תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבועיים רכשתי כונן SSD חדש של סמסונג הEVO 850, אין איתו שום בעיה וכמו כן קניתי GTX 950 וגם עימו אין שום בעיה, ולמעשה כל עד לא מותקנים אצלי הדרייברים של Nvidia הSSD עובד על SATA 2 אם הוא מחובר לשם אך באותו הרגע שאני אכן מתקין את הדרייבירם של Nvidia או עושה רייסטרט לאחר ההתקנה המחשב פשוט קורס ואני נאלץ להיפרד עם הSATA II. הלוח שלי הוא הP55-USB3 אני מניח שאין מנוס ואני חייב לוח חדש כבר? ניסתי כל מיני פתרונות כגון ; -התקנה של ווינדוס על פורט הGSATA שהוא לכל דבר ועניין פורט של sata I והוא על ידי jmicron -התקנה על SATA 2 -שינוי כבל הSATA -שינוי מערכת ההפעלה אותו דבר על 7 ו8.1 -התקנה על GSATA ואז מעבר לSATA 2 ואני חייב לציין שהמהיר…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אנסה לתת קצת רקע בקצרה, לאחרונה הצטרפתי לפרויקט באוניברסיטה, הפרויקט דורש עבודה אינטנסיבית עם תוכנות כמו solidworks, matlab וhyperworks (בעיקר hypermesh). המצב כיום הוא שבמעבדה יש תחנות עבודה מיושנות עם מעבדי e5300 כפולי ליבה שאינם מספקים את עוצמת העיבוד הנדרשת. התחלנו מגעים עם חברות שונות על מנת לקבל שרתים ישנים שאין להם שימוש בהם (חברות שמשדרגות אחת לשנתיים שלוש את החומרה) . בקרוב אנחנו אמורים לקבל את השרתים ועכשיו אנחנו מנסים להבין איך יהיה הכי טוב לעבוד איתם. הרעיון הוא שיהיו בערך שמונה עמדות עבודה שלכל אחת מהן מוקצה מכונה וירטואלית שרצה על השרת. כאשר לא כל העמדות עובדות בו זמנית כח העיבוד יתחלק על התחנות שכן עובדות. כמו כן השאיפה היא שכל העמדות י…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הדלקתי את המחשב ואני מקבל חלון שחור שאומר: bootmgr is missing (חלון זה מופיע עוד לפני הטעינה של הווינדוס עצמו) אני אפרט את סדר הפעולות שעשיתי עד לקבלת חלון זה: 1. אתמול קניתי כונן SSD חדש והתקנתי אותו על המחשב 2. כאשר התקנתי אותו פיזית במחשב הוא פעל כראוי ומיד נכנסתי להגדרות ניהול אחסון דרך חלון המחשב שלי כדי להגדירו. 3. בהתחלה לא כל כך לא הבנתי איך להגדיר את הכונן החדש אך לאחר חיפוש קצר באינטרנט מצאתי הסברים איך כן להגדירו. 4. כנראה שבטעות ביטלתי באחת מהאפשרויות שהתעסקתי בהן שהווינדוס לא יעלה דרך הכונן הישן שבו הוא מותקן ומכאן הבעיה. ניסיתי לסדר זאת בעזרת יצירת: windows repair disk, ברגע שאני מפעיל את הדיסק הוא בהתחלה נותן לי חלון שחור של טעינת קבצי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיסכון יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (כולל מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הגרפיקה (PHOTOSHOP CS6), יצירה ועריכת סאונד (ABLETON LIVE 9), עריכת וידאו (בתכנת PREMIERE של אדובי) עד HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר- CS6, ואבלטון לייב, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (יתכן עבודות גרפיקה באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרז…
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, חיברתי למחשב הנייח שני מסכים,אחד מחובר בDVI והמסך השני מחובר בHDMI. רואים בשני המסכים את אותה התצוגה,ואני מעוניין לפצל בין המסכים שאוכל לעבוד עליהם במקביל ולגרור חלונות בניהם. בהגדרות רזולוציה הוא מציג לי רק מסך אחד. אשמח לעזרה תודה
