עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם יש לי שני מסכים אותם אני רוצה לחבר למחשב נייד, יש לי כניסה אחת של hdmi. ניסיתי לחבר את המסך השני באמצעות מתאם ל usb c אבל גיליתי שהוא לא תומך וידאו. איך אני יכול לבדוק אם המחשב נייד תומך בהוספת 2 מסכים שונים כך שסה"כ יהיה 3 מסכים ? לפני שאני מתחיל לקנות תחנת עגינה למשל תודה רבה לעוזרים

2. Started by aviv512,

בדקתי יציבות ב S&M, הגדרתי 100% למעבד ומשך זמן על LONG, באמצע הבדיקה קפץ warning: (בשלב של FPU) זה בעיה חריגה? או שלאפשר למתח לעבור את ה 12 V ?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  3. יש לי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA ל 7300GT בזמן שאני מנסה לעשות בדיקת יציבות לכרטיס מסך תוך 2 דקות בערך התוכנה קורסת וזה רושם לי על התקלה של ה "Send ו Don't send" כשאני עושה בדיקת יציבות למעבד זה מפסיק אחרי 3 דקות והמחשב נהיה סופר איטי וזהו לא קורה כלום. איך אני בודק את הכרטיס מסך? Far Cry היה נתקע לי כל 5 דקות או שהמחשב עשה ריסט. ניתקתי את הכרטיס ושמתי אותו מחדש ומאז הכל בסדר שמתי לב גם כשאני נוגע בכרטיס מסך בזמן שהמחשב עובד (לא בנקודה מסוימת, זה יכול לקרות מתישהוא אם אני נוגע הרבה) המחשב או שעושה ריסט, או שהמסך פשוט מתכבה או לא מגיב או שהצבעים נמרחים על המסך. כשהיה לי את ה Radeon 9600XT הייתה את אותה בעיה רק בלי שהמחשב נכבה או עושה ריסט הטמפ' של הכרטיס נעה בין 48-52…

4. שידרגתי לHD5850 והוספתי 4GB RAM ואני עובד עם enermax liberty 400w והכל עובד פיקס כל שאר המפרט שלי בצד, אבל אומרים לי שזה לא בסדר כי זה מתחת לW המומלץ. האם אפשר לעשות בדיקת מערכת לספק או משהו? כי כרגע אני יכול לשחק בלי לבעיות ואני מפחד לגורם נזק או משהו. בIDLE הוא 1.7A ובLOAD הכי גבוה הוא 50.1A.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by Hochdorf,

קניתי כבל כזה באיביי ולא מצליח לחבר את הנייד לטלוויזיה. בעצת מדריכים, בשלב ראשון אני רוצה לבדוק את תקינותו. האם בודקים זאת בחנות חשמל או שאני צריך להכנס לבית של אחד מחברי הפורום שמשתמש בכבל כזה ולנסות לחבר למערכת שלו את שלי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ziv124,

אין לי כותרת מתאימה ניסיתי להעביר בערך חח קיצר יש לי במחשב 3 כוננים ו2 הארדיסקים איך אני יכול לדעת איזה כונן שייך לאיזה הארדיסק? שאלה נוספת יש תוכנה לאיתור שגיאות בכוננים?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  7. יש לי RADEON X800 ואני הולך למעבדה עוד מעט לבדוק אותו אם הוא עובד פיקס איזה בדיקה להריץ לו? אני צריך משהו מקיף שסוגר את כל ה256 מגה שיש לו לא סתם בדיקת תצוגה...

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by daniel.segal,

שלום, רציתי לתסבירו לי כיצד אני בודק האם כרטיס הקול שמותקן במחשב שלי תומך ברמקולים בסאונד של 5.1\7.1 כיוון שהשדרוג קרוב אשמח לתשובה מהירה ועניינית

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by hagaym,

שלום רב לחברי פורום מי יודע איך אני אוכל לבדוק את הלוח האם האם הוא מקצר וגורם לשריפת חלקים כגון כרטיס מסך האם יש דרך לבדוק תקינות לוח אם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Dr.Drek,

אהלן. אז לפני כמה ימים התחילה לי בעיה שמופיעה ב EVENT VIEWER כל פעם שעושים ריסטרט: The device, \Device\Ide\IdePort0, did not respond within the timeout period. The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort0. הדבר מלווה בקרטוע סאונד בשמיעת MP3ים ובמשחקים... כמו כן, הבוט ב WIN2K לוקח משהו כמו 2.5 דקות.. הארד דיסק : Seagate 40 GB 7200 RPM. ב XP הייתה בעיה שעבד בPIO MODE. פרטמתי ועברתי ל 2000, ועכשיו עובד ב UDMA אבל עדיין יש את הבעיה!!! עשיתי לו בדיקת SEATOOLS, שלא מצאה דבר... מה עוד אפשר לעשות??? לוח אם: GIGABYTE GVT7XH. איך אני יכול לבדוק תקינות שלו??? נאמר בזיגזג, כי בדיקה של החלקים תערוך כשבוע, וגם תעלה 200 שקלים... מה באפשרותי לעשות בכל זאת בעצמי??? תו…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by ofir667,

שלום, כתבתי כאן לפני שבוע-שבועיים על כך שהמחשב שלי עושה רסטרט לעצמו ומביא לי את המסך boot failure ולפעמים עושה בעיות בשולחן עבודה.. על פי המסך שתיארתי לטכנאי בחברה הוא אמר שזה קורה לפעמים שלוח האם מתקשה "לקרוא" את כל הזכרונות.. יש לי לוח אם gigabyte z68x-ud3h-b3 ויש לי 16gb - ארבע סטיקים של ארבע. הוא הציע לי לשים שני סטיקים של 8.. אני לא מבין בזה כל כך, יש דרך לבדוק את התאימות של לוח האם והזכרונות? מה לעשות?

12. Started by p_q,

מחפש תוכנה שבודקת תקינות של לוח אם, זיכרון ומעבד שעובדות ב dos. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  13. Started by Nihility,

שלום לכולם, יש לי סטיק של 1GB DDR2 שאני די בטוח שהוא דפוק. כשאני עובד איתו, חלונות XP נתקעת על הזמן ועושה מסכים כחולים, מה שבינתיים לא קרה לי עם סטיק אחר (2 ימים, 7 שעות בינתיים). מה שמוזר זה שהזכרון עובר את MEMTEST בלי בעיות, עובר PRIME95 (המווווון שעות), עובר 3DMARK PCMARK וכו. אבל חלונות נתקעת איתו. ההודעת שגיאה של המסך הכחול זה משהו גנרי, לא ספציפי, אין דרייבר, אין כלום. מחיפוש בגוגל מצאתי שזה או "בעייה עם דרייבר" או "בעייה עם חומרה". באמת, תודה מיקרוסופץ... : (החלפתי את כל הדרייברים, אפילו התקנתי חלונות מחדש, הוצאתי והכנסתי כרטיסים, החלפתי דיסק קשיח, בדקתי חום וכו וכו וכו) בכל המקרה ההודעת שגיאה לא עזרה בכלום. אז כמובן שישר חשבתי על הזכרונות אבל הם עברו Memte…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by Rstech,

קניתי מחשב חדש אתמול המפרט בקצרה זה E6750 8800GT 2048-KINGSTON ASUS-P5KSE ספק 450 160-WD אני רוצה לעשות למחשב איזו שהיא בדיקה שאני אדע שהכל עובד כשורה סוג של אולי בדיקת מאמץ לראות אם הוא סוחב כמה שהוא אמור? מלמישהו יש משהו להציע? תודה יום טוב !

