תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון שמתי לב רק כאשר האימיול דולק ואני משאיר את המחשב לעבוד והולך לעבודה, אז כאשר אני מגלה שהמחשב מכובה פתאום עכשיו השארתי את האימיול לעבוד והלכתי ללמוד ומול העיניים שלי אחרי 3 שעות עבודה המחשב התכבה בפיתאומיות. אין לי מושג למה זה קורה.. בדקתי טמפ' בביוס וזה הראה 48 מעלות ויש לי AMD 3000 64 מה כבר יכולה להיות הבעיה? לא קרה לי עדיין ששיחקתי או גלשתי והמחשב התכבה, רק כאשר הLHeMule עובד..
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי בעיה שארצה לדעת מה פתרונה! ובכן ובכן, מה זה אומר כאשר אני מפעיל משחק, ולאחר 10 דקות משחק בערך, התמונה קופאת, ויש רעש מחריש אוזניים של "טררררררררררררר" שיוצא מן הרמקולים, והדרך היחיד שנותר לעשות הוא ריסט. אמרו לי שזוהי בעיה בלוח האם אבל אין לדעת. ובכן הנה המפרט שלי: P4 2.8 512 ram readeon 9600 xt 256 mg asus p4p800 (אני דיי בטוח.) נ.ב זה לא קורה לי רק במשחק אחד, זה קורה לי כמעט בכל משחק. למשל כאשר שיחקתי לי בלודליינס, אין זה נתקע, בC&C:Generals זה נתקע, אבל כאשר העלתי את הרזולוציה אין זה נתקע. ענו לי בבקשה. נ.ב 2 אני חושב שהדיון אינו מתאים לפורום. אם כן הגידו באיזה פורום עליי לפרסמו. ובבקשה אתם חייבים לענות לי, זה מצב מייגע=(
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כן, כשהמחשב מכובה, ה LED של ה HD דולק.. זו לא ממש בעיה, זה פשוט מוזר כזה.. כאילו, המחשב מכובה, אז למה הלד דולק? אוליי הספק מספק יותר מידי כוח? לא'דע.. הלד דולק באור חלש כזה, לא חזק כמו שאני מדליק את המחשב..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז קטע קצת מוזר לאחר הפסקת חשמל המחשב הנייח לא מתחבר לאנטרנט. הראוטר עובד כרגיל ושאר המחשבים והפלאפונים בבית מצליחים להתחבר לWIFI באופן תקין. המחשב הנייח לא מראה איזה סימן מיוחד בסרגל כלים כאילו יש בעיה בחיבור של האנטרנט ומזהה באופן תקין את החיבור של הראוטר. ניסיתי להתחבר דרך מספר דפדפנים אבל כלום אין תקשורת. כמו גם ניסתי לאפס את הגדרות הראטור/עשיתי DISABLE לשרת דרך המחשב/RESTORE למערכת על תאריך של חודש שעבר.. כלום לא עוזר מישהו יודע מה עוד ניתן לעשות? אין לי אפשרות לחבר את המחשב לWIFI רק דרך כבל. WINDOWS 7 עריכה: ניסיתי להכנס להגדרות הראוטר דרך הדפדפן (10.0.0.138) אבל גם זה לא עובד. יש אפשרות לאפס את ההגדרות רשת …
-
- 10 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
שלום היה לי דיסק קשיח 80 ג'יגה(נראה לי של מאקסטור)עם חיבור SATA1 ובאפר 8 וקניתי עוד דיסק קשיח של 320 ג'יגה של WD שמחובר בSATA2 ויש לו 16 באפר וכשניסיתי לחבר אותו הוינדוס לא עלה וכשחיברתי אותו כשהוינדוס פועל הוינדוס עבד נורא לאט. כשניסיתי לפרמט ולהתקין עליו וינדוס אז טענתי את הדרייברים וזה בכל זאת אמר לי שאין דיסקים קשיחים מחוברים. בינתיים גם הוינדוס שהיה מותקן על ה80 כבר הפסיק לעבוד,והוא פשוט מכבה את המחשב ומפעיל אותו מחדש בזמן הטעינה של הוינדוס. יש פיתרונות?זה די דחוף לי אני כרגע בלי מחשב.
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כשאני דולק את המחשב אני לא רואה שום מסך אבל פתאום רק כאשר המערכת הפעלה נפתחת המסך נדלק ככה שאין באפשרותי להכנס לBIOS או לעשות BOOT למשהו יש מושג מה זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בשנה האחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה ודי מעצבנת. מדי פעם כשאני מדליק את המחשב, לא נשמעים צפצופי BIOS ולא מתקבלת תצוגת מסך, אך כל המאווררים במחשב עובדים. אם אני מכבה את המחשב ומנסה שוב לאחר מספר שעות - לעיתים המחשב נדלק באופן תקין. ביומיים האחרונים לאחר מספר נסיונות כיבוי והדלקה כושלים ניסיתי את אחד הטיפים שהומלצו באתר: ניתקתי את כבל הכח מהספק ולאחר המתנה של דקה לחצתי על מתג ההדלקה כ- 10 שניות על מנת לפרוק את הקבלים / חשמל סטטי. הטיפ עבד והמחשב נדלק. מה זה אומר? איפה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? יש עוד תופעה מוזרה (ותיקה יותר) שאולי קשורה לבעיה שלעיל: כשמכבים את המחשב בצורה מסודרת באמצעות מער…
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי כונן dvd של טושיבה בערך שנה וחצי הכוננן הוא sdm1912 וכאשר אני מכניס דיסק הוא עושה כאילו לוגו של קוא ואז הוא מראה שהוא לא קרא ואין כלום בדיסק והוא אומר אנא הכנס דיסק לכונן d: איך אפשר לפתור בעיה זאתי ואני כבר עשיתי עידכון קושחה!!1
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו אני במצב בטוח + אינטרנט אבל אני לא יודע מה לעשות.... אני לא יכול לחבר לטלוויזיה כי אין לי אפשרות לעשות זאת דרך ההגדרות ואני לא יכול להפעיל במצב רגיל ולשנות כי המסך שלי לא תומך... יש לי מסך של MAG 17 אינץ' דגם LT765s ... מה לעשות ואיך למנוע בעתיד? ולאלה שקופצים ואומרים שהייתי צריך לחכות 20 שנייות שזה יחזור לקדמותו אז זה לא קרה... ניסיתי לשפר את ה FPS שלי במשחק שחבר שלי שלח לי [AA] וזה המשחק היחיד ששיחקתי בו איי פעם אז אני לא ממש מבין בFPS במשחקים.. טוב אז בכל מקרה, ה FPS היה תמיד מתחת ל- 75 אך המקסימום היה 75 [רוב הזמן הוא היה ב 45 ורציתי להעלות אותו אז עשיתי אובר קלוק קטן מ 370 ל 425 בכרטיס המסך R9800SE AIW+OMEGA = R9800PRO וזה לא עזר אז שיניתי הגדרות שיחקתי בדברים…
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
specs: p4 1.5ghz gf4 ti 4600 256 RDRAM800 My current 3dmarkSE grade is 4737.. I remember it was 8500+ with the same system.. games performe bad as well.. with a little action on/off screen frame rate drops to 4-fps.. not seposed to be this way with my system.. i know ppl with much worst puters running the games without a problem.. all drivers updated.. DX9.. I heard something about needing to install dx9 b4 video drivers after installing xp.. but i dont think it should have such suvear impact.. any suggestions? mebbe hw screwed? my power supplier tends to get hot.. thats what i know plz plz help me!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר שהפינים בתושבת מעבד בלוח אם הקודם שלי (965p-ds3) התעקמו, ולאחר ניסיון כושל לתקן אותם, רכשתי אתמול לוח חדש - ep45-ud3r לאחר הרכבתו, לחיצה על כפתור ההדלקה אינה גורמת לשום דבר. המחשב לא נדלק ולא כלום. בדקתי חיבורים שוב, הוצאתי והכנסתי בטריה, ניתקתי ולחצתי כמה פעמים בשביל לפרוק את החשמל, ניסיתי לחבר רק סטיק אחד של זיכרון, ניסיתי לנתק חיבור ה12V של המעבד בשביל לראות אולי הוא מקצר... כלום, שום תגובה. חשבתי אולי הכפתור תקול, אבל זה אחד למיליון. ידוע לי שיש דרך להלדיק את המחשב ללא כפתור, רק אני לא יודע איך ולא בא לי להרוס משהו.... אני כבר מתחיל לחשוב שהלוח החדש תקול, אבל