עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לכם מושג מה זה אומר? אולי הזיכרון לא תקין!

2. יש לי 2500K @4.5GHz על לוח GB Z68X-UD3P-B3 כרטיס מסך GTX 570 וכל זה מריץ win 7 ( הזיכרון 16GB אני לא חושב שזה משנה). לאחרונה נשרף מאוורר אחורי והמחשב התחמם ונראה לי שזה התחיל לעשות את הבעיות מאז. לפני שהחלפתי אותו פתחתי את הקופסה ושמתי מאוורר חיצוני איזה שבועיים ואני חושב שזה עזר מאוד. . הבעיה לרוב קוראת כשאני משחק משחקי תלת מימד תובענים יותר/פחות (קורה גם ב league of legends ) . הבעיה היא שהעכבר והמקלדת מתנתקים ומתחברים ללא הפסקה (אפשר לראות את זה על העכבר) ובפועל אי אפשר לעשות כלום . מה שפתר את זה אתמול היה שחיברתי את העכבר והמקלדת לחיבורי ה USB3 על הלוח (יש 2 ) שם לא נראה לי שיש בעיה. עשיתי באותו זמן גם stream למשחק ששיחקתי ,space engineers , והתקיעה גרמה לי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. התקלה הזאת קיימת כבר כמה חודשים, ואחרי כמה התייעצויות כאן החלטתי ללכת על ההמלצות ולקנות ספק חדש Hec Raptor 400W. הבעיה לא נפתרה, כך שהוצאתי לחינם את הכסף אבל לא נורא. מה שקורה הוא, בזמן משחקים, בפתאומיות המסך קופא לכמה שניות/דקות, אחרכך מתקבל מגוון צבעי קשת ואחריה מגיעה הודעה מקפצת בצד שמאל Digital או Analog. שום דבר לא עוזר, כולל לשחק קצת בהגדרות המסך עצמו. רק אחרי ריסטרט של המחשב אני יכול להמשיך כרגיל, עד שהדבר חוזר על עצמו. שמתי לב שלפעמים, אם אני לוחץ על כפתור Sleep שבמקלדת, הדבר מתפקד כהפעלה מחדש, ואני חוזר למסך כשכל התוכניות פועלות (רק מנותק במשחק עצמו מהשרת ששיחקתי בו). אבל המון פעמים הכפתור גם כן לא מגיב. במשחקים אגב, הרזולוציה/קצת רענון מוגדרים בדיוק כמו אלה של ה…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. הי, יש לי מחשב נייד שמחובר אליו כרטיס קול חיצוני שמשדר אות של 5.1 לסייבר, ויש סאונד סארונד בבדיקה ובסרטי HD. אבל בניגון שירים רגילים וסרטים באיכות נמוכה יחסית רק הרמקולים הקידמיים עובדים ולא כל ה6... אני יודע ששירים לא יכולים להתנגן בסראונד אבל קראתי שקיימת אופצייה של "SPEAKER FILL" בהגדרות הקול אבל אצלי היא לא קיימת. כל הדרייברים מותקנים כמו שצריך וכמו שהזכרתי יוצא לי קול סאראונד, אבל אני רוצה גם שכל הרמקולים יעבדו גם בשירים רגילים אבל איך אני עושה זאת? תודה !

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  5. שלום לכולם. לאחרונה אני נתקל בתופעת תקיעות סאונד (מעין צליל תקועה) לשבריר שניה שחוזר על עצמו כמה פעמנים ונעלם. זה קורה כאשר אני מקשיב למוזיקה/וידאו. האם אתם נתקלתם בתופעה הזו? מפרט מחשב: מעבד: AMD A10 5800 זכרון : 8GB כרטיס מסך : משולב של המעבד. כונן קשיח: SAMSNG 840EVO 1TB מע' הפעלה: WIN8

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. כשאני משחק במשחקים המחשב קורס ומתחיל מהתחלה מבחינת חום זה בטוח לא כי המעבד על חום בין 34 עד ל41 במשחקים והלוח אם על 25 אז מבחינת חום זה לא ......אז למה הוא נופל???.................... תודה מראש ........

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  7. שלום לכולם אשמח לעזרתכם בתקלה עד היום עבדתי עם הכרטיס מסך שמובנה בלוח, כעת ע"מ שאוכל לחבר שני מסכים במקביל חיברתי כרטיס מסך מסוג 8400gs למחשב וחיברתי את המסכים,והתקנתי את הדרייברים, אבל לאחר החיבור הסאונד עבר לdisable , ללא אפשרות להחזירו חזרה. ובנוסף בעת ביצוע reset למחשב, המחשב מגיע למסך שחור ואינו מבצע reset וניתן לצאת מהמצב רק לאחר כיבוי והדלקה מחדש, לאחר ניתוק הכרטיס הכל עובד כשורה, חשבתי שיש התנגשות בין הלוח שלי לכרטיס המסויים, וחיברתי כרטיס אחר מסוג ati 2400 והתקלה חזרה. הכרטיס מחובר בpci express ואני משתמש במערכת הפעלה windows server 2003 64 bit אשמח מאוד לעזרתכם בפתרון התקלה! תודה מראה לעונים.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by ScreameR,

היום ניתקתי את המחשב מהחשמל כדי לסדר את החוטים מתחת לשולחן. כשהחזרתי את החשמל החלו להופיע מסכים כחולים, ממש כמו האלו שהספקתי לשכוח, בטווח של שעתיים כבר 4-5 BSoDים. לא התקנתי כלום חדש, הן מבחינת חומרה והן מבחינת תוכנה. מה פירוש המסך הכחוחל הזה? זיכרון RAM תקול? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  9. ברשותי טלויזיה פוג'קום 42" מדגם LC42G72-SD, יש בה 3 חיבורי HDMI, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך טוב HD6870, וכשאני מחבר את המחשב לאחד מחיבורי ה-HDMI אני מקבל הודעה "לא נתמך" ומסך שחור. עוד אציין כי כאשר אני מחבר את אותו המחשב לטלויזיה פנסוניק 32" הכל עובד תקין כך שברור שאין בעיה במחשב מצד אחד, ומצד שני אין בעיה גם בשלושת חיבורי ה-HDMI שבטלויזיה. ניסיתי לשחק קצת בהגדרות של התצוגה במחשב אך ללא הועיל. מה עושים? תודה, גיל.

• 10 תגובות
    • 5.9k צפיות
  10. Started by RAZOZ 10,

:s05:קניתי מחשב חדש, ולאחר שהרכבתי אותו יש לו תופעה מוזרה: המחשב נדלק לבד!! לפעמים גם כשאני מדליק את האור בחדר הוא מבין לבד שהוא צריך להדלק, או כשאני מחבר מאחור את המקלדת או רכיב USB, למישהו יש מושג מה זה?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  11. OK יש לי לוח NF7-SL של ABIT הלוח מצויין עד עכשיו עבד עם 512MB של TWINMOS הבאתי זיכרונות חדשים של 2*512 של קרוסייר והתקנתי ... והופה לא שורד חצי דקה ב S&M ב PRIME גם מתקלות שגיעות וגם ב SUPER-PI אין בעיה אמרתי לעצמי ובדקתי כל סטיק בנפרד (בשביל לראות מי מהם דפוק) וככל שבדקתי יותר... יותר השתגעתי- שניהם עובדים מצויין בנפרד החלטתי להתחכם שמתי כל פעם סטיק אחד מהחדשים עם הזכרון הישן ... וזה עבד עדכון מהיום: שמתי את שני הזכרונות אצל אח שלי (יש לו בדיוק אותו לוח אם) והכל עובד מישהו יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה ? *איך אני מסדר ששניהם יעבדו אצלי כמו שצריך....* תודה מראש

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by arigo,

שלום שאלה למומחים המחשב של ההורים שלי בבית איטי בצורה בלתי נסבלת החל מהעליה שלו ועד להפעלת כל אפליקציה הם בסך הכל משתמשים בו בעיקר למשימות פשוטות באינטרנט. הורדתי את הפרמטרים הבאים מהמפרט: · G-MA785GM-US2H AMD socket 3 · AMD Athlon(tm) II X3 425 Processor · DDR2 4G · NVIDIA Geforce GT 430 · WDC WD3200AAKS-00L9A0 המחשב פועל על וינדוס 7 64 (נ.ב. כותב להם שהוא אינו חוקי) מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם ? איפה צוואר הבקבוק שיאפשר עבודה סבירה הוספתי דוח של CPZU תודה לעוזרים mom computer.docx

13. Started by thbyrby,

שלום אין לי שיג ושיח עם כל הנושא של המיחשוב ,מחשב אינטרט וכו.., לא מבינה כלום חוץ מלתפעל דברים בסיסים וינדוב אקסל וכו' עלי לעבור תואר ראשון ודורשים ממני לכתוב מאמרים , סיכומים , להגיש עבודות וכו'..וכנראה שאין לי ברירה עלי להיות מחוברת לאינטרט, לצורך כתיבת המאמרים והכתבות רכשתי מחשב נייד מחברת אסוס עם חיבור אינטרנט אלחוטי, השאלה מה עושים כדי להתחבר... ממי קונים ? מה קונים? מהירות גלישה? אני מעונינת אינטרנט לתווך זמן קצר ואח"כ להתנתק , יש דבר כזה ? יש עוד שאלות שלא שאלתי?! אשמח לקבל עזרה מקצועית שיהיה לכולנו בשורות טובות

14. Started by zaroor,

שלום לכם מי יכול להסביר לי הגדרה בביוס שלא קיימת בספר רשום כך: execute disable function -disable/enable זה תחת cpu confguration הלוח P5GD1 אסוס מעבד 3.0 64 ביט אינטל

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  15. Started by Peter Rabbit,

בדקתי את הזכרונות שמתאימים ללוח שלי, למטרות משרדיות +משחקים, האם יש לי סיבה להעדיף את אחד הזכרונות האלה במהירות 1866mhz על פני אלה במהירות 1600mhz ? אני צריך סטיק אחד בלבד. תוספת: והאם יש סיבה למה לא לקנות בחצי מחיר מebay ?

16. שלום, ברשותי מחשב בן כ3 שנים עם 32GB זכרון. אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב אבל הדגם שיש לי כבר לא קיים למכירה. אפשר בבקשה עזרה בזיהוי סוג/מהירות הזכרון שיש לי מול מה שאני מעוניין לרכוש? זה מה שיש לי היום: מהקבלה של המחשב: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 CL15 Vengance LPX Red CMK32GX4M2B3000C15R לוח אם: Gigabyte Z370 HD3P מעבד: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray מCPUZ: וגם הCPU: מה אני אמור לבחור מהרשימה? - 16GB 3000x2pcs Black ? https://www.aliexpress.com/item/32994905547.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.61d45b6azSktEx&algo_pvid=c7df6177-2154-40d2-be8e-d47744443cd0&a…

17. Started by _Gena_,

שלום לכולם , רכשתי כרטיס 7950GT SUPERCLOCKED ועכשיו אני מתלבט איזה ספק כח לקנות. בדרישות הכרטיס כתוב : Minimum of a 400 Watt power supply. (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 20 Amps.) ראיתי ספקים רבים המציעים שני חיבורי 12V כאשר כל אחד מהם 16A. השאלה היא האם זה מספיק ? האם צריך להסתכל על הסכום בשני החיבורים או על כל אחד מהם בנפרד. האם הספק הבא אשר מציאים לי בחנות הוא טוב מספיק : http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=236&k_id=4&language=uk אשמח לכל עזרה.

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by xDa,

אהלן, פירמטתי את המחשב, לפני הפירמוט היה לי פה : https://imgur.com/n89mE2v אפשרות לבחור מכשיר פלט (שהופך לדיפולט) ועכשיו אין לי את החץ הזה שהיה לי שם. כדי לשנות אני צריך ללכת לפה : https://imgur.com/t9k4MZK ואז לבחור את המכשיר כדיפולט. יש דרך להחזיר את הדרך המהירה עם החץ למטה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by elada22,

תקוע עם הבעיה וינדוס הזו כבר תקופה בלפטופ אסוס על וינדוס 10 לא יכול לבחור רשת אבל לפחות הייתי מחובר לקבועה בבית אז סחבתי עכשיו העברתי את הדיסק קשיח לנוטבוק אסוס ux32v עכשיו אותה בעיה רק שכבר לא מתחבר לרשת הביתית הקבועה ולא מציג כלום כמו קודם ב2 המקרים נעלם האייקון התחברות לוייפי מהטסק בר הוייפי פעיל בשני המחשבים הצילום זבל אבל אפשר להבין שאין תצוגת רשתות זמינות לבחירה

20. שלום. היום עודכן המחשב שלי אוטומטית, בעדכון ארוך של חלונות 10. עכשיו אני מגלה שכל קבצי הוורד הפכו לאופיס אופן XML, ובלחיצה כפולה הם נפתחים לא בוורד, אלא בכתבן. מה אפשר לעשות ? תודה.

21. Started by waseemsheety,

מחשב נייד מסוג LENOVO YOGA 2 PRO... WINDOWS 8.1 64-BIT בטעות מחכתי את הDRIVER של הWIRELESS ועכשיו אין לי אפשרות להתחברת לאינטרנט... זה קרה כשנכנסתי בMANAGE במחשב שלי ומשם נכנסתי לDEVICE MANAGER ואז לNETWORK ADAPTERS ועשיתי UNINSTALL לDRIVER של הWIRELESS ואז כשלחצתי על כפתור הזכוכית מגדלת שאמורה להחזיר את הDRIVER המחשב נתקע ועכשיו אני תקוע בלי אינטרנט... סליחה על החפירה... אני לא מוצא DRIVER למחשב שלי בכדי לעשות לו שוב INSTALL... השם של הדרייבר היה משהו כמו intel r wireless n 7260 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. לא מצליח אפילו לצאת מזה לbios מה עושים? תודה לעוזרים.

23. היי, השאלה בכותרת+הרחבת השאלה:העידכון לגירסא הכי עדכנית (אבל היא בטא) עבר בהצלחה,אבל בגלל שזו גירסאת בטא:מה ניתן לעשות בכלל ו/או כדי להחזיר את הגלגל אחורה (בביוס לא ניתן לעדכן לגירסא קודמת)? תודה רבה מאוד מראש .

24. עכשיו הנייד לא נדלק בכלל. לא מנורות ולא נורת טעינה. פשוט מת למישהו יש רעיון?

25. Started by elad-k1,

שלום.. יכול ליהות שאין תקינות של הבטריה שבלוח אם המחשב יקרוס פתאום?!

• 6 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.