תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני צריך עזרה: אני מעוניין לקנות כונן ssd חיצוני, usb 3.0, 128gb, בעיקר לשימוש הבא: אני רוצה להפעיל מכונות וירטואליות לשימושים סבירים(בעיקר כדי ללמוד על מערכות הפעלה, לא לביצועים מטורפים) מה שחשוב לי שהמערכת תעבוד מהר. עד עכשיו הפעלתי את המכונה מתוך כונן רגיל נייד חיצוני, והפעלתי את הקבצים של המכונה מתוך הכונן החיצוני. הוא יחסית עבד בסדר. אבל עכשיו אני רוצה מהירות קצת יותר גבוהה. השאלה האם הכונן ssd החיצוני יתן לי את המענה המתאים. הסיבה שאני לא קונה פנימי היא משום ש: .א.אני יצטרך להעביר את המכונה ממקום למקום. ב. אני לא יודע אם הלוח אם שלי תומך בחיבורים(כי הוא קצת ישן) ג.אני יצטרך להשתמש בו בעיקר למחשב נייד וזה סיפור לחבר למחשב נייד פנימי…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ספק הכוח שלי במחשב משמיע צליל ארוך ודק כשאני מדליק אותו (ע"י המתג באחוריי הספק), כשאני מנסה להדליק את המחשב - אין תגובה. האם הספק הלך לעולמו? או שיש משהו שאני צריך לבדוק לפני? תודה לעוזרים? נ.ב המפרט שלי נמצא מתחת לפרופיל שלי....
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן נייד של לפטוב WD1600BEVS עם חיבור SATA האם אני יכול לחבר אותו למחשב הנייח שלי עם לוח אם GigaByte H79M מאחר והוא קטן בגודל איך אני יכול לעגון אותו לתושבת כוננים ... האם אני צריך מתאם ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ,יש ברשותי התקן USB 2 ןאני מקבל התראה שההתקן שברשותי, יפעל במהירות אחטית,ושעלי להתקין התקן מסוג HI SPEED USB ,לא מצאתי התקן שכזה במחשב שלי, לכן אני פונה בבקשת עזרה למי שיודע איכן אני מוריד התקן כזה,בכבוד רב.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי דיסק חיצוני ''2.5 320GB חציו עובד עם windows וחציו השני עובד עם mac. הדיסק מזוהה ע"י המחשב אבל לא מציג אותו והוא מזוהה כ- 2TB מה ניתן לעשות מבלי לפרמט/למחוק? ??? ??? תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב נייד דל עם לוח אם מסוג DELL 0G26GT כרגע ישנו סטיק אחד 4GB בתדר 800 מעוניין להחליף לשני סלוטים בדואל צ'אנל של 4GB בתדר 1600 איך אדע שהלוח תומר בתדר זה ?? תודה רבה לעונים
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע כאשר אני מדליק את המחשב אין שום תגובה הCD נדלקים (הלדים) לכמה שניות נכבים הנורה של הדיסק נדלקת ולא נכבת ואי אפשר לכבות את המחשב ריסאט אפשר לעשות הנורות שעל הלוח דולקות בצבע אדום הלוח MSI 6309 P3 667 אחריות על המעבד יש (אינטל) מה דעתכם יש טעם לרדוף אחרי איסטרוניקס או שזה הלוח דפוק
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח IDE חדש 80GB למחשב P-III 500Mhz הדיסק של WD דגם WD800JB. דרך מערכת ההפעלה (XP pro) עשיתי חלוקה של מחיצות לפי הסדר הבא: 10GB - למע' ההפעלה 30GB - תוכנות 30GB - תוכנות הנותר - שימוש אישי כולן הגדרתי בפורמט NTFS וכמחיצות ראשיות כאשר הראשונה היא ACTIVE. לאחר החלוקה התקנתי דרך מע' ההפעלה הקיימת אל הדיסק החדש, מאחר וכונן הדיסקטים לא עובד אצלי, ומשום מה ה-CD לא מוכן לזהות את מע' ההפעלה.. ההתקנה בוצעה בהצלחה (מלבד כמה קבצים שכנראה היו פגומים). לאחר מכן ניתקתי את הדיסק קשיח הישן בכדי להפעיל רק את החדש. וכאן ה- BIOS לא הסכים לזהות את הדיסק החדש. לא משנה מה עשיתי ולא משנה איך ג'מפרתי את הדיסק, המחשב מתעקש לא לזהות אותו. האם זו בעיה של עידכון BIOS לנפחי דיסק יותר גדול…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, בכל משחק שאני משחק הביצועים שלי נמוכים. עשיתי בדיקת Benchmark ב-Batman Arkham Asylum וקיבלתי- Minimum-32 fps Avrage-58-fps Highest-62 fps כמה דברים: הדרייברים שלי מעודכנים.(פירמטתי את המחשב היום והתקנתי את הגרסה החדשה ביותר.) ה-AMD CROSSFIRE מוגדר ל-Enable ב-Catalyst. במשחק Guild Wars 2 (עשיתי PRE ORDER) אני מקבל FPS נמוך על כל הגדרה גראפית בין LOW-HIGHEST. ב-Counter Strike החדש אני מקבל בין 50-60 FPS על האיכות הכי טובה(רק בלי AA) המפרט שלי הוא: Asus 2GB DDR5 6950 Crossfire Amd Phenom X4 955 Naxn 750W Gigabyte 890XA-UD3 12 GB RAM אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה הזאת, אם אני לא אצליח לסדר את הבעיה אני אצטרך להחליף מחשב. תודה ר…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, אז ככה... לפני כחודש לא זוכר מה עשיתי, אבל שיחקתי לי לתומי במשחק מחשב (Microsoft Flight Simulator), ופתאום המחשב עשה ריסט! חשבתי שזה משהו חד-פעמי, אבל אז התופעה המשיכה והתרחבה למשחקים "כבדים" אחרים כמו SIMCITY 4, C&C Generals וכו'... כל פעם שהמחשב עלה מחדש הווינדוס (XP SP1), נתן לי הוראה לשלוח מכתב ERROR, שבו היה כתוב שיש בעיה בRAM. הורדתי מהאתר של MICROSOFT תוכנה לבדיקת ה-RAM, אבל לא התגלתה שום בעיה! לעומת זאת הבעיה של הריסט התפשטה! אני לא יכולתי לעבוד ברציפות מעל 2 דקות במחשב לפני שהוא עשה ריסט! חשבתי שזה וירוס, סרקתי, טעיתי. חשבתי שזה פורץ, FIREWALL, טעיתי שוב. בסוף החלפתי RAM לאותו גודל (768 MB) אבל מחברה אחרת (אין לי מושג איזו...), עכשיו אני יכול לגלוש באינט…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, תקלה במסך PW191 LCD ASUS - המסך מאוד חשוך - רואים משהו אבל כהה מאוד - מה הגורמים לתקלה מסוג כזה? האם ניתן לקחת יחידת מתח גבוה (היחידה מתחת מכסה המתכת) של מסך פיליפס ולנסות להחליף? היחידה סטנדרטית או שונה לפי כל יצרן? כיצד ניתן לבדוק עם מד מתח האם היחידה הזו תקינה? ספק הכח חדש. בברכה, משה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי מאנגליה רוצה לתת לי מחשב נייד שלו שקנה באנגלייה של חברה בשם advent מסך של המחשב נשבר השאלה שלי האם ניתן לתקן את המסך השבור בארץ אפילו שאין יבואן למחשבים אלו וכמה בערך יעלה כזה תיקון.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום היקרים, יש לי כבר כמה ימים תקלה בגלגלת של העכבר. קשה לי להסביר בדיוק מה התקלה, כשאני גולל (למעלה או למטה) בעזרת הגלגלת יש קפיצות כאלה, מדי פעם זה נעצר קצת, פתאום הולך לצד השני וכדומה. זה פשוט מקרטע. ניסיתי קצת לנקות את הגלגלת ללא הצלחה. דגם העכבר: Microsoft + Razer Habu העבר בן לדעתי מעל שנתיים. תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אולי הדיון יותר מתאים לפורום תמיכה טכנית... אם המנהלים רואים בזה כנכון, אני אשמח שתעבירו את הדיון למיקום יותר נאות. הסיפור ארוך, אז אני אקצר לכם. היה לי דואל-בוט של 98SE פלוס XPPro, שידרגתי את המערכת, פרמטתי את ה98 בטעות, הXP בכוונה, התקנתי מחדש 98, ועכשיו אני מנסה להתקין את XP שוב. ה98 מותקן על דיסק C:, והXP מיועד לדיסק שכרגע נמצא תחת האות E:. כל פעם שאני מגיע לשלב ההתקנה שבו אני צריך לעשות ריבוט ולהמשיך את ההתקנה מחוץ לחלונות, הכל נראה בסדר, עד שהמחשב סורק את הדיסקים אחרי שבחרתי דיסק להתקנה. בשלב זה, הוא אומר לי משהו כמו "Setup has determined that hard disk c: is corrupt and cannot be repaired. Setup cannot continue." [אני חושב שזה שכתוב מדויק מאוד, אם לא לגמרי] כמובן ש…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לאחר תקופה קצרה ללא קול במחשב, ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס הקול, אך לאחר אתחול מחדש הבעיה לא נפתרה והמחשב נעשה מאוד מאוד איטי, באופן טבעי הייתי מנסה לפרמט אבל מאחר שהמחשב לא מזהה את הכונן החיצוני אין לי אפשרות לגבות את המחשב, אחרי חיפוש קצר בפורום מצאתי את 2 הפתרונות הבאים: מנהל התקנים ריק: פתרון היישר מפי האתון (מיקרוסופט): 1. התחל->הפעלה-> services.msc ->אישור 2.לחיצה כפולה על Plug and Play. אם קיבלת את חלון Configuration Manager message - לחץ אישור 3. בשורה "סוג הפעלה": בחר "אוטומטי", לחץאישור 4. הפעל מחדש את המחשב (חובה!) אם זה לא עובד : פתרון מפורום http://www.tomshardware.com: 1. התחל-> הפעלה-> regedit -> אישור 2. פתח את הערך "HKEY_LOCA…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, מצטער אם הפוסט הזה לא שייך לכאן אלא למחשבים ניידים אבל שם לא מצאתי תקלות טכניות בנושא. הבעיה מתחילה כך: אמצע עבודה רגילה / משחק כל דבר שקשור לפעולה הרגילה של המחשב הנייד - המסך לפתע מחשיך עצמו לרמה של כמעט 0 מוחלט, אולי 1-2% תאורה - מה שאפילו אי אפשר לבחור תאורה כזו ברמה הכי נמוכה דרך הגדרות החשמל הדבר משתנה אך ורק אם אני עושה LOG OFF (למדתי לעשות כבר כשהמסך חשוך עפ"י זכרון של המקשים) או לעשות ALT+FUNCTION ולגרום למסך לבחור שכפול וכו', ואז המצב חוזר כרגיל. ממה שאני מבין זו תקלה בתוכנה ולא במסך כיוון שאני מצליח לסדר את זה במקום, אבל הדבר יכול לחרפן במיוחד במשחקים און ליין או ברגיל. מישהו מכיר את התקלה או יודע איך פותרים דבר מוזר שכזה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן שהגימייל חתוך ניסיתי לשנות לתצוגה COMFORT קומפקטית לא משנה מה זה נשאר חתוך באמצע האם זה קשור להגדרות תצוגה? זה קורה בכל הדפדפנים לאו דווקא באופרה גם בכרום.. יש לי וינדוס 8 32 ביט.. מצורפת תמונה תודה מראש! - - - תגובה אוחדה: - - - http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/907/kYHQsJ.png
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום בבקשה תענו לי על השאלה הזאת , לפתע הפסיקה לי גלישה באינטרנט , אמרתי בו ננצל את הרסטררט בשביל עדכון עדכונים , נסתי להתקן שני עדכונים ,והם נכשלו . עשיתי רסטרט למחשב , לפתע הכל קטן , אני אומר שוב פעם זה השתנה לי לרזולוציה אחרת , אז נכנסתי להחליף. ואני רואה שיש לי מוצג לי FHD עכשיו אני רואה שכתוב ב"צג": את שם המסך שלי , שקודם היה כתוב שם מילה אחרת שאני לא זוכר . המסך תומך FHD הכרטיס מסך גם , אבל החיבור המקשר בינהם זה VGA, אז איך הגיוני שיש דרכו FHD? ולמה דווקא עכשיו זה קרה ? לא שנתי כלום לא עשיתי כלום מלנסות להתקין עדכונים שנכשלו ואז רסטרט . תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב שלי מקודם, כשחיברתי אותו מחדש בהתחלה עבד בסדר.. אבל לאחר בערך רבע שעה של עבודה פתאום קיבלתי מסך כחול, ובאותו רגע התחלתי להריח ריח שרוף.. הוצאתי מהר מהחשמל באתי לבדוק מאיפה הריח מגיע וראיתי שהמכרטיס מסך יוצא קצת עשן וחום גבוה.. כנראה כשניקיתי נתפסה שם חתיכת אבק גדולה שלא שמתי לב אליה שפגעה בפעולה הרציפה של המאוורר... בכל מקרה הוצאתי אותה, המחשב מחובר, הכל עובד פיקס, בדקתי גם טמפ' בEVEREST והיא על 44C הבעיה היא שעדיין יוצא ריח של פלסטיק שרוף , מבקש את עזרתכם האם להחליף כרטיס מסך או לעבוד ככה וזה יעבור עם הזמן? נ.ב - אני מאמין שהמפרט שלי כתוב בצד ימין
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב עבד בסדר גמור. הוא עשיתי עדכון ביוס ללוח אסוס tuf b450m gaming plus. מאז המחשב לא עולה. כנראה בגלל שהגדרה מסויימת של uefi וכדומה השתנה. עכשיו אני מנסה להתקין וינדוס מ יואסבי של gpt/uefi . וגם להתקין הוא לא נותן.מצרף תמונה. אשמח אם אפשר לא להתקין מחדש את הוינדווס צריך :לתקן את הבעיה של הבוט
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר שעשיתי מודינג לספק שלי, שכלל הארכת חוטים ובינהם גם החוט הזה שמתחבר ללוח אם, המסך שלי לא נדלק, אך המחשב עצמו עבד. אז חשבתי שיש בעיה בהלחמה כלשהי, הלחמתי הכל ביסודיות מחדש ואז התחלתי לשמוע רעש של קצר(זזזז) והפעם המחשב לא נדלק רק רואים קצת את המאורר של הספק מסתובב קצת ואז מפסיק לאחר הרעש הזה. חשבתי שעדיין משהו לא בסדר בהלחמות, אז הבאתי את הספק לסבא שלי ולאחר שהוא עשה עבודה מיקצועית הרעש עדיין ממשיך והספק לא עובד . למישהו יש רעיון כלשהו מה הבעיה ? עכשיו אני בטוח שזה לא קשור בהלחמות... בבקשה עזרה ?! :-[.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן בזמן האחרון יש לי עיוותי צבעים נוראיים במשחקים ובתמונות. -- לא נראה כמו ארטיפקטים ניסיתי לעבור על ההגדרות ולהתקין דרייבר מחדש. שום דבר לא עוזר למישהו יש רעיון? ד"א הכרטיס עכשיו בדאון קלוק, ספק הכוח החדש שבמפרט עוד לא הגיע טמפ' לא רעות (45 מנוחה 55~ מאמץ) אני מבקש בכל לשון של בקשה, כל מי שיודע משהו לגבי דבר כזה שיעזור לי! בבקשה!
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
העברתי כמו שהוא את הדיסק הקשיח מהמחשב שלי אל מחשב אחר עם מעבד ולוח אם אחר. הווינדוס עולה, אבל העכבר והמקלדת לא מתקשרים. ז"א אני לא מצליח להזיז את הסמן כאילו הם מנותקים. מה שמוזר זה שאני כן מצליח לתקשר עם המקלדת בשלב הביוס. רק לאחר היציאה מהביוס וסיום העלאת מערכת ההפעלה יש כאילו נתק. מישהו יודע במה מדובר?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המקרה הוא כזה - רציתי לקום מהמחשב, וסובבתי את הכיסא. האוזניות, שהיו 'מקוצרות' בעזרת חוט בשביל למנוע בלאגן, הסתבכו עם הכסא, ובגלל האורך, משכו והפילו את המחשב. מייד המסך הפך לשחור. הסתכלתי מאחורי המחשב וראיתי שהחיבור של המסך עקום, אבל בסופו של דבר הכרטיס פשוט נטה קצת למעלה. כיביתי את המחשב, סידרתי את הכרטיס והדלקתי מחדש. מיד - VGA No Signal בנוסף, המאורר של המעבד פתאום בקושי הסתובב (רבע סיבוב כל כמה שניות, כאילו הוא לא מצליח 'להתניע') כיביתי מחדש את המחשב, העלתי את הפנציומטר של המאוורר למקסימום, והדלקתי מחדש. הפעם המאורר נידלק לשניה, ואחרי כמה שניות (כשכל המאווררים האחרים כבר פועלים) הצליח להדלק עוד פעם, במהירות הפעם. עדיין, VGA No Signal הסתכלתי מחדש מאחורי המחשב ופתאום הב…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל כמה דקות הוא נתקע ולא מגיב? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-