עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. לאחרונה מחשבי הקט נכבה ללא אזהרה או מאתחל את עצמו ללא שום התראה, אך אם אחת מדלתות המארז פתוחות הוא עובד בסדר פחות או יותר. סיבה/דיעות/השערות יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by pc34,

קיבלתי מחשב חדש עכשיו שאני באה להתקין את הווינדוס בשלב שלפני ההגדרות כוננים בערך הווינדוס מבקש מימני מנהל התקנים אז הכנסתי את הדריבר של הלוח אם אבל אני לא יודע מה להתקין ושאני נותן לווינדוס לסרוק לבד הוא אומר לי שהוא לא מצאה עזרה בבקשה!!!! זה לוח אם MSI B75MA-E33

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי שלום שמי אופיר קניתי לא מזמן מחשב נייד lenovo yoga 530-14 עם מעבד i3 אני צריכה מסתבר מעבד i7 אז איפה אני קונה מעבד i7 חדש ואיפה אני מתקינה את זה ? ושזה יהיה גם מעבדה שלא לוקחת חלקים אמיתיים מהמחשב הנייד מחשב נייד יש 8GB SSD256

4. Started by Ralph,

קניתי מחשב לפני כחודשיים וקיבלתי את הרמקולים הכי זולים שיכולים להיות... (בלי שום דיסק או דיסקט עם דרייברים) עבדו מצויין. פתאום היום אני מדליק את המחשב והוא אומר שהוא לא מוצא את הדרייברים ושאני צריך לאנסטל אותם מכונן שאין לי.... הרמקולים של חברת soundmax ה"מהוללת"... SoundMax Integrated Digital Audio (MSI 865PE Neo2) PCI באתר שלהם לא מוסבר כלום ואין שום דרייברים או שאולי יש ואני סתם סתום.... למה דרייברים בכלל נמחקים? איך אני אומר לאנסטל כאלה חדשים... (כבר עשיתי ריסטרט למחשב...)

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שבת שלום, ברשותי מחשב HP PROBOOK - לפטופ. על המחשב מותקן ווינדוס 10. מאז התקנת הווינדוס הכל עובד מצוין למעט בעיה אחת שחוזרת כל הזמן. כאשר אני סוגר את מכסה הלפטופ (ה LID) המערכת מוגדרת להכניס את המחשב למצב שינה - SLEEP. אולם, הרבה פעמים לאחר סגירת המכסה, המחשב מאתחל את עצמו ולא חוזר לנקודה בה עצר טרם נכנס למצב שינה. הדבר מתברר לי כל פעם בשל 2 סיבות: 1. כלל התוכניות שנותרו פתוחות אינן פתוחות. 2. ב - EVENT VIEWER מופיעה השגיאה הבאה (היא מופיעה שם המון המון פעמים) ולכן מצורף צילום המסך שיראה אותה: [ATTACH=CONFIG]9847[/ATTACH] אשמח לסיוע בפתרון הבעיה - היא מעיקה! תודה רבה, אורי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. שלום! לאחרונה חזרה לי בעיה שקשורה לדרייברים של Intel(R) 9 Series Chipset Family SATA AHCI Controller כאשר אני מתקין או מעדכן את הדרייברים האלה שתואמים לערכת השבבים שלי, מותקן קובץ בשם IASTOR.SYS שהוא דרייבר של אינטל שקשור ל-INTEL RAPID STORAGE TECHNOLOGY. אותם דרייברים עבדו זמן מה בלי בעיה, אבל לאחרונה, אולי בגלל עדכונים של חלונות עשרף חזרו לעשות מסכים כחולים. יש לי (סוג של) פיתרון עובד - להחליף את הדרייבר המדובר במנהל ההתקנים בדרייבר גנרי של מיקרוסופט. מן הסתם זה מוריד ביצועים ויכולות. האם מישהו/י נתקל/ה בזה ויש לו/ה רעיונות איך לתקן את המצב? חשבתי להחליף ל-RAID בביוס, אבל אני לא בטוח אם זה לא יגרום לי מסכים כחולים בחלונות בגלל השינוי, או שיתקין את …

7. Started by idaneqw,

מדובר בDOK של סנדיסק שעבד מצויין עד לפני דקה. הוא מזוהה אך בלי נפח, ולא ניתן לפרמט אותו (מקש ימני FORMAT נותן שגיאה: Windows was unable to the complete formating). ---- פתרון ---- פתיחת הקובץ diskmgmt.msc, הכונן היה מוגדר כ- unlocated, הוגדר מחדש והסתדר. הסתדרתי תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. פתרתי את הבעיה!! אוקי קודם כל זה משהו שתפס את העין שלי לפני כל מה שניסיתי שהשתמשתי בsmitfraudfix כדי לנקות את הרוגלות משורת המשימות, ראיתי בלוג שהוא מדווח על משהו בשם rootkit בשם pe386 driver אחר כך קראתי בדיון אחר שזה יכול לנבוע כי מישהו השתיל משהו שנותן לו להשתמש במחשב אז מה אפשר לעשות? http://swandog46.geekstogo.com/avenger.zip מורידים את התוכנה avenger מחלצים לאן שהוא כמו מסמכים שלי פותחים את התוכנה בוחרים בenter script manually או מה שכתוב שם, זאת אפשרות שלישית ואז מקליקים על הזכוכית מגדלת ויש תיבת סקריפט תעתיקו לשם את הדבר הבא: Drivers to unload: pe386 ואז תלחצו על done ואז תקליקו על הסמל של הרמזור ותעשו yes פעמיים כשהוא שואל ואז המחשב יעשה ריבוט פעם אחת ואז עוד …

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש לי שאלה, במעבדי הC2D החדשים של אינטל שעובדים עם הL2 CACHE המשותף, האם הליבות אמורות לעבוד בסינכרון של 100% אחת עם השניה? ז"א, אם אני מריץ תוכנה זהה על פני כל ליבה ומריץ אותם בדיוק באותו הרגע, האם אחרי עשר דקות שתי הליבות ישלימו מספר זהה של פעולות? אם זה אמור להיות ככה, ואצלי זה לא עובד ככה [הליבה הראשונה שלי עובדת כמעט מהר פי שתיים מהליבה השניה], מה הבעיה? הלוח אם או המעבד? כי האמת שהלוח אם גם עושה לי המון בעיות אחרות...... -ג'ו

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by elior021,

שלום לכולם. הכונן CD מזהה רק חלק מהדיסקים שאני מכניס מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, עוד אין לי את המחשב שבוע ועכשיו באתי להדליקו, ולהפתעתי קיבלתי מסך כחול, יש לי טראומה גדולה מאוד מהמסכים האלה, אשמח אם תעזרו לי לפענח את הקובץ ולהבין את מקור התקלה. העלתי את הקובץ מתיקיית ה Minidump, ווינדוס 7. שנו בבקשה את הסיומת של הקובץ ל dmp, הייתי חייב לשנות ל PNG אחרת לא הייתי יכול להעלותו. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by erjerjerj,

המחשב נכבה כעבור זמנים שונים (2 דק' עד כשעה), הכיבוי מידי - לא יציאה מסודרת. זו לא בעית התחממות, המחשב נכבה לפעמים לפני שהוא מספיק להתחמם. זו לא בעית תוכנה - התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש והבעיה נותרה. הסוללה של המחשב ישנה וכמעט ולא נטענת, אבל גם כאשר ניתקתי אותה ועבדתי עם המחשב מחובר לחשמל - המחשב נכבה כעבור מספר דקות. אודה על כל עזרה כלשהי, ערן.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by pirlo59,

מחשב נכבה לאחר כניסה של 5 דקות לאינטרנט

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. כמעט כל תוכנה שניסתי להתקין בזמן האחרון אני לא מצליח להתקין. כל הזמן קופצת לי הודעה משהו שקשר לC:\Windows\System32/mscoree.dll זה למשל שניסתי להתקין אימולטור bluestacks אז זה הראה לי את ההודעה הזאת כל תוכנה זה מראה את ההודעה הזאת רק בכותרת השם משתנה לפי איך שקוראים לתוכנה.. חייב עזרה דחוף בבקשה זה כבר כמה חודשים שאני לא יכול להתקין הרבה תוכנות וחלק מהם אני חייב

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי, הבעיה התחילה אתמול בלילה כאשר כיביתי את המחשב כרגיל. הוא כבה כרגיל אבל כאילו לא כיבה את החשמל שלו. ז"א המחשב סגור, המסך כבוי אבל יש חשמל. המאוורר עובד, הכונן הקשיח החיצוני עובד, אפשר לפתוח את מגירת הדיסק. אבל המחשב עצמו כבוי. לא עזר שום דבר שעשיתי כולל עדכון ביוס... רק להוציא מהחשמל. אבל גם אחרי יום שלם כשהחזרתי את החשמל הכל חזר לעבוד כשהמחשב עצמו כבוי. פרטי המחשב: I5 3570 MSI B75MA-E33 Samsung SSD 840 8 GB זיכרון Crucial Radeon HD 7700 אשמח לעזרה.

16. Started by eliom,

שלום. כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה של המחשב.לוקח איזה חצי דקה עד שאני שומע את הצפצוף של הזכרון.(לפעמים לא שומע בכלל ולא נדלק המסך)ומסך נדלק. ובשלב ה-post הוא נתקע שמה איזה דקה ואחר כך ממשיך לעלות. מהי הבעיה ופתרונה? תודה,

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. בס"ד. שלום וברכה.. יש לי מחשב פנטיום 4 סוקט 775 עם לוח אם של אסוס p5s800-vm. התקלה נעוצה בבטריה של הלוח שברגע שמנתקים את המחשב מהחשמל ההגדרות מתאפסות. ניסיתי להחליף בטרייה אך אותו סיפור. הבטרייה שהחלפתי איתה עובד במאה אחוז כי היא עובדת אצלי במחשב השני שיש לי בבית. עוד משהו מוזר קורה שבהגדרות הדיפולטיות של הביוס הוא נותן מסך כחול כאשר הוא בא להעלות את הווינדוס ככה יוצא שכל פעם שההגדרות מתאפסות יש מסך כחול :s05: שללתי ספק כוח מעבד וזיכרון כי הצלחתי להעלות את המחשב דרך דיסק בר אתחול. ככה שאני חושב שהבעיה היא בעצם החיבור של ההארדיסק ללוח אם דרך SATA. האם להחליף לוח אם? או שיש עוד כיווני בדיקה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by mhartal,

קניתי DOK SANDISK 8GB. בטעות הפסקתי את הפרמוט שלו באמצע ומאז אני לא יכול להשתמש בו. המחשב מזהה אותו אך מציין כי הוא לא מפורמט ומוגן מפני כתיבה, כך שלא ניתן לפרמטו. LINUX לא מזהה אותו. מה צריך לעשות בכדי להחזירו לחיים?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי חברים, ברשותי מחשב די חדש שנקנה לפני שנה+, המחשב בעל מפרט נחמד אבל הוא עושה לי כמה בעיות קטנות ואשמח לדעת אם אני צריך לשדרג חלקים בו כמו זיכרון או כל חלק אחר בכדי שיעבוד חלק ומהר!1.הוא עולה לאט ובכלל בעליה שלו לוקח זמן עד שאפשר להיכנס ליישומים(אחרי שנכנסנו למערכת הווינדוס), כמו תקוע כזה.2.אני לא יכול להפעיל הרבה יישומים במקביל לדוגמה דפדפן עם הרבה לשוניות(TAB) ו BITTORENT ביחד כי הוא נתקע בשלב כזה.חוץ מזה אני מרוצה ממנו מאוד ואשמח לדעת אם יש צורך לשדרג כמו שאמרתי חלקים בו בכדי שיעבוד חלק, מהר וללא תקיעות, אני מצרף קובץ TXT עם המפרט השלם שלו שהורדתי מתוכנת EVEREST, הקובץ: http://www.upf.co.il/file/900309205.html תודה מראש לכולם!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by erezo,

לאחרונה נרשמתי לשירות אחסון בענן של MICROSOFT וקיבלתי 15GB אחסון חינם, והתקנתי גם את ה CLIENT ובו יצרתי תיקיות משותפות בתוך השרת, בנוסף לתיקיות ברירת המחדל שבאות עם התוכנה. השאלה היא - כשאני מוחק קובץ מהתיקייה המשותפת מתוך המחשב, האם זה מסתנכרן ונמחק גם מתוך ה CLOUD? כי אם כן אז אין משמעות לשירות, כי אם יקרוס הדיסק הקשיח, אז כל התוכן יימחק גם מה CLOUD. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by bah10,

יש כרטיס קול AUDIGY עם רמקולים 5.1 שכולם תקינים כולל הסנטר. אני יודע שכמעט שום דבר היום לא תומך ב5.1, חוץ מDVD אבל כשהפעלתי סרט DVD הרמקול סנטר עדיין לא עבד. יש לי את הרמקולים כבר 4 חודשים ואף פעם לא נהנתי מצליל 5.1 אלא רק 4.1, הסנטר החליט לשנות תפקיד - > לעציץ! אה, עוד דבר, חיברתי כבל דיגיטלי מהכונן DVD לכ.קול (SPIDF) אבל גם זה לא עזר. סרט DVD עדיין שומעים רק ב4.1. ב4 חודשים האלה הצלחתי לשמוע רק פעם אחת בכל הרמקולים, זה היה באיזה משחק (UT). מה אפשר לעשות אם בכלל?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by eranmor,

בזמן האחרון אני מקבל את ההודעה הזאת יותר מדי פעמים בזמן שהמחשב משתגע לי... מה זה אומר ואיך אני מתקן את זה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני מתקין דרך usb וכל פעם בסוף ההתקנה זה פשוט נכנס ללופ מחדש של ההתקנה גם הוצאת הדיסק או קי או שינוי הבוט בbios לא עוזר , וכשאני משתמש בhdd הוא מתקין בלי בעיה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ShaySolomon,

שלום, משום מה אני לא מצליח לפתוח שום דבר שקשור לכרטיס מסך שלי (MSI GTX770) ובכל תוכנה שאני בודק מופיע רק כרטיס מסך HD GRAPHICS 4600 של אינטל. גם למשל שאני לוחץ קליק ימיני - "לוח בקרה של NVIDIA" מופיעה לי השגיאה: You are not currently usuing a display attached to an NVIDIA GPU. איך אני מטפל בבעיה והופך את הכרטיס מסך החזק שלי ל"ראשי"? המפרט שלי: מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-DS3H מארז: באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: MSI GTX770 2G DDR5 GAMING Twin Frozr - בקניית מחשב חדש קשיח למחשב שולחני: WD 1T…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by rico,

שלום לכולם, יש לי בעיה: לפעמים שמסך המחשב מגיע ל- "saving power" (בהגדרות זה "מסך שחור\Black"), בתכלס צריך רק לגעת בעכבר\מקלדת כדי שיחזור לתפקד\מסך ראשי, ולא ישאר ב- "saving power mode". רק אצלי הוא נתקע באותו "מסך כבוי"... הפיתרון האפשרי היחיד הוא: ללחוץ על כפתור הריסטרט (Restart) במארז, מבאס שאי אפשר לשמור כלום באותו זמן. שזה לא באמת פיתרון טוב, אבל זו הדרך היחידה "להתקדם" אחרי שהמסך לא חוזר לתפקד :\ יש לי כרטיס מסך- R9 Vapor-x 280X ומסך מסוג- Dell U2312MH אז בטלתי את האפשרות להגיע למצב- "saving power" , האם זה פוגע במסך או שיש פגיעה אחרת\"כלכלית"? לחצתי על כמה כפתורים על המסך כשהיה "כבוי" (צילמתי), וקיבלתי הודעה שלא מגיע כוח למסך מהמחשב, מדוע? תמונה הממחישה: …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים