עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בשביל להעלות את מערכת ההפעלה הינני צריך שהביוס שנמצא ברשותי יזהה אך ורק את הכונן בו מותקנת מערכת ההפעלה , האם אני צודק? אם כן , לשם מה צריך שהביוס יסרוק גם את הכונן דיסקטים (פלופי) , ושאר ירקות... האם מתי שאני יבטל את כל מה שהוא סורק זה יפגע לי בעליית מערכת ההפעלה? , זה יעיל? או לא? אם כן , איך אני מבטל אותם דרך הביוס? תודה וערב טוב. VL.

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  2. זה הכל התחיל בערך לפני שלושה שבועות, אני הזזתי את המארז שלי כשהמחשב היה דלוק והמחשב נכבה בעצמו, אז הדלקתי אותו שוב, אבל ממש על ההתחלה של ההדלקה שמעתי ציפצופים, שלושה ציפצופים או ארבע ליתר דיוק (במקום הצפצוף הרגיל ששומעים כשמדליקים את המחשב) ואז הווינדאוס לא עלה. פשוט מסך שחור ולא קורה כלום במחשב. ניסיתי לעשות CLEAR CMOC או מה שזה לא יהיה (הוצאת חלק מסויים מהלוח אם והחזרתי למקום אחרי זה), אבל זה לא עזר והבעיה נשארה. יש לי שני זיכרונות, אז הוצאתי אחד ונשארתי עם השני. הדלקתי את המחשב אבל הבעיה נשארה. אז החלפתי זיכרונות ושוב ניסיתי להדליק את המחשב רק עם סטיק זיכרון אחד אבל הבעיה נשארה, אז לפחות שללתי את האפשרות שהבעיה היא בזכרונות. אין לי שום כרטיסים במחשב דרך אגב חוץ מהכרטי…

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  3. יש לי שני מחשבים אחד AMD ואחד פנטיום מה שאני משתמש בו עכשיו אז רציתי להחליף הארדים ויענו שהAMD יהיה עם ההארד הזה ומערכת ההפעלה הזו וההארד של ה AMD ישב על הפנטויום הזה , אז האם ישנה בעיה בלהעביר הארד או שאני יכול להחליף והכל יעבוד רגיל ?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  4. שלום כאשר החלפתי מחשב בפעם אחרונה זכרון מעבד ולוח אם הWIN XP לא פעל והייתי צריך להתקין הכול מחדש לפי מה שהבנתי זה אזשיה הגנה אם אני אשדרג את כרטיס מס וזכרון אם אצטרך להתקין את WIN XP מחדש?

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  5. קבצים? או שהם משוחזרים? כי עשיתי לhalf life 2 uninstall וזה לקח מללאא זמן אז בסוף ויתרתי וזה היה בשלב של intialzing משו כזה..אחרי זה בדקתי והתיקיה של המשחק תופסת 5 ג'יגה ואין שגיאות ולא חסרים דברים במשחק עדיין מעניין לדעת...

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  6. שלום, אם אני רוכש כרטיס מסך AGP (ר"ת: Accelerated Graphics Port) שכתוב שמהירות החיבור שלו היא 8X - אני יכול גם לחבר אותו ללוח אם במהירות 4X ו/או 2X? יש לי לוח שהוא עם AGP במהירות 4X או 2X ולא 8X - בקיצור אשמח אם תענו לי על השאלה. (יש לי מחשב, אבל זה המחשב הישן שלי.) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  7. אני מקבל חדש על המקום!? כי אני לא רוצה ליסוע עד לפנדה ובסוף שלא יחליפו לי אותו... פנדה עושים בעיות עם הדברים אלה

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by barcelona2002,

לחורשי הפורום שלום! רכשתי לפני חודשיים מחשב בעל : בשתי סטוקים להגברת הביצועים 2* SAMSUNG DDR 256MB 3200\400 סה"כ 512 מעבד INTEL 2.4 800 Mhz 512k cache לוח +EPOX EP-4PDA2 דיסק קשיח WD 80GB 8MB BUFFER כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 64 MB ועוד דברים שלא חשובים לבעיה עכשיו שמתי לב שהמחשב איטי מהרגיל . הוא בקושי זז יענו לוקח לו זמן לבצע פעולות פשוטות כמו כניסה לוווינדוס אקס פי והעתקת קבצים וכו' והבנתי שיש בעיה כנראה בביצועים. בדקתי בPCMARK2002 ואני לא יודע אם ביצועי הארד דיסק שלי , הזכרון והשאר תואמים את מה שקיבלתי כי אם לא אני אחליף חלקים הציונים: CPU SCORE 5700 MEMORY SCORE 6700 HD SCORE 1200 נ.ב. אין לי מושג איך לבדוק ביצועים ללוח אם ....... תודה למגיבים!

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  9. היי, *מבקש תשובה חד-משמעית ממומחה בענין,שמבין בנושא בבקשה. השאלה בכותרת + הרחבת השאלה:האם המעבד יכול להיות רק ב-2 מצבים:תקין או לא תקין ו/או,שיש עוד מצב באמצע? *לא הופיע שום מסך כחול בכלל. תודה רבה מאוד מראש .

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  10. זה בקטנה נכון?=)

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by cj,

אני מפעיל את המחשב ולא עולה כלום כלומר רק המאווררים והכוננים נפתחים זה יכול להצביע שהמעבד נשרף? או שהלוח נשרף? איך ניתן לבדוק עם הלוח לא נשרף? או עובד?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. יכול להיות שזה עושה בעיות למחשב ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. הכוונה כשאני לוחץ על הכפתור להדליק את המחשב, הוא נדלק. אבל המסך המקלדת והעכבר לא מקבלים סיגנל, כאילו הם לא מחוברים למחשב, והם כן מחוברים למחשב. מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם?

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  14. אני חייב לדעת, ואם אפשר גם הסבר תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by Posford,

הייתה הפסקת חשמל והמחשב נדלק לכמה שניות ונכבה. מהספק יש רעש מוזר כזה "פססססס..." והמאורר שלו לא נדלק. מה קרה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by פרשש,

אם יש הבדל בבנית חומרה בין מק ל PC בתודה פרשש

17. עכשיו הבעיה פה היא שנראה לי שלא שמתי Dual Channel ונראה לי בגלל זה יש לי מסכים כחולים .. שמתי 2 סטיקים של 512 אבל לא אותה חברה אני לא יודע איך זה הולך קיצר ..

18. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  19. המחשב מצפצף לי צפצופים מהירים בקצב אחיד איזה חלק עושה את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  20. כי פשוט יש לי את הזכרונות האלו ואת הלוח הזה שכשה אני מציב את הזכרונות בדואל צ'נאל המחשב לא נדלק כלל רק שאני מציב אותם בסינגל זה עובד . הזכרונות בגדול עובדים טוב שניהם תקינים אבל עובדים רק בסינגל אם יש למשהוא את הצירוף הזה עובד שיומר לי בבקשה זה מחשב חדש שעלה המון וזה מעצבן המפרט הוא P-D 920 2.80 ASUS P5WD2 PREMIUM PQI DDR2 1024 667MHZ שעובדים רק ב סינגל למרות שהם דואלים EVGA 7800 HEC WIN 420W TT SHRAK תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 541 צפיות
  21. אם יש תכונה אחרת חוץ ממה שיש בסטיק ,שקוראת את קובץ התקלה של מסך כחול ?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  22. היי חבר'ה קניתי חלקים מ KSP, הרכבתי והמחשב לא נדלק בדקתי שהכל תקין ועדיין לא נדלק אמרתי לעצמי אולי הלוח אם דפוק - שזה קרה כבר לחבר שלי (שגם קנה מ KSP) הוצאתי את המעבד מהלוח וראיתי שכמה פינים בסוקט עקומים הסתכלתי על המעבד וראיתי שיש נקודה שחורה על המעבד (http://www.cue.co.il/i/cue-i00iwoy548.jpg תמונה) עכשיו אני לא סגור על זה אם המעבד נשרף בגלל הלוח אם, או שמעבד דפוק והלוח היה תקין ובגלל זה הפינים התעקמו אני רוצה לבדוק אם המעבד עדיין תקין - יש לי עוד לוח זהה ורציתי לדעת אם אני אתקין את המעבד על הלוח , הלוח ישרף או שיקרה לו משהו? או שלפי התמונה הוא ניראה לכם כמו טוסט ואין בכלל מה לבדוק? אני רוצה גם לדעת איך לדעתכם אני צריך להתנהל מול KSP במקרה הזה כי זכור לי שאצל חבר שלי הע…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אם שוללים אפשרות של וירוס...

• 3 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים