישמע רעשים מוזרים, אפשר לומר "קליקים", מתוך המארז, רעשים שמאוד דומים לרעש (קליק) שנשמע שניה לפני כיבוי המחשב מאז ומתמיד. התדירות של הרעשים האלה היתה מאוד נמוכה בהתחלה לתקופה ארוכה (אולי פעם ביום ורק קליק אחד), אך בחודש האחרון התדירות עלתה. לא מזמן בעת התעסקות עם המחשב החלה להישמע סדרה של רעשים כאלה, ובאותו זמן המחשב בעצם "קפא" (התמונה קפאה ולא היה ניתן להזיז את סמן העכבר). בהתחלה היה לוקח למחשב מספר שניות או דקות "להתאושש", אך לאחרונה לא היה מנוס מלאתחל את המחשב (עם Reset) לאחר התקרית. בחלק מהמקרים המחשב לא הצליח לאתחל את עצמו, ואף לעיתים דיווח ש"אין Boot", מה …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך HD 7950 - ואני חווה נפילות רנדומליות במשחקים אני חושד בספק כח - אבל לא ממש בטוח -והתקנתי GPU-Z עם לוג לראות אם יש משהו חשוד במהלך משחקים עם גרפיקה כבדה (הסיבה שאני חושד בספק כוח הוא כי החלפתי כרטיס מסך ועדיין יש לי את אותם בעיות של התרסקויות רנדומליות לדסקטופ ולא קריסות של המחשב כולו) תוך כדי בדיקה של הקובץ - אני מוצא שיש לי הרבה מאוד שורות שבהם ה GPU Load [%] , עובר את ה 100 אחוז (מגיע ל 150 ויותר) כאשר במנוחה הוא בערך על 5-6 אחוז עוד משהו - הלוג לא מראה את המתחים - שזה בעיקר מעניין אותי.. - יש למישהו מושג למה זה ? (יש לי את הגרסה הכי עדכנית של GPU-Z) מצורף קובץ של הלוג תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

היום קיבלתי את הכרטיס HERCULES FDX 8500LE ! :D משום מה ב 3DMARKS2001 קיבלתי תוצאה עלובה של 6000 ומשהו! מישהו יודע אולי למה? יש לי P3 1GHZ 256 SDRAM. מישהו יודע אולי איפה אני יכול להוריד דרברים מעודכנים לכרטיס HERCULES FDX 8500LE ? אל תפנו אותי לאתר הבית כי שם הם לא עובדים!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ofer_mat,

משהו יכול להגיד לי איזה מתח כל חוט?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by yoram yoramovich,

נגיד כשאני ביוטיוב (או כל אתר אחר של צפייה ישירה) או כשאני רואה סדרה שהורדתי או כשאני משחק במחשב אז כל כמה זמן הסאונד במחשב נהיה מקוטע לשנייה ואז הוא חוזר להיות רגיל ומה לא עשיתי כדי לנסות לסדר את זה (עדכנתי את הדרייברים+ עשיתי סריקה יסודית ב nod 32+malwer bytes+פירמטתי את המחשב+שידרגתי את הווינדוס 10 ל pro) והכי קטע שזה מחשב חדש מעבד: amd rayzen 5 2400g 16 ג'יגה ראם כרטיס מסך readon rx 580 8 ג'יגה 2טרה בייט+240 ג'יגה ssd לוח אם gigabyte b450m בבקשה תגידו לי שאתם יודעים על מה אני מדבר כי ניסיתי לשאול בפורומים אחרים ואנשים חשבו שאני משוגע אולי הבעיה היא בווינדוס 10? כי עד עכשיו הייתי עם 7 במחשבים האחרים שלי והכל עבד טובהכנס מדיה…

דיונים חדשים בפורומים