תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום רב הייתי חייב לפרמט את המחשב הורדתי מהאתר של מיקרוסופט שוב את וינדוס 7 (תוך אימות ואקטיבבציה של הוינדוס) לאחר ההורדה אני ממש לא מצליח ונתקע בהתקנה באמצעות USB במסך של "בחר מנהל ההתקן שיותקן" זה לא קרה לי אף פעם ולא מצליח להתקדם את הISO התקנתי על USD הלוח אם H110 GYGABITE מה הקטע ???
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הורדתי את חלונות 10. בכל הפעלה של המחשב אני מקבל את ההודעה שאי אפשר לפתוח את frustingBespangle.dll האם משהו יודע מה זה?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מה לא עשיתי פרמוט נקי ל10 איפוס הגדרות BIOS בדיקת חומרה מלאה במעבדות KSP הכל תקין כונן הSSD ללא שגיאות וזה ממשיך לקרות אין התחממות, אין כרטיס מסך. לוח H97 D3H מעבד i5 4590 ו32GB ראם עם 500GB SSD EVO ריסטרטים וקריסות באמצע העבודה!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, התקלה שאני חווה מתרחששת אצלי כבר מעל לשנתיים ואני כבר נורא מתוסכל מהבעיה. יש ברשתי מחשב גיימינג ברמה בינונית: 1)i5-4690 -1150 2)לוח אם gigabyte H97 Gaming 3 3)8 גיגה RAM 4ׂ)SSD 400G Toshiba 5) HDD - 2T WD Blue X2 6)Corsair's Obsidian Series 350D - מארז 7)אני לא זוכר את הדגם של הספק שלי אבל אני זוכר שהוא באזור ה-600W. 8)מערכות ההפעלה שאיתם חוויתי את התקלה הם windows 7/8/8.1/10 כולם בגסאת 64B כמובן 9)כרטיס מסך GTX 660 2G DDR 5 התקלה המדוברת מתרחשת רק כשאני משחק את המשחק world of Warcraft והרי התקלה: "Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver stopped responding and has su…
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור שלי הוא כזה: לפני מס' חודשים נשרף לי הכ.מסך ולאחרונה החלפתי אותו. שמתי לב שמאז המחשב לא קולט שום אוזניות שאני מנסה לחבר אליו (אין לי מושג אם זה קשור). בכ"מ, חיפשתי הרבה זמן על כל מה שאפשר לעשות עם הבעיה הזאת ואת האמת שניסיתי כמעט הכל (עידכנתי, מחקתי, הנמחתי לגרסא יותר ישנה, ניסיתי אפילו להפעיל תמחשב בלי הכ.מסך ואפילו פירמטתי) ושום דבר לא עבד. בסופו של דבר הגעתי לפורום הזה בתקווה שתוכלו לעזור לי. אני מצרף לכאן שתי תמונות שעשויות לעזור לכם להבין את המצב שלי. תודה מראש על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כונן מחשב COSMOS מגדל+ לוח אם GA-X99P –SLI +ספק כוח 10000W מחשב שעבד בצורה תקינה, בימים האחרונים אני חווה בעיה, כשאני מכבה את המחשב בסופו שלו יום, ובבוקר אני מנסה להדליק אותו, עם לחצן ההפעלה המחשב לא נדלק, פעם אחר פעם, אבל כשאני מוציא את כבל החשמל משקע הספק ואני מחזיר אז מדי פעם המחשב נדלק , פעולות עם ידע נרחב במחשבים בבדיקה ספק כוח נבדק חיצוני עי ביצוע קצר בנקודת לבדיקה המאווררים פעלו, וכמו כן לוח ההדלקה(LED נדלקו)בבדיקה ארוכה מספר פעמים= לעניות דעתי הספק תקין... לעניות דעתכם היכן הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים חברתי כונן SSD חדש למחשב נייח ומאז מופיע לי הודעה הזאת Sec Master Hard Disk:S.M.A.R.T. Command Faild Press F1 to Resume. בדקתי על ההודעה הזאת בגוגל והצלחתי לבטל אותה דרך ביטול שאיזה פונקציה בלוח אם שקשורה לכונן. השאלה אם להתעלם מהביעה זה הפתרון או שיכול להיגרם נזק?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אחרי כ40 דקות שאני משחק במחשב ( המשחק LOL אם אתם מכירים..לא מהכבדים ) המחשב קורס , אומנם הוא פועל אבל פתאום המסך הופך לתכלת מוזר עם פסים. בדקתי את עניין הטמפרטורה של המעבד/ראם/כרטיס מסך . הכל תקין . (אם יש דרך לעקוב כל דקה על הטמפרטורה ולקבל את זה כקובץ LOG אני אשמח לדעת איך) המחשב שלי intel 15-4570 8gb ram r9 280x vapor x תודה .
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, היום קרא דבר מאוד מוזר הגעתי הביתה ופתאום העכבר השמאלי שלי התחיל לתפקד כמו ימני ולאחר כמה דקות היה חוזר לעצמו ואחרי זה שוב חוזר , חשבתי שאולי יש לי איזה וירוס אז פירמטתי את המחשב אבל הבעיה עדיין נשארה למרות שעכשיו זה כל הזמן הפוך ולא חוזר למצב הקודם . הדבר היחיד זה בהגדרות בווינדוס שאני הופך את הלחצינים אז זה מסתדר אבל בתכלס זה הפוך כאילו אני צריך לסמן וי על שיהפוך לי את המקש השמאלי לימני ולהפך . גם בביוס ההגדרה הזאת נשארת והעכבר מתפקד הפוך. מישהוא יכול לעזור לי בבקקשה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי בעיה שלא הצלחתי לפתור כבר קרוב לחודשיים.. יש לי בעיה שהצג שלי במחשב מראה מסך שחור לאחר בערך כחצי דקה ללא שימוש במחשב, סוג של שומר מסך. זה מפריע לי בעיקר כשאני רואה סרטים, סרטונים, קורא וכו'.. מפרט: os: windows 10 CPU Type: Intel Pentium III Xeon, 2933 MHz Video Adapter: GeForce GT 730 ההגדרות שלי בpower settings כמובן מוגדרות כך שהמחשב לעולם לא ישן והמסך לעולם לא יכנס למצב של "שומר מסך". המסך מחובר בכבל DVI, והטלוויזיה מחוברת דרך כבל hdmi העובר דרך receiver. בדקתי והבעיה צצה גם במחשב וגם בטלוויזיה באותו זמן, ככה שאין בעיה עם אחד המסכים. לפני כמה חודשים רכשתי כרטיס מסך של nvidia, לא משהו…
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום. יש לי ati r9 290 oc של גיגאביט. חשוב לציין שהמחשב לא מתחמם. אין בעיות צוואר בקבוק או עומס מיוחד. כשאני נכנס לכל משחק כל שהוא לא משנה איזה, אפילו המשחק הכי קליל שיש. המחשב מאתחל את עצמו עושה ריסט וחוזר. כשאני מסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך הכל עובד כראוי, עובד לאט אבל עובד. נסיתי כמעט את כל סוגי הדרייברים של הכרטיס,נסיתי לפרמט את המחשב. הבעיה לא נפתרת. תודה רבה!, אשמח לעזרה אני כבר מיואש!
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה הייתי מחפש בגוגל אבל אני לא יודע בדיוק מה לחפש אשמח אם תעזרו לי. מערכת : windows 10 , לוח אם ASUS B85M-E BIOS מעודכן ל - 05/25/15 , מעבד i5 4440. אז ככה יש לי כרטיס מסך AMD r9 290 ואני משתמש ב 3 מסכים 1. dp 2. vga 3. Hdmi -TV הבעיה כשאני מדליק את הטלוויזה המסכים מהבבים . לאחר בדיקה מתברר שברגע שאני מדליק, הווינדוס מאבד את הזיהוי של הטלוויזה ואז מוצא אותו שוב. וזה גורם לכל החלונות של המסך של הטלוויזה לעבור ל מסך הראשון. מה לא ניסיתי לעדכן דריברים , להחליף כבל , אפילו פירמוט. לאחר שהשלמתי עם זה שכנראה AMD זה חרא חיפשתי דרכים אחרות. הפעלתי בביוס מצב multi screen וחיברתי את הכבל H…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כמו שכבר אמרתי יש לי מחשב נייד lenovo yoga pro 3 הרזולוציה במחשב היא 3200X1800(לא יודע אם זה קשור אבל לידיעתכם ). הבעיה שלי היא זאת, יש לי מספר תוכנות שאני עובד איתם והתגיות,הכפתורים,כל התפריט ממש קטן. ואין אופציות לשנות זאת בתוכנה, לדוגמא התוכנה eclipse (הוספתי תמונה להמחשה). יש דרך לשנות את במחשב? או שמישהו מכיר את הפתרון לבעיה הזאת?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שדרגתי למערכת הפעלה win 10 על מחשב נייד מסוג Toshiba satellite l505-141 לפני השדרוג פרמטתי אותו (הגיע הזמן), הבעיה היא שעכשיו אני לא יכול להפעיל את ה wifi ע"מ להפעיל wifi במחשב מסוג זה לוחצים על כפתור Fn+f8 ואז נפתח מה שנקרא Flash Cards. העניין הוא שאין לי יותר Flash Cards (חלק ממכלול של תוכנות הנקרא Toshiba utilities) משאלה ששלחתי לפורום של toshiba הבנתי כי הם אינם תומכים ב win 10 על מחשב נייד מהסוג הזה (בן 6 שנים). ולכן לא ניתן להוריד את ה utilities עבור win 10. זה מאד מרגיז משום שתכונה כל כך חשובה כמו הפעלת wifi חייבת להיות זמינה להפעלה תמיד. האם יש למישהו רעיון איך אני עוקף את הבעיה…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש מספר חנויות שמציעות מטען למחשב הזה , ואני לא יודע במי לבטוח ובמי לבחור.(מי מוכר גנרי ומי מקורי) המטען שלי הפסיק לעבוד ,ורק לפעמים הוא עובד.. ככה שאני צריך שזה יהיה כמה שיותר מהר. עד עכשיו היה לי מטען שקבלתי מIBM כששלחתי את המחשב לתיקון בגלל בעיות תוכנתיות ומטען תקול (שאגב המטען התקול היה המקורי של הדגם של המחשב שלי) יש לי שתי שאלות : 1.כמה מטען מקורי הכי פושט אמור לעלות לי ? נראה לי שהמטען שיש לי עכשיו מתומחר פחות מהמטען שמגיע עם המחשב שלי. 2.איך אפשר לדעת מי מוכר מקורי ומי גנרי? אני רוצה לקנות כמה שיותר מהר... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום החלפתי לוח אם, מעבד וזיכרון (על מחשב קיים) אני על ווינדוס 10. לוח: GA-X99M GAMING 5 מעבד: i7-5960x זיכרון: kingston HYPER X 4X8GB kit DDR4 חלקים שהיו ולא הוחלפו: ספק:FSP 650 כ. מסך: 980 Ti ---- הדלקתי את המחשב בפעם הראשונה, ראיתי כל מיני מספרים ואותיות על הצג בלוח אם. עלה ביוס הווינדוס עשה איזשהו עידכון ואז עלה. אחרי 3-4 דק פתאום עשה ריסטרט ולא הצליח לעלות שוב. (כשאני מנסה להדליק הוא נתקע בלופ של ריסטרט ולא מגיע לביוס). לחצתי על כפתור CMOS בלוח והעברתי את הכפתור מDual BIOS לSingle המחשב נדלק , לא מגיע לביוס אבל גם לא נתקע בלופ של ריסטרט. בבקשה עזרה, אני לא יודע מה לעשות תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן (מתקרב לגיל 5 שנים) - Dell vostro 3450, מעבד i5, זיכרון 8GB. אני מתלבט אם להשקיע בשדרוג של הכונן הקשיח הישן, ולהחליף אותו בכונן SSD - או לקנות כבר מחשב חדש. מצד אחד, המחשב עדיין עובד בסה"כ בסדר ועונה על הצרכים הבסיסיים שלי (אינטרנט, סרטים...). מצד שני, הגיל נותן את אותותיו: - הסוללה מחזיקה בקושי שעה - המאוורר של המחשב מאוד רועש - אחרי שהחליפו לי אותו פעמיים, שיטוט בפורומי תמיכה של DELL מעלים שזו בעיה בדגם הזה, שמתאפיין בפעילות מקסימלית של המאוורר גם כשהטמפ' לא גבוהות במיוחד. - איטיות כללית (שאני מקווה לפתור חלקית באמצעות השדרוג ל- SSD). עלות שדרוג = בערך 750 ש"ח לכונן SSD חדש באר…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש והתקינו לי אאוטלוק. ברגע שאני לוחץ delete על מייל הוא מסמן אותו בקו ולא מעביר אותו לתיקית פריטים שנמחקו. איך אפשר לבטל את זה? אני רוצה שבלחיצה על delete המייל יילך לפריטים שנחקו. תודה רבה אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנסתי לסרטון ולא הבנתי איך זה עובד אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מדפסת משנת 2008 Office jet J4580 עבדה נהדר תחת וינדוס 7. החלטתי לשדרג לווינדוס 10. מערכת הפעלה מצויינת אגב. אבל, המדפסת לא עובדת, המחשב טוען שאין דרייבר מותקן וגם לא מוצא אותו בעצמו. כאשר אני מוריד ומנסה להתקין דרייבר מאתר HP תהליך ההתקנה נתקע בשלב של "בודק את מערכת" ולא ממשיך (שעות) הסרתי כל זכר לתוכנות HP וניסיתי שוב ושוב. כלום, נתקע תמיד באותו השלב. מישהו יכול לעזור? תודה דורון
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מכבים את האור האדום בצד ימין מלעלה שכתוב M הכפתור מאקרו בחיים אני לא משתמש בזה כנראה לחצתי משהו בטעות במקלדת והאור נדלק 30 דקות שאני מנסה לכבות את זה ואין לי מושג איך זה מעצבן
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי בעיה רציני, אני נכנס לאיבי מספר פעמיים ביום וכבר יומיים שאני לא מצליח להכנס לאתר , הוא כל הזמן זורק אותי מהעמוד הראשי כבר מחקתי את כל הHISTORY COOKIS CASHE מהדפדפן פיירפוקס אבל זה עדיין ממשיך , ניסיתי באדג' וגם שם אותו דבר! פשוט רושם לי : HTTP 403 error Microsoft Edge can’t get to this page וגם בפיירפוקס רשום אותו דבר . מחקתי אפילו את האנטי וירוס של מקאפי שהיה לי ועדיין כלום לא עזר. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי קיבלתי שם משתמש וסיסמא לאתר ממשלתי כלשהו בו אני יכולה להיכנס ולעיין בתיק האישי שלי ובכל מסמכיו הנלווים. הכניסה בוצעה בהצלחה והצלחתי לראות את מספר התיק, שמו תאריך וכדומה. אולם כאשר אני רוצה להיכנס אל הפרוטוקול והאסמכתא אני ניגשת לקישור שנראה כמו דף עם סיכה משרדית עליו ואז העכבר משתנה לי לכף יד בצבע לבן אני לוחצת עליו - נפתחת לי כרטיסיה חדשה אך היא ריקה לגמרי, חשבתי בהתחלה שיש לחכות עד לטעינה אך סמל הטעינה הסתיים ממזמן והדף כולו חלק בלי שום הערה או שגיאה כאילו נטען אך אין בו כלום. אשמח לעזרתכם בעניין. תודה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
סתם מתוך סקרנות פתחתי את המחשב של הבית,רציתי לראות איזה רכיבים יש בפנים. לא ניתקתי כלום חוץ מזה שהוצאתי את הראם והחזרתי. אני מחזיר את המכסה ומדליק,והמסך פשוט לא עולה... הכל בפנים מסתובב והכרטיס מסך מחובר. מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, המחשב שלי (ווינדוי 7) הפסיק לעבוד ונראה כאילו החשמל לא מגיע לרכיביו. אבל כאשר חיברנו סמארטפון להטענה באחד השקעים הוא התחיל לעבוד. האם יש הסבר לתופעה זו ? כיצדלפתור את הבעיה ? בתודה מראש אברהם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-