עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום כולם, קניתי מארז Define R5. חיברתי את כל החיבורים ללוח אם. הכל עובד לי (כולל ה USB מקדימה) אבל רק החיבור אוזניות / מיקרופון לא מגיב. התקנתי את הדרייבר מחדש של REALTEK אבל לא עזר. מערכת הפעלה וינדוס 10. מה פספסתי?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש: Win 10 Pro (לא מקורי) Intel Core i7 4790 CoolerMaster TX3 EVO Corsair VS 650W Gigabyte H97 HD3 ADATA XPGV1.0 16GB DDR3 1600MHz CL9 2/16 Gigabyte GTX980 G1 4GB מחשב חדש לגמרי אבל במשחקים קצת התאכזבתי או שאני לא התקנתי משהו או לא עשיתי משהו, נגיד אני משחק ב COD BO3, משחק עם האופטימיזציה של NVIDIA EXPRESS והכל עובד חלק בסדר בלי לאגים ואז לאחר כמה דקות משחק מתחילות כל מני תקיעות קטנות שמיד מסתדרות ואז חוזרות, גם ב METRO 2033 יש לי כל מני תקיעות קטנות של פחות מחצי שניה ואז מסתדר, התקנתי דריבר של כרטיס מסך (כרגע עומד אצלי הדריבר הכי אחרון 359.06) מישהו יודע אולי מה גורם לתקיעות האלה? או שאולי חסרה לי תוכנה כלשהי במחשב? …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dor123,

במחשב של אימי יש שני בעיות בולטות בעת הפעלה וכיבוי של המחשב: בעת הפעלה המחשב, קורה לפעמים שהמחשב אפילו לא מגיע למסך של הביוס, ופשוט לא מציג. בעת כיבוי המחשב, קורה לפעמים שהמחשב נשאר תקוע במסך הכיבוי של Windows 7 ולא נכבה. מהן הסיבות לבעייה? מארז: SAMA גנרי ספק כוח: SAMA ATX-550W גנרי לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz קירור מעבד: קירור מלאי של Intel זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM ערכת שבבים: Intel Haswell ביוס: American Megatrend Inc. כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  4. שלום לכולם, הדלקתי את המחשב ואני מקבל חלון שחור שאומר: bootmgr is missing (חלון זה מופיע עוד לפני הטעינה של הווינדוס עצמו) אני אפרט את סדר הפעולות שעשיתי עד לקבלת חלון זה: 1. אתמול קניתי כונן SSD חדש והתקנתי אותו על המחשב 2. כאשר התקנתי אותו פיזית במחשב הוא פעל כראוי ומיד נכנסתי להגדרות ניהול אחסון דרך חלון המחשב שלי כדי להגדירו. 3. בהתחלה לא כל כך לא הבנתי איך להגדיר את הכונן החדש אך לאחר חיפוש קצר באינטרנט מצאתי הסברים איך כן להגדירו. 4. כנראה שבטעות ביטלתי באחת מהאפשרויות שהתעסקתי בהן שהווינדוס לא יעלה דרך הכונן הישן שבו הוא מותקן ומכאן הבעיה. ניסיתי לסדר זאת בעזרת יצירת: windows repair disk, ברגע שאני מפעיל את הדיסק הוא בהתחלה נותן לי חלון שחור של טעינת קבצי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ariel_rg,

שלום, אשמח מאוד שתעזרו לי, לא מצליח להבין מה הבעיה. מנסה להתקין Windows 7 על מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה. בהרצת הדיסק במסך starting windows הוא נתקע - המאוורר מתחיל לפעול אחרי 20 דקות, ומאז לא קורה כלום. לא שומע את הדיסק מסתובב. דיסק קשיח מתחמם. כיביתי והדלקתי שוב פעמיים - אותו הדבר, בפעם השנייה הוא נתקע כבר בשלב ההנפשה (עוד לפני שהלוגו של Windows הופיע בשלמותו). המחשב - Toshiba Satellite L50-B-2C8 15.6" ה-windows - דיסק מקורי Windows 7 Home Premium 64bit 1pk (ערכה לבוני מערכות). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי בעיה מוזרה. מסך lg 27ea53 עד לפני זמן מה, המסך עבד עם המחשב בלי בעיות. ויום אחד החליט שהוא שחור ולא מזהה חיבור d-sub חיבור לכל מחשב אחר, המסך עובד בצורה חלקה. חיבור כל מסך אחר למחשב הנ"ל, עובד בצורה חלקה. רק חיבור של המסך למחשב הזה (מה לעשות, אליו הוא צריך להיות מחובר) לא עובד. יש למישהו רעיונות?

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by NAND,

שלום, לאחרונה עברתי מלוח אסוס מבוסס ערכת שבבים H87 ללוח אסוס אחר בעל ערכת שבבים Z77. אחרי המעבר הופיע סימן כזה: ואחרי לחיצה עליו הופעל אשף לזיהוי הבעיה: בהתחלה חשבתי שמדובר בהתנגשות דרייברים בין ה Chipset הקודם לבין הנוכחי, כי לא מחקתי שום דבר מהכונן לפני מהעבר ולאחריו. אחרי זה הסרתי את הדרייבר של הצ'יפסט ושל כרטיס הקול ואז התקנתי את הדרייברים המתאימים מהאתר של ASUS, אך ללא הועיל. לאחר מכן החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס מחשב, אבל עדיין המצב נותר על כנו. מעבר לזה כמובן ניסיתי לחבר את הרמקולים לחיבורים שנמצאים בקדמת המארז (שהם מחוברים ללוח דרך כבל HD Audio), אבל גם במקרה הזה אין סאונד. מה אפשר לעשות במצב הזה? עדכון BIOS יכול לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. אח שלי קנה מחשב לפטופ של חברת DELL מסוג VOSTRO ואחרי הקניה התברר לו שמתי שהוא רוצה להקליט דרכו צלילים מהמחשב שגם הצלילים מחוץ למחשב שמועברים מהמיקרופון אל ההקלטה משתלבים בהקלטה ולפעמים גם מפריעים לו להקלטה. ובבקרת הקלטה יש רק אפשרות אחת שאפשר להפעיל והיא של אינטרנאל מיקרופון קונאקסאנט אודיוHD. זאת מערכת הפעלה של וינדוס 7. והמוכר של החנות הזאת לא יודע איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת אז השאלה היא איך אפשר לתקן את זה באם רוצים אחר כך מצב הקלטה רק מהמחשב בלי המיקרופון ? תוכנה חינמית להתקין? הגדרה מסויימת בלפטופ ? במקום לקנות לפטופ אחר.

9. אהלן חברים, אני פה בשביל לוודא שאני לא טועה - המפרט בצד אציין כי זו לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב ושעה לפני שהתחלתי להרכיב את המחשב הזה הרכבתי מחשב אחר והכל היה פיקס. סיימתי להרכיב את המפרט שיש לי פה בצד ימין < ומיד לאחר ההדלקה אני מקבל 5 ביפים (לפי המקרא של Gigabyte מדובר על בעיה במעבד) למען הסר ספק, ניתקתי את הכרטיס מסך וניסיתי לעלות את המחשב עם הכרטיס מסך המובנה - אותו סיפור 5 ביפים, נכבה, נדלק וחוזר חלילה הוצאתי את המעבד מהסוקט בדקתי שאין פינים עקומים, בדקתי את החיבור של הספק ללוח אם אלפי פעמים - לפחות שעה של ניסיונות דיאגנוסטיקה כושלים שבסוף הגעתי למסקנה כי המעבד פגום. המעבד נרכש היום בגרסאת TRAY, כיצד עלי להתנהל נכון מעכשיו? לגשת לחנות ולטעון כי המעבד פגום ?

10. שלום ברשותי מערכת וינדוס 7 64BIT לא מזמן עשיתי פירמוט ועכשיו שמתי לב שכשאני רוצה ללחוץ על SLEEP אז זה לא מאופשר (כתוב באפור) מישהו נתקל בתופעה? לעומת זאת הופיע לידו מצב חדש שלא ראיתי שנקרא HIBERNATE ואותו כן ניתן ללחוץ.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  11. Started by gidongidon,

הלך לי הספק כוח במחשב ומאז המחשב לא היה בשימוש (כחצי שנה). הבאתי עכשיו 3 ספקי כוח משומשים (בדקתי שכולם עובדים) ובכולם אני מקבל את אותה הבעיה: הספק כח נדלק לכמה שניות, המאווררים במחשב נדלקים לחצי שנייה ואז שניהם נכבים, וחוזר חלילה.. כפי שאפשר לראות בסרטון: https://vimeo.com/145439477 המחשב עצמו לא נדלק בזמן הזה - אין צפצוף והמסך נשאר שחור. בנוסף, שמתי לב שכשאני מחבר את הספק ללוח אם רק עם החיבור 24 פינים (ולא מחבר את החיבור 4 פינים של המעבד), הספק כח לא נכבה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  12. האם יש תוכנה חינמית או פרוצה שמנקה את המחשב מזבל ומשפרת את ביצועיו?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by מההקטע123,

אני משחק בהרבה משחקים כבדים יש משחק אחד שאני משחק בו ותמיד יש לי קראשים בו לאחר כמה דקות משחק זה קורס לשולחן עבודה בלי שום ERROR יש לי מחשב דיי טוב I7 4770 GTX 660 ואמור להריץ כמו שצריך ובלי קראשים כי פעם המשחק הזה היה עובד לי חלק מישהו יכול לעזור ?

14. זה קורה לי המון, פשוט האייקונים בשולחן העבודה זזים מהמקום שלהם וצריך לסדר אותם מחדש. למה זה קורה? וינדוס 10. יש לי דרייבר לכרטיס מסך וגם רזולוציה אופטימלית.

15. Started by n1r,

לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  16. Started by יוספי,

את אותה התוכנה בידיוק התקנתי במחשב אחר והוא עולה חלק למה הווינדוס עולה לי כ"כ לאט במחשב שלי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  17. התצוגה אצלי מוגדרת על רזולוציה של 1920x1080 וזה לא באמת מוצג ככה, עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה לא עזר. עד אתמול זה עבד בסדר. משום מה אני לא מצליח להעלות לכאן תמונה על מנת שתמחיש לכם למה אני מתכוון, זה רושם לי 'This is not a valid image file', התמונה שאני מנסה להעלות לכאן היא Jpeg והיא שוקלת 193kb. אשמח לעזרכתם, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי לכולם יש לי לפטופ Lenovo Z570, מעבד i5 2410, זכרון 4GB RAM. באמת שהמחשב פצצה ועד עכשיו עבד כמו שד. היום ההארד דיסק שלו התפחלץ, ובינתיים הבאתי הארד דיסק חלופי מחבר. עכשיו אני רוצה לקנות לו SSD מהבלאק פריידי (60$ בבלאק פריידי ל240GB) השאלות שלי הן: 1. איזה בדיקה\כלי\תוכנה אני יכול להריץ כדי לוודא שהבעיה היא רק בהארד דיסק ולא עמוקה יותר בעוד רכיבי חומרה? 2. האם כדאי בכלל להשקיע ואולי לשדרג גם את הזכרון ל8 ג'יגה? או שחבל על הזמן וגם הSSD מיותר? 3. הוא תומך בכלל במהירויות של SSD? אולי כדאי בכלל לקנות SDHD וזהו?... 4. איך ההארד דיסק הזה של San Disk? http://www.amazon.com/SanDisk-Internal-240GB-2-5-Inch-SDSSDA-240G-G25/dp/B00S9Q9VS4/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=14485…

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  19. עם יש לי כמה מחשבים שמחוברים לאותה רשת כולם מחוברים בקבל עם זה משנה יש דרך לעשות להם תיקיה משותפת שאוכל להעביר בנהם דברים? ועם כן זה מעביר בצורה נורמלית או שיהיה יותר מהיר לי לעלות את זה יומים לדרופבוקס ואז להוריד את זה משם שוב

20. אפשרי לחבר 2 עכברים למחשב שיתפקדו בתור 2 עכברים ניפרדים ולא כאותו עכבר?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by ללל,

מחשב שניסו להתקין לו Activator לווינדוס, לאחר מכן הלוח מצפצף כל כמה שניות בלופ והמחשב לא עולה. אפשר לשחק בהגדרות של הביוס, שינוי להגדרות ברירית מחדל והוצאת הסוללת הביוס לא עוזרים. הלוח הוא של ASUS אם זה עוזר. מה אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by natanl,

היי אתמול פרמטתי את המחשב ומחקתי הכל חוץ מכונן D אחרי הפרמוט אני בא להיכנס לכונן והוא לא שם הכנסתי הוצאתי החלפתי כבלים לכונן קשיח וכלום הוא לא על המחשב אז נכנסתי ל"ניהול מחשב ניהול דיסקים" וכתוב שם שהוא דינאמי תמונה: אני חייב אותו יש לי שם מלא דברים חשובים שאסור שימחקו (זה כונן קשיח נפרד לא במחיצה מC) אשמח מאוד לעזרה תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום יש לי מדפסת canon MX450 והתקנתי WINDOS 10 ומשום מה אני לא מצליח לסרוק איתה מה שמגיע מובנה בוינדוס "פקס וסריקה" אני מקבל הודעת שגיאה : An error occurred while setting scanner properties בעצם זה https://support.microsoft.com/he-il/kb/2876213 אבל אין פיתרון לוינדוס 10, הורדתי כלי מסויים מהאתר של קנון וזה עבד, אב אני רוצה שזה יעבוד בלי כלי חיצוני, איך מסדרים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by ido135,

הבעיה התחילה לפני כמה שבועות אבל הפסיקה זמנית והיום זה חזר שוב בבעיה צוין BAD POOL HEADER מבדיקה שנעשתה כל הדיסקים הקשיחים והSSD במצב תקין אני חושב שזה בגלל שעשיתי עדכון קושחה לSSD יש לי SAMSUNG EVO 840 והיה עדכון קושחה אבל שולל גם אפשרות כזאת שזה בגלל זה או שהSSD מתחיל לעשות בעיות אחרי שנה כי הEVO 840 יש בו בעיות היו כ4000 ערכי ריג'סטרי פגומים שעשיתי להם תיקון בפעם שעברה שזה קרה עם התוכנה Ccleaner בפעם שעברה שהמסך כחול הופיע הייתה ב7.11.15 הפעם זה אותו קובץ שקרס מפעם שעברה אותה שגיאה. המחשב נתקע בזמן גלישה באינטרנט ואז הופיע מסך כחול בפעם שעברה עשיתי בדיקה לזכרונות לבדוק את תקינותם והם תקינים המחשב אצלי מחר שנה ובאותו יום שרכשתי אותו התקנתי עליו Windows 7 Ultimate 64…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  25. יש לי שני מחשבים בבית אחד בסלון אחד בחדר. בסלון אני מקבל מאה מגה ובחדר רק חמישים ניסיתי לנתק את כל המכשירים המחוברים בWIFI(פלאפונים טאבלטים וכו'.) ואני עדיין מקבל רק חמישים אז התקשרתי לתמיכה של הוט אמרו לי שיש לי כנראה איזה תוכנה שפועל ברקע ולוקחת לי את כל האינטרנט אז סגרתי הכול הכול הכול ועדיין אני גולש רק על חמישים. פעם הייתי יכול לגלוש על מאה מגה בלי בעיה. עכשיו ניסיתי לבדוק ב(CMD(netstat -o -n איזה תוכנות פועלות לי ברקע ומשתמשות באינטרנט אבל לא מצאתי שום דבר מיוחד הרוב היה תהליכים של Chrome. פתרונות מישהו? אני לא רוצה להגיע למצב של פירמוט המחשב.

• 10 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים