תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי איזה מחשב מאולתר כלשהו (כל מיני חלקים ממחשבים שונים). עבד כמו שצריך עד לפני כמה ימים. לא קרה שום דבר (רק הזזתי אותו קצת קדימה למיטב זכרוני), אבל הוא אחרי לא עלה אחר כך. אם אני זוכר נכון (ואם זה הגיוני בכלל), כיביתי אותו / עשיתי ריסטרט, ולאחר מכן הוא נדלק, ואחרי 2 שניות נכבה. זה ממשיך ככה בלי סוף - נדלק (מאווררים פועלים) ונכבה. הספק ג'נרי והלוח דיי ישן (דיי בטוח שיש עליו כמה קבלים נפוחים), אז אני מניח שזאת הבעיה. פשוט מוזר לי שזה עבד ורק אחרי הדלקה מחדש הפסיק לעבוד. בדקתי ספק אחר שהיה זרוק אצלי ועדיין לא עבד. הוצאתי את הזכרונות כדי לבדוק אם יש צפצופים כלשהם אבל כלום. זה סופו של הלוח?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אחד הדיסקים הקשיחים אצלנו בבית - 500gb של WD לא עובד - תוקע את המחשב, גורם לאתחולים, המחשב בכלל לא מזהה אותו כבר וכו'. יש עדיין אחריות, אבל על הדיסק ישנו מידע רגיש ואישי (במיוחד מסמכים) שאנחנו לא רוצים שטכנאי מעבדה, או סתם אנשים עם גישה יוכלו לראות. הבעיה היא שאני לא יכול למחוק (או לעשות wipe) למידע על הדיסק, כמובן בגלל שהוא תקול והמערכת כבר לא מזהה אותו. האם יש לכם המלצות מה לעשות בנידון? יכול להיות שבמעבדה פשוט יחליפו אותו בלי לטרוח לקרוא מה יש שם, אבל קשה לנו לסמוך על זה... תודה !
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם הספק HEC 300 שבא עם המארז COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 יספיק למפרט הבא: LITE-ON DVD 16*48 Retail COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACKHEC 300 + USB Mitsuni floppy 1.44 Intel Pentium 4 2.8Ghz 800Mhz 512K Box WD 80GB 7200RPM 8 MB special version GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE Logitech Internet Navigator GeIL 512MB PC3200 400MHz DDR Ultra שתיים כאלה כרטיס מסך נראה לי שאני יקנה את ה GeForce FX 5900 יש גם עכבר ורמקולים האם זה יספיק? אם לא אז תמליצו לי על ספק לא יקר במיוחד. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית כל, המחשב הוא Dell inspirion 14 5447 בן שנה וחצי. שנית, בימים האחרונים המטען מתחבר, מטעין ואחרי דקה מתנתק ואז שוב מתחבר ומטעין, וחוזר חלילה, כל זה מבלי להזיז את המחשב. הייתי בטוח שזו בעיה במטען אך כאשר הסוללה נטענה בערך ב50% ניתקתי מהמטען, הכל עבד בסדר גמור בערך חצי שעה-שעה ואז כשהסוללה הייתה על 22% היא צנחה ל7% וקיבלתי התראה על סוללה נמוכה. אוסיף ואציין כי, בדקתי ב bios ורושם שהסוללה תקינה. בקיצור, אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שבת שלום. קרה לי מקרה ואיני יודע איך לפתור אותו וקיוויתי שאולי תוכלו לעזור לי הארד דיסק ראשי - לא SATA, אלא IDE רגיל. משמש לווינדוס ותוכנות. הארד דיסק משני - SATA. משמש לסרטים בלבד. הוצאתי את המולקס של ההארד דיסק הראשי והדלקתי את המחשב ואז החזרתי והדלקתי... הווינדוס עלה אבל אז ראיתי שאין לי כונן משני...עשיתי ריסטרט ובביוס הכל בסדר.... נכנסתי לDISK MANAGMENT וראיתי שהוא מוגדר כDYNAMIC (???) ושהוא OFF LINE אבל זה לא נותן לי להפעיל אותו מחדש והאפשרות היחידה זה להפוך אותו לBASIC מה שדורש פירמוט, למרות שזה הארד דיסק עם סרטים בלבד אני ממש לא רוצה לאבד את המידע עליו. מאז ההארד דיסק שלי לא עובד ואני לא יודע כבר מה לעשות :-[ זהו סוף סיפורי חבריי, אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבעייתי.…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי הנה ההיסטוריה שלי עם מיקרופונים. לפי כמה חודשים קניתי מיקרופון, בהתחלה לא עבד אז עזבתי אותו, ואז ניסיתי לחבר אותו מתישהו לחיבור הקדמי, לא האחורי וזה הסתדר. לא הבנתי למה שם זה עבד, אבל מה שבטוח לא עניין אותי. לפני חודש בערך המיקרופון נשבר ורק עכשיו לפני כמה רגעים קניתי אוזניות עם מיקרופון. עכשיו אני מנסה לחבר אותו למחשב והוא לא עובד, גם מקדימה גם מאחורה. יש עצות? :ם כי אני לא מבין בדברים האלה.
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה =) רציתי לדעת עם בעיות כגון אלה: http://www.youtube.com/watch?v=DXOX2ML05U0 קורות בגלל התחממות כרטיס המסך\המחשב? אם כן, אפשר בבקשה תוכנה חינמית ופשוטה שתוכל לבדוק לי את המעלות של רכיבי המחשב ואולי אפילו תשווה אותם לאחרים? חיפשתי בסטיקי ולא מצאתי, אולי כדי שתוסיפו את זה לשם כי זאת נראית לי בעיה מאוד נפוצה תודה =)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב HP 8200 חיצוני שמהירותו 4*6*4 בשבוע האחרון הוא לא מפסיק לדפוק לי דיסקים לאחר שהבאתי הארד דיסק WD 20G 7200RPM ההארד דיסק עובד מצוין ! המחשב פתוח כבר שבוע בדיוק ומוריד טונות שירים ... אבל אני לא מצליח לצרוב ! אני ממש חייב לדעת מה לעשות ? איך אפשר לסדר את זה - אם בכלל ... ואם לא איזה צורב אפשר לקנות (פנימי) מהיר וזול ? סליחה על הבורות אבל לא התנסתי בהרכבת צורב פנימי .. אם תוכלו (במידה ואני צריך לכנות חדש) לפרט מה עושים זה יהיה מצוין תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי Windows Vista Ultimate X64, ועד לפני כמה ימים הכונן עבד מצויין ולאחרונה הוא נעלם מ"המחשב שלי". הוא נפתח/נסגר, משמע הוא לא מת, הוא מזוהה ב Device Manager אבל יש לו סימן קריאה קטן בצהוב, אני לא מצליח לעדכן דרייברים שלו, וגם אם אני עושה לו uninstall ומבקש לזהות חומרה חדשה, הוא מזהה את הכונן אבל אומר שלא הותקן כמו שצריך. חשוב לציין שגם כוננים וירטואליים של Daemon Tools מזוהים במנהל התקנים אבל גם הם עם אותה בעיה של סימן קריאה צהוב כזה... חיפשתי בפורום אבל מצאתי רק מדריך שרלוונטי ל XP והוא גם נראה לא כל כך קשור לבעיה שלי... אבקש עזרתכם, דניאל
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם יש ברשותי מחשב מקורי של HP פנטיום 3 מהירות 600. כרגע יש לו דיסק 40 GB וברצוני להגדיל אותו. כאשר אני מחבר את הדיסק החדש שגודלו 80 GB הוא לא מצליח לזהות אותו ב-BIOS חשבתי אולי יש צורך לעדכן את הביוס אך לפי האתר של HP אין שום עדכון של הבורד. הדגם של הבורד הוא VECTRA VEi8 http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&swItem=vc1720en&jumpid=reg_R1002_USEN בקיצור, צריך את עזרתכם המקצועית בנושא. תודה.
-
- 11 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין במחשב HDD חדש 80GB של חברת ExcelStore. על הפריימרי יש לי HDD+CD. את החדש אני מתקין על סקנדרי מאסטר ומג'מפר בהתאם. הבעיה: באיתחול, הBIOS אינו מזהה את הכונן החדש והמחשב נתקע ואינו מעלה את מערכת ההפעלה. קונפיגורציה: Mother Board - LX-6AP2(EX) <- הסוגריים צריכים להיות על EX BIOS Type - Award Modular BIOS v4.51PG BIOS ID - 08/11/1998-i440EX-W977TF-2A69JF9EC-00 Chipset - Intel 440EX/LX rev 3 Operating System - Win98 מידע נוסף: - הכונן, כבל IDE, והג'ימפור תקינים (בדקתי על מחשב אחר). - אולי הBIOS אינו תומך בHDD החדש ונדרש שדרוג. איך ניתן לדעת זאת? והיכן להשיג את 2 הקבצים הדרושים לצורך שדרוג הBIOS ? (נראה לי שלחברה של לוח האם, LX-6AP2(EX), אין אתר ברשת) -האם AT…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מ2 מחשבים ישנים יחסית. יש לי לוח אם של MSI MS7528 ועוד לוח MSI 7507 בנוסף 2 ספקי כח של EZCOOL 775 450W ועוד אחד 350W 2 כרטיסי זיכרון DDRII800 + DDRII667 וכרטיס מסך GT9400 ו2 מעבדים E7400 ואחד פנטיום פשוט.. הרכבתי את הלוח אם MSI7507 + 450W +DDR2 + E7400 המחשב נדלק (המאוורר של המעבד מסתובב) אבל לא עושה לי רעש או משהו (יכול להיות שלא הרכבתי טוב את הספיקר ) אבל אחרי דקה הוא נכבה . ובנוסף הוא לא מציג לי תצוגת מסך .. ניסיתי לשחק עם החלקים להלחיף ספק,מעבד,זיכרון אבל זה לא עזר, ניסיתי לשים כרטיס מסך חיצוני ולא עזר אני די בטוח שיש לוח אם שרוף או מעבד, השאלה איך אני יכול לדעת מה באמת שרוף? או שאולי אני לא מרכיב כמו שצריך? אשמח לקבל עזרה והצעות . תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב הוא פשוט או לא נדלק אבל יש אור ירוק בנורית, או נדלק, טוען קצת, נכבה, נדלק, טוען קצת, נכבה, ואז נדלק וגם מפעיל את המערכת הפעלה. אחרי הרבה ריסטרטים הוא בסוף פועל, וגם אם אני עושה ריסט אחרי שהוא דולק (מווינדוס) זה לא קורה. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? לעיתים נדירות הוא נדלק על הפעם הראשונה אחרי שהוא נדלק הוא עובד כרגיל
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע אם יש מקום יותר מתאים לבעיה אז אם יש סליחה מראש ותעבירו קניתי מארז לדיסק קשיח 3.5", חיברתי דיסק קשיח שהיה על המחשב הנייח שלי הנייד מזהה את הכניסה של ה USB והוא כאילו עובד בסדר אבל הוא לא מזוהה ב my computer כאילו שהוא לא מפורמט אבל זה ממש לא נכון ...החומר שיש לי שם מאוד מאוד חשוב ואני חושש לגורלו מה עושים כדי להתגבר על זה? אולי התקנתי משהו פיזית לא טוב?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני נמצא בהכנות לקראת ביצוע OC במחשב שלי. שמתי לב שהטמפ' של המעבד גבוהות בערך 60 במנוחה ו בעומס הוא מגיע ל 75. האם זה נורמלי? אני עובד על קירור סטוק ו המארז הוא Compucase 6A21 Midi Tower.
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, לפני כיומיים הדלקתי את המחשב והיה רעש נוראי מאחד המאווררים,פתחתי ת'מחשב ניקיתי אבק קצת,חזר פחות או יותר לקדמותו.[חוזק הרעש הנובע מן המאוורר] היום הדלקתי את המחשב ולפני טעינת הווינדוס הופיע לי הודעת אזהרה אשר דומה פחות או יותר לזו: Warning one of your chip fans is a low speed fan. התקנתי את התוכנה SPEEDFAN וגיליתי להפתעתי שהוא בכלל לא עובד,אני חושש שזהו המאוור אשר נמצא על לוח האם שלי[A8N-SLI של ASUS]. הנה תמונה מן התוכנה: http://img254.imageshack.us/img254/6238/shitfw4.jpg עזרו לי בבקשה לאתר איזה מן המאווררים זה,ואיך אוכל לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לפני בערך שבוע פירמטתי את המחשב ומאז WIN קורא רק 2 ג'יגה RAM מתוך 4 הביוס קורא 4 בדוק. כשאני מפעיל תמחשב הוא מריץ בדיקת זיכרון ומגיע ל4 יש לציין שלפני הפירמוט היה לי 64 ביט ועכשיו התקנתי 32, יש מצב זה קשור?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קנינו את המשחב החדש לש אחי ויש בו mb של abit kv8 pro לa64. בקיצר אינ מתקין את הדרייברםי של הסאונד והרשת ועכשיו יש לי שם 3 דרייברםי כאלה האם אני צריך להתקןי אותם ? via usb 2.0 צריך להתקין ? via sata raid צריך להתקין ? הhd הוא ata amd64 processor צריך להתקין ? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה.. המחשב של אחותי P4 קופא כדקה לאחר העלייה של המערכת. - החלפתי RAM ממחשב אחר, לא עזר - חיברתי את הספק למחשב אחר- הוא תקין. - עשיתי פירמוט + התקנה מחדש - לא עזר. - ניקיתי אבק, החלפתי משחה טרמית- טמפ' תקינות אך עדיין קופא. - הוצאתי והחזרתי סוללה- לא עזר. לוח אם: ecs P4VXASD2 מה הסיכוי שהבעיה בהארד דיסק? ואם למישהו יש עוד רעיון, אשמח..אני כבר מיאוש מהמחשב הזה. ואם מישהו מכיר איזו תוכנה לבדיקה ותיקון של ההארד דיסק והיא גם bootable זה יהיה מצויין.. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה. ברשותי מודם "הוטבוקס" שממנו יוצאים 2 כבלים, אחד למחשב שלי ואחד למחשב השני. במחשב שלי אני מקבל אינטרנט רגיל בלי בעיה, במחשב השני יש X על חיבורי הרשת שאומר local area connection doesn't have a valid ip configuration נכנסתי כבר לחיבורי הרשת בשביל לוודא שIPv4 מושך IP אוטומטי. ניסיתי לעשות ipconfig release ואז renew. אבל בכל זאת משהו לא מסתדר. כלל ההגדרות תקינות, אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום רב ברשות לוח אם של אסוס מדגם p4sp mx ולראשונה עשיתי לו עדכון ביוס ע"י תוכנה של אסוס המיועדת לווינדווס ומשום מה היא לא הצליחה לגמור לי את העדכון ולא ביקשה הפעלה מחדש ולאחר יציאה מהתוכנה עשיתי הפעלה מחדש והתברר לי שהעדכון כשל כי המחשב לא עושה פוסט ולא עולה שום דבר על המסך הצ'יפ של הביוס הוא יושב בתושבת כך שאפשר לשלוף אותו האם יש דרך לשחזר ת'ביוס ???? בתודה מראש !!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים כבר נימאס לי ! אחרי שהג'יגהבייט 9000 Pro התפגר ב פעם ה רביעית (!!) החלפתי ל R9100 של ספייר עכשיו גם הוא לא עובד כבר נימאס לי לעבוד עם 2 MX אני פשוט לא מבין מה יכולה להיות הבעיה ? *יש לי את הדריברים הכי חדשים של ה N-force2 *עידכון הביוס אחרון מותקן במחשב (3069 אם אני לא טועה ) ברגע שאני מכניס את ה R9100 מדליק את המחשב , אין סיגנל במסך ובלוח אם יש את המספר 26 . כשאני מחזיר את הג'יפורס הכל פתאום בסדר ... מה אני כבר יכול לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח רגיל שחיברתי אותו באמצעות מתאם למחשב הנייד שלי עכשיו הוא הפסיק לעבוד מה שהוא עושה זה קולות כאלו של תעינה ואז המחשב מראה לרגע כונן F ואז הוא כאילו נופל והכונן נעלם דבר חשוב נוסף זה כשהוא מחובר רק לחשמל בלי כבל נתונים הוא עובד רגיל ולא עושה קולות מוזרים ניסיתי להקפיא אותו לא עזר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-