תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה שדרגתי למערכת הפעלה win 10 על מחשב נייד מסוג Toshiba satellite l505-141 לפני השדרוג פרמטתי אותו (הגיע הזמן), הבעיה היא שעכשיו אני לא יכול להפעיל את ה wifi ע"מ להפעיל wifi במחשב מסוג זה לוחצים על כפתור Fn+f8 ואז נפתח מה שנקרא Flash Cards. העניין הוא שאין לי יותר Flash Cards (חלק ממכלול של תוכנות הנקרא Toshiba utilities) משאלה ששלחתי לפורום של toshiba הבנתי כי הם אינם תומכים ב win 10 על מחשב נייד מהסוג הזה (בן 6 שנים). ולכן לא ניתן להוריד את ה utilities עבור win 10. זה מאד מרגיז משום שתכונה כל כך חשובה כמו הפעלת wifi חייבת להיות זמינה להפעלה תמיד. האם יש למישהו רעיון איך אני עוקף את הבעיה…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כמו שכבר אמרתי יש לי מחשב נייד lenovo yoga pro 3 הרזולוציה במחשב היא 3200X1800(לא יודע אם זה קשור אבל לידיעתכם ). הבעיה שלי היא זאת, יש לי מספר תוכנות שאני עובד איתם והתגיות,הכפתורים,כל התפריט ממש קטן. ואין אופציות לשנות זאת בתוכנה, לדוגמא התוכנה eclipse (הוספתי תמונה להמחשה). יש דרך לשנות את במחשב? או שמישהו מכיר את הפתרון לבעיה הזאת?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כונן מחשב COSMOS מגדל+ לוח אם GA-X99P –SLI +ספק כוח 10000W מחשב שעבד בצורה תקינה, בימים האחרונים אני חווה בעיה, כשאני מכבה את המחשב בסופו שלו יום, ובבוקר אני מנסה להדליק אותו, עם לחצן ההפעלה המחשב לא נדלק, פעם אחר פעם, אבל כשאני מוציא את כבל החשמל משקע הספק ואני מחזיר אז מדי פעם המחשב נדלק , פעולות עם ידע נרחב במחשבים בבדיקה ספק כוח נבדק חיצוני עי ביצוע קצר בנקודת לבדיקה המאווררים פעלו, וכמו כן לוח ההדלקה(LED נדלקו)בבדיקה ארוכה מספר פעמים= לעניות דעתי הספק תקין... לעניות דעתכם היכן הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מכבים את האור האדום בצד ימין מלעלה שכתוב M הכפתור מאקרו בחיים אני לא משתמש בזה כנראה לחצתי משהו בטעות במקלדת והאור נדלק 30 דקות שאני מנסה לכבות את זה ואין לי מושג איך זה מעצבן
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה הייתי מחפש בגוגל אבל אני לא יודע בדיוק מה לחפש אשמח אם תעזרו לי. מערכת : windows 10 , לוח אם ASUS B85M-E BIOS מעודכן ל - 05/25/15 , מעבד i5 4440. אז ככה יש לי כרטיס מסך AMD r9 290 ואני משתמש ב 3 מסכים 1. dp 2. vga 3. Hdmi -TV הבעיה כשאני מדליק את הטלוויזה המסכים מהבבים . לאחר בדיקה מתברר שברגע שאני מדליק, הווינדוס מאבד את הזיהוי של הטלוויזה ואז מוצא אותו שוב. וזה גורם לכל החלונות של המסך של הטלוויזה לעבור ל מסך הראשון. מה לא ניסיתי לעדכן דריברים , להחליף כבל , אפילו פירמוט. לאחר שהשלמתי עם זה שכנראה AMD זה חרא חיפשתי דרכים אחרות. הפעלתי בביוס מצב multi screen וחיברתי את הכבל H…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי קיבל הלם אחרי הפסקת חשמל ולא מצליח להגיע למערכת ההפעלה. הוא נדלק, יש תמונה של הביוס וניתן להיכנס אליו, אבל תמיד המחשב מגיע אל: preparing automantic repair diagnostic your PC ואז הוא טוען שמחשב לא אותחל כראוי ואני יכול לאתחל אותו שוב או להיכנס לאפשרויות מתקדמות. פרקתי חשמל מספר פעמים בדקתי שאין קבלים נפוחים על הלוח איפסתי ביוס כולל הוצאת סוללה ניסיתי לתקן את הווינדוס מהדיסק התקנה (נותן שגיאה לא ברורה) ניסיתי לעשות שחזור לנק' שחזור (הוא לא מצליח למרות שקיימת) נכנסתי לCMD והקשתי: bootrec.exe /fixmbr bootrec.exe /fixboot למרות כל זה המחשב ממשיך להראות לי אפשר…
-
- 6 תגובות
- 7k צפיות
-
-
היי קיבלתי שם משתמש וסיסמא לאתר ממשלתי כלשהו בו אני יכולה להיכנס ולעיין בתיק האישי שלי ובכל מסמכיו הנלווים. הכניסה בוצעה בהצלחה והצלחתי לראות את מספר התיק, שמו תאריך וכדומה. אולם כאשר אני רוצה להיכנס אל הפרוטוקול והאסמכתא אני ניגשת לקישור שנראה כמו דף עם סיכה משרדית עליו ואז העכבר משתנה לי לכף יד בצבע לבן אני לוחצת עליו - נפתחת לי כרטיסיה חדשה אך היא ריקה לגמרי, חשבתי בהתחלה שיש לחכות עד לטעינה אך סמל הטעינה הסתיים ממזמן והדף כולו חלק בלי שום הערה או שגיאה כאילו נטען אך אין בו כלום. אשמח לעזרתכם בעניין. תודה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
סתם מתוך סקרנות פתחתי את המחשב של הבית,רציתי לראות איזה רכיבים יש בפנים. לא ניתקתי כלום חוץ מזה שהוצאתי את הראם והחזרתי. אני מחזיר את המכסה ומדליק,והמסך פשוט לא עולה... הכל בפנים מסתובב והכרטיס מסך מחובר. מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש ברשותי מדפסת משנת 2008 Office jet J4580 עבדה נהדר תחת וינדוס 7. החלטתי לשדרג לווינדוס 10. מערכת הפעלה מצויינת אגב. אבל, המדפסת לא עובדת, המחשב טוען שאין דרייבר מותקן וגם לא מוצא אותו בעצמו. כאשר אני מוריד ומנסה להתקין דרייבר מאתר HP תהליך ההתקנה נתקע בשלב של "בודק את מערכת" ולא ממשיך (שעות) הסרתי כל זכר לתוכנות HP וניסיתי שוב ושוב. כלום, נתקע תמיד באותו השלב. מישהו יכול לעזור? תודה דורון
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנסתי לסרטון ולא הבנתי איך זה עובד אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש והתקינו לי אאוטלוק. ברגע שאני לוחץ delete על מייל הוא מסמן אותו בקו ולא מעביר אותו לתיקית פריטים שנמחקו. איך אפשר לבטל את זה? אני רוצה שבלחיצה על delete המייל יילך לפריטים שנחקו. תודה רבה אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי (ווינדוי 7) הפסיק לעבוד ונראה כאילו החשמל לא מגיע לרכיביו. אבל כאשר חיברנו סמארטפון להטענה באחד השקעים הוא התחיל לעבוד. האם יש הסבר לתופעה זו ? כיצדלפתור את הבעיה ? בתודה מראש אברהם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב Asus Zenbook Pro UX501 ואני רוצה לפרק את המכסה כדי להחליף את הדיסק קשיח במחשב. אבל הבעיה שהמחשב הזה מאוד בעייתי לפירוק , היה לי DELL והיה לו רק בורג אחד וקליפסים ב-ASUS יש המון ברגים , פירקתי את כל הברגים אך מכאן והילך איך אני בעצם מרים את המכסה ?? אפילו כרטיס אי אפשר להכניס בדפנות כדי להרים את המכסה זה ממש צמוד והדוק הייטב יש איזה קומבינה או שיטה כדי לפתוח את המכסה כדי שאני לא ינסה בכוח וישבור את הקליפסים או משהו ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
קניתי לי GTX 1060, שיחליף את ה-GTX 570 המזדקן. חיברתי אותו וכאשר הדלקתי ראו את הלוגו של גיגבייט על המסך , נשמע צפצוף סטנדרטי (כמו של POST רגיל), אבל הוא נשאר על המסך הזה ואחרי מספר שניות (כ-10 שניות) נשמע עוד צפצוף קצר, מספר שניות לאחר מכן עוד אחד קצר וכך זה המשיך. מפרט: Intel Core I5 2500 3.3GHz Scythe KATANA 3 GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 (Kingston 4GB DDR3 1333MHz (2X Seasonic 620W S12II Micron C400 128GB Seagate Barracuda 7200.14 2TB Lancool PC-K57B LG X24 Dual Layer Sata Black רציתי לדעת מה נראה לכם שהבעיה? כמובן שחיבור החשמל מחובר, ניסיתי לשחק עם הזיכרונות והכרטיס בוודאות תקין. איפסתי ביוס, ניסיתי עם עוד כרטיס וגם עם הליבה ה…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס גרפי מובנה hd intel graphics 4600 יש לו 2 יציאות מהלוח אם - אחת HDMI והשניה DVI . האם ניתן לחבר 2 מסכים בו זמנית לכל יציאה שרק מסך אחד יעבוד בו זמנית ואני אוכל להחליט בלי לאתחל את המחשב איזו מסך יקבל את התצוגה של המחשב ? במידה וכן איך אפשר להחליף מסך תצוגה ? האם יש קיצור דרך מהיר דרך המקלדת ?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
המקלט קיבל מכה והתפרק (הפלסטיק), הצ'יפ עצמו מעט עקום גם. כשאני מנסה לחבר למחשב קופצת הודעה בסגנון של "ההתקן פגום", ומן הסתם הסט לא עובד. הייתי הולך וקונה סט חדש בלי לשבור את הראש אבל זה סט ארגונומי של מייקרופוסט שנקנה לפני חודשיים בערך ועלה לי 400 שקל... חבל לי לזרוק לפח. במיקרוסופט ישראל אמרו שאין להם חלקי חילוף ואין מה לעשות. "Sculpt Ergonomic Desktop " באינטרנט לא המצלחתי למצוא רסיבר גנרי כלשהו (כמו שיש ללוגיטק). יש דרך לפתור את הבעיה? או שהלך 400 שקל? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן (מתקרב לגיל 5 שנים) - Dell vostro 3450, מעבד i5, זיכרון 8GB. אני מתלבט אם להשקיע בשדרוג של הכונן הקשיח הישן, ולהחליף אותו בכונן SSD - או לקנות כבר מחשב חדש. מצד אחד, המחשב עדיין עובד בסה"כ בסדר ועונה על הצרכים הבסיסיים שלי (אינטרנט, סרטים...). מצד שני, הגיל נותן את אותותיו: - הסוללה מחזיקה בקושי שעה - המאוורר של המחשב מאוד רועש - אחרי שהחליפו לי אותו פעמיים, שיטוט בפורומי תמיכה של DELL מעלים שזו בעיה בדגם הזה, שמתאפיין בפעילות מקסימלית של המאוורר גם כשהטמפ' לא גבוהות במיוחד. - איטיות כללית (שאני מקווה לפתור חלקית באמצעות השדרוג ל- SSD). עלות שדרוג = בערך 750 ש"ח לכונן SSD חדש באר…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן (מתקרב לגיל 5 שנים) - Dell vostro 3450, מעבד i5, זיכרון 8GB. אני מתלבט אם להשקיע בשדרוג של הכונן הקשיח הישן, ולהחליף אותו בכונן SSD - או לקנות כבר מחשב חדש. מצד אחד, המחשב עדיין עובד בסה"כ בסדר ועונה על הצרכים הבסיסיים שלי (אינטרנט, סרטים...). מצד שני, הגיל נותן את אותותיו: - הסוללה מחזיקה בקושי שעה - המאוורר של המחשב מאוד רועש - אחרי שהחליפו לי אותו פעמיים, שיטוט בפורומי תמיכה של DELL מעלים שזו בעיה בדגם הזה, שמתאפיין בפעילות מקסימלית של המאוורר גם כשהטמפ' לא גבוהות במיוחד. - איטיות כללית (שאני מקווה לפתור חלקית באמצעות השדרוג ל- SSD). עלות שדרוג = בערך 750 ש"ח לכונן SSD חדש באר…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן יש לי אלבום תמונות בעל שיתוף ציבורי בPICASAWEB ואני רוצה להוריד את כל התמונות בבת אחת - ולא תמונה תמונה מישהו יודע אם זה אפשרי ואיך? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי בעיה רציני, אני נכנס לאיבי מספר פעמיים ביום וכבר יומיים שאני לא מצליח להכנס לאתר , הוא כל הזמן זורק אותי מהעמוד הראשי כבר מחקתי את כל הHISTORY COOKIS CASHE מהדפדפן פיירפוקס אבל זה עדיין ממשיך , ניסיתי באדג' וגם שם אותו דבר! פשוט רושם לי : HTTP 403 error Microsoft Edge can’t get to this page וגם בפיירפוקס רשום אותו דבר . מחקתי אפילו את האנטי וירוס של מקאפי שהיה לי ועדיין כלום לא עזר. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מרגיש שהוא לא מהיר כמו בעבר (בדיוק כשרכשתי לו SSD) הוא מהיר אבל לא מהיר ממש, האם כדאי לפרמט? יש לי 840 EVO וגם הנפח הפנוי שלו נהיה נמוך כבר. במידה ולא, באילו מצבים כן כדאי לפרמט?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן, רציתי להתייעץ איתכם : לפעמים המחשב שלי עובד בהספקים גבוהים (למעשה זה מה שקורה רוב הזמן) --> כתוצאה מכך הוא מתחמם מאוד. כשההספקים נורמליים הוא מתקרר והכל בסדר! מה ניסיתי לעשות כדי לפתור את הבעיה: להחליף מאוורר, להחליף sink heat, משחה תרמית . --> כלום לא עזר. הבעיה היא כנראה משהו בתוכנה, משאב יקר שגוזל אנרגיות מהמחשב. מצורפת תמונה להמחשה של ההספקים הגבוהים. כל עצה תתקבל בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב, אני לוחץ על הלחצן להדליק אותו ואני שומע את המאווררים מתחילים לעבוד ולא שומע את הצפצוף, אחרי איזה 10 שניות שומעים את הצפצוף ואז אני רואה שהמסך מחשב נדלק אבל לא רואים כלום, סתם מסך שחור (רואים שיש אות לפי הנורה במסך). ואז אחרי כמה שניות הוא "מתכבה ונדלק" (שוב, אני יודע לפי האות של המסך וזה שאני שומע שוב את הצפצוף). אבל הוא לא מגיע אפילו לשלב של ההצגת שולחן עבודה. לפני שבועיים החלפתי ספק כוח והוסיפו לי 2 מאווררים למארז, בנוסף שדרגתי RAM מ8 ל16, של HYPERX, הוספתי את אותו סטיק בדיוק, אותו דגם ואותו הכל. החליפו לי את הספק כוח במסגרת האחראיות, הספק הוא CORSAIR VS650. זאת הייתה הבעיה עם הספק לפני: …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים פנו אלי מספר אנשי קשר בפייסבוק שלי ושאלו אותי מה זה הקבוצה החדשה שפתחתי ולמה שלחתי להם בקשה לצרוף. מעולם לא פתחתי קבוצה בפייסבוק ולא שלחתי בקשה לצרוף. האם קרה למישהו מקרה דומה ? האם זה בהכרח וירוס או תקלה כשלהי ?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
במחשב נייד יש אופציה לשדרג כל מיני רכיבים(הוצאת כונן דיסקים או חלל ריק בתוך המחשב. השאלה שלי היא איך עושים את זה?(לאיפה מחברים,איך פותחים,איזה חלקים מתאימים?) תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-