תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך ASUS PW191 עם רמקולים מובנים...חיפשתי דרייברים באתר של ASUS ואין שם, גם בדיסק שקיבלתי לא היה. עכשיו חיברתי את הכבל הירוק של הרמקולים למסך ולמחשב\ המחשב בכלל לא מזהה שיש התקן קול...כשאני מפעיל קובץ מוזיקה עולה ההודעה:
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום אחים שלי כל פעם שיש לי בעייה במחשב ואני מפרמט אני מרגיש כאילו גם אחרי פירמוט המחשב שלי סוחב מטען מלפני הפירמוט.. כאילו עדיין יש קבצים נגועים והרבה בעיות עם המערכת.. רציתי לשאול אתכם איך אני עושה פירמוט טוטאלי למחשב שיהיה נקי 100% שלא יהיה זכר לשום דבר לשום קובץ רגיסטרי ולשום כלום ממש מחשב חדש כאילו רק קניתי אותו! יש דבר כזה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את הספק כוח הישן שלי בספק כוח חדש של 300W של חברת FSP, לא יודע אם החברה מוכרת, הספק לא עלה יקר (150 ש"ח) ובחנות אמרו שזה לא ספק גנרי, אבל גם לא מהמובילים ובכל מקרה הוא אמור להספיק לצרכים שלי. אחרי שחיברתי את הספק ואת כל הכבלים, חיברתי לחשמל, הפעלתי ומיד היה ריח שרוף ועשן יצא מהספק, כמובן שכיביתי מיד את המחשב והעשן נעלם לאחר כמה שניות וגם הריח השרוף. לאחר מקרה זה החלטתי לנסות להפעיל שוב, והפעם הספק עובד ללא עשן וריח שרוף. שאלתי היא: האם השריפה שהייתה בהתחלה לא תשפיע על ההמשך או שהספק מועד להישרף שוב? אולי השריפה הראשונית היא תופעה תקינה? (למרות שזה לא קרה לי אף פעם כשהחלפתי ספק) אני אציין גם שבהפעלה הראשונה המחשב היה במצב מאוזן, ולא מאונך כמו שהמחשב נמצא…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. התקנתי צורב nec 3550a והמחשב מזהה אותו והוא גם קורא דיסקים שמוכנסים אליו. אבל ברגע שמכניסים אליו דיסק לטובת צריבה או מנסים לשלוח אליו לצריבה- לא ניתן. (לציין כי ישנו צורב רגיל פעיל במקביל אליו).האם מישהו מבין מה הבעיה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה יש לי בעיה במחשב שאי אפשר לחלץ קבצי ווינראר,קבצי EXE עם חילוץ עצמי,וכאלה.. על כל קובץ חילוץ הוא עושה שגיאת CRC כשבמחשב אחר הכל עובד פיקס! שללתי את האפשרות לוירוס כי פירמטתי אין ספור פעמים ומיד אחר כך ניסיתי ועדיין ישנה בעיה אז אני שואל,יש סיכוי שזה בעית חומרה? במקרה שלא,מה אפשר לעשות? *הגירסת ווינראר שלי מעודכנת
-
- 11 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני שבועיים בערך, עכשיו, החברה שקניתי ממנה התקינה לי את הווינדוס (הבאתי להם את המספר הסדורי של הווינדוס והם התקינו לי עם הדיסק שלהם). הבעיה עכשיו היא, כשאני נניח רוצה להתקין WMP 11 BETA \ IE 7, המחשב אומר לי שהווינדוס לא מקורי וכל הדברים האלה... מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה שזה מקורי? (להכניס את המספר הסידורי איפשהו?) תודה. עריכה: שחכתי לציין, המספר הסידורי שלי מתאים ל WIN XP HOME EDITION, ובדקתי במאפיינים שלי ויש לי PROFESSIONAL. הורדתי את התוכנה שנותנת להחליף את המספר בסידורי או לאמת אותו, ועכשיו זה אמר לי שזה לא מתאים לגירסה! >< אני חייב שתעזרו לי! ><
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי לעצמי מחשב עם החלקים הבאים: מעבד E6600 לוח אם - P5B DELUXE כונן קשיח SATA2 של מקסטור בנפח 320GB (שאר הרכיבים לא חשובים לשאלה אני חושב...) בכל מקרה, אני מנסה כבר שעות להתקין WIN XP ולא מצליח... בהתחלה ניסיתי להתקין ללא שימוש ב-F6 ובדרייבר ל-SATA, ההתקנה זיהתה את הכונן, ואף נתנה לי לחלק אותו למחיצות, אך כאשר בחרתי היכן להתקין ההתקנה נתקעה. לאחר מכן לא הצלחתי אפילו להתקדם עד כדי כך, ואפילו לא הגעתי לשלב שבו אני מחלק את הכונן למחיצות וההתקנה נתקעה (כל פעם במשהו אחר - מוזר...). לאחר מכן ניסיתי להוריד לפלופי מהדיסק של הלוח את הדרייבר ל-SATA - ניסיתי את כל דברים שאפשר להוריד שם, אך למרות שאני אומר להתקנה להשתמש במידע על הפלופי, ההתקנה שוב נתקעת.... אני יודע בו…
-
