תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
היי, הלוח אם שקניתי לפני שלוש שנים הפסיק לעבוד, אני צריך לקנות לוח חדש אבל אני מתחיל להבין שמדובר על משימה לא פשוטה. אני לא מוצא לוחות עם תושבת 1150 אלא 1151. יש לי מעבד i7 4790k, איפה אני יכול למצוא לוח אם שכבר לא מייצרים יותר? אני מעדיף לקנות חדש ולא מיד 2. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להוסיף את הכוננים הישנים שלי למחשב החדש. הבעיה שאין לי מספיק כבלים לחשמל במחשב. אז רציתי להוסיף כבל חדש, אבל לא סגור לאיפה מחברים אותו. האם ישירות לספק כוח? או שיש גם כזה יחידה קטנה שאפשר לחבר כבל אחר? תמונות להמחשה:
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כונן ssd הm4 שכולם ממליצים עליו פה והתקינו לי לא מזמן ווינדוס 8. נשאר לי כרגע 3 גיגה מתוך 118. אין עליו כלום חוץ מהתקנות של תוכנות קטנות והוינדוס. נכנסתי לתיקיה תיקיה ובדקתי כמה היא שוקלת. בתיקיה ביוזרס יש תיקייה בשם MOTI (שם המחשב) וכשאני בודק כמ היא שוקלת רשום 60 גיגה. פתחתי אותה ובדקתי איפה ה60 גיגה ואני לא מוצא אותם. הם לא בDOWNLOADS, לא במסמכים שלי, תמונות שלי וכו'. אולי מוסתרים? מה הולך כאן?!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לדעת איפה אני משיג איזופרופיל של לפחות 90% או אלכוהול אבל שלא יהיה אנטיספטי/חיטוי (Rubbing Alcohol). אני צריך לנקות רכיבים על לוח אם, ויש גם עדשה של תקליטור שדורשת אך ורק לפחות 90% איזופרופיל לניקוי. למי יש מושג איפה אני יכול להשיג כל זה? תודה.
-
- 31 תגובות
- 70.9k צפיות
-
-
אני חייב אותה לא יודע מאיפה להשיג .
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת... פשוט עכשיו קיבלתי את המחשב, ואני צריך את הדריבר בשביל להתקין את הווינדוס, ופשוט אין לי מושג איפה אני מוצא את הדריבר (על הדיסק שבא עם הלוח אם כמובן... k8nf-9). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
כשאני לוחץ "התחל" לא מופיע הלחצן "הפעלה" או "RUN" מערכת ההפעלה שלי היא microsoft windos xp proffessional גרסה 2002 איך מוצאים את הלחצן הפעלה או RUN ?
-
- 20 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
שלום, נהרסה לי מערכת ההפעלה אבל הצלחתי לגבות אותה קודם. איפה אני יכול למצוא את הקבצים ששומרים את כל ההודעות ב OUTLOOK? היה לי WIN XP PRO. ניסיתי לחפש סיומת PST ולא מצאתי כלום.
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הזה www.mat.co.il/Xsy המחשב הזה מגיע ללא זכרון וללא הרד דיסק. אני מעוניין להוסיף למחשב הזה זיכרון RAM 8GB והרד דיסק SSD 240GB מהיכן אני יכול לקנות את החלקים האלה והם ההרכבה של ההרד דיסק מסובכת?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קניתי היום סטיק זכרון - 256MB DDR400 TWINMOS CL2.5 למחשב הישן שלי. יש בו לוח אם של VIA (לא זוכר בדיוק את הדגם) ומעבד P4 1.8GHZ. קיצר יש ארבעה שלוטים לזכרון- שניים שחורים צמודים, ומשמאלם שניים צמודים שחורים- אז איפה לשים את הזכרון?? היה לי קודם גם סטיק של 256 שנשרף, אז הוצאתי אותו, אבל שכחתי איפה הוא היה. אז איפה לשים את הזכרון? או שזה לא משנה? וגם איך בדיוק להרכיב אותו- כאילו להכניס אותו כשהמחשב מכובה, ואז להדליק וזהו?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת מה יכול לקרות עם מאפסים את ה BIOS אם יכול להגרם נזק? ומה צריך לעשות האחרי האיפוס אם צריך לכתוב נתונים או שאחרי שאני מרכיב את הבטריה אני מדליק את המחשב בלי לכתוב כלום והוא עולה רגיל?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן! מה המצב? שמעו, היה לי בעיה שהביוס לא מזהה HDD (אבל במחשב אחר כן) וזה קרה ביום בהיר. חבר'ה פה אמרו לי לאפס את הביוס. כמה שאלות ברשותכם. 1) יכול להיגרם נזק של איבוד מידע? יכול להיות שצרךיך לפרמט אחרי זה או אין קשר? 2) הביוס יזהה אח"כ אוטומתית את ההתקנים וכל החומרה? 3) זה מסובך? משהו יכול לתת לי מין מדריכון קטן? (מדובר בלוח אם של ASUS מדגם P5L-MX אם זה משנה) בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום הוצאתי את הסוללה בכדי לאפס את הביוס בגלל שהייתה לי בעייה והבעייה נפתרה . והשאלה שלי כך: האם הוצאת סוללה אמורה לעשות נזק? האם צריך להגדיר את הגדרת ביוס או שאין צורך? וברגע שהמחשב עולה הוא רושם לי CPU ID 00050F משהוא יכול להסביר לי מזה? כי לפני הוצאת סוללה זה לא הייה תודה אשמח לקבל תשובה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב רציתי לדעת כיצד ניתן לאפס את הגדרות הביוס בלוח הנ"ל . טענתי את בררת המחדל בביוס שמרתי, המחשב עשה אתחול ומאז לא עולה המסך , ניסתי להוציא את הסוללה של הלוח אבל נראה שעדיין דבר לא משתנה . כיצד מאפסים אותו ידנית להגדרות בררת מחדל. תודה ושבת שלום וכמובן שנה טובה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה לאחר הערתו של 007 פלקון עשיתי אתחול למחשב כדי לעשות לו OC ולאחר מכן המחשב לא עלה יותר. המאוררים מסתובבים אבל המסך שחור. כרטיס המסך תקין. המעבד תקין. זכרונות הוצאו והמגעים נוקו. יש לי לוח ASUS עם מעבד 3.4 פנטיום. הלוח איכותי והיה יקר בזמנו, דגם P5AD2-E PREMIUM. ניסיתי לעשות OC. המחשב ביקש איתחול ולא נדלק יותר מאז. פירקתי כ.מסך וזיכרונות והחזרתי. המעבד עובד בלוח אחר. הוצאתי והחזרתי את הסוללה וגם הוצאתי את הג'מפר שליד הסוללה, שיניתי את מקומו, לחצתי על כפתור ההפעלה, החזרתי את הג'מפר למקום. ושוב כלום לא עובד. המחשב מצייץ שיש סיסטם פייל ועוד משהו שאני לא מבין. http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12430 יש עוד משהו לעשות??? אגב, מצאתי את זה בלי…
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן. לאחר כשנתיים שלא פירמטתי את המחשב ( )- הגיע הזמן. רק מה, שמתי שישמת אדמין בביוס כדי שלא ישחקו לי בו אנשים אחרים, ושכחתי אותה ( ). אני רוצה לאפס את הביוס ואין לי מושג איך לעשות את זה... הלוח הוא GB 7VAX-A KT-400 של ג'יגהבייט. הביוס הוא ביוס רגיל כלשהו עם צ'יפ של דיואל ביוס לייד.... מה בדיוק אני צריך לג'מפר שם? (פרוט... אף פעם לא יצא לי לעשות את זה...) דבר שני: פירמוט. יש לי דיסק של וינדוס, אני רוצה לפרמט את C ולהתקין שוב.... בשביל זה אני זוכר שאני צריך לעשות בוט מהCD, נכון? אז איך אני עושה את זה? (מגדיר את הCD ככונן בוט עיקרי וזה רץ משם, לא?) ואני מבקש לא לצחוק. אחרי שנתיים אני קצת חלוד בזה תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום אני יספר את הסיפור כמו שקרה לי התקנתי מערכת הפעלה חדשה windows xp לאחר ההתקנה ראיתי שהעכבר והמקלדת עבדו וכיביתי את המחשב. למחרת הדלקתי שוב את המחשב לא מזהה את המקלדת ואת העכבר. החלפתי עכבר+ מקלדת לא עזר, ניתקתי את החשמל מהספק והחזרתי שוב לא עזר. ניסיתי לאפס את הביוס ע"י ג'ימפור על הלוח כך שהוצאתי את הג'מפר (כאשר החשמל לא מחובר למחשב) שיניתי לצד השני הדלקתי לא עבד, והחזרתי שוב למקום הקבוע של הג'מפר וחיברתי את החשמל והפעלתי את המחשב. ופה נוצרה לי בעיה שלא ניתקלתי בה ולא מצאתי בשום פורום מישהו שקרה לו דבר כזה. המחשב נדלק יש צפצוף אחד וישר מגיע המסך של V class של הביוס שאומר לי ללחוץ del כדי להגיע לbios אבל אין לי שום אופציה להגיע כי העכבר והמקלדת לא עובדים. נסיתי אחרי …
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר'ה, בבקשה, אני חייב עזרה ניסיתי לסדר משהו במחשב השני בבית, ושיניתי בביוס את ההגדרה של הוידאו אדפטר מPCI לAGP כשאני מפעיל את המחשב מחדש, הוא רק מצפצף כמה פעמים ולא מראה כלום על המסך איך אני יכול להחזיר את ההגדרות להגדרות המקוריות בלי להשתמש במקלדת ובמסך? אני יודע שיש משהו עם הסוללה הקטנה, ניסיתי להוציא אותה ולהחזיר, זה לא עזר יש למישהו פתרון?
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן מומחים, בעיה. קניתי מחשב חדש לפני שלושה חודשים, של lenovo מחשב נייח עם ווינדוס 8. הבעיה שהיא שבכל פעם שאני מכבה או עושה ריסט למחשב, כל מה ששמרתי בתוכו מתאפס ונמחק. למשל שמרתי 1000 תמונות בשולחן עבודה הכל נמחק, הוא כאילו חוזר כל הזמן למצב הראשוני של המחשב. אבל משום מה נגיד כל ההורדות שלי שנאי שומר כן נשמרות. מה הסיבה לכך? והאם יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , 1) אם אני מחזיר את הלפטופ להגדרות יצרן , יש אפשרות לבחור שמחיצה D תשמר עם כל הקבצים שיש בתוכה כרגע? 2) אם במידה וקורה משהו תוכניתית למחשב , (על ידי או גורם שלישי),האם עדיין אפשר לגשת להגדרות איפוס יצרן ? במידה ולא , איזה דיסקים כדי לצרוב ולהחזיק לעת צרה? כלומר כאלו שבעזרתם אוכל לפרמט את המחשב או לתקן את התקלה- ידוע לי שיש "דיסק תיקון למערכת הפעלה " תודה.
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. ישלי בעיה שכל פעם אני עושה אתחול למחשב או מכבה אותו ואני חייב לעשות איפוס ללוח האם. מה הבעיה מישהו זה קרה לו כבר?? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם P3 ישן, שתמיד באיתחולו\הדלקתו יש המתנה של 2 דקות עד שמתחיל לטעון את הקבצים. (כנ"ל גם כשלוחצים F2 להגיע לביוס) אני מניח שצריך לאפס את לוח האם. ובכדי לאפס קראתי כאן שיש דרך להסיר את הבטרייה ולהחזירה לאחר כמה דקות. אבל אז מה? מה עם כל ההגדרות? הן חוזרות לבד? צריך דיסקט כלשהו?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-