תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שידרגתי חלק מהמחשב ( מעבד + לוח אם + זיכרונות ראם + SSD) התקנתי את כל הדרייברים שקיבלתי בדיסקים של הרכיבים החדשים עשיתי בדיקה בעידכון של הוינדוס שאין עידכון מסוים. ועדיין מופיע שחסר דרייבר ואין לי מושג מה זה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי HD wd2500JS חדש שהמחשב לא מזהה לא בביוס ולא בווינדוס במנהל התקנים יש סימן קריאה על ה-VIA SATA RAID Controller http://img232.imageshack.us/img232/9061/xffdsoy9.jpg האם בגלל הוא לא מזהה אותו ? או שצריך להגדיר משהו בביוס ? Gigabyte GA-K8VM800M
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-EX58-DS4 מעבד DUAL CORE I7 ברצוני להתקין WINDOWS 7 ואיני מצליח באתר של GIGABYTE נאמר שהלוח אינו תומך אנא עזרתכם ניסיתי כל דרך אך ללא פתרון )-: אולי יש צדיק????
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקלה כזאת עוד לא ראיתי : היה לי כרטיס מסך GT 430 ושידרגתי אותו בכרטיס מסך GTS 450 , התקנתי את הכרטיס המחשב זיהה אותו אבל מאותו רגע הכרטיס קול על הלוח אם מת !!!! חשבתי בהתחלה הגדרות אבל לא !!!! הכרטיס קול פשוט מת המערכת הפעלה מזהה כרטיס קול אבל אי אפשר להתקין דרייבר !!! עשיתי אפילו פירמוט החזרתי את הכרטיס מסך הישן GT 430 ועדיין הכרטיס קול מת !!!! הספק כח היה פשוט רשום עליו SOLID אבל ב 12V רשום 24A שזה יפה מאוד !!! כדי שהכרטיס מסך יעבוד קניתי מתאם 6 פינים PCIE !!!! על הנייר הספק כח 500W אחרי שהלוח מת שמתי את הכרטיס מסך במחשב אחר לגמרי של HP עם ספק כח 250W ( משקל כבד מאוד ) של BESTEC עם 12V מצחיק 14A והכול עובד החלפתי את הלוח אם בחנות שמתי את הספק כח של HP בלוח התקין ולמרות…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך sapphire ati radeon 3600 series ומשום מה אני לא מצליח להציג את המסך של המחשב על הטלוויזיה, זה כבר עבד לי ופתאום הפסיק לעבוד, מה שאני רוצה בעצם זה שהטלווזיה תהיה המשך המסך ובעצם תשתמש במסך נוסף, חיברתי את הטלוויזיה לכניסה ה SVideo בכרטיס לכניסת הVideo בטלוויזיה. העניין הוא שאני יודע איך עושים את זה פשוט זה לא עובד ואני מחפש את הסיבה, ניסיתי לבחור את המסך השני גם באפשרויות שהXP נותן וגם באפשרויות שהדרייבר של הכרטיס מסך נותן, מקווה שהייתי ברור, אם יש פרטים שיכולים לעזור אני אוסיף, יש הצעות ? אגב, הסרתי כבר את הדרייבר והתקנתי מחדש, אפילו החלפתי טלוויזיה בפרק זמן שזה לא עבד לי וגם בLCD זה לא עובד תודה, מקווה שאני בפורום המתאים, מצטער אם לא.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב נייד לנובו עם 2 חיבורי USB2 ואחד 3, עם וינ 8.1. יש לי דונגל כרטיס טלוויזיה, כשאני מכניס אותו לUSB 2 הוא עובד נהדר, אבל ברגע שאני מכניס אותו לUSB 3 ומפעיל את VLC אני מקבל מסך כחול. כמו כן לא ניתן להעלות live usb דרכו, אלא רק דרך 2 היציאות של 2. האם זה בעייה בדרייבר של הUSB? והאם יש קשר ביניהם?