עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shahar07,

יש לי הארד דיסק חיצוני שחיברתי בתוך קופסא, כאשר אני מפעיל אותו, הוא מאיט את המחשב בצורה מטורפת מה עןשים, הלוח שלי הוא p5w dh

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום... לפני שנה בערך אני זוכר שעיגלתי את הכבלים של ה IDE במחשב שלי בשביל שתהיה זרימת אויר טובה יותר מאז שמתי לב שהמחשב עולה יותר לאט ופועל יותר לאט אבל לא יחסתי לזה חשיבות עכשיו עשיתי בנצ'מרק להארד דיסק ו... :o יש לי הארד דיסק IBM 60GB 7200RPM *אני בטוח ב99% שלא פגעתי באיזה חוט מתי שעיגלתי את הכבלים

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  3. חברות וחברים, זקוק לעזרתכם. מתנצל מראש על החפירה. ביום שלישי האחרון (7.4) הפניתי שאלה בפורום ציוד הקפי, בנסיון לפתור בעיה במדפסת אלחוטית מדגם HP deskjet advantage 5275, שלפני כשבוע החליטה שהיא לא מדפיסה יותר מסמכים מהמחשב השולחני שלי (הדפסה אלחוטית). תחת זאת קיבלתי הודעת שגיאה באיזור ההודעות של חלונות. עד אז חשבתי שמדובר בבעיה במדפסת או בתקשורת האינטרנט בין המחשב למדפסת, אבל במהלך חג הפסח עשיתי ניסוי והתקנתי את תוכנת הניהול של המדפסת על מחשב נייד. לא היו כל בעיות, המדפסת עבדה. המסקנה שהגעתי אליה היא שהבעיה נמצאת במחשב שלי (חלונות 10 אנטרפרייז, מתוחזק היטב). החומרה אמנם מיושנת מאוד (2012) אבל הבעיה התעוררה כאמור רק בשבוע…

4. אני מעלה תדיסק של הWINDOWS שאני יודע בוודאות שהוא עובד והכל בסדר איתו הטעינה של הקבצים מתחילה וכל פעם קורה משהו אחר 1. נתקע באמצע 2.מדווח על קבצים פגומים, כל פעם קובץ אחר למשל: HTKRNLMP.EXE, HALAACPI.DLL 3. עד שהצלחתי פעם אחת להתקדם קצת עם ההתקנה שאני בא לבחור באפשרות של התקנה מחדש של הווינדוס הוא רשם לי שיש לי בעיה בהארד דיסק 4. פעם אחת אפילו זה עשה לי ריסט באמצע הטעינה ועכשיו שאני מעלה תWINDOWS שיש לי בנתיים אנלא מספיק לעשות כלום וכבר הוא עושה לי ריסט ממש תוך דקה ככה שאין לי זמן אפילו להתעסק עם תוכונות לבדיקת חומרה אז עכשיו ניסיתי עוד פעם עם התוכנה MHDD וזה מראה לי שהוא לא מזהה תהרד דיסק ועוד משהו מצחיק שאני לוחץ F12 ומעלה תבוט דרך ההרד דיסק הוא נכנס לי לתוכנ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  5. למרות שהתקנתי את הדריברים הנכונים וניסיתי המון פעמים - המחשב פשוט לא מזהה את הסורק שלי ... יש לי וינ xp .. במחשב הישן יותר של אח שלי, גם יש וינ xp, והתקנתי לו את אותם הדרייבירים שהתקנתי אצלי, ומשום מה אצלו זה עובד .. פעם אמרו לי שהבעיה כנראה בהגדרות בביוס, אבל לא מצאתי שום דבר שקשור בביוס (אני לא ממש טוב בזה ~_~) אז אם תאכלו בבקשה לעזור לי, אני אודה מאד מאד מדא למי שימצא את הפיתרון ... תודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by spot,

מדי פעם מתבצע אצלי ביטול האצת חומרה ואני צריך לשוב למאפייני התצוגה->פתרון בעיות ולהפעיל זאת מחדש. יש למישהו מושג ממה זה נובע וכיצד ניתן לטפל בכך?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by p_uriel,

שלום קניתי חומרה חדשה למחשב (AMD X4 Athlon), כרטיס Gygabyte, וכו': התקנתי WIN 7. בעת כיבוי המחשב, נורת ה NUMLOCK דולקת קבוע. למה? האם תקלת חומרה? (בעבר, היה לי מחשב עם WIN XP, חומרה אינטל P3.06 וכו', והנורה לא דלקה בעת שהמחשב היה מכובה) מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by pixelsight,

חברה אני צריך עזרה מה אומר הלוג הזה ותגידו לי עם הקשיח שלי תקין הלוג מצורף בפורמט ZIP [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. היי, יש ל מחשב PC רגיל עם לוח אם GigaByte 880gma-ud2h ו-HD שמחובר ב-SATA. ה-BIOS לא מזהה את ה-HD, וכשהמחשב עולה הוא מנסה לעשות boot רק מה-DVD וכמובן נכשל. מה אפשר לעשות? לא מזמן עשיתי עדכון BIOS, יש דרך לחזור אחורה? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by גיל נייאזוב,

שלום יש לי את המשחק MAFIA3 בסטים והוא נתקע לי הכוונה יש המון דרופ FPS ניסיתי להשים את כל ההגדרות הכי נמוכות ולראות מדריכים כלום לא עזר עדכנתי דרייבר של כרטיס מסך והתקנתי את התוכנות הנלוות למשחק כלום לא עזר. מעבד:intel core i5 2500cpu 3.3GHZ כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 750 GTX זכרון רם:8 GB דרך אגב ראיתי אנשים עם מעבד וכרטיס מסך יותר חלשים משלי שמריצים את המשחק ללא דרופ FPS. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. היי חברים! אני אובד עצות, יש לי כונן קשיח 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל, ה-filesystem‏ של הכונן הפך ל-RAW‏ במקום NTFS. ניסיתי לפרמט אותו אבל הוא לא מסיים את הפרמוט, אין מידע חשוב על הכונן, אני רק רוצה להשמיש אותו בחזרה. מישהו יודע איך עושים את זה? חיפשתי שעות בגוגל ולא מצאתי מידע חד משמעי. אשמח מאוד אם תעזרו לי, תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. ברשותי עכבר אופטי אלחוטי של לוגיטק (Cordless Optical), הבעיה היא שלעיתים הנורה האדומה פשוט מתחילה להבהב מהר מאוד, ללא הפסקה. אני מודע לכך שזו בעצם הדגימות המאפשרות לו להיות אופטי, אבל אני מדבר על מצבים שבהם אני בכלל לא משתמש במחשב, אלא רואה את ההבהובים מרחוק. (השולחן גם לא זז, העכבר לא זז). האם זה תקין ? (זה הרי יגמור את הסוללות מהר מאוד, לא ?) ומדוע זה קורה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. הרכבתי על לוח האם -דגם אסוס Z87 דלוקס 4 יחידות של ג'י סקייל קיט,8ג'יגבייט כ"א, המחשב מזהה את כולם, אבל משתמש רק ב16 גיגה,(שהם חצי מהכמות)- מה עושים שישתמש בהכל?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אז ככה.. עברתי דירה.. ומעכשיו שאני נוגע במסך או במארז אני מרגיש חשמל סטטי מוזר כזה.. אני לא זוכר אם זה היה בדירה הקודמת נראה לי שלא כי ההיתי שם לב לזה.. מה אתם חושבים שהוא גורם הבעיה? והאם זה מזיק למחשב? המחשב דיי ישן.. הזמנתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום שני ואני פוחד שזה יקרה גם במחשב החדש... זה יכול להרוס תמחשב או משