עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חבר שלי ואני יושבים פה מול המחשב יש בו כונן קשיח בגודל 250GB של WD מהדגם הזה: WD2500KS הדגם זה SATA 2 והכול מותקן במחשב כולל SP2 של XP וכול הדרייברים שצריך.....למה מזוהה רק כמחצית הנפח שבכונן?....מזוהה רק 127GB וזה כונן של 250GB...איך אפשר לסדר את זה?! תודה רבה רבה מראש...וזה מאוד חשוב אז אם תוכלו לענות טיפה מהר זה מאוד יעזור...תודה

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by benyben,

שלום. לא מזמן סיימתי לבנות מחשב. אני משתמש בו כבר כמה ימים, אבל היום לראשונה שמתי לב שאין "ביפ" שמאשר את ה POST (או מה שזה לא עושה ). נדמה היה לי שחיברתי את כל החיבורים כראוי. איזה מן החיבורים מייצר את אותו הביפ? מה פיספסתי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. קראתי כאן וב GOOGLE המון פוסטים לבדיקת תקינות המחשב. הצלחתי לבדוק את כל החלקים חוץ מהמעבד (אין לי לוח-אם עם חיבור "חלק(ללא פינים)") 1- אין צפצופים. 2- אי אפשר לכבות את המחשב דרך לחצן/ג'אמפר אלא רק בעזרת כיבוי הספק. האם יש עוד בדיקה כלשהי, פיזית(לראות על הלוח) או מערכתית(היווצרות חום בחלקים מסויימים(התושבת,צ'יפסט וכו') לאחר ההדלקה). בדקתי את לוח-האם ללא שום דבר מחובר חוץ מספק וספיקר, גם החלפתי ספיקר- אין צפצופים. הלוח הוא: Ga-8i945plge-rh בתודה, נתן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by אריה7,

שלום, רכשתי היום מחשב חדש. לאחר התקנת חלונות ניסיתי להתקין את הדרייברים של ה-chipset וכשהתקנתי את הדרייברים של כרטיס הקול (on board) קיבלתי הודעת שגיאה שלא מזהה חומרת קול. גם ב-control panel כתוב no audio. לציין כי ב-bios ה-onboard audio is enabled מה יכולה להיות הבעיה (מלבד בעיה בלוח האם?)???? תודה,

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by avz,

התקנתי על הלוח הנ"ל חלונות 10 64, הכל נראה תקין רק שאין קול. בדקתי ב - device manager, נראה תקין, אין הודעה או סימן קריאה ליד התקן הקול. מה אני מפספס?

6. Started by ran07,

שלום הדגם של הלוח d945gtp והסוג של PCI AUDIO הוא Intel 82801GB ICH7 עכשיו התקנתי windows 7 ואין לי קול ואני לא מצליח להשיג את זה גם דרך האתר של אינטל http://downloadcenter.intel.com/Default.aspx אמור להיות נראה לי דרייבר עם אפשרות התקנה של קול תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום רב, מס' חודשים לאחר רכישת המחשב שמתי לב כי יציאת קול / כניסה מיקרופון הקדמיות לא עובדות. מדובר על מארז SONATA III בעל פאנל קדמי המכיל: * 2 כניסות USB. * כניסת קול. * יציאת קול. הנה Manual של המארז ב- PDF. (בעמ' 11 / פרק 3, כתוב על הנ"ל). לוח-האם שלי הוא GA-EP43-DS3L וכאן ניתן לראות אותו ברזולוציה גבוהה. * אם תסתכלו בתמונה, בחלק העליון, האמצעי של הלוח, מעל גוף הקירור של הצ'יפסט ומעל הבר-קוד המודפס ע"ג המדבקה הלבנה, יש חיבור ירוק F_AUDIO, לשם מחובר כבל הקול שמגיע מחזית המארז. * בצד שמאל במרכז הלוח, יש חיבור צהוב F_USB1 , לשם מחובר הכבל של ה- USB מחזית המארז. * בפאנל הקדמי יש גם חיבור eSATA אך מעולם לא יצא לי לבדוק ו/או להשתמש בו. הבעיה היא שלא שומעים קול דרך היציאה הקד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ofer40,

היי יש לי לוח MSI NEO PLATINUM ועדכנתי את ה DRIVER של כרטיס הקול המובנה מסוג REALTEC 850. ולאחר העדכון אין לי סאונד מיציאת ה SPDIF. מישהו יודע מה הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  9. כרטיס קול מובנה creative, אין יציאה ברמקולים או באוזניות וינדוס 8, היה עדכון שבוצע אבל שחזרתי מערכת ועדיין אין קול בוינדוס נראה שהכל מותקן תקין, ואפילו רואים שיש קול בגרף

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. לא יוצא שום שמע מהמחשב. רמקולים תקינים נבדקו במקור אחר. קורה משהו מאוד מוזר בכרטיס קול של הלוח אם. בהתחלה חשבתי שזו בעייה תוכנתית (דרייברים וכאלה), אך לא כך הדבר, מחקתי והתקנתי מחדש 3 פעמים את הדרייברים של הכרטיס ללא שום הצלחה וגם פירמוט של הוינדוס לא עזר. אני חושד מאוד שקרה משו לכרטיס קול מבחינת חומרתית. מה שמחזק את זה אפשר לראות בתמונה הבאה. מה שמסומן באדום זה בעצם החיבורים של הבננות על גבי הכרטיס שנראים דהויים מאוד, ולפי מה שזכור לי במצב תקין הצבעים אמורים להיות יותר בולטים וחזקים. עוד משו שאני זוכר שהיה קורה שהכל היה עובד הוא שברגע שהייתי מנתק את אחת הבננות היה קופץ לי חלון שהודיע על ניתוק של החוט מהמחשב ועכשיו זה לא קורה. מה שמסומן בכחול אני זוכר שבכלל לא הופיע כך…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by composite,

יום בהיר אחד בלי שום התרעה מוקדמת, המערכת הפעלה (WinXP SP2 הכל מעודכן) עולה, ומופיעה הודעת שגיאה ובה כתוב: Sonic Focus drivers cannot be loaded או משהו כזה. באותו הזמן שמתי לב שאין קול (לא בעיה ברמקולים, הם תקינים) וגם תוכנת ה- Intel Audio Studio לא עולה - זו התוכנה שחייבת לפעול בשביל קול. כשניסיתי להפעיל ידנית אז ההודעה של ה- Sonic Focus קפצה שוב. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים, אבל זה תמיד נכשל, כאילו אין לי צ'יפ סאונד על הלוח אם. הסרתי והתקנתי בשל מיני שיטות עשרות פעמים, לא עבד. עדכנתי את הווינדוס, ואפילו הסרתי עדכונים שאולי גרמו לכך... עדיין אין כלום. גם עידכנתי את הביוס - ללא תוצאות. מהי הבעיה?? תודה

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  12. Started by A.Iniesta,

אני מתקין את הדרייבר דרך הדיסק של הלוח אם, והקול לא עובד פשוט.. פעם דרך התקנה מאותו הדיסק הכול היה עובד פרפקט. זה מופיע בdevice manager כ- multimedia controller תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by vsTOwn,

למניעת שאלות מיותרות: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 7/26/2010, 23:48:54 Machine name: RONEN-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100226-1909) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: G31M-S2L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz (2 CPUs), ~2.4GHz Memory: 2048MB RAM Available OS Memory: 2046MB RAM Page File: 1054MB used, 3038MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Parameters: Not found…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  14. ב- CONTROL PANNEL>PROPERTIES>DEVICE MANAGER>SOUND לא מסומן כלום.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. שלום, אין במחשב קול וגם לא ניתן להפעיל קבצי מדיה. גם סרטונים ביוטיוב ופלאש לא עובדים. כשאני מעביר את הסמן על הלוגו של השמע כתוב לי "שירות שמע לא עובד": http://icecream.me/5564cd06944f8e96c54a7f60b91158b5 מה אפשר לעשות? בדקתי את הדרייברים והכל בסדר גמור: http://icecream.me/f39e70e0ba90d55d17042eacdd275fec תודה מראש

• 18 תגובות
    • 6.8k צפיות
  16. Started by tomegozi12,

עשיתי התקנה נקיה של win8.1. בהתחלה לא עבדה מקלדת .כרטיס רשת פנימי. אחרי חיפוש הצלחתי להתקין.כרגע לא עובד בלוטוס. וקול .ההודעה שמופיעה זה לא מותקן התקן פלט שמע. ואייקון עם רמקול ואיקס אדום. איך אפשר לסדר בנוסף גם לא מזוהה כרטיס מיקרו sd

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by tood,

שלום לכולם, מחשב hp pavilion dv6'n מערכת הפעלה 7 הבעיה-אין קול במחשב יכול להיות שזה קרה אחרי התקנה של 2 דברים 1. BIG-BING 7 THEME.themepack‬- התאמת התצוגה לצופים ברזולוציה 1920X1080 ממרחק 2. media browser 3. בהתקני השמעה >קול> התקן ATI HDMI OUTPUT>מופיע כי אינו מחובר ניסיתי את כל האפשרויות הידועות לי כולל מחיקת והתקנה מחדש של קודקים,שיחזור מערכת,אגב יש לי אפשרות לשחזר רק לאותו יום . אודה על פתרונות. אהוד

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by Ymac,

אז הכל התחיל כשפירקתי את המחשב כדי לעשות את ההכנות לקירור מים. המחשב (יותר נכון החלקים שלו) ישבו מושבתים בערך יום שלם עד שחזרו למארזם המחורר. אז אני מדליק את המחשב, אין סאונד. המחשב גם קורס ואז לא עולה. זה נפתר כי כבל הסאטה של ה-SSD היה רופף (אפשר לסמן V). אוקיי עדיין אין סאונד. מתקין מחדש דרייבר - אופס יש סאונד (לפחות ככה זה נראה) שומע את הסקייפ, שומע את הצלילי מערכת, הכל דבש אין בעית חומרה (ככה חשבתי) גולש לי להנאתי באינטרנט בסיפוק, נכנס ליוטיוב, פותח סרטון רנדומלי ו...כלום. עכשיו שום קול לא עובד, לא הסקייפ ולא בטיח. הרמקולים מזוהים בדרייבר, הם עובדים בחיבור לפלאפון, אין בהם פגם. ריסטרטים לא עוזרים. כל התקנה מחדש נראה כאילו מחרבת את המצב עוד יותר. אחרי ריסט מתוך ייאוש, …

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  19. Started by sgsg,

פשוט הסאונד נעלם מדי פעם במשחקים . יש איזו דרך לעקוב אחר פעילות הדרייברים או משהו בסגנון ? הכרטיס הוא OB. ניסיתי כל דרייבר שקיים, גם ללוח וגם לכרטיס. הבעיה קיימת מאז שיש לי את הלוח (כחצי שנה) ולאחרונה ניסיתי גם פירמוט שלא עזר.

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  20. שלום לכולכם... נתקלתי בבעיה שאני עומד אובד עיצות... בכונן DVD שיש לחבר שלי במחשב, ברגע ששמים לראות סרט DVD , רואים את הסרט, אבל אין קול בכלל. (זה לא ה-MUTE) ברגע שמפעילים קובץ אחר שומעים מצויין.- הבעיה היא רק בסרטי DVD. הצ'יפ הוא של SIS 7018 דרייבר האחרון שיצא (מתישהוא ב-2002) תוכנת ה-DVD שהופעלה היא POWERDVD 5 , אבל גם עם תוכנה אחרת (PC FREINDLY) לא שומעים כלום. בדקתי את ההגדרות של הסאונד, שום דבר לא בהשתקה. בדקתי את ההגדרות של ה-POWERDVD הכל תקין. (הגדרת סטיראו רגיל) אפילו הפעלתי את ה-GHOST כדי לשלול התנגשויות... (במקור זה עבד יופי) מערכת הפעלה: XP SP2 DVD: ג'נרי אגב, בדקתי את הכונן במחשב אחר ושומעים טוב. למישהו יש מושג מה לעשות ? ? ? ? ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by sabosal,

יש לי מחשב ישן עם לוח אם MSI ms-7095 וכרטיס קול מובנה של VIA. בעבר המחשב היה אצלי, והיה מותקן עליו windows xp והכל עבד טוב. העברתי את המחשב לסבא שלי, והתקנתי עליו עותק חדש של XP, ועכשיו הסאונד לא עובד. הרמקולים מחוברים כמו שצריך, ובדקתי אותם על מחשב אחר, ושם הם עבדו טוב. הורדתי BIOS מעודכן (עד כמה שאפשר ללוח ישן כזה), והתקנתי (מספר פעמים) את הדרייבר של הכרטיס קול העדכני מהאתר של MSI. דרך ה DEVICE MANAGER הוא מזהה את הכרטיס קול, ורושם שהכל תקין, ואין קונפליקטים. בסטטוס שבבאר התחתון עם הסימון של הרמקול, הכל נראה תקין, ואין שום דבר על MUTE. כשבודקים את הקבצי סאונד של הווינדוס הוא לא משמיע כלום, וגם כשבודקים קבצי MP3 רגילים. כשהמחשב עולה אין קול בפתיחת המחשב, ולא בסיומו. הכרט…

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by gggil,

התקנתי לוח אם חדש, התקנתי את כל הדרייברים, הכל עובד חוץ מהקול. עשיתי בדיקה של SOUND HARDWARE, והראה לי שיש קול, כלומר אחרי שאני מדבר למיקרופון זה מראה שיוצא איזה משהו, אבל אני לא שומע כלום. התקנתי כל מה שצריך, דיברתי עם החברה של הלוח (ABIT) ועשיתי כל מה שהם אמרו ונראה להם שזאת בעיה בצ'יפ של הקול. האם יש אפשרות כלשהי להחליפו? כמה זה אמור לעלות? יש משהו אחר שאפשר לנסות כדי לתקן את הקול? תודה רבה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by lesForce,

שלום לכולם! היום החלפתי מארז , בסה"כ הוצאתי את החומרה וחיברתי למארז אחר. ועכשיו אני מגלה שאין קול . לא מהרמקולים וגם לא מהאוזניות . מה לדעתכם הבעיה? אה והכרטיס קול הוא מובנה של הלוח אם.

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by דרור45,

קיבלתי מחשב משומש, לא פועל השמע שלו קרטיס קול cs4281-cm ep של crvstrl או ceystrl בהגדרות שמע אל מופע התקן שמע, יש לי חלונות 98 יכול מישהו לעזור לי , תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  25. אני מפעיל את המחשב הקול עובד כמו שצריך יש את הצליל הרגיל של הוינדוס (xp) אני אפילו מצליח להפעיל לכמה שניות את הוינאמפ לדוגמה אבל אחרי זה הקול נעלם וכשאני פותח את volume control או כלי אחר דומה הוא לא מזהה אצלי שום כרטיס קול למרות שמחינת הדריברים וזה אין שום שינוי וגם אני לא עשיתי שום שינוי בימים האחרונים (רק היום הבעיה הזאת קרתה לי) וניסיתי להתקין מחדש את הדריבר

• 2 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים