עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by D.A.Y.C,

שלום. יש לי כונן גיבוי שפעם קניתי שעשיתי פירמוט למחשב והיום אני משתמש בו לאחסון קבצים. עד היום הוא עבד בסדר והיום חיברתי אותו למחשב והכונן הופיע ושאני לחצתי עליו הופיע לי מסך שכדי להשתמש בדיסק צריך לפרמט אותו. אני לא יכול לפרמט אותו כי יש לי שם קבצים חשובים. מה אני יכול לעשות? זה דחוף!

• 36 תגובות
    • 10.2k צפיות
  2. Started by danielm741,

מחיצה D לא נפתחת לי ויש לי 200 ומשהו גיגה של דברים שחשובים לי יש דרך לסדר את זה בלי לאתחל אותו? מצורפת תמונה של הבעיה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אז ככה, אתמול נפרץ לאחי הקטן המחשב.גילינו על כך רק כשההאקר ניסה לגנוב לו דברים ממשתמש הSteam וקפצו לו התראות בטלפון.הרקע של המחשב פתאום השתנה לאפור ונשארו רק שני חלונות שאליהם הייתה לנו גישה.אחד מהם היה החלון של Steam והחלון השני היה חלון אפור שבו רשום שהאדמין של המחשב חסם לי את הגישה אליו ואני צריך להזין סיסמה שהאדמין הגדיר כדי לקבל גישה אל המחשב.כיביתי את המחשב כי חשבתי שזה סתם איזה באג ואכן המחשב עלה והצלחתי להכנס ופתאום קפצה לי הודעה מהאנטי וירוס שנמצאה תוכנה והועברה להסגר.לאחר דקה שאני מנסה למחוק את הוירוס שוב המחשב הועבר לחלון האפור הזה שמבקש סיסמה, לאחר 3 שניות קפץ עוד חלון של צ'אט שבו ההאקר התכתב איתי.זו השיחה:- Hello- What are you doing on my pc- You have 2 optio…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה-אני בהוט ובזק בינלאומי עם חיבור ללא חייגן, יש לי ראוטר טיפילינק ושיניתי במאק קלון את המאק אדרס יותר מפעמיים כדי לשנות אייפי ומאז אין לי יותר אינטרנט(הבנתי שאסור יותר מפעמיים רק אחר כך).. דיברתי עשרות פעמים עם נציגים בהוא ובזקבילנאומי ואין להם תשובה. כל מה שעשו לא עזר-קלין הוסט, שיוך מחדש ומה לא. אין גישה לרשת גם כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב וגם עם הראוטר. זה נראה כאילו שזה לא מקצה לי אייפי(בשיחה עם הוט ובזק אמרו שהוא מושך 3 כתובות אייפי במקום אחת).. תודה על ההתייחסות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by pAnAhI,

שלום. מופיעה לי לאחרונה בעיה מוזרה : '>http://jpg.co.il/view/50c2a91b37f4e.png/"] התקנתי לאחרונה Wondershare Video Converter Pro, באופן חוקי לחלוטין. אולי זה נגרם מכך למרות שאני בספק.. יש למישהו מושג לגבי הבעיה הזו?

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  6. אנשים טובים. אני צריך עזרה עם אחד המחשבים שלי. פתאם המחשב עולה אבל אחרי login למערכת המסך נשאר כחול בהיר ,העכבר יכול לזוז, אני מסוגל לפתוח taskmanager אבל חוצמזה כלום. אין כלום על המסך, לא תפריט,לא התחל,לא דסקטופ לא כלום ולאחר זמן קצר אני שומע את צליל הכניסה למערכת של windows. שמתי לב ב - taskmanager ש Explorer.exe אינו עובד אז נסיתי להפעילו דרך ה - Taskmanager אבל לא קרה כלום. לא הודעת שגיאה ולא כלום והמצב נשאר כקדמותו וה-GUI של ה - WIN אינו עולה. אני פשוט יושב מול מסך ריק אבל המחשב אינו תקוע. מדובר על WIN XP PRO SP2. למשהו יש רעיון? מה אני יכול לעשות? האם התקנה דורסת? לא רוצה לאבד את - WIN והדברים המותקנים יש אפשרות לשחזר? אולי לשחזר Registry. אשמח אם תעזרו לי פה. זה ד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Benito,

טוב אז את הבעיה אני אישית ממש לא יודע, כבר כמה חודשים שאני יושב וחושב מהעין באה הבעיה, אני אנסה לספר את הסיפור מההתחלה ועד סופו ומקווה שמישהו פה יצליח לעזור לי. לפני כמה חודשים, ביותר לאחר סוף החופש התקנתי לינוקס, אני די מבין בלינוקס אין לי בעיה או משהו הכל היה טוב ויפה, התחלתי להרגיש שיש בעיה משו מתפתח אבל לא ידעתי מהי, הרגשות איטיות כמובן יכולות לנבוע מהרבה מקומות. החלטתי לפרמט את המערכת ולהתקין בחזרה את הווינדוס, ההתקנה עברה די בסדר רק שעכשיו התחילו הבעיות, בהתחלה המחשב לא היה נדלק והיתי עשרות דקות מנסה להפעיל אותו בזמן שבתחילת ההדלקה המסך נותן "No single" ומכבה עצמו (האור הכתום הזה). אך המחשב עולה ושומעים את הווינדוס והכל עולה אפילו האיסיקיו נדלק. עד שהפעלתי הרבה פעמי…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם. ברשותי לפטופ מדגם Lenovo Yoga 13 , הסדרה הראשונה, לאחרונה התחילה לי בעייה בהעברת אודיו בזמן חיבור כבל HDMI, אני מצליח לקבל את התמונה אך לא את האודיו. כאשר אני נכנס להגדרות קול במחשב אני מקבל שהמחשב מזהה רק את ההתקן של הרמקולים של המחשב, ביצעתי הצגת התקנים זמינים ולא זמינים ורק הרמקולים מופיעים לי, גם בזמן חיבור הכבל HDMI. עד כה בשביל לפתור את הבעיה ביצעתי: * הגדרת ברירת מחדל של ה-BIOS * התקנה ומחיקה מחדש של הדרייברים גם של הכרטיס מסך וגם של השמע. יש לציין שהבעיה נובעת אך ורק מהמחשב ובדקתי מספר כבלים שכולם עובדים עם מכשירים אחרים אך לא עם המחשב. לצערי שאני נכנס לאתר תמיכה של לנובו ומנסה לבצע למחשב עדכון כללי בו המ…

9. Started by RayZ,

* התלבטתי איפה לפתוח את זה כי מצד אחד זה עונה נהדר להגדרה ולתיאור של הפורום, אבל מצד שני קשור גם לפורום אודיו. במידה וצריך להעביר, תעבירו. (אני גם לא יודע אם זו בעיה של חומרה או הגדרות, לכן זו התלבטות באמת.) יש לי בעיה שאני משער שמגיעה מכרטיס הקול. אני לא מצליח להקליט שום דבר. (אם זו הקלטה פנימית ממשחקים וכאלה, ואם זו הקלטה ממיקרופון- וניסיתי כמה מיקרופונים על המחשב הזה.) בדקתי חיבורים וכמה הגדרות בסיסיות (בבקרת העוצמה, הגדרות כרטיס הקול) ואני פשוט לא מצליח לסדר את זה. ואני צריך בדחיפות להקליט משהו בקרוב. רעיונות, מישהו?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by אורניום,

היי לאחר פירמוט המחשב באופן עצמאי (אני לא מומחה גדול לצערי), אין לי קול במחשב. כאשר אני מנסה להפעיל את Windows Media Player, מתקבלת לי ההודעה שצירפתי. כאשר אני מנסה לבדוק צלילים והתקני שמע בלוח הבקרה, מופיע לי כי "אין התקן שמע", והכל אפור כך שלא ניתן לשנות דבר. צירפתי קובץ נוסף שמתייחס ללשונית החומרה. בנוסף, צירפתי צילומי מסך מתוך תוכנת CPU-Z. אין לי כל כך מושג מהו כרטיס הקול שברשותי (לדעתי זהו כרטיס מובנה), כך שאני לא יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד, אם בכלל. מקוה שסיפקתי מספיק פרטים כך שתוכלו לעזור לי... המון תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מדובר בלפטופ של אסוס של אחי אחרי עדכון מערכת האפשרות לוויפי נעלמה. אין בהגדרות וכו. יש אינטרנט דרך כבל רשת במנהל התקנים הדרייברים של הוויפי היו מוסתרים ולא פעילים, ניסיתי לעדכן אותם והתוצאה שהגרסא הכי אחרונה מותקנת כבר בעקבות הדרכה באיזה פורום הסרתי אותם וריסטרט, והם לא מופיעים יותר. הורדתי את הדרייבר מהאתר של אסוס והתקנתי אותו, אבל עדיין שום דבר לא מופיע ניסיתי כל מיני דברים ואיזה מיליון ריסטרט וכלום. אם מישהו יוכל לעזור זה היה נחמד, תודה

12. שלום קניתי מחשב נייד Dell Inpiron 1525 ללא מערכת הפעלה. יש לי נסיון בהתקנת וינדוס xp על מחשב רגיל וישן וחשבתי שזו לא תהיה בעיה. בעיה שדיסק ההתקנה לא מזהה HD להתקין עליו. - קראתי את המדריך המצורף ןהבנתי שיכול להיות זה בעיה בבקר אבל לא הבנתי איך אני מתקן אותה ??? אני לא יכול להתקין דרייבר או לעדכן כלום כי פשוט אין לי כלום על המחשב. בביוס יש לי אפשרות לעבור מ AHCI ל ATA. בבקשה עזרה דחופה כי זה ממש מבאס!!! תודה אבישי

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  13. שלום, אני מנסה להתקין Windows 10 אך משום מה ההתקנה לא מזהה את הכונן הקשיח שחיברתי אליו. כבל חשמל מחובר מספק הכוח לכונן וכבל SATA מחובר מהלוח אל הכונן. חשוב לציין שב-BIOS כן יש זיהוי של הכונן. ההודעה שמופיעה לי היא כזאת: “We couldn’t find any drives. To get a storage driver, click Load driver.” והמפרט שלי הוא כזה: Intel Core i7-950 Asus P6T SE Kingston HyperX 6GB (3X2GB) DDR3 Freezer 13 Pro 1000GB HDD Samsung SpinPoint מצורפת תמונה. אשמח לעזרה, תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by 1_Nike_1,

כונן הCD-RW שלי אינו מופיע תחת Choose Recorder. יש שם רק את ה-Image Recorder. ופשוט כך, אני לא יכול לצרוב. הבחנתי בכך כשהתקנתי את הגרסא האחרונה של Nero ונאמר לי שעליי להתקין את Nero BurnRights כדי לקבל גישה מה-Administrator של המחשב שאני יכול לצרוב, ולאחר יציאה מחלון ההודעה הזו הבחנתי בחלון הצריבה שאין לי אפשרות לבחור מהירות צריבה והשדה של המהירות הינו ריק (לבן). אז ראשית, אני הוא ה-System Administrator ואין באפשרותי לבקש ממנו הרשאה לצריבה כי זהו אני ואני מזוהה איתו ולא עם שום משתמש אחר, ולמען האמת גם לא קיימים משתמשים אחרים במערכת שלי. ניסיתי להתקין את ה-BurnRights הזה שהורדתי מהאתר של Nero וזה כלל לא עזר. דרך ה-BurnRights בחרתי שיתן אפשרות לכל המשתמשים לצרוב ולא רק למ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by shabis,

יש לי בעיה מחשב AMD 5200 לוח ASUS M2N-Xנקנה לפני חודשיים עובד עם XP PRO SP3 סה"כ המחשב בסדר אבל לאחרונה רציתי להעביר חומר מדיסק ישן למחשב השתמשתי בהתקן USB 2 TO IDE CABLE בעת החיבור יוצאת לי הודעה שההתקן יכול לעבוד מהר יותר אם אחברו לUSB 2 במחשב יש 6 פורטים של USB ובכולם יוצאת אותה הודעה ההגדרות בביוס תקינות אותו התקן במחשב דומה עם לוח גיגהבייט אבל עם XP PRO SP2 עובד בסדר לפני שאני רץ למעבדה אבקש לשאול האם SP3 יכול לגרום לבעיה האם יש לחכמי הפורום עצה לפתרון הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  16. שלום לכולם. אז קטע קצת מוזר לאחר הפסקת חשמל המחשב הנייח לא מתחבר לאנטרנט. הראוטר עובד כרגיל ושאר המחשבים והפלאפונים בבית מצליחים להתחבר לWIFI באופן תקין. המחשב הנייח לא מראה איזה סימן מיוחד בסרגל כלים כאילו יש בעיה בחיבור של האנטרנט ומזהה באופן תקין את החיבור של הראוטר. ניסיתי להתחבר דרך מספר דפדפנים אבל כלום אין תקשורת. כמו גם ניסתי לאפס את הגדרות הראטור/עשיתי DISABLE לשרת דרך המחשב/RESTORE למערכת על תאריך של חודש שעבר.. כלום לא עוזר מישהו יודע מה עוד ניתן לעשות? אין לי אפשרות לחבר את המחשב לWIFI רק דרך כבל. WINDOWS 7 עריכה: ניסיתי להכנס להגדרות הראוטר דרך הדפדפן (10.0.0.138) אבל גם זה לא עובד. יש אפשרות לאפס את ההגדרות רשת …

• 10 תגובות
    • 9.4k צפיות
  17. Started by achiya1,

שלום לכולם. אחד המחשבים אצלי בבית לא עולה עם המסך כשמפעילים אותו... אני רוצה לבדוק אם זה הכרטיס מסך שעושה את הבעיה (אין לי כרטיס אחר שמתאים ללוח אם ) אני לא יודע את הדגם שלו רק שהוא של asus . ניסיתי לחבר את המסך ללוח אם אבל החיבור היחיד שדומה לחיבור מסך זה חיבור עם הפינים החוצה .. איך אני יכול לחבר את המסך samsung 931bw למחשב בכל זאת? האם יש מפצל כלשהו שיהפוך את החיבור המוזר לרגיל ? תודה רבה וערב טוב..

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by Krumpet,

בלוח האם יש לי חיבור אחד למאוורר של המעבד, וחיבור אחד למאוורר חיצוני. יש לי עוד מאוורר במארז, איך ניתן לספק לו כוח? האם יש מפצל כלשהו או מתאם מחוט אחר? תודה מראש, רן.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by tomas18,

היי חברה עשיתי פורמט למחשב עכשו אני לא מוצא שם דריבר או דיסק בבית מה אני צריך לעשות ? עזרה בדחיפות בבקשה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by pC gUy,

אין לי SOUND ב WINDOWS ואני מדבר על זה שכאשר הWINDOWS מתכבה או עולה אין תמוסיקהוגם ב YOUTUBE וכאלו אין SOUND :-[ אבל במשחקים יש SO WTF? :s05:

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by swisaavi,

אפשר לנעול... זה הסתדר לבד.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. ועל החלון להיסגר והמחשב נתקע למשך כמה דק' עד שמשתחרר אחים תעזרו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כשאני בא ורוצה להסתכל על המפרט של אנשים אני לא יכול אני לוחץ על הכפתור מחכה איזה כמה דקות וכלום לא וקורה או נפתח.. כאילו שלא עשיתי כלום מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by barlevi321,

שלום לכם. יש לי מחשב פננטיום 4 קניתי לפני שנה בערך מ- ivory, נעלם לי הדיסקט של הארד-דיסק sata שלי. שאני מעלה את הדיסק של xp אז הוא לא מזהה את הארד-דיסק שלי בגלל שצריך את הדיסקט. מישהו בבקשה יכול להביא לי קישור מאיפה אני יכול להוריד את הדיסקט הזה??? לוח אם שלי זה: msi ציפס'ט: via apollo pt880

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  25. Started by megan,

היי שמי מייגן, אני חדשה כאן יש לי בעיה די רצינית בשבילי לפני כמה ימים הורדתי תוכנת ציור בשם : artweaver אחר כך ניסיתי להוריד גם פוטושופ ומכאן התחילה הבעיה המחשב קרס לי לגמרי וכל הדפדפנים עד אתמול לא הייתה לא בכלל גישה לכלום אתמול הצלחתי להתחבר רק לאקספלורר וגם שם כמעט ואין לי גישה לכלום וזה מטריף אותי לגמרי עכשיו כשאני מנסה להיכנס לגוגל זה כאילו מתחבר אבל זה פשוט נעלם ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק שוב ולא עזר לי בכלל וזה ממש משגע אותי כי כשאני מאקספלורר כל רגע יש הודעו מסך ואין לי גישה לכלום אפילו לא יכולה לעשות השוואת מחירים די למצוא לי פלאפון ואני חייבת בזה עזרה דחוף תודה לנועים (אם יש אותיות חסרות זה בעיה באקספלורר הוא לגמרי נדפק )

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים