תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה קניתי מחשב חדש לוח אם Asus h110m-a בהתחלה הusb לא עלה בכלל עד שמצאתי איזה הדרכה באינטרנט לכבות את האבטחה של ה boot בביוס ועוד משהו עם קובץ ההתקנה , ביצעתי את כל הפעולות , מערכת ההתקנה עלתה ואז נתקלתי בהודעה הזאת שבתמונה . אשמח ממש לעזרה בנושא תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הלוח אם שיש לי הוא GA-Z170-HD3P. הלוח אם לזכורי על מצב עליה מהיר, ועל הלוגו שקופץ אין פרטים כמו שהיה פעם כמו DEL= MENU BUIS וכו' חשבתי בהתחלה שהלוח אם לא מזהה את המקלדת בעלת חיבור USB אז חיברתי מקלדת עם חיבור ישנה. בזמן עלית המחשב ניסיתי ללוג על DEL F12 וזה לא עזר גם כן במקלדת לא נדלקים הNUM LOCK/CAPS LOCK עד עליית הWIN
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעית קריסות שלא מאפשרת לי לשחק באופן רציף המחשב יחסית חדש עם 16 גיגה זיכרון (בדקתי שהוא לא בעייתי עם תוכנה אחרת) אני ממש לא יודע כבר מה לעשות - ניסיתי הכול אבל לא ברור מה הבעיה , ככל הנראה הטמפ בסדר , יש ספק 650 ואט איכותי הקריסה הייתה ממש ב 22:16 דקות -ועצרתי את הלוג כמה שניות לאחר מכן עצות ? CPU_Z.pdf
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר את כרטיס המסך שלי ( G.FORCE GT610) גם למסך מחשב וגם ל LCD . בחרתי בהגדרות בריבוי מסכים והכל בסדר. הבעיה מתעוררת כאשר אני סוגר את 2 המסכים לזמן מסויים ואז מדליק (למשל את ה LCD ראשון) ואז לא רואים במסך המחשב, או כאשר אני עושה RESET ואז אין תצוגה בכלל ושוב צריך לחבר מחדש את המסכים. האם יש פיתרון לבעיה הנ"ל או שפשוט כ.מסך יקר יותר יידע להציג את שניהם גם אם אני מכבה ומדליק אחד מהם או עושה RESET ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הכרום שלי כנראה עדכן את עצמו, ועכשיו כל הטקסט (של התפריטים, של העמודים, הכל), הפך להיות 20-30 אחוז יותר גדול. גם הסרגלי כלים הפכו להיות יותר גדולים. ניסיתי להוסיף שורה - "/high-dpi-support=1 /force-device-scale-factor=1" אך זה לא עבד. איך אני מחזיר את הכרום שלי לגודל נורמלי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
התקלה נפתרה אחרי איפוס נוסף של הראוטר, אפשר למחוק את השרשור, תודה וסליחה ------------ היי, המחשב שלי הוא עם WINDOWS 7 32BIT והוא היה מחובר כרגיל לרשת דרך TL-WN822N עד היום, הוא מתחבר לראוטר בחדר מקביל ומתחבר אליו אלחוטית דרך המתאם. פתאום, הופיע סימן תמרור השגיאה הצהוב למטה בצד שמאל והאינטרנט לא עולה, גם אחרי איפוסים והתקנה מחדש, כיבוי הראוטר וכו', אני מקבל חיווי כי אני מחובר לרשת דרך המתאם, אבל אין אינטרנט משום מה. ניסיתי להתחבר לאותה הרשת דרך הפלאפון - זה עבד. ניסיתי דרך המתאם להתחבר לרשת של הפלאפון שלי, אותו הפכתי לנקודת רשת - זה עבד. כך שכאילו משהו בהגדרות של אותה רשת ספציפית מונע חיבור למרות שלא בוצע שום שינוי והכל …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי dir 825 d link הצלחתי להפעיל אותו ואפילו אלחוטי היום בבוקר חיברתי אותו שוב אך ללא תגובה לא מסתכרן עם הוט ואי אפשר להכנס אליו בכלל מה לעשות ניסיתי לאפס כמו שכתוב כלום לא מגיב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתה היום הפסקת חשמל וכעת המחשב לא עושה פוסט. הנורות דולקות והמאווררים פועלים. הנורה של HD מהבהבת בתדירות קבועה איטית. אין ציפצופים אבל לדעתי אין רמקול פנימי מחובר בלוח הזה. האם יש דרך לדעת מה מקור הבעיה?
-
- 23 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי נתקע בערך פעם ביום. כשהוא נתקע, על מסך המחשב מופיעה תמונה מרצדת בתדר גבוה. ראו סרט מצורף כדי להבין מה מופיע על המסך כשהמחשב נתקע. בנוסף לכך שהמסך מתחיל לרצד, המחשב נתקע לגמרי, וצריך לכבות ולהדליק אותו (על ידי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי) כדי לפתור את הבעיה. הבעיה נמשכת כבר זמן רב, והתחילה עוד כשהמחשב היה חדש יחסית. הבעיה התחילה אחרי שהחלפתי (לבד) את לוח האם, המעבד וההארדיסק במחשב. המארז וספק הכוח הם בני כמה שנים. כל המאווררים (של המארז ושל המעבד וספק הכוח) תקינים. בדקנו טמפרטורה במעבד בעזרת תוכנה שהורדנו, והכל נראה תקין. ניסיתי לפתוח את יומן האירועים של ווינדוס בשביל לראות האם נרשמה …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום בהפעלת המחשב על המסך מופיע לי No singl. פעם יש תצוגה ופעם אין תצוג. מדובר על כרטיס מסך על הלוח מעבד i5 . ובעיה שניה .. אתמול החלפתי מאוחר למעבד .(חדש) עד היום המחשב לא נכבה לי . היום הוא נכבה לי שהייתי בביוס . השתמשתי במשחה שבאה עם המעבד . תודה
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני חדש פה קניתי אוזניות האלו https://www.amazon.com/gp/product/B00IORDD7S/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 התקנתי את הדריבר מאתר הבית שלהם עכשיו השאלה שלי איך אני עובר לשמע מהרמקולים של המחשב לאוזניות? יש לי ווינדוס7
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחד החוטים שמתחברים ללחצן של ההפעלה יצא (חוט בצבע ירוק). אני מתלבט אם שווה לתקן את זה (כנראה רק צריך להלחים את החוט אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, אז אני צריך לקחת את המחשב לטכנאי) או שאולי כבר כדאי לקנות מחשב חדש. בעקרון יש לי מסך ווינדאוס מקורי (נדמה לי שווינדאוס 7) אבל איזה עדכון של מיקרוסופט התקין לי וינדאוס 10 כך שלא צריך אותם. אשמח אם תכוונו אותי איך להעתיק לכאן את החומרה של המחשב.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב חווה תקלה מוזרה למדי, לאחר נסיון הפעלה המסך נשאר שחור (אין שינוי בצבע של הלחצן בצד המסך). ניסיתי לפתוח את המארז ולנקות אבק, ורק אחרי שאני מנתק ומחבר את התקע מהספק לחשמל (וגם זה אחרי כמה נסיונות) הוא דולק שוב. ברגע שאני פותח את המארז המאווררים עובדים כרגיל וגם הHDD, בלי צפצופים וכדומה. המחשב ברשותי כבר מספר שנים ולא הייתה נפילת מתח קדם לתקלה, כמו כן לא התקנתי דרייברים חדשים. intel i5-2550 3.30 GHZ 8 GB ram (2X2, 4) MB- intel DH67BL ATI radeon 7950 HD תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוצאתי כרטיס זיכרון מהנייד LG G4 לצורך גיבויי הצלחתי להוריד כ 3 תיקיות של תמונות מתוך 12 ולפתע כל התיקיות נעלמו ומופיעה במקומם תיקיה ריקה.כשאני בודק את גודל הזיכרון אני רואה ש 25 גיגה מתוך 32 גיגה תפוסים אבל כשאני בודק גודל תיקיה היא ריקה .היכן מוסתר כל המידע?.אני רוצא לציין שהמידע חשוב לי יש שם אירועים משפחתיים חשובים כגון חתונה וחינה של הילדה שלי וכו' אשמח לעזרה שלכם תודה יאיר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן בן 8, עומד בערך שנתיים ללא שימוש. הייתה לו בעיה שהיה נכבה לפעמים כשהמארז היה מקבל מכה קלה (לדוגמה אם מניחים עליו משהו), וחוץ מזה היה איטי- למשל המוזיקה היתה מגמגמת אם פותחים דף אינטרנט. חשבתי להשמיש אותו בתור מחשב משני, כרגע אני עם מק וחסר לי ווינדוס פה ושם. יש בכלל טיפול כזה שמרענן את המערכת? אולי אצטרך להחליף חלק מהרכיבים? המפרט- intel dual core e8400 זיכרון 4gb ddr2, 800 כרטיס מסך ati hd4850 לוח אם X48-DS5 gygabite כונן קשיח של WD אשמח לעצתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי בוקר טוב, קניתי לפניי כשבועיים לפטופ לנובו חדש ושמתי לב במנהל משימות שהשימוש ב'דיסק' באופן קבוע מעל 80% ובעת מאמץ מינורי מגיע ל100%. קראתי מדריכים באינטרנט שמסבירים שצריך לבטל מספר Services של Microsoft כמו Windows Search, ועוד כל מיני תהליכים כמו ששמים לב זה לא עזר. האם יש פיתרון אחר? האם זה בכלל בסדר ואין בעיה שיישאר ככה? מפרט הלפטופ: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 10586) Processor: Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.7GHz Memory: 4096MB RAM Available OS Memory: 3996MB RAM **מצורף תמונה של המנהל המשימות
-
- 15 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה, הייתה לי חוויה נוראית עם טכנאי מחשבים שהפך לי את המחשב לגרוטאה, לאחר ששהה אצלו כחודשיים לתיקונים. הבעיה הייתה שהתקלקל לי הלוח אם שהיה מסוג Gigabyte B75M-D3H, והוחלף על ידיו ל-GA H61M S1. עד כמה ההבדל בין הלוחות אם משמעותי? בנוסף, אמר לי שהכרטיס מסך שהיה לי גם לא תקין, ויש צורך להחליף אותו. הכרטיס ששם לי הינו GeForce GT 730. כרגע אפילו סרטים אני לא יכול להריץ על המחשב בלי שהם יתקעו שלא לדבר עם משחקים (Hearthstone מקרטע אצלי, שזה משחק קלפים עם הדרישות הכי נמוכות שאפשר לדמיין כיום). השאלה שלי היא, איזה כרטיס מסך ניתן להביא במקום שירוץ על הלוח הזה בטווח מחירים של עד כ-700 ש"ח, והאם כדאי בכלל להשאיר את הלוח הנוכחי (בהנחה שההבדל בינו לבין הקודם לא עד כדי כ…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכם.. המחשב של אמא שלי בבית נתקע לאחרונה הרבה פעמים. היום המחשב נתקע שוב, והיא הוציאה מהשקע את החשמל שח כל המחשב, לאחר מכן הwindows לא עלה והארד דיסק משמיע קולות מוזרים.. כשהעלתי ווינדוס מהבוט בדיסק אונקי הכונן גם לא הופיע שם.. אשמח לעזרה. נ.ב. מצורפת הקלטה של הרעשים מהדיסק קשיח תודה רבה הקלטה בעיה בדיסק קשיח.zip
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לאחרונה אני נתקל בבעיה של המסך שכאשר אני משחק/בשולחן עבודה המסך מתכבה לפעמים חוזר לאחר כמה שניות או שלפעמים פשוט לא חוזר בכלל ורק לאחר כמה RESTARTS הוא חוזר לתפקוד רגיל לאחר בדיקה בEVENT VIEWER זה מה שהראה לי (תמונות מצורפות) למה הבעיה הזאת מופיעה ?? ואיך מתקנים למה זה משגע
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום. לאחרונה נמחק לי מהמחשב אפשרות תרגום לדפי האינטרנט. הגעתי להגדרות שפה וניסיתי לסמן בשורת[הצע תרגום לשפה זו] והמחשב לא נותן אפשרות לסימון, למי שיש פתרון, אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני הבעלים מזה שנתיים של Sapphire 7870 2GB היום במהלך משחק המסך השחיר. אחרי דקה של חוסר תגובה ריסטארטי, ומסך הלוג-אין לא עולה בכלל (המסך נשאר שחור) אלא אם נכנסים למצב בטוח. חיפשתי קצת על התקלה ומסתבר שאני לא היחיד שנתקל בה. אחרי שמסירים את הדרייבר לכרטיס מסך במצב בטוח אז הווינדוז עולה גם כרגיל. אבל ברגע שאני מתקין דרייבר - שוב מסך שחור חוץ ממצב בטוח. ניסיתי את זה מספר פעמים (גם בעזרת תוכנות לניקוי דרייברים ישנים ואז התקנה חוזרת). עוד לא ניסיתי לפרמט ואני מעדיף להמנע מזה, אבל עד אז אני חושש שזו בעית חומרה (כך מתואר בקישור). רציתי לשאול האם יש דרך לבדוק בוודאות מה מקור הבעיה? הכרטיס מסך אמור להיות טוב וכולה בן שנתיים, חבל לי לקנות אחד חדש. אציין שכרגע אני ללא…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום חברים, ביצעתי התקנה נקייה של Windows 10 pro x64(עם קוד מקורי) הכולל את העדכון הגדול שהיה לאחרונה. לאחר עליית המערכת לוקח לחיבור אינטרנט (מחובר עם כבל ישירות לראוטר) בין דקה ל-2 לזהות חיבור. הבעיה לא חוזרת בעת ביצוע ריסטרט אך חוזרת בכל הפעלה חדשה (לאחר כיבוי מלא) ניסיתי לעשות עדכון לדרייברים בDevice manager ולא פתר את הבעיה. בצעתי הסרה והתקנה מחודשת וללא הצלחה. אשמח אם תוכלו לעזור לפתור בעיה מציקה זו שלא מצאתי עבורה פתרון בגוגל תודה נ.ב. יש ברשותי לוח אם מדגם intel dh77eb.
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני כחצי שנה שידרגתי את המערכת הפעלה מווינדאוס 7 לווינדואוס 10. לאחרונה המחשב התחיל לעשות המון בעיות והחלטתי לפרמט אותו. השאלה שלי אם ברגע שאני מפרמט ומתקין מחדש ווינדואוס 7, אני אוכל לשדרג שוב לווינדואוס 10, או שאצטרך להישאר עם ה7? יש לי ווינדואוס 7 מקורי עם סיריאל. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מתנתק מהאינטרנט כל פעם שהוא נכנס לשינה ולא מתחבר חזרה עד שעושים הפעלה מחדש. אמרו לי שאם אני יהפוך את החיבור ללא זמין ואז לזמין זה יעשה אפקט של הפעלה מחדש אבל זה גם לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה ? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-