תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שאני משחק ב WOT אם אני מעלה את ההגדרות ממינימום למשל למקסימום זה משפיע על ה GPU בלבד או ככל שאני משחק בהגדרות גבוהות זה גם משפיע על המעבד ? ומכביד עליו " מאמץ " . למשל המעבד יהיה ממצב של 70 אחוז מאמץ יגיע ל 100 ? נמאס לי מהמעבד הזה אני הולך לקנות I7 , מישהו אמר לי שה WOT עובד רק על ליבה אחת אבל במנהל משימות זה מראה ש 2 ליבות אצלי עובדים ב FULL איך זה יכול להיות ? ========================================================== שמתי לב למשהו שעל הנייר לא אמור להיות שיחקתי על שני מחשבים עם E5700 WIN32 2GB 430GT ו G2020 WIN64 8GB 450GTS באותו משחק WOT והמחשב שאמור להיות חלש יותר על הנייר המאמץ של המעבד היה על 60-65% והמעבד הזה שיותר חזק G2020 היה על 75-…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום למומכים! אני נוהג לא לכבות את המחשב כלל אך המסך מתחבה אחרי 3 דקות ללא שמוש.לאחרונה המסך הפסיק להגיב - הוא לא נדלק כאשר אני מזיז עכבר או לוחץ על מקלדת. זה התחיל לפני יומיים - הזזתי עכבר ,המסך נדלק, אבל הכל היה ברקע כחול - כיבוי בכפתור ורסטארט של מחשב לא עזרו,מה שעזר - זא רק להוציא כבל חשמל ולהחזירו. הצבעים חזרו, אך כרגע המסך מתכבה ולא חוזר בצורה תקינה,צריך להוציא כבל חשמל -רק אז המסך נדלק החלפתי כבל DVI - לא עזר. באופן כללי המסך עובד בסדר גמור - מה לדעתכם הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לא מצליח להיכנס לפירמוט שנמצא בדיסק און קי. כל פעם הווינדוס עולה /: מצ״ב תמונה מהביוס. תמונה ראשונה זה ביוס כללי תמונה שניה זה האפשרות הראשונה . ( hard disk boot priority )
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האינטרנט לפעמים לא פועל, ומסתדר רק לאחר כיבוי והדלקה של המחשב, ובמקרי חירום רק ע"י שחזור מערכת.. מצורפת ההדעת שגיאה של אבחון בעיות. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך לדעת אם צריך לקנות חלק בנפרד בשביל שהמחשב יקרא את צרובים (דיסקים)
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן החלפתי את המארז של המחשב שלי ואת הספק כוח במטרה שהמחשב יהיה שקט יותר ואכן המארז החדש (של זלמן) גורם למאוררים להיות יותר שקטים כי גם אפשר לשלוט בעוצמה שלהם. אך ישנו רעש מתכתי שאפילו יותר מעצבן מהמאווררים והוא מאזור המעבד אם למישהו יש מושג ממה הוא נובע ומה יש לעשות בשביל למנוע אותו יותר מאשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.יש לי ווינדוס 10מסך: 144HZ benq 27" xl2720כרטיס מסך: GeForce GTX 970\הבעיה היא כאשר אני מחבר את המסך בחיבור DVI, אני רואה מסך קטן ומכווץ הבעיה היא שדרך חיבור זה (DVI) הוא אפילו לא מזהה לי את המסך (את הדגם) בהגדרות.זה פתאום קרה זה עבד תמיד בסדר. שאני מחבר את המסך בכבל HDMI הכל עובד רגיל הוא מזהה את המסך והמסך גדול ורואים בסדר.נסיתי למחוק את הדרייברים להתקין (גם לכרטיס מסך וגם למסך עצמו)תודה רבה חייב את עזרתכם!!!
-
- 4 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, לפני כמה ימים, אחרי הרבה זמן שלא השתשמתי בלפטופ, הייתי צריך לבדוק משהו, אז באתי להפעיל אותו. מכייון שלא התשמשתי בו הרבה זמן, הסוללה התרוקנה. הטענתי את המחשב קצת, פתחתי אותו, ואז סגרתי אותו והמשכתי להטעין. אחרי שעתיים ניתקתי אותו. היום באתי להתשמש בו שוב ולהטעין אתו, אך הוא לא נטען. שמחברים את המטען לחשמל, הנורה במטען נדלקת אבל המחשב לא נטען. מה יכולה להיות הבעיה? המטען? הסוללה?
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מנהל המשימות פתוח בצד איפה השעון מחשב אני לוחץ " שחזר " כדי להיכנס אליו והוא נתקע אי אפשר ללחוץ על התפריטים שלו הגרף של המעבד והזיכרון מתחיל להשתגע לרוץ כמו מטורף כל מה שכתוב למטה מחוק צילמתי מסך ועד שאני לא לוחץ ריסט זה לא נפתר , ניסיתי עוד כמה פעמים לפתוח את המנהל משימות בצד של השעון " שחזר " וזה נתקע והמעבד רץ על 100 אחוז כמו מטורף לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי . הגרף של המעבד רץ מהר מאוד על 200 קמש זה לא זז רגיל ולאט כמו במצב נורמלי ראיתי שהיה רשום : OUT OF MEMORY בדפדפן של האופרה לא יודע אם זה קשור אולי זה קשור ל PAGE FILE למרות שקשה לי להאמין יש לי 8 גיגה בייט זיכרון ושמתי את ה PAGE FILE על 1000 מגה הסתכלתי ב EVEREST ה PAGE FILE בעומס בקושי מגיע ל 300 מ…
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להכנס ללופ של הדלקה כיבוי. לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה המחשב היה נדלק ל2-3 שניות, נכבה לכ5 שניות, נדלק מחדש וכו'. ניתוק מהחשמל והחזרה פתרו את זה והוא המשיך לעבוד מצויין כולל עומס. הבוקר המחשב נכנס ללופ הזה ומסרב לצאת ממנו. לוח הבדיקה המובנה אפילו לא נדלק. פירקתי אותו לחלוטין עד למצב של לוח, מעבד וזכרון (ספק כח אחר) והוא עדיין עושה את הבעיה הזו. מקסימום מתחיל להריץ קצת מספרים בלוח הבדיקה המובנה וקורס. גישה למעבד ולוח נוספים מהסוג הזה יהיה לי רק בהמשך. יש עוד משהו שאני יכול לבדוק\לנסות כדי לבודד את הבעיה? מפרט המחשב בפרופיל. אגב, הבעיה התחילה קצת אחרי שחיברתי התקן למניעת GROUND LOOP. קשה לי להאמין שזה קשור אבל אי אפשר לדעת.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלומות , אני מעוניין לדעת אם התקלה הזו (בתמונה) היא נראת כמו תקלה בכרטיס הגרפי ? הנ"ל מופיע בזמן משחקי מחשב בשבוע האחרון , והוא תוקע את כל המחשב . לעיתים זה מופיע גם בהפעלה מחדש (כמו בתמונה) , אבל נעלם לו אחרי הפעלה חוזרת . המחשב עובד תקין כשהוא לא תחת מאמץ של משחקים , תודה מראש , ג'ו
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה אצלי תופעה מוזרה, כשאני נכנס לאתר http://www.nrg.co.il/ וגם לכל דף פנימי שלו (כלומר בכל רחבי האתר לא משנה איפה). התופעה היא כזאת: ברגע שנכנסתי לדף כלשהו באתר, אם אני לוחץ עם העכבר איפשהו על כל נקודה בדף - העמוד הנוכחי נפתח מחדש בטאב חדש (ואם לחצתי על לינק, אז הלינק), הדפדפן מדלג לטאב הזה, ובטאב הישן - נפתחת פרסומת. מעיין pop-under אבל כזה שמשתמש בטאב הנוכחי בשביל הפרסומת במקום לפתוח חדש, וזורק אותך עם העמוד שעליו אתה מסתכל לטאב חדש. מוזר. אם אני ממשיך ללחוץ וללחוץ אני יכול למצוא את עצמי עם עשרות טאבים של הפרסומת שנפתחים בכל לחיצה. הלינק שאליו טאב הפרסומת הזה מפנה הוא זה: http://www.iforex.co.il/landing_pages/br4/he/ForexGuide…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייד מסוג: emachines E627 2GB Ram , win 7 32 bit. ( דרייברים מעודכנים ) המחשב איטי מאוד. במנהל המשימות ה-CPU 100% אולי זה קשור..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתאם USB לגוייסטיק עתיק שיש לי משנת 1985 האם הגוייסטיק הישן כשאחבר למחשב החדש ? אני שואל כי אני יודע שהסינים מייצרים כל דבר שמבקשים מהם גם אם זה לא יכול לעבוד בפועל.