זה הגיוני שלוח חדש יהיה תקול? (נרכש מKSP....) חשוב לי לציין, שכאשר המחשב היה מחובר ל965, הוא …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שבזמן האחרון יש לי הרבה שאלות בליחה שאני נודניק פשוט יש לי כמה בעיות ! תראו עדכנתי את הביוס שלי לעדכון הזה ה 23 ! http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-S&pSOCKET_TYPE=Socket+A וו עדכנתי דרך התוכנה FlashMenu יש שם אפשרות לעדכן דרך קבצים עדכן וזה בסוף הוא ביקש ממני להפעיל מחדש הפעלתי וזהוא הוא לא פועל המחשב נידלק והכול אבל אני לא רואה כלום במסך המחשב לא פועל לא יודע למה מה יכולה להיות הבעיה מה כבר עשיתי עדכנתי זהוא מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה ? הוצאתי את הבטריה עשיתי הכול כלום לא עוזר ! בבקשה תעזרו לי אני משתמש עכשיו בלוח אם של חבר שלי ! אבל מה אני יעשה עם הלוח שלי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כאן תוכלו למצוא מדריך מפורט להרכבת המחשב, עם המון תמונות. תהנו!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהוא יודע מאיפה אפשר להוריד DRIVER להגה של מקירוסופט מתחבר בחיבור USB תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות תופעת ריסטרטים שהיו, לי עשיתי חיפוש ברשת לקוד - BCCode: a מה שהופיע לי אחרי הריטסטרט האחרון. הציעו שם לבדוק את הדרייברים. הדרייבר האחרון שהתקנתי לפני מספר חודשים היה לכרטיס המסך amd radeon hd 7700 שקניתי כחדש (לפני כן השתמשתי בגראפי שעל המעבד). כבר אז הייתה לי בעיה להתקין את הדרייבר ולבסוף נאלצתי להתקין וינדואס חדש (7-64) כי זה לא התקין על הוינדאוס הקודם (גם הוא היה 7-64). אם איני טועה הבעיות של הריסטרט, שקורות גם הרבה בעת הפעלת משחקים, התחילו איכשהו מאז. אחרי הבדיקה שהוצעה שם עם דרייבר verifier נמצא אכן שיש בעיה באחד הדרייברים וקיבלתי מסך כחול כזה שאחריו הצלחתי להעלות מע' הפעלה רק לאחר תיקון של וינדואס וריסטור. לא צויין איזה דרייבר וגם בהודעה שקיבלתי לאחר מכן בהת…
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אוקיי, העניין הוא כזה, ברשותי ti4600/win2k/nvidia 40.72/via4in1/cpu temp:43/case:23 אני בא לשחק בכל משחק בעל גרפיקה, והוא פשוט ברגע שהחלק שבו הגרפיקה מתחילה [לדוגמא בדיוק שמתחיל הקטע שבו המרוץ מתחיל] הגרפיקה לרגע נראית מוזר מאוד.. צבעםי מוזרים, והכל... ואחרי שנייה המשחק נסגר לחלוטין.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדריברים, לא ממש עזר.... יש לכם רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני סובל מזה כבר כיומיים, זה לא קורה באופן קבוע, זה יכול לקרות גם כשאני סתם מקליד ברגע זה את ההודעה, אבל לרוב זה קורה לי ב-GTA המספר הודעה הוא 0x0000008e. לפי מה שאני הבנתי מאתר של מיקרוסופת זה הזיכרונות. עד לפני יומיים הכל עבד כרגיל, את האמת זה קרה לי אחרי שפירמטתי את המחשב. לא יודע אם זה קשור, אבל היה אובר קלוק על המערכת לפני הפירמוט, ביטלתי את האובר קלוק ואז פירמטתי . כאשר היה אובר קלוק זה לא קרה לי אפילו פעם אחת! המפרט שלי הוא E6750 GA-P35-DS3L 1X2GB 1066MHZ OCZ CL5 8800GT איך אני בוודאות יכול לדעת מה זה? אין לי כוח לפרמט שוב את המחשב בשביל להיות בטוח אם זה זה. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב בהתחלה היו לי בעיות של ההודעות ההאלה של "אל תשלח" הסתדרתי עם זה פחות או יותר אבל המשחקים כל הזמן נתקעים לי.... שאני נכנס למשחק זה עובד 10 שניות ואז עוד ככה 10 שניות נתקע עובד 10 שניות עוד פעם נתקע בכל המשחקים לא יודע כבר מה לעשות התקנתי דריבר לכרטיס מסך התקנתי directx 9.0 יש לי sp2 ניסיתי כל מיני קראקים התקנה מחדש של המשחקים כלום לא עזר... עזרה דחוף!!!!!!! תודה לעוזרים....
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם GA-MA78GM-S2H ובביוס שלו יש מספר אפשרויות: OnChip SATA Type : Native IDE RAID AHCI אם אני בוחר ב AHCI נפתחות לי אפשרויות ב OnChip SATA Port4/5 Mode: IDE As SATA Type אני יודע מה זה RAID ואין לי כוונה לעבוד עם זה. אבל השאלה שלי , מה לגבי השאר שהם Native IDE ו AHCI כלומר , מה עדיף לי?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני יומיים דיסק קשיח של סיגט בנפח 2TB חיברתי אותו למחשב קצת ישן עם לוח מדגם gigabyte fsb1066 ga-945gcmx-s2 כשהכנסתי הוא זיהה לי רק טרה ביט אחד גם בביוס הוא זיהה רק טרה ביט אחד חשבתי שזה בעיה בדיסק קשיח אז הלכתי לחנות והחליפו לי לחדש ובדקו לי אותו בחנות שזה 2TB כשחיברתי אותו למחשב הוא שוב פעם זיהה רק טרה אחד הבנתי שזה בעיה בלוח אז עדכנתי דרייברים של הלוח..... הבעיה שעכשיו גם כשאני מחבר את הדיסק קשיח למחשב אחר חדש הוא מזהה לי רק טרה ביט אחד עשיתי לו איתחול וזה גם לא עזר ניסיתי גם עם התוכנה EASEUS Partition לפרמט אותו והוא עדיין נשאר טרה אחד גם בביוס דגם דיסק קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 דגם לוח במחשב הישן gigabyte fsb1066 ga-945gcmx-s2 ד…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קבלתי מחשב חדש מדגם Zephyrus G15 ובמסך יש זליגת אור כאשר הרקע שחור. לא הצלחתי לעלות את התמונות אז אני מצרף קישור - Screen האם זו זליגה "תקינה" או שצריכים להחליף לי את המחשב? אם כן, יש לי 2 אפשרויות, לשלוח למעבדה של KSP או Asus, למי עדיף? תודה, שי
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מהר, אני מנסה לחבר ת'פאן קונטרולר של המעבד,בדקתי עוד פעם ועוד פעם ת'חיבורים!אני לא מבין למה הוא לא מפסיק לצפצף. הוא כל הזמן מצפצף אבל המאוורר של המעבד פועל,התצוגה של הפאנל עובדת,הוא מראה ת'טמפרטורה אבל עדיין לא מפסיק לצפצף! מה עושים??? זה הפאן קונטרולר של ואנטק זה שבא עם 3 צבעים והפוטנ' שלו הוא עגול במאצע,יש שם גם שתי חיבורי USB ופייר ווייר אחד אם זה עוזר. שוב,זה דחוף!
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לפרמט את המחשב ...יש לי winXp pro הכנתי דיסקט הפעלה והפעלתי את המחשב מחדש אבל הדיסקט לא עובד אז ניסיתי לשנות בביוס אבל אין לי שם floppy 1.44 איך אני יכול לפרמט בכל זאת<? ???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט שבצד. הלוח שלי הוא ABIT NV8. ישנה תוכנת ניטור של ABIT שקוראים לו "ABIT EQ". ברשותי גירסה 2.0.0.6 שאמורה להיות יעודית ל NV8. הבעיה היא שהיא מראה טמפ' מעבד שנמוכה בכ 7-8 מעלות ממה שרשום ב SANDRA ובביוס. השאלה היא איך לדעת למה להאמין? (הרי זוהי בכל זאת תוכנה זאת ABIT, אולי היא מכויילת יותר נכון? )
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הי אני זקוקה נואשות לעזרתכם. יש לי מחשב נייד IBM THINKPAD T23 שאחרי פירמוט ל-XP לא מתחבר לאינטרנט. כאשר ניסינו להתקין את המודם ADSL USB ההתקנה הופסקה באמצע ו...זהו אין כלום - התומך ב HOT אומר שיש בעיה באחת החומרות אבל לא ידע להגיד במה. המוזר הוא שגם כרטיס הרשת לא מגיב לכבל שחיברנו - יש עליו X (אבל הוא מזוהה מצויין במנהל המשימות ) והתומך היה ממש אובד עצות. שמתי לב שבכל זאת יש התקן לא מוכר ב DEVICE MANAGER ואין לי מושג מהו מכיוון שהכל עובד חוץ ממה שציינתי. אני מחפשת את הדיסק דרייברים ללוח האם ( א י ן ל י אותו) אבל לא יודעת למצוא באינטרנט - פשוט אני חושבת שהתקנה של ה"לא מוכר" הזה אולי תעזור פה. לוח האם : IBM 26747MU ציפסט : INTEL ALMADOR 1830MP בבקשה תנסו לעזור לי. תודה רבה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-