תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לחבר אוזניות לפאנל הקידמי (לוח אם אינטל DH67BL - דרייברים של realtek). כאשר אני מחבר את האוזניות לפאנל הקידמי אין זיהוי אוטומטי שהן חוברו, בעוד בחיבור מאחור, כן קיים זיהוי. בבדיקת סאונד בתוך התכונה של realtek, הסאונד נשמע מצוין, אך השמעת מוסיקה מכל מקור נשמעת רע מאד ובווליום נמוך מאד. ההרגשה הנה של הגדרה שגויה כביכול, אך בצעתי reset להגדרות (ולא שנגעתי בהן בעבר) בכל מקום שמצאתי. יש למישהו מושג כיצד ניתן לשמוע מוסיקה כמו שצריך באוזניות בפאנל הקידמי. (למען הסר כל ספק בפאנל האחורי, השמיעה באוזניות מצויינת וכך גם בתוכנת הבדיקה של realtek בפאנל הקידמי). המון תודה!
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אתמול שידרגו לי את מהירות האינטרנט מ12 ל 100 בבזק בינלאומי. עד אתמול גלשתי על מהירות 12 עם חייגן עם תשתית 100 מגה ושיחות הווידאו לחו"ל היו נראות מצוין. אחרי השדרוג ל 100 מגה הורידו לי את החייגן והחיבור הוא אוטומטי. כרגע המצב הוא שהשיחות באיכות ירודה ולא רואים את הצד השני באיכות כמו שהיה לפני. יש לציין שבבדיקות המהירות יחד עם הנציגים של הוט ובזק היו מצויינות והיה לי את מלוא רוחב הפס. האם יש איזשהו קשר לחייגן?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. נוכחתי לשים לב לכך, שאיכות השמע שבמחשב של אימא שלי גרועה (צליל לא איכותי, אין בס בכלל, לא חלק וכ'ו). בנוסף, כאשר אני משחק שם בדום דרך המנוע הגרפי Doomsday Engine 1.8.6, עם הפעלת האופצייה 3D Sound, הצליל במשחק מתעוות. מה הסיבות לבעייה? הרמקולים שיש במחשב של אימא שלי, הם מסוג 2:1 (שני רמקולים עם סאב וופר) מדגם GPT T-008. מפרט המחשב של אימא שלי: מארז: גנרי ללא שם ספק כוח: COLORSit UP 340ATX 500W (גנרי) לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz קירור: Deep Cool (גנרי) זיכרון: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM ערכת שבבים: Intel Bearlake G31 ביוס: Award Modular F3 08/14/08 כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB מסך: Samsung SyncMa…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! יש לי כרטיס GFORCE 2 המחובר לטלויזיה בכבל S-VIDEO (משני הקצוות). הכבל באורך של 2 מ' עם ציפויי זהב במחברים. העניין הוא שאיכות התמונה די ירודה, מתבטאת ב"גלים" מאוד קלים אבל עדיין מפריעים לאיכות הסרט. הכרטיס מוגדר על PAL-B. אציין שכאשר חיברתי את המחשב עם כבל בננה קצר (חצי מטר) ראו באיכות מעולה. האם יש איזשהו מגבר אות או אפשרות אחרת כדי שאוכל לראות טוב? תודה!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי מחשב במשרד עם המפרט הבא. Intel Celeron CPU J3355 2.0 GHZ 8 GB RAM עם windows 10 הכרטיס מסך הוא זה שעל לוח האם המחשב מאוד איטי וכבד . אני עובד בדרך כלל עם הרבה חלונות פתוחים בדרך כלל תוכנות של אופיס. איך אני יכול לגרום למחשב לעבוד מהר יותר? כרטיס מסך? עוד RAM ? או האם זה פשוט שאלה של מעבד? אודה על עצתכם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשרף לי ספק הכח ולוח האם. החלפתי את שניהם, קניתי דיסק חדש והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (לינוקס אובונטו 9.10) על הדיסק החדש. אחרי כל זה המחשב נתקע לעיתים קרובות - אפשר להזיז את העכבר אבל אי-אפשר ללחוץ על שום דבר. אפילו אי-אפשר לכבות את המחשב בצורה מסודרת. התקנתי מחדש את הערכת ההפעלה אבל הבעיות חוזרות. בנוסף יש תגובה איטית לפעמים. כשאני לוחץ על "FILE" בתוכנה כלשהי יכול לעבור 5 שניות עד שהמחשב מגיב. אני מנסה להבין איפה הבעיה.... הרכיבים הישנים הם: זיכרון, מעבד וכרטיס מסך. את הזיכרון בדקתי עם memtest86 -> נראה שהוא תקין. עשיתי 5 פעמים את הבדיקה כדי להיות בטוח. איך בודקים את תקחינות כרטיס המסך? איך בודקים את תקינות המעבד? דרך אגב: מעבד intel core 2 1866m…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום חברים זה המפרט http://pcpartpicker.com/p/JCv3D3 רציתי לדעת מה אני צריך להוריד מפה https://www.asus.com/Motherboards/Z97K/HelpDesk_Download/ למעט עדכון ביוס אם יש הכל בקובץ אחד אז בכלל יהיה טוב תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התקנתי לוח אם חדש. יש לי כרטיס הרחבה עם חיבורי USB3. המחשב עלה והכל היה תקין, הוא ביקש לעשות ריסטרט ולעדכן. לאחר העדכון, כרטיס הרחבת הUSB הפסיק לעבוד. אני מניח שצריך לעדכן דרייברים של הלוח, אך איזה מהם? הלוח: Z490M
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מצורפים כמה תמונות אילו כרטיסים אילו והאם יש הבדל ביניהם (הם נמצאים במחשב שלי) corsair בחריץ אחד ולידו נשאר חריץ פנוי kingston בחריץ אחד ולידו נשאר חריץ פנוי והאם אפשר להוסיף בחריצים הפנויים עוד ואם כן מה? והאם יש סיבה שלא יעבוד? תודה מראש 9 מחשב 1.pdf
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני מספר ימים היה קצר בחשמל אצלינו בבית, כשהחשמל חזר, המערכת סטריאו נדלקה (כי הייתה דלוקה לפני הפסקת החשמל) והחלה לחפש דיסקים במגש תקליטורים שלה, הרעש הציק לי וכיביתי אותה, ברגע שכיביתי אותה נשמעו פיצפוצים למשך מספר שניות ואז היה בום גדול עמום כזה וריח שרוף בכל החדר. המערכת סטריאו עבדה, אך הספק של המחשב נשרף, אין לי מושג איך... אולי בגלל שהם מחוברים על אותו שקע. בכל אופן, החלפתי ספק ולמזלי לא נשרף שום רכיב חומרה והכל בסדר. השאלה שלי היא: מה אני יכול לקחת מהספק השרוף? כשספק נשרף, מה זה אומר? מה נשרף בו? החוטים? המאוורר? אם לא - אוכל להשתמש בחוטים שלו כדי לשרשר ספק אחר, או לפצל ספק אחר? ואוכל להשתמש במאוורר שלו? תודה לכם ויום נפלא שיהיה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מארז, ספק, לוח-אם, מעבד וכונן קשיח. מלבד כבלי SATA לחבר ללוח. ומשחה טרמית למעבד על הלוח. יש עוד משהו שאני צריך לקחת בחשבון? ואם אפשר בבקשה להפנות אותי למדריך איך להרכיב מעבד על לוח-אם עם המשחה הטרמית? ואיך מחברים את הכפתור הפעלה בקדמת המחשב והיציאות USB ללוח-אם? ושאלה אחרונה. כשחנויות לוקחות על הרכבה ובדיקת מאמץ כסף. אחרי שאני מרכיב אותו, אני צריך לעשות בדיקה כלשהי? מזה הבדיקת מאמץ הזו? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע: לוח - GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד - Intel i5 750 זיכרון 4GB DDR3 כרטיס מסך - Saprkle GeForce GT240 512MB GDDR5 128-bit ספק: SeaSonic SS-500ET 500Watt המחשב נקנה לפני כ-5 שנים. כרטיס המסך תקול (מאוורר לא עובד, לא הצלחתי לסדר אותו) אני מעוניין לקנות כרטיס חדש וזול עם ביצועים דומים לכרטיס הקודם. צריך יציאות DVI, HDMI, VGA. האם הכרטיסים הבאים מתאימים למחשב: http://ksp.co.il/?uin=24904 http://ksp.co.il/?uin=24060 http://ksp.co.il/?uin=23433 אני מבין שרק האחרון יעלה עליו בביצועים אבל לא בטוח שכדאי לי להשקיע על מחשב ישן. לגבי משחקים, מתכוון להריץ עליו משחקים שיצאו לפני 3-5 שנים ב-1080p ופיפא אם בכלל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביצעתי פרמוט למחשב, ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין את הדרייברים באתר של יצרנית לוח האם? או לדבוק ב"מדיניות" של if it aint broke dont fix. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כמובן. יש עוד משהו שצריך לעשות לאחר פרמוט? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך לאלץ את המודם לסגור את הפורט? אם מישהו יודע זה יכול לעזור לי מאוד בגלל שהרבה פעמים אחרי שאני חוזר מסטנד ביי הוא אומר שהפורט פתוח ולא מצליח להתחיל חיוג.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! איך אפשר לאלתר אנטנה לנתב d-link 524 האנטנה החיצונית נשברה ועוצמת האות מאוד חלשה ???
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן יש לי רמקולים נורא ישנים של ALTEC LANCING דגם ACS33 2 סטלייטים וסאב וופר מהרמקול ה"ראשי" מתחבר כבל כמו PS\2 לסאב וופר מהסאב וופר יוצא כבל סטיראו רגיל לכרטיס קול (וחיבור לחשמל כמובן) עכשיו הבעיה היא שהחיבור של ה PS\2 לסאב וופר נהרס ניסיתי לקחת כבל PS\2 של מקלדת ולחבר את החוטים הפנימיים בעצמי הבעיה שאני לא מצליח לדעת איזה חוט הולך לאן, זאת אומרת מה חשמל ומה של הרמקולים וכו'. ניסיתי די הרבה אפשרויות, כלום לא עזר... אני לא בטוח שניסיתי את כולם מה שכן הצלחתי להפעיל אותם חשמלית אבל עדיין לא שומעים, זאת אומרת הכבלים הפנימיים של החשמל כנראה מחוברים יש למשהו רעיון מה לעשות? החיבור מתאים לסאב למרות שהוא ממקלדת אבל לא שומעים... תודה מראש למומחים! יניב
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום קוראים לי יוסי ואני חדש כאן אני צריך עזרה. קיבלתי לאחרונה את הסידרה המלאה של c&c כולל red allert 95 הבעייה היא שלאחר שאני מתקין את המשחק ואני רוצה להכנס הוא מפעיל את המסך השחור של הכניסה ויוצא חזרה לווינדוס אקס פי . אני מחפש אימולטור שיכול לעזור לי להפעיל את השחק. דרך אגב יש ברשותי dosbox אבל אני לא יודע מה אני אמור לעשות שם אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח . יוסי.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
שבוע טוב! לפני מספר ימים הוחלף במחשבי לוח הבקרה וכרטיס הזיכרון. היו שינויים ב"תבניות" ו"גופנים"במחשב, והכל סודר ע"י הטכנאי. כאשר נכנסתי לאימיול, הבחנתי שה"גופנים" ומספר השורות במסך ה"הורדות" שונו (היו עשרים וארבע שורות - וכרגע יש 12) והוא אינו נוח לעבודה בשל הרווח הגדול שיש בין השורות. את הגופנים הצלחתי לשנות, אך עדיין לא הצלחתי להגדיל את מספר השורות המופיעות במסך ה"הורדות". אשמח לעזרתכם. ???
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
המחשב של אבא שלי היה צריך לעבור פורמט ל C והתקנה חדשה של וינדוס אני חושב שהוא היה מתחבר לאימייל דרך איזה תוכנה מוזרה כמו אוטלוק או משהו בסגנון POP3 שאיכשהו מתחבר לנטויזיון דרך תהליך מסובך ומסורבל השאלה היא איפה נשמר כל התוכן של האימייל כי היו לו שנים של מיילים האם זה יושב על המחשב על C שפורמט או שזה יושב של השרת של נטווויזן ואם הוא יצליח לגשת שוב למייל היו שם הדברים ואיך עושים את זה כנראה הוא צריך לדבר עם תמיכה על מנת לסדר את התוכנה וכל ההגדרות?
-
- 4 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אנשים צריך את עזרתכם... יום בהיר אחד(אתמול) נדם לי המחשב... יש מתח,כך שזו לא בעייה של ספק(למרות שהחלפתי גם אותו...) מדליק את המחשב ו...כלום... מאווררים מזמזמים....נורת power דולקת ותו לא... אין ביפ,אין תצוגה... (המאוורר של כרטיס המסך לא מסתובב...) המחשב לא מגיע לשלב ספירת הזכרון. החלפתי כרטיס מסך ניתקתי את כל מחברי המתח (כוננים קשיחים,סי.די.פלופי) הוצאתי\החזרתי כרטיסי זכרון... הוצאתי\החזרתי סוללה הוצאתי\החזרתי מעבד המחשב בשלו... יש דרך לבדוק תקינות לוח אם שלא במעבדה? יש דרך לבדוק תקינות מעבד שלא במעבדה? (אין לי מעבד נוסף בבית להצלבה ולא לוח אם....)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הפעם האחרונה בה ניתקתי כונן קשיח כאשר המערכת עובדת הייתה כאשר 13GB היה הכונן הקשיח בעל הנפח הגדול ביותר, ניתקתי אותו בזמן שהמערכת עובדת והוא מת. לפני מספר ימים קיבלתי כונן SATA בתוך מגירת 5.25", זה עובד בצורה כזו שהמארז של המגירה מקובע בתוך סלוט 5.25" ובחלק הפנימי שלו מתחבר ליציאת SATA וחשמל SATA בתוך המארז. בחלק החיצוני מתחבר הכונן הקשיח בצורה כזו שניתן לשלוף אותו בקלות יתרה. השאלה שלי היא, האם כאשר אשלוף אותו הוא לא ימות? ניסיתי לחפש קצת חומר ומצאתי שצריך להיות מוגדר AHCI, לפי מה שראיתי אין את זה בלוח שלי (GA-EP43-DS3L). השאלות הן האם זה נכון שחייב להיות AHCI והאם אכן אין את זה בלוח שלי? רב תודות
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה פתחתי את המחשב וניראה לי שאיזה חוט התנתק משם סוג הלוח אם הוא P8h61-m יש לציין שהאודיו עבד תמיד עד אתמול אחרי שהדלקתי את המחשב כל חיבור אודיו או מיקרופון שניסיתי להכניס לחריצים פשוט לא זוהו התקנתי את הדרייברים מחדש ובדקתי שאין השתק על הרמקולים,אני כמעט בטוח שזאת בעיית חומרה אני מאמין שניתקתי איזה חוט אולי. יש לי שני כבלים HD audio וac97 וה97 בכלל לא מחובר,מישהו יכול לשער מה יכולה להיות הבעיה שהלוח שלי פשוט לא מזהה שום חוט? יש לציין שדווקא חיבורי יו אס בי הוא מזהה.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
היי, התקנתי היום מחשב חדש עם לוח אם Asus Maximus gene-z/gen3 ויש לי בעיה מוזרה. בהתחלה היה לי bios רגיל, ואז התקנתי bios, ועכשיו כשאני מפעיל למחשב זה ישר קופץ לי למסך איתחול של ה windows ופשוט מדלג על החלק שבו אפשר להכנס לbios. אם עושים clear cmos אז זה נותן להכנס לbios אבל זה רק חד פעמי, ואחרי זה זה שוב פעם חוזר. מישהו יודע למה זה קורה? יש איזה הגדרה ב-bios שאולי גורמת לזה? עריכה: פשוט למסך לוקח זמן לעלות, ובזמן הזה כבר windows מתחיל להטען. פשוט צריך ללחוץ del מייד כשמדליקים את המחשב.
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-