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה חזרה לי בעיה שקשורה לדרייברים של Intel(R) 9 Series Chipset Family SATA AHCI Controller כאשר אני מתקין או מעדכן את הדרייברים האלה שתואמים לערכת השבבים שלי, מותקן קובץ בשם IASTOR.SYS שהוא דרייבר של אינטל שקשור ל-INTEL RAPID STORAGE TECHNOLOGY. אותם דרייברים עבדו זמן מה בלי בעיה, אבל לאחרונה, אולי בגלל עדכונים של חלונות עשרף חזרו לעשות מסכים כחולים. יש לי (סוג של) פיתרון עובד - להחליף את הדרייבר המדובר במנהל ההתקנים בדרייבר גנרי של מיקרוסופט. מן הסתם זה מוריד ביצועים ויכולות. האם מישהו/י נתקל/ה בזה ויש לו/ה רעיונות איך לתקן את המצב? חשבתי להחליף ל-RAID בביוס, אבל אני לא בטוח אם זה לא יגרום לי מסכים כחולים בחלונות בגלל השינוי, או שיתקין את …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, ברשותי מחשב די חדש שנקנה לפני שנה+, המחשב בעל מפרט נחמד אבל הוא עושה לי כמה בעיות קטנות ואשמח לדעת אם אני צריך לשדרג חלקים בו כמו זיכרון או כל חלק אחר בכדי שיעבוד חלק ומהר!1.הוא עולה לאט ובכלל בעליה שלו לוקח זמן עד שאפשר להיכנס ליישומים(אחרי שנכנסנו למערכת הווינדוס), כמו תקוע כזה.2.אני לא יכול להפעיל הרבה יישומים במקביל לדוגמה דפדפן עם הרבה לשוניות(TAB) ו BITTORENT ביחד כי הוא נתקע בשלב כזה.חוץ מזה אני מרוצה ממנו מאוד ואשמח לדעת אם יש צורך לשדרג כמו שאמרתי חלקים בו בכדי שיעבוד חלק, מהר וללא תקיעות, אני מצרף קובץ TXT עם המפרט השלם שלו שהורדתי מתוכנת EVEREST, הקובץ: http://www.upf.co.il/file/900309205.html תודה מראש לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, ושבת שלום. אני עובד רוב היום מחוץ לבית ואני חייב לחבר את המחשב הנייד לאייפון בשביל אינטרנט. מצאתי מחשב ישן פירמטתי אותו לווינדוס XP Pro Service Pack 3. כשאני מנסה לחבר גם דרך יואסבי וגם דרך הWifi את המחשב לאייפון. הצג שעל האינטרנט נתקע בײמחפש כתובת IPײ באייפון הוא מראה שהוא מחובר אבל במחשב לא. סוג המחשב compaq nc6120 מה עושים? תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב שלי רץ מזה לאט מאז הוספתי 40GB עכשיו יש לי 80 אחד של IBM והשני של MAXTOR IBM = Master Maxtor = Slave המערכת היא על הדיסק של ה IBM הבעיה היא אני לא מצליח להשים ULTRA DMA ON סימנתי בביוס הורדתי IBM Feature Tools שיניתי בוינדוס זה עכשיו על DMA If Avilable אבל זה משתמש ב PIO MODE ככה זה רושם לי ב Current Transfer משהו כזה.. באפשרויות ב IDE OPTIONS IN DEVICE MANAGER ה MAXTOR רץ ב ULTRADMA ה IBM לא ניסיתי להוציא ת MAXTOR זה עדיין לא עוזר זה לא חוזר וזה מהזזזזה איטי.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לבן דוד שלי התקלקל הכרטיס מסך nvidia 8400 פסיבי הוא מציג רק רזולוציה ממש נמוכה ואיזה 16 צבעים או משהו כזה (ניסיתי אותו במחשב שלי גם- אותה הבעייה) אבל ניסיתי לשים לו את הכרטיס שלי - nvidia 9600gt וגם הוא לא פעל שמה בכלל, לא עלה המחשב. (אין פוסט, רק נדלקים המאווררים) (מיותר לציין שאצלי הוא פועל מעולה) יכול להיות שהלכו גם הלוח וגם הכרטיס מסך? או שהלוח סתם לא תומך בכרטיס שלי מאיזה שהיא סיבה? אם נלך לksp ונבקש מהם שיתקינו כרטיס מסך ואז הם יראו שהוא לא עובד, אז נהיה חייבים לשלם כי פתחו אותו או שיהיה אפשר להגיד שזה לא עובד ולא רוצים את זה? נ.