- 11 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני לא יכול להיכנס למחשב שלי כי הוא מבקש סיסמא סתם פיתאום ואני לא יודע מהי, אז אני צריך עזרה בזה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בבוקר שלאחר סופת הברקים החביבה שביקרה אותנו, ניסיתי להדליק את המחשב - הוא נדלק, עשה כמו Force Boots (כמה פעמים המחשב ניסה להגיע לביוס ולא הצליח) ואז נכבה לבד - ומאז הוא לא נדלק. שמתי את המחשב במעבדת מחשבים השכונתית - הבחור שם אמר שזה הלוח אם כנראה, הזמין לוח אם ועדיין המחשב לא עובד. החזרתי את המחשב הביתה, ביודעין שמחשב לא נדלק ממעט אפשרויות: לוח אם תקול, ספק תקול, כפתור הפעלה תקול (?). לוח אם בדקנו, ספק בדקתי ידנית בבית (לקחתי את הספק של אחותי, חיברתי רק ללוח אם וניסיתי להדליק - לא מניע). הדבר היחיד שלא בדקתי זה הכפתור הפעלה..לא נראה לי שזו הבעיה... כמה שאלות: מה לדעתכם הבעיה? האם אני צודק שהמחשב לא נדלק רק כשהרכיבים שכתבתי למעלה לא תקינים? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש יש לי מלא מסכים כחולים מה אני יכול לעשות? ולפעמיים המחשב נתקע גם בלי מסך כחול הוא נתקע בתמונה האחרונה שהוא הראה או שהסמך נהיה שחור או שהוא מפעיל את עצמו מחדש ולפעמיים גם הוא כותב כמו שנגיד למסך לא מחובר כלום אז המסך כותב sync out of range אין לי בעיות של חום במחשב מה זה יכול להיות?
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום. לפני כ3 שבועות התקנתי מחדש WINDOWS XP. מאז ללא תקלות כלשהן. רק אתמול (מוזר אבל אחרי שאחותי שיחקה לי במחשב!) המחשב לאחר ההדלקה מציג בDOS שורה שאומרת כך : CPU is unworkable or has been changed. please recheck - CPU SOFT MENU כדי לעבור את זה אני פשוט לוחץ F1 . אבל אחרי שהופעל הוינדוס , אני שומע צפצוף בערך אחרי 5 דקות והמחשב קורס , לא מסוגל לתפקד והפתרון היחיד הוא ריסטרט... מה עושים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את המארז SUNBEAM TRANSFORMER. בחלק העליון שלו יש שתי יציאות USB יציאה לרמקולים\אוזניות ויציאה למיקרופון. חיבורי הUSB פועלים מעולה..אולם חיבורי השמע אינם פועלים כלל.. כאשר אני מחבר אוזניות או מיקרופון המחשב עדיין ממשיך להשמיע דרך כרטיס הקול שעל הלוח (שאליו מחוברים הרמקולים של המחשב) עכשיו מה יכול להיות הבעיה של זה? נזכרתי שהיה פה סיקור על המארז ואמרו שהכבל קצר מדיי וזה...יש מצב שהטכנאי שהרכיב לי את המחשב לא הצליח להגיע עד למעלה? אם אני בודק ואכן הכבל מחובר (ואני כמעט בטוח שכן) מה לעשות? תודה על העזרה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. המחשב מאתחל ספונטנית במהלך פעילות כלשהי בוידוס (או חוסר פעילות). 2. אחרי האתחול החלון בו בוחרים את היוזר אליו רוצים להיכנס בוינדוס הוא שוב מאתחל - וכך יכול לקחת 2/3 פעמים עד שוינדוס עולה! מישהו מכיר את התופעה? פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. מפרט: p-4 2000mhz clevo 650 ddr1 512mb sis650 win xp sp2 מחשב נייד ללא שם....(עובד רצוף וחלק כבר 5 שנים!) תודה לכולם מראש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי נכבה פתאום. אבל הלד הירוק שבמארז נשאר דלוק. ואז אני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כדי לכבות אותו. ואז להדליק מחדש. זאת אומרת שהמחשב לא נכבה לגמרי. רק פעולת ההארדיסיקים והמאוורים הפסיקה וגם של הספק כוח. מה יכולה להיו הבעיה? זה לא קורה לי כל פעם. רק לפעמים נגיד אחת ל4 ימים. לא משנה אם המחשב במעמס או לא. הוא נכבה ככה בכל מקרה. מעבד: 2.66GHZ 1MB לוח אם: ASUS P5VDC-MX זיכרונות: TWINMOS 533 2*512 *ספק כוח ג'נרי. אם תרצו עוד פרטים על המחשב אמסור לכם בהתאם לתגובתכם. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לוח אם Gigabyte 945p-s3 ומעבד E6300. השאלה שלי אם אני חייב למרוח משחה תרמית כשאני מרכיב את המעבד ללוח אם ולקירור?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מחשב ויש שם סימן שאלה על הבקר של ה USB !!! הורדתי את כל הקבצים שיש מהאתר יצרן ומדיסק כלום אף קובץ לא מצליח להתקין את ה USB RAID וכו' הדגם של הלוח ECS RS485 אני מתקין את הדרייבר של הגשר הדרומי וכלום .. יש בתיקיה של הדרייבר RAID וכו' אין אני מוצא את הדרייבר ? Universal serial bus עם סימן שאלה <==== נ.ב. העכבר שלי נתקע מדי פעם והוא ב USB זה קשור ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול באתי וכיביתי את המחשב שלי (מפרט מצורף). לחצתי על הכפתור של הכיבוי בהתחל,והופ,שום דבר לא קרה,המחשב נתקע והוציא מסך כחול, הספקתי לצלם בעזרת המצלמה הדיגיטלית, אם מישהו יצליח לפענח מה קרה אני אשמח. וגם אני רוצה לדעת מה הבעיה,יש לי אחריות על המחשב, אני רוצה לדעת באמת מה לדרוש מהחנות שקניתי ממנה את המחשב. תודה לעוזרים לינק לתמונה ואני מצטער על הגודל: http://img478.imageshack.us/img478/4088/1img3182pg0.jpg
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מידי פעם יש לי היבהובים של המסך. זה קורה תמיד כשאני נכנס לדרייבר של הכרטיס. ולפעמים גם בעבודה שוטפת של המחשב. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA MX440 64MB עם דרייבר של 93.71. לוח אם: P5VDC-MX. אם תרצו עוד פרטים אני אתן לכם על המחשב. אני חושב שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך. מה אתם אומרים??
-
- 11 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן, רק לפני 3 ימים קניתי אותו, ואתמול בערב כאשר כיביתי (דרך הWIN), הוא נכבה כמו שצריך, ולאחר 2 שניות נדלק מעצמו, שוב כיביתי עכשיו מהכפתור ושוב הוא נדלק, וחוזר חלילה עד שכיביתי דרך המפסק של הספק. מפרט: ADM ATHLON 64 3200 AM2 Gigabyte s3 plus WD 250 16M SATA2 samsung 512 667 ddr2 מארז WINSYS פשוט עם ספק 350(True Power) ומאוור 120מ"מ כרטיס מסך OB חשוב - אתמול חיברתי לו כרטיס קול PCI ישן שיש לי כי יש לו יציאת ווליום גבוהה לרמקולים לא מגבר. היה קצת קשה להכניסו ומיד לאחר שנכנס הכטיס אז המחשב נדלק לבד. מה קורה פה? תודה !
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה מה עדיף מה יפעל יותר טוב לינוקס או windows המחשב מיועד לעניני אינטרנט וכתיבה בוורד :yelclap: תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אף משחק שיש לי על המחשב לא פועל חלק, תמיד יש תקיעות, תמיד יש את הרגעים שה fps יורד ל מתחת ל 10 אפילו, ואף פעם לא ייצא לי לשחק במשחקים כמו שצריך ובכיף גם אחרי אין סוף שידרוגים. תראו את המפרט המלא: כרטיס מסך- http://www.2send.us/uploads/2122fa0e89.JPG מעבד- http://www.2send.us/uploads/13fae65a20.JPG לוח אם- http://www.2send.us/uploads/44a5ab1b21.JPG זיכרון- http://www.2send.us/uploads/5913e58647.JPG אוברקלוק- http://www.2send.us/uploads/65c6d3cb57.JPG טמפרטורות- http://www.2send.us/uploads/2712ca9857.JPG ובקצרה: 7600gt, intel pentium 4 2.8ghz, asus p4s8x, 1.75gb RAM אני פשוט מייואש, הביצועים במשחקים פשוט על הפנים !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה איתה כול כמה זמן בערך זה עושה הודעה של שגיעה ושהמחשב יתכבה תוך 60 שניות מה אני עושה בבקשה עזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו: מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? יש לי 512 MB זכרון בDUEL CHANNEL
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האם ניתן להבין מההודעה הזאת את הסיבה שהמחשב מאתחל את עצמו מחדש. הדבר קורה תמיד באותו ישום. האם ע"י האינפורמציה הזאת אפשר לדעת את הגורם, האם בעית חומרה או תוכנה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב, אז בביוס הגדרתי שהוא יעשה בוט ראשון מהcd, אבל הוא לא עושה שום בוט, והכנסתי ווינדוס מקורי, ושוב לא עשה בוט מהדיסק, הוא רושם: booting from cd... ואז עולה רגיל, לא מאתחל את ההתקנה של ווינדוס. וניסיתי לשנות שוב את סדר הבוט בביוס, ושאני נכנס לביוס הוא נתקע, ולא מגיב לשום פעולה פרט לריסט. help? :s05:
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-