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  15. Started by boss,

בדיקת מהירות העלאה לא תקינה. לפני שדרוג 100 ל250 מגה עלאה היה מהירות תקינה. אחרי לא תקינה גם בדיקת מהירות וויפי תקינה ומחשב נייד אחרת תקינה. אולי חלונות 11 פרו את מהירות הגבלה. לא הצלחתי לפתור

16. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי זיכרון 2 גיגה מהירות 800 איך אני יכול לבדוק שהוא באמת תומך במהירות כזו? שאני בודק ב CPU Z הוא מראה לי מהירות 400

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by bati6,

אהלן, קניתי היום מחשב נייד חדש, וביקשתי 16 ג'יגה זיכרון, שמו לי בשני סלוטים 16 ג'יגה 8 ו8. אמרו שהזכרון הוא במהירות של 1600, וגם רשום להם את זה באתר. וכשאני בדקתי דרך שתי תוכנות cpu-z וspeccy הוא מציין שהמהירות של הזכרון הוא 786 משהו כזה. יכול להיות שעבדו עליי או שהכוונה שכל זכרון בנפרד הוא 786 וביחד זה 1600? תודה

18. שלום רב! אני רוצה לקנות מחשב נייד יד שניה עכשיו הבעיה שלי היא לדעת אם המחשב תקין! כדגומאה אני רוצה לבדוק אם הזכרונות טובים ושלא יעלו לי כל פעם את המסך הכחול המעצבן של הווינדוס ויעשו לי ריסטארט עכשיו אני לא יכול להגיד לבן אדם תן לי את המחשב ללילה אני רוצה לבדוק את הזיכרונות של הנייד ב memtest..... מה עושים ? יש פתרון חלופי? (בהנחה שאני לא סומך על "הרצתי את התוכנה יומים ולא היה שום דבר....." מצד המוכר....) עוד דוגמאה האם יש אפשרות לדעת כמה זמן הסוללה מחזיקה מעמד? בלי שאני אצטרך להאמין למוכר?? יש איזה תוכנה או מכשיר שיכולים לבדוק את זה? ובכלל בגלל שאני הולך לקנות את הנייד הראשון שלי ואני ממש לא מבין בניידים ובבעיות הספציפיות שלהם? אתם יכולים לעלות לי טיפים לקנייה של הנייד מה…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by dayan73,

שלום אני רוצה לעשות בדיקה מקיפה למעבד וכמו כן לחומרה נוספת איזה תוכנת אמינות וטובות עושות זאת?? אבקש לינק על מנת להוריד אותם ישירות . כמו כן איך התוכנות האלו עובדות?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  20. מאז הפסקת חשמל הידועה המחשב מראה לי מסך כחול ( בXP לך תבין ) באת עומס איך אני בודק באיזה רכיב יש את הבעיה

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  21. בניתי רייד עם לוח גיגהבייט x97 ,רייד5. דיסקים מסוג סיגייט של 8 טרה 5יח'. הכל עובד אחלה השאלה איך אני יכול לעקוב אחרי מצב דיסקים דרך תוכנה ? או האם יש דרך אחרת? ואם חלילה דיסק נופל איך אני ידע איזה? תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by liran12345,

איך אני בודק מתחים וטמפרטורה תקינה או לא של המחשב עם התוכנה everest?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. שלום, התחלתי "לשחק" עם בודק מתחים multimeter, בדקתי מס' ספקי ATX. המתחים שהוצגו לי לא היו קבועים אלא נעו בין 12.25 ל 12.27 למשל, או בספק אחד המתח סביב 11.5 . מהו טווח המספרים (מתח) בו הספק תקין ? או מהו מתח חריג ? 11.5 (לא מגיע ל12V) נחשב לתקין ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. איך קוראים לתוכנה שאיתה אני יכול לבדוק את הנתונים של המעבד, זיכרון...? בhiren's boot cd זכיתי במחשב ולא הביאו לי מיפרט... אגב יש למישהו מדריך לhiren's boot cd (לא למשהו ספציפי, סיקור של התוכנות....)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by srami,

כיצד ניתן להתניע ספק כח ATX כאשר אינו מורכב במחשב ? הסיפור כולו - הרכבתי במחשב ישן P3 צורב חדש וכשניסיתי להפעיל את המחשב - דממה. שום תגובה. בדקתי שכל החיבורים במקומם והיות וכלום לא זז החשד נפל על ספק הכח (שמתי לב שהמאורר שלו מסתובב בקושי בהזזה ביד). פירקתי אותו ואני רוצה לבדוק אם הוא חי וכן לבדוק ספק נוסף שברשותי. אודה על כל התייחסות

• 5 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.