עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shimon360,

ככה קנייתי לפני כמה ימים כרטיס זיכרון של חברת קינגסטון. נפח : GB2 מהירות : PC 5300 667MHz DDR2 במחשב יש לי כרגע 512MB ויש לי פינים פנויים, השאלה היא האם ההתקנה של הכרטיס יש לה דרך מיוחדת או פשוט להוציא את ה-512 ולהכניס את הכרטיס החדש? תודה רבה , שמעון.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. הפעלתי היום את המחשב השני בבית (שמפרטו בצד), והוא נתקע בזמן ה boot על press any key to boot from CD (שהיה ריק בזמן הזה), ריסטטי את המחשב, קפצה הודעה bios update failed, ומאז המחשב נדלק (מאוורים מסתובבים) ואחרי כמה שניות נכבה, וחוזר בלופים, אין תצוגה על המסך ואין ציפצופים מהלוח . לא ניסתי לעדכן את הביוס, והכונן DVD היה ריק (גם לא היה מחובר USB שיכול לעדכן או משהו כזה) ניסתי לאפס ביוס, לא עזר. החלפתי ספק, גם לא עוזר ניסתי כול מיני קומבינציות (סטיק אחד של זיכרון, בלי זיכרון, בלי ברטיס מסך, בלי HDD והכונן DVD), אותה תוצאה כול הזמן

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. נקנה לפני כ4 חודשים הדלקתי אותו מקודם והוא עושה רעש מאוד חריג לפעמים הוא ממש משמיע רעש כמו אגזוז של אוטו מירוץ וזה מדאיג אותי.. מה הפיתרון?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by yosda-boy,

היי, יש לי בעיית לגים במשחקים מחשב, יש לי ראוטר של Edimax וגם כרטיס רשת של Edimax ובמשחקים יש לי קפיצות פינג (לשנייה עולה ואז יורד, מידי פעם גם עולה לאיזה 20 שניות לפינג 600-800). כשאני עושה בדיקת מהירות אינטרנט בSpeedTest כתוב 12 מגה בדיוק כמו שאני אמור לקבל מהספקית בזק בינלאומי. חשוב לציין שאחי שיש לו מחשב עם כרטיס רשת מסוג אחר שמחובר לאותו ראוטר בדיוק ואין לו לאגים בכלל או בעיה כלשהיא. לדעתי זה הכרטיס רשת שלי שמשהו נדפק בו, אבל זה מוזר שזה מראה שמהירות האינטרנט נקלטת במלואה. חסר רק כרטיס מסך GeForce 7800GTX Windows 7 Ultimate 64-bit Gigabyte P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 Memory 2G RAM

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, לפני שנה וכ- 3 חודשים רכשתי עבור אבי חלקים אלו הכולל: AMD Barton 2500+ Epox 8rda+ OCZ Premier 512/400 לאחר הרכבה גיליתי כי לא ניתן להתקין Windows XP על המערכת למרות שגרסאות אחרות ניתן (למשל 98SE). ישר חשבתי על בעיה בזיכרון ואכן היו שגיאות ב- Memtest וביקשתי החלפה לזיכרון. הזיכרון הוחלף לדגם תואם של Twinmos וה- XP הותקן בהצלחה. למרות זאת, מדי יומיים- שלושה עלו מסכים כחולים אך לא ייחסנו להם חשיבות כלשהי. אתמול החלטתי לעשות סדר והעלתי שוב Memtest שטען ששוב יש שגיאות בזיכרון. לכן, למיטב הבנתי, יש בעיה או במעבד או בזיכרון, נכון? שני הרכיבים עדין באחריות אך אינני יודע מה לעשות שכן החנות שממנה קניתי את החלקים רחוקה ממני מאד וחבל סתם לשלוח דברים בדואר עד לשם. אם מישהו…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by eladbu,

טוב אני פונה אליכים לאחר נסיונות רבים לשקם את המחשב אך ללא הצלחה! יש לי פנטיום 4 3ג 512 לוח אם של גיגהבייט GA81G1100 עם 512 זכרון! העניין הוא שאני מדליק את המחשב ולא רואה תמונה!!! כל המאווררים דולקים,כולל של המעבד כל ההארדיסקים תקינים ועובדים אבל אין תמונה! הייתי בטוח שהלוח אם נדפק אך לא כך המקרה החלפתי אותו היום בחדש אך עדיין לא עובד מה שמשאיר את המעבד והכרטיס מסך שגם אותם בדקתי והם תקינים במחשב אחר למישהו יש רעיון???דרך אגב גם היציאה לסמך און בורד אינה מוציאה תמונה! וכן מיותר להגיד שהמסך תקין!!!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Mike_Shinoda,