ב על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 שקל? זה התקציב שאבא שלו נותן לא משנה אם רועש ואיזה יצאות יש, רק שיהיה כרטיס הכי חזק שאפשר להוציא ב…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש ברושתי מחשב נייד של DELL - INSPIRION דגם כלשהו אין לי מושג היה בעיה המחשב נפל וכרגע נפגע הארדיסק המחשב לא עלה. והיה DISK READ ERROR ביצעתי בדיקות DIAGNOSTICS ובאמת הראה שיש פגיעה בהארדיסק ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וכדו' הארדיסק באמת היה דפוק. קניתי אחד חדש. חיברתי אותו למחשב איך שהמחשב מנסה לעלות אני מקבל שגיאה " no bootable devices- strike f1 to retry boot, f2 for setup utility press f5 to run onaboard diagnostics " ביצעתי שוב בדיקות DIAGNOSTICS והכל תקין ניסיתי בערך 4 דיסקים של וינדואסים שיניתי בהגדרות של ה BOOT שיעלה קודם מה CD ועדין שגיאה זהה כל הזמן אשמח מאוד לעזרה!!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב אינטל פנטיום E2140 שחסר בו הדרייבר "אפיק SM". חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי לצערי תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש פה מדריך באתר לכל מיני שיפורים למי שיש SSD ושם מוזכר לבטל את ה-Pagging file ולהפעיל על הכוננים האחרים. לי יש רק כונן אחד שהוא SSD ו-16 ג'יגה זיכרון, האם לבטל ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייח שלי לא מתכבה. כאשר אני מכבה את המחשב הוא יוצא מהווינדוס, אך לפתע מופיע החלון הכחול הבא והמחשב נדלק: חיפשתי כל מיני פתרונות לשגיאה באינטרנט - ללא הועיל. מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7. מבחינת חומרה: מעבד INTEL CORE I5 760 לוח אם GIGABYTE P55-USB3 זיכרון 4 סטיקים של 2GB כל אחד כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT220 (את נתוני החומרה לקחתי מ-CPU-Z) אשמח לעזרה עריכה: זה מה שכתוב ב-PROBLEM DETAILS של ווינדוס כשהמחשב עולה חזרה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional informati…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אילו בדיקות\תוכנות מומלצות בעת קנייה של מחשב נייד יד שנייה? כדי לבדוק שהכל תקין ולא יקרוס בזמן הקרוב מסך,מעבד, כונן SSD, כרטיס מסך..? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הWINDOWS UPDATE לא מעדכן לי כבר זמן מה עדכונים וגם שאני מנסה ידנית לעדכן הוא כותב לי את הדברים הבאים- לא הצלחנו לעבור למצב מקוון כדי להוריד את העדכונים. ננסה שוב מאוחר יותר, או שתוכל לבדוק כעת. אם עדיין אינך מצליח, ודא שאתה מחובר לאינטרנט. מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמח להצטרף לכאן יש לי בלימודים רשת אלחוטית פרוסה בכל הקמפוס כשלכל סטודנט יש יוזר וססמא אישיים. בימים האחרונים שמתי לב לבעיה בהתחברות לרשת דרך הלפטופ. הוא רושם לי WINDOWS UNABLE TO CONNECT שמתי לב שלא משנה איזה יוזר\ססמא אני אכניס - הוא יקפיץ לי את ההודעה הזאת אוטומטית ויהי מה. ניסיתי: 1. למחוק את ההגדרות של הWIFI ולהתחבר מחדש 2. להגדיר את ההתחברות לרשת manually 3. למחוק את הדרייברים של הכ. רשת והתקנה מחדש 4. לחבר כ. רשת אחר ב USB סטיק - שגם כאן, כשהייתי בטוח שהבעיה תפתר - היא לא נפתרה. כל אלה לא צלחו. ועדיין הבעיה נמשכת. חייב לציין שבעבר הצלחתי להתחבר לרשת וזאת בעיה חדשה, בנוסף, בגלקסי ובאייפד אני מתחבר בלי בעיות וגולש כרגיל. כך שהבעיה היא ללא ספק במחשב עצמו. …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התצוגה עולה עם הדלקת המחשב (בלי ציפצופים חריגים) ולאחר שחלונות נטען היא משחירה ומוצגת הודעה "Input not supported". התצוגה פועלת כשורה בSafe mode אבל משם לא משנה לאיזו רזולוציה שיניתי התצוגה לא עולה כשורה במצב הפעלה רגיל (ניסיתי את הכי נמוכה , הכי גבוה , את מה שהשתמשתי בדר"כ , ואת הברירת מחדל של המסך) . את תדירות הרענון לא ניתן לשנות מSafe mode אך היא מוגדרת לברירת מחדל של המסך (hardware default) . כרטיס מסך: nvidia geforce gts250 (דריבר מעודכן) מסך: acer x213w מערכת הפעלה: vista
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי שלום שמי אופיר קניתי לא מזמן מחשב נייד lenovo yoga 530-14 עם מעבד i3 אני צריכה מסתבר מעבד i7 אז איפה אני קונה מעבד i7 חדש ואיפה אני מתקינה את זה ? ושזה יהיה גם מעבדה שלא לוקחת חלקים אמיתיים מהמחשב הנייד מחשב נייד יש 8GB SSD256
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט: Intel i7 4770K + קירור טוב כרטיס מסך Nvidia 760 ספק חזק 600W מארז איכותי fractal design R5 כעבור עשרים דקות משחק גל חום מטורף עולה מהמחשב. הישיבה ליד המארז הופכת ללא נעימה בקיץ. מה עושים? מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עכשיו במחשב השני שלי... בזמן שאני מחכה למחשב החדש, הנוכחי ממשיך לעשות בעיות אתמול בזמן שהייתי במסנג'ר, לפתע נפתח לי המסך הכחול הידוע שדורש restart. המסך הכחול ההוא מופיע לי הרבה פעמים גם במשחקים וגם בעבודה רגילה על המחשב. אז עשיתי ריסטארט כרגיל, אבל במקום שהמחשב יעלה הוא רושם לי שהקובץ hal.dll שבתקייה windows/system32 חסר או פגון ושצריך לתקן אותו. כל מקש שאני לוחץ מפעיל מחדש את המחשב אבל מגיע לאותה הודעה. מה אפשר לעשות? (מבלי לפרמט כמובן) יש אפשרות לשחזר את הקובץ הזה?!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייך שהמפרט שלו: לוח אם : MAXIMUS-VIII-GENEמעבד: i7 7700kקירור למעבד: enermax-liqmax-ii-240-liquidזיכרון: HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kitדיסק קשיח:samsung 950 pro 256gb כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 960 asus strixמערכת הפעלה:win 10 pro.רציתי לדעת אייך אני יכול להוציא ממנו את המריב, מבחנת מהירות יציבות וכו.אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, עוד אין לי את המחשב שבוע ועכשיו באתי להדליקו, ולהפתעתי קיבלתי מסך כחול, יש לי טראומה גדולה מאוד מהמסכים האלה, אשמח אם תעזרו לי לפענח את הקובץ ולהבין את מקור התקלה. העלתי את הקובץ מתיקיית ה Minidump, ווינדוס 7. שנו בבקשה את הסיומת של הקובץ ל dmp, הייתי חייב לשנות ל PNG אחרת לא הייתי יכול להעלותו. תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר עם המחשב נייד לאינטרנט של הפלאפון שלי. מחשבים אחרים מצליחים לגלוש על האינטרנט של הפלאפון שלי והמחשב שלי מצליח להתחבר לאינטרנט של פלאפונים אחרים. דגם המחשב- HP Pavilion g series, דגם הפלאפון- LG G4. מצורפת תמונה עם החומרה המותקנת של כרטיס הרשת. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-