תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום הייתי היום אצל חבר שלי שפתאום המסך שלו לא מראה תמונה, זאת אומרת שחור לגמרי. הדלקתי את המחשב והוא דלק וגם המאורר של המעבד מסתובב אבל המסך מחשב שזה מסך CRT 17 של LG, לא נתן תמונה. ג'ימפרתי את הלוח אם גם עם הג'מפר וגם על ידי הוצאת הבטריה, שמתי את הזכרונות בחריצים האחרים ועבדתי עם זיכרון אחד אחר כל פעם. חיברתי רק את החשמל והמסך למחשב, הוצאתי את הכרטיס רשת, הוצאתי גם את הכרטיס מסך מהחריץ וחיברתי בחזרה אך גם זה לא עזר. מדובר במחשב בן 8 שנים בערך, עם לוח אם ישן מאוד של ASUS אני לא יודע אם זה משנה משהו אבל ללוח יש 4 לדים ושהמחשב היה דולק אז 2 לדים היו בצבע ירוק ו2 לדים בצבע כתום. מחר אני הולך אליו עם כרטיס מסך תקין לנסות לסדר לו את הבעיה. לפי דעתי זה או כרטיס מסך או הלוח אם…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חיברתי הכל היתקנתי ויסטה היתקנתי דרייברים היתקנתי את הדשיבק של הכרטיס מסך בא לשחק ב-PES מגדיר אותו על הכי גבוה ו...הופ אי אפשר... למה? the settings cannot be reflected due to the video card's specifications מזה אומר? זה אכן קשור לכרטיס?
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הפילו עלי משימה קטנה - משהו שאין לי בעיות איתו בד''כ ... אני מנסה לפרמט ולהתקין ווינדוס על מחשב יחסית ישן ( P4 , לוח אם - intel corporation D850MV ). משום מה הלוח אם מסרב לעשות BOOT מה CD ... קבעתי בביוס שהCD יהיה ראשון וההארד דרייב שני , שמרתי ובריסטרט הוא פשוט מדלג ישר למסך של טעינת הווינדוס. אז ניסיתי עוד פעם והפעם ביטלתי את ההארד דרייב ( והCD ראשון בboot כמובן ) ואז אני מקבל משהו כזה : Failure - system halted בדקתי בתוך הווינדוס שהכונן cd עובד. יש רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום רב , במקום עבודתי יש לי מחשב שיש לו רק יציאות USB , המקלדת אליה התרגלתי ואיתה הכי נוח לי היא מקלדת PS2 , לכן רכשתי את המתאם הזה : http://cgi.ebay.com/PS-2-TO-USB-ADAPTER-CONVERTER-ADAPTOR-MOUSE-PS_W0QQitemZ330268734486QQihZ014QQcategoryZ45340QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אולם , כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזהה מקלדת (מדובר על win 2003 server ) , לאחר שאני מקיש על הרבה מקשים במקלדת אני מקבל הודעה שווידוס זיהה התקן USB לא מוכר. כמו כן , בבדיקה שערכתי על הלפטופ שלי (וינדוס ויסטה) גם הוא לא מזהה מקלדת כאשר אני מחבר את המתאם. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלטתי להחליף משחה לכרטיס מסך שלי. הוצאתי אותו, ניקיתי ת'משחה, החלפתי לחדשה, הכל טוב ויפה... אבל מה, אחרי שהחזרת ת'כרטיס הדלקתי את המחשב, המחשב עשה פוסט, ואחרי טעינת הוינדוס פתאום מסך שחור. ניסית להדליק מחדש כמה פעמים אבל כלום לא עוזר, המחשב נדלק אך הפעם בלי פוסט בכלל, בלי שום מסך ושום צפצוף. חשבתי שזה הכרטיס מסך אז הבאתי כרטיס מסך של חבר (8500gt) אבל גם איתו זה אותו הסיפור... ליתר ביטחון לקחתי את הכרטיס מסך לחנות שממנה הוא נקנה והם אמרו לי שהוא בסדר גמור. אז ההיגיון שלי אומר שכנראה שהוצאתי/החזרתי את הכרטיס מהלוח אם פגעתי בלוח פיזית וכתוצאה מכך הוא הלך לעולמו... יש מצב שזה לא הלוח אם? להזכירכם המחשב נדלק (כולל הכרטיס מסך) אך אין פוסט אין מסך ואין שום צפצוף..…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, יש לי Windows Vista Ultimate X64, ועד לפני כמה ימים הכונן עבד מצויין ולאחרונה הוא נעלם מ"המחשב שלי". הוא נפתח/נסגר, משמע הוא לא מת, הוא מזוהה ב Device Manager אבל יש לו סימן קריאה קטן בצהוב, אני לא מצליח לעדכן דרייברים שלו, וגם אם אני עושה לו uninstall ומבקש לזהות חומרה חדשה, הוא מזהה את הכונן אבל אומר שלא הותקן כמו שצריך. חשוב לציין שגם כוננים וירטואליים של Daemon Tools מזוהים במנהל התקנים אבל גם הם עם אותה בעיה של סימן קריאה צהוב כזה... חיפשתי בפורום אבל מצאתי רק מדריך שרלוונטי ל XP והוא גם נראה לא כל כך קשור לבעיה שלי... אבקש עזרתכם, דניאל
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב תשמעו לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 עכשיו התקנתי כמה משחקים לראות את הרמה של הכרטיס משחק 5 דקות ואז פתאום המחשב מתחיל להתקע ולבסוף המחשב קורס! אז חשבתי אולי המשחק פגום אז התקנתי עוד משחק ואז הבעיה חוזרת על עצמה!! התקנתי 3DMARK הרצתי אותו ושם הוא אומר שיש בעיה במשהו עם הכרטיס מסך.. עכשיו אני שואל אותכם מה ניתן לעשות בשביל שיעבוד נורמלי.. ולמקרה וצריך את המפרט: E8500 4GB OCZ זיכרון 550W ENERMAX MODU82??? NZXT TEMPEST ASUS P5Q
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הכרטיס לפני כמה ימים. ה-TV2000 RM. מהממיר אני מוציא RCA (אדום צהוב לבן) את האדום והלבן מתחברים למחשב - יש סאונד. הצהוב מתחבר לכרטיס, אך אין תמונה. מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אשמח לעזרתכם, ברשותי המפרט שבצד. היום כבר מהבוקר המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן (מידי חצי שעה לערך) ללא סיבה ברורה, כלומר זה קרה גם סתם בלי שהרצתי כלום שרואים רק דסקטופ וכלום לא רץ ברקע,זה קרה גם באמצע משחק,וגם באמצע שיטוט בתקיות. בדקתי טמפ' בתוכנות core temp ,nvidia monitor , speedfan והכל נמצא תקין. פתחתי את המארז ובדקתי פיזית הכל נראה תקין , כל המאווררים עושים את תפקידם כראוי,אין אבק בשום מקום, כל החיבורים והכל נראה במקום, כלום. בהמחשב עושה ריסט אין שום הודעת שגיאה , שום מסך כחול,כלום. סיבה לא ברורה. מה אתם מציעים? אשמח לעזרתכם , תודה רבה. דניאל.
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
* * * הבעיה נפתרה - הוספתי עדכון בהודעה האחרונה בשרשור זה * * * היי אני לא מצליח להכניס את המחשב למצב standby מלא (כולל מסך, דיסקים ומאווררים). מדובר בלוח אם Intel DG35EC. בביוס ההגדרה היא על S3. כאשר מבצעים כיבוי מחשב עם Stand By, המערכת מכבה דיסקים ומסך בלבד. במחשב הקודם הייתי משתמש הרבה ב Stand By בכדי לחסוך בחשמל (אין לי צורך בשמירת הנתונים על הדיסק כמו במצב Hibernate). בדקתי כל מה שניתן (כולל שאלות על בעיות דומות בפורום), כולל הגדרות Bios (שם יש לי אפשרות ל S1 ו- S3). ניסיתי ללא הצלחה לחפש עזרה באתר של אינטל לגבי הגדרות וניהול אנרגיה. יש לציין שבמארז ישנם 3 מאוררים, מאוורר המעבד של Zalman (הוחלף מהמקורי של Inte), מאוורר רגיל ועוד אחד של הספק, וכולם ממשיכים לעבוד.…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני יודע שזה קשור למשחק אבל זה קשור לבעיית חומרה עם המחשב שלי , אם זה לא המקום לשאלה הבאה שלי אני מצטער ומקווה שיעבירו אותה למקום הנכון ... ועכשיו לשאלה : יש לי בעיה להריץ את ה קריסיס החדש , המשחק פשוט מסרב לרוץ על FPS נורמלי !!! . . . המפרט שלי הוא כזה : Intel C2Q 6600 Gigabyte - P35C-DS3R 2X1GB Crossair 4-4-4-12 3X500GB W.D 500AAKS Thermaltake Eureka Full Tower Enermax Liberty 500W Active PFC LG X20 SATA DVD-RW LG DVD-ROM Ati Radeon 4850 - Gigabyte אני ראיתי שאצל חבר שלי עם AMD 3800X2 וכרטיס מסך 8800GT המשחק רץ ממש טוב על GAMER ! ואצלי על MAINSTREAM הוא בקרטע מדי פעם ... ועל GAMER הוא לא זז !!!! בכלל . . . ניסיתי הכל , להתקין על 2 הארדיסקים שונים , …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפעמים אחרי כמה זמן שהמחשב דלוק, הכל נהיה מהיר יותר... למשל אם לקח לפיירפוקס להפתח תוך שנייה, אז הוא נפתח תוך חצי שנייה וכד'. כאילו הביצועים משתפרים. אבל במשחקים, המשחק רץ מהר מדי. יש פיתרון? וכן יש איזה אוברקלוק קטנטן, אבל אני לא חושב שזו הבעיה כי זה היה גם לפני כן.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לציין שעכשיו קיבלתי את המחשב אבל כבר יש לי ניסיון עם TVOUT במחשבים קודמים... קודם חיברתי הכל הכל ואז ניסיתי להפעיל ופתאום הופיעה תצוגה של המחשב על הטלוויזיה לשנייה בצורה מרצדת כזאת ואז זה נעלם ולא ראו כלום בטלוויזיה. במחשב הכל עבד פיקס. נחשבתי אולי הבעיה בטלוויזיה אבל גם שהחלפתי טלוויזיות זה לא עזר. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, יש לי Windows xp sp2. קניתי 2gb 800mhz ddr2 Kingston על מנת להאיץ קצת את המחשב (היה לי לפני כן 1gb 667 ddr Twinmoss). בדקתי וראיתי שלוח האם שלי (intel chipset 695) תומך במהירות הזו. הרעיון הוא להישאר בינתיים רק עם שני הכרטיסים החדשים, ללא הישנים, אפילו שיש לי 4 חריצי הרחבה לכרטיסי זיכרון. כבר החלפתי בעבר כרטיסי זיכרון במחשב, אז לא הנחתי שיהיו לי בעיות מיוחדות. היה לי קצת קשה להכניס את הכרטיסים החדשים לסלוטים (כוונתי היא שהיה קושי בסגירת התופסים של חריצי ההרחבה), הפעלתי קצת כוח בזהירות מסוייגת ובסוף התופסים נסגרו. בדקתי ששאר הכבלים מחוברים ושלא התרופף דבר, חיברתי את כל הכבלים והפעלתי את המחשב. הוא נדלק, המאווררים עובדים, נורת המסך הפכה ירוקה לכמה שניות ואז חזרה להיות…
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני משחק במשחקים אני יכול לשחק שעתיים,שלוש וארבע ואז פתאום זה נתקע ויש מלא מרובעים על המסך... מה זה אומר? וזה לא בעיה במשחק ספציפי זה כבר קרה לי בשלוש משחקים שונים... מה זה יכול להיות?! תודה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח בסיסי שמחוברים אליו 2 כונני DVD, כונן floppy, ו 2 הארדיסקים. הוספתי את ההארדיס השני לפני כשבוע ומאז כל כמה זמן (רנדומלי) ההארדיסק הראשון מתנתק ומופיע מסך כחול של Dumping memory. חשוב לציין שהספק מלפני שנתיים ולכן לא היה לו חיבור sata לחשמל של ההאדיסק החדש שתומך רק בחשמל sata אז נאלצתי לשים מתאם. אז עכשיו יש על כבל חשמל אחד 2 כונני DVD וfloppy. ועל הכבל השני האדיסק אחד בחיבור חשמל רגיל והארדיסק שני בחיבור חשמל sata דרך מתאם. למישהו יש פיתרון? תודה מראש ושנה טובה.
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קניתי כבל USB וניסיתי לחבר באמצעותו נגן MP4. ניסיתי כמה פעמים לחבר את הנגן דרך הכבל, וכל פעם הופיעה לי הודעה אחרת. מדי פעם היה כתוב "ההתקן לא מזוהה", ובמקרים אחרים - "צריכת חשמל מוגברת בכניסת הHUB" (אח"כהופיע לי חלון ובו הייתי צריך ללחוץ "איפוס"). האם יש אפשרות לתקן את זה? ד"א - אני לא יודע מה המשמעות של זה, אבל על הכבל די קרוב ליציאות יש דבר כזה עם כל מיני חורים כאלה עליו (יש שניים כאלה, אחד ליד כל יציאה). ועל האריזה של הכבל כתוב MASTER CABLE, שאני לא יודע מה זה אומר.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלוח ממש חדש, עברו רק שבועיים ותכלס זה היה איך שהרכבתי אותו פשוט אני עצלן וגם חשבתי אולי זה בראש ... קיצר עכשיו אני דיי בטוח שמשהו לא בסדר וכנראה אצטרך ללכת להחליף, אבל אולי בכל זאת אפשר לעשות משהו.. הלוח הוא Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI ספק מתח Enermax Liberty 400W מעבד x6800 4GB זיכרון, 2 Twinmos ו-2 Kingston קודם אמרתי שאני דיי בטוח בקשר ללוח, אז הקטע הוא שאיך שמוציאים את הכבל רשת, הרעש מפסיק, מחזירים את הכבל ואיתו חוזר הרעש בלי אינטרנט דיי קשה בימינו אז בינתיים אני סובל...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, מה שגרם לי לשים לב בצורה ספציפית לאיטיות הפתאומית הזו, היא קריסה מוחלטת של ממשק האודיו שלי מדגם PRESONUS FIRESTUDIO PROJECT שהוא ממשק פיירווייר שנחשב לאחד המתקדמים למשתמש הביתי. מה שקרה זה שהממשק התחיל לעשות מלא בעיות, DROP OUTS, קירטועים, לא רק בהקלטות, אפילו סתם בפלייבק של MP3, המצב התדרדר לאט לאט, עד מצב של דרופאווט מוחלט, שאפשר לפתור רק ע"י התקנה מחדש של הכרטיס ואז עדיין המשיכו הבעיות, עד הדרופאווט הבא. הכרטיס עבד מצויין במשך כארבעה חודשים, הקלטות מסיביות, שימש ככרטיס קול הרגיל של המחשב, וכו', עכשיו פתאום התחלתי לשים לב לאיטיות של המחשב, מדובר על C2D E6300 עם 2GB זכרון, על XP SP2, לאחר סריקת ווירוסים של נוד 32 סריקת רוגלות של ספיי בוט איחוי בדיפרגלר סריקה …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני יודע שזה נשמע מוזר... אבל הוספתי 2 זכרונות של 2 גיגה כל אחד, וכאשר עלתה מערכת ההפעלה ראיתי במנהל ההתקנים בעיה בכרטיס הרשת... החלפתי הוצאתי הרכבתי פירקתי..בסוף נראה שכאשר מורכבים ארבעת הזכרונות יש את הבעיה , עם 3 זכרונות של 2 גיגה אין בעיה... המפרט: מערכת הפעלה ווינדוס 64 ביט פרו Q9550 זכרנות קורסייר 800MHZ שני גיגה כל אחד לוח אם asus P5QC בלוח האם יש שישה סלוטים לזכרון 4 לDDR2 ועוד 2 לDDR3, כל הזכרונות חוברו כהלכה תודה מראש! (שאלות כמו - למה אתה צריך 8 גיגה , למה 64 ביט וכו' ממש מיותרות)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח רגיל שחיברתי אותו באמצעות מתאם למחשב הנייד שלי עכשיו הוא הפסיק לעבוד מה שהוא עושה זה קולות כאלו של תעינה ואז המחשב מראה לרגע כונן F ואז הוא כאילו נופל והכונן נעלם דבר חשוב נוסף זה כשהוא מחובר רק לחשמל בלי כבל נתונים הוא עובד רגיל ולא עושה קולות מוזרים ניסיתי להקפיא אותו לא עזר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא כזו: לאחר הדלקת המחשב, הוא עובד בצורה תקינה 15-20 דקות ואח"כ נכבה מיידית כמו במצב של לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי\הדלקה. פתחתי את המארז ע"מ לבדוק שכל המאווררים עובדים ואכן כולם (ספק, מעבד ו-2 מאווררים של המארז) עובדים בצורה תקינה. פרטי מחשב: פנטיום 4 1 ג'יגה RAM דיסק של 80 ג'יגה לוח אם של אסוס עם כרטיס מסך מובנה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עד עכשיו הכל פעל מצוין היום כשנכנסתי למשחק, ראיתי תצוגה מאוד מרצדת של פיקסלים, עד שהמסך פשוט נכבה ל no signal וחוזר אחרי כמה שניות, הדבר הזה אימץ לי את הכרטיס מסך וככה גם תקע את המחשב ומאז כל פעם שאני מנסה להפעיל משחק כלשהו זה קורה לי, גיליתי שהבעיה היא כנראה שהכרטיס מסך מזהה לסירוגין את המסך, וכשהוא לא מזהה אותו הוא עושה force לתצוגת defult כלשהי. חשבתי אולי זה כבל וניסיתי לחבר את המסך עם כבל פשוט ולא DVI אך גם זה לא עזר הורדתי את כל הדרייברים והתוכנות של הכרטיס מסך הכי חדשות וכלום לא עוזר מידי פעם כשמפעילים את המחשב אז כשהוא מגיע למסך הwelcome של windows המסך עובר לno signal. כמו שאמרתי כ. מסך readon x1300 pro, מעבד Pentium D 2.8Ghz Dual Core יש למישהו רעיונות מה א…
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הכל התחיל אחרי נקיון כולל של המחשב. נקיון כולל כלומר פירוק של הכל, ניקוי בלחץ אוויר, שימון מאווררים, התקנת גוף קירור חדש לכרטיס המסך, החלפת ספק מהמחשב השני למחשב המדובר, והחזרה של הכל למקום. לאחר ההדלקה המחשב לא מבצע פוסט. כל המאווררים שמחוברים ללוח האם נלדקים עם הלדים היפים והכל, ומעבר לזה כלום. הנורה שמצביעה על מתח לזכרונות דלוקה גם היא. אלו הבעיות שחשבתי עליהן כבר ונפסלו: 1. מעבד. המאוורר של המעבד מחובר היטב והוא גם עובד. החלפתי למעבד אחר ועדיין כלום. 2. זכרונות. הוצאתי סטיק אחד והחלפתי בין כל החריצים. כלום. כנ"ל הסטיק השני. 3. כרטיס מסך. מכיוון שהחיבור של הקירור החדש מתחבר ישירות ללוח האם, חשבתי שאולי בלי מאוורר שמחובר לכרטיס, הוא מסרב לעבוד. ולכן חיברתי מאוורר לאחד מ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי צפצוף ארוך ללא הפסקה הכוונה להתחממות מעבד אבל זה העניין עם EVERST בדקתי והטמפ' בסדר גמור בהתחשב בכך שזה בזמן מחשקים כבדים 8800 שליGT לא עולה על 85 מעלות בעבודה ממש כבדה AMD 6400 X2 שלי לא עולה על 55 או 56 מעלות בעבודה ממש כבדה לכן מה שנראה לי "הבעיה" היא שביוס מכוון להזהיר כאשר הטמפ יותר מדי נמוכה למישהו יש עצות מה לעשות ואם בכלל אפשר לשנות את הטמפ המינימלית בביוס? הלוח אם שלי הוא M2N-SLI DELUXE הביוס הוא Phoenix Award Bios
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-