עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קודם כל נתונים מחשב נייח ווינדווס 7 אולטימייט 64 ביט לוח אם msi z77a משום מה כונן סי אצלי היה מחולק לשתי מחיצות , כשבמחיצה הקטנה היו סך הכל כ 100 מגה אז השתמשתי בתוכנת מחיצות כדי לאחד אותן למחיצה אחת AOMEI Partition Assistant Standard Edition 5.6 לאחר מכן זו ההודעה שזה ניתקע עליה בעלייה https://goo.gl/photos/oSmDMbrZ8NDHhsNV9 הוא כותב שהיישום winload חסר או לא תקין אז העלתי ווינדווס שנימצא על כונן אחר והלכתי אל מקום היישום והוא כן נימצא שם , אז הנחתי שהוא מקולקל , אז העתקתי קובץ כזה ממקום אחר וניסתי להדביק שם אבל זה לא נתן לי - כתוב שצריך הרשאת מנהל. ניסיתי גם להכניס דיסק תיקון וזה לא תיקן ואפילו ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש [ בלי לפרמט] ניסיתי גם לפצל מחדש את ה…

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  2. זה קופץ כל כמה דקות, ניסיתי לנקות את זה עם תכונות כאלה ואחרות וזה לא יורד, אני לא יודע מה לעשות

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by uncommon,

לאחר מספר התקנות כושלות של חלונות 10הגעתי למצב שאני לא מצליח לאפס את הכונן SSD 120GB , דרך מהדיסק ה-ISO של חלונות 10. פתור בעיות > איפוס המחשב: "אירעה בעיה בעת איפוס המחשב שלך" אני מבין שדרוש כלי ניהול מחיצות חיצוני שיעבוד ללא חלונות מתוך דיסק חיצוני / USB: אשמח לקישור לכלי חינמי פשוט לתפעול ואמין שיאפשר לי לפרמט את הכונן, +הנחיות בססיות מה צריך לעשות. *אחרי חודשיים, אני די מפורק כבר מכל העניין הזה של כישלון התקנת החלונות 10, מוכן לחזור אפילו לחלונות 7, אבל עכשיו גם הדיסק לא ניתן לפירמוט...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. גיליתי באג קטן ומרגיז בחלונות 10 החדשה של מיקרוסופט, כשאני מחבר אוזניות ליציאה הקדמית של האוזניות הוא כלל לא מזהה אותן, אלא רק את המיקרופון. הוא מצליח לזהות את האוזניות אך ורק אם אני מנתק לחלוטין את הרמקולים שמחוברים בכניסה האחורית הירוקה. ברגע שאני מחבר שוב את הרמקולים מאחורה בזמן שהאוזניות מחוברות מקדימה, הכניסה הקדמית של האוזניות כבר לא פועלת יותר, חיפשתי בהגדרות מערכת וגם בהגדרות דרייבר REALTEK ולא מצאתי הגדרה ששולטת בזה. הסרתי והתקנתי דרייבר מהאתר של HP וזה לא עזר. יש לכם מושג?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום וכלם יש לי בעיה מוזרה שאולי נשמעת כמשהו טוב אבל בפועל זה ממש לא... התקנתי תוכנה של ASUS (ייצרנית הלוח אם שלי) שאמורה להעלות את הביצועים של הכרטיס המסך המובנה בלוח אם, לאחר מכן לא יכולתי להפעיל שום משחק, כל פעם שהפעלתי משחק הוא קרס. אז הסרתי את התוכנה, אבל מאז בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, המחשב מדלג על הלוגו של הביוס, ועל כל השאר הדברים ב BOOT, וישר נכנס לווינדוס... לוקח לי 8 שניות מהרגע שהמחשב הופעל ועד שהמערכת הפעלה עלתה.. מתוכן 6 שניות זה אחרי שהווינדוס עלה ושהוא פשוט מפעיל את התוכנות כמו אנטיווירוס ו STEAM... איך לעזזל אני אמור לפטור "בעיה" כזו?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by din377,

שלום לכולם ,פירמטתי את המחשב לווינדוס 10 , לאחר הפרמוט אני נכנס למחשב שלי ,ואחד הכוננים הקשיחים נעלם http://srv2.jpg.co.il/3/562138b5d95ea.jpg מדובר בכונן K בבקשה תעזרו לי להשיבו לחיים

7. Started by SPONER,

שלום יש לי את המצלמת וודיאו PANASONIC NV-GS27 היא ישנה מאוד יש לי קלטות שצילמנו לפני כמעט עשור , אני לא מצליח לראות את הצילומים דרך המצלמה עצמה . אז נסתי לחבר למחשב הנייד והיא התחילה להתקין "דרייבר " ואז הפסקתי אותה כי זה היה נורא לאט .ואז כשחברתי שוב למחשב יש צליל של זיהוי אבל היא לא מתיקנה שוב את ההדרייבר. הווינדוס שלי הוא 8 חברתי אותה למחשב עם ווינדוס 7 זה סיים להתקין את "הדרייבר " אין לי מושג אם זה הדרייבר , ובקיצור אני לא יודע מה לעשות הלאה .. לא נראה לי קיים דרייבר של המצלמה לווינדוס 8 אז השאלות שלי: 1.מה עושים אחרי התקנת הדרייבר ? התוכנה לא עלת במחשב. 2.איזה איש מקצוע מטפל בזה ? יש שם דברים חשובים . תודה.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by dor123,

המחשב שלי בתקופה האחרונה ממש איטי. לוקח לו זמן רב מאוד להריץ תוכנות ומשחקים כמו Doomsday Engine, וגם כאשר אני מפעיל את מאחה הדיסק, לוקח לו שעות לנתח את הכוננים. מה הסיבה לכך? (מפרט בצד)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מראה ימין שזה בעצם עברית ומראה שמאל שזה בעצם אנגלית (הצופציק) זה כבר איזה חודש ככה. אמרו אנשים מחו"ל שזה אולי בגלל שהמערכת ווינדוס 10 חדשה עדיין ויש באגים. אבל אולי יש לכם פיתרון לזה? זה גורם לכך שאני חושב שזה יכתוב באנגלית וזה בעצם כותב בעברית ולהיפך.

10. Started by Roeebaeloha,

שלום אתמול החלפתי לוח אם ללוח שכתוב במפרט-gigabyte g1 sniper 5 אחרי שהתקנתי את הלוח הוא לא קיבל אינטרנט מהפורט על הלוח- הנחתי לעצמי שזה בגלל שאין דרייברים אז לקחתי את הדיסק דרייברים למחשב הנייד שלי שיש בו קורא דיסקים והעתקתי את כל תכולתו לדיסק און קי כשחיברתי את הדיסק און קי למחשב, המחשב החליט לחלק אותו לשתי מחיצות אחת של 15.8 גיגה ואחת של 200 שרק אותה הוא מזהה ככה שאין לי גישה משום מה לדרייברים שעל הדיסק און קי כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי-mac ראיתי שיש שתי מחיצות אחת של 200 מגה ואחת עם כל התוכן שהיה עליו לאחר מכן החלטתי לנסות להתקין את הדרייברים דרך הדיסק וקיבלתי את השגיאה שיש בעיה עם הדיסק או שהמחשב שלי לא עומד בדרישות המינימום כרגע אני תקוע עם מחשב אמנם עולה אבל אין…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן חברים, נתחיל מההתחלה, המחשב משמש כHTPC בתוך מארז מעץ שבניתי, המפרט הוא Core2Quad Q8800 ga41m-es2l gygabyte 4GB ram ה"תקלה" התחילה לאחר שהחלפתי לספק חדש שיש לו חיבור 6 פינים על מנת להחליף את הכרטיס הישן GT9500 ולהתקין GTX550TI. לאחר החלפת הספק לANTEC NEO ECO 400C והתקנת הכ. מסך ה"חדש" ,בתהליך ההפעלה, המחשב עולה, עובר את הביוס, מזהה זכרונות ודיסק קשיח מתחיל את ה DMI Verification ו... מסך שחור והמסך עובר לסטנד ביי. אם אני מנסה להכנס לביוס, זה מקבל את זה שלחצתי על DEL ושניה לפני שהוא נכנס לתפריט הביוס... מסך שחור והוא עובר לסטנד ביי. החזרתי את הספק הקודם, ניסיתי 3 כרטיסי מסך שונים ,מסך אחר, הצלבתי זכרונות ושמתי אחרים, חיברתי את המסך ישירות ללוח אם עם כבל VGA…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by shay972,

שלום לפני שאני ניגש למעבדה... המחשב עם ווינדוס 7 (מחשב חזק) פתאום היה מסך כחול. כיבוי והדלקה המחשב טוען וטוען...ניסיון שני בsafe mode כנ"ל. ניסיון שלישי ומאז מציג את המסך שצריפתי. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by saharbz,

שלום, לאחר שהמחשב שלי נכנס למצב שינה, הוא לא מצליח לחזור לתפקד, ברגע שני מזיז את העכבר או נוגע במקלדת, יש חשמל במחשב, כלומר אני שומע את המאוורר עובד אבל, אין תגובה מהארדיסק, המסך שחור וגם אינפרא אדום בעכבר לא עובד. דרך אגב, אני עובד עם ווינדוס 10 וזה קורא לי יותר בזמן האחרון, קרה גם שעבדתי עם 7 אבל פחות. בכל אופן, הדרך היחידה לעורר אותו זה בעצם לעשות restart. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by JohnMiz,

מה הדרך הטובה ביותר לנקות מחשב מאבק? כל כמה זמן צריך לבצע ניקיון? אילו תרסיסים\מוצרים מומלצים אני צריך לקנות על מנת לקבל ניקיון טוב? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  15. למשל http://neslojistik.com/instead.php HTML:RedirME-inf [Trj] HTML:RedirME-inf [Trj] C:\Windows\SysWOW64\rundll32.exe HTML:RedirME-inf [Trj] מה עושים?

16. יש לי מחשב עם SSD ככונן ראשי של מערכת ההפעלה (WIN7), עם 16 ג'יגה RAM DDR3 ועוד 3 הרדיסקים לאחסון נתונים. בכונן D (הרדיסק 2 טרה 7200 RPM של HITACHI) אני משתמשת גם לאחסון עבודות, תמונות ואני עובדת על פרוייקטים (בעיקר עיבוד תמונה) מהכונן הזה. לאחרונה הלייטרום (תוכנה לעיבוד תמונה של אדובי) התחיל לעבוד ממש לאט אצלי, כל הזמן נתקע וממש נהיה לא שמיש. יש לי מנוי ל-CREATIVE CLOUD והלייטרום משם. ניסיתי לבטל האצת כרטיס מסך בהגדרות של לייטרום כמו שהציעו בפורומים של אדובי וזה לא עזר. הרצתי HDTUNE על כונן D (HITACHI) וכתוב WARNING. זה הכונן שנמצאות עליו כל התמונות והקטלוגים של לייטרום. האם יכול להיות שהאיטיות קשורה לזה? האם לדעתכם צריך להחליף את הכונן? אני ברגע זה מבצעת גיבוי לכונן א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. התחילה לי בעיה מעצבנת במיוחד היום\אתמול כבר חודשים שאני מעלה תכנים ליוטיוב מעלה בערך בכל שעות היממה ואפילו בו זמנית אני יכול לשחק משחקי מולטיפלייר בלי שיהיה הבדל או לאג אתמול התחילה בעיה ברגע שאני מעלה סרטון האינטרנט הופך ללא מגיב כמעט לחלוטין לוקח לכל עמוד להטען המון זמן וצריך כמה נסיונות SPEEDTEST מראה PING 900+ ומהירות של 0.01-0.05 ברגע שאני מבטל את ההעלאה של הקובץ המהירות חוזרת לרגיל למה פתאום התחיל השינוי הזה עד עכשיו כמו שאמרתי הייתי מעלה תכנים כל הזמן שעובד במקביל בלי שינוי למישהו קרה? יכול להיות שהספק עושה לי את זה בכוונה בשביל לגרום לי להעלות פחות?

18. שלום שמתי לב שבעת הגלישה שלי לא לאתר מסויים אלא סתם כך לפעמים כל הדפדפנים מתחרבשים - התוצאות מגוגל הופכות להיות דרך אתר אחר, ההגדרות משתנות, משהו עובר על הכרום והIE, בדקתי וגיליתי שבכלים>אפשרויות אינטרנט>חיבורים>הגדרות LAN>מסומן כשזה קורה V והשורה הבאה מופיעה : http://wpad.com.gr/proxy.pac , אני לא מצליח למחוק אותה, מה עושים בנידון (בתקווה שזה זה הבעיה) תודה

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by tal1988,

היי ערב טוב, יש לי לפטופ של ACER, אחת לשתיים בערך , איך שאני מדליק את המחשב ומגיע למסך של Starting windows , מתחילים להישמע צפצופים והטעינה של המערכת לא ממשיכה.. (נשמעים הרבה צפצופים וזה לא נספק). אני מבצע ריסטרט - ולרוב לאחר מכן המחשב עולה באופן תקין. מה יכולה להיות הבעיה? מה עליי לבדוק? ביצעתי את הבדיקת זיכרון של הווינדוס וזה לא מצא בעיות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום: כאשר הפעלתי את המחשב של אימי, לקראת סיום טעינת מערכת Windows 7 32bit הופיע מסך כחול (ראו קובץ מצורף). מה הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by eins,

שלום לכל העוזרים, בגלל בעיות חשמל בבית, הביוס קפץ לי עם הודעה שיש בעיה בהגדרות ויש צורך לאפס אותו למצב התחלתי לצערי שכחתי שמוגדר עליו RAID 0 בין 2 כוננים שהווינדוס עלה הוא שאל אותי אם לפרמט את הכונן השאלה אם אני מחזיר את ההגדרות RAID בביוס האם יש סיכוי לראות את המידע או שזה אבוד ? יש דרך אחרת להוציא את המידע ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Xtr3m3r,

שלום לכולם המחשב אצלי כבר בערך 6 שנים והוא עובד סבבה המחשב כולל I7 920 GTX 275 EX58-UD4P לוח אם ספק כוח 600W 3GB RAM לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש (GT740) אבל כשאני מרכיב אותו למחשב מפעיל את המחשב הוא עושה רסטרט כל פעם שהוא מגיע למסך הWELCOME או הSTARTING WINDOWS עם הכרטיס הישן הא עובד בלי בעיה אבל אם אני מרכיב את החדש הוא קורס כל פעם. אני חושב שהבעיה או בספק או בלוח אם אבל אני לא יודע בדיוק. למשהו יש פתרון? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by oz4225,

אני מנסה לבטל את המצב שינה שלי, אך ללא הצלחה 1.באפשריות צריכת חשמל, שמתי על ביצועים גבוהים, ובהגדרות מתקדמות ביטלתי שמה את כל מצב השינה (אך מופיע לי "הגדרות מסוימות מנוהלות על ידי מנהל המערכת)- הודעה זו הופיע גם לפני כן, והמצב לא הלך למצב שינה... 2.בדקתי בהגדרות של הביוס, ו ההגדרות שנוגעות למצב שינה מכובות.... אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. הנה צילום מסך לתוצאה המוצגת לי כשאני מחפש למשל את המחשבון: http://srv1.jpg.co.il/6/561bb4076f249.jpg תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים