תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום בהפעלת המחשב על המסך מופיע לי No singl. פעם יש תצוגה ופעם אין תצוג. מדובר על כרטיס מסך על הלוח מעבד i5 . ובעיה שניה .. אתמול החלפתי מאוחר למעבד .(חדש) עד היום המחשב לא נכבה לי . היום הוא נכבה לי שהייתי בביוס . השתמשתי במשחה שבאה עם המעבד . תודה
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני חדש פה קניתי אוזניות האלו https://www.amazon.com/gp/product/B00IORDD7S/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 התקנתי את הדריבר מאתר הבית שלהם עכשיו השאלה שלי איך אני עובר לשמע מהרמקולים של המחשב לאוזניות? יש לי ווינדוס7
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אחד החוטים שמתחברים ללחצן של ההפעלה יצא (חוט בצבע ירוק). אני מתלבט אם שווה לתקן את זה (כנראה רק צריך להלחים את החוט אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, אז אני צריך לקחת את המחשב לטכנאי) או שאולי כבר כדאי לקנות מחשב חדש. בעקרון יש לי מסך ווינדאוס מקורי (נדמה לי שווינדאוס 7) אבל איזה עדכון של מיקרוסופט התקין לי וינדאוס 10 כך שלא צריך אותם. אשמח אם תכוונו אותי איך להעתיק לכאן את החומרה של המחשב.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב חווה תקלה מוזרה למדי, לאחר נסיון הפעלה המסך נשאר שחור (אין שינוי בצבע של הלחצן בצד המסך). ניסיתי לפתוח את המארז ולנקות אבק, ורק אחרי שאני מנתק ומחבר את התקע מהספק לחשמל (וגם זה אחרי כמה נסיונות) הוא דולק שוב. ברגע שאני פותח את המארז המאווררים עובדים כרגיל וגם הHDD, בלי צפצופים וכדומה. המחשב ברשותי כבר מספר שנים ולא הייתה נפילת מתח קדם לתקלה, כמו כן לא התקנתי דרייברים חדשים. intel i5-2550 3.30 GHZ 8 GB ram (2X2, 4) MB- intel DH67BL ATI radeon 7950 HD תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוצאתי כרטיס זיכרון מהנייד LG G4 לצורך גיבויי הצלחתי להוריד כ 3 תיקיות של תמונות מתוך 12 ולפתע כל התיקיות נעלמו ומופיעה במקומם תיקיה ריקה.כשאני בודק את גודל הזיכרון אני רואה ש 25 גיגה מתוך 32 גיגה תפוסים אבל כשאני בודק גודל תיקיה היא ריקה .היכן מוסתר כל המידע?.אני רוצא לציין שהמידע חשוב לי יש שם אירועים משפחתיים חשובים כגון חתונה וחינה של הילדה שלי וכו' אשמח לעזרה שלכם תודה יאיר
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן בן 8, עומד בערך שנתיים ללא שימוש. הייתה לו בעיה שהיה נכבה לפעמים כשהמארז היה מקבל מכה קלה (לדוגמה אם מניחים עליו משהו), וחוץ מזה היה איטי- למשל המוזיקה היתה מגמגמת אם פותחים דף אינטרנט. חשבתי להשמיש אותו בתור מחשב משני, כרגע אני עם מק וחסר לי ווינדוס פה ושם. יש בכלל טיפול כזה שמרענן את המערכת? אולי אצטרך להחליף חלק מהרכיבים? המפרט- intel dual core e8400 זיכרון 4gb ddr2, 800 כרטיס מסך ati hd4850 לוח אם X48-DS5 gygabite כונן קשיח של WD אשמח לעצתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי בוקר טוב, קניתי לפניי כשבועיים לפטופ לנובו חדש ושמתי לב במנהל משימות שהשימוש ב'דיסק' באופן קבוע מעל 80% ובעת מאמץ מינורי מגיע ל100%. קראתי מדריכים באינטרנט שמסבירים שצריך לבטל מספר Services של Microsoft כמו Windows Search, ועוד כל מיני תהליכים כמו ששמים לב זה לא עזר. האם יש פיתרון אחר? האם זה בכלל בסדר ואין בעיה שיישאר ככה? מפרט הלפטופ: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 10586) Processor: Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.7GHz Memory: 4096MB RAM Available OS Memory: 3996MB RAM **מצורף תמונה של המנהל המשימות
-
- 15 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה, הייתה לי חוויה נוראית עם טכנאי מחשבים שהפך לי את המחשב לגרוטאה, לאחר ששהה אצלו כחודשיים לתיקונים. הבעיה הייתה שהתקלקל לי הלוח אם שהיה מסוג Gigabyte B75M-D3H, והוחלף על ידיו ל-GA H61M S1. עד כמה ההבדל בין הלוחות אם משמעותי? בנוסף, אמר לי שהכרטיס מסך שהיה לי גם לא תקין, ויש צורך להחליף אותו. הכרטיס ששם לי הינו GeForce GT 730. כרגע אפילו סרטים אני לא יכול להריץ על המחשב בלי שהם יתקעו שלא לדבר עם משחקים (Hearthstone מקרטע אצלי, שזה משחק קלפים עם הדרישות הכי נמוכות שאפשר לדמיין כיום). השאלה שלי היא, איזה כרטיס מסך ניתן להביא במקום שירוץ על הלוח הזה בטווח מחירים של עד כ-700 ש"ח, והאם כדאי בכלל להשאיר את הלוח הנוכחי (בהנחה שההבדל בינו לבין הקודם לא עד כדי כ…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכם.. המחשב של אמא שלי בבית נתקע לאחרונה הרבה פעמים. היום המחשב נתקע שוב, והיא הוציאה מהשקע את החשמל שח כל המחשב, לאחר מכן הwindows לא עלה והארד דיסק משמיע קולות מוזרים.. כשהעלתי ווינדוס מהבוט בדיסק אונקי הכונן גם לא הופיע שם.. אשמח לעזרה. נ.ב. מצורפת הקלטה של הרעשים מהדיסק קשיח תודה רבה הקלטה בעיה בדיסק קשיח.zip
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לאחרונה אני נתקל בבעיה של המסך שכאשר אני משחק/בשולחן עבודה המסך מתכבה לפעמים חוזר לאחר כמה שניות או שלפעמים פשוט לא חוזר בכלל ורק לאחר כמה RESTARTS הוא חוזר לתפקוד רגיל לאחר בדיקה בEVENT VIEWER זה מה שהראה לי (תמונות מצורפות) למה הבעיה הזאת מופיעה ?? ואיך מתקנים למה זה משגע
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום. לאחרונה נמחק לי מהמחשב אפשרות תרגום לדפי האינטרנט. הגעתי להגדרות שפה וניסיתי לסמן בשורת[הצע תרגום לשפה זו] והמחשב לא נותן אפשרות לסימון, למי שיש פתרון, אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני הבעלים מזה שנתיים של Sapphire 7870 2GB היום במהלך משחק המסך השחיר. אחרי דקה של חוסר תגובה ריסטארטי, ומסך הלוג-אין לא עולה בכלל (המסך נשאר שחור) אלא אם נכנסים למצב בטוח. חיפשתי קצת על התקלה ומסתבר שאני לא היחיד שנתקל בה. אחרי שמסירים את הדרייבר לכרטיס מסך במצב בטוח אז הווינדוז עולה גם כרגיל. אבל ברגע שאני מתקין דרייבר - שוב מסך שחור חוץ ממצב בטוח. ניסיתי את זה מספר פעמים (גם בעזרת תוכנות לניקוי דרייברים ישנים ואז התקנה חוזרת). עוד לא ניסיתי לפרמט ואני מעדיף להמנע מזה, אבל עד אז אני חושש שזו בעית חומרה (כך מתואר בקישור). רציתי לשאול האם יש דרך לבדוק בוודאות מה מקור הבעיה? הכרטיס מסך אמור להיות טוב וכולה בן שנתיים, חבל לי לקנות אחד חדש. אציין שכרגע אני ללא…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום חברים, ביצעתי התקנה נקייה של Windows 10 pro x64(עם קוד מקורי) הכולל את העדכון הגדול שהיה לאחרונה. לאחר עליית המערכת לוקח לחיבור אינטרנט (מחובר עם כבל ישירות לראוטר) בין דקה ל-2 לזהות חיבור. הבעיה לא חוזרת בעת ביצוע ריסטרט אך חוזרת בכל הפעלה חדשה (לאחר כיבוי מלא) ניסיתי לעשות עדכון לדרייברים בDevice manager ולא פתר את הבעיה. בצעתי הסרה והתקנה מחודשת וללא הצלחה. אשמח אם תוכלו לעזור לפתור בעיה מציקה זו שלא מצאתי עבורה פתרון בגוגל תודה נ.ב. יש ברשותי לוח אם מדגם intel dh77eb.
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני כחצי שנה שידרגתי את המערכת הפעלה מווינדאוס 7 לווינדואוס 10. לאחרונה המחשב התחיל לעשות המון בעיות והחלטתי לפרמט אותו. השאלה שלי אם ברגע שאני מפרמט ומתקין מחדש ווינדואוס 7, אני אוכל לשדרג שוב לווינדואוס 10, או שאצטרך להישאר עם ה7? יש לי ווינדואוס 7 מקורי עם סיריאל. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מתנתק מהאינטרנט כל פעם שהוא נכנס לשינה ולא מתחבר חזרה עד שעושים הפעלה מחדש. אמרו לי שאם אני יהפוך את החיבור ללא זמין ואז לזמין זה יעשה אפקט של הפעלה מחדש אבל זה גם לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה ? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הדיסק הקשיח שלי בדיסק ssd. לפי מנהל ההתקנים, הדיסק מחובר כscsi ללוח, האם אפשרי בכלל להחליף אותו בssd? מדובר בdell latitude e5440 .
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, טוב אז ככה - המחשב שלי התחיל להתכבות פתאום סתם. לא היה ידוע ממה זה קורה. בהתחלה ניקיתי את כל המארז מאבק אבל זה לא עזר. החלפתי מישחה טרמית גם לא עזר, מאוורר במארז גם החלפתי לא עזר. קיצור לאחר ייאוש הלכתי לטכנאי מחשבים פה והוא אמר לי שצריך להחליף ספק כוח. קניתי ספק כוח איכותי 600W של thermaltake. תופתעו אבל גם זה לא עזר. החלפתי מקורות חשמל, כבלים. גם לא עזר... יש לציין שהמחשב לפעמים מתכבה פתאום ככה, ולפעמים הוא מבצע כיבוי בצורה מסודרת. לפעמים הוא גם נדלק לבד... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מחשב נייח I7-6700 Gigabyte GTX1080 Gaming G1 Gigabyte H170 Gaming G5 16GB HyperX Fury Corsair 850W 80+ Gold Win10 64bit, ולנושא שלשמו התכנסנו: המחשב שלי בן שבוע ועבר במשך שבוע עם מסך אסוס mx299q, בחיבור DP. היום חזרתי מהעבודה והפלא ופלא, המסך לא נדלק כשהזזתי את העכבר. מפה לשם, אף אחת מיציאות הDP שלי לא מעבירה וידאו. חיבורי HDMI-HDMI וDVI-DVI עובדים טוב. שמתי לב שבשימוש בHDMI יש קטע מסריח: אני לא רואה שום דבר מרגע ההדלקה של המחשב ועד שולחן העבודה - הלוגו של ג'יגהבייט בעלייה של הבאיוס או אפילו את התפריט לעליה למצב בטוח בF8 ( וגם כשאני מדמיין שהוא עלה - המחשב לא מראה לי על המסך מצב בטוח ). עוד קטע מוזר: כשאני…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים עכשיו קניתי GTX1070 חדש, הכרטיס מסך דורש 2 חיבורים של 8 פינים כל אחד. כרגע אני עם ספק כח של Corsair vx500w נראה שיש לו רק 2 חיבורים של PCI E - אחד של 8 פינים ואחד נוסף של 6 פינים. האם יש דרך לחבר את הכרטיס מסך? מתאמים או משהו? או שאני חייב ספק כח חדש? (קיבלתי מתאים אבל זה 2X6 פינים ל 8 פינים בודד - וכמו שציינתי למעלה יש לי רק 1X6 פינים). אז.. אני דיי פסימי, אבל יש משהו שניתן לעשות או רק ספק חדש? תודה! עריכה: עכשיו גיליתי שיש 2 מולקס ל 8 פין. יפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי היום מחדש את קירור המעבד שלי לצורך החלפת משחה טרמית וחיזוק ברגים מדובר ב arctic i32 על לוח asus z10-a עם מעבד 6700k, זכרונות crucial ballisitix ddr4 2400mhz cl16 לצערי לאחר ההתקנה לא הצלחתי לעלות את המחשב כאשר זכרון הRAM במצב dual channel בדקתי וביטלתי OC, ניסיתי להחליף סלוטים של הRAM וכל דבר אפשרי, אפילו עדכנתי את הביוס! לצערי המצב לא נפתר, המחשב עולה ללא בעיות רק כאשר הזכרונות במצב single channel ז"א a1,a2 או b1,2 ולא a1 b1 או a2 b2. קראתי דברים כמו לחץ מוגזם של הקירור על הCPU ועיקום של הפנימים, נראה לי אפשרי אך קצת תמוהה אז שחררתי מעט את ברגי הקירור וניסיתי שוב- זה לא שינה דבר. הRAM נקנה מחו"ל אז אחריות זה קצת בלאגן, הלוח נרכש ב…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
- 1 follower
-
-
ממש ממש הזוי כי לא ניתקתי כלום חוץ מהכרטיס מסך ומהזכרונות ram, יש לי שני סטיקים של זכרונות ורציתי להחליף אותם באחד אחר, ניתקתי אותם וחיברתי את המחליף, על הדרך בגלל שהכרטיס מסך גדול אני חייב להוציא אותו מהתושבת שלו אבל לא ניתקתי אותו מהכבלים שלו.. כשחיברתי הכל חזרה ולחצתי את הכפתור הדלקה שום דבר לא קרה, ניסיתי לחבר חזרה , אולי לא חיברתי משהו טוב.. אחרי שחיזקתי הכל לחצתי עוד פעם על ההדלקה ואז נדלק המחשב אבל המסך לא הצליח לקלוט כלום... לאחר כמה שניות הוא כבה עוד פעם.. עכשיו החזרתי הכל לקדמותו.. ומחשב לא נדלק יותר.. אני לוחץ על הכפתור הדלקה ולא קורה כלום... מה זה יכול להיות הייתי על זה שעה עכשיו ונראה לי יצאו לי שערות לבנות…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, הורדתי את ווינדוס 10 לדיסק און קי דרך האתר הרשמי של מיקרוסופט (https://goo.gl/QbeS9R) ויש לי אותו כרגע על הדיסק און קי. עכשיו, אני מדליק את המחשב והכל בסדר ועולה לי הסט-אפ של ווינדוס 10 (יש לציין שמדובר במחשב חדש לגמרי) אבל אז כשאני לוחץ על "התקן כעת" קופצת לי הודעה שאומרת לי שחסר לי מנהל התקן, אני לוחץ על הבא וזה כותב שלא נמצאו התקנים. (תראו בתמונות שאני מצרף) בנוסף על זה ניסיתי להכנס לBIOS (לוח אם של GIGABYTE) ולשים את הדיסק און קי בכל הtop priority, לשחק קצת עם ההגדרות וזה עדיין לא עזר.. אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי אנשי HWzone יקרים תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים ברשותי מערכת creative inspire t7900 7.1 וכרטיס Sound Blaster X-FI elite pro הורדתי את כל הדרייברים הנדרשים. כאשר אני מפעיל את ההגדרות דרך תוכנה של הכרטיס קול וגם של המחשב ואני עושה בדיקה האם יוצא קול מכל ה 7.1 רמקולים אז הכל עובד מצויין. כאשר אני שם מוזיקה מיוטיוב, סרט וכל דבר אחר, יוצא קול רק מהרמקולים הקידמיים. מה לדעתכם הבעיה ואיך ניתן לשמוע את הקול יוצר בסראונד מכל ה 7 רמקולים? נ.ב בעבר הכרטיס כל והרמקולים היו מחוברים למחשב אחר והכל עבד כרגיל.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
- 1 follower
-
-
אני נתקל בבעיה מוזרה מאוד בניסיון להשתמש בדיסק קשיח שיש לי במחשב. יש לי SSD עליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 10. יש לי כונן נוסף (D) המשמש כדיסק קשיח לאחסון בנפח 1TB. הבעיה: 1. הכונן אינו מופיע ב 'מחשב שלי'. 2. הכונן מופיע תחת הכותרת unknown בdevice manager.--> לאחר שאני מוחק את ה'מכשיר', מאתר מחדש הוא מופיע בשמו המלא ולאחר מספר דקות גם תחת 'המחשב שלי'. 3. לאחר שהכונן מופיע ואני רואה את התיקיות, לחיצה על אחת מהתיקיות או שפותחת את התקייה לאחר מספר דקות ואני מצליח לפתוח קובץ כמו תמונה גם לאחר מספר דקות או שאינה פותחת אותה ותוקעת את התהליך! #ניסיתי להחליף את המיקום שבו הכונן מחובר ולמספר דקות הייתה לי גישה לתקיות שפסקה תוך …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-