תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי! יש לי מערכת XP שמרסטת כל כמה ימים, מניתוח קבצי הMINIDUMP עולה שרוב הפעמים הבעיה נגרמת בגלל ntoskrnl.exe ופעמים בודדות ע"י fw.sys וASWFP.sys צירפתי גם תמונות שמתארות את הWINDBG. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר עם המחשב נייד לאינטרנט של הפלאפון שלי. מחשבים אחרים מצליחים לגלוש על האינטרנט של הפלאפון שלי והמחשב שלי מצליח להתחבר לאינטרנט של פלאפונים אחרים. דגם המחשב- HP Pavilion g series, דגם הפלאפון- LG G4. מצורפת תמונה עם החומרה המותקנת של כרטיס הרשת. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם חוץ מהמחיר יש הבדל בין ספק genric (שונות) לספק למשל שלenermax? האם הספק משונות יכול לעשות בעיות מסויימות? כגון רסטרטים,שריפת המחשב בהפסקת חשמל ועוד? למשל האם יש הבדל בכוח של ספק משונות שהוא 350 watt לספק של enermax שהוא 350 watt? תודה רבה לעזורים ;D
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, בעת לחיצה על אייקון לחיצה כפולה בשולחן העבודה, או לחיצה בודדת בסרגל כלים של "הפעלה מהירה", נפתחים כמה חלונות יחד וזה משגע אותי. הדבר לא קורה בעת לחיצה על לחצני הקיצור במקלדת. החלפתי עכבר, התופעה נעלמה לחלוטין ואז העכבר הפסיק לעבוד אחרי חודש (לא הגיב ללחיצות אבל המצביע זז). החלפתי לאחד אחר והוא עבד טוב עד עכשיו, שוב נפתחים יחדיו מס' חלונות. המחשב אחרי סריקת וירוסים/רוגלות/שגיאות/איחוי. אני חושב שיש פה משהו שדופק את העכברים אחד אחד. למישהו יש רעיון? (חלונות XP). תודה, גיא.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כפי שכתוב בכותרת מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך ישן (כלומר המעבד הוא i3 8100 אבל הכרטיס מסך הוא AMD HD6870) עם הכרטיס המובנה של אינטל הכל עובד פיקס, עם הכרטיס של AMD זה עובד סבבה ב- SAFE MODE או כשהוא DISABLED (קרי בלי דרייברים של AMD בתכלס) וכמובן שרואים הכל לפני שהווינדוס עולה. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש נקי וכו' באמצע ההתקנה של הדרייברים (אחרי הניקוי המלא עם התוכנה שלהם שמסירה נקי והכל) המסך שוב פעם ניהיה שחור וזהו. אני לא נמצא בארץ ואני עוזר לבעלי המחשב מרחוק אבל הדרכתי אותם עד כה בכל תהליך האבחון. לא רוצה לסבך אותם עם להביא עוד כרטיס מסך כרגע רק בשביל הבדיקה (כי הרי זה מה שאני הייתי עושה) אם אפשר להמנע מזה מהסיבה הזו. האם יש לכם עוד רעיו…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, באמצע שימוש במחשב המסך נהיה מעוות (תראו תמונה) וכמה שניות אחרי זה מפסיק גם הסאונד ... זה לא קשור להארד דיסק וגם לא לזכרונות (שניהם עברו בדיקה) ... אז מה לע**** יכולה להיות הבעיה ?? אני כבר משתגע לגמרי ! איך מאתרים מאיזה חלק הבעיה ? (נותרו רק הכרטיס מסך, הלוח אם והמעבד) .. [לא נראה לי שזה בעיית תוכנה] כל הטמפ' של המחשב בסדר והביוס מכוון על fale safe ... תודה לכל העוזרים, דור [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה! ניסיתי להתקין 4 ג'יגה (2 ג'יגה כל אחד מהם) למחשב הנייד שלי והמחשב שלי עולה ללא מסך. שמתי רק אחד מהם, כרגע יש לי 2 ג'יגה וזה עובד יפה. יש לי מערכת הפעלה ווינדוס XP. מישהו יודע למה זה קורה? ומה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שיש איזושהיא שיטה שאפשר לצרוב קצת יותר ממה שרשום על הדיסק עכשיו יש לי סרט שהוא 750 מגה ורציתי לשאול איך אפשר לצרוב את זה על דיסק של 700? ומה הכמות הסופית של מגה שאפשר לצרוב על דיסק? אם יש כזאת דרך מישהו יכול לספר לי עליה איך עושים את זה? נ.ב. אני משתמש בנרו 6 תודה רבה לעוזרים.. זה ממש דחוף לי אז אשמח אם תענו בהקדם
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי מסך חדש, פחות משנה פתאום יש פס ורוד ולא בכל מקום שאני נמצאת, למשל באתרים הוא לא מופיע בעיקר בתוכנות לייטרום פוטושופ וכו.. האם אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מחשב לשימוש משרדי\אינטרנט בחנות RSM , סניף ת"א - מפרט המחשב למטה. התקנתי עליו Windows7 ביט 32 עם כל העידכונים. אנטי וירוס חינמי של AVG. הוא עבד יום אחד ולמחרת קיבלתי מסך כחול והוא לא עלה יותר. :s05: נסיונות ההתקנה מחדש גם לא צלחו - נתקע בזמן העתקות הקבצים מה-DVD. כיביתי אותו מספר פעמים ובפעם החמישית הצלחתי להתקין מחדש. רציתי לציין שמרגע ההדלקה הראשון הכונן הקשיח עבד יותר ממה שנראה סביר (ומעט יותר רועש ממה שאני רגיל) גם כשהמחשב היה במצב IDLE - ז"א לא הרצתי שום דבר. עתה אני שומע את הכונן עובד בפולסים כל 7-5 שניות. הרצתי בדיקות של windows לזיכרון וכונן קשיח והכל תקין. מאז הוא נתקע לי שוב פעמיים-שלוש (מאט ונעצר ללא מסך כחול) אך איתחול ולעיתים restore ש…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייח שלי לא מתכבה. כאשר אני מכבה את המחשב הוא יוצא מהווינדוס, אך לפתע מופיע החלון הכחול הבא והמחשב נדלק: חיפשתי כל מיני פתרונות לשגיאה באינטרנט - ללא הועיל. מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7. מבחינת חומרה: מעבד INTEL CORE I5 760 לוח אם GIGABYTE P55-USB3 זיכרון 4 סטיקים של 2GB כל אחד כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT220 (את נתוני החומרה לקחתי מ-CPU-Z) אשמח לעזרה עריכה: זה מה שכתוב ב-PROBLEM DETAILS של ווינדוס כשהמחשב עולה חזרה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional informati…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
[boot from USB] [הפעלה דרך ה- Boot Menu] שלום, 1. האם ניתן ליצור מערכת הפעלה Windows על התקן נייד (כדוגמת דיסק-און-קי), כך שתפעל על כל מחשב מכל יצרן PC? פעם על Dell פעם על Toshiba פעם על Sony וכו'...? 2. האם זה מחייב להתקין מחדש את מערכת ההפעלה על ההתקן הנייד או שניתן גם להעביר מערכת הפעלה קיימת על כל התוכנות והתוכן שלה? 3. באיזה אמצעי אחסון מומלץ להשתמש למטרה זו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ספק כוח 230W מספיק בשביל AMD 1800, CDROM , 2XHD ? האם יכול הגרם נזק לחומרה אם אני אנסה להפעיל את המחשב הנ"ל על ספק כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כחודשיים וקיבלתי את הרמקולים הכי זולים שיכולים להיות... (בלי שום דיסק או דיסקט עם דרייברים) עבדו מצויין. פתאום היום אני מדליק את המחשב והוא אומר שהוא לא מוצא את הדרייברים ושאני צריך לאנסטל אותם מכונן שאין לי.... הרמקולים של חברת soundmax ה"מהוללת"... SoundMax Integrated Digital Audio (MSI 865PE Neo2) PCI באתר שלהם לא מוסבר כלום ואין שום דרייברים או שאולי יש ואני סתם סתום.... למה דרייברים בכלל נמחקים? איך אני אומר לאנסטל כאלה חדשים... (כבר עשיתי ריסטרט למחשב...)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים יש לי תקלה במקלדת במחשב נייד מסוג hp pavilion g6 ישנם מקשים שאינם מגיבים כשאני מחבר מקלדת נוספת היא עובדת תקין אז חשבתי שהתקלה נמצאת במקלדת עצמה פירקתי את המקלדת ניקיתי אותה קצת וחיברתי וכרגע יש כפתורים לדוגמא אנטר שרושם לי 0 מה לדעתכם התקלה? בתודה חן
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, ושבת שלום. אני עובד רוב היום מחוץ לבית ואני חייב לחבר את המחשב הנייד לאייפון בשביל אינטרנט. מצאתי מחשב ישן פירמטתי אותו לווינדוס XP Pro Service Pack 3. כשאני מנסה לחבר גם דרך יואסבי וגם דרך הWifi את המחשב לאייפון. הצג שעל האינטרנט נתקע בײמחפש כתובת IPײ באייפון הוא מראה שהוא מחובר אבל במחשב לא. סוג המחשב compaq nc6120 מה עושים? תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את הלוח החדש שלי (945P S-3). הרכבתי את המחשב והפעלתי, עבד מעולה. רצתי להתקין Windows - אך נתקלתי בבעיה: לאחר טעינת כל הדריברים בהתחלת ההתקנה, כשרשום "Setup Starting Windows", מופיע מסך כחול. (0X000000A5). ניסיתי להסיר פלופי, להעביר סלוטים לכרטיס מסך וכו'.. שום דבר לא עזר. השגיאה מדברת על בעיה ב ACPI. לינק לכתבה במיקרוסופט: http://support.microsoft.com/kb/314830 מפרט: Intel Pentium D 2.8Ghz 805 Gigabyte 945P-S3 Reversion 1.0 Twinmos 512MB * 2 DDR2 667Mhz ATI 3D RAGE * בקשר לכרטיס מסך, מסתבר שהכרטיס שלי (7600GS) נאבד בדואר, אז אני משתמש בכרטיס PCI ישן :-X (יש מצב שזה הבעיה?) אשמח לעזרה, אני כבר מיואש :-\
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדובר בלפטופ של דל שכבר יצא מהאחריות (בן 3.5 שנים) אבל תפקד בצורה מעולה ובאמצע שימוש שגרתי נכבה ומאז לא מגיב. שמתי לב שהשנאי של המטען נכבה גם הוא ומכיוון שיש לחברה שלי לפטופ דומה ניסיתי את המטען שלה אך ברגע שחברתי אותו גם השנאי שלה נכבה. ברגע שניתקתי את המטען מהשקע וחיברתי חזרה הוא חזר לעבוד, כנראה שהמחשב מקצר. ניסיתי אותו הדבר כאשר הבטרייה לא מחוברת אך המטען שוב נכבה. לפי התיאור למעלה אפשר להבין מה הבעיה או זה יכול להיות כל דבר? אם כן מה לדעתכם העלות של תיקון המחשב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כל כמה דקות מופיע הודעה של עליית מתח ביציאת רכזת לא יודע מה זה אומר כך זה ניראה מצורף קובץ תמונה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נעלמו לי פתאום הכונן דיסקים (שהוא גם קורא DVD) והצורב גם נעלם וכרגע אני רואה רק את הכונן HD שלי. רציתי לדעת מאיפה אוכל להביא דרייברים לצורב LG וגם לכונן דיסקים + DVD של LG? תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לצרוב קובץ בפורמט ISO בגודל 8.03 גיגה בצורב DVD שתומך כמובן ב-DL , אני מכניס דיסק ולוחץ BURN והוא מעלה לי הודעה שחסר 76 מגה לדיסק האופטי ,מה עושים איך אני אוכל לצרוב אותו ? הצורב הוא LG והדיסק האופטי מתוצרת SILVER LINE, אני מעלה תמונה של ההודעה, וסימנתי בחץ בתמונה איפה שרשום שחסר 76 מגה לביצוע הצריבה , בנוסף רואים את זה בחלונית הקטנה של ההודעה במרכז התמונה שחסר מקום בדיסק האופטי ,מה עושים ? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד טוב לגרפיקה [עלה 5.5] עם מעבד של NVIDIA 960M המחשב הגיע מוכן עם ווינדוס 10 וכל הדרייברים מותקנים כעת רציתי לדעת האם הפוטושופ מוגדר טוב מבחינת המעבד כי אני רואה שהוא משתמש במעבד של אינטל הבסיסי ולא של NVIDIA השאלה האם אכן כן? וא''כ, איך משנים את זה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב כל כמה דקות מתכבה לגמרי ונלדק מחדש. מתכבה ממש כמו שלוחצים על ה power כמו בקצר חשמל נגיד ואז נדלק מחדש לבד. מה זה יכול להיות ? גם בדקתי ואין קבצי mini dumps ? אז זה לא בעיית תוכנה או וירוס ? יכול להיות שמשהו בבית עושה לי קצר ומכבה את המחשב ? מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי , יש לי ספק כח פשוט כתוב עליו SOLID ב 12V קראתי שרשום 27.5A מסילה אחת 500W במקום לעבוד עם הכרטיס גרפי מעבד רציתי לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס של NVIDIA כדי לעבוד עם 2 מסכים במקביל הכרטיס מסך 107 W המעבד 55 W סה"כ 162W זאת אומרת לא משנה איזה ספק כח אני אשים 162W הוא אמור לתפוס יש לי 2 כוננים קשיחים , DVDRW , זכרונות לוח זה לא אמור לקחת הרבה W סה"כ 200W גג . 162W חלקי 12V יוצא 13.5 A אמפר בהנחה שה 27.5 שלי לא הכי יציב וזה 20 או 15 A אני עדיין באיזור הנכון , אני עדיין מפחד להתקין את הכרטיס מסך עם הספק כח הזה יש סיכון ? ה 107W זה במאמץ במשחקים נכון ? אני אשתמש בכרטיס אך ורק לאינטרנט וסרטים אז אני מאמין שהכרטיס מסך לא יגיע ל 107W אפילו פחות
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי כרטיס רשת חדש במחשב, ומא הכרטיס קול והכרטיס רשת המובנה על הלוח הפסיקו לעבוד, והכרטיס שהתקנתי גם הוא לא ממש עבד. הוצאתי את הכרטיס החדש, ועדיין הכל היה מחורבש. איפסתי את הביוס, וזה לא עזר. הכרטיסים שמחוברים מקבלים מתח ונדלקים כאני מחבר להם כבל... פירמטתי והתקנתי מחדש (הכרטיס היה מחובר בזמן ההתקנה ), ושום דבר לא עזר. הכרטיס רשת מוצג כלא עובד עקב CODE 12, בטענה שאין מספיק משאבים. הכרטיס קול מוצג כלא עובד עקב CODE 10, THIS DEVICE CANNOT START. חיפוש קליל העלה משהו על IRQ חופפים בין התקנים, אין לי שמץ מה לעשות עם זה. לפני שאני מפרמט שוב עם הכרטיס רשת מחוץ למערכת, יש לכם הצעות למה לנסות? המערכת: P4 williamette 1.5ghz ASUS p4t-m sound card: terratec dmx…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-