עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום התקנתי אתמול את כל רכיבי המחשב החדש שלי, והעברתי את כרטיס הקול הישן שלי למחשב החדש, והופיעה לי בעיה שלא היתה במחשב הישן: כאילו שהעברת המידע לכרטיס הקול גבולית כך שכל עבודה הכי קטנה שהמחשב מבצע גורם לקטיעת זרם הנתונים למוזיקה (mp3 ב winamp), וגורם להפרעות עד ששוב המעבד פנוי לחלוטין. זה אפילו נגרם כתוצאה מטעינת שיר חדש. כל שיר שאני שם לנגינה מקבל הפרעה בדיוק 4 שניות מתחילת נגינת השיר. אם בשלב הזה אני אעביר את השיר אחורה ואתן לו להתנגן שוב, לא תהיה הפרעה (אני מנחש ש winamp טוען את 4 השניות הראשונות של השיר בהתחלה ואז טוען את השאר בזמן הנגינה או משהו כזה). בדקתי ב dxdiag ויש hardware accelaration על הסאונג, וכל הבדיקות שלו עוברות בהצלחה (יש לי directx 9.0b הכי מעודכן…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by cyberX,

ניקיתי את המחשב שלי מקודם, כשחיברתי אותו מחדש בהתחלה עבד בסדר.. אבל לאחר בערך רבע שעה של עבודה פתאום קיבלתי מסך כחול, ובאותו רגע התחלתי להריח ריח שרוף.. הוצאתי מהר מהחשמל באתי לבדוק מאיפה הריח מגיע וראיתי שהמכרטיס מסך יוצא קצת עשן וחום גבוה.. כנראה כשניקיתי נתפסה שם חתיכת אבק גדולה שלא שמתי לב אליה שפגעה בפעולה הרציפה של המאוורר... בכל מקרה הוצאתי אותה, המחשב מחובר, הכל עובד פיקס, בדקתי גם טמפ' בEVEREST והיא על 44C הבעיה היא שעדיין יוצא ריח של פלסטיק שרוף , מבקש את עזרתכם האם להחליף כרטיס מסך או לעבוד ככה וזה יעבור עם הזמן? נ.ב - אני מאמין שהמפרט שלי כתוב בצד ימין

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by אוריפ,

טוב, אז ככה... לפני כחודש לא זוכר מה עשיתי, אבל שיחקתי לי לתומי במשחק מחשב (Microsoft Flight Simulator), ופתאום המחשב עשה ריסט! חשבתי שזה משהו חד-פעמי, אבל אז התופעה המשיכה והתרחבה למשחקים "כבדים" אחרים כמו SIMCITY 4, C&C Generals וכו'... כל פעם שהמחשב עלה מחדש הווינדוס (XP SP1), נתן לי הוראה לשלוח מכתב ERROR, שבו היה כתוב שיש בעיה בRAM. הורדתי מהאתר של MICROSOFT תוכנה לבדיקת ה-RAM, אבל לא התגלתה שום בעיה! לעומת זאת הבעיה של הריסט התפשטה! אני לא יכולתי לעבוד ברציפות מעל 2 דקות במחשב לפני שהוא עשה ריסט! חשבתי שזה וירוס, סרקתי, טעיתי. חשבתי שזה פורץ, FIREWALL, טעיתי שוב. בסוף החלפתי RAM לאותו גודל (768 MB) אבל מחברה אחרת (אין לי מושג איזו...), עכשיו אני יכול לגלוש באינט…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by sub100,

שלום חברים, אני צריך עזרה: אני מעוניין לקנות כונן ssd חיצוני, usb 3.0, 128gb, בעיקר לשימוש הבא: אני רוצה להפעיל מכונות וירטואליות לשימושים סבירים(בעיקר כדי ללמוד על מערכות הפעלה, לא לביצועים מטורפים) מה שחשוב לי שהמערכת תעבוד מהר. עד עכשיו הפעלתי את המכונה מתוך כונן רגיל נייד חיצוני, והפעלתי את הקבצים של המכונה מתוך הכונן החיצוני. הוא יחסית עבד בסדר. אבל עכשיו אני רוצה מהירות קצת יותר גבוהה. השאלה האם הכונן ssd החיצוני יתן לי את המענה המתאים. הסיבה שאני לא קונה פנימי היא משום ש: .א.אני יצטרך להעביר את המכונה ממקום למקום. ב. אני לא יודע אם הלוח אם שלי תומך בחיבורים(כי הוא קצת ישן) ג.אני יצטרך להשתמש בו בעיקר למחשב נייד וזה סיפור לחבר למחשב נייד פנימי…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by elyasaf755,

היי, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, ואני גם לא בטוח מה בדיוק הבעייה במחשב שלי, אבל אני חושב שזה הלוח אם שלי (דגם Asus M2A-VM HDMI). קודם כל: איך הבעייה קרתה? המחשב קרס והראה לי מסך כחול שעכשיו אני מצטער שלא ייחסתי לזה חשיבות ולא ראיתי מה היה כתוב בהודעה. הבעייה:כשאני מנסה להפעיל את המחשב אז קורים מספר דברים - 1)המסך נשאר תקוע על התצוגה של הלוח אם (כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה מראה לי את הפרטים של המחשב מהר, ואז יש תמונה של הדם של הלוח אם, ואז טוען את הווינדוס, ואני דיי בטוח שאתם כבר יודעים את זה אבל רק ליתר בטחון...). 2)המקלדת לא עובדת, לעומת זאת העכבר כן עובד, אז אני לא יכול ללחוץ על DEL או TAB ולהתעסק בשטויות שם... 3)אם אני מוציא את הכרטיס מסך שלי ומשתמש במובנה…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. לאור הקור הנוראי בימים האחרונים והפסקות חשמל בלתי פוסקות. אני מעוניין לדעתי איך מכבים את האופציה במחשב שלאחרי הפסקת חשמל הוא לא ידלק בשנית אלא ישאר כבוי. הבנתי שזה איזשוהי הגדרה בBIOS. בתפריט POWER. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה. תודה רבה

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. הרכבתי על לוח האם -דגם אסוס Z87 דלוקס 4 יחידות של ג'י סקייל קיט,8ג'יגבייט כ"א, המחשב מזהה את כולם, אבל משתמש רק ב16 גיגה,(שהם חצי מהכמות)- מה עושים שישתמש בהכל?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by guyyug,

כרגע כאשר אני מדליק את המחשב אין שום תגובה הCD נדלקים (הלדים) לכמה שניות נכבים הנורה של הדיסק נדלקת ולא נכבת ואי אפשר לכבות את המחשב ריסאט אפשר לעשות הנורות שעל הלוח דולקות בצבע אדום הלוח MSI 6309 P3 667 אחריות על המעבד יש (אינטל) מה דעתכם יש טעם לרדוף אחרי איסטרוניקס או שזה הלוח דפוק

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. מה עושים ? :-( [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Enable,

אני חייב עזרה איך לשחזר מידע מדיסק און קי [מסמך טקסט] יש איזה תוכנה מומלצת לזה?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. היי יש לי מחשב שנה וחצי שנתייים מערכת הפעלה Win 7 מעבד intel core 2 duo CPU E8400 @ 3.00GHz 3.01 GHz זיכרון - 3 GB לוח אם - micro-star international co.,LTD - MS-7519 כרטיס מסך - nividia geforce 9800 GT - 1GB memory אז ככה - שקניתי את המחשב היה לי geforce 9600 512M והכל עבד כמו שצריך.. עד שהמאורר שלו התקלקל הלכתי לחנות (אייבורי) והחליפו לי במקום בגלל האחריות, שמו לי כרטיס מחודש את ה9800GT 1024M - התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר. מאז הבעיות התחילו:1- שהדלקתי את המחשב, המסך לא עלה, אחרי כמה הפעלות מחדש זה נתפס.. 2 - חצי מהמשחקים היו עושים לי בעיות- תוקעים את המחשב באמצע- ואז הייתי צריך לעשות הפעלה מחדש - אבל זה הסתדר מעצמו. 3- חצי מהמשחקים לא היו עולים לי בכלל, אבל גם זה…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אהלן בזמן האחרון יש לי עיוותי צבעים נוראיים במשחקים ובתמונות. -- לא נראה כמו ארטיפקטים ניסיתי לעבור על ההגדרות ולהתקין דרייבר מחדש. שום דבר לא עוזר למישהו יש רעיון? ד"א הכרטיס עכשיו בדאון קלוק, ספק הכוח החדש שבמפרט עוד לא הגיע טמפ' לא רעות (45 מנוחה 55~ מאמץ) אני מבקש בכל לשון של בקשה, כל מי שיודע משהו לגבי דבר כזה שיעזור לי! בבקשה!

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by eli-89,

שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי נתקע כל הזמן אבל לא הצלחתי לאבחן את הבעיה ולצמצם את האפשריויות הוא יכול להתקע באמצע סרט, באמצע משחק או סתם תוך כדי גלישה באינטרנט. לרוב המחשב קופא ורק ולא נשאר לעשות כלום מלבד ריסט ולפעמים עולה מסך כחול שאמור לאבחן את הבעיה אבל גם המסך הכחול משתנה. בכל מקרה מה שעשיתי זה בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך, מעבד, לוח אם , ודיסק קשיח במצב מנוחה ובמצב עומס והטמפרטורות היו בסדר גמור החלפתי את הזכרונות במיקום על הלוח אם. ביצעתי בדיקת וירוסים . וכל זה לא עזר המחשב עדיין נתקע למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות ואיך אפשר לפטור את הבעיה?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by arkanss,

שלום רב , לפני פחות מחודש קניתי מחשב נייח חדש : Gigabyte Ga-G41 COMBO Pentium Dual Core 5700 3.0GHZ DDR3 4GB 1333 2X2 1st HDD 500GB 2nd HDD 320GB nVidia Geforce 9500GT DVI-I+VGA+HDMI עכשיו השאלה שלי היא האם ספק כח 500 וואט יכול להריץ את כל אלה בלי תקלות ? תודה מראש לכל העוזרים :)

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by torrent,

החור הירוק שבו הכנסתי את האוזניות למחשב עד עכשיו נפגם והחיבור דפוק לגמרי, עובד לשנייה אם אני נוגע בו ואז מפסיק לעבוד. מה מומלץ שאעשה? אפשר להחליף בדרך מסוימת את החור שאליו יחוברו האוזניות (חור בצבע אחר) או שדרוש תיקון נקודתי של החיבור? כתבתי אוזניות, כמובן שהדבר תקף במידה זהה לגבי רמקולים.... תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by gregos1990,

אחרי ההתקנה של הסקייפ בזמן שיחה אנשים שמדברים איתי מתלוננים על רעש שנשמע אצלי ברקע וגם אני שומע טיפה רעשים... איך אפשר לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Maor Panker,

היי ברשותי מחשב נייד דל עם לוח אם מסוג DELL 0G26GT כרגע ישנו סטיק אחד 4GB בתדר 800 מעוניין להחליף לשני סלוטים בדואל צ'אנל של 4GB בתדר 1600 איך אדע שהלוח תומר בתדר זה ?? תודה רבה לעונים

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ShadowFlame,

אולי הדיון יותר מתאים לפורום תמיכה טכנית... אם המנהלים רואים בזה כנכון, אני אשמח שתעבירו את הדיון למיקום יותר נאות. הסיפור ארוך, אז אני אקצר לכם. היה לי דואל-בוט של 98SE פלוס XPPro, שידרגתי את המערכת, פרמטתי את ה98 בטעות, הXP בכוונה, התקנתי מחדש 98, ועכשיו אני מנסה להתקין את XP שוב. ה98 מותקן על דיסק C:, והXP מיועד לדיסק שכרגע נמצא תחת האות E:. כל פעם שאני מגיע לשלב ההתקנה שבו אני צריך לעשות ריבוט ולהמשיך את ההתקנה מחוץ לחלונות, הכל נראה בסדר, עד שהמחשב סורק את הדיסקים אחרי שבחרתי דיסק להתקנה. בשלב זה, הוא אומר לי משהו כמו "Setup has determined that hard disk c: is corrupt and cannot be repaired. Setup cannot continue." [אני חושב שזה שכתוב מדויק מאוד, אם לא לגמרי] כמובן ש…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by DarkLloth,

המסך פשוט שחור , אין אפילו גישה ל BIOS ... ניסיתי לפרק ולהרכיב את החיבורים למאווררים , זכרונות , קירור למעבד, כרטיס מסך , הכל נשאר כרגיל ... אין רעשים מהדיסק הקשיח של עליית המערכת ... אני חושש שהבעיה אולי נעוצה בלוח אם או הספק ... (המפרט בצד) תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by hagai3959,

בוקר טוב לכולם כאשר אני מנסה להוריד קבצים מהאינטרנט, קבצים מהאוניברסיטה למשל, הקובץ מתחיל ומסיים את ההורדה אך כשהוא מנסה להיפתח מופיע לי : "זוהה וירוס-נכשל". זה החל בתקופה האחרונה וקשה לי להאמין שיש וירוסים בכל הקבצים של האוניברסיטה. אני מנסה בכרום וגם באקספלורר ובשניהם אותה הודעה. אשמח להערות והצעות.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by daniel89,

לאחרונה המחשב שלי עושה ריסט לפעמים בפתאומיות .. סרקתי את המחשב מווירוסים,ספייויר,רגיסטי וכו'.. ולא מצא כלום.. לפעמים שאני נכנס לתוכנה אז המחשב נתקע לשניה ואז עושה ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה לעוזרים, דניאל.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. היכן אוכל לקנות מברג למקבוק פרו שהוא בעל 5 עיגולים (כבתמונה)? חשוב: לא מדובר על כוכב בעל 5 פינות כמו שכל החיפושים מעלים. חיפוש של "pentalobe screwdriver" מוצא רק מברג כוכב, לא כפי שדרוש. חיפשתי המון ולא מצאתי. תודה!

23. Started by asaf556,

שלום. היום רציתי לפרמט מחיצה בהרד דיסק העלתי את דיסק ההתקנה של וינדוס 7(7 כבר היה מותקן)ופירמטתי מחיצה שלא היה מותקן בה הוינדוס אך ברגע שלחצתי על פירמוט המחשב עשה מיד ריסט ומערכת לא עלתה. העלתי את דיסק ההתקנה כדי להתקין מחדש אך תוכנת ההתקנה אינה מזהה דיסק קשיח כלל. ניסיתי עם כמה מערכות הפעלה ויסטה אקס פי אך הם לא מזהים את ההרד דיק כאילו הוא לא קיים. מה קרה האם הדיסק הקשיח הלך?אשמח לסיוע(כתבתי את האשכול בפורום חומרה אבל אם לדעתכם זו בעיית תוכנה תעבירו) דיסק קשיח sata 2

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום יש לי לאחרונה בעיה מוזרה ומעצבנת במחשב.מה שקורה הוא שכמעט כל פעם בזמן שאני מפעיל משחק או לפעמים אפילו סתם צופה בסרט באינטרנט המחשב נתקע או מפעיל את עצמו מחדש.הבעיה מופיע גם על XP וגם על windows7.מה לדעתכם הכיוון?ממה להתחיל? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  25. Started by nadabometal,

שלום חברים, ברשותי מחשב נייד inpirson 1525 של DELL. המחשב כבר עייף אבל עדיין עושה עבודה טובה (לימודים, אינטרנט...). מה שקורה שהרבה פעמים ש cpu usage שלו גבוהה מאוד 90-100% ולכן מקרטע. האם יש דרך לשפר זאת? כרגע יש לי שני זכרונות RAM של 1G אולי על ידי שיפור שלהם ל4G ישפר את הביצועים של המחשב? צירפתי תמונה של הtask manager שמציג את הבעיה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים