עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז יש לי בעיה מוזרה במחשב.. יש לי 4 זיכרונות (כולם של Kingston - מהם 2 מדגם KVR800D2N5/1G ו-2 מדגם KVR800D2N6/1G-SP) ו4 סלוטים לזיכרונות. הלוח אם מדגם Gigabyte GA-P35C-S3. הכל עבד טוב ויפה (המחשב עבד במשך שנים בלי בעיות עם ארבעת הזיכרונות מחוברים) עד שיום אחד המחשב כבר לא נדלק. החלפתי ספק כוח ושמתי לב שעדיין ישנה בעיה - המחשב נדלק ומייד נכבה וחוזר חלילה. לבסוף הבנתי שהבעיה קשורה לזיכרונות והתחלתי בנסיונות: דבר ראשון בדקתי כל אחד ואחד מהזכרונות והסלוטים בנפרד וכולם תקינים. כאשר זיכרון אחד מחובר (לא משנה איזה, כולם תקינים) - המחשב עובד רק אם הזיכרון מחובר לסלוט השמאלי. אם הוא מחובר לסלוט אחר - המאוורר נדלק אבל כלום לא קורה. כאשר שני זיכרונות מחוברים - המחשב ע…

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by ביז'ו המוס,

בשבוע האחרון התחילה תופעה במחשב שלי שכשאני משחק (league of legends בעיקר) תוך כדי משחק לפעמים אני מקבל מסך שחור ורק הסאונד ממשיך ולפעמים המחשב עושה ריסטרט. הורדתי והרצתי Furmark וprime95 והכל נראה נורמלי.. גם המעלות לדעתי בסדר, לא עובר את ה70 מעלות לכרטיס מסך בFurmark וגם המעבד נשאר קריר בפריים. ניסיתי לעדכן דרייברים לכרטיס מסך וזה לא פותר את התופעה. גם שידרגתי לווינדוס 10 וזה לא פתר.. אפשר לפתרונות אפשריים. המפרט שלי i5-4590 Gigabyte GA-Z97-D3H 8 גיגה ראם קורסייר וונג'נס R7 260X של גיגהבייט

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי את המחשב שמפורט בפרופיל (המחשב הנייד) ולאחרונה - לא בדיוק שמתי לב מתי, התחילו מן מיקרו תקיעות כאלה במשחקים, שהפריימרייט יורד ל0 לחלקיק שנייה ואז חוזר כאילו לא קרה כלום. לא משנה איזה משחק זה, זה קורה, לא שמתי לב למשהו מיוחד שאני עושה שגורם לזה לקרות, פשוט קורה בצורה רנדומלית, האודיו לפעמים ממשיך כאילו לא קרה כלום, לפעמים נתקע בלופ בשנייה שזה קורה.. ברוב המשחקים שאני משחק לא יכולתי לצלם את זה כי אני עסוק במשחק(CSGO,LOL,FO4,7DTD) , אבל בGTAV הצלחתי כי יש לו את הבדיקת ביצועים הזאת (Benchmark) שיכולתי פשוט לצלם את כולה ולחכות לתקיעה ואז לחתוך את הקטע שבו זה קרה. דרך אגב, צילמתי עם הפלאפון כדי להדגים בצורה הכי טובה מה קורה בלי להעמיס סתם על המחשב. אני …

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  4. ברשותי לפטופ חדש מדגם 7559 inspirion עם Windows 10 הכל עובד נהדר עד שהמחשב מתעורר מ-Sleep לאחר כמה שניות הוא נתקע כל כמה שניות למספר שניות כך שזה מכריח אותי לעשות restart ולהימנע מ-Sleep כדי שהמחשב יתפקד בצורה ראויה. אשמח מאוד לעזרה תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  5. ב KSP והחליפו לי את ההארד דיסק (תחת אחריות),אמרו לי שהבעיה נפתרה והנה הבעיה שוב חוזרת על עצמה אחרי כמה ימים של שקט פתאום זה שוב קורה,אני רק רוצה לציין שהפעם הראשונה המחשב היה מרסט את עצמו פעם בכל לילה ואז כבר הגיע מצב שהוא היה נכנס ללופים של ריסטרטים ,נדלק ,נכבה,נדלק,נכבה וחוזר חלילה,אשמח לעזרה. INTEL CORE I5 3470 GIGABYTE H77 DS3H זכרון 8 ג"ב ווינדוס 7 -64 בייט כרטיס גרפי בלוח אם (משתמש רק לראות סרטים) אשמח לעזרה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום כולם, קניתי מארז Define R5. חיברתי את כל החיבורים ללוח אם. הכל עובד לי (כולל ה USB מקדימה) אבל רק החיבור אוזניות / מיקרופון לא מגיב. התקנתי את הדרייבר מחדש של REALTEK אבל לא עזר. מערכת הפעלה וינדוס 10. מה פספסתי?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by ariel_rg,

שלום, אשמח מאוד שתעזרו לי, לא מצליח להבין מה הבעיה. מנסה להתקין Windows 7 על מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה. בהרצת הדיסק במסך starting windows הוא נתקע - המאוורר מתחיל לפעול אחרי 20 דקות, ומאז לא קורה כלום. לא שומע את הדיסק מסתובב. דיסק קשיח מתחמם. כיביתי והדלקתי שוב פעמיים - אותו הדבר, בפעם השנייה הוא נתקע כבר בשלב ההנפשה (עוד לפני שהלוגו של Windows הופיע בשלמותו). המחשב - Toshiba Satellite L50-B-2C8 15.6" ה-windows - דיסק מקורי Windows 7 Home Premium 64bit 1pk (ערכה לבוני מערכות). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by רועיקי,

אין Vsync בסרטוני יוטיוב בכרום. במשחקים הכל סבבה, אין בעיה בכלל. מחשב מפורמט, דרייברים נוידיה מעודכנים. המסך על רזולוציה אופטימלית. Win7 64bit העצות שמצאתי היו להעביר בבקר נוידיה את Vsync לאדאפטיב, אף אחת מהאופציות לא פותרת את הבעיה. גם בתוכניות העברתי את כרום Vsync לOn - לא עוזר. מישהו מכיר מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by BeesKnees,

לפני כשבועיים רכשתי כונן SSD חדש של סמסונג הEVO 850, אין איתו שום בעיה וכמו כן קניתי GTX 950 וגם עימו אין שום בעיה, ולמעשה כל עד לא מותקנים אצלי הדרייברים של Nvidia הSSD עובד על SATA 2 אם הוא מחובר לשם אך באותו הרגע שאני אכן מתקין את הדרייבירם של Nvidia או עושה רייסטרט לאחר ההתקנה המחשב פשוט קורס ואני נאלץ להיפרד עם הSATA II. הלוח שלי הוא הP55-USB3 אני מניח שאין מנוס ואני חייב לוח חדש כבר? ניסתי כל מיני פתרונות כגון ; -התקנה של ווינדוס על פורט הGSATA שהוא לכל דבר ועניין פורט של sata I והוא על ידי jmicron -התקנה על SATA 2 -שינוי כבל הSATA -שינוי מערכת ההפעלה אותו דבר על 7 ו8.1 -התקנה על GSATA ואז מעבר לSATA 2 ואני חייב לציין שהמהיר…

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  10. שלום לכולם, אני אנסה לתת קצת רקע בקצרה, לאחרונה הצטרפתי לפרויקט באוניברסיטה, הפרויקט דורש עבודה אינטנסיבית עם תוכנות כמו solidworks, matlab וhyperworks (בעיקר hypermesh). המצב כיום הוא שבמעבדה יש תחנות עבודה מיושנות עם מעבדי e5300 כפולי ליבה שאינם מספקים את עוצמת העיבוד הנדרשת. התחלנו מגעים עם חברות שונות על מנת לקבל שרתים ישנים שאין להם שימוש בהם (חברות שמשדרגות אחת לשנתיים שלוש את החומרה) . בקרוב אנחנו אמורים לקבל את השרתים ועכשיו אנחנו מנסים להבין איך יהיה הכי טוב לעבוד איתם. הרעיון הוא שיהיו בערך שמונה עמדות עבודה שלכל אחת מהן מוקצה מכונה וירטואלית שרצה על השרת. כאשר לא כל העמדות עובדות בו זמנית כח העיבוד יתחלק על התחנות שכן עובדות. כמו כן השאיפה היא שכל העמדות י…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, הדלקתי את המחשב ואני מקבל חלון שחור שאומר: bootmgr is missing (חלון זה מופיע עוד לפני הטעינה של הווינדוס עצמו) אני אפרט את סדר הפעולות שעשיתי עד לקבלת חלון זה: 1. אתמול קניתי כונן SSD חדש והתקנתי אותו על המחשב 2. כאשר התקנתי אותו פיזית במחשב הוא פעל כראוי ומיד נכנסתי להגדרות ניהול אחסון דרך חלון המחשב שלי כדי להגדירו. 3. בהתחלה לא כל כך לא הבנתי איך להגדיר את הכונן החדש אך לאחר חיפוש קצר באינטרנט מצאתי הסברים איך כן להגדירו. 4. כנראה שבטעות ביטלתי באחת מהאפשרויות שהתעסקתי בהן שהווינדוס לא יעלה דרך הכונן הישן שבו הוא מותקן ומכאן הבעיה. ניסיתי לסדר זאת בעזרת יצירת: windows repair disk, ברגע שאני מפעיל את הדיסק הוא בהתחלה נותן לי חלון שחור של טעינת קבצי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיסכון יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (כולל מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הגרפיקה (PHOTOSHOP CS6), יצירה ועריכת סאונד (ABLETON LIVE 9), עריכת וידאו (בתכנת PREMIERE של אדובי) עד HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר- CS6, ואבלטון לייב, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (יתכן עבודות גרפיקה באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרז…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by lcx,

שלום, חיברתי למחשב הנייח שני מסכים,אחד מחובר בDVI והמסך השני מחובר בHDMI. רואים בשני המסכים את אותה התצוגה,ואני מעוניין לפצל בין המסכים שאוכל לעבוד עליהם במקביל ולגרור חלונות בניהם. בהגדרות רזולוציה הוא מציג לי רק מסך אחד. אשמח לעזרה תודה

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. יש לי בעיה בחלק מהאתרים עם IE11 הוא לא מציג את כל האתר בצורה נורמלית, יש לי נתב TP-LINK 1043ND V2.1 עם קושחת LINUX מסוג GARGOYLE V1.8.1 האחרונה, וגם מודם HOTBOX של HOT, בעיית התצוגה מתרחשת בכל המחשבים בבית, אלחוטי וקווי. בשאר הדפדפנים גוגל כרום ומוזילה פיירפוקס אין בעיית תצוגה, רק ב IE11 וזה משהו ששמתי לב אליו לאחרונה, חשבתי שיש קשר כלשהו לצורה שבה הדפדפן מתרגם את האתר מבחינת DNS או בעיית DNS בנתב אך הגדרתי את הכתובות ידנית וניסיתי גם שרתי DNS חלופיים אך ללא הועיל. מישהו מכם נתקל בתופעה מוזרה זו? צירפתי תמונת מסך להמחשה, שימו לב שהחלק העליון של האתר לא מופיע כלל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  15. לאחרונה המחשב התחיל לפעול בצורה בעיתית. כאשר אני רואה משהו בנגן לפעמים הכל קופא ואחרי כמה שניות הכל חוזר לפעול בהדרגתיות. כמו כן המחשב התחיל לפעמים לעשות ריסטרטים. יכול להיות שהבעיה בכונן הקשיח?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש: Win 10 Pro (לא מקורי) Intel Core i7 4790 CoolerMaster TX3 EVO Corsair VS 650W Gigabyte H97 HD3 ADATA XPGV1.0 16GB DDR3 1600MHz CL9 2/16 Gigabyte GTX980 G1 4GB מחשב חדש לגמרי אבל במשחקים קצת התאכזבתי או שאני לא התקנתי משהו או לא עשיתי משהו, נגיד אני משחק ב COD BO3, משחק עם האופטימיזציה של NVIDIA EXPRESS והכל עובד חלק בסדר בלי לאגים ואז לאחר כמה דקות משחק מתחילות כל מני תקיעות קטנות שמיד מסתדרות ואז חוזרות, גם ב METRO 2033 יש לי כל מני תקיעות קטנות של פחות מחצי שניה ואז מסתדר, התקנתי דריבר של כרטיס מסך (כרגע עומד אצלי הדריבר הכי אחרון 359.06) מישהו יודע אולי מה גורם לתקיעות האלה? או שאולי חסרה לי תוכנה כלשהי במחשב? …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by user1552,

בוקר טוב, יש לי מחשב ישן כבן 5. הבעיה היא כזאת מאז ששדרגתי לווינדוס 10 המחשב קורס וקופא . פשוט יש ליד השעונים סימן של משולש אזהרה צהוב. פעמים רבות אחרי שימוש במחשב או לחילופין שהוא דלוק ואני לא נוגע בו . הוא פשוט קופא ואי אפשר לעשות כלום. אני אוסיף תמונות: זה המפרט שלי: אני עדכנתי את מנהלי התקנים. בעיקרון זה המפרט של המחשב שלי: אשמח לדעת איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ? נ.ב המחשב במצב בטוח לא מראה את הבעיה הזאת. …

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by dor123,

במחשב של אימי יש שני בעיות בולטות בעת הפעלה וכיבוי של המחשב: בעת הפעלה המחשב, קורה לפעמים שהמחשב אפילו לא מגיע למסך של הביוס, ופשוט לא מציג. בעת כיבוי המחשב, קורה לפעמים שהמחשב נשאר תקוע במסך הכיבוי של Windows 7 ולא נכבה. מהן הסיבות לבעייה? מארז: SAMA גנרי ספק כוח: SAMA ATX-550W גנרי לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz קירור מעבד: קירור מלאי של Intel זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM ערכת שבבים: Intel Haswell ביוס: American Megatrend Inc. כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  19. יש לי בעיה שהתחילה היום באינטרנט אקספלורר פתאום לא ניתן לצפות בפייסבוק בסרטונים ובכתבות. מופיע לי מסך שחור והודעה flash unavailable למרות שהתקנתי מחדש לא עזר . בכרום אין בעיה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לאחרונה משום מה נוצרה אצלי תיקייה בשם Windows.old, אני מכיר אותה ויודע מה היא אבל חושש להסיר אותה, היא תוספת לי 17GB מהאחסון. אני די בטוח שהתיקיה הזו נוצרה לאחר שביצעתי את עדכון נובמבר של Windows 10. מצד שני, המון זמן וגם לפני העדכון היה לי מעט נפח אחסון, ולאחר העדכון של הוינדוס הנפח לא השתנה, אולי רק בממש מעט, אבל ממש לא 17GB ובגלל זה, זה מוזר לי. האם בטוח יהיה להסיר אותה? חושש שזה יסיר לי דברים מהמחשב או משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  21. יש לי בעיה מוזרה. מסך lg 27ea53 עד לפני זמן מה, המסך עבד עם המחשב בלי בעיות. ויום אחד החליט שהוא שחור ולא מזהה חיבור d-sub חיבור לכל מחשב אחר, המסך עובד בצורה חלקה. חיבור כל מסך אחר למחשב הנ"ל, עובד בצורה חלקה. רק חיבור של המסך למחשב הזה (מה לעשות, אליו הוא צריך להיות מחובר) לא עובד. יש למישהו רעיונות?

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  22. היי לכולם יש לי לפטופ Lenovo Z570, מעבד i5 2410, זכרון 4GB RAM. באמת שהמחשב פצצה ועד עכשיו עבד כמו שד. היום ההארד דיסק שלו התפחלץ, ובינתיים הבאתי הארד דיסק חלופי מחבר. עכשיו אני רוצה לקנות לו SSD מהבלאק פריידי (60$ בבלאק פריידי ל240GB) השאלות שלי הן: 1. איזה בדיקה\כלי\תוכנה אני יכול להריץ כדי לוודא שהבעיה היא רק בהארד דיסק ולא עמוקה יותר בעוד רכיבי חומרה? 2. האם כדאי בכלל להשקיע ואולי לשדרג גם את הזכרון ל8 ג'יגה? או שחבל על הזמן וגם הSSD מיותר? 3. הוא תומך בכלל במהירויות של SSD? אולי כדאי בכלל לקנות SDHD וזהו?... 4. איך ההארד דיסק הזה של San Disk? http://www.amazon.com/SanDisk-Internal-240GB-2-5-Inch-SDSSDA-240G-G25/dp/B00S9Q9VS4/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=14485…

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by NAND,

שלום, לאחרונה עברתי מלוח אסוס מבוסס ערכת שבבים H87 ללוח אסוס אחר בעל ערכת שבבים Z77. אחרי המעבר הופיע סימן כזה: ואחרי לחיצה עליו הופעל אשף לזיהוי הבעיה: בהתחלה חשבתי שמדובר בהתנגשות דרייברים בין ה Chipset הקודם לבין הנוכחי, כי לא מחקתי שום דבר מהכונן לפני מהעבר ולאחריו. אחרי זה הסרתי את הדרייבר של הצ'יפסט ושל כרטיס הקול ואז התקנתי את הדרייברים המתאימים מהאתר של ASUS, אך ללא הועיל. לאחר מכן החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס מחשב, אבל עדיין המצב נותר על כנו. מעבר לזה כמובן ניסיתי לחבר את הרמקולים לחיבורים שנמצאים בקדמת המארז (שהם מחוברים ללוח דרך כבל HD Audio), אבל גם במקרה הזה אין סאונד. מה אפשר לעשות במצב הזה? עדכון BIOS יכול לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  24. אח שלי קנה מחשב לפטופ של חברת DELL מסוג VOSTRO ואחרי הקניה התברר לו שמתי שהוא רוצה להקליט דרכו צלילים מהמחשב שגם הצלילים מחוץ למחשב שמועברים מהמיקרופון אל ההקלטה משתלבים בהקלטה ולפעמים גם מפריעים לו להקלטה. ובבקרת הקלטה יש רק אפשרות אחת שאפשר להפעיל והיא של אינטרנאל מיקרופון קונאקסאנט אודיוHD. זאת מערכת הפעלה של וינדוס 7. והמוכר של החנות הזאת לא יודע איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת אז השאלה היא איך אפשר לתקן את זה באם רוצים אחר כך מצב הקלטה רק מהמחשב בלי המיקרופון ? תוכנה חינמית להתקין? הגדרה מסויימת בלפטופ ? במקום לקנות לפטופ אחר.

25. אהלן חברים, אני פה בשביל לוודא שאני לא טועה - המפרט בצד אציין כי זו לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב ושעה לפני שהתחלתי להרכיב את המחשב הזה הרכבתי מחשב אחר והכל היה פיקס. סיימתי להרכיב את המפרט שיש לי פה בצד ימין < ומיד לאחר ההדלקה אני מקבל 5 ביפים (לפי המקרא של Gigabyte מדובר על בעיה במעבד) למען הסר ספק, ניתקתי את הכרטיס מסך וניסיתי לעלות את המחשב עם הכרטיס מסך המובנה - אותו סיפור 5 ביפים, נכבה, נדלק וחוזר חלילה הוצאתי את המעבד מהסוקט בדקתי שאין פינים עקומים, בדקתי את החיבור של הספק ללוח אם אלפי פעמים - לפחות שעה של ניסיונות דיאגנוסטיקה כושלים שבסוף הגעתי למסקנה כי המעבד פגום. המעבד נרכש היום בגרסאת TRAY, כיצד עלי להתנהל נכון מעכשיו? לגשת לחנות ולטעון כי המעבד פגום ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.