תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
הבעיה שיש לי קצת מסובכת (אולי זה 2 בעיות נפרדות) ונמשכת כבר זמן רב. נתחיל במפרט: AMD 64 3000+ Radeon 9800 PRO 128mb 256bit Geil DDR400 512mb לוח אם: קניתי את המחשב שיש לי עכשיו לפני כמה חודשים, הכל עובד אחלה ונראה מעולה. אחד המשחקים הראשונים ששיחקתי על המחשב החדש הוא Far Cry, משחק עם גרפיקה מדהימה. לאחר משהו כמו שעת משחק (לפעמים אפילו 4) הייתי מתחיל לקבל עיוותים גרפים שיכולים להיגרם משני דברים: 1) זיכרון פגום (זיכרון של כרטיס מסך או RAM) 2) התחממות הגרטיס מסך הנחתי שזה מספר 2 ודאגתי למאוור 80 שמקרר לי את הכרטיס מסך. מאז ועד ללא מזמן לא נתקלתי בתופעה עד כמה זכור לי, אז הנחתי שהכל נפתר. לא מזמן התחלתי עוד 2 משחקים, בשניהם פתאום התחילה לי בעיה חדשה שלא הייתה לי. יש סיכוי שהכ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים היום הגיע המחשב הנייד החדש (Dell V131) ומייד התחלתי לעבוד איתו. ניסיתי להתחבר לרשת האלחוטית הביתית (המחשב זיהה המון רשתות באזור) ולאחר שלא זכרתי את הסיסמה התחברתי לרשת אחרת. עבדתי עם המחשב בערך רבע שעה עד שמצאתי את הסיסמה של הרשת, אבל כשהתנתקתי מהרשת שהייתי מחובר אליה, המחשב כבר לא זיהה לחלוטין אף רשת אלחוטית. בדקתי את כל מה שאני יודע לבדוק, שה-WiFi מופעל (גם בווינדוס וגם בתוכנה של אינטל).. אבל אני דיי תקוע. דבר חשוב שאני צריך לציין, שבכמה הפעלות הראשונות של המחשב הותקנו עידכונים של הווינדוס - אני חושב שאולי פה מקור הבעיה. (חשבתי לנסות לעשות System restire, אבל החלטתי להתייעץ כאן קודם). אשמח לעזרה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שיחקתי לי במשחק.. נתקע באמצע פתאום ועשה ריסט... עבר לחלון שעושה בד"כ SEARCH FOR BOOT CD בהתחלה של המחשב עשה FAILED TO BOOT PLEASE INSERT SYSTEM CD עשיתי ריסט.. ומעכשיו לא מופיע כלום על המסך. [שוםדבר, מסך שחור] מה לעשות? ;-; עריכה: מדבר עכשיו ממחשב אחר בבית
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מערכת הפעלה וינדוס 10, הלוח - ASUS P8 Z77-M Pro, ניסיתי מספר רמקולים והתוצאה זהה, ניסיתי לחבר את הרמקולים מקדימה, אותו הדבר. ברגע הפעלת קובץ מוזיקה או סרטון שומעים אותו ממש בקושי, שברקע רעש שריקה וזמזום שמשתנה בעת הזזת העכבר למשל. הדרייברים מעודכנים, הבעיה הופיעה פתאום כך לאחר הדלקת המחשב, יש מצב שהבעיה בלוח? יש למישהו רעיונות לפיתרון?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה רצינית מסכים כחולים מתקבלים באופן ספונטני. תמונות : http://www.up2me.co.il/v.php?file=53504851.jpg תמונה שניה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=30448600.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב תשמעו לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 עכשיו התקנתי כמה משחקים לראות את הרמה של הכרטיס משחק 5 דקות ואז פתאום המחשב מתחיל להתקע ולבסוף המחשב קורס! אז חשבתי אולי המשחק פגום אז התקנתי עוד משחק ואז הבעיה חוזרת על עצמה!! התקנתי 3DMARK הרצתי אותו ושם הוא אומר שיש בעיה במשהו עם הכרטיס מסך.. עכשיו אני שואל אותכם מה ניתן לעשות בשביל שיעבוד נורמלי.. ולמקרה וצריך את המפרט: E8500 4GB OCZ זיכרון 550W ENERMAX MODU82??? NZXT TEMPEST ASUS P5Q
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, מישהו מבין יכול להגיד לי איזה גריז לשימון המאורר של כרטיס המסך יש ? כי כל החומרים ששמתי פשוט התאדו עם החום .
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר כדקה שהמחשב במנוחה (אני לא נוגע בעכבר) השימוש במעבד מגיע ל- 100%. בתמונה שצירפתי ניתן לראות בחלקו המצעי של הגרף את המעבד כאשר אני פותח תוכנה ולא נוגע שוב בעכבר (9%-2%). בחלקו השמאלי של הגרף ניתן לראות את המעבר לאחר שסגרתי את התוכנה (100%) ולא נגעתי בעכבר. למען הגילוי הנאות אציין שהרצתי חיפוש בפורום על הבעיה שתוארה לעיל ומצאתי הודעה שמתוארת בה בעיה דומה, אך לא מצאתי שם מענה הולם. מפרט המחשב שלי (אני קצת מתבייש): מעבד- PENTIUM 4 3Ghz זיכרון- 1GB כרטיס מסך- NVIDIA GeForce 6200 TurboCache [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
אני מריץ MEMTEST כבר 4 שעות וזה עדיין רץ ורשום לי PASS 7 ואין שגיאות השאלה שלי היא ככה : יש ברשותי שני זיכרונות שכל אחד מהם הוא 1 גיגה בייט , השאלה שלי אם הוא רץ 4 שעות ועבר PASS 7 האם הוא עבר על שני הזיכרונות ואין שגיאות או שהוא עבר רק על זיכרון אחד ואם אני ישאיר אותו עוד 4 שעות הוא ימצא לי שגיאות בשני ? איך אני יודע אם הוא עובר על שניהם ? אני מריץ MEMTEST X86 V4.10 ... (זה עדיין מריץ אני רושם ממחשב אחר ) תודה רבה לכם .
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי כרטיס מסך Asus Geforce 4 Ti4400 V8440 שנקנה לפני שנתיים ב-1400 ש"ח. לאחרונה הופיעו על המסך פסים אנכיים ולמרות שהוא התקין דרייברים אחרונים וכן ניסה על מחשב אחר את הכרטיס - הבעיה בעינה עומדת. האם יש אחריות של אסוס העולמית למקרה כזה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום הזמנתי את ה drgon ורציתי לדעם זה אמרו להיות קשה להרכיב הכל במארז החדש ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי (בן 4 שנים בערך, P4 2.4 1GB) התחיל בשבועות האחרונים לאתחל את עצמו מדי פעם (בממוצע פעם ביומיים). האיתחול קורה גם שאני לא ליד המחשב, והמחשב לא עובד שונה מהרגיל הטמפרטורות נמוכות - אז זו לא הבעייה. יש לי ספק כוח של HEC 300W שמחובר לUPS - בלוג של ה UPS אין כלום מיוחד ה XP לא מגיע למסך כחול ולא רושם כלום ל EVENT LOG למרות שהוא אמור בדקתי וירוסים וSPYWARE - נראה נקי יש לי הרגשה שזה איכשהו קשור לHARD DISK או לצורב DVD.... אבל אין לי רעיון למה רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני לא מצליח לסדר אותה !!! אוקיי , יש לי WINXP על כונן C , והתנקתי אתמול על כונן WIN98 - D . כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ישר 98. איך אפשר לעשות ב -98 כמו ב - XP שאני אוכל לבחור מרשימה של מערכות הפעלה ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז לפני בערך כמה שנים היה לי עבר שחדל לפעול, עזבתי אותו ועכשיו בא לי לתקן אותו אז אשמח אם תעזרו לי אני די בטוח שזה הבעיה, החוט מעוות כזה וגורם לעכבר לא לפעול איך אני מתקן/לאן לפנות?? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני לוחץ על הכפתור של ה POWER הוא פשוט לא מגיב (עכשיו הוא בטעות נדלק אחרי משו כמו 70 לחיצות לא יודע איך זה קרה) בדקתי את החיבורים ואת הכפתור עצמו הכל נראה תקין. במה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לקצר אותו כך שידלק ללא צורך בכפתור?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן המפרט שלי : ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 לפעמים המחשב קופא ומצריך אותי ללחוץ על הריסטרט, כשהמחשב עולה הוא לא מציע להעלות במצב בטוח. בהתחלה זה היה קורה בהתקנה של משחקים שונים, ועכשיו לפעמים זה קורה פעם ב.. כשאני מפעיל איזה תוכנה. וזה תמיד אקראי. לא תוכנה מסויימת. דרך אגב מותקן אצלי winxp pro sp3 32 עשיתי בדיקה עם REAL TEMP 3.0 + PRIME95: מה זה יכול להיות ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. מאז שעדכנתי את העדכון האחרון של windows 10 1803 המחשב שלי ניהיה ממש איתי. לפני העדכון המחשה היה עולה ממש מהר וגם לפתוח תוכנות לא היה כל כך בעיות. וכיום אחרי העדכון כשאני מדליק את המחשב וגם כאשר אני פותח תוכנות במחשב זה לוקח מלא זמן. אשמח לעזרה לתקן את זה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מקלדת ועכבר אלחוטיים הפסיקו לפעול במחשב. החלפתי אותם לחוטיים והבעיה עדיין נמשכת. (הם לא עובדים עוד לפני עליית ה WINDOWS) במחשב אחר הם עובדים מצוין (גם החוטיים וגם האלחוטיים) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המשחקים שלי במחשב הולכים לפעמים במהירות,ולפעמים בינוני (רמת המהירות של מחשב שטפה עם מפרט מעל המינימום) וליפעמים,ממש לאט. למה זה קורה? בכל מיקרה,הנה מפרט המחשב שלי: מעבד - IntelCeleron R 2.8 Ghz לוח - Gigabyte GA-8S651M-RZ -cHIPSEt - SIS 651 זיכרון - 256 DRR MB כרטיס מסך: GeForce 4 MX 4000 דיסק קשיח: 80 GB
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום החלפתי מארז , בסה"כ הוצאתי את החומרה וחיברתי למארז אחר. ועכשיו אני מגלה שאין קול . לא מהרמקולים וגם לא מהאוזניות . מה לדעתכם הבעיה? אה והכרטיס קול הוא מובנה של הלוח אם.
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני לא יכול להיכנס למחשב שלי כי הוא מבקש סיסמא סתם פיתאום ואני לא יודע מהי, אז אני צריך עזרה בזה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שלמוכם ידידי? שלומי דרעק יותר מתמיד! למה? כי כנראה נשרף לי המודם :AR15: איך? זה סיפור מעניין.... לפני יומיים ישבתי לי בסביבות השעה 23:30 מול מחשבי האהוב, בחוץ השתוללה סערת ברקים ורעמים, ופתאום <<בום<>> , מה קרה? הפסקת חשמל של שתי שניות, כול החדר שלי בבלאק אוט, אני מגשש באפלה ובקושי מצליח למצוא את המתג של האור, כאשר אני סוף סוף כן מוצא אותו, אני מגלה שהכול כרגיל, לא עולה עשן מהמערכת סטריאו שלי או מהמחשב, חשבתי לעצמי, דרעק, אם זה ימשיך ככה אני לעולם לא יצליח לסיים להוריד ת'-ATi מולטימדיה סנטר.... anyway, כאשר אני מדליק את המחשב, הכול עולה בהצלחה, אני מנסה להתחבר לאינטרנט, שיט נתקע המחשב, באיזה שלב? בשלב שאני מנסה להתחבר לאינטרנט והוא כותב "פותח פורט…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, היום קניתי חלקים מחודשים למחשב שלי, קניתי 7900GT ולוח אם שיספיק GIGABYTE K8N SLI. לפני כן היה לי CHAINTECH S1689 וR9500PRO. יש לי מעבד AMD64 3000 עם ספק 350ווט. חיברתי הכל וניסיתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, חשדתי בחיבורים של ה POWER SWITCH וחיברתי אותו אחרת ולא עזר, ניסיתי להחליף ספק ל520W וגם זה לא עזר. אני לא בטוח שהבעיה בלוח אם, לא בכולו לפחות כי כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה אני ברגיש ששתי המיצבים ליד כבל ה ATX 20PIN מתחילים להתחמם. יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש בידי מסך 17 אינטש LCD של חברת MAG הבעיה היא כשאני מנסה לצפות בו המסך פשוט נכבה מחדש לאחר שלוש שניות.. חיברתי את המסך לעוד כמה מחשבים והבעיה היא ברורה במסך. אז חשבתי על כיוון הכבלים שלו. כבל חשמל נראה תקין (למרות שלא החלפתי אותו) כי האור במוניטור דולק תמיד ואחרי שאני לא רואה כלום אני מדליק וזה נכבה שוב הכבל VGA מחובר למסך בצורה קבועה ככה שאני לא יכול לנתק אותו מהמסך.. מה אתם אומרים על תקלה מסוג זה ?
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
קניתי Sandisk Micro Cruzer של חצי גיגה לפני כמה ימים, ועפ"י מהירויות הכתיבה והקריאה אני משוכנע שהוא מוגבל ליכולות של USB1 ולא USB2 כמו שהוא אמור להיות, לפי כל התנאים. הלוח שלי (Gigabyte GA7VAX) אמור לתמוך ועדכנתי לו את הדרייברים לא מזמן, וגם היום כשגילית את הבעיה. איפה אני רואה בכלל באיזה תקן USB ה XP חושב שהוא מסוגל לתמוך? לא מצאתי תמיכה בנושא באתר של גיגבייט. מישהו יודע אם הדרייבר שאמור להיות אחראי לזה כלול ב VIA 4in1? בקיצור, מה אני עושה? הוא כותב כל כך לאט, שכבר עדיף לי לצרוב על CDRW של X24....
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-