עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by adilevy20,

שלום לכולם קניתי זכרונות DDR2 KINGSTON 800MHZ 2X1GBאך לא הצלחתי להתקין אותם שירוצו ביחד עם 2X1GB של קינגסטון 667MHZ DDR2 הלוח אם שלי http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLE/ ASUS P5-KPLE ברגע שהתקנתי את 2 הסטיקים של 800 בסלוטים הצהובים ואח"כ את 2 הסטיקים של 667 בסלוטים השחורים המחשב נתקע ומצפצף ללא הפסקה בהדלקה ולא עולה. ברגע שהוצאתי סטיק אחד של 667 (כלומר נשארתי עם 3 סטיקים) המחשב עולה יש למישהו פתרון? איך אני יכול לשלב את כל ארבעת הסטיקים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (4 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 Debug session time: Sun Nov 30 00:03:11.624 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 days 9:28:31.841 Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbols Loading unloaded module list .....................................…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by TheSoupNatzi,

המ...נגיד ויש לי 2 יציאות IDE מהלוח(סטנדרתי) ויש לי 4 התקני IDE (שתי הארדיסקים,צורס ודיוידי) מהי הדרך הטובה ביותר לחבר אותם? לפי מה שהבנתי, זה לא טוב לשים הארדיק וסידי על אותו כבל, אז בעצם יותר טוב לשים שתי הארדיסקים על אותו כבל?! זה לא מאט כל אחד מהם?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by BloodFist,

ניסיתי להתקין את הכרטיס ואינני מצליח, אין קשר בין המסך לבין הכרטיס. יש יציאה של חשמל (6 פינים) שלא תואם לשום חיבור מהספק. הספק שברשותי הוא HEC 475 VD-T.

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  5. קיבלתי היום את ה ATI RADEON 8500 והוא לא עובד לי כל כך כמו שצריך ב - 3D MARK הוא קיבל 3179 ואני לא חושב שזה הגיוני! לפני זה היה לי VOODOO 3 3000 (ולא הסרתי את הדרייברים שלו לפני שהתקנתי). אתם חושבים שזאת הבעיה? ואם כן מה לעשות? --->לפרמט? יש עוד דרך? וגם ב SERIUS SAM 2 רואים דיי מגעיל

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Pesah,

לא מזמן התקנתי משחק שעבד חלק אצלי במחשב נכנסתי אליו הכל טוב ויפה אבל אחרי כמה שניות הוא מתחיל לקפוא (גם כל המחשב איתו) יש איזשהו קשר לחומרה במחשב? כי עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ושום דבר לא עזר. ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בעייה מוזרה שהחלה לאחרונה קורה לפחות פעם ביום, לרוב זה קורה שאני באתרי אינטרנט שרצים סרטוני פלאש, אבל לא רק שם. קרה למישהו בעבר?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך של אסוס מדגם גיפורס 210 חלונות 7 אולטימט אני די בטוח שהכרטיס לא מתפקד כיאות, יש משחקים שהייתי צריך לשנות הגדרות בשביל שיפעל, למשל WOW העכבר נתקע ומבירור ברשת זאת בעית מתאם גרפי, שינוי הגדרה קטנה במשחק סידר את הבעיה אבל עדיין נראה לי שאם המתאם היה מותקן כיאות זה לא היה עושה בעיות. התקנתי את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס והבנתי שהוא לא מעודכן אז הסרתי והתקנתי דרייבר מקורי מאנווידיה המעודכן שלהם, עדיין יש הרגשה שיש תמיכה לא תקינה. האם יש דרך לוודא זאת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Joolmus,

חבר שלי קנה מחשב חדש, והרצנו לו 3DMark 2001, והוא קיבל 6000 אני לא מצליח לחשוב על הבעיה.. המפרטף AMD 3000 Abit NF7 Gigabyte Radeon 9600 512DDR כמו שאמרתי, הוא קיבל 6000 התקנתי בהתחלה את ה-Chipset Drivers ואז התקנתי את הדרייברים של גיגהבייט לכרטיס מסך למישהו יש מושג למה זה או מה יכול לגרום לזה? תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Firefix,

יש לי בעיה בכבר נמשכת חודשיים+ שהמקדלת שלי מתנתקת כל כמה דקות ויש לפעמים שהיא לא מתנתקת כל כמה דקות שיניתי למקלדת את לחיבור USB אחר ועדיין לא עזר עוד משהו היה לי את אותה בעיה גם בעכבר אבל אחרי כמה זמן זה היסתדר ועבר למקלדת תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by יוספי,

http://srv1.jpg.co.il/10/5494233d9a639.jpg התקנתי ווינדוס לפני כמה ימים...הכל עובד בסדר,אבל עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוא מציג לי את המסך הנל חיכה חצי דקה עשה ריסטרט ואז הריץ וניכנס לווינדוס. מה הבעיה? כמובן שהדיסק של ווינדוס לא מחובר, תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by DJPOWER,

הכרטיס שלי עובד שהמחשב עולה ואז לפני שהוא מגיע לשולחן העבודה(בדיוק אחרי שעולה) אז המסך נכבה(יש אור כתום) אני לא יודע מה קרה... אם מישהו יוכל לעזור לי הכי מהר שאפשר אני ישמח.. אני עכשיו אם כרטיס מסך שנת 0 נראה לי

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by wolly,

המחשב הוא עם מחלקים מובחרים ופועל טוב. אתמול הוא קפא 3 פעמים בהפרש של כשעה ורק ריסטרט עזר. היום אני כבר עובד כבר 3-4 שעות וברוך השם.. זה לא יכול להיות בגלל תוכנות שרצות כי תמיד רצות אותם תוכנות. אני חושב על קונן כשיח, עליו לא מתקנת מערכת הפעלה. קונן זה התחיל לעשות לי בעיות - יכול להיות בלל זה? בקונן זה מותקנות תתוכנות שרצות. מה יכול להיות? האם יש סיבה לדאגה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אוקיי נתחיל ככה, יש לי מעבד E6300 והזמנתי אותו מנעה מחשבים , והם הביאו לי אותו בלי המאוורר המקורי של אינטל, הם שמו לי מאוורר של קולר מסטר, ובעקרון כשהמעבד מגיע לטמפרטורה מסוימת, המאוורר צריך להפסיק לעבוד לא ? אז החלטתי להתקשר לנעה מחשבים ולברר למה הם הביאו לי את המאורר הזה, ואחד אמר לי שהלוח אם לא תומך באיזה משהו לא יודע, עכשיו הוא אומר לי שבלוח אם הזה המאוורר עובד תמיד, יכול להיות ? או שהוא סתם אהבל?

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי בבית מחשב ישן: P3 450 mhz לוח אם אני לא זוכר אבל אני חושב של אסוס HD 15 giga creative sound blaster 128 geforce 4 mx 440 tvcard flyvideo המחשב הזה לא היה שלי אבל הרקע של המחשב הזה הוא שמי ששיחק בו הפיל אותו בטעות והמחשב לא עבד לו אחר כך אז לקחתי אלי את המחשב ולא נגעתי בו מאז... היום החלטתי לבדוק את המחשב וניקיתי את הספק כח ולמרבה הפלא המחשב התחיל לעבוד אחרי שנתיים שלא עבד בכלל... אחרי כמה זמן שקצת מעמיסים על המחשב הישן הזה הוא מתכבה או עושה לעצמו רסטארט... עכשיו ניסיתי להחליף לו ספק כח והוא נדלק אבל אין פוסט, לא שומעים את ההארדיסק נדלק, הסידירום לא עובד והנורות בקרה שעל המארז נדלקות וגם אין צפצופים מהספיקר הפנימי למישהו יש שמץ של מושג מה הבעיה או מה אפשר להתחיל לבד…

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  16. כאשר באקס פי אני מבצע כיבוי הוא לא נכבה אלא עושה ריסטר לעצמו האם למישהו יש פיתרון אני משתמש באקס פי פרופישונאל SP1

17. Started by guyyug,

עדכנתי ביוס בפעם הראשונה במחשב הזה הכול עובד אבל לאט מאוד וגם דיסק שהוא זיהה לפני העידכון הוא מזהה לא נכון

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. הניחוש הראשון שלי היה וירוס. אבל הורדתי את התוכנה avast ואת כל העידכונים והרצתי בדיקה (ניקה מה שניקה) וגם את AVG anti spyware ושום דבר לא עוזר (על הדרך מצאתי המום מזיקים לא רצויינים) אבל אף אחד מהם לא היה זה שמכבה לי את המחשב. כמובן שנאלצתי לעשות את הסריקות ב safe mode כי אם לא זה מפסיק לי אותם באמצע. אם יש לכם רעיונות איך אני נפטר מזה אני אשמח לשמוע. בגדול לא היה איכפת לי למפרמט אם זה היה המחשב שלי ולא של אבא שלי, אבל מכיוון שיש לו המון אימיילים שחשובים לו ואין לי מושג איך לגבות את זה אני נאלץ לעשות את זה בדרך המייגעת. דרך אגב רציתי לדעת אם יש לי ווינדוס חוקי במחשב שלי אני יכול להתקין אותו גם במחשב של אבא שלי או שזה יגיד לי שהווינדוס לא חוקי וישגע אותי עם ההודעות האלו. …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אוקי, אז זה הסיפור: יש לי שני מודולים של זכרון sdram, אחד, אשר בא עם המחשב, הוא 64MB וב- 100MHZ. השני שקניתי לאחר מכן הוא 128MB וב- 133MHZ. לוח האם שלי הוא 440BX P3B-F - כלומר לפנטיום 3. העניין הוא שכשקניתי את הזכרון הנוסף לא ידעתי שהלוח שלי תומך רק ב 100MHZ. מה שקורה שכאשר אני משתמש בכל אחד מהזכרונות שלי בנפרד (64 או 128) אז המחשב עובד מצוין (כן גם ב- 128). אך כאשר אני משלב אותם יחד (כלומר 192MB) נוצר כנראה מעין קונפליקט בזכרון. המחשב עולה והכל פועל רק שהוא קורס לעתים מאד תכופות ואני מקבל מסכים כחולים (ב- 2000 ו- XP) אשר לאחר שחקרתי את משמעם גיליתי שהם נובעים מבעיה בזכרון. מסקנתי היא שבגלל הבדלי המהירויות בין שני המודולים יש בעיה. כנראה שלא קורה שהזכרון היותר איטי כופה ע…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. צריך להסיר את האינטל? הם לא מבטלים אחד את השני?

21. Started by adiel21,

שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך ואני כבר ממש עובד עצות מה לעשות מה שקורא שבאמצע פעולה במחשב בין שבצפייה בסרטים/העברה בין לשוניות במהירות/הרצת משחקים המסך שלי ניהיה שחור לשניה וחוזר וכתוב שמנהל התצוגה של NIVIDIA קרס ניסיתי להחליף את הDRIVER זה לא עזר בדקתי חימום של הכרטיס מסך וזה תקין(עם EVEREST) ניסיתי לעשות התקנה מחדש למערכת הפעלה אבל זה ממשיך אשמך לעוד פטרונות לזיהוי התקלה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ניסינו להתקין דרייברים וזה לא עובד! עם זה יעזור (ואין לי ניסיון בדברים האלה) כתוב על האריזה PCI to USB 2 Host Card והחבר שלי משתמש במחשב עם WINDWOS 98 ( אולי צריץ להוריד עדכון ל-98 כי הוא לא תומך ב-USB 2?). בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Bone-Breaker,

לפני כמה ימים אחי הכניס לUSB כבל של מצלמה דיגיטלית וישר המחשב נכבה. מה שקורה עכשיו זה שמדליקים את המחשב יש חשמל והמאווררים פועלים אבל לא רואים כלום במסך. איך אני יודע איזה חלק הלך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היה לי את האנטי וירוס פנדה מחקתי אותו (חשבתי שממנו נובע הבעיה ) לא עזר שלחתי את המחשב למעבדה 4 פעמים בדקו את כל החלקים ולא מצאו כלום (לא חום לא ווירוסים כל החלקים תקינים) התכנאי אמר לי שזה יכול להיות מתוכנה יש מצב שזה מתוכנה ??

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  25. Started by Yarden,

קיבלתי את הכרטיס הבא:CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter . לאחר שחיברתי אותו למחשב והדלקת את המחשב המסך פשוט לא נדלק ולא מגיב בכלל,מה יכול לגרום לכך? יש לי ספק כח בחוזק של 500W

• 10 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.