תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנגן סרט הרעש של המנוע של הסי די ממש חזק ומפריע. האם יש דרך למנוע את זה?
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן חברים הווינדוס לא עולה לי במקום יש מסך שחור ואת הסמן של העכבר כתבתי בגוגל ניסיתי F8 Repair וכל מיני סרטונים שראיתי ביוטיוב לא עבד אשמח לעזרה נ.ב ראיתי שטכנאי מחשבים על התקלה הכי מסובת לוקח משהו כמו 700 ש"ח השאלה אם שווה להשקיע בטכנאי או לקנות מחשב חדש? מחשב הכי זול שראיתי עולה 1,000 שקל השאלה אם הוא יותר טוב ממה שיש לי אשמח לעזרה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד ניתן לבצע בדיקה שלה דיסק הקשיח דרך הדוס? שמעתי שיש שלושה סוגי בדיקה לדיסק קשיח דרך הדוס. 1. בדיקה מהירה 2. בדיקת סקטורים. 3. בדיקה איטית שעורכת כמספר שעות.
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ווינדוס 7 32BIT והכונן החיצוני הוא של TOSHIBA 320GB אני מנסה לחבר אותו למחשב, המחשב משמיע את הצליל כשמחברים USB אך הכונן לא מופיע לי במחשב שלי כשאני מנסה לחבר דיסקאוןקי/כונן חיצוני אחר, אז זה המחשב קולט מצוין, רק את הכונן הזה הוא לא מזהה לי =\ מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בבוקר שלאחר סופת הברקים החביבה שביקרה אותנו, ניסיתי להדליק את המחשב - הוא נדלק, עשה כמו Force Boots (כמה פעמים המחשב ניסה להגיע לביוס ולא הצליח) ואז נכבה לבד - ומאז הוא לא נדלק. שמתי את המחשב במעבדת מחשבים השכונתית - הבחור שם אמר שזה הלוח אם כנראה, הזמין לוח אם ועדיין המחשב לא עובד. החזרתי את המחשב הביתה, ביודעין שמחשב לא נדלק ממעט אפשרויות: לוח אם תקול, ספק תקול, כפתור הפעלה תקול (?). לוח אם בדקנו, ספק בדקתי ידנית בבית (לקחתי את הספק של אחותי, חיברתי רק ללוח אם וניסיתי להדליק - לא מניע). הדבר היחיד שלא בדקתי זה הכפתור הפעלה..לא נראה לי שזו הבעיה... כמה שאלות: מה לדעתכם הבעיה? האם אני צודק שהמחשב לא נדלק רק כשהרכיבים שכתבתי למעלה לא תקינים? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב, המחשב נתקע כנרא "בעומס". התמונה פשוט כופא והמחשב לא מגיב לשום אמצעי קלט מכל סוג שהוא! רק איתחול עוזר. ניסיתי להשאיר אותו לחצי שעה כדי שיחזור לפעול אבל גם זה לא עזר. בעיקרון הוא נתקע ב- 3 מצבים: 1. יש לי שלט רחוק שמתחבר ל- Com אחרי כמה זמן כשהשלט מחובר הוא נתקע. לפני זה לא היה את זה , זה התחיל לפני 3 חודשים! 2. בזמן ש- ICQ Lite Edition V4.1 Build# 1807 MSN Messenger V6.2 Build# 0137 Messenger Plus! V3.01.94 eMule V0.43b WinAMP V5.04 Maxthon Beta V1.0 Build# 0220 כל התוכנות הנ"ל דלוקות אחרי כמה זמן המחשב נתקע! 3. Unreal Tournament 2004 Build# 3270 ברשת בתחילת כל שלב חדש נתקע! כל זה עם חום של 45 מעלות אני יודע שהלוח שלי משקר אבל אפילו אם אני …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פורום יקר שלום, הבעיה שלי היא: אני שחקן קאונטר סטרייק (זו כבר בעיה - מי שלא יודע זה משחק מחשב מרובה משתתפים) איך זה מתקשר לפורום? ככה עד לפני כשבוע הכרטיס מסך שלי היה GeForce4 mx440 64 mb הכל היה יפה וטוב.. שבוע שעבר החלטתי לפנק את עצמי בכרטיס חדש GeForce FX5700 256mb התקנתי את הכרטיס... והופתעתי לראות שהביצועים פחות טובים מאשר הכרטיס הקודם.. זה מתבטא ב fps drops. ניסיתי לשים את הדרייבר שבא עם הכרטיס מסך... כם את הדרייבר החדש ביותר ניסיתי ... לא עוזר! עזרה בבקשה!!!!
-
- 11 תגובות
- 812 צפיות
-
-
התרנתי ויסטה ורשום לי בקול hdmi שאין לי בכלל והדיסק של הדריבר קול לא תואם ויסטה מה עושים עכשיו אני לא שומע כלום הכרטיס קול מובנה על הלוח אם דגם 945P-G ניסתי להוריד מהאתר אבל עדיין לא עובד מה עושים????
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי קופא לשניה כל איזה 10-15 דק לבערך 5 שניות וחוזר.. אני חושב שיש לי בעיה במעבד לא יודע אם זה קשור אבל בטמרופוית רשום שהוא MIN 61 MAX 63 לא יודע אבל אם זה קשור לקפיאות של המחשב מה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אתמול היתה הפסקת חשמל קצרה והמחשב הישן שלי (q6600 על לוח gb + 9800GTX ספק crosair 550) לא מצליח להדלק. התופעה שקוראת היא שהלוח נדלק לרגע וגם המאווררים ואז מייד נכבה . זה ממשיך כל עוד המחשב מחובר לחשמל והספק דלוק. אני חושד שמשהו התקלקל בספק. אין לי בדיוק ספק ספייר בשביל לבדוק את זה אבל אני חושב שאני יכול לחבר את הספק של המחשב החדש שלי למחשב הישן ולראות אם הוא עולה. ניסיתי לנתק את קווי ההזנה של הכרטיס המסך אני אולי יכול לנתק את הכל חוץ מהלוח ולראות מה קורה. אם יש למישהו ניסיון עם בעיה כזאת או יכול לתת לי רמז אני אשמח. אני חושב שהמחשב קצת סבל מהתחממות בגלל שחלק מהמאווררים מתו. כל המלצה תתקבל בברכה תודה מראש. עריכה : שאלתי מישהו בעבודה והוא אמר שאני צריך לנתק את הזיכרונות…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כשאני מחבר את הכונן הנייד הוא רושם לי usb mass storage device 2.0 אבל לא את סוג ההתקן ולכן הכונן לא מופיע במחשב שלי יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפעמים אחרי כמה זמן שהמחשב דלוק, הכל נהיה מהיר יותר... למשל אם לקח לפיירפוקס להפתח תוך שנייה, אז הוא נפתח תוך חצי שנייה וכד'. כאילו הביצועים משתפרים. אבל במשחקים, המשחק רץ מהר מדי. יש פיתרון? וכן יש איזה אוברקלוק קטנטן, אבל אני לא חושב שזו הבעיה כי זה היה גם לפני כן.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים המחשב שלי ניהיה ממש איטי בזמן האחרון.. הוא נקי ולא מתחמם אבל הביצועים שלו ממש ירדו.. במשחקים לדוגמא כמו קונטר גו יש לי 100 משהו יכול לעזור בבקשה? אני לא רוצה לעשות פירמוט כי האינטרנט שלי ממש איטי ואני אצטרך להוריד מעל 400 גיגה שך משחקים ואין לי זמן בגלל העבודה.. אני שעתיים גג ביום במחשב.. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי צפצוף ארוך ללא הפסקה הכוונה להתחממות מעבד אבל זה העניין עם EVERST בדקתי והטמפ' בסדר גמור בהתחשב בכך שזה בזמן מחשקים כבדים 8800 שליGT לא עולה על 85 מעלות בעבודה ממש כבדה AMD 6400 X2 שלי לא עולה על 55 או 56 מעלות בעבודה ממש כבדה לכן מה שנראה לי "הבעיה" היא שביוס מכוון להזהיר כאשר הטמפ יותר מדי נמוכה למישהו יש עצות מה לעשות ואם בכלל אפשר לשנות את הטמפ המינימלית בביוס? הלוח אם שלי הוא M2N-SLI DELUXE הביוס הוא Phoenix Award Bios
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב בראשונה אני שומע את המאווררים מופעלים על עוצמה מקסימלית אבל הוא לא עולה, לאחר מכן אני תריך לכבות אותו ואז אני מדלי והוא עולה אבל....הוא אומר שהוא לא הצליח לטעון את האוברקלוק של כרטיס המסך...יש אפשרות ללחוץ F1 להגדרות או אם אני עושה ריסט אז מעלה חלק. אשמח לדעת מאיפה נובעת הבעיה לדעתכם, ומה יש לעשות בנידון? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
משחקים כבדים קורסים אצלי אחרי כמה זמן שאני משחק בהם (בערך אחרי 15-30 דקות). המפרט שלי: E6750, 8800GT ,2GB RAM ,GA-P35-DS3, Vista Ultimate SP1 טמפ' כרטיס מסך במנוחה: 61 במאמץ: 73. מעבד: מנוחה: 30 מאמץ:43. מה לדעתכם הבעיה? כרטיס המסך חם מידי? או שאולי זה פשוט ויסטה המעצבנת? תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שאני קונה מאיביי לוח אם למחשב שלי- Dell Inspiron 14R-5437 רציתי לבדוק אם קיימת מעבדה בארץ או בחול שמתקנת לוחות אם כאלו. הבעיה שהמעבד וגם הכרטיס מסך מולחמים על הלוח אם, ולכן הוא מאודד יקר(אזור 800 שקל). תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכולם אשמח לעזרתכם, ברשותי המפרט שבצד. היום כבר מהבוקר המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן (מידי חצי שעה לערך) ללא סיבה ברורה, כלומר זה קרה גם סתם בלי שהרצתי כלום שרואים רק דסקטופ וכלום לא רץ ברקע,זה קרה גם באמצע משחק,וגם באמצע שיטוט בתקיות. בדקתי טמפ' בתוכנות core temp ,nvidia monitor , speedfan והכל נמצא תקין. פתחתי את המארז ובדקתי פיזית הכל נראה תקין , כל המאווררים עושים את תפקידם כראוי,אין אבק בשום מקום, כל החיבורים והכל נראה במקום, כלום. בהמחשב עושה ריסט אין שום הודעת שגיאה , שום מסך כחול,כלום. סיבה לא ברורה. מה אתם מציעים? אשמח לעזרתכם , תודה רבה. דניאל.
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי בעיה במערכת ההפעלה המצריכה התקנה מחדש (כרגע איו גישה למחשב באמצעות המערכת). אני מעוניין להתקין חלונות, אך לפני הכל אני רוצה לגבות את הנתונים החשובים מהכונן הקשיח שלי (מחשב נייח). האם ישנה אפשרות לעשות את זה ולהוציא את הנתונים ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף עם לוח אם גיגהבייט GA-8I915PL-G, לפי עזרה שקיבלתי היום פה ובאתר של החברה, הלוח תומך במעבד DUAL CORE 2.8 של אינטל. הכנסתי את המעבד החדש, שמתי עליו היט-סינק מקורי וחדש של אינטל, המחשב נדלק אבל אין שום BOOT BEEP והמסך נכנס לסטנד-ביי. עצות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי sandisk titanium CRUZER 4GB והוא עובד בXP והכל בסדר, הוא על FAT32 אבל אני בעיקר עובד איתו על הWIN 7 ולא היה בעיות עד כה ופתאום הוא נותן לי את ההודעת שגיאה הבאה... ולא ברור לי מה הבעיה, גם אחרי ההודעה הזאת אם אני מחזיר אותו לXP הוא עובד והכל בסדר ניסיתי לפרמט אותו להתקין מחדש את הU3 אבל ללא הצלחה אני אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי Windows xp sp2. קניתי 2gb 800mhz ddr2 Kingston על מנת להאיץ קצת את המחשב (היה לי לפני כן 1gb 667 ddr Twinmoss). בדקתי וראיתי שלוח האם שלי (intel chipset 695) תומך במהירות הזו. הרעיון הוא להישאר בינתיים רק עם שני הכרטיסים החדשים, ללא הישנים, אפילו שיש לי 4 חריצי הרחבה לכרטיסי זיכרון. כבר החלפתי בעבר כרטיסי זיכרון במחשב, אז לא הנחתי שיהיו לי בעיות מיוחדות. היה לי קצת קשה להכניס את הכרטיסים החדשים לסלוטים (כוונתי היא שהיה קושי בסגירת התופסים של חריצי ההרחבה), הפעלתי קצת כוח בזהירות מסוייגת ובסוף התופסים נסגרו. בדקתי ששאר הכבלים מחוברים ושלא התרופף דבר, חיברתי את כל הכבלים והפעלתי את המחשב. הוא נדלק, המאווררים עובדים, נורת המסך הפכה ירוקה לכמה שניות ואז חזרה להיות…
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם packard bell esaynote ts11 המחשב עובד בסדר גמור מהיר טוב בשימושים בסיסיים מוזיקה אינטרנט סרטים אופיס, הבעיה היא כאשר אני מפעיל תוכנה כבדה כמו פוטושופ לאחר חצי שעה הוא מתחמם מאוד ונכבה לגמרי, במשחקים תוך 10 דקות נכבה, עכשיו, המוזר הוא שאני לא שומע את המאוורר, הורדתי fanspeed מצורף תמונות, אגב ב-gpu כתוב 0 מעלות ז"א יש למחשב כרטיס מסך 540m gt אבל כנראה שהוא מת? ניקיתי את המחשב מאבק כולל החלפת משחה תרמית למעבד והכרטיס, המעלות במנוחה בין 53-63 , לא יודע מה זה אומר? איך אוכל לדעת בוודאות שזה בעיה במאוורר? איזה עוד בדיקות מומלץ לבצע לאיתור הבעיה? הבנתי מקריאה שמשטח קירור לא אפקטיבי, האמת זה היה פוסטים קצת ישנים לא יודע מ השתנה מאז אוליי מ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם מחשב ישן P3 800MGHZ עם לוח של אסוס לא נראה לי שהסוג המדוייק הכרחי אם כן אני ירשום אותו. הבעיה היא כזאת: אני מפעיל את המחשב הכל עולה סבבה אם אני ממשיך לעליית הוינדוס הוא עולה עד קטע מסויים(לא לפי זמן קצוב סתם באופן אקראי) המקלדת מפסיקה לעבוד וכל כפתור שאני לוחץ משמיע צפצוף מוזר מהביפר של המחשב אתם יודעים הפנימי. רק עכשיו בזמן האחרון אני נכנס לביוס מספיק להיות שם 4-5 שניות והמחשב פשוט קופא. ניסיתי אלף זכרונות כל דבר שיש לי בבית וגם זיכרון יחסית גדול של 256 שעבד במחשב עד לא מזמן ככה שלא נראה לי שזאת הבעיה. יכול להיות שהלוח סיים את חיו? או שמוקדם מידי להחליט?
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש במוזיקה וכול הצלילילם יש מין גירגורים כאלה ברמקולים /אוזניות גם וגם מין גרגור כזה של המוזיקה יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס קול? (כרטיס קול מובנה בלוח)
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-