היי, כפי שכתוב בכותרת מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך ישן (כלומר המעבד הוא i3 8100 אבל הכרטיס מסך הוא AMD HD6870) עם הכרטיס המובנה של אינטל הכל עובד פיקס, עם הכרטיס של AMD זה עובד סבבה ב- SAFE MODE או כשהוא DISABLED (קרי בלי דרייברים של AMD בתכלס) וכמובן שרואים הכל לפני שהווינדוס עולה. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש נקי וכו' באמצע ההתקנה של הדרייברים (אחרי הניקוי המלא עם התוכנה שלהם שמסירה נקי והכל) המסך שוב פעם ניהיה שחור וזהו. אני לא נמצא בארץ ואני עוזר לבעלי המחשב מרחוק אבל הדרכתי אותם עד כה בכל תהליך האבחון. לא רוצה לסבך אותם עם להביא עוד כרטיס מסך כרגע רק בשביל הבדיקה (כי הרי זה מה שאני הייתי עושה) אם אפשר להמנע מזה מהסיבה הזו. האם יש לכם עוד רעיו…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Orreu65,

שלום יש לי כרטיס מסך Nvidia GTX 1060 6gb עם יציאות HDMI 2.0 ו DP 1.4 אני מחבר שני מסכים לכרטיס הראשון סמסונג Q7F דרך HDMI 2.0 שפועל ב 60 HZ השני pilot 50" 4K דרך DP 1.4 עם מתאם אקטיבי dp 1.4 to hdmi 2.0 60hz קישור לאיביי למתאם (כמובן ששני המסכים מחוברים דרך כבל HDMI 2.0) המסך של הפיילוט משום מה עובד רק על 30HZ ועד לאתמול עבד על 60 HZ . מה שניסיתי עד עכשיו : * להסיר ולהתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש (הדרייבר הכי עדכני) * להחליף את היציאה של המסך מ 1.4 DP ל HDMI 2.0 בכרטיס מסך בלי מתאם * לשנות HZ דרך ההגדרות תצוגה של WINDOWS 10 ( לא מופיע יותר מ30HZ) דרך הלוח בקרה של NVIDIA האפשרות לבחור קצב רענון נעול בכלל …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. בתמונה שצירפתי איך זה יתכן? זה חייב להיות באג. יש לי : i7-8700K 16RAM 1070 GPU

10. שלום לכם, אולי זאת שאלה לא סטנדרטית. אבל אני ינסה להסביר. כשאני מריץ משחק ברקע (נבדק עם FIFA 15 ו-GTA V), כשאני עושה ALT + TAB, כל המחשב עובד לאט עם דיליי מאוחר מאוד. לצורך העניין כשאני כותב הודעה בצ'אט של GMail, אני מקליד את הכל, ורק אחרי כמה שניות הוא מציג לי תו ועוד תו, עד שהוא משלים את הכתיבה שלי.. וגם סתם שאני עובר בין דפים (טאבים. לא משנה בין כרום ל-FF) זה עובד בדיליי. יש לכם מושג למה זה ככה? (מפרט בצד)

11. Started by Morphine,

ההורדה אינה פיראטית! העניין הוא שאני יכול להוריד קובץ אחד כל 24 שעות. אם אשנה את כתובת הIP שלי אני אוכל להוריד כל פעם שהורדה אחת מסתיימת?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by anthrax88,

לוח אם מסוג asus p8z68 vlx זכרונות מסוג geil corsa 12800 cl 9 9 9 28 4giga X 2 הבעיה לפי דעתי התחילה לפני חצי שנה כשעדכנץי את הביוס שינמכתי את גרסת הביוס למה שהיה אז השבוע כבר חצי שנה המחשב מוציא ציפצופים שהוא לא מוצא את הזיכרונות אחרי הרבה ריסטים המחשב מוצא את הזיכרונות ונדלק (גם עכשיו אחרי ששינמכתי את הביוס) לפעמים הוא מוצא את הזיכרונות במהירות לא נכונה ניסיתי : לשים זיכרון אחד ולבדוק אותו בין כל הסלוטים, אותו הדבר עשיתי עם הסטיק השני. איפסתי את הביוס מיליון פעם איפסתי CMOS ניתקתי הכל למעט מעבד , זכרונות וספק כח ספק כח מסוג אנטק 500 וואט. ברגע שהמחשב עולה (אחרי מיליונים ריסטים) הוא מריץ את כל המשחקים הכי כבדים שיש, עובר בדיקות זיכרון וכו' ברגע שאני מכבה את המחשב לוקח…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by elon dror,

כבר כמה זמן שהרמקולים של המחשב שלי לא עובדים ואני לא מבין למה יש לי מסך L22H81 של mag והמסך מחובר למחשב בחיבור hdmi יש תמונה במסך אבל אין צליל!!! הרמקולים של המסך עובדים (שאני מעביר לטלוויזיה שומעים קול) וגם הכבל בסדר גמור. בדקתי ושום דבר לא מסומן על off בהגדרות שמע ואני לא מבין למה אין צליל עוד משהו נוסף: לפעמים שאני מדליק את המחשב יש רעש מהרמקולים כמו פצפוצים כאלו כאילו הכבל לא מחובר עד הסוף והם עוברים אחרי 10 שניות. אם מישהו יודע מה הבעיה או איך לפתור אותה שירשום בהקדם האפשרי. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. רכשתי 2 קונטרולרים של שיאומי בתקווה שאוכל לחבר אותם למחשב שלי ולהריץ אימולטורים עם משחקי PS1-2, N64 (יש לי עוד 2 של אקסבוקס עם USB) כי ראיתי מספר אנשים שעשו את זה ללא שום בעיה, אפילו עם 4. דוגמא אז מה שקורה בעצם זה שאני עושה PAIR לאחד מהם, הוא מתחבר ועובד מעולה. אני עושה PAIR לשני, הוא מתחבר לכמה שניות אפילו אפשר לראות שהוא מגיב על המחשב. ואז נכבה. לבד, מעצמו. עכשיו אם אני מחבר אותם בסדר הפוך אז שוב הקונטרולר שמחברים אחרון הוא נכבה אחרי כמה שניות (אז אפשר לשלול קונטרולר לא תקין) יש רעיונות מה זה יכול להיות, ולמה אני לא מצליח לחבר את שניהם בו זמנית? אגב, זה מחשב נייד - W10 התקנה נקייה. כרטיס רשת אלחוטי עם בלוטוס מובנה RTL8723AE …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by UltraV,

שלום, בשעה טובה הצלחתי לבנות את המחשב, כמובן עד שסיימתי לאסוף את כל החלקים רובם כבר ישנים אבל עדיין מצבי טוב! (התחלתי לקנות חלקים בפברואר). עד לחודש שעבר היה מותקן במחשב כרטיס של ATI בן שנתיים AGP אבל רק 8MB המחשב עבד תקין אבל משחקים חדשים לא היו רצים עליו.. ואז קניתי TI-4600 של CREATIVE (מחו"ל אין אותם בארץ...1900 ש"ח) לאחר ההחלפה התחילו תופעות משונות. כל פעם שניסיתי להריץ משחקים כמו Rangade המחשב היה מעיף אותי למסך כחול שהוא מתלונן על NV4_DISP.DLL או כל מיני הודעות אחרות כגון ההודעה שהוא מכבה את המחשב כדי לשמור עליו וכו' וכאשר המחשב היה עולה מחדש מופיע ההודעה שהנפילה היתה כתוצאה מבעיה בכרטיס מסך... למרות זאת במשחקים אחרים כמו WORLD CUP המחשב עובד כמו תותח גם ברזולוציו…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Shachar Balfour,

היי אז הלפטופ שלי החליט פתאום לא לעבוד עם ווייפיי. הכוונה שהוא בכלל לא נותן לי את האפשרות לחפש רשתות או לעשות איזושהי פעולה שקשורה לווייפיי בכללי. הוא מאפשר להתחבר רק עם כבל רשת. כרגע הוא מחובר בכבל לראוטר ועובד סבבה. חוץ מזה הטלפון שלי מחובר לווייפיי ועובד אז אי מניחה שהבעיה לא בראוטר.. זה קרה כבר פעם אחת לא מזמן ואז עשיתי איפוס רשת דרך הגדרות רשת ואינטרנט (אולי זה היה טעות?) זה עזר לו לחזור לתפקד עם ווייפיי אז, אבל עכשיו ניסיתי שוב וזה כבר לא עובד. גם ניסיתי לעדכן דרייברים וזה גם כן לא עזר. אשמח מאוד לעזרתכם!

17. מאז אני לא יכול להשתמש בכרטיס מסך שלי, אני כרגע שמתי GFORCE 2, על חריץPCI . מה אוכל לעשות ? האם דפקתי ל-לוח אם את ה- צי'פ ?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by leoleo,

רכשתי מחשב חדש, חיברתי אותו למסך הישן שלי ונראה כי המסך מהבהב/בוהק. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם אני במצב נואש ואין לי מושג מה לעשות יש לי מחשב נייד דיל אינספירון 5110 עם מערכת הפעלה ווינדוז 7 אולטימיט התקנתי לפני כיומים תוכנה בשם partion magic ובזמן שהתעסקתי עם שיניוי פורמט מ NTFS ל- FAT32 לדיסקונקי הבחנתי שמחיצת ה-D נעלמה שגודלה כ500 GB ונשארתי רק עם ה-C שגודלו 100GB והבחנתי שלכונן D האות נעלמה נסיתי לקבוע לו עם התוכנה את האות D בחזרה וכלום לא עזר אז עשיתי ריסט למחשב בתקווה שזה מה שיפתור את הבעיה..... רק שמאותו רגע של ריסט הווינדוז קורס ואני לא מצליח אפילו לראות מה רשום במסך הכחול שמופיע המחשב גם כן לא נכנס לסייף מוד... מה שהותיר את הריקאברי הרקברי לא עזר נסיתי לעשות שחזור מערכת וקפצה הודעת שגיאה..... לבסוף הבנתי שאין מנוס אילא לפרמט את המחשב כשהעלתי א…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב שלי. יש לי מחשב די חדש עם מפרט לא רע - אבל אני מרגיש שהוא קצת מקרטע לי - ואני רוצה לבדוק מה הסיבה. שמעתי על תוכנות כגון 3DMark06 Advanced ו PCMark05 Advanced - האם למישהו יש ניסיון בעבודה איתם? איפה אני יכול למצוא מדריכים שיסבירו בהם איך בדיוק לבצע את הבדיקות? האם אלה התוכנות המתאימות - או שאני צריך לחפש משהו אחר? תודה מראש, רם

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. רשום 66 מעלות ? זה נכון ? ורשום גם שהמעבד לוקח 84W זה נכון ? 84W זה תנור ! http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27478&processor=630&spec-codes=SL7Z9,SL8Q7

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by sub100,

שלום חברים, אבקש את עזרתכם. היום שמתי לב שכאשר אני ניגש להגדרה-'שנה הגדרות בקרת חשבון משתמש' , נפתח לי הודעת שגיאה לwindows אין אפשרות לגשת להתקן לנתיב או לקובץ שצוין. ייתכן ואין לך הרשאות מתאימות... ובכותרת: הנתיב של הקובץ.:UserAccountControlSettings.exe\C:\Windows\System32 אני צריך להיכנס לתוך הקובץ בתיקיה כדי לגשת להגדרות. יש לציין ששידרגתי לא מזמן ל-10 מישהו יכול לעזור לי? זה וירוס או משהו?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אתמול רציתי לסדר מבפנים את המחשב, אז הוצאתי את דלת המארז, שמתי אותה על הכיסא ומרוב טיפשות ישבתי עליו ועל הדלת בעצם. ישר קמתי וראיתי שכל הדלת התעקמה, הצלחתי קצת לישר אותה אבל מלמעלה היא עדיין עקומה ודלת המארז בקושי נסגרת. אני הצלחתי לסגור אותה, אבל אחרי 5 דקות של ניסיון וגם נשאר עדיין כזה פתח כי הדלת התעקמה רציתי לשאול אם יש כזה דבר לקנות רק דלת למארז? לא עוד מארז רק דלת? הנה המארז שיש לי: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=442&catcode=23 למרות המחיר הזול שלו הוא די טוב, אבל החיסרון היחידי שיש לו זה שהוא מתעקם מהר, כמו פלסטלינה. ישבתי על הדלת בקושי והיא כבר התעקמה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by zippobuyer1,

קודם כל תודה לכל מי שעונה ;D ;D ;D החלפתי למארז FULL TOWER GENERIC ויש לי בעיה כשאני מכבה את המחשב דרך הווינדוס רק המסך נכבה וכל שאר המחשב נשאר דולק! המאווררים / עכבר / הכל! למה זה?? ועוד דבר יש במארז חיבור כזה כמו ה LED של הHD וכל זה.. קטן לבן שכתוב P- וקטן ירוק שכתוב P+ ואין לי מושג לאיפה לחבר אותם? אולי זה זה? מישהו מתמצא בעניין זה? תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by amigamerlin,

שלום, קיבלתי לוח אם תומך שני מעבדי pga370 של MSI. הרכבתי עליו לא יותר מכרטיס המסך שבשימושי, סטיק זכרון שבשימושי וחיברתי אותו לספק הכוח שבו אני משתמש (300W). כשהדקלתי, הוא זיהה את המערכת, אבל אז נתקע. כיביתי את הספק והדלקתי שוב. בפעם השניה הוא לא עלה גם למסך הראשוני. שמתי לב שכרטיס המסך איכשהו קצת יצא, ובחוסר זהירות הכנסתי אותו פנימה כשהמחשב דלוק. המחשב כבה, ולא היה ריח של שריפה ושום דבר לא התחמם (מעבד,זכרונות וכרטיס המסך לא היו חמים למגע). הידקתי את הכרטיס, חיברתי את החיבור של מתג ההפעלה ללוח האם, אבל אני חושב שחיברתי הפוך - פין אחד היה של מתג ההפעלה ואחד של החיבור לספיקר או משהו כזה. בפעם הראשונה שלחצתי על המתג, המחשב דלק וגם נוריות הבדיקה שעל לוח האם, ופתאום, איזה רכיב …

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.