תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום ח שלי 2בעיות במחשב 1 לאחר כיבוי והדלקה של המחשב . מערכת ההפעלה עולה לשחב של מסך ה- windows string לאחר מכן מסך שחור http://i.imgur.com/htd2zob.jpg 2 אני מנסה להיכנס למצב בטוח אני מקבל את המסך הזה סדר בבוט תקין (ה hdd ראשון ) מערכת הפעלה win 7 hom
-
- 20 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
יש לי SSD עם 250 גיגה HD עם 500 גיגה וHD עם 1 טרה איך אני יכול לייעל את הביצועים של המחשב? אני חשבתי על להתקין רק מ"ה על הSSD בHD של ה500GB את כל התוכנות ובHD של ה1TB את כל הגיבויים (משחקים,סרטים תמונות,אפליקציות וכ'ו) מה אתם אומרים על זה? או שיש דרך אחרת? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מסך מחשב המחובר לכרטיס מסך והוא עובד תקין. האם ניתן לחבר מסך נוסף ליציאה של השבב הגרפי המובנה בלוח האם ? תודה למסייעים והסייענים...
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים bluestacks עבד לי מצוין ואילו היום אני פותח אותו והוא יש נסגר. ניסיתי פעמים רבות לתקן את הבעיה אבל היא לא הסתדרה. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי שיהיה לכם יום מוצלח ותודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם כניסות הUSB במחשב, בכל פעם שאני מחבר התקן חיצוני בין אם זה דיסק און-קי, או סתם נגן מוזיקה לכניסה הקדמית או האחורית המחשב אמנם לא קורס אבל לא מאפשר לי לפתוח שום תוכנה: לא Firefox לא Winamp כלום. חשוב לציין שכשאר אני מנסה לכבות אותו אחרי שכבר ניתקתי את ההתקן לוקח לו לפחות 5 דקות להגיע למצב שהוא מתכבה. היום תמרנתי שעות עם MP3 על מנת להעביר שירים לתוכו וכל פעם מחדש הוא עשה לי את הבעיה הנל אין לי מושג מה הבעיה או איך לפתור אותה חשבתי להזמין טכנאי אבל אולי אפשר גם בלי. ניסיתי גם לקנות מפצל USB בסוף רכשתי אחד במחיר מופקע של D-Link ועדיין הבעיה לא נפתרה
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows 7 sp1 לאחר מכן התקנתי את הדרייברים של הלוח אם שלי (asus h170 pro gaming) ואת הדרייבר של הכרטיס מסך. לאחר שהשארתי את המחשב זמן דלוק ללא מגע(של המקלדת או העכבר) ראיתי שלא ניתן להדליק אותו מחדש(בעזרת העכבר, המקלדת או אפילו כפתור ההפעלה) והוא תקוע עם מסך כבוי בדקתי את הגדרות הpower option והגדרתי שיהיה במצב high performance. כלומר שלא יכנס לsleep mode או משהו כזה (הפרופיל הסטנדרטי של high performance) אני עובד עם המחשב שעות שלמות ולא חווה שום תקלה רק ברגע שאני מפסיק לגעת בו ל20 דקות בערך אודה לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הפוטושופ במחשב נייד, הוא קורס לי כל הזמן. הבנתי שזה בגלל שיש לי שתי כרטיסי מסך - אחד של אינטל 5500 ואחד AMD Radeon R7 M260, ככה לפחות הפוטושופ רשם... אז איך אני מגדיר שרק אחד מהם יעבוד והשני יהיה מושבת? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
אהלן התחיל לי לפני כמה ימים מסכים כחולים שלאחר בירורים מצביעים על כשל בחומרה. אני לא מצליח לשים את האצבע מה לא בסדר אני חושד במעבד\דיסק קשיח מפרט דיי ישן: i5 750 p55-ud4 hd7850 wd green הרצתי בדיקות מאמץ של זיכרון מעבד דיסק קשיח וכרטיס מסך ושיחקתי אפילו בac:syndicate וכלום לא היה נראה חריג.. הכל עבד. זה קורה בדרך כלל רק שאני משתמש בפיירפוקס והייתה גם פעם אחת שזה קרה סתם ככה. מצורפת תמונה עם פירוט של כל מה שצריך לדעתי. חיפשתי מלא בגוגל ולא חידש לי הרבה. http://oi65.tinypic.com/2iu26m9.jpg איך אני מגיע לשורש הבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן SSD שכל הזמן נתקע ורק אחרי ריסטרט אני יכול לעבוד מחדש בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהמחשב מתחמם (סידרתי את זה קניתי קירור נוזלי) אחר כך החלטתי לפרמט מחדש את המחשב ובכל זאת זה קורה זה בעיה מוכרת עם הSSD? כי זה נהיה ממש בלתי אפשרי תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיות חוזרות ונשנות נוגע להתחברות לשרתים של ea דרך hot. בכל פעם שאני מנסה להתחבר אני מצליח לשחק משחק או שניים עד שלב מסוים שבו אני מקבל את ההודעה הבאה: unable to connect to the EA Servers at this time. Please check your network connection or try again later האינטרנט שלי הוא 100 מגה , והוא עובד תקין (מוריד במהירות של כ50 מגה דרך וויפי ומגיע ל100 דרך חיבור ישר). בנוסף אני רוצה לציין שכאשר אני חוזר לבית של ההורים הדבר לא קורה, אני משחק באופן חלק כמה משחקים שאני רוצה ללא התנתקויות. אשמח מאוד אם למישהו כאן יש רעיון כלשהו כיצד לפתור את הבעיה הזאת. תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
Trusted Platform Module (TPM) מה בדיוק השימוש של הדייבר הזה מה הוא אומר מישהו יודע??
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב נייח בבית שעליו יש כרטיס מסך on board עם יציאת vga אחת. ברצוני להתחיל לעבוד על 2 מסכים במקביל, כלומר, לא לשכםל את התצוגה אלא להוסיף עוד מסך על מנת שאוכל לראות יותר חלונות. 1. אופציה ראשונה שמצאתי היא לקנות קופסא שמפצלת את יציאת הvga לשתי יציאות, האם היא תיתן לי מענה לדרישה? על פניו נראה לי שקופסא כזו רק תשכפל את התצוגה, האם אני טועה? 2. קניית כרטיס מסך שמכיל 2 יציאות וכך אוכל לנצל vga ו dvi במקביל. מה העלות של אחד בסיסי כזה ששווה בכוחו בערך לזה שנמצא במעבדי אינטל פנטיום g שיתן לי את המענה? אשמח להמלצות תודה
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב חדש יחסית וינדוס 10 לפטופ i7 3632QM 2,20 GHZ 4GB ram של LENVO E531 ומאתמול שום קובץ וידאו לא עובד לי, לא על המחשב לא משנה איזה player ניסיתי להשתמש בו, winodws media player, bs player, VLC player. גם קבצי וידאו או אדיו רגילים בפייסבוק או ביוטיוב לא עובדים לי. עשיתי כבר פעמיים system restore פעם ראשונה הבעיה נפתרה, אבל אחרי יום הבעיה חזרה על עצמה. אני לא רוצה לפרמט את המחשב אבל אם לא תהייה ברירה אני יעשה את זה. המקום היחידי שאני כן מצליח להריץ קבצי וידאו הם בדפדפן של מויזלה fire fox, בchrome ובinternet explorer קבצי וידאו לא עובדים. גם קבצי flash לא עובדים. אשמח לעזרה …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש שקניתי לפני חצי שנה בערך והרצתי עליו את המשחק הכי כבדים שיש על הגדרות גבוהות לראשונה בחיי קניתי משחק (JUST CASUE 3) דרך סטים ואני לא יכול לשחק חצי שעה רצוף מבלי שהמחשב יעשה לי ריסט,יש לי במקביל עוד שלושה משחקים מהכבדים בשוק, אססין קריד, GTA וWITCHER 3, אף אחד מהם לא דרך סטים ובאף אחד מהם זה לא קורה אשמח לרעיונות או כיווני חשיבה מאיפה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים בגלל שטויות כמו ווירוסים שהיו עליו והביצועים עליו תמיד היו טובים ללא שום בעיות. אחרי הפרמוט, שבו התקנתי דרייבר הכי חדש לכרטיס מסך וכל מני דרייברים מהדיסק של הלוח אם וכו', התחלתי לשחק כל מיני משחקים ושמתי לב שכל כמה זמן מתחילים להיות לי ממש פריזים שכל המשחק נתקע ל2-4 שניות, שבפריזים יש LOOPING לסאונד האחרון ששמעתי ואם אני רצתי קדימה לפני הפריז, אז גם באמצע שאני בפריז הדמות שלי תרוץ קדימה. (בעיה דומה לשל מישהו אחר בפורום) בכל מקרה, אין לי מושג איפה הבעיה כי לפני שפרמטתי את המחשב לא היו לי שום בעיות אז אני לא חושב שזאת בעיית חומרה. הנה המפרט שלי: Core i5 3570K @ 4.5Ghz Gigabyte UD3H-Z77X 8 GB …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש לפני כחודש (לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב) ויש לי בעיות עם כרטיס הקול המובנה. מדובר בלוח אם gigabyte Z170X gaming 3 לפעמים לאחר הפעלה מחדש של המחשב הדרייבר של כרטיס הקול כאילו נמחק. ב-device manager אני רואה שיש איזה כרטיס קול לא מזוהה (עם סימן כזה שמראה שיש תקלה) ובלוח הבקרה ב-playback devices הכל ריק. אני לא יודע למה זה קורה ואני גם לא בטוח מה מחזיר את זה, אני מנסה מספר פעמים להתקין שוב את הדרייבר ובביוס לבטל ואז לאפשר את הכרטיס ואחרי כמה ריסטרטים זה מסתדר יש למישהו רעיון למה זה קורה? (התקנה חדשה של windows 10 עם דרייבירים מהאתר של realtek) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מחשב בבית שבא לי לזרוק אותו מהחלון , אבל ההורים מתעקשים להשאיר אותו (אבל זה ממש גורם לתסכול ) או יותר נכון מאפשרים להשאיר אותו , ומה אני יגיד לכם זה לא מחשב זו גרוטאה . אז חשבתי אולי אני אבצע לו תקלה כלשהי שאפילו טכנאי מוסמך לא ידע שזה היה במכוון. המחשב בן 1000 שנה עובד הכי גרוע שאפשר לדמיין כבר במשך שנים , ככה שאף אחד לא יתפלא אם הוא יפסיק לעבוד. וזמנו הגיע ממזמן אבל הוא מתעקש להמשיך לעבוד.. (המחשב לא שלי ,אבל יש לי בו שימוש כלשהו שמכריחים אותי לעשות בו) נתתי לו מלא בעיטות ומכות חזקות עם היד וכלום , האומנם הוא נתקע אבל ,אחרי הפעלה מחדש הוא עובד( המכות היו מעצבים ולא ניסיון לשבור אותו ) עצות יתקבלו בברכה . ואני רציני שאני רוצ…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם, מחשב אחד אצלי במשרד התחיל ליפול בזמן רינדורים, לאחר מס' שעות. הנה המסך הכחול שהוא נתן, מישהו יודע מה זה אומר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה נפתרה! את כבל ה-DP העברתי דרך חור מאחורי המסך שאמור לסדר את כל הכבלים, וברגע שהסרתי אותו מהמעבר דרך אותו חור התצוגה הסתדרה. כנראה שההשחלה דרך אותו חור, יחד עם כבל החשמל וכבל ה-USB, גרמה ללחץ מסוים על הכבל DP ושיבש את הקליטה, מאוד מוזר.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
היי אני חדש פה מקווה שאני נמצא בפורום הנכון לפני שבועים בערך קניתי מחשב מksp חדש אני יעלה תמונה של המפרט משום מה רוב המשחקים שאני שם עולים ולפעמים נתקעים או אחרי כמה זמן של משחק נתקעים ואי אפשר לחזור לשחק אני מדבר על קול אוף דיוטי החדש והגולס מקווה שתוכלו לעזור לי עשיתי את כל העידכונים של הווינדוס (10) והכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב שנתקע באופן אקרעי במסך login למשתמש וכשאני מנסה להתקין דרייבר, כל דרייבר, נתקע באחוזים הראשונים בהתליך ההתקנה. אם זה דרייבר Intel HD של כרטיס מסך, או Chipset. ב-EVENT LOG ראיתי שגיאות שקשורות להרשאות של משתמש, אבל ניסיתי להתקין דרייברים מכל משתמש אדמין אפשרי - בכולם אותה התוצאה. האם קרה למישהו? יש לזה פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום, כבר במשך הרבה זמן אני חווה גמגומים ונפילות FPS במשחקים עם V - SYNC, שלרוב מסתכמים בנפילה ל59 FPS, מה שיוצר גמגום, ולפעמים הFPS עולה ל61 (למרות שהכרטיס ב50% ניצול לדוגמא), בinsurgency המצב חמור עוד יותר כי הFPS נופל ל 50 -+, גם כאשר הכרטיס על 20% ניצול, ורק כאשר אני מנמיך את ההגדרות בצורה משמעותית הנפילות פוחתות, יש משחקים בהם הבעיה פחות משמעותית כמו GTA V וBF4, אך היא עדיין מתרחשת, מה שכבר ניסיתי: להפעיל V - SYNC דרך לוח הבקרה של NVIDIA, להפעיל טריפל בפר, להפעיל adaptive V - SYNC (יוצר קריעות), לחסום את הFPS ב58 דרך NVIDIA inspactor, לחפור שעות באינטרנט . אשמח לפתרון כי זה ממש מתסכל.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
packetloss^^ יש אפשרות בדוטא לראות את הסטטים של הרשת - יש לי פינג באיזור 80 אבל יש פוקט לוס של 15% לפעמים וזה גורם לחלק מהלחיצות לא להקלט. המשחק היחיד שאני משחק זה דוטא ככה שאין לי כ"כ אפשרות לבדוק אם זה משהו ספציפי למשחק הזה אבל זה לא סביר כי חברים שלי משחקים בו באותם שרתים ואין שום בעיות. מדובר במחשב ישן ככה שיתכן שזה בעיה בו אפשרות נוספת זה בעיה בראוטר שאני מחובר קווית אליו tplink td-w9980 ואפשרות אחרונה שזה ספק האינטרנט - 018 אקספון. אשמח לייעוץ מה יכולה להיות הבעיה ואיך למצוא אותה (לא מכיר תוכנות שיכולות לבדוק ביצועי ראוטר או כרטיס רשת של מחשב) אם זה לא הפורום הנכון אשמח להפניה
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
פירמטי את המחשב בשלב אחרון לוקח לו הרבה זמן תיראו לפי התמונה תודה לעוזרים שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-