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בחלק מהאתרים עם IE11 הוא לא מציג את כל האתר בצורה נורמלית, יש לי נתב TP-LINK 1043ND V2.1 עם קושחת LINUX מסוג GARGOYLE V1.8.1 האחרונה, וגם מודם HOTBOX של HOT, בעיית התצוגה מתרחשת בכל המחשבים בבית, אלחוטי וקווי. בשאר הדפדפנים גוגל כרום ומוזילה פיירפוקס אין בעיית תצוגה, רק ב IE11 וזה משהו ששמתי לב אליו לאחרונה, חשבתי שיש קשר כלשהו לצורה שבה הדפדפן מתרגם את האתר מבחינת DNS או בעיית DNS בנתב אך הגדרתי את הכתובות ידנית וניסיתי גם שרתי DNS חלופיים אך ללא הועיל. מישהו מכם נתקל בתופעה מוזרה זו? צירפתי תמונת מסך להמחשה, שימו לב שהחלק העליון של האתר לא מופיע כלל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב התחיל לפעול בצורה בעיתית. כאשר אני רואה משהו בנגן לפעמים הכל קופא ואחרי כמה שניות הכל חוזר לפעול בהדרגתיות. כמו כן המחשב התחיל לפעמים לעשות ריסטרטים. יכול להיות שהבעיה בכונן הקשיח?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש: Win 10 Pro (לא מקורי) Intel Core i7 4790 CoolerMaster TX3 EVO Corsair VS 650W Gigabyte H97 HD3 ADATA XPGV1.0 16GB DDR3 1600MHz CL9 2/16 Gigabyte GTX980 G1 4GB מחשב חדש לגמרי אבל במשחקים קצת התאכזבתי או שאני לא התקנתי משהו או לא עשיתי משהו, נגיד אני משחק ב COD BO3, משחק עם האופטימיזציה של NVIDIA EXPRESS והכל עובד חלק בסדר בלי לאגים ואז לאחר כמה דקות משחק מתחילות כל מני תקיעות קטנות שמיד מסתדרות ואז חוזרות, גם ב METRO 2033 יש לי כל מני תקיעות קטנות של פחות מחצי שניה ואז מסתדר, התקנתי דריבר של כרטיס מסך (כרגע עומד אצלי הדריבר הכי אחרון 359.06) מישהו יודע אולי מה גורם לתקיעות האלה? או שאולי חסרה לי תוכנה כלשהי במחשב? …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי מחשב ישן כבן 5. הבעיה היא כזאת מאז ששדרגתי לווינדוס 10 המחשב קורס וקופא . פשוט יש ליד השעונים סימן של משולש אזהרה צהוב. פעמים רבות אחרי שימוש במחשב או לחילופין שהוא דלוק ואני לא נוגע בו . הוא פשוט קופא ואי אפשר לעשות כלום. אני אוסיף תמונות: זה המפרט שלי: אני עדכנתי את מנהלי התקנים. בעיקרון זה המפרט של המחשב שלי: אשמח לדעת איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ? נ.ב המחשב במצב בטוח לא מראה את הבעיה הזאת. …
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
במחשב של אימי יש שני בעיות בולטות בעת הפעלה וכיבוי של המחשב: בעת הפעלה המחשב, קורה לפעמים שהמחשב אפילו לא מגיע למסך של הביוס, ופשוט לא מציג. בעת כיבוי המחשב, קורה לפעמים שהמחשב נשאר תקוע במסך הכיבוי של Windows 7 ולא נכבה. מהן הסיבות לבעייה? מארז: SAMA גנרי ספק כוח: SAMA ATX-550W גנרי לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz קירור מעבד: קירור מלאי של Intel זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM ערכת שבבים: Intel Haswell ביוס: American Megatrend Inc. כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה היום באינטרנט אקספלורר פתאום לא ניתן לצפות בפייסבוק בסרטונים ובכתבות. מופיע לי מסך שחור והודעה flash unavailable למרות שהתקנתי מחדש לא עזר . בכרום אין בעיה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה משום מה נוצרה אצלי תיקייה בשם Windows.old, אני מכיר אותה ויודע מה היא אבל חושש להסיר אותה, היא תוספת לי 17GB מהאחסון. אני די בטוח שהתיקיה הזו נוצרה לאחר שביצעתי את עדכון נובמבר של Windows 10. מצד שני, המון זמן וגם לפני העדכון היה לי מעט נפח אחסון, ולאחר העדכון של הוינדוס הנפח לא השתנה, אולי רק בממש מעט, אבל ממש לא 17GB ובגלל זה, זה מוזר לי. האם בטוח יהיה להסיר אותה? חושש שזה יסיר לי דברים מהמחשב או משהו כזה.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. מסך lg 27ea53 עד לפני זמן מה, המסך עבד עם המחשב בלי בעיות. ויום אחד החליט שהוא שחור ולא מזהה חיבור d-sub חיבור לכל מחשב אחר, המסך עובד בצורה חלקה. חיבור כל מסך אחר למחשב הנ"ל, עובד בצורה חלקה. רק חיבור של המסך למחשב הזה (מה לעשות, אליו הוא צריך להיות מחובר) לא עובד. יש למישהו רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי לפטופ Lenovo Z570, מעבד i5 2410, זכרון 4GB RAM. באמת שהמחשב פצצה ועד עכשיו עבד כמו שד. היום ההארד דיסק שלו התפחלץ, ובינתיים הבאתי הארד דיסק חלופי מחבר. עכשיו אני רוצה לקנות לו SSD מהבלאק פריידי (60$ בבלאק פריידי ל240GB) השאלות שלי הן: 1. איזה בדיקה\כלי\תוכנה אני יכול להריץ כדי לוודא שהבעיה היא רק בהארד דיסק ולא עמוקה יותר בעוד רכיבי חומרה? 2. האם כדאי בכלל להשקיע ואולי לשדרג גם את הזכרון ל8 ג'יגה? או שחבל על הזמן וגם הSSD מיותר? 3. הוא תומך בכלל במהירויות של SSD? אולי כדאי בכלל לקנות SDHD וזהו?... 4. איך ההארד דיסק הזה של San Disk? http://www.amazon.com/SanDisk-Internal-240GB-2-5-Inch-SDSSDA-240G-G25/dp/B00S9Q9VS4/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=14485…
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי מלוח אסוס מבוסס ערכת שבבים H87 ללוח אסוס אחר בעל ערכת שבבים Z77. אחרי המעבר הופיע סימן כזה: ואחרי לחיצה עליו הופעל אשף לזיהוי הבעיה: בהתחלה חשבתי שמדובר בהתנגשות דרייברים בין ה Chipset הקודם לבין הנוכחי, כי לא מחקתי שום דבר מהכונן לפני מהעבר ולאחריו. אחרי זה הסרתי את הדרייבר של הצ'יפסט ושל כרטיס הקול ואז התקנתי את הדרייברים המתאימים מהאתר של ASUS, אך ללא הועיל. לאחר מכן החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס מחשב, אבל עדיין המצב נותר על כנו. מעבר לזה כמובן ניסיתי לחבר את הרמקולים לחיבורים שנמצאים בקדמת המארז (שהם מחוברים ללוח דרך כבל HD Audio), אבל גם במקרה הזה אין סאונד. מה אפשר לעשות במצב הזה? עדכון BIOS יכול לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אח שלי קנה מחשב לפטופ של חברת DELL מסוג VOSTRO ואחרי הקניה התברר לו שמתי שהוא רוצה להקליט דרכו צלילים מהמחשב שגם הצלילים מחוץ למחשב שמועברים מהמיקרופון אל ההקלטה משתלבים בהקלטה ולפעמים גם מפריעים לו להקלטה. ובבקרת הקלטה יש רק אפשרות אחת שאפשר להפעיל והיא של אינטרנאל מיקרופון קונאקסאנט אודיוHD. זאת מערכת הפעלה של וינדוס 7. והמוכר של החנות הזאת לא יודע איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת אז השאלה היא איך אפשר לתקן את זה באם רוצים אחר כך מצב הקלטה רק מהמחשב בלי המיקרופון ? תוכנה חינמית להתקין? הגדרה מסויימת בלפטופ ? במקום לקנות לפטופ אחר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני פה בשביל לוודא שאני לא טועה - המפרט בצד אציין כי זו לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב ושעה לפני שהתחלתי להרכיב את המחשב הזה הרכבתי מחשב אחר והכל היה פיקס. סיימתי להרכיב את המפרט שיש לי פה בצד ימין < ומיד לאחר ההדלקה אני מקבל 5 ביפים (לפי המקרא של Gigabyte מדובר על בעיה במעבד) למען הסר ספק, ניתקתי את הכרטיס מסך וניסיתי לעלות את המחשב עם הכרטיס מסך המובנה - אותו סיפור 5 ביפים, נכבה, נדלק וחוזר חלילה הוצאתי את המעבד מהסוקט בדקתי שאין פינים עקומים, בדקתי את החיבור של הספק ללוח אם אלפי פעמים - לפחות שעה של ניסיונות דיאגנוסטיקה כושלים שבסוף הגעתי למסקנה כי המעבד פגום. המעבד נרכש היום בגרסאת TRAY, כיצד עלי להתנהל נכון מעכשיו? לגשת לחנות ולטעון כי המעבד פגום ?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש תוכנה חינמית או פרוצה שמנקה את המחשב מזבל ומשפרת את ביצועיו?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הלך לי הספק כוח במחשב ומאז המחשב לא היה בשימוש (כחצי שנה). הבאתי עכשיו 3 ספקי כוח משומשים (בדקתי שכולם עובדים) ובכולם אני מקבל את אותה הבעיה: הספק כח נדלק לכמה שניות, המאווררים במחשב נדלקים לחצי שנייה ואז שניהם נכבים, וחוזר חלילה.. כפי שאפשר לראות בסרטון: https://vimeo.com/145439477 המחשב עצמו לא נדלק בזמן הזה - אין צפצוף והמסך נשאר שחור. בנוסף, שמתי לב שכשאני מחבר את הספק ללוח אם רק עם החיבור 24 פינים (ולא מחבר את החיבור 4 פינים של המעבד), הספק כח לא נכבה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת וינדוס 7 64BIT לא מזמן עשיתי פירמוט ועכשיו שמתי לב שכשאני רוצה ללחוץ על SLEEP אז זה לא מאופשר (כתוב באפור) מישהו נתקל בתופעה? לעומת זאת הופיע לידו מצב חדש שלא ראיתי שנקרא HIBERNATE ואותו כן ניתן ללחוץ.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
עם יש לי כמה מחשבים שמחוברים לאותה רשת כולם מחוברים בקבל עם זה משנה יש דרך לעשות להם תיקיה משותפת שאוכל להעביר בנהם דברים? ועם כן זה מעביר בצורה נורמלית או שיהיה יותר מהיר לי לעלות את זה יומים לדרופבוקס ואז להוריד את זה משם שוב
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אתמול פרמטתי את המחשב ומחקתי הכל חוץ מכונן D אחרי הפרמוט אני בא להיכנס לכונן והוא לא שם הכנסתי הוצאתי החלפתי כבלים לכונן קשיח וכלום הוא לא על המחשב אז נכנסתי ל"ניהול מחשב ניהול דיסקים" וכתוב שם שהוא דינאמי תמונה: אני חייב אותו יש לי שם מלא דברים חשובים שאסור שימחקו (זה כונן קשיח נפרד לא במחיצה מC) אשמח מאוד לעזרה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני משחק בהרבה משחקים כבדים יש משחק אחד שאני משחק בו ותמיד יש לי קראשים בו לאחר כמה דקות משחק זה קורס לשולחן עבודה בלי שום ERROR יש לי מחשב דיי טוב I7 4770 GTX 660 ואמור להריץ כמו שצריך ובלי קראשים כי פעם המשחק הזה היה עובד לי חלק מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
זה קורה לי המון, פשוט האייקונים בשולחן העבודה זזים מהמקום שלהם וצריך לסדר אותם מחדש. למה זה קורה? וינדוס 10. יש לי דרייבר לכרטיס מסך וגם רזולוציה אופטימלית.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-