תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש מספר חנויות שמציעות מטען למחשב הזה , ואני לא יודע במי לבטוח ובמי לבחור.(מי מוכר גנרי ומי מקורי) המטען שלי הפסיק לעבוד ,ורק לפעמים הוא עובד.. ככה שאני צריך שזה יהיה כמה שיותר מהר. עד עכשיו היה לי מטען שקבלתי מIBM כששלחתי את המחשב לתיקון בגלל בעיות תוכנתיות ומטען תקול (שאגב המטען התקול היה המקורי של הדגם של המחשב שלי) יש לי שתי שאלות : 1.כמה מטען מקורי הכי פושט אמור לעלות לי ? נראה לי שהמטען שיש לי עכשיו מתומחר פחות מהמטען שמגיע עם המחשב שלי. 2.איך אפשר לדעת מי מוכר מקורי ומי גנרי? אני רוצה לקנות כמה שיותר מהר... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יכול להיכנס למחשב שלי כי הוא מבקש סיסמא סתם פיתאום ואני לא יודע מהי, אז אני צריך עזרה בזה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש את המשחק WATCH DOGS וראיתי שהוא צריך מינימום 6GB RAM ולי יש 32BIT עם 3GB RAM בשביל להתקין 64BIT אני צריך להתקין וינדוס של 64BIT ? איך אני קונה כרטיס RAM של 8GB או עוד לפחות 4GB RAM שיהיה לי בערך 7 או 8 RAM בכללי ? לוח אם: MSI X58 PRO-E MS-7522
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי כול הזמן מסכים כחולים אז בדקתי את המחשב אם memt כיבלתי 14 ארורים בtest5 ו3 ב test4 לא גמרתי את הבדיקה אני צריך זכרון חדש? אפשר לתקן?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאחריי ככרה 10 20 דקות אפילו חצי שעה אחריי שאני מדליק תמחשב הוא ניתקע כזה ואני כל הזמן צריך לעשות רייסט וזה מציק !!!!! בבקשה תעזרו לי למה זה הדבר הכי מציק שיש.!!!!1 מי שעוזר לי מלך ..!!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב עולה עד ווינדווס והכל עובד סבבה, אבל הקטע המעצב הוא שהבזמן העליה (כמה שניות אחרי שעושים בוט) המחשב מתחיל לעלות- זיכרון, כוננים ושנייה אחרי זה הוא נכנס לביוס.. ככה כל פעם!! וכל פעם צריך לעשות esc ולצאת מהביוס משהו מכיר את התופעה? איך אפשר להפטר ממנה?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חברים ... יש לי בעיה חמורה במחשב ה"נכה" שלי....אז ככה יש לי מחשב P3 866 מגה הרץ ..256 זכרון (3 כרטיסי זכרון -1 64 במהירות 100 הרץ ועוד 1 של 64 גם ב 100 הרץ והשלישי הוא 128 מגה שפועל ב 133 הרץ) .לוח אם של ASUS דגם TUV4X .הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה 8 מגה באפר ... וכרטיס מסך של ASUS G FORCE 2 GTS DELUX V7700 .!! אז ככה לפני כ 4 חודשים קניתי הארד דיסק(80 גיגה) ולפני שנה בערך קניתי ספק למשחב אחרי שהספק הקודם שלי נשרף! במשך כחצי שנה היו לי בעיות בהרד דיסק הקודם שלי 20 גיגה הבעיה הייתה שהוא מתנתק לי כל הזמן -ולכן חשבתי שיש בעיה בהרד דיסק...לכן קניתי הארד דיסק חדש והוא היה בסדר ואני לא ממש זוכר שהיו לי איתו בעיות ! אך לאחרונה גיליתי כי הספק הוא דפוק (של P4) ושל חברה שלא קשורה לע…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב הוא לא קורא לי את ה- 30m של האינטרנט הוא מראה לי רק 13 וחצי מה עושים??? :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
כשניסיתי לעדכן את הביוס שלי הייתה אזהרה שזה רק למומחים ואם אתה לא יודע מה אתה עושה אז תצא מההתקנה או משהו כזה. פתחתי את החוברת של הלוח אם שלי ורשום שם 2MB AMI BIOS w/PnP . ACPI . SMIBIOS 2.3 אני חושב שזה המידע שצריך אם לא אז תדריכו אותי בבקשה איזה פרטים אני צריך לתת ואיך לעדכן את הביוס שלי תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטרט ואני לא מבין מה הבעיה.. יש לי קובץ דאמפ אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, יש לי מעבד AMD Athlon 3200+ במהירות של 2200 MHZ. היום היתה לי הפסקת חשמל בבית בזמן שהמחשב עבד ולאחר שהדלקתי אותו שוב, להפתעתי הופיעה לי הודעה כשהמחשב עולה " YOUR CPU IS UNWORKABLE OR MAY HAVE CHANGED" ןכעת מופיע לי בביוס וכשהמחשב עולה, שיש לי Athlon 1100 ,מהירות בבס של 1100 MHZ..... מה אני עושה???? נכנסתי לביוס לבדוק את הנתונים של המעבד, וראיתי שעכשיו הCPU הוא על USER DEFINE (לפני זה ,זה לא היה ככה) והנתונים הם כמו שהיו מקודם,כלומר כמו של ה3200+ (200MHZ ומכפלה של 11.0 שאמורים לתת לי 2200 MHZ)..פרט לזה שכתוב שם שהמעבד הוא AMD 1100 (ואת זה לא ניתן לשנות מהביוס).. . עצות למישהו??יש דרך לאתחל את המעבד? מה עושים? נ.ב המחשב עובד, והווינדוס עולה אח"כ.
-
האקספלורר שלי לא עובד כראוי בכל פעם שאני מנסה להוריד קובץ, נפתחת לי תיבת שגיאה ובה כתוב ל-internet explorer אין אפשרות לטעון את ........... ל-internet explorer לא הייתה אפשרות לפתוח אתר אינטרנט זה. האתר המבוקש אינו זמין או שלא ניתן לאתר אותו. נא נסה שוב מאוחר יותר. לעומת זאת אבל אני יכול להוריד קבצים באימיול למשל מהי הבעיה ואיך אני פותר אותה? בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף תודה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
המחשב שלי רץ מזה לאט מאז הוספתי 40GB עכשיו יש לי 80 אחד של IBM והשני של MAXTOR IBM = Master Maxtor = Slave המערכת היא על הדיסק של ה IBM הבעיה היא אני לא מצליח להשים ULTRA DMA ON סימנתי בביוס הורדתי IBM Feature Tools שיניתי בוינדוס זה עכשיו על DMA If Avilable אבל זה משתמש ב PIO MODE ככה זה רושם לי ב Current Transfer משהו כזה.. באפשרויות ב IDE OPTIONS IN DEVICE MANAGER ה MAXTOR רץ ב ULTRADMA ה IBM לא ניסיתי להוציא ת MAXTOR זה עדיין לא עוזר זה לא חוזר וזה מהזזזזה איטי.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 60 ג'יגה, אני רוצה לחלק אותו ל3 מחיצות אחד למערכת ולתוכנות, אחד להורדות שלי ואחד למשחקים איך לחלק?!
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
דיסק של מצלמה שבור .דחוף בבקשה
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
רכשתי לפני כשבוע מוטורולה דגם v150 מאורנ'ג קניתי כבל usb המתחבר לטלפון, ואני זקוק לתוכנת הסינכרון כדי להעביר את הקבצים להם אני זקוק. דיברתי עם מחלקת הדאטה של אורנ'ג והם אמרו לי לחפש באתר של מוטורולה ולא מצאתי. אם אתם יכולים לעזור לי אתה גדולים!!!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
80 ג"ב ואני רוצה לחלק אותו למחיצות . איך עושים את זה ב fdisk?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
:s05:אני קונה כרטיס מסך חדש ויש לי מסך 15" ישן..אז הכרטיס מסך יעבוד כמו שהוא צריך? כאליו כל המשחקים יעבדו טוב אני קונה ?RADEON 9550 128MB? :s05:
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס קול פשוט למחשב.אני רק צריך להתקין אותו וזהו??,או גם לשנות משהו בביוס יש לי כרטיס קול מובנה כבר בלוח
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני קונה רק מעבד, לוח אם, וזכרונות.. אז ככה אני הולך לקנות:מעבד - Athlon 64 2800+ (S-754 לוח אם - EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl וזכרונות שני סטיקים של DDR 400 256 MB A-DATA עכשיו... לפני איזה שבועיים הוצאתי את ההגה שלי מהחשמל והלך לי הספק, אז קניתי ב 160 שקל בקי אס פי מארז פלוס ספק 400 וואט... ואני בפחדים שהספק ישרוף לי את כל העסק כי גם אני הולך להביא Radeon 9800 Pro... וגם רציתי לשאול אם המעבד של אי אם די והלוח אם טובים תודה
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קניתי מארז: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSVAR8016W&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=0 יש לי לוח אם: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8LD533.htm עכשיו, המארז די קטן, יש לי מארז MIDI ATX נוסף, ובכל זאת ההבדלים ביניהם גדולים. משום מה המארז שקניתי הרבה יותר קטן מהמארז MIDI ATX הישן שלי. אבל בכל זאת הלוח אם שיש לי נראה לי קטן ומתאים למארז. אני פירקתי את לוח האם והעברתי אותו למארז החדש. אבל נתקלתי בכמה בעיות: 1) במארז החדש אין חוברת הדרכה, ויש עם המארז כל מיני ברגים שאין לי מושג איפה למקם אותם. 2) אני הכנסתי את לוח האם לתוך המארז, אבל איפה שיש בלוח האם את היציאות של המדפסת, עכבר, מקלדת וכו', אז זה לא התאים למה שמורכב על המארז. מקווה שהבנתם. מה…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קצת חדש בזה, אז איך אני מוסיף כבלים אפורים כאלו של חשמל למחשב??? (אין מספיק) ??? בדיוק התקנתי כרטיס מסך חדש (GFORCE FX 6800 GT 256MB ) והוא צורך קבל חשמל! מה שאומר שהייתי צריך לנתק גם את הכונן DVD וגם את הכונן CD-RW שלי מהחשמל! כי היה רשום בחוברת שאסור שהכבל חשמל שלו יעבור דרך דברים אחרים! אז בקיצור אני צריך או שתסבירו לי איך אני מוסיף כבלים (של חשמל) חדשים או כתובת של אתר הסברה.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רואה במחשב השני שלי גיבריש נגיד אני לא יכול ליכתוב עיברית ואני לא יכול לראות עיברית אני רואה גיבריש למה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-