עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elyaz,

כנראה שניסיתי לפתוח חלונית חדשה בפיירפוקס כאשר הייתי ב safe mode ואיכשהו זה גרם לכל הדפדפן להתאפס, כולל כל התוספים שהיו מותקנים. עכשיו, אחרי שהסרתי את הדפדפן לגמרי, אתרים מסוימים לא נטענים במלואם, אלא בתצוגת HTML כזאת, ללא הצגת תמנות. שמתי לב שזה קורה רק באתרים שמתחילים ב https חוץ מג'ימייל שמשום מה עולה כרגיל. ברור לי שזו בעיה באישורי אבטחה, אבל אני לא מצליח לסדר את זה. אשמח לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by MDK,

ניסיתי להיכנס כבר הרבה פעמים לאתרים הבאים: KSP.co.il walla.co.il pandas.co.il והם פשוט מסרבים לעבוד. אני חושש שזה בגלל ששיניתי את ההגדרות של המודם לראוטר PPPOE... יש לי ECI BFOCUS 270 PR (ADSL וIE 6

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by alex542,

משום מה אתרים עם https בהתחלה רושמים לי: [h=1]Your connection is not private ...[/h]שינוי תאריך לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. המחשב עולה חלקית ונעצר לפעמים רק לאחר הודעת הזיהוי של כמות הזכרונות ולפעמים בעמוד ה welcome של windows . כאשר הוא מצליח לעלות הכל עובד כשורה, מה הסיבה לתקלה? ב bios בבדיקת pc health השורה של ה 3.3v מראה fail מה הסיבה? תודה מראש על העזרה יוסי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by NafSap,

בצחשב עם מעבד PENTIUM II ו WIN98SE במשחקים מסוימים (למשל HARRY POTTER) כרטיס המסך לא מזוהה כלל. ב DXDIAG בלשונית ה DISPLAY רואים ש"חסר" חלק מן הזכרון - יש רק 31.5 מ"ב (דרייברים מעודכנים פיקס ובוצעה הסרה והתקנה מחדש)

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  6. השאלה בכותרת תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  7. תגידו לי אם זה בסדר . [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by shoomil,

המחשב עובד קצת איטי וסרטים עובדים לאט לפעמים והמחשב בסדר כי במסך רגיל זה היה עובד לי בסדר עד שחיברתי את הLCD האם זה יכול להיות קשור בכבל ? יש לי כבל VGA כבל DVI יכול לשנות או שאין קשר יש לי מסך 32 FULL HD תודה גדולה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by elaa56,

מה עושים הלאה?

10. בא אליי טכנאי בגלל בעיה במחשב ופירמט לי את המחשב, כשאני נכנס להגדרות של המחשב שלי כתוב שמחשב זה תוקן על ידו יחד עם טלפון וסמל של החברה, איך מורידים את זה?

11. היי, אחרי שקניתי לוח מעבד וזכרונות חדשים הרכבתי הכל באתי לחבר את כל הכבלים של הספק כח ופתאום אני מגלה שהלוח רוצה חיבור של 4 פינים (יש לי ספק כח 1200 וואט מפלצתי ו וואלה אין לי בנרתיק של החיבורים (הוא מודולארי) אפילו מתאם או חיבור אחד של 4 פינים, השאלה האם אני יכול לחבר את ה 6 פינים ל 4 פינים זה הכי נכנס בפוט שניים נשארים חופשיים האם למישהו יש פתרון אשמח לדעת , מאחר ולא בא לי לחכות ליום ראשון ולכת ולקנות מתאם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yair23,

כרגע אני משתמש בכרום במצב אנונימי. (רק ככה הצלחתי להתחבר.) במצב רגיל זה לא נתן לי להחבר, גם אחרי שביטלתי את כל התוספים: כשלחצתי על הכפתור של ההתחברות זה לא הוריד לי את המסך של השם משתמש וסיסמא כמו בדרך כלל... אחרי זה כשהצלחתי להתחבר (כרום במצב אנונימי) זה משום מה לא נתן לי לכתוב הודעות .. כשניסיתי לערוך את החשבון זה אמר לי שאין לי הרשאות ונתן לי את השדה של שם משתמש וסיסמא... (למרות שכבר התחברתי והשם משתמש שלי היה רשום בפינה העליונה) אחרי ההתחברות הזאת, פתאום כן הופיע לי הכפתור של הפתיחת דיון... חשבתי לכתוב את זה פה למקרה שיש איזה באג או משהו במערכת לא שאני מבין בזה... לגבי צורת ההתחברות החדשה, זה מגניב שזה לא בעמוד נפרד וזה פשוט נפתח כלפי מטה מהכפתור אבל יש בזה בעיתיות..…

13. Started by coperl,

נתקלתי בבעיה מוזרה בשלושה מחשבים. כרטיס הרשת עובד טוב כל עוד יש 3 בארים ומעלה, אבל אם יש 2 בארים ומטה האינטרנט לא עובד. או זהוא לא מצליח להתחבר, ואם הוא מצליח הגלישה לא עובדת כלל או עובדת מאוד מאוד חלש. ניסיתי בשלושה מחשבים שונים, האחד של דל השני של לנובו והשלישי של סמסונג. והבעיה היא בכולם. בנוסף לפחות באחד מהם (הסמסונג) הכרטיס עובד טוב גם בקליטה חלשה בוינדוס 7. השניים האחרים ניסיתי בלינוקס, ואמנם לא היה בעיה בגלישה עצמה, אבל לפעמים יש בעיה בהתחברות. ניסיתי גם עם כרטיס רשת חיצוני, ואז הוא מתחבר חלק, אבל בפחות משני בארים הוא לא גולש או גולש מאוד לאט. האם זה באג מוכר של וינדוס 8?

14. Started by ORrrr,

כאשר נכנסתי היום לשחק בג'נרלס, ראיתי שאני על 800 על 600 ברזולוציה, אז החלפתי ל 1024 וזה מה שקרה... החזרתי בחזרה ל 800 על 600 אבל היה אותו הדבר, אבל אם אני משאיר את זה על 1024 או על 800 ויוצא וחוזר למשחק הכל בסדר.. זה קורה מיד אחרי שאני משנה רזולוציה.. יש למישהו מושג מה זה? --אם לא רואים את התמונות תנסו העתק + הדבק בחלון חדש..

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  15. כאשר מורים לקישור הרשת (בעזרת הסמל קישור-שני מחשבים קטנים למטה או מההגדרות של הרשת) להתנתק, המהירות של הדיסק הקשיח בו במקום צונחת ל1/100000 ממהירות מלאה של כונן SATA2 עם 16MB לעד 150Kb/s. מישהו מבין אולי במקרה למה?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by vbwx,

לנוידיה יש באג שחלק מהסרטים בצבע כהה מאוד, ולכן אני חושש שעם הכ.מ החדש שקניתי, אני יקבל דריבר חדש עם הבאג הזה. Leadtek Geforce 8800GTS 640MB PCIE מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  17. Started by ITSIK86,

יש לי מחשב חדש עם 7900 GT ואני משחק משחקים-FEAR למשל א קונטר סטרייק סורס ואני שם את הגרפיקה על ממש גבוה וזה עובד סבבה עד רגעים מסויימים שבהם המסך של המחשב נכבה או שצץ המסך הכחול הזה ועושה לי ריסט בסך הכחול רשום שהבעיה זה NV4_DISP ויש גם טקסטורות שבורות במשחקים וכל מני תקיעות-המסך דולק פשוט לא רואים בו כלום,והנורה שלו מהבהבת מה כל הבעיות האלו? יש לי רת כל הדרייברים ויש לי מעבד חזק 3600 X2 שכחתי לציין שכל הבעיות האלו לא היו קימות עד העדכון הארור של הוינדוס אתמול בצהריים-מאז יש בעיות עריכה:הקריסות כבר הסתדרו בערך, תודה הבעיה עכשיו זה שיש לי באגים בגראפקיה וטקסטורות שבורות במשחקים יש לי את הדרייברים הכי חדשים וגם עם הישנים יותר יש את הבעיה-יש לי גם דירקט איקס האחרון שיצא 9c

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by DaGaN23,

כל פעם שאני נכנס למשחק לא משנה איזה משחק אחרי כמה דקות מתחילים להיות לי באגים מוזרים כל מיני קווים על המסך ופיקסלים מישהו יכול לעזור ?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by DaGaN23,

שלום כל פעם שאני נכנס למשחק אחרי כמה זמן פתאום נהיים לי כל מיני באגים מוזרים על המסך לפעמים נקודות ורודות וירוקות ולפעמים מין כאלה קווים ענקיים שחוצים את המסך ואני לא יכול לראות כלום מישהו יודע מה הבעיה או מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה ? תודה מראש ...

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by FIRE-KID,

שלום כל הזמן שאני מנסה לעשות "הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו מאז הביקור האחרון" או"הראה תגובות חדשות להודעות שלי " הוא כל הזמן מביא את אותם דיונים וזה לא משתנה.. (זב כבר שבועים ככה בערך).. מה זה?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by man,

איך מוחקים מנקים את ה-ram ..?? האם זה אפשרי ע"י איפוס הביוס (כמו הוצאת בטריה).. הבעייה היא שהמחשב מלא בבאגים וכאן חשבתי שאולי פרמוט לא מספיק והבאגים אולי ישארו (מדובר באוסף קטן ומעצבן של באגים בווינדוס)... אלא צריך לנקות גם את ה-ram... תודה מראש... (אני לא מומחה גדול תתקנו אותי אם אני טועה איפשהו )

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  22. אהלן, למען האמת חשבתי קודם לשאול בקבוצה של באטלפילד, אבל מסתבר שעשו שינויים ואין יותר פורום באטלפילד? התחלתי לשחק במשחק, ובאופן מפתיע המשחק רץ מאוד חלק ויציב עם הכרטיס מסך שלי (GA GTX 770 4GB) ואני משחק על הגדרות בינוניות ב70-80 FPS מאוד בקלות. אך מצד אחד יש לי בעיית התחממות, הכרטיס מגיע ל81 מעלות ותרתי משמע מבשל לי את הרגל. זאת אחרי שניקיתי את הפילטרים של המארז והמאווררים כולם עובדים בעוצמה מלאה. לא ניקיתי את המחשב עדיין, לא היה לי זמן עדיין אבל בכנות אין בתוכו הרבה אבק מכיוון שאני מקפיד לנקות את הפילטרים של המארז אחת לחודש. האם זה "בריא" לכרטיס לעבוד בטמפרטורות כאלה לאורך זמן? האם בחום כזה הכרטיס יכול לבצע מנגנון אל כשל? הסיבה…

23. Started by Big_White,

מעבד Q9400 עם אובר קלוק ל 3.6 4GB DDR לוח EVGA 780I כרטיס מסך EVGA GTX260 ו ZOTAK GTX 260 ב SLI והוא עדיין מריץ לי את הבאטלפילד לאט על אולטרה... עשיתי בדיקה עם 3DMARK VANTAGE קיבלתי 16000 הבעיה שלא מצאתי עם מה להשוות את ה... מה אפשר לעשות כדי שהוא בכל זאת יריץ לי על ההגדרות הכי גבוהות? כי לפעמים זה מגע למצב שהמשחק ניתקע לגמרי לכמה שניות טובות או שלפעמים יש נפילה בפריימים למשהו כמו 3-4 פריימים לשניה. אולי זה בעיה בשרת עצמו? :-O מצטער על השאלות של נובים פשוט אין לי מושג בזה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by dinsh,

שלום רב, יש לי נייד ללא שם (נקנה בזמנו ביאמ-סאן) תוכנת everest אומרת שיש לי לוח clevo 650 ותוכנות אחרות אומרות שיש לי לוח sis 650 כך או כך לא מצאתי מפרט תכני חד משמעי שיכול להגיד לי בודאות: באיזה סוג זכרון הלוח תומך, עד איזה גודל ובאיזה מהירות? (את סוג הזכרון שמותקן כרגע אפשר לראות בתמונות) אשמח לכל עזרה בנושא.... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 734 צפיות
  25. באיזה טמפר' המחשב יכול לקפוא? ומה יכול להגרם מזה?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.