עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ד ו ד,

מה השיטה הנכונה לקבוע כי ספק נשרף או לוח או שניהם. האם חיבור ספק שמיש ללוח מקולקל יכול לגרום נזק לספק , אניי מניח שחיבור לוח תקין לספק מקולקל יכול להסתיים בלוח שרוף. אפשר הסבר קצר על הנושא.

2. Started by man-of-God,

שלום להלן סירטון המראה את התקלה - במחשב של בן דוד שלי אשמח לעזרה באבחון הבעיה ופתרונה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. סיפור קצת מורכב: יש לי חבר שאני מדבר איתו הרבה בסקייפ והוא תמיד מתלונן שהוא שומע רעש סטטי חזק ברקע בזמן שאנחנו מדברים וזה ברמה בלתי נסבלת. כמה שלא ניסינו לחפור בהגדרות של כרטיס הקול, לא מצאנו דרך לסדר את התופעה... באיזה כלים אני יכול להשתמש כדי לאבחן את התקלה? אולי התקלה במיקרופון עצמו, יש תוכנה שאני יכול להפעיל אותה שתנטר את השמע המגיע מהמיקרופון ותוכל לדרג טיב איכות ההקלטה שלו? אם הבעייה היא בלוח עצמו, איך אני יכול לעלות על זה? יש לציין הלוח הוא לוח ASUS Z170 PRO GAMING חדש שנקנה לפני פחות מחודש, וההתקנה של ה- WINDOWS נקייה, עשיתי אותה ביום חמישי שעבר.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. שלום , המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק מירוצים ישן כרגע אני יכול לומר שבהגדרות התצוגה של המשחק אני על בינוני וללא פילטרים התקלה שמופיעה בהודעת השגיאה קוראת גם אחריי שהתקנתי את העדכונים האחרונים של הדריברים ובנוסף התקנתי עדכוני תוכנה לXP והבעיה עדיין די מציקה .... :-\ אני אשמח עם מישהו שמבין יוכל לאתר את התקלה או אם יש מישהו שזה קורה גם לו יעזור **עדכון** כרגע גם הורדתי את ההגדרות של המשחק על ממש ממש נמוך והבעיה נמשכת דרך אגב הטמפ' של הכרטיס מסך היא 42 מעלות עם מארז פתוח [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. שלום לכם, בחודשים האחרונים נתקלתי במספר תקלות שהשביתו את המחשב שלי. קצת על המערכת: E7200 C2D 4G RAM VISTA 64BIT HD4850 לוח 43 GIGABYTE ספק כוח HYPER500 אז ככה נתקלתי במספר תקלות כמו כיבוי תצוגה וחזרה לאחר שניה -שתיים המחשב נדלק אך ללא תצוגה ולאחר מספר שניות צליל לא ברור ( לפי מה שאני מבין הצליל מדווח על תקלה בכ.מסך) העניין הוא כזה, לפני 10דק' נתקלתי בבעיה במהלך סתם גלישה באינטרנט, החלטתי לבדוק ב 3DMARK VANTAGE והמחשב הריץ לפחות 4 מבחנים, בחמישי או בשישי קיבלתי הודעה על איטיות של רכיב הFlash אז ביטלתי את הבדיקה. מה יכול להיות מקור הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. לפני כחודש המחשב נייד היה על כ 90% סוללה ופעל על הסוללה, לפתע הוא כבה, ונדם ולא הצלחתי להפעילו בשום אופן. עם חיבור למטען ובלעדיו. גם לאחר שעות בתוך המטען, הוא לא הגיב, כלום. מת! ניסיתי לנתק כל מה שאפשר ולחבר מחדש. הסוללה, הזכרונות, הכוננים, כלום לא עזר. היום, קצת יותר מחודש מאז, אני מנסה להפעיל אותו ללא הצלחה, אבל מיד כשחיברתי אותו למטען, הוא קם לתחייה! הסוללה הייתה מרוקנת לחלוטין. כעת אני מנסה לאתר מה הבעיה כדי להיות ממוקד על כל צרה שלא תבוא. מריח לי שזה משהו שקשור במנגנון אספקת החשמל. אשמח לעצות איך אפשר לאבחן. תודה מראש!

7. Started by Tom Len,

שלום, המחשב הינו HP pavilion dm4 300 המחשב נקנה ב02.2012 בארה"ב i7 2640m, 8GB RAM יש כרטיס גרפי של AMD מסדרת 7500 SSD1: ocz trion 100 240GB SSD2: intel 320 series 160GB ראשית אספר מה התופעה: התופעה הינה שהמחשב לא תמיד מצליח להגיע לוינדווס ונתקע באמצע (במסף עם הסמל של ווינדוס עם ה"שעון"). גם כאשר הוא מגיע לשולחן עבודה לאחר כדקה הוא נתקע. הפעולות שעשיתי(את חלקן ביצעתי מספר פעמים, ודאגתי לגבות את כל המסמכים החשובים): 1. ניכנסתי בsafe mode והמחשב עבד בצורה תקינה. 2. נתתי למחשב לבצע בדיקה לRAM ולSSD, הוא דיווח שהכל תקין. 3. לאחר מכאן הפעליתי רגיל והוא שוב נתקע לאחר כשעה של עבודה. 4. נתתי לווינדוס לב…

8. לאחרונה רכשתי HD SATA 250GB, של WD אשר החליף כונן ATA ישן של 80 GB אותו התקנתי בנוסף לכונן SATA 120GB של WD, (מערכת הפעלה מותקנת עליו) לאחר ההתקנה הכונן זוהה בהצלחה ועובד תקין, הבעיה היא שזמן האיתחול התארך פי 4 ואף יותר לאחר התקנת הכונן הנוסף. *הכונן אינו מוגדר בביוס ואינו עובד כ-RAID ברשותי לוח GA-8IK1100, האם נראה לכם שצריך להגדיר משהו נוסף ? מהי לדעתכם הסיבה לפשר האיתחול לאחר התקנת כונן ה-SATA החדש ? (כשכונן ה-ATA היה מותקן בנוסף האיתחול היה מהיר) תודה למשיבים,

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by isenberg,

חבר שלי הביא לי את ה-"טאף-בוק" שלו, כדי שאני אפרמט אותו ואתקין חלונות מחדש. בכל הפירמוטים וההתקנות שעשיתי עד היום הייתי מגדיר את הCD-ROM בתור כונן ראשי ואז המחשב היה מאתחל ועובר לCD. הבעיה היא שה"טאף-בוק" הזה, שזה מחשב נייד מאוד קטן וחזק (פיזית), לא מכיל כונן סידי איטגרלי, אלא דרך USB. לכן לא ניתן להגדיר את הכונן CD דרך הBIOS- כי אין אפשרות כזאת. מה לעשות? האם אפשר לפרמט את המחשב דרך חלונות ואז להתקין וינדווס חדש? בבקשה תעזרו - כי נגמרו לי כבר הרעיונות.

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by lazy-bones,

שלום איך אני יכול לאתחל את הארדדיסק כש: אין לי כונן דיסקטים (הוא משום מה לא מגיב) יש לי דיסק של WIN98SE ומותקנת כבר מע' הפעלה אני רוצה למחוק הכל!! אני יודע שדרך התקנה של הוינדוס אקס פי יש את האפשרות... אבל איך זה עם 98SE?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  11. שלום! לאח שלי יש בעייה במחשב שאפילו אני (כן, אני...) לא הצלחתי לפתור... על המחשב שלו היה מותקן ווינדוס אקס פי. לפני כמה ימים באמצע עבודה על המחשב, פתאם המחשב הפעיל את עצמו מחדש. בכל פעם שניסינו להפעיל את המחשב הוא התחיל לעלות, ובמסך של ה XP איתחל את עצמו מחדש. לא היה אפשר להעלות את המחשב במצב נורמלי, במצב בטוח, או בשום דרך אחרת!! לאחר שראינו שאין מה לעשות, וחשבנו שמדובר בבעית תוכנה, וירוס, או משהו כזה, החלטנו לפרמט את המחשב. עשיתי Fdisk למחשב, ולאחר מכן התקנתי עליו ווינדוס 98. (כמובן שלפני ההתקנה גם פירמטתי את המחשב) אך הפלא ופלא, שוב המחשב עולה, וכשמגיע למסך הפתיחה, מפעיל עצמו מחדש. נקודת אור קטנה אחת לאחר הפירמוט וההתקנה מחדש, היא שכעת ניתן לגשת למצב בטוח של הווינדוס. ב…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by VIN_DIESEL,

שלום לכם יש לי בעיה רצינית במחשב ישן פנטיום 2 זיכרון 256 כרטיס מסך 64MB אז נטשתי אותו מאז שנה ומשהו שיצא מהשימוש ואז התחלתי להפעיל אותו ובאופן המפתיע באיתחול הוא החליט "לסרב" להמשיך לטעון ללא הודעת שגיאה(מצורף תמונה בההמשך) אז לא הבנתי מה לעשות ואז חיפשתי באינטרנט על הפתרונות ואז עשיתי איפוס בלוח האם ע"י הוצאת סוללה או גמפר וגם שקע חשמל ולהגדיר בביוס כברירת מחדל וריסט משום הפעם התחיל להביא הודעת שגיאה: cmos checksum error - default loaded ולפני זה גם עשיתי בדיקה הוצאת כבלים מהארדיסקים וכוננים והבעיה עדיין נשארת באיתחול הנ"ל. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. בוקר אור! יש לי בעיה די מעצבנת עם המחשב, בכל פעם שאני מנסה לעלות אותו, הוא מאתחל את עצמו לפני שהווינדוס עולה. זה התחיל היום בבוקר, קמתי וראיתי את תוצאות בדיקת האנטי-וירוס (קספרסקי), מצא 4 ווירוסים.. 2 מחק ו-2 בודד.. המשכתי לעבוד קצת על המחשב ואז פתאום גיליתי שאני פשוט לא יכול להפעיל קבצי exe. אפילו וויאמנפ ודברים של הווינדוס (מדיה פלייר) לא עבדו יותר! אחרי שנרגעתי שמתי לב שיש לי מין חלון קטן עם תמונה (אין לי מושג מתי הוא נפתח ואיך), שהכיל תמונה של איש מוצלל וניק ניים של מישהו.. מתחת היה כתוב The freanch hacker (ההאקר הצרפתי). חשבתי שאולי הקספרסקי "נעל" לי את כל קבצי ה-exe כדי למנוע מאיזה ווירוס להתפשט.. קיצור עשיתי ריסטרט למחשב, הלכתי לצחצח שיניים ולאכול, ושחזרתי …

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  14. אז ככה קודם אני אפרט מה עשיתי , עשיתי שדרוג למחשב כרטיס מסך sapphire hd3870 והוספתי זיכרון עוד ocz rev.2 2x1Gb לפני זה היה לי את אותו זיכרון בדיוק , למעשה הגדלתי ל- 4GB . לאחר התקנת חומרה כל פעם שאני נכנס ל- WIN הוא עושה איתחולים ומסרב לעבוד עם 4GB עובד רק עם 2GB , גם פה לא נגמרות בעיות כאשר אני משחק ב- BIOSHOCK ולפעמים אם WINAMP הוא נותן שגיאת 0xC0000005 ולמעשה סוגר את התוכנה . בהתחלה חשבתי שזאת בעיית זיכרון לכן בדקתי סלוט סלוט סטיק סטיק עם MEMTEST86 , שלא להפתעתי קיבלתי שגיאות בכל סלוט וכל סטיק אבל אז שמתי לב שהשגיאות תמיד באותה כתובת לכן בדקתי את הזיכרונות במחשב אחר וכן להפתעתי שם לא נמצאו שום שגיאות לאחר מספר רב של הרצות ואת הזיכרון ממחשב שני שמתי אצלי ו- MEMTEST86 שו…

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  15. כרטיס מסוג readeon 9250 יושב על לוח של פנטיום 3 ענתיק, עם AGP במיהירות X2. \= (צ'יפסט של via, אם זה עוזר במשהו) הכרטיס מחליף GEFORCE2 ישן, ששבק חיים, ואחרי פירמוט והתקנה נקיה לחלוטין, התקנתי את הדריבר (קאטאליסט) הכי מעודכן. הבעיה מתבטאת בצורה של ריסטים רנדומאלים כשהתצוגה קופאת, או בצורה של "שגיאת vpu recorder" שאם אני תופס את מי שהמציא את זה, אני מכניס לו מלט לנחיר. בנתיים אני מתאגרף עם המגירה. איך אני מפסיק את התופעה הזאת שעלתה לי בבריאות ובמגירה חדשה לשולחן? מה האפשרויות שעומדות בפני? כדאי להחליף את הכרטיס? אודה למי שיעזור לי בשעתי בקשה זו.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  16. הורדתי לבדיקה את התוכנה aida32_220 והיא נותנת את כול הנתונים על המחשב הקיצר יש לי מעבד 3 גיגה עם באס 800 אבל רשום לי שמה... Motherboard Properties Motherboard ID 63-1400-000096-00101111-112103-I875P$P4C81096 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (QDR) Effective Clock 800 MHz Bandwidth 6400 MB/s Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (DDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 6400 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 267 MHz Bandwid…

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by alex125,

שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  18. Started by alex125,

שלום יש לי קבוץ שלא רוצה למחק אז אך אני יכול למחוק אותו??

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום קניתי מחשב עם המארז 69U6 והלוח אם שלי (אם זה משנה) ??K8NF-9 ואני רוצה לחבר את הUSB הקידמי שיש לי במארז אז אתם יכולים להסביר לי אך לחבר את זה בדרך קלה וברורה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by ciauai,

אני רוצה לעדכן את הביוס שלי זה הביוס החדש להורדה http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3 אני רוצה את הF4 כדי לתקן את הזיכרון עכשיו אין לי כונן דיסקטים אז מה אני עושה אך אני מעדכן?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by ciauai,

אך אני מפעיל S.M.A.R.T ? ולא כל כך הבנתי מזה עושה... זה מתקן את הארדיסק? בודק אם הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by ciauai,

אך אני משונה בביוס את הזיכרון ל667 נראה ליהזיכרונות עכשיו בביוס על 533 ואני רוצה לשנות אותם ל 667 אךאני משנה בביוס יש לי ביוס F4

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  23. אני קניתי כונן ssd חדש למחשב שלי והחלפתי אותו עם הכונן הישן שלי והתקנתי את הווינדוס מהתחלה עכשיו כשאני מחבר את הכונן למחשב בחיבור חיצוני יש קבצים שהם מסומנים עם מפתח קטן בצד שאני לא מצליח לפתוח אותם ניסיתי לשחרר אותם ע"י לחיצה על מאפיינים \מתקדם\ הצפן תוכן כדי לאבטח נתונים ולהוריד שם את הוי שמסומן שם וללחוץ החל אבל זה לא נותן לי זה כותב לי שאני צריך הרשאה הממחשב הקודם כמו"כ ניסיתי להדליק את הווינדוס הישן מהכונן הישן אבל מופיע לי מסך תכלת וזה כותב לי שיש לי בעיה בווינדוס אשמח לעזרה כי יש שם קבצים שחשובים לי

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by avi01,

אך אני שולט על יציאות COM במחשב אך אני רואה במחשב את כל היציאות COM ולמי הם משייכות המחשב היקצה ל GPS יציאות COM 11 ו COM 13 אני רוצא לשנות את זה ל COM 11 ו COM 9 אך אני עושה את זה מערכת הפעלה XP SP3 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אך אפשר לגלות איזה תוכנה מתנגשת בתוכנה אחרת?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים