תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום אתמול החלפתי לוח אם ללוח שכתוב במפרט-gigabyte g1 sniper 5 אחרי שהתקנתי את הלוח הוא לא קיבל אינטרנט מהפורט על הלוח- הנחתי לעצמי שזה בגלל שאין דרייברים אז לקחתי את הדיסק דרייברים למחשב הנייד שלי שיש בו קורא דיסקים והעתקתי את כל תכולתו לדיסק און קי כשחיברתי את הדיסק און קי למחשב, המחשב החליט לחלק אותו לשתי מחיצות אחת של 15.8 גיגה ואחת של 200 שרק אותה הוא מזהה ככה שאין לי גישה משום מה לדרייברים שעל הדיסק און קי כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי-mac ראיתי שיש שתי מחיצות אחת של 200 מגה ואחת עם כל התוכן שהיה עליו לאחר מכן החלטתי לנסות להתקין את הדרייברים דרך הדיסק וקיבלתי את השגיאה שיש בעיה עם הדיסק או שהמחשב שלי לא עומד בדרישות המינימום כרגע אני תקוע עם מחשב אמנם עולה אבל אין…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני שאני ניגש למעבדה... המחשב עם ווינדוס 7 (מחשב חזק) פתאום היה מסך כחול. כיבוי והדלקה המחשב טוען וטוען...ניסיון שני בsafe mode כנ"ל. ניסיון שלישי ומאז מציג את המסך שצריפתי. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהמחשב שלי נכנס למצב שינה, הוא לא מצליח לחזור לתפקד, ברגע שני מזיז את העכבר או נוגע במקלדת, יש חשמל במחשב, כלומר אני שומע את המאוורר עובד אבל, אין תגובה מהארדיסק, המסך שחור וגם אינפרא אדום בעכבר לא עובד. דרך אגב, אני עובד עם ווינדוס 10 וזה קורא לי יותר בזמן האחרון, קרה גם שעבדתי עם 7 אבל פחות. בכל אופן, הדרך היחידה לעורר אותו זה בעצם לעשות restart. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר לנקות מחשב מאבק? כל כמה זמן צריך לבצע ניקיון? אילו תרסיסים\מוצרים מומלצים אני צריך לקנות על מנת לקבל ניקיון טוב? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
למשל http://neslojistik.com/instead.php HTML:RedirME-inf [Trj] HTML:RedirME-inf [Trj] C:\Windows\SysWOW64\rundll32.exe HTML:RedirME-inf [Trj] מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן חברים, נתחיל מההתחלה, המחשב משמש כHTPC בתוך מארז מעץ שבניתי, המפרט הוא Core2Quad Q8800 ga41m-es2l gygabyte 4GB ram ה"תקלה" התחילה לאחר שהחלפתי לספק חדש שיש לו חיבור 6 פינים על מנת להחליף את הכרטיס הישן GT9500 ולהתקין GTX550TI. לאחר החלפת הספק לANTEC NEO ECO 400C והתקנת הכ. מסך ה"חדש" ,בתהליך ההפעלה, המחשב עולה, עובר את הביוס, מזהה זכרונות ודיסק קשיח מתחיל את ה DMI Verification ו... מסך שחור והמסך עובר לסטנד ביי. אם אני מנסה להכנס לביוס, זה מקבל את זה שלחצתי על DEL ושניה לפני שהוא נכנס לתפריט הביוס... מסך שחור והוא עובר לסטנד ביי. החזרתי את הספק הקודם, ניסיתי 3 כרטיסי מסך שונים ,מסך אחר, הצלבתי זכרונות ושמתי אחרים, חיברתי את המסך ישירות ללוח אם עם כבל VGA…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
גיליתי באג קטן ומרגיז בחלונות 10 החדשה של מיקרוסופט, כשאני מחבר אוזניות ליציאה הקדמית של האוזניות הוא כלל לא מזהה אותן, אלא רק את המיקרופון. הוא מצליח לזהות את האוזניות אך ורק אם אני מנתק לחלוטין את הרמקולים שמחוברים בכניסה האחורית הירוקה. ברגע שאני מחבר שוב את הרמקולים מאחורה בזמן שהאוזניות מחוברות מקדימה, הכניסה הקדמית של האוזניות כבר לא פועלת יותר, חיפשתי בהגדרות מערכת וגם בהגדרות דרייבר REALTEK ולא מצאתי הגדרה ששולטת בזה. הסרתי והתקנתי דרייבר מהאתר של HP וזה לא עזר. יש לכם מושג?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה מעצבנת במיוחד היום\אתמול כבר חודשים שאני מעלה תכנים ליוטיוב מעלה בערך בכל שעות היממה ואפילו בו זמנית אני יכול לשחק משחקי מולטיפלייר בלי שיהיה הבדל או לאג אתמול התחילה בעיה ברגע שאני מעלה סרטון האינטרנט הופך ללא מגיב כמעט לחלוטין לוקח לכל עמוד להטען המון זמן וצריך כמה נסיונות SPEEDTEST מראה PING 900+ ומהירות של 0.01-0.05 ברגע שאני מבטל את ההעלאה של הקובץ המהירות חוזרת לרגיל למה פתאום התחיל השינוי הזה עד עכשיו כמו שאמרתי הייתי מעלה תכנים כל הזמן שעובד במקביל בלי שינוי למישהו קרה? יכול להיות שהספק עושה לי את זה בכוונה בשביל לגרום לי להעלות פחות?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי (דיי חדש - כמה חודשים) לפני כמה חודשים עודכן לווינדוס 10. יש איזה משהו מוזר שקרה רק בימים האחרונים, ברגע שאני ממזער חלון כלשהו הוא כאילו יורד "באנימציה של המזעור הרגילה" לאיפה שהשורה למטה עם השעון, אינטרנט, רמקול וכו' ומאז אין לו זכר, ולא לאיפה שכל החלונות "אמורים" לרדת שזה ליד "ההתחל". בנוסף, כל הקיצורי דרך שהיו ליד ההתחל נעלמו, ובנוסף יש מין ריצוד על שורת הבר הזו שהזכרתי מקודם. כל זה קרה ביחד בבת אחת. אני יכול להחזיר את החלונות רק על ידי alt+tab אבל זה כמובן לא נוח. בבקשה לעזרה אודה. יום מצוין!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, בגלל בעיות חשמל בבית, הביוס קפץ לי עם הודעה שיש בעיה בהגדרות ויש צורך לאפס אותו למצב התחלתי לצערי שכחתי שמוגדר עליו RAID 0 בין 2 כוננים שהווינדוס עלה הוא שאל אותי אם לפרמט את הכונן השאלה אם אני מחזיר את ההגדרות RAID בביוס האם יש סיכוי לראות את המידע או שזה אבוד ? יש דרך אחרת להוציא את המידע ? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם SSD ככונן ראשי של מערכת ההפעלה (WIN7), עם 16 ג'יגה RAM DDR3 ועוד 3 הרדיסקים לאחסון נתונים. בכונן D (הרדיסק 2 טרה 7200 RPM של HITACHI) אני משתמשת גם לאחסון עבודות, תמונות ואני עובדת על פרוייקטים (בעיקר עיבוד תמונה) מהכונן הזה. לאחרונה הלייטרום (תוכנה לעיבוד תמונה של אדובי) התחיל לעבוד ממש לאט אצלי, כל הזמן נתקע וממש נהיה לא שמיש. יש לי מנוי ל-CREATIVE CLOUD והלייטרום משם. ניסיתי לבטל האצת כרטיס מסך בהגדרות של לייטרום כמו שהציעו בפורומים של אדובי וזה לא עזר. הרצתי HDTUNE על כונן D (HITACHI) וכתוב WARNING. זה הכונן שנמצאות עליו כל התמונות והקטלוגים של לייטרום. האם יכול להיות שהאיטיות קשורה לזה? האם לדעתכם צריך להחליף את הכונן? אני ברגע זה מבצעת גיבוי לכונן א…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה צילום מסך לתוצאה המוצגת לי כשאני מחפש למשל את המחשבון: http://srv1.jpg.co.il/6/561bb4076f249.jpg תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי קיבלתי מחשב לא רע אבל די ישן במתנה אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין ווינדווס חדש רציתי להתקין ווינדווס 7 אבל אני לא בטוח איזו גרסה תרוץ לי הכי סבבה זה המפרט הבסיסי של המחשב: Intel Pentium E5300 2060GHz 4GB Ram DDR2 Gigabyte G31M-52C (Socket 775) (לוח אם) Intel G33/G31 Express Chipest Family (כרטיס מסך) איזה ווינדווס כדאי להתקין? אני יכול להיות שקט ולהתקין windows 7 ultimate x64? או שכדאי home edition או 32 סיביות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
שלום. אבקש עזרה לגבי פתיחת פורטים ב-Emule. אין לי נתב כלל, וכיביתי לחלוטין את ה-Firewall, ועדיין כפתור בדיקת הפורטים מודיע לי שבדיקת הפורטים נכשלה. בבקשה איך אפשר להמשיך לנסות לפתור את התקלה ? אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP ובעבר, כנראה בתקופה שהיה לי נתב של חברת Hot, כן הצלחתי להשתמש בפורטים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב אצלי כבר בערך 6 שנים והוא עובד סבבה המחשב כולל I7 920 GTX 275 EX58-UD4P לוח אם ספק כוח 600W 3GB RAM לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש (GT740) אבל כשאני מרכיב אותו למחשב מפעיל את המחשב הוא עושה רסטרט כל פעם שהוא מגיע למסך הWELCOME או הSTARTING WINDOWS עם הכרטיס הישן הא עובד בלי בעיה אבל אם אני מרכיב את החדש הוא קורס כל פעם. אני חושב שהבעיה או בספק או בלוח אם אבל אני לא יודע בדיוק. למשהו יש פתרון? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... עדכנתי לאחרונה לווינדוז 10 והמחשב לא זז... שאני נכנס למנבל המשימות המעבד והזיכרון לא מתאמצים אך (הדיסק) עובד על 100%... אני חושש שההארד דיסק בדרך לשווק חיים... ויכול להיות שזה סתם בעיית תוכנה של ווינדוז 10... יש למישהו מושג?! https://drive.google.com/file/d/0B47s1MMwtfdbc0lRbGdMSElYYTg/view? צילום מסך של מנהל המשימות (ביצועים/דיסק)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן כרטיס מסך Radeon HD 7870 ואחרי שאני מתקין את הדרייברים שלו מופיעים לי פיקסלים אדומים קטנטנים שבאים ונעלמים על המסך בצורה אקראית. ברגע שאני מסיר את הדרייבר הפיקסלים נעלמים. ניסיתי כל מיני גרסאות של דרייבירים ובכולם אותו הסיפור. ניסיתי להחליף סוגי כבלים (DVI ו- DP) ובשניהם אותו הדבר. מישהו מכיר את הדבר הזה ויודע איך נפתרים מזה? יכול להיות שזה קשור לספק שלא מספיק חזק אולי, למרות שמשחקים רצים מעולה ולא קורסים?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי, קודם כל למי שיעזור ויצטרך לדעת מהו מפרט המחשב, הוא רשום ב"מפרט מחשב" מתחת לשם בצד ימין. בזמן האחרון, חוויתי מגוון בעיות מוזרות מאוד במחשב, כגון תקיעות מאוד מוזרות כאשר אני לוחץ מקש ימיני על קבצים במחשב ופתאום ה-explorer.exe מפסיק להגיב וחוזר אחרי כמה שניות, והתנהגות מוזרה בדפדפן Chrome, גלישה איטית ומוזרה מאוד, שבתוכו אני לא מצליח להוריד\להעלאות קבצים, ההורדה פשוט לא מתחילה אחרי לחיצה על download וכו', כאשר אני מבצע מחיקת היסטוריה ועוגיות התהליך מתחיל ולא מפסיק על אף שהוא סיים. הייתה לי הרגשה שתופעות אלו קשורות לאחד הרכיבים במחשב שלי, במיוחד הדיסקים הקשיחים, ה-SSD's או זכרון ה-RAM, חיפשתי את התופעות האלה ב-google ע"י חיפוש "כרום לא מתחיל הורדות" (באנגלית כמובן) ו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לבטל את המצב שינה שלי, אך ללא הצלחה 1.באפשריות צריכת חשמל, שמתי על ביצועים גבוהים, ובהגדרות מתקדמות ביטלתי שמה את כל מצב השינה (אך מופיע לי "הגדרות מסוימות מנוהלות על ידי מנהל המערכת)- הודעה זו הופיע גם לפני כן, והמצב לא הלך למצב שינה... 2.בדקתי בהגדרות של הביוס, ו ההגדרות שנוגעות למצב שינה מכובות.... אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יוצא לי בזמן האחרון הרבה פעמים להיות על המחשב בכל מני מצבים, בתוך תוכנה, במשחק, באינטרנט, המחשב כאילו קופא, באוזניות אני שומע נגיד אם זה סאונד של המשחק אבל הוא לא ממשיך רגיל אלא סאונד רקע ולא האפקטים שיש כרגע, בנוסף המסך הופך לשחור ונכנס למצב שינה, ואני חייב לכבות ולהדליק את המחשב כדי שיחזור לפעולה. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי ערב טוב, יש לי לפטופ של ACER, אחת לשתיים בערך , איך שאני מדליק את המחשב ומגיע למסך של Starting windows , מתחילים להישמע צפצופים והטעינה של המערכת לא ממשיכה.. (נשמעים הרבה צפצופים וזה לא נספק). אני מבצע ריסטרט - ולרוב לאחר מכן המחשב עולה באופן תקין. מה יכולה להיות הבעיה? מה עליי לבדוק? ביצעתי את הבדיקת זיכרון של הווינדוס וזה לא מצא בעיות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האנטי וירוס שלי הקפיץ לי את ההודעה שבתמונה. בשביל לבצע את התיקונים האנטי וירוס רוצה שאעשה מנוי בתשלום. אני מחפש המלצה לתוכנה שיודעת את שלושת הסעיפים שבתמונה בחינם.
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, יש לי סט עכבר ומקלדת אל חוטיים של Microsoft, ולפעמים כעבור X זמן של שהייה בדפדפן ללא הקלדה, הדפדפן לא מגיב להקשות על האותיות במקלדת (אבל אנטר למשל לירידת שורה, כן אפשרי). מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פתאום אני אני רואה הודעה Windows 8 coudnt loaded becuase kernel file is missing משהו כזה אז אמרתי אני אעשה פירמוט גם מופיע אותה הודעה נסיתי להתקין דיסק קשיח גם אותה הודעה בסוף התקנתי את ההארד דיסק על מחשב אחר והווינדוס עלה בלי בעיה . זה כאילו הלוח אם נתקע על ההודעה הזו יש דרך לאפס את הלוח? I7 950 x58 ud3r gigabyte תודה
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-