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי... לפתע אני מקבל את ההודעה שרשומה בתמונה שצירפתי ואז המסך מחשיך לכמה שניות וחוזר בחזרה. ככה זה קורה כל כמה דקות ולפעמים כמה פעמים ברצף. הדרייברים מעודכנים וגם הווינדוס (10). מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מבטל את האופציה של הנמכת תדר C1E והתדר ישאר במצב רגיל 2.9 GHZ ולא ירד ל 1.6 השאלה אם הביצועים יהיו יותר טובים ? צריכת החשמל פחות מעניינת אותי , אני מדבר על ביצועים נטו . אם אני רוצה ביצועים גבוהים עדיף לבטל את ה C1E ? אמרו לי שאם אני מבטל את ה C1E זה הורס את המעבד זה נכון ?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה ה-Windows שלי כל הזמן קופא ואחרי כמה שניות חוזר לפעולה רגילה וככה כל הזמן ניסיתי מיליון ואחד דברים עדכנתי את הדרייברים,Windows update,CMD scannow,בדקתי שאין בעיה כשאני נמצא במצב בטוח ועדין הבעיה קיימת. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי במחשב את המשחק call of duty black ops הראשון ויש מצבים שהמשחק נתקע לי לפעמים למה זה ככה? יש מצב יש וירוסים במשחק או שהמעבד שלי חלש? יש לי מעבד intel pentuim 3ghz זיכרון פנימי יש לי 4GB DDR3 וכרטיס מסך חזק gtx 750 ti 2gb מה הבעיה פה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי מעבד די מוזר כל פתיחה של דף אינטרנט בשניה הראשונה או 2 שניות ראשונות הוא קופץ ל 100 אחוז ויורד חזרה למטה וזה יוצר סוג של " קפיאה " מעצבנת כזאת האינטרנט קצת נתקע לשניה 2 ואז האינטרנט זורם , למה הוא מתאמץ כל כך בפתיחה של דף ? לחבר שלי יש מעבד יותר חזק משלי I7 3770 ובפתיחה של דף האינטרנט המעבד קופץ גג ל 30-40 אחוז ואצלי ב G2030 כל פתיחה של דף 100 אחוז YNET ספורט 5 וכאלה משגע אותי , הפלאשים / תמונות כל כך מקשות עליו ? זה לא משחק סה"כ דף אינטרנט . חשבתי להיכנס ל MSCONFIG ללשונית מתקדם ולסמן 2 ליבות ב V אולי ככה אני ארגיש הבדל אבל אני בספק , אפילו הורדתי את ה C1E EIST וכו' כדי שהתדר ישאר גבוה 3GHZ וזה לא עזר . בדקתי את הטמפרטורה של המעבד היא תקינה לגמרי / גם הט…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי ממישהו מחשב. ניסיתי לחבר רמקול בכל החיבורים אבל אין תגובה. זה מה שרואים בסרגל גלים:
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקחתי שני מעבדים E5700 ומעבד שני J1800 על הנייר ה E5700 חזק יותר ב 70% לערך אבל ל J1800 יש את הטכנולוגיה SSE4.1 ו SSE 4.2 לפי מה שהבנתי הסט פקודות הזה משפר את הביצועים בצפיה HD וכאלה , אז איך יכול להיות שבבנצמרקים ה E5700 שיש לו רק SSE3 חזק ממנו ב 70 אחוז ? אני אשמח לדעת תודה .
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי, יש לי שני מסכים עם חיבור DVI וכרטיס מסך: GTX 960 EVGA. לכרטיס יש רק חיבור אחד של DVI אז קניתי כבל מKSP שמעביר DP ל-DVI. הכבל: http://ksp.co.il/?uin=16490 הבעיה שהמסך לפעמים מציג תמונה ולפעמים הווינדוס בכלל לא מזהה אותו. הבעיה הייתה גם כשהיה לי ווינדוס 7 וגם עכשיו כשיש לי ווינדוס 10. יש למישהו הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר בחלונות 7 64 ביט. נבדק: הגדרות power manager נמצא על Never. רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי הפעלה מחדש למחשב ולהפתעתי קיבלתי את המסך המצולם שהעלתי. לא עשיתי שום שינוי בביוס ואני לא מצליח להעלות את המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-