תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב נייד טוב לגרפיקה [עלה 5.5] עם מעבד של NVIDIA 960M המחשב הגיע מוכן עם ווינדוס 10 וכל הדרייברים מותקנים כעת רציתי לדעת האם הפוטושופ מוגדר טוב מבחינת המעבד כי אני רואה שהוא משתמש במעבד של אינטל הבסיסי ולא של NVIDIA השאלה האם אכן כן? וא''כ, איך משנים את זה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי כונן קשיח של חברת MAXTOR למחשב הבעיה היא כזאת כל פעם שאני עובר אתר או עושה פעולה עם המחשב הכונן עושה רעש כאילו דיסק קשיח ישן של גיגה לא מבין את זה בהתחלה חשבתי שזה חוסר במשאבים ושהמשאבים נלקחים מהכונן הקשיח [ זיכרון וירטואלי או זיכרון פנימי ] אבל קשה לי להאמין כי יש לי 512 MB שם שעובדים גם ב DUAL למרות שאין ממש קשר , יכול להיות שהכונן הקשיח פגום ? ועוד משהו מה ההבדל בין זיכרון וירטואלי לזיכרון פנימי מגה בופר שיש בכונן הקשיח זה מבלבל אותי תודה
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב, היום שאני בא להדליק את המחשב הוא נדלק מתחיל לעשות צליל מוזר כזה שחוזר על עצמו איזה 6 פעמים ואז יש ביפ ארוך מהלוח אם. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך samsung t220 שהשבוע התחיל לעשות בעיות. הוא נכבה ונדלק כל הזמן. זה פשוט משגע. הבנתי שהפיתרון די פשוט בעזרת החלפת איזה קבל או משהו כזה... מישהו יכול להסביר איך בידיוק עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן נהרס לקרובה שלי הדיסק הקשיח הישן(WD800BB-88JHC0) במחשב הישן שלה שהיה מחובר בכבל IDE וחיבור חשמל של מולקס 4 פינים מהספק, ומכיוון ששמתי לב שלוח האם(PM8M3-V) תומך בSata קניתי מתאם(מולקס 4 פינים לחשמל של Sata), כבל Sata מלוח האם לדיסק הקשיח וגם דיסק קשיח ST3250318AS. עכשיו מאז שחיברתי את הדיסק הקשיח החדש וניסיתי לפרמט היה כתוב לי שאין לי דיסק קשיח מחובר ולפני שבכלל הגעתי לקטע של הפירמוט אז ראיתי את המסך הבא ואחרי שלחצתי Tab הגעתי לפה עכשיו אין לי שום צורך במערך של Raid מאחר ויש לי רק דיסק קשיח אחד ואין לי מושג איך לשנות למערך אחר כדי שאני יוכל לפרמט? בביוס הדיסק הקשיח מוגדר כIDE Secondary Master ואני לא יודע איך להפוך אותו לIDE Primary Master?? תודה …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים יש לי תקלה במקלדת במחשב נייד מסוג hp pavilion g6 ישנם מקשים שאינם מגיבים כשאני מחבר מקלדת נוספת היא עובדת תקין אז חשבתי שהתקלה נמצאת במקלדת עצמה פירקתי את המקלדת ניקיתי אותה קצת וחיברתי וכרגע יש כפתורים לדוגמא אנטר שרושם לי 0 מה לדעתכם התקלה? בתודה חן
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני נכנסת ל-BIOS ומסמנת את CD-ROM ומפעילה מחדש את המחשב ע"מ שישאב משם את הווינדוס והוא לא מתייחס (המחשב ממשיך כרגיל...) למרות שניסתי גם דרך דיסק און קי ה-BIOS לא מתייחס אשמח לכל עזרה בנושא
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נעלמו לי פתאום הכונן דיסקים (שהוא גם קורא DVD) והצורב גם נעלם וכרגע אני רואה רק את הכונן HD שלי. רציתי לדעת מאיפה אוכל להביא דרייברים לצורב LG וגם לכונן דיסקים + DVD של LG? תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי win7 32bit השעה כל הזמן מישתבשת\מתאפסת ל 2/1/2003 אני מחזיר את זה וכשאני מדליק את המחשב יום למחרת זה שוב מיתאפס וזה חוסם לי אתרים... התקלה בערך כמה חודשים ככה... יש לי גם כמה בעיות את הביאוס ההגדרות כל פעם נימחקות שם... כל פעם שאני מדליק את המחשב אני לוחץ על F1
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עידכנתי את הביוס ועידכון מופיע בפוסט השאלה אם צריך לעשות איזהשהוא איפוס שכל העידכונים וכו' וכו' יעבדו . הלוח הוא של ABIT . IS7-E
