תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
כול מה שאני יודע זה :"BX-B687 VER 1.1" ניסתי לחפש וכול מה שיצא זה רק גרסאות של ביוס אני זקוק למדריך דחוף אז תעזרו בבקשה ???
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעליה של המחשב יש לי הודעה שכתוב בה !!! ERROR:system fan has failed service pc to prevent damage to the system press<F2>to continue ואז או שהוא עולה או שהוא רושם לי את ההודעה הבאה windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root>/system32/ntoskrnl.exe. please re-install a copy of the above file בבקשה עזרה חברים יקרים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
Driver-IrqL_Not Less Or EquaL stop 0x000000D1 (0x0000022A,0x00000002,0x00000000,0xF7FF3776) itexwana.sys Address F7FF3776 base at F7Fac000 Datestamp 3b9e456f מה לעשות בנידון למישהו יש רעיונות??
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב חדש E2140 הכרטיס מסך על הפנים ויש רק 512 הזיכרון. אז קניתי מגיבור נט מחשבים כרטיס מסך של 8600GT של ג'יגה בייט, ועוד גי'גה זיכרון של קינגסטון . מה דעתכם בקשר לכרטיס מסך הזה כי לפי מה שראיתי הוא הכי נמכר למרות שכאן בתור מקום שמבינים בו מאוד טוב הרבה כאן עם הX1950 PRO אז אם אפשר קצת מידע והסברים על ההבדל ביניהם . נ.ב ההזמנה הייתה ביום שישי וזה אמור להגיע בין 7 ל10 יום .. אז עדין אני יכול לבטל אם יש כאן מישהו שימליץ על משהו טוב יותר .. כל המלצה תתקבל בשמחה אפילו אם זה בקשר למעבד עצמו E2140
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
לוח GigaByte 8irxp, על IDE0 נמצאים הארדיסק 60G וDVD, על IDE1 הארדיסק 60G וצורב. אתמוןל XP פתאום הקפיץ לי הודעת "Delayed Write failure", לגבי ההארידסה על IDE1. חשבתי בהתחלה שיש לי בעיה פשוטה של Lost alocation units או משהו דומה בהארדיסק, אבל כשניסיתי לצרוב דיסק, בפעם הראשונה מזה הרבה זמן הצריבה נכשלה. נכנסתי לevent viewer ומצאתי שם כמה הודעות שגיאה מטרידות: [tt] Event Type: Warning Event Source: Ntfs Event Category: None Event ID: 50 Date: 03/09/2004 Time: 00:55:33 User: N/A Computer: BIGEL2 Description: {Delayed Write Failed} Windows was unable to save all the data for the file . The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware…
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום טוב שמעו אני עכשיו צריך לפרמט את המחשב וכשאני בהתקנה אני ראה שהHD של לא מזוהה (זה יכול להיות בגלל שהוא SATA) עכשיו כשנכנסתי לביוס באפשרות שאני בוחר את הסדר קריאה(CD פולפי וכו') ראיתי שאין שם HD... יכול להיות שהHD בכלל לא מזוהה במחשב ואני סתם שובר את הראש? יש דרך לבדוק אם הוא מזוהה ועובד?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי יחסית נהיה ממש איטי פרמטתי כמה פעמים ועדין הוא ממש איטי הקיצר אני חושד בהארד דיסק (הוא עבר די הרבה פרמוטים וחלוקה לכוננים-איך שלא קוראים לזה) וגם קרה לי כמה פעמים שקיבלתי הודע ה כזו כחולה שאומרת לי שווינדוס לא הצליח לכתוב על כונן c הקיצר יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לדעת האם זה בגלל הארד דיסק ואיך לדעת את מצבו? (יש לי אותו איזה 3 שנים (שידרגתי אותו -אז גם עליו יש אחריות 3 שנים?? (הוא של חברה wd (וויסטון דיגיטל) הבעיה שלי שאני לא זוכר לפני כמה זמן שידרגתי אותווו ואין לי איזה קבלללה -באאאסה זה לא ממש נראה לי אבל אפשר איכשהו לדעת כמה זמן הארד דיסק עובד??? או שתיעצו לי מה לעשותת (אני לא נראה לי יחליף הארד דיסקקקקקק-אז אל תציעווו חח) תודהה רבההה
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כונן קשיח PATRIOT BRUST 120GB - ACHI ________________________________________ עשיתי בדיקה לכונן SSD ויש מלא נפילות בכתיבה וב HDD TUNE BRUST RATE אפילו בכונן המכני ה BRUST RATE מראה ביצועים גבוהים יותר
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב השני שלנו בבית עם לוח PC PARTNER ו-PIII אני הקלטתי מווקמן ישן שלי שירים שיהיו לי על המחשב ופתאום אחרי איזה שעה ככה לא נשמע קול...אמרתי אולי זה הקסטה, קסטה אחרת גם לא משמיעה, גם הדיסקמן שלי לא משמיע, גם שירים לא נשמעים מהמדייה פלייר 9, גם האוזניות שלי לא השמיעו כלום וגם הרמקולים, ניסיתי כמובן את כל הגדרות השמע של הווינדוס ושום דבר לא עזר. מה קרה כאן לעזאזאל עם הכרטיס קול הזה? עזרו לי בבקשה. ???
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אתמול זה היה עם העכבר פתאום הוא הפסיק לעבוד היום פתאום אין לי קול זה לוח אם או שזה משהו אחר?? עזרו לי אני לא יכול לחיות בלי קול
-
יש לי אותו כבר איזה 4 שנים wd 40g הקיצר לפני כמה זמן עשיתי לו פרמוט ולקח לי איזה שעה לפרמט אותו וזה רק 40 גיגה מה נראה לכם?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי : amd aTHLON xp 2000 DDR 256 333 MHZ GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA GIGABYTE-7VRXP REV 2.0 וכל הדרייברים אצלי מעודכנים וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500! וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm! המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר! ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz ! ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!! וגם ב- 3dm…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אמ.. קודם כל אם זה לא המקום הנכון לבעיה שלי אז בבקשה תעבירו אותי בכל מקרה המחשב הוא חדש בן שבועיים בערך והטמפ' שלו לדעתי במצב מנוחה הם ממש גבוהות. ולדעתי זה לא אמור להיות ככה, במיוחד כשיש לי 3 מאוררים של זלמן ??? ומארז של ג'יגבייט ארורה 570 עם רשת ולא חלון פלסטיק אם זה עוזר בכל מקרה הנה תמונות להמחשה תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש כבדות מסוימת במחשב כשאני מריץ כמה תוכנות כמו תוכנה נגד רוגלות ואז מעבר מתקיה לתקיה ניהיה כבד יותר ומרגישים מעמס על המחשב לא יודע למה המפרט: מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 3000 MHz כרטיס מסך- Asus ATI Radeon eaX1900xt 512 MB DDR3 לוח אם- Asus P5K se זכרון- kingston 4GB (1x4) 667 כוננים קשיחים- 500 ג'יגה 250 ג'יגה 320 ג'יגה צורב Asus drw-2014l1t מסך- DELL 2007WFP מארז ג'נרי אבל עשיתי לו מודינג ספק 500 W תוצאה שיצאה לי ב3dmark 06 SM 2.0 Score 2343 SM 3.0 Score 2653 CPU Score 2751 סה"כ- 6333 חשוב לציין שהמחשב נקי לגמרי מאבק יש סירקולציה טובה של אוויר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל שניה קופץ לי האנטי ווירוס ונותן לי הודעה כזאת מעצבנת והמחשב זז מאוד מאווד לאט... אני נואש ואני צריך את עזרכתם זה כותב לי: Norton antivirus was unable to start the instant messenger scanner. it will be unable to scan instant massenger downloads for infections. מה לעשות...????????.. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
זה מחשב חדש,לקחתי אותו לתיקון מהחנות שקניתי אותו ממנה והם אמרו שהם לא מצאו כלום מעבד:amd rayzen 5 2400g 16 ג'יגה ראם לוח אם gigabyte b450m כרטיס מסך rx 580 8 ג'יגה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי דיסק בן חודש וחצי מדגם WD3200AAKS והיום פתאום התחלתי לשמוע מהדיסק רעשים שלא שמעתי קודם. הרעשים הם לא תקתוקים שאמורים להראות שהדיסק הולך למות אלא רעשי חריכה כאלה. עשיתי לו בדיקה דרך בודק הדיסק והוא לא גילה סקטורים פגומים. החלפתי את כבל ה SATA ואני ממשיך לבדוק מה קורה עם הרעשים ומקווה שיחלפו. זה מוזר כי מדובר בדיסק שקט שעד עכשיו כמעט ולא שמעתי אותו בזמן עבודה. מה יכולה להיות הבעיה? מישהו נתקל בבעיה הזאת? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הבעיה: כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע למסך של הלוגו של XP PRO עם הפס שמתמלה מצד לצד ואז בשלב הזה אני נתקע!! המחשב לא מצליח לעבור לשלב הבא! כלומר לעבור ל D esktopהמסך נהיה שחור וכביכול נכבה ונדלק לסירוגין ולא מתקדם!! מה לא ניסיתי להפעיל במצב בטוח!! להפעיל עם boot של נורטון! שום דבר לא עזר!! הבעיה חוזרת על עצמה!! לפעמים אחרי שאני עוזב את המחשב במנוחה זמן מה(שעה) ואני עושה נסיון אחר כך המערכת עולה אבל רק לפעם אחת כמובן!! אני רק רוצה לציין שכאשר אני מדליק את המחשב מופיעים הרבה מישבצות מלבניות כאלו קטנות ציבעוניות!! על המסך מה שלא היה אף פעם!! אני רוצה לציין עוד מספר דברים!!! להערכתי כרטיס המסך מתחמם!! כאשר אני מכבה את המחשב ומצמיד אליו מאורר למשך 15 שעה ומדילק מחדש הכל עובד מצ…
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה יש ריח של שירוף מהמחשב וכל פעם שאני מדליק את המחשב יש ציפצוף ואז הוא נדלק וליפעמים יש בעיה והוא לא נידלק איך אני יכול לבדוק הם הוא נישרף או משהו אחר? תודה
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הלוח GA-P35-DS3L המעבד Q6600 הספק Thermaltake ToughPower 600W שאר המפרט בצד. ניקיתי את המארז, לא ניתקתי או נגעתי בשום דבר, אבל כשפתחתי את המחשב הרחתי טיפה שרוף. מאז הטמפ' של המעבד עלו ב10+ מעלות, כל תוכנת מאמץ שאני מריץ קורסת עוד לפני שהתחילה לעבוד והמחשב לא עולה אם אני מנסה לעשות OC. ניסיתי להגדיר מחדש את הלוח אם, להחזיר את המעבד לסטוק, לנקות קירור ולהחליף משחה, שום דבר לא עוזר. אני ממש לא יודע מה לעשות ואני גם אשמח להמנע מללכת לחנות כי אין לי זמן לזה. תודה ענקית מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי מאוורר במחשב שעושה רעש בגלל שהוא נוגע בחוט כלשהוא, ובגלל שאני עצלן אז אני נותן לו מכה ואז החוט זז ואין יותר רעש, אז כשנתתי לו מכה(שוב פעם) בזמן ששיחקתי במחשב המחשב נכבה, ולא נדלק יותר אז הוצאתי את הכבל חשמל מהספק (כי בד"כ בהפסקות חשמל קורה שהמחשב לא נדלק ואז מוציאים את הכבל ומכניסים וזה פועל, אבל לא במקרה הזה...) אני אצל חבר ואני צריך עזרה דחוף תודה!!! עריכה: טוב תיקנתי את זה , פשוט ניתקתי וחיברתי בחזרה מהלוח וזה פעל. תודה על העזרה....
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תראו קניתי 2 סטיקים של TWINMOS של 1 גיגה .. DDR2 667 ובתוכנה CPUZ הוא מראה לי שהזכרונות פועלים על 315 משהו כזה... הנה הוספתי שני תמונות מCPUZ זה אמור להיות ככה ? או שאני צריך לעשות משהו בביוס ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כבר מהכותרת מובן שהפוסט הזה לא קשור ב100% לפורום הנוכחי אבל מכיוון שאני צריך דעות מאנשים בעלי ידע בתמיכה של חומרה החלטתי לפרסם אותו בפורום הזה בכל זאת. אבא שלי התקשר אלי אתמול בלילה עם הסיפור הבא: הסאונד במחשב שלו הפסיק לעבוד. הוא לקח את המחשב למעבדה של אייבורי וביקש פיתרון. לפי מה שהבנתי הוא ביקש כרטיס קול חדש אבל הם שכנעו אותו שזה לא יפתור את הבעיה רק יעקוף אותה ולכן לא כדאי לו ושיכנעו אותו להחליף את הלוח אם בעלות של 500 שח' (מדובר על מחשב בן יותר מ3 שנים!) אחרי שהחליפו לו את הלוח עדיין לא היה לו סאונד. הם אומרים שהם חיברו HD חיצוני עם מערכת הפעלה ושעם המערכת שלהם יש סאונד ולכן הם אומרים שהוא עכשיו צריך לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את המערכת הפעלה. בשלב הזה אמרתי לו שכל …
-
- 53 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. יש לי מחשב שקנתי בחופש הגדול ולפני כמה ימים הוא הפסיק עובד. לפני כמה ימים השתמשתי במחשב והכל עבד מעולה. אבל אחרי שאתחלתי אותו פתאום המחשב הגיע למצב מוזר המחשב עצמו היה דולק (שמעתי את המאווררים והנורות דלקו) אבל המסך הראה שהוא לא מחובר למחשב(הנורית שלו מעבעבת וזה תמיד קורה כאשר אני למשל סוגר את המחשב ומשאיר את המסך דולק) ולא היה מה לעשות לחצתי על כל הכפתורים וכלום לא עזר אז לחצתי ארוך על המתג כיבוי והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. אבל כשהדלקתי אותו המחשב התחיל לפעול אבל אחרי שתי שניות בדיוק הוא נכבה. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק והיה הרבה אבל זה לא עזר , הוצאתי את הבטרייה של הביוס אבל גם זה לא עזר. בדקתי אם הכל מחובר ולא מצאתי משהו חריג , ניתקתי את הכונן …
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הוא אמר שהוא פתאום שמע צירצורים חזרים והמחשב נתקע. ומאז כל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא מקבל מסך כחול שרשום בו משהו עם BOOT, אני לא ממש זוכר. אז הלכתי אליו, בדקתי ולא הצלחתי לגרום לווינדוס לעלות אז פירמטתי לו את הC. הוינדוס עלה הכל עובד יופי, התקנתי אופיס ועזבתי שהכל עובד טוב. היום מתקשר אלי שבזמן שהוא עבד בוורד הוא שוב שמע צירצור והופיע מסך כחול עם הודעה שונה שהוא לא זוכר וגם המחשב קפא לו כמה פעמים והשתחרר אחרי כמה דקות. אני חייב לציין שבזמן שהורדנו את המחשב במדרגות כדי לקחת אותו לדירה שלו הוא נפל הריצפה וקיבל סריטה מגעילה על הגג. אז לפני שאנחנו רצים וקונים הארד חדש נראה לכם שהוא הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-