תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי אתמול את כל רכיבי המחשב החדש שלי, והעברתי את כרטיס הקול הישן שלי למחשב החדש, והופיעה לי בעיה שלא היתה במחשב הישן: כאילו שהעברת המידע לכרטיס הקול גבולית כך שכל עבודה הכי קטנה שהמחשב מבצע גורם לקטיעת זרם הנתונים למוזיקה (mp3 ב winamp), וגורם להפרעות עד ששוב המעבד פנוי לחלוטין. זה אפילו נגרם כתוצאה מטעינת שיר חדש. כל שיר שאני שם לנגינה מקבל הפרעה בדיוק 4 שניות מתחילת נגינת השיר. אם בשלב הזה אני אעביר את השיר אחורה ואתן לו להתנגן שוב, לא תהיה הפרעה (אני מנחש ש winamp טוען את 4 השניות הראשונות של השיר בהתחלה ואז טוען את השאר בזמן הנגינה או משהו כזה). בדקתי ב dxdiag ויש hardware accelaration על הסאונג, וכל הבדיקות שלו עוברות בהצלחה (יש לי directx 9.0b הכי מעודכן…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שגיאה מס' 0x0000225 מה אני עושה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הדרך הכי נכונה למרוח משחה טרמית מסוג Noctua NT-H1 HYBRID על המעבד? זרקת בנקודה במרכז? קו ישר שחוצה את המעבד? עיגול במרכז?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב שלי מקרטע ממש, אך אני לא רוצה לעשות לו פירמוט כרגע הורדתי את התוכנה Cleaner והיא הציע לי לעשות wipe mft free space מה זה אומר? והאם זה יאיץ לי במחשב משהו? אשמח לעוד המלצות על האצת המחשב תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבת שלום חברים וחג שמח לאחר התקנה של כרטיס קול PCI של SOUND BLASTER הרמקולים הם של CREATIVE 5.1 ווינדוס XP מה שקורה זה ששומעים רק ב2 רמקולים מתוך ה5 שמחוברים. שמעו בהם טוב בעבר אני עובר על כל ההגדרות של הכרטיס קול וזה על 5.1 ושעושים בדיקת שמע אז הוא כן מראה שהרמקולים עובדים כל החמישה אבל שאני מנגן שיר רגיל שומעים רק ב2 אני לא מבין מה הבעיה אני שולל לגמרי את העובדה שצריך לקנות רמקולים חדשים בגלל שבדיקת השמע מראה שכל הרמקולים מגיבים תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי את המחשב לפני כמה ימים להוסיף זיכרון RAM, אבל משום מה אחרי שהתקנתי והכל המחשב עלה בסדר והכל אבל ה-USB לא עובד כלומר זה לא קורא את זה אפילו. הבעיה שאם השתחרר איזהשהוא כבל אין לי מושג איזה כבל זה ואיפה הוא נמצא אשמח לעזרה. הלוח אם EPOX 8KDA3+ . חשוב לציין שאין לי את החוברת שבאה איתו וחיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי אותה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי קניתי מקלדת אלחוטית טובה, הבעיה איתה היא שמשום מה כל מקש של מפעיל קיצור דרך של וינדוס, כלומר: לחיצה על מקש D מגיב כאילו win+D וכו' וכו'... מישהו מכיר תופעה שכזאת? איך אני מבטל את הסיפור? האם זאת תקלה במקלדת? תודה,
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המקרה הוא כזה - רציתי לקום מהמחשב, וסובבתי את הכיסא. האוזניות, שהיו 'מקוצרות' בעזרת חוט בשביל למנוע בלאגן, הסתבכו עם הכסא, ובגלל האורך, משכו והפילו את המחשב. מייד המסך הפך לשחור. הסתכלתי מאחורי המחשב וראיתי שהחיבור של המסך עקום, אבל בסופו של דבר הכרטיס פשוט נטה קצת למעלה. כיביתי את המחשב, סידרתי את הכרטיס והדלקתי מחדש. מיד - VGA No Signal בנוסף, המאורר של המעבד פתאום בקושי הסתובב (רבע סיבוב כל כמה שניות, כאילו הוא לא מצליח 'להתניע') כיביתי מחדש את המחשב, העלתי את הפנציומטר של המאוורר למקסימום, והדלקתי מחדש. הפעם המאורר נידלק לשניה, ואחרי כמה שניות (כשכל המאווררים האחרים כבר פועלים) הצליח להדלק עוד פעם, במהירות הפעם. עדיין, VGA No Signal הסתכלתי מחדש מאחורי המחשב ופתאום הב…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי אנשים, יש לי תקלה די קבועה שבאה עם מסך כחול ומפחיד ניסיתי להבין מה זה אומר אבל לצערי זה ממש סינית בשבילי בחיפושים כאלה ואחרים הבנתי שיכול להיות שיש לי בעיה בחומרה אבל המחשב מאוד חדש ולא עשיתי אוברקלוק אז אם מתחשק למישהו לזרוק מבט בדבר, אני אעריך את זה מאוד תודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תקלה מאוד מאוד מוזרה צצה לי במחשב... הווינדוז שלי עולה מאוד לאט, בקטע הזה של הקו המקוקו הזה של STARTING WINDOWS XP, אבל גיליתי משהו מאוד מוזר, שאני מחבר הרדיסק משני, זה עולה אולי חצי קו ועולה במקום 8 לופים של הקו הזה!!! לא משנה איזה הרדיסק אני שם כמשני, הכל עולה כמו מטוס, איך שאני מנתק הכל חוזר להיות איטי, חושבים שזו בעייה בהרדיסק? (אני חשבתי!) אבל עכשיו אחרי שאני עם הרדיסק חדש ובודד ושוב אותה תקלה, אני יודע שמשהו פה מסריח... מה עושים? ההרדיסק הוא WD, מג'ומפר על CS, ומחובר מהלוח לחלק האמצעי, מוגדר כ PRIMARY SLAVE לפני 2 SECONDARY MASTER+SLAVE (סידירום וצורב)... מה הגורם לאיטיות הזאת של ההרדיסק? :AR15: ולמה עוד הרדיסק מתקן את כל העוול ? (חיברתי אפילו 4 גיגה של…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב לא נדלק כלל. החלפתי כבל מתח, שקע, ואפילו ספק - שום דבר לא עוזר. ברגע שאני מחבר את כבל המתח למחשב, נדלקת נורית צהובה על לוח האם, ונורית נוספת על צג הפרונט של המחשב. כפתור ההפעלה לא מגיב. בעבר כשהייתי מחבר למחשב הספציפי הזה כבל מתח, הספק היה מתחיל לעבוד ישר - עכשיו הספק לא מגיב כלל (גם לא המאוורר של המעבד). תוספת קטנה - בפעם האחרונה כיביתי את המחשב בצורה הבאה: חיברתי כבל מתח למחשב, והוא נדלק - כיביתי אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ה-reset (בטעות), ראיתי שזה לא מגיב, לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור ה-power. המחשב כבה ומאז, לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? אודה לכל עזרה. מפרט מחשב: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, קניתי רכיבים והרכבתי לי מחשב חדש, הכל טוב ויפה ועובד סבבה, רק שהמאורר של המעבד מרעיש כמו מטוס גם המחשב באיידל ולא עושה כלום. זה המאורר סטוק שהגיע עם מעבד Intel i5-6400. כל המערכת ללא אוברקלוק (מן הסתם, מעבד ללא K ולוח H170). קצת מידע על החומרה והטמפ' פה מתוך HWMonitor בקובץ המצורף. בגדול, חם פה עכשיו. אני באוסטרליה ואומרים שבחוץ 26 מעלות אבל לפי דעתי בתוך הבית אפילו יותר חם. אז הטמפ' של המעבד ושאר הדבר לא גבוהות בצורה חריגה. אז למה המאורר עובד כל כך חזק? אני מניח ש AUXFANIN זה המאורר של המעבד. למה הוא צריך להיות כמעט 3000 RPM? יש איזה הגדרה שאני צריך לבדוק? אולי חיברתי משהו לא נכון בלוח? אני לא יודע אפילו איפה להתחיל. אולי פשוט זה חרא של מ…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עם WIN7 64 ביט ולאחרונה הופיעה תופעה מאוד מרגיזה. המחשב מתרסט מעצמו ועולה מחדש עם פונטים ואייקונים זעירים, כל תוכנה אותה אני מפעיל עולה עם חלון קטן יותר וכל מה שבתוכה קטן גם הוא. הרזולוציה בה אני עובד היא 3840*2160 ואם אני משנה ידנית ל 2560*1440 הגודל שלהם חוזר להיות נורמלי. לא מצאתי כל כל דרך לשנות את הגודל שלהם ולהשאר עם הרזולוציה הגבוה למעט הפעלת restore point האחרון. מישהו מכיר דרך לשנות את גודל האיקונים/פונטים? אני יודע שאני צריך לפתור את הבעייה מהיסוד אבל לפחות עכשיו שאוכל להמשיך לעבוד (הפעלת restore point מחזירה את כל מה ששיניתי אחורה...)
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הבוקר בעקבות עבודות חשמל בדירה ואחרי החלפת תשתית המחשב שלי חטף שוב פריז חשמלי ונכנס ל power saving mode. התקלה קרתה אתמול בצהריים לראשונה. לאחר מעקב אחרי השלבים בסרטון למעלה ההודעה לא נעלמה והמחשב לא נדלק. השארתי את המחשב כל הלילה עם כבלים מנתוקים ובבוקר היום שקמתי המחשב פשוט נדלק רגיל מיד ללא ביצוע השלבים הנל. הבוקר הפריז החשמלי קרה שוב ושוב נכנס ל power saving mode. החלפתי את המפצל שכנראה הוא בעייתי ושמתי מגן ברקים בנוסף. מאז הבוקר ניסיתי עוד מספר פעמים את השלבים בסרטון למעלה (ללא ניתוק וחיבור ה RAM) והמחשב עדיין תקוע על power saving mode. אשמח לרעיונות בנושא ומה אני עושה לא בסדר. ( יש לציין כי כרגע עם ההודעה…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום בשיחה עם נציג הוט בעניין תקלה זניחה ... התברר לי שהוט יכולים לדעת לפחות את שם המחשבים שלי המחוברים ברשת לפיירבוקס , האם יש להוט גישה לקבצים משותפים ברשת הביתית , וידאו , תמונות וכו' ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך עזרה: אני מעוניין לקנות כונן ssd חיצוני, usb 3.0, 128gb, בעיקר לשימוש הבא: אני רוצה להפעיל מכונות וירטואליות לשימושים סבירים(בעיקר כדי ללמוד על מערכות הפעלה, לא לביצועים מטורפים) מה שחשוב לי שהמערכת תעבוד מהר. עד עכשיו הפעלתי את המכונה מתוך כונן רגיל נייד חיצוני, והפעלתי את הקבצים של המכונה מתוך הכונן החיצוני. הוא יחסית עבד בסדר. אבל עכשיו אני רוצה מהירות קצת יותר גבוהה. השאלה האם הכונן ssd החיצוני יתן לי את המענה המתאים. הסיבה שאני לא קונה פנימי היא משום ש: .א.אני יצטרך להעביר את המכונה ממקום למקום. ב. אני לא יודע אם הלוח אם שלי תומך בחיבורים(כי הוא קצת ישן) ג.אני יצטרך להשתמש בו בעיקר למחשב נייד וזה סיפור לחבר למחשב נייד פנימי…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול פירמטתי את המחשב לאחר תקיעות בתפריט ההתחל. לאחר כמה חיפושים ברשת זה נראה כבעיה בוינדוס 10 (כי הכול מתפקד כראוי). כאשר לחצתי על Format יצא לי הודעה בסגנון הבא: error:0x8004242d MBR/GPT או משהו כזה.. לאחר חיפושים בגוגל ויוטיוב עשיתי כמה פקודות בכדי להתגבר על התקלה דרך הCMD (לרבות המילה Clean) (תוך כדי שאני נזהר לא לסמן את הדיסק הקשיח עלוי נמצא מידע רב וחיוני). לפתע נעלם הדיסק קשיח ונשאר רק הSSD 840 EVO של סמסונג. עשיתי שתי מחיצות ולבסוף הופיע לי רק אחת והדיסק הקשיח נעלם גם מהביוס (הוא מעודכן) אבל! מופיע במנהל ההתקנים. מה עליי לעשות בכדי להחזיר את הדיסק הקשיח? אני מצרף כמה תמ…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אנשים יקרים, לפני כמה ימים החלפתי ספק כוח, ומאז אחרי שהחזרתי את כל החיבורים למקום וניסיתי להדליק את המחשב הוא נדלק לשניה ומתכבה (לא עולה תמונה במסך) ואז שוב נדלק לשניה ומתכבה בלופים בלי הפסקה. מהיאוש לקחתי אותו לטכנאי הוא ניסה להדליק את המחשב עם ספק אחר, כרטיס מסף אחר וכו' וגם לא הצליח הייתה אותה בעיה ולבסוף טען שזה כנראה בלוח-אם. בקיצור לא הבנתי איך התקלה הגיע ללוח-אם מהחלפת ספק? אשמח לעזרה אני לא רוצה סתם להחליף לוח. ואם כדי לתקן על מי אתם ממליצים באזור חולון-ת"א.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, במחשב שולחני חדש יחסית (1/2 שנה לערך) ספק הכוח (Anteq350) החל להרעיש / לזמזם בצורה מעצבנת. התופעה קיימת רק כשהמחשב במצב עמידה. בעת הטיית המחשב או השכבתו על הצד - התופעה נעלמת והמחשב שקט לגמרי (כונני SSD). למישהו רעיון מה מקור הבעיה / מה עושים? תודה מראש לעוזרים אלון
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא רואה את האפשרויות בלשונית adjust desktop size and position ,פעם ראיתי ועכשיו לא יודע מזה הבאג הזה..
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום למומחים, מזה כחודשיים יש לי בעיות חוזרות ונשנות עם מהימנות (integrity) של מידע על הדיסק הקשיח. זה מתבטא בכמה צורות שונות ובאופן אקראי למדי: * בחלק מקבצי הטקסט (קוד C) כמה תווים בודדים משתנים ללא התערבות חיצונית. * קבצי RAR שכבר עבדו בוודאות מראים מדי פעם שגיאות בפריסה והם אכן שונים בפועל מהמקור שלהם על CD שנותר ללא שינוי. * בעבודה עם קבצי טורנט יש לי כל הזמן שגיאות HASH FAILED בלי קשר למקור הטורנט, כולל טורנטים שעובדים ללא דופי במחשבים אחרים. * צריבות על DVD עוברות בסדר אך בדיעבד הקבצים לא עובדים. הגודל והשמות תקינים והצריבה לא מודיעה על טעות. אני מנסה להבין מה מקור הבעיה אך ללא הצלחה: * פרמוט נקי מחדש לא שינה דבר. פירמוט זהה של מחשב שני מאותו CD תקין לחלוטין. * בדיק…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, בדיוק אספתי PC חדש שקניתי בKSP כשהוצאתי את המחשב מהקרטון ישר שמתי לב שמבצבץ לי מתוך המארז כבל USB (אני מניח שזה USB 3.0 משום שהוא מסומן בכחול) אני פשוט רוצה לדעת מה זה הכבל הזה, מה השימושים שלו, האם אני יכול לדוגמה לחבר אותו למחשב אחר ולבצע העברה קלה יותר של הקבצים האישיים ממחשב קודם למחשב החדש? אשמח להסבר. ליתר ביטחון ארשום לכם את המפרט שלו: מעבד Core i3 2120 3.3Ghz לוח אם P8H67-M LE זכרון DDR 1333 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM צורב LG GH22NS מארז Thermaltake Commander Middle Tower Series Black Case ספק כח Thermaltake TR2 450W PSU Active PFC תודה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. זה התחיל לפני כמה ימים,בתהחלה זה היה סתם קצת ועוד שקט יחסית ולא הפריע,אבל עכשיו זה ממש חזק, כאילו יש משהו שמפריע למאוורר להסתובב, משהו שקורע אותו וזה משגע אותי, זה נורא נורא חזק עד כדי כך שלא שומעים כמעט כלום בטלוויזיה שהיא פתוחה.. פתחתי את המחשב, ניקיתי חשבתי שזה יעזור, לא עבד. בדקתי מאיפה מגיע הרעש -מהמאוורר של הgainward, נראה לי זה הכרטיס מסך,המאוורר שלו עושה את הרעש הבלתי נסבל הזה. אנא, עזרו לי איני יודע מה לעשות עכשיו אני כותב מהמחשב אבל זה בלתי נסבל... עריכה - ומסתבר,בנוסף הוא גם נכבה כל כמה זמן (לא יותר מ5 דקות) עזרה דחוף!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כמו תקיעות רנדומליות כאלה למחשב עכשיו מבחינת משחק אני חושב שהכל תקין אולי קצת פחות FPS אבל הסאונד מתחרפן יש כמו תקיעות כאלה כאילו עוד שניה קורס לי המחשב אני חושב שזה הארד דיסק כי בסריקות לדוגמא אני שומע אותו ודברים מוזרים כאלה בזמן האחרון.. זה ממש בעייתי ואני לא בטוח מה לעשות מקווה לעזרה, תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-