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שהתגברתי על הבעיה הקודמת עם הפלופי יש בעיה חדשה אני מתקין את הדרייברים של הSATA ומגיע למסך שבו יש שלוש אפשרויוית SETUP WINDOWS REPAIR ויציאה אני לוחץ SETUP WINDOWS (אנטר) ואז עולה לי מסך כחול עם שגיאה והדבר היחיד שאני יכול זה לעשות ריסט ממה זה נובע? מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, באמצע שימוש במחשב המסך נהיה מעוות (תראו תמונה) וכמה שניות אחרי זה מפסיק גם הסאונד ... זה לא קשור להארד דיסק וגם לא לזכרונות (שניהם עברו בדיקה) ... אז מה לע**** יכולה להיות הבעיה ?? אני כבר משתגע לגמרי ! איך מאתרים מאיזה חלק הבעיה ? (נותרו רק הכרטיס מסך, הלוח אם והמעבד) .. [לא נראה לי שזה בעיית תוכנה] כל הטמפ' של המחשב בסדר והביוס מכוון על fale safe ... תודה לכל העוזרים, דור [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנה בערך עם מעבד I5 3.2GHZ אתמול באתי להיכנס למשחק וראיתי שהוא נתקע קצת כשנכנסתי למנהל משימות ראיתי שהשימוש במעבד עומד על 100% ניסיתי לסגור את כל התוכניות שעל המחשב וגם עשיתי ריסטרט אבל עדיין הוא מראה 100 אחוז עשיתי סריקות של רוגלה ווירוסים המחשב לא מצא כלום (יש לי נורטון מקורי וMalwarebyte ) בדקתי את הטמפרטורות של המעבד והן רגילות. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? ד"א יש לי ווינדוס 7 אם זה משנה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, אני מנסה להתקין XP על מחשב חדש ומשום מה הוא "לא מוכן" לקבל שום מערכת הפעלה שהיא לא ויסטה. ה Boot לדיסק עולה מצויין, יוצר מחיצות, בוחר באיזה להתקין הכל טוב ויפה. זה מבצע פורמט ראשוני + העתקת קבצים כרגיל ואז מאתחל את המחשב כדי להמשיך בהתקנה. עכשיו כאשר זה מגיע לקטע בו רשום press any key to boot from CD אני עוזב את זה כמובן כדי שזה ימשיך את ההתקנה, אבל לא! המסך קופא ועליו מופיעים ריבועים צבעוניים פזורים באופן רנדומלי. תמונה להמחשה (פה יש רק 2, בדר"כ היו 6-7 פזורים על כל המסך) http://i35.tinypic.com/dq0mqt.jpg ניסיתי להתקין 3 גירסאות שונות שעבדו על המחשב השני ככה שזה לא יכול להיות בעיה בדיסקים. XP SP2 מקורי שיש לי מהמחשב הקודם. XP 64bit XP SP3 ניסיתי להתקין את שלושתן …
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב יש לי לוח אם שתומך ב DOUL DDR יש לי כבר 256-2700 ש\חברה לא ידועה וקניתי 256-2700 DDR של GAIL אז עכשיו אני מתקין את הכרטיס זיכרון החדש של גיל וזה פשוט לא מזהה לי אותו......! ניסיתיי לשים את הכרטיס בשני הסולוטים אבל לא משה הלוח אם שלי NFORCE 2 ALBTRON אז מה אני עושה שזה יזההה??
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כחודשיים וקיבלתי את הרמקולים הכי זולים שיכולים להיות... (בלי שום דיסק או דיסקט עם דרייברים) עבדו מצויין. פתאום היום אני מדליק את המחשב והוא אומר שהוא לא מוצא את הדרייברים ושאני צריך לאנסטל אותם מכונן שאין לי.... הרמקולים של חברת soundmax ה"מהוללת"... SoundMax Integrated Digital Audio (MSI 865PE Neo2) PCI באתר שלהם לא מוסבר כלום ואין שום דרייברים או שאולי יש ואני סתם סתום.... למה דרייברים בכלל נמחקים? איך אני אומר לאנסטל כאלה חדשים... (כבר עשיתי ריסטרט למחשב...)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לפני כשנה קניתי מחשב חדש, ובחודשים האחרונים יש לי בעיה שהוא לא מצליח לזהות לי כונני DOK שיש לי בבית - המדובר בשני כוננים שונים, שעובדים במחשבים אחרים אך לא עובדים במחשב שלי. כשאני מחבר או שלא קורה כלום או שהוא מודיע את השגיאה הזו של חיבור USB שהוא לא מזהה. ניסיתי מספר יציאות שונות של USB - אותו הדבר בכולם. לצד זאת, יש לי כונן קשיח חיצוני חדש שמחובר אליו ועובד תקין, כמו גם כונני USB אחרים של חברים שניסיתי שעובדים. כאילו יש בעיה רק עם 2 הכוננים האלה. שניהם עבדו בעבר על המחשב הזה, ואז קרה משהו שפשוט מסיבה כלשהי גרמה למחשב להפסיק לזהות אותם (שוב: הם כן עובדים במחשבים אחרים). יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, ושבת שלום. אני עובד רוב היום מחוץ לבית ואני חייב לחבר את המחשב הנייד לאייפון בשביל אינטרנט. מצאתי מחשב ישן פירמטתי אותו לווינדוס XP Pro Service Pack 3. כשאני מנסה לחבר גם דרך יואסבי וגם דרך הWifi את המחשב לאייפון. הצג שעל האינטרנט נתקע בײמחפש כתובת IPײ באייפון הוא מראה שהוא מחובר אבל במחשב לא. סוג המחשב compaq nc6120 מה עושים? תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אני פונה אליכים לאחר נסיונות רבים לשקם את המחשב אך ללא הצלחה! יש לי פנטיום 4 3ג 512 לוח אם של גיגהבייט GA81G1100 עם 512 זכרון! העניין הוא שאני מדליק את המחשב ולא רואה תמונה!!! כל המאווררים דולקים,כולל של המעבד כל ההארדיסקים תקינים ועובדים אבל אין תמונה! הייתי בטוח שהלוח אם נדפק אך לא כך המקרה החלפתי אותו היום בחדש אך עדיין לא עובד מה שמשאיר את המעבד והכרטיס מסך שגם אותם בדקתי והם תקינים במחשב אחר למישהו יש רעיון???דרך אגב גם היציאה לסמך און בורד אינה מוציאה תמונה! וכן מיותר להגיד שהמסך תקין!!!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייח שלי לא מתכבה. כאשר אני מכבה את המחשב הוא יוצא מהווינדוס, אך לפתע מופיע החלון הכחול הבא והמחשב נדלק: חיפשתי כל מיני פתרונות לשגיאה באינטרנט - ללא הועיל. מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7. מבחינת חומרה: מעבד INTEL CORE I5 760 לוח אם GIGABYTE P55-USB3 זיכרון 4 סטיקים של 2GB כל אחד כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT220 (את נתוני החומרה לקחתי מ-CPU-Z) אשמח לעזרה עריכה: זה מה שכתוב ב-PROBLEM DETAILS של ווינדוס כשהמחשב עולה חזרה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional informati…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. דסקטופ חדש. קרס עם מסך כחול. הורדתי את wincrashreport היעילה. הנה התוצאה. השאלה: האם למישהו יש מושג איך אני מטפל בעניין זה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL WFP2007 וממנו יוצא חוט USB למחשב ככה שהכניסות USB במסך יעבדו . מחובר למסך המקלט של העכבר והמקלדת ומידי פעם זה פשוט לא מגיב...מוציאים ומכניסים את החוט USB חזרה למקומו והופ הכל שוב עובד..והחוט הוא די חדש ממה יכולה להיות הבעיה?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול רציתי לסדר מבפנים את המחשב, אז הוצאתי את דלת המארז, שמתי אותה על הכיסא ומרוב טיפשות ישבתי עליו ועל הדלת בעצם. ישר קמתי וראיתי שכל הדלת התעקמה, הצלחתי קצת לישר אותה אבל מלמעלה היא עדיין עקומה ודלת המארז בקושי נסגרת. אני הצלחתי לסגור אותה, אבל אחרי 5 דקות של ניסיון וגם נשאר עדיין כזה פתח כי הדלת התעקמה רציתי לשאול אם יש כזה דבר לקנות רק דלת למארז? לא עוד מארז רק דלת? הנה המארז שיש לי: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=442&catcode=23 למרות המחיר הזול שלו הוא די טוב, אבל החיסרון היחידי שיש לו זה שהוא מתעקם מהר, כמו פלסטלינה. ישבתי על הדלת בקושי והיא כבר התעקמה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במחשב, כבר יותר מחודשיים, אומנם היא לא מפריע לי לכלום (לפחות לא ששמתי לב) אבל החלטתי שנמאס וצריך להיפתר ממנה! בקיצור הבעיה היא כזאת, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, עולה לי הודעה בסיגנון הזה : אז הלכתי לחפש את הקובץ הזה, ואכן מצאתי, אז ביקשתי מחבר שלי שיש לו מערכת כמו שלי(אקספלורר 6 וחלונות ME) שישלח לי את הקובץ הזה, ואני אחליף את שלו (שכנראה לא פגום) בקובץ שלי... בקיצור ככה עשיתי וזה לא ממש עזר. אז מה אתם מציאים לי לעשות? איך לטפל בבעיה המרגיזה שמציקה לי בכל פעם שאני מדליק את המחשב? בתודה מראש, גל הקוף התאילנדי !
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אז קניתי עכבר ומקלדת של מיקרוסופט רגילים(לא אלחוטייים!) ולפעמים קורה שכשאני לא נוגע בעכבר קצת זמן והיד שלי ק מונחת עליו, פתאום הסמן מתחיל לזוז לאיזה שהוא כיוון מסויים לאט לאט, לא קפיצות ענקיות! אך יש גם את הבעיה של הקפיצות הענקיות, זה לא קורה הרבה, אך זה קורה כשאני משתמש פשוט בעכבר, כשאני מזיז אותו, פתאום הוא קופץ לצד השני של המסך... בדקתי בקצב התנועה של העכבר, זה לא זה... הדרייבר המותקן הוא הדרייבר שקיבלתי עם המקלדת והעכבר +התקנתי על זה דריבר מהאתר של מיקרוסופט... זה עדיין קורה.. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-