עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Lead0r,

יש לי לפטופ אסוס x556uj עם כרטיס מסך Geforce 920m שחובר לטלוויזיה ע"י כבל HDMI כמה פעמים, כאשר המחשב מנותק מהכבל HDMI הדסקטופ עולה אבל שהוא נכנס לשינה המסך הראשי לא עולה ( דהיינו המסך של הלפטופ ) אפילו אחרי שהגדרתי לו במאפייני תצוגה לצג 1 בלבד (!) כאשר הוא נכנס למצב שינה ( Standby ) הוא לא נדלק אחרי לחיצה על Power. רק מתי שאני מחבר כבל HDMI הצג "מתעורר", יש לציין שמתי שאני לוחץ על Power המחשב מרעיש כאילו הוא נכנס לפעולה אבל הצג עצמו לא עולה ( Lockscreen ), הצצתי קצת במאפייני גרפיקה ולא מצאתי איזו הגדרה ספציפית למצב שינה חוץ מאשר להגדיר שלא ייכנס למצב שינה אף פעם, ניסיתי לשחזר הגדרות לדפולט אבל עדיין הבעיה קיימת. אשמח לתשובה איך לסדר את הבעיה - תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  2. Started by guyby,

שלום לכולם, המחשב שלי קיבל הלם אחרי הפסקת חשמל ולא מצליח להגיע למערכת ההפעלה. הוא נדלק, יש תמונה של הביוס וניתן להיכנס אליו, אבל תמיד המחשב מגיע אל: preparing automantic repair diagnostic your PC ואז הוא טוען שמחשב לא אותחל כראוי ואני יכול לאתחל אותו שוב או להיכנס לאפשרויות מתקדמות. פרקתי חשמל מספר פעמים בדקתי שאין קבלים נפוחים על הלוח איפסתי ביוס כולל הוצאת סוללה ניסיתי לתקן את הווינדוס מהדיסק התקנה (נותן שגיאה לא ברורה) ניסיתי לעשות שחזור לנק' שחזור (הוא לא מצליח למרות שקיימת) נכנסתי לCMD והקשתי: bootrec.exe /fixmbr bootrec.exe /fixboot למרות כל זה המחשב ממשיך להראות לי אפשר…

• 6 תגובות
    • 7k צפיות
  3. עשיתי RAID 0 דרך ההגדרות של הווינדוס עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב שלי השאלה היא כזאת אם אני מפרמט את המחשב המערך של הרייד ישאר? יש לציין שאני מפרמט רק כונן אחר שעליו מותקן הווינדוס שהוא לא קשוור למערך

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי שתי בעיות "קטנות" שלא מצאתי להם פתרון ברשת. רקע - יש לי מחשב עם msi gtx 1070 gaming x. 1. לאג קטן עם העכבר האלחוטי - יש לי עכבר איכותי - Logitech G700s אלחוטי שאני עובד איתו במרחק מטר וחצי המחשב(יש כבל מאריך לדונגל) ובמשחקים כשאני מזיז את העכבר יש מין לאג כזה קטן והתמונה לא זזה חלק. זה לא מפריע לי לשחק במשחקים, אבל זה קצת מטריד. 2. לפעמים במשחקים, המחשב מחובר לטלוויזיה של סוני עם 1080p, ואני משחק הכל עם ultra והוידאו הופך לגלי כזה. זה קורה גם ב witcher 3 וגם בדום החדש. אגב, הכל רץ על 60 fps למישהו יש מושג? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by natanel20,

יש לי מחשב חדש של ASUS עם 24GB ראם DDRL4 ומעבד 6700Q I7 כונן SSD של סמסונג M.2 בקיצור מחשב פגז מאתמול פתאום המחשב התחיל להתקע בעיקר בגלישה בדפדפן. אני משתגע מזה איך ניתן לסדר את זה? עשיתי ניקוי להכל דרך התוכנה CCLENER אבל עדיין לא עוזר!

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by theDeath,

שלום, מחשב חדש (בן כחודש) לוח אם של גיגבייט, מפרט ופלט CPU-Z בהמשך, עם 64BIT WIN10 בימים האחרונים, כפעם ביום, בזמן עבודה או סתם גלישה באינטרנט הוא פתאום נתקע: שום דבר לא מגיב, אפילו לא כפתור הריסט. שמתי לב שהיו מלא עידכוני ווינדוס (שהצליחו) ביום שבו התחילו הבעיות, אבל משום מה הוא לא יצר RESTORE POINT אין DUMP של הקריסות, אין שום דבר ב EVENT LOG. מה זה יכול להיות? גם אם זו בעיית חומרה לדעתכם איך אני יכול למקד אותה? אני מאוד רוצה להימנע מפיתרון של "תתקין הכל מחדש" תודה! מפרט: מעבד: - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 דיסק קשי…

7. Started by brighi,

שלום, יש לי מחשב XPS 13 9343 עם וינדוס 10. הכל עובד מעולה, כולל משטח העכבר שבעייתי בסדרה הזאת, אפשר לגלול בקלות כאשר אני משתמש בדפדפנים, אבל לצערי כאשר אני נמצא בתיקיות/קבצים (אופיס, PDF וכו) הגלילה מאוד איטית ונתקעת ואי אפשר לעבוד עם המחשב. ניסיתי לשנות הגדרות תצוגה של האופיס, להתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך, לשנות PERFORMANCE OPTIONS של המחשב, אבל כלום לא עזר (בין לבין התקדמתי גם לוינ10). יש למישהו הצעה איך ניתן לפתור את זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by עמוסס,

היי זה נראה שמאז שעברתי לחלונות 10, הדיסק קשיח עובד קשה יותר (אני לא זוכר אם לפני כן (חלונות 7) גם הייתה את הבעיה הזו. זה קורה בזמן העבודה עצמה. בעקבות חיפוש באינטרנט, ביטלתי 2 סרביסים: superfetch ו windows search אבל זה לא ממש שינה משהו. כשמסתכלים ב task manager הסיפיו די נמוך (במקרה הכי גבוה הוא מתחת ל 10%) ולכן זה לא נראה שאפליקציה מסויימת גורמת לזה אלא משהו אחר. יש לי 8GB RAM ו 15GB pagefile. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות או לפחות איך אפשר לגלות מה גורם לדיסק קשיח לעבוד שעות נוספות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Forest14,

לאחר השידרוג האחרון של חלונות 10, פתיחה של פולדר (ולא משנה מהו) נתקעת למשך מספר דקות. בהמשך ניתן לפתוח פולדר אחר ללא בעיה. ACTION CENTER מודיע שהתוכנה לעיל לא עובדת עם הגירסה של חלונות, ואני לא יכול להיפטר מdameon tools pro. אשמח לעזרה בלי לחזור לגירסה קודמת של חלונות או חזרה לנקודה קודמת בזמן. תודה

10. Started by hoolachapachula,

היי, אתמול שיחקתי במחשב ופתאום צצה לי הודעה שווינדוס הסירו את הכרטיס מסך שלי כי דווח על בעיות וכתוב קוד 43. מה אני צריכה לעשות בשביל לסדר את זה? תודה רבה על העזרה (:

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  11. Started by motie,

היי, יש לי כרטיס רשת יחסית חדש במחשב הנייח שלי של חברת קוואלקום מדגם AR9287 העניין הוא כזה: במנהל ההתקנים - כרטיס הרשת מופיע שהוא עובד בצורה תקינה מצד אחד, מצד שני, הוא לא מזהה שום רשת אלחוטית בבית... יש לי בנוסף, מעין כרטיס רשת חיצוני עם חיבור USB, שרק כאשר אני מחבר אותו, הוא מזהה את הרשת בבית, ואז אני מצליח לגלוש באינטרנט. בהתחלה חשבתי שמדובר בעניין של המרחק מהראוטר, אבל זה לא זה. פשוט המחשב לא מזהה רשתות אלחוטיות. מישה ויכול להסביר לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  12. מה עושים עם דיסק קשיח חיצוני שהמחשב לפתע לא מזהה אותו'לפני כן כן זיהה, ובדקתי עם ESET ולא היו וירוסים.ולפתע אין .........HELPPPPP

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  13. היי, ברשותי מסך חדש (4 חודשים) של אסוס. כבר ארבע פעמים שהמחשב באמצע שימוש עובר למסך שחור לבן מרצד ומשמיע רעשים צורמים, רק כאשר אני מכבה את המחשב בלחיצה ארוכה זה פוסק. האם ידוע ממה זה נובע? תודה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by יונתן4,

שלום הדלקתי את המחשב בבוקר ואחרי כמה חרחורי גסיסה של המאוורר של הכרטיס מסך (GT240) הוא נפל. לא כל המנגנון רק החלק המסתובב עם הלהבים נראה שגם הלולאת מגנט לא מחזיקה באמת, היא יושבת על בית המאוורר אבל יוצאת במשיכה קלה (אולי אמור להיות ככה לא זוכר) למרות שהכרטיס מסך ישן אני לא מעוניין עדיין לקנות חדש אם לא חייב, יש דרך לתקן או לקנות מאוורר להלביש מחדש? חשבתי להדביק אבל לא ברור לי מה להדביק בדיוק לאן ואם זה יעזור אם הלולאת מגנט לא יושבת חזק תודה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  15. שלום רב, אתם התקווה האחרונה שלי אז אני מאד מקווה שתעזרו. לפני חצי שנה קניתי מחשב נייח בIVORY. מחשב רגיל סה"כ. התחלתי לקבל תקלות מוזרות. מדי פעם, ללא התרעה מוקדמת המסך נתקע (תמונה מצורפת). כשזה קורה כל מה שמחובר לחמשב מפסיק לעבוד גם. עכבר, מקלחת, כרטיס קול ועוד... הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא לעשות ריסט דרך הכפתור. התקלה הזאת כאמור מתרחשת ללא סיבה וללא קשר למה שאני עושה. לפעמים זה קורה כמה פעמים ביום ולפעמים פעם בשבוע. - המחשב נכנס למעבדה של IVORY והם לא מצאו שום דבר לא תקין אך לכל מקרה הם החליפו את הלוח אם. הם אמרו לי שכנראה התקלה היא לא במחשב אלא באחד הגורמים החיצוניים. מאז החלפתי כבלים של המחשב והמסך, החלפתי מקלדת ועכבר, ניסיתי לנתק מהמחשב…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by hzhz24,

המסך דל נפל. בנפילה יצא המסגרת . ושני חוטים מהמסך נותקו. לא יודע היכן צריך למקם אותם וגם באיזה אופן . המסך לא נדלק שהכנסתי אותו למסגרת. פעם אחת נדלק אור (ללא תמונה )שנגעתי בחוטים. המסך נראה שלם וטוב רק השני חוטים האלה בחוץ חוט לבן דק למטה בתמונה. חוט לבן עבה למעלה במסך

17. היי יש לי מקרים לפעמים שאני רואה שהמסך לא נדלק לאחר שהמחשב בשומר מסך, הכוונה שהמחשב דלוק מהבוקר ואני עובד איתו רגיל ,אבל כשאני עוזב את המחשב לפעמים לזמן מה ושומר המסך נכנס לפעולה לאחר 2 דקות כמו שכיוונתי והגדרתי שלא יראו כלום על המסך (בלי שום אנימציה , פשוט מסך שחור) אני מנסה להפעיל אותו דרך העכבר או המקלדת ופשוט אין תגובה ביכלל ואני רואה שהמחשב דלוק ושומע אותו עובד , גם הגדרתי את המחשב שלא יכנס למצב שינה ביכלל ,אלה רק כיבויי הרדיסיקים לאחר 10 דקות, מה עושים במקרה כזה מוזר? להפעיל את המחשב אני יכול רק אם אני לוחץ על כפתור ריסטט . רוני

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. הי, כל כך מרגיז ומעצבן. פירמטתי את המחשב הנייד שלי (toshiba satellite l505) טיפה ישן. התקנתי win 7 X64 וכעת אין לי מה שנקרא toshiba utilities. באמצעות סט כלים זה הייתי מפעיל עד עכשיו את ה wifi ועוד כל מיני דברים, וזאת באמצעות כפתור fn שהיה מפעיל flash cards אני לא מוצא מקום להוריד ממנו את ה flashcards ונכון לעכשיו כפתור fn לא פעיל יותר. דגם המחשב שלי גם לא נתמך יותר ע"י toshiba ניחא האם יש דרך "עוקפת toshiba" להפעיל את ה wifi? בנוסף, ב bios אני רואה שה wireless שלי הוא על on אבל ב device manager אני לא רואה את ההתקן (wireless adapter) תודה.

19. Started by Alexkmr,

הסתדרתי תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by tzahi20,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by itdr10,

היי! הלפטופ שלי ברשותי כבר כמעט ארבע שנים, ומאז ומתמיד הייתה לו בעיית התחממות לא נעימה. לפני חצי שנה בערך (אולי קצת יותר) החלטתי שהגיע הזמן לרענן אותו קצת, ולקחתי אותו לתיקון בחברת "מפעיל" (היבואן המורשה של טושיבה), שם הוחלפה לו סוללה, תוקן התקן USB אחד, המאוורר תוקן, הוא עבר נקיון ועוד כמה דברים קטנים. בהמשך, הרחבתי לו גם את זיכרון הראם מ-6 ג'יגה ל-8. הוא באמת הרגיש קצת יותר טוב אחרי כל התיקון, אבל הוא עדיין מתחמם לדעתי כמו לפני התיקון. לאחרונה שמתי לב שהמחשב נכבה באופן פתאומי בלי סיבה ברורה. זה קרה מספר פעמים, ובכולם זה קרה בזמן שימוש במשחק מחשב (באמצע המשחק וללא קשר למה שקורה בו). לא מדובר במשחקים מרשימים במיוחד מבחינה גרפית. אני מצליח להיזכר בשלושה מש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ilanb0,

בעת ניסיון לייבא קובץ PST, מקבל ההודעה - "ממשק העברת ההודעות החזיר שגיאה לא מוכרת. אם הבעיה נמשכת הפעל מחדש את OUTLOOK". גם אתחול האאוטלוק לא עוזר. מה עושים?

23. שלום לכולם. מחשב קצת ישן של HP , מעבד Q8200 , לוח אם HP 0AA8H , גרסת הביוס 786F1 V01.28 הביוס מעודכן מ 26/2/09 לאחר התקנה של WIN 8 נעלם הסאונד במחשב ואפשר לשמוע רק דרך אוזניות וגם זה לא היה אפשרי עד שהגדרתי ב servises תחת לשונית windous audio את ה log in כ local servis. אני מעוניין לבצע עדכון ללוח אם ולביוס ואשמח אם מישהו יוכל לספק קישורים לעדכונים חדשים יותר כמוצא אחרון לפני שנמוך ל WINDOUS7 האם הגדרות אלו יכולות להזיק ומה הסיכונים בעדכונים הללו ? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by Ido.G,

שלום, לחבר (שהרכבתי לו את המחשב לפני כשנתיים) ישנו המפרט הבא: Core i7-4790K 16GB RAM GeForce GTX 780 Win 8.1 לוח - לא העביר לי את הדגם, אשאל מחר ספק - כנ"ל, אך משהו איכותי וחזק לאחרונה התגברו מקרים בהם המחשב זורק מסך כחול או מרסט. זה קורה כמעט תמיד בתוך משחק - הוא לא משתמש במחשב לצרכים אחרים כמעט בכלל. הייתה תופעה של טמפ' גבוהות יחסית. התקנו מאווררים להוצאת אוויר החוצה (בתקרה של המארז) ובנוסף בוצע איפוס של הביוס. הטמפ' ירדו וכעת, להבנתי, הן תקינות. עם זאת חוסר היציבות ממשיך. הרצתי איתו Prime95 למשך כרבע שעה והיה תקין. אני מודע לכך שבדיקה "מלאה" דורשת זמן רב יותר, אך לפעמים המחשב מרסט ממשחק גם אחרי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by MekoPelet,

כבר המון זמן שאני מודע להבעיה הזו אך זה לא כלכך הפריע לי כמו עכשיו. הבעיה היא שברגע שיש cutscene אני לא יכול לשמוע את הדיאלוג בין הדמויות אלה רק את המוזיקת רקע (ולפעמים גם צעדים או דברים environmental). הביעה קיימת בכל משחק שיש אצלי וכנראה גם כל אחד אחר שיהיה לי. ניסיתי לחפש בגוגל ולעוד אנשים היה את הבעיה הזאת אבל לפי מה שהם אומרים זה שהם פשוט התקינו מחדש וזה עובד מעולה. אצלי לא , ואצלי זה גם בכל משחק. *עריכה* ב skyrim אני לא יכול לשמוע דמויות שעומדות מולי אז חייב להסתכל הצידה (לא מנומס חח) כדי לשמוע מה הם אומרים. ובwitcher 3 אני לא שומע את ג'רלד בכלל גם לא בcutscene אך הבעיה בסצנות זהה. מתחרפן לי בשקט , רון . תודה מראש לעוזר…

דיונים חדשים בפורומים