עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Infarlock,

היי אז ככה, לפני כשבועיים קניתי 4GB ראם במקום 2GB שהיו לי, אם זה משנה הראם במהירות 667mhz של G.Skill חיברתי אותם והכל היה בסדר (היה לי 32bit ולכן הוא השתמש רק ב 3ראם) אז התקנתי windows 7 64bit וכמו שאתם יודעים 32bit משתמש עד 3ראם ו64 ל3ראם+ אחרי שזה סיים לחצתי התחל > קליק ימני על המחשב ומשום מה זה לא השתנה עדיין רשום שהמחשב קולט 4GB ראם אבל הוא משתמש רק ב 3GB ראם האם יש לכם פיתרון לזה? בבקשה תעזרו לי כי לא היתכן שקניתי 4GB ראם ואני יכול להשתמש רק ב3 כמו שאתם רואים המחשב קולט שיש לי 4GB ראם אבל הוא משתמש ב3GB ראם למרות שמותקן עליו קראתי גם מלא בגוגל דברים ומלא דרכים לסדר את זה וכלום לא עזר לי מישהו יודע איך לסדר את זה? =\

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני מצרפת קובץ של ה-sensor שלי כפי שהוא מופיע בתוכנת everst אני קצת מוטרדת מהתחממות כי אני חושבת שאחד המאווררים שלי לא פועל (אולי הוא התנתק) שמתי את היד לידו ואני לא חושבת שהוא הוציא אויר, אני גם לא בטוחה אם הוא מסתובב או לא, אבל אני כמעט בטוחה שהוא לא עובד. האם לבדוק את התקינות של המאווררים, כי אפילו אם הטמפרטורות שלי סבירות, אם מאוורר אחד לא פועל זה חבל.. אז הנה הטמפרטורות (לא במצב של עומס)- אני מצרפת קובץ [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by DimRah,

היי לכולם, אז כמו שכתוב בכותרת, האם תקלה חומרתית יכולה להשפיע על הפינג שלי בפועל? כי יש לי חשד בלוח-אם שלי או בז.פנימי. אם כן, אילו בדיקות אני יכול להריץ כדי לדעת איזה רכיב עם התקלה?... אם ברצונכם לראות מה זה עושה בפועל לאינטרנט שלי, כנסו לכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474366.0 תודה לעוזרים מראש!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Seaninho10,

שלום, אני משתמש במעבד i7 860 2.8GHZ שרץ על 45-48C במצב אידאלי. בשימושים קלים כמו אינטרנט וסרטים הוא מגיע ל-50C. הבעיה מתחילה בשימושים כבדים יותר. קרה לי כבר פעמיים שהוא נכבה בפתאומיות, ללא מסך כחול. בלי כלום.. לדוגמא, השתמשתי בתוכנה AVI RECOMP להדבקת כתוביות, מנהל התוכניות הצביע על 50-70% שימוש בCPU. המעבד הגיע ל-90C. כשכל אחת מהליבות הגיעה ל99C. ברגע שהן הגיעו ל100C הוא נכבה. ואז ניסיתי כמה פעמים להדליק אותו, הוא כבה בלי לעלות את המערכת הפעלה בכלל.. המסקנה היחידה שאני יכול להגיע אליה היא שהקירור למעבד שלי צריך רענון. חבר הציע שאולי מדובר בתקלה במעבד. אשמח לעזרה. כי באמת אני כבר לא יודע מה לעשות... תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. הכרטיס קול בא עם הלוח asus maximus formula ובשום מקום לא מצאתי דרייבר לכרטיס קול..ניסיתי את הדיסק שבא עם הלוח אבל זה אומר שזה לא תומך במערכת שלי זה מותאם רק לאקס פי וויסטה .. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by zabal12,

שלום 1! שמעתי שאפשר לפרמט את המחשב דרך כרטיס הרשת , מישהו מכיר מדריך בנושא ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by pooki_1,

שלום לכולם, לאחרונה הדיסק הקשיח החל לעשות לי כל מיני בעיות, כבר כמה זמן שהוא קצת דפוק והווינדואז זורק לי הודעות על שגיאות בדיסק, האחריות פגה מזמן וגם יצא לי לבדוק אותו עם כל מיני תוכנות בזמנו שאישרו את החשש שלי בקשר לקילקולו. כמובן שהכל מגובה כבר מזמן כך שאין חשש לאיבוד מידע יקר ערך וכו' השאלה היא כזאת: האם כדאי לקנות דיסק קשיח חדש (כאילו ברור, אבל יש המשך) ולחבר את שניהם בRAID (אם עוד משתמשים בדבר הזה, אני קצת לא מעודכן), כמובן שמערכת ההפעלה צריכה להיות על התקין נכון? או פשוט להיפטר ממנו אחרי שאני קונה חדש? כמו כן, האם אני יכול לחבר את החדש, להתקין עליו מערכת הפעלה ולהשאיר פה את הקלוקל מחובר, שיכיל כל מיני שטויות ודברים זמניים עד שהוא יתפגר סופית? אולי יש עוד הצעה ש…

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  8. אהלן, יש איזה תקלה ממש מוזרה שקרתה לפני כמה זמן וראיתי את זה - יש לי במארז 4 מאווררים (מאוורר אחד של המעבד) ואחד בחלק העליון של המארז...עכשיו אני במקרה הבטתי על החלק העליון ופתאום אני קולט שהמאוורר מאט ומפסיק לעבוד! פתחתי את המארז לבדוק אם יש איזה בעיה בחיבור או משהו אבל לא ממש מצאתי את הבעיה...המאוורר מחובר לספק כוח שעדיין עובד והכול נראה תקין מלבד המאוורר ששבק חיים ??? מה עושים במקרה כזה? תודה

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  9. שלום לכל המכובדים. במחשב שלי 2 כוננים קשיחים: WDC (שהוא הראשי ועם ווינדוס) והיטאצ'י. כאשר אני פותח את המחשב ביומיים האחרונים אני מקבל הודעה מלחיצה עוד בטרם הוא מגיע לווינדוס. אנא ראו קובץ מצורף. מה אני עושה הלאה? זה הדיסק קשיח של מערכת ההפעלה שלי... כמו כן ראיתי בצילום כי רשום שהוא Slave ודווקא הדיסק קשיח המשני שלי רשום שהוא Master. האם זה קשור להודעת ההתראה שאני מקבל? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by crak100,

שלום רב .. לפני כחודשיים רכשתי מחשב חדש עם לוח אם sandy bridge למחשב היה מחובר HD 1 וכונן CD אחד בזמן האחרון המחשב נתקע לי כל הזמן ולא מצליח להעלות את הWINDOWS לקחתי את הכונן למעבדה והסתבר שהוא תקין בכל זאת רכשתי HD נוסף התקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה ועדיין יש את אותה בעיה לבסוף העברתי את החיבורים של הHD שלי לשני חיבורי SATA כנראה 6 (יש לי רק שתי יציאות כאלה בלוח) שיש בלוח אם והכל עובד מצויין ..הבעיה היא כרגע שהמחשב לא מזהה שום כונן/HD שמחובר לחיבורי הSATA השחורים/רגילים (יש לי 6 יציאות כאלה) למיטב הבנתי לא קיים בשוק תוכנה שבוחנת תקינות של יציאות מהלוח-אם (אשמח אם תתקנו אותי) לכן לפני שאני ניגש להוציא סכום נאה אודה למומחים שבינכם אם תתנו לי כיוון לגבי מקור הבעיה .. נ.ב בד…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ToyMan,

היום חיברתי את המחשב החדש שלי.. התקנתי דרייברים והכל אבל הסאונד\ווליום שמגיע מהמחשב שלי נמוך מאוד.... במחשב הקודם שלי ב45 הווליום היה עצום.. עכשיו ב100 בקושי שומעים התקנתי דרייברים ומחקתי המון פעמים... אבל כלום לא עוזר. הווליום עדיין נמוך מאוד ומעצבן.. מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by rOnka,

זה התחיל לפני כחודשיים, עידכנתי את הוינדוס ואז כשמכבים יש את עידוכנים אז אני הולך וכשאני חוזר אני רואה שהמחשב קפא באמצע העידכון. חיכיתי חיכיתי בסוף החלטתי לעשות מהלך אמיץ ועשיתי ריסטרט, במהלך הריסטרט המחשב ניתקע במסך של WELCOME הזה בוינדוס 7 שרואים את הלוגו של חלונות כזה. עשיתי ריסטרט וזה עבד כרגיל. עכשיו קורה לי בערך איזה פעם בשבועיים שהמחשב פשוט קופא בכל מיני שלבים, לפעמים זה באמצע סירטון שוראים שהמסך קופא ושאיזה 3 שיניות מהסאונד של הסירטון חוזר על עצמו בלופים מהירים לפעמים זה באמצע משחק עם אותו סאונד מעצבן ולפעמים וזה הכי מפחיד שזה קורה בWELCOME SCREEN. יש מקרים שזה קורה אפילו אחרי שאני עושה ריסטרט. עשיתי סריקה ואין שום וירוס. האמת שמאז שקיבלתי את המחשב זה קרה לי פעם …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לשמחתי/צערי עברתי לפיירפוקס עקב בעיית אי חזרה לשפה העברית בגוגל כרום למי שמעניין הנה השרשור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519851.new#new עברתי לפיירפוקס, הדפדפן דיי בסדר אך יש לי בעיה קטנה שאשמח שתעזרו לי לפתור אותה. הרזולוציה כאן נמוכה, אני רואה את האתר במרכז המסך ומשני צדדיו יש מרווחים ריקים וזה נורא מפריע. ידוע לי שעל ידי לחיצה על CTRL+גלגלת פנימה הרזולוציה תגדל, אך הפיירפוקס לא שומר את ההגדרה הזו וזה בלתי אפשרי בכל אתר בכל פעם שאכנס אליו לעשות זום אין. תודה רבה לכם.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by zohar678,

לפני מספר ימים התחלתי לקבל הבהוב של מספר שניות בכול פעם שאני מדליק את המחשב או בכול פעם שהוא מתעורר ממצב שנה. הבהובים אלו התחילו ממש לפני כשבוע. מה זה יכול להיות לדעתכם? אני עובד עם WIN7 כרטיס המסך שלי הוא מובנה והדרייברים שלי עודכנו לפני כחודשיים והכל היה בסדר. האם יש סיכוי שבעיה זו קשורה להתקנת דפדפן כרום של גוגל? זה התחיל כיומים אחרי התקנת הדפדפן הזה.

• 10 תגובות
    • 5.9k צפיות
  15. שלום, איכשהו ה heatsink התנתק מהמעבד, חיברתי אותו חזרה ללוח אם לא בצורה מושלמת אבל זה נראה לי בסדר פחות או יותר. אבל - אין לי משחה טרמית והמעבד מגיע ל 86 מעלות, זה מעבד Intel Core 2 Duo E6300(Conroe) והתוכנה Core Temp צועקת עלי שהטמפ' גבוהה מידי. אפשר לעבוד על טמפ' כאלו עד שאני אשים משחה? להוסיף משחה יספיק או שצריך לקנות heatsink חדש? תודה עריכה: יש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפ' ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Joli,

אני לא יודע למה אבל כשאני מעביר קבצים מהמחשב להתקני USB הוא מעביר לי רק על 3-4 MBS.. מיותר לציין שגם המחשב וגם ההתקנים תומכים ב USB2.. יש למשהו איזה פתרון?? תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by LoopXXX,

המאורר חדל לעבוד. יש איזשהו משהו שאפשר לבדוק איתו אם המאוורר הלך או שפשוט לא יודע השתנה משהו אולי בביוס אולי באיזה תכונה? לא התעסקתי בביוס אבל לפעמים יש באגים משןם מקום אז... בכל מיקרה איזה מאוורר כדאי לשים במקומו? מהחנות נאמר לי שכל 120 יהיה טוב אבל אני רוצ לאחד שדוחף אוויר בכמות לפחות כמו של מוג'ן המקורי.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by itai_biren,

שלום, אתמול התחילה לי בעיה מוזרה.. כל שתיים שלוש שניות כאילו מתחבר ומתנתק התקן כלשהו מיציאת USB מסויימת.. (כמובן שזה לא קורה..) ניסיתי כל דבר.. כולל התקנה מחדש של הווינדוס.. םתחתי את המארז לא ראיתי שום דבר יוצא דופן.. קודי השגיאה שמופיעים לי הם 45 (לכאורה כאשר לא מחובר..) ו43 (לכאורה כאשר מחובר) בבקשה עזרה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח החיצוני שלי מתוצרת WESTERN DIGITAL... ברגע שאני מחבר אותו המחשב מקפיץ הודעה "טעינת המתקין עבור Volume לא הצליחה. פנה לספק החומרה לקבלת סיוע" מיד אחרי זה קופצת הודעה גם שהמחשב זיהה חומרה חדשה.. ואז שהחומרה החדשה מותקנת ומוכנה לשימוש אם כי יש בעיה... המחשב לא באמת מציג את הדיסק הקשיח החיצוני ב"מחשב שלי" ולא בשום מקום אחר ולכן לא ניתן לעשות בו שימוש.. אני חייב דחוף תשובה לבעיה! תודה לעוזריםםם ! אגב שלחתי הודעה גם ב"אמצעי איחסון" כי לא ידעתי לאיזה חלק מהפורום ההודעה משתייכת, זאת אומרת שאין בכוונתי לעשות פה ספאם.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by adiel21,

שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך ואני כבר ממש עובד עצות מה לעשות מה שקורא שבאמצע פעולה במחשב בין שבצפייה בסרטים/העברה בין לשוניות במהירות/הרצת משחקים המסך שלי ניהיה שחור לשניה וחוזר וכתוב שמנהל התצוגה של NIVIDIA קרס ניסיתי להחליף את הDRIVER זה לא עזר בדקתי חימום של הכרטיס מסך וזה תקין(עם EVEREST) ניסיתי לעשות התקנה מחדש למערכת הפעלה אבל זה ממשיך אשמך לעוד פטרונות לזיהוי התקלה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Itzik 007,

שלום, יש לי HD חיצוני של WD, 1TB MY BOOK ESSENTIAL. בחיים לא הייתה לי בעיה איתו. אני עובד עם הכונן כבר כמה שנים, בעיקר על שני מחשבים (7 + XP). מיותר לציין שכל עולמי נמצא על הכונן - מסמכים חשובים, תוכנות וכו' וכו'. אתמול, חבר רצה שאני אעביר לו סרט מהכונן שלי למחשב הנייד שלו - מקבוק של אפל. הבאתי לו את הכונן והוא הכניס אותו כמו שצריך לנייד שלו, אבל זה לא עלה. הנייד שאל אותו כמה שאלות (אותן לא ראיתי) אבל הוא אמר לי שבשום מצב לא הייתה אופציה של למחוק או לשנות משהו (רק בסגנון של האם אתה רוצה שההתקן יהפוך לכונן). בסוף, הכונן שלי לא עלה אצלו והחלטתי לחבר אותו למחשב שלי (בו הוא עבד כרגיל גם דקה לפני) ופתאום אין תגובה. תמיד זה מעלה לי אופציה של לפתוח את הדיסק + אזהרה מהאנטי וירוס.…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by BandiT,

שלום, אתמול המחשב התחיל לעשות לי בעיות, מותקן עליו WINXP, כל פעם כאשר המחשב עולה עוד במסך של הלוגין, עוברות בערך 10 שניות והוא מאתחל את עצמו, וככה כל הזמן, ניסיתי לכנס לSAVE MODE, אך גם לשם הוא לא נכנס, בדיוק אותה תופעה, מתחיל לעלות ואז עושה אתחול. החלפתי זכרונות, כרטיס מסך, ספק כח. כל זה לא פתר את הבעיה. העלתי win mini מהדיסק של HIREN במקרה הזה לא היו אתחולים, הייתי שם קרוב לשעה, אבל כשניסיתי לעלות שוב את מערכת ההפעלה האתחולים לא חלפו. מה יכולה להיות הבעיה, מה עלי לעשות בשביל לפתור את הבעיה. תודה..

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by THE-BIG,

קודם המפרט. E 8400 Ga p35-ds3l Bfg 8800gtx oc2 כמו שאתם רואים חומרה חזקה יחסית ולבעיה בעת עבודה רגילה עם המחשב פתאום ירדה הרזולוציה ורמת הצבע ירדה פלאים בקיצור רואים משובש כמו שכתבתי אתחול המחשב לא פתר את הבעיה כי היא מופיעה גם בשלב של הפוסט. המסך הראשון (זה עם הלוגוו של גיגהבייט) גם הוא מופיע עם אותה בעיה האם יתכן שזה הכרטיס מסך ? או שזה הלוח ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. נקנה לפני כ4 חודשים הדלקתי אותו מקודם והוא עושה רעש מאוד חריג לפעמים הוא ממש משמיע רעש כמו אגזוז של אוטו מירוץ וזה מדאיג אותי.. מה הפיתרון?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. ראיתי באיזה שהוא סרטון על איך סטודנטים בנו איזה 20 מחשבים בידיוק אותו דבר ואיך שהו חיברו ביניהם ויצרו מחשב על קטן אז ככה יש לי שתי מחשבים איך אני מחשב ביניהם ככה שהם יחלקו את אותם משימות ואותו כוח עיבוד?? אני יודע שאפשר דרך הethernet אבל איך ויש עוד דרך?? אני מחפש בינתיים אם יהיה הצלחה אני יפרסם איזה מדריכון

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים