עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אוקי הבעיה : כפתור הריסטרט לא נותן תחושה של ריסטרט כאילו במחשבים קודמים אז המאווררים היו נעצרים לשניה ואז ממשיכים במחשב הזה זה לא קורה הוא כאילו ממשיך רצוף ומה שקורה בעצם זה שאין הכבות ואז הידלקות אחרי הריסטרט רק מחשב שדולק מבלי צפצופים של הספיקר של המחשב(שהכל נטען מחדש) והמסך שמראה לי NO SIGNAL והווינדוס לא עולה( כי אין רעש מהרמקולים של וינדוס שעולה). בשביל להדליק אותו כמו שצריך לא יעזור שום דבר חייבים להוציא מהחשמל ולחבר שוב אחרי חמש שניות בערך(כשהנורה בתוך הלוח אם נכבת לגמרי רק אז אני מחזיר את החשמל). *יכול להיות שהספק לא פורק את הזרם כמו שצריך ? הבעיה קוראת לי גם שאני מכבה את המחשב עם כפתור הכיבוי, לפעמי םזה קורה עם האופציה של כיבוי או ריסטרט דרך הוינדוס VISTA. וזה ק…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Niseg,

הוא אומר שהוא לא מצליח לרסט את הכרטיס מסך . יש לי 7950 WIN7. האם הגיע הזמן לקנות חדש? הdriver הכי עדכני מותקן זה קרה גם בדריבר הקודם אבל לא בעתיק שהיה לי פעם. מה שגורם לזה לקרות יותר מהר זה לצפות ב YouTube או twitch בזמן משחק עריכה : בנתיים קניתי 1660 חדש אבל גיליתי שאני צריך מתאם 6 ל8 פין כשהגעתי הביתה כנראה שאני אנסה להשיג אחד ביום ראשון

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה מאיביי, למשל את זה: http://www.ebay.com/itm/PINNACLE-PCTV-HD-CARD-ATSC-HDTV-QAM-RECEIVER-ANALOG-TV-RADEO-8230-10023-51-/400246588416?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d308e4400 כתוב שיש לו כניסות RCA. RCA תומך ב-HD? לא אמורה להיות כניסת HDMI? ועוד משהו, האם זה משנה שכרטיס תומך רק ב-NTSC ולא בשיטה שיש בארץ (PAL)? אני רוצה לחבר ממיר של יס לכרטיס. הממיר אמור לתמוך גם ב-NTSC, לא? נ.ב מצטער אם לא כתבתי במקום הנכון, פשוט לא מצאתי מקום יותר טוב.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אהלן בזמן האחרון יש לי עיוותי צבעים נוראיים במשחקים ובתמונות. -- לא נראה כמו ארטיפקטים ניסיתי לעבור על ההגדרות ולהתקין דרייבר מחדש. שום דבר לא עוזר למישהו יש רעיון? ד"א הכרטיס עכשיו בדאון קלוק, ספק הכוח החדש שבמפרט עוד לא הגיע טמפ' לא רעות (45 מנוחה 55~ מאמץ) אני מבקש בכל לשון של בקשה, כל מי שיודע משהו לגבי דבר כזה שיעזור לי! בבקשה!

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by popop,

יש לי כונן SSD והמחשב עולה באותה מהירות כמו בעבר. הבעיה היא שכשwindows 7 עולה ואני למשל מנסה לפתוח את כרום או כל תוכנית אחרת למחשב לוקח איזו דקה בריאה כדי לפתוח. כך למשל אם ניסיתי להפעיל את כרום 3 פעמים הוא ימתין דקה בלי להראות בכלל שהו חושב ואז אחרי דקה הוא יפתח לי את כרום בשלוש חלונות שונים. אחרי שהדקה הזו עוברת המחשב עובד טוב..עד לריסטרט הבא..מה אפשר לעשות? עדכון: הפעלתי במצב בטוח ועשיתי סריקת וירוסים אך זה לא פתר את הבעיה. אגב גם אם אני רק מפעיל את המחשב ואז מיד אח''כ מבצע כיבוי ייקח למחשב להכבות בערך דקה. מדדתי את הזמן עד לפתיחת הכרום וזה לוקח דקה ו18 שניות. אני מאמין שישנו איזה תהליך במחשב שמעכב אותו...אשמח לעזרה !

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. חילקתי את המחיצות ללא בעיה. קבעתי מחיצה לווינדוס עצמו בגודל של 30 GB. הבעיה שאני לא יכול להוריד קבצים גדולים למחשב מכיוון שנותרו רק 1 GB פנויים בכונן ובמהלך ההורדה קבצי הTemp נשמרים בC (גם במנהלי הורדות). חיפשתי בהגדרות של האינטרנט ולא ראיתי איך אפשר לשנות את זה. יש לי כונן נוסף D בעל 455 GB בערך. קניתי את המחשב בערך לפני ארבעה ימים עם 500 GB. נניח שאקציב לC 50 GB אז יהיו לי בערך רק 420 למשחקים (קיבלתי קצת פחות מ500...). האם כדאי לנסות לשדרג ל1T? או לפרמט את המחשב עוד פעם? אן שאפשר לפתור את הבעיות בלי זה ובלי זה? ועכשיו גם אחרי שאני מוריד משהו ויוצא ממנו הוא עדיין תופס את המקום על כונן C ואני לא מצליח למצוא שום תיקייה temp שדרכה אני יכול למחוק את הקבצים הזמניים... גם לא …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. אני עם WIN7 64 ביט ולאחרונה הופיעה תופעה מאוד מרגיזה. המחשב מתרסט מעצמו ועולה מחדש עם פונטים ואייקונים זעירים, כל תוכנה אותה אני מפעיל עולה עם חלון קטן יותר וכל מה שבתוכה קטן גם הוא. הרזולוציה בה אני עובד היא 3840*2160 ואם אני משנה ידנית ל 2560*1440 הגודל שלהם חוזר להיות נורמלי. לא מצאתי כל כל דרך לשנות את הגודל שלהם ולהשאר עם הרזולוציה הגבוה למעט הפעלת restore point האחרון. מישהו מכיר דרך לשנות את גודל האיקונים/פונטים? אני יודע שאני צריך לפתור את הבעייה מהיסוד אבל לפחות עכשיו שאוכל להמשיך לעבוד (הפעלת restore point מחזירה את כל מה ששיניתי אחורה...)

8. Started by law89,

הנייד: https://psref.lenovo.com/Detail/Legion/Lenovo_Legion_5_Pro_16ITH6?M=82JF003NIV אני מחבר כונן חיצוני שאמור לתת מהירות מקסימלית של 2,000 קריאה וכתיבה. במחשב ישן עם type a (שמגביל את המהירות) אני מקבל בערך 450 קריאה וכתיבה. חיברתי את הכונן לשתי היציאות של התאנדרבולט והנתונים הם מאוד נמוכים, במיוחד נתוני הכתיבה שיצאו עלובים למדי (357 בלבד). ניסיתי לבדוק ביציאה של type a והמצב עוד יותר גרוע. כתיבה של פחות מ-200. חיבור לחשמל והעברה לפרפורמנס מוד לא הועילה. אוסיף שבנייד קיימת אפליקציה של התאנדרבולט וכשאני לוחץ על לפתוח אותה, לא קורה כלום. בדקתי את הכונן הפנימי של המחשב ושם אני מקבל תוצאות שהן במילה אחת וואו. …

9. יש לי מחשב די מיושן בבית... P-4-640-3.0 GHZ-2MB-prescott Asus P5VD1-X 1 Gb DDR HEXON-TECH PC3200 Sapphire Radeon X300 עם מארז של E-Bbox, עם חלון מהצד שעל החלון יש מאוורר קטן המארז נורא רועש, והמחשב עובד קצת לאט הסתכלתי על הטמפרטורות אבל זה בגדר הנורמלי, לא חם בכלל רק שאת הכרטיס מסך אני לא מצליח לראות את הטמפרטורה שלו.. יש למישהו מושג איך אפשר? בכל אופן השאלה שלי היא כזו, האם אם אני אוסיף למחשב נניח עוד איזה 2 ג'יגה זיכרון זה ישפר במעט את ביצועי המערכת ואולי אפילו בטיפה את המהירות תגובה? והאם יש טעם להחליף מארז? אני לא יודע את מקור הרעש, אבל זה רעש די מציק, חשבתי שזה המאוורר צד אבל לא נראה לי, זה יכול להיות הספק כח... הוא די ג'נרי אני חושב , אני לא יודע בדיוק איזה סוג לא…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by avihiavihi,

שלום חברים, נשבר לי מסך LCD של המחשב הנייד והחלפתי אותו במעבדה שכונתית ליד הבית. הבעיה היא כשהוא חזר אלי גיליתי שהמסך מרצד קלות בעיקר כשהרקע של האתר בו אני גולש או התמונה על שולחן העבודה כהה. חזרתי לחנות הוא אמר אל תעבוד ליד פלורסנט וגם תמיד יש הבהוב קל בLED (יש לציין שיש לי את המחשב לפני שנשבר המסך כבר שנה וחצי ואף פעם לא ראיתי תקלה שכזו). האם יש למישהו רעיון מה הבעיה או מה אפשר לעשות? כי הערס מהתיקון השכונתי לא מתכוון להחליף לי לחדש ואם אני רוצה אז הוא יחזיר לקדמותו רק שזה יעלה לי 150 ש"ח (חצוף!!! הוא אמר אחריות לשלושה חודשים). אשמח לתשובה בהקדם כדי שאדע איך לפעול.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by tot5,

יש לי מחשב נייד של DELL. כנראה שלחצתי על משהו לא נכון ולמעלה מופיע לי סימן 9 בתוך מנעול. כתוצאה מכך המקלדת לא מקלידה כראוי את כל האותיות והמספרים ואני נאלצת ללחוץ על FN כדי לעשות זאת. איך מבטלים את הסימן הזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by adamtal,

שלום רב! אני משתמש במחשב פי סי שנרכש לפני כשנה - שנה וחצי, בעיקר לעבודות אודיו. אך לאחרונה... למעשה, מאתמול בבוקר, אני לא יכול לעבוד מכיוון שכמעט כל פעולה (על אחת כמה וכמה פוכנות אודיו כבדות) גורמת לעומס CPU. פתחתי יישום בשם system doctor שבא עם חבילת הנורטון יוטיליטיז שלי, ומד הCPU שלו מראה קפיצות עד 100% כמעט עם כל פעולנה של המחשב. אני אפילו לא יכול לשמוע שיר בווינאמפ בלי שיישמעו מעין "קרחצים" כאלה, כשהCPU קופץ. המחשב שלי עובד תהליכי אופטימיזציה לאודיו מידי פעם, לכן אין תוכנות שרצות ברקע, הדיסקים כולם נקיים ומטופלים וכו'. כמו כן, כשאני מדליק אותו משאבי המערכת 96-98% פנויים (בד"כ 77% פנויים אחרי שהמחשב עובד קצת) חשוב גם לציין שעד היום הוא עבד בסדר גמור. למחשב מעבד של אינ…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. היי, בעת כיבוי המחשב והתעוררות ממצב שינה מתקבל מסך כחול DRIVER_POWER_STATE_FAILURE מדובר במחשב חדש : זו החומרה :Intel Core i7 5820K Corsair Hydro H100i - מחובר בUSB לתוכנה corsair link MSI X99S SLI Plus - ביוס מעודכן לאחרון G.Skill Ripjaws-4 4x4GB NVIDIA GeForce GV-N970G1 Seagate 1TB Desktop Sata Samsung 840 EVO 256gb TP-Link TL-WN781ND 150Mbps PCIE Seasonic 750W 80 Gold X-750 מערכת הפעלה 8.1PRO מעודכנת עד לאתמול, כנ"ל לגבי הדרייברים של המחשב. פרטים : קבצי הDMP שלי לקריסה : https://drive.google.com/folderview?id=0B0ePeBp72Nyuc0RBYXFJaUk5X2s&usp=sharing [TABLE] [TR=bgcolor: #e0e0e0] [TH]Dump File [/TH] [TH]Crash Time [/TH] [TH]Bug Check String [/TH] [TH]Bug C…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום, כמה נתונים יבשים: קודם כל למחשב המדובר הוחלפו הלוח האם,המעבד (אותה תושבת של 775). במערכת הקודמת החיבור רשת הקווי עבד במהירות נורמלית (ספק - 30MB) המערכת החדשה (שהורכבה לפני כן במחשב קודם האינטרנט עבד טוב בLAN. מערכת חדשה: Q6600 ASUS ROG FORMULA זכרונות דיסקים וכו' לא רלבנטי. https://www.asus.com/us/Motherboards/MAXIMUS_FORMULA/ הבעייה: איטיות מורגשת עד מאוד באינטרנט (בספידטסט מראה 3 MB בקושי.. - יש 30) מבדיקה שערכתי - לקחתי את הכבל רשת וחיברתי למחשב נייד - המהירות הייתה מצוינת כלומר הבעייה היא ביציאות LAN שבלוח אם (שבמחשב הקודם עבדו בסדר) הבקר של 2 יציאות הLAN הינו Marvell Y…

15. אני לא ממש יכול להסביר את התופעה... אבל זה מוזר מופעים לי קווים כאלה בלי קשר לכלום קווים מקבלים והרבה... כשאני למשל לוחץ על כפתור ימני בדסקטופ מופיע לי הקווים האלה מתחת לחלון של האפשריות... עושה רענן וזה לא עוזר... אני חושב שקרה משו לכרטיס מסך אבל אני לא יודע... אולי אפשר לסדר את זה או משו? תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אני רוצה לדעת מה קורה במצב ש א)הזיכרונות לא עובדים ב)הלוח אם לא עובד האם המחשב אמור להתחיל לפעול בכלל או שלא אמורה להיות תצוגה?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. יש לי בעיה מוזרה כשאני מאתחל את המחשב (שאז הרזולוציה היא 600/480 בקצב רענון של 60 הרץ) וגם קצת כשוינדוס עולה (זה עם הסמן הירוק או הכול שזז ימינה שמאלה) הבעיה נעלמת כשוינדוס עולה, אבל כשאני משנה לרזולוציה הרשומה לעיל זה חוזר , נראה שהבעיה בכרטיס מסך כי זה קורה גם בפוסט... ניסיתי להתקין מחדש את הדריוורים אבל לא עזר מדובר במחשב P4 2.6GHZ-C , עם כרטיס מסך של גיגהבייט ראדון 9600 פרו ו 512 מגה (לוח גיגהבייט 8IPE800-L) קרה למישהו פעם?...זה קרה רק לאחרונה...ב 10 ימים אחרונים. או אולי שמא זה המסך?....מסך BENQ 17'' LCD ???? עידו

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. להלן מפרט המחשב (נקנה לפני כחודש) 2400 core i-5 4g*2 hynix 1333mhz ddr3 z68x-ud3h-b3 hd 7950 3gb ddr5 OC seasonic x-660 1tera.. win7 64bit אז ככה אני משחק גם MW3 וגם BF3 והבעיה שבשבוע וחצי האחרונים יש ירידה ברמת הביצועים ב MW3...כל פעם שאני מדליק את המחשב ומתחיל לשחק המשחק עובד סבבה וחלק והכל טוב... הבעיה שאני יוצא מהמשחק ונכנס אליו אחרי חצי שעה זה עובד עם תקיעות קלות ולעומת איך שהמשחק עובד כשאני מפעיל את המחשב זה בלתי נסבל לשחק ככה...רק שאני עושה ריסטרט למחשב המשחק שוב פעם עובד חלק. יש לציין שהבעיה היא גם במולטי וגם בסינגל. כבר ניסיתי כמעט הכל. להסיר ולהתקין מחדש. בדיקת ווירוסים+אנטיספיירוור+Ccleaner. העברתי גם את הערכת נושא של הווינדוס ל Basic...(נדמה כאילו זה עבד יום א…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום! יש לי מחשב ישן בבית פנטיום 4 3.0GHZ, לוח אם P4P800 SE. כשאני מחבר איזשהו עכבר, לא משנה איזה, המחשב מזהה לי אותו ומתקין אותו, אך כאשר אני מנסה להזיז אותו הוא לא מגיב. ניסיתי כמה עכברים (שעובדים בשני מחשבים אחרים), עדכנתי BIOS (לא נראה לי שקשור, אך בכל זאת). כשאני נכנס ללוח הבקרה למאפייני העכבר, בכרטיסיית "חומרה" אין שום חומרה שמופיעה שם, למרות שב"מנהל ההתקנים" הוא כן מופיע!!!! מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. הבעיה המוזרה שבכותרת - בעת הקלדה בעברית בחלוניות באינטרנט, כמו לדוגמה שורת חיפוש בגוגל או אפילו פה בפורום (את ההודעה כתבתי ועשיתי העתק-הדבק מכתבן), הכל מופיע בג'יבריש. כל הגדרות השפה (כולל יוניקוד) מכוונות לעברית. מה זה הדבר הזה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Tuga,

שלום בשבת האחרונה התחילו להיות לי בעיות עם המחשב. לסירוגין קיבלתי מסך כחול עם מינידמפ שמפנה אותי לקובץ הרשום בנושא או לסירוגין מסך שחור והמחשב היה מאתחל את עצמו. אחרי בדיקות באינטרנט הבנתי שהבעיה קשורה לזכרון כונן קשיח או ראם. התחלתי לבדוק הראם נמצא תקין התחלתי לבדוק כוננים קשיחים. הוצאתי אתמול את כונן ה SSD ומאז הבעיות הופסקו... האם ייתכן שכונן SSD יגרום לבעיה כזאת? כמובן שאני עוד בודק שהמחשב אכן לא נכבה נשאיר אותו דולק במשך שבוע. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by coperl,

קניתי מחשב חדש שאין לו USB 2.0. הבעיה היא שכשאני מכניס דונגל טלוויזיה, הוא גורם למסך כחול מיידי. מניסיון העבר, זה נגרם בגלל הUSB 3.0. האם יש דרך לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by sabosal,

מערכת הפעלה windows 7 לוח אם: GA-Z68AP-D3 (כרטיס רשת של realtek) החלפתי מארז למחשב (פירקתי והרכבתי חזרה) וכשהדלקתי אותו, הכל עבד כרגיל חוץ מהכרטיס רשת. המחשב לא זיהה אותו. בדקתי את התקינות של הכבל במחשב הנייד, וזה עבד כרגיל. בדקתי ב device manager, וגם בביוס, והוא פשוט לא קיים. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים (אולי במקרה הוא ימצא אותו), וזו ההודעה שקיבלתי: The Realtek Network Controller was not found. If Deep Sleep Mode is enabled Please Plug the Cable. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט. השיטות שמצאתי לא הועילו. ניסיתי להוציא את כל כרטיסי ההרחבה, להוציא את הראם והכרטיס מסך, לחכות 10 דקות עם כבל חשמל בחוץ. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס ולחכות 10 דקות, ניסיתי להפעיל את המחשב …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם אני סטודנט לצילום, ואני עובד עם קבצי תמונות גדולים, שברמה יומיומית מגיעים לגדלים של ג'יגה בייט. הבעיה שלי היא כשאני פותח תיקיות בווינדוס 7, שמכילות קבצים גדולים. הפעלתי את הגאג'ט של מודד הפעילות של הראם והמעבד, וכשאני פותח תיקיות כאלה הראם עולה ל100% והמחשב לרוב נתקע וזקוק לאיתחול. גם כשאני עובד בפוטושופ על קבצים גדולים המחשב עלול להתקע. יש לי מעבד 8400, עם 4 GB של זכרון ראם. כרטיס מסך 4770, ולוח אם של GIGABYTE. ראיתי שבמחשבים עם רכיבים פחות איכותיים הבעיה לא מופיעה, ואני בטוח שיש משהו שאפשר לעשות כדי להתגבר עליה. תודה לכל העזרה, יואב

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום, המחשב כבן חודש בערך בהתחלה היה מהיר יחסית ועכשיו לוקח לו כול פעולה המון זמן וכול דבר בקושי זז גם בהפעלת המחשב לוקח לו לפחות 10 דקות ,זה מתגבר כאשר האימיול עובד אך גם ללא האימיול המחשב לא מתפקד ואפילו התקנה של משחק שהייתה לוקחת כמה דקות וזריזה כרגע לוקחת אפילו שעה.. אשמח לעזרתכם.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים