עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הי קיבלתי מחשב לא רע אבל די ישן במתנה אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין ווינדווס חדש רציתי להתקין ווינדווס 7 אבל אני לא בטוח איזו גרסה תרוץ לי הכי סבבה זה המפרט הבסיסי של המחשב: Intel Pentium E5300 2060GHz 4GB Ram DDR2 Gigabyte G31M-52C (Socket 775) (לוח אם) Intel G33/G31 Express Chipest Family (כרטיס מסך) איזה ווינדווס כדאי להתקין? אני יכול להיות שקט ולהתקין windows 7 ultimate x64? או שכדאי home edition או 32 סיביות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  2. שלום לכולם... עדכנתי לאחרונה לווינדוז 10 והמחשב לא זז... שאני נכנס למנבל המשימות המעבד והזיכרון לא מתאמצים אך (הדיסק) עובד על 100%... אני חושש שההארד דיסק בדרך לשווק חיים... ויכול להיות שזה סתם בעיית תוכנה של ווינדוז 10... יש למישהו מושג?! https://drive.google.com/file/d/0B47s1MMwtfdbc0lRbGdMSElYYTg/view? צילום מסך של מנהל המשימות (ביצועים/דיסק)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום. אבקש עזרה לגבי פתיחת פורטים ב-Emule. אין לי נתב כלל, וכיביתי לחלוטין את ה-Firewall, ועדיין כפתור בדיקת הפורטים מודיע לי שבדיקת הפורטים נכשלה. בבקשה איך אפשר להמשיך לנסות לפתור את התקלה ? אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP ובעבר, כנראה בתקופה שהיה לי נתב של חברת Hot, כן הצלחתי להשתמש בפורטים. תודה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by eurekas300,

שלום רציתי שתעזרו לי עם בעיה ישנה שאני כבר התייאשתי ממנה אך אני עדיין רוצה לפתור אותה. יש לי קריעות תמונה במחשב בסרטים ומשחקים וזה ממש מציק ומפריע, מה ניתן לעשות? לפי מה ששמתי לב זה כמאט על כל המסכים בבית. למשהו יש רעיון?

5. Started by I7210I,

שלום התקנתי וינדוס על כונן C שהוא הארד דיסק חדש SSD ומשום מה הוא עשה לי מחיצה נוספת בכונן F כמו בתמונה: http://jpg.co.il/view/5615066363a83.jpg/ כרגע המצב הוא שמותקנת מערכת על C ולדעתי לא מספיק מהר זה עובד,משהו לא תקין מופעל SECURE BOOT אבל אני לא יודע אם זה הקינפוג הכי מהיר שאפשר בביוס,אשמח לעזרתכם תודה

• 35 תגובות
    • 6.9k צפיות
  6. Started by borgol,

שלום, קניתי לא מזמן כרטיס מסך Radeon HD 7870 ואחרי שאני מתקין את הדרייברים שלו מופיעים לי פיקסלים אדומים קטנטנים שבאים ונעלמים על המסך בצורה אקראית. ברגע שאני מסיר את הדרייבר הפיקסלים נעלמים. ניסיתי כל מיני גרסאות של דרייבירים ובכולם אותו הסיפור. ניסיתי להחליף סוגי כבלים (DVI ו- DP) ובשניהם אותו הדבר. מישהו מכיר את הדבר הזה ויודע איך נפתרים מזה? יכול להיות שזה קשור לספק שלא מספיק חזק אולי, למרות שמשחקים רצים מעולה ולא קורסים?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by LiorBracha,

יוצא לי בזמן האחרון הרבה פעמים להיות על המחשב בכל מני מצבים, בתוך תוכנה, במשחק, באינטרנט, המחשב כאילו קופא, באוזניות אני שומע נגיד אם זה סאונד של המשחק אבל הוא לא ממשיך רגיל אלא סאונד רקע ולא האפקטים שיש כרגע, בנוסף המסך הופך לשחור ונכנס למצב שינה, ואני חייב לכבות ולהדליק את המחשב כדי שיחזור לפעולה. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by Meir Yazdy,

שלום מערכת הפעלה-ווינדוס 7. 64 ביט. שלום יש ברשותי את המחשב כשנה,השבח לאל המחשב אין תקלות. היום כשהפעלתי את המחשב זה מה שאני רואה: אני מעוניין שהמחשב יחזור לעבוד כרגיל. אשמח לעזרה,בתודה מראש. [ATTACH=CONFIG]9707[/ATTACH]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by KOBOKOBO,

יש לי מחשב נייד דגם Asus X55C-SX121 עם דיסק קשיח של Hitachi 500GB 4 GB ראם מעבד i3 2370M הבעיה היא שהמעבד תמיד על 100 אחוז גם שהוא נח , הנתון ממנהל המשימות, זה גורם למחשב להיתקע , לא להגיב טוב כל כך , ועוד פעולות שעשיתי: איחוי דיסק,, בדיקה עם אנטי ווירוס ממה יכולה לנבוע הבעיה ?, ואיך אפשר לטפלה במירביות ? המחשב לא מחשב ישן , ולא עובדים איתו הרבה, המחשב משמש לעבודה משרדית . תשובתכם לבעיה ? תודה רבה

• 43 תגובות
    • 54.9k צפיות
  10. Started by תושב העיר,

האנטי וירוס שלי הקפיץ לי את ההודעה שבתמונה. בשביל לבצע את התיקונים האנטי וירוס רוצה שאעשה מנוי בתשלום. אני מחפש המלצה לתוכנה שיודעת את שלושת הסעיפים שבתמונה בחינם.

11. שלום, יש לי סט עכבר ומקלדת אל חוטיים של Microsoft, ולפעמים כעבור X זמן של שהייה בדפדפן ללא הקלדה, הדפדפן לא מגיב להקשות על האותיות במקלדת (אבל אנטר למשל לירידת שורה, כן אפשרי). מישהו יודע למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Pc_freak,

שלום פתאום אני אני רואה הודעה Windows 8 coudnt loaded becuase kernel file is missing משהו כזה אז אמרתי אני אעשה פירמוט גם מופיע אותה הודעה נסיתי להתקין דיסק קשיח גם אותה הודעה בסוף התקנתי את ההארד דיסק על מחשב אחר והווינדוס עלה בלי בעיה . זה כאילו הלוח אם נתקע על ההודעה הזו יש דרך לאפס את הלוח? I7 950 x58 ud3r gigabyte תודה

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by Zahi Elimeleh,

קניתי את המחשב שלי לפני 3 שנים עם I7 וזיכרון של 8G שהמחשב ירוץ טוב. יש לי מחוג שמראה לי את האחוזים שהמחשב משתמש בזיכרון ראם. תוך שימוש המחשב אני מבין ורואה כבר תקופה שהאחוזים רק עולים והזיכרוןניהיה בשימוש לא משנה מכמה תוכנות אני יוצא או מבטל. לפעמים זה מגיע ל 80% אחוז שרק האפלקציה של ה G502 ׁוהאנטי וירוס עובד ככה שלפעמים המחשב כל כמה שעות נתקע כי הוא פשוט נחנק ויוצא לעשות 2-3 ריסטים ביום. אז לפני כחודש חידשתי את הנורטון שלי ואכן הוא עזר לי בבעיות רבות אבל לא בזאת. החזרתי את הווינדאוס 7 במקום ה-10 כי חשבתי שאולי זה עשה את הבעיה וגם לא. לאחר פשפושים באינטרנט והמלצות הורדתי את malwarebytes anti-malware ועדיין שום דבר למרות שמראה לי שהוא מוצא הרבה זבל שתופס לי את הראם עדיין ז…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by israelHW,

פתחתי חשבון origin של EA ושכחתי את הסיסמה . כשניסיתי לשחזרה ראיתי שהמייל שהכנסתי ברישום היה שגוי וזה לא מייל שלי. בקיצור אני תקוע. יש לציין שחשבון origin מקושר לחשבון הPSN שלי אם זה יכול לעזור תודה רבה מראש לכל מי שיעזור.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  15. מדובר במארז של אנטק P100. כשאני מדליק את המחשב-המאוורר הקידמי מרעיש. פתחתי את המחשב כדי לראות במה מדובר וגיליתי משהו מאוד מוזר. הוא תמיד מתחיל כשהוא לא עובד-ואז הוא מרעיש מאוד. וכשאני מסובב אותו ידנית-הוא פתאום מתחיל לעבוד והרעש מפסיק-עד שאני מדליק את המחשב שוב. כלומר, הוא מרעיש רק כשהוא לא עובד. האם אפשר להגדיר אותו שהוא יעבוד תמידית? יתכן שיש הגדרה בביוס שמבטלת אותו בעת הפעלה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by excalibur64,

הכרטיס מסך שלי GTX 970 4GB לא מזוהה במנהל התקנים לאחר הסרת הדרייבר האחרון לWIN 10 ניסיתי לנתק את הכרטיס ולהחזיר אותו וזה לא עזר. ניסיתי לנקות את הסלוט גם לא עזר. מה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by Gidi Fisher,

היי, לפני יומיים המסך שלי התחיל להבהב לשחור באופן רנדומלי, נדלק שוב כשאני מקבל הודעת שגיאה - driver crashed and recovered. ניסיתי לעדכן גרסה של הדרייבר (לא עזר) ניסיתי לשנמך לגרסה ישנה וזה גם לא עזר. הסרתי את ההתקנה וניסיתי להכנס לsafe mode לעשות sys restore אבל משום מה לא היו לי אופציות ישנות מההתקנה האחרונה (כן, סימנתי את הV של תראה עוד אופציות ) אבל הווינואז התקין עצמאית מחדש את הכרטיס והכל חזר לעבוד כשורה. למחרת כשניסיתי להדליק את המחשב הוא נתקע על מסך שחור אחרי המסך של windows is starting עם הלוגו. הצורה היחידה להעלות את המחשב היא בsafe mode ואז לעשות disable לכרטיס מסך. ניסיתי עוד כמה פעמים התקנות (נקיות כמובן), אפילו מצאתי את הדיסק התקנה שקיבלתי עם המחשב, ז…

18. Started by רועי וולדפוגל 29,

לאחר פירמוט והתקנה וינדוס 7 כולל דרייבים מאתר החברה יציאות USB לא עובדות מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים

19. Started by alergic,

קניתי את המחשב הזה: Fujitsu lifebook a544 I7 4702mq ושידרגתי אותו עם samsung 850 evo ssd לפי speccy הssd אמור לעבוד ב sata 3 אבל ב samsung magician הוא כותב שהדיסק עובד ב sata 2. מה יכולה להיות הבעיה? האם באמת הסלוט הוא sata 2 וspeccy טועה?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Chiko2015,

אהלן ובוקר טוב חברים. יש לי בעיה בנחשב נייד Lenovo G580 אתמול לפני שהלכתי לעבודה הוינדוס ביקש ממני לעשות אופ דייט (לציין שמדובר במערכת 8.1) לפני שהלכתי לעבודה שמתי את העידכון. כאשר חזרתי מהעבודה ראיתי כי המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש כאשר עשיתי הפעלה מחדש נהיה לי מסך שחור ללא לוגו של Lenovo פשוט נהיה לי מסך שחור. ניסיתי אופציה אחרת יש כפתור קטן איפה שעושים ריסט למערכת \ איפוס מערכת זה הראה לי לאחר בחירה כלשהי לא משנה מה אני בוחר המסך ממשיך להיות שחור. למרות שהוא מראה לי 4 אופציות וכל אחד מהם לאחר שאני בוחר מראה מסך שחור חשוב מאוד לציין כי המחשב עובד אך המסך נשאר שחור ניסיתי כלמיני אופציות כגון: הוצאת זיכרון, ניקוי פנימי, ניקוי מגהים, ניסיון פירמוט, הוצא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן חברים,אני צריך את עזרתכם,אני רואה סרטים במקוטע,בצורה ממש מעצבנת,אמרו לי שצריך לעדכן דרייברים,אבל כל מה שאני עושה לא מצליח,יש אפליקציה מובנית בלנובו שיכולה לעדכן דרייברים בצורה אוטומטית ושאני מנסה לעדכן דרכה אז יש שגיאה וכתוב : an error occurred while gathering user information בבקשה אם מישהו יכול לעזור אז אשמח,תודה !

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by Zinger777,

היי, הנייח שלי (מפרט בסוף הפוסט) נתקע בזמנים אקראיים. לפעמים לפני עליית הווינדוס ולפעמים אחרי. לפעמים בזמן שהמחשב לא היה עמוס בתוכנות כבדות ולפעמים תוך כדי משחקים. אין צפצופים מהBIOS (אני חושב שאין רמקול שמחובר ללוח האם). קראתי קצת ברשת והבנתי שזה יכול להעיד על מעבד חם ועל אבק בסוקטים של הראם. השתמשתי בspeedfan בשביל לברר את החום וראיתי שיחסית נמוך (40-50 כשנתקע). הוצאתי מהחשמל, ניקיתי אבק עם אוויר דחוס והחזרתי את הRAM. זה עדיין קורס. זה היה גם עם ווינדוס 8.1 וגם אחרי השדרוג ל10. מה אפשר לעשות? המחשב בן 5-6 שנים. תודה, Zinger777. מפרט: ל"א - אסוס M4N68T-M מעבד - AMD פנום 2 - 945 כ"מ - ATI 5770HD של חברת HIS 4 GB RAM של G-SKILL סיגייט HD 1TB 7200 RPM צורב DVD של סוני ספק5…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ramiben,

שלום, יש לי 2 מחשבים בקונפיגורציה זהה (בני כ 3 שנים) שמידי פעם "קופאים" וממשיכים בעבודה תקינה Intel I7 2600K Asus P8H61-M LE למעבד קירור מים SCKTN-3000 4G RAM בדיקת טמפרטורה בעזרת SpeedFan ו HWMonitor מראה ערכים "מפחידים" בעבודה משרדית רגילה. (רצ"ב תוצאות הבדיקה) המאורר עובד כשורה במגע יד התחושה שגוף הקירור בטמ"פ סביבה פחות או יותר. האם זה נורמלי ? אם לא מה הבעיה? תודה

24. Started by excalibur64,

המחשב נקנה סך הכל לפני חצי שנה בנייה אישית,עכשיו בשני המסכים האחרונים שהיו לי הופיעו שניה הבעיות הבאות: pool_corruption_in_file_area memory_management הזכרונות שיש לי הם מהמחשב הקודם מלפי כמה שנים טובות ובהרצה של הmemtest לא התגלו בעיות. הזכרונות הם של G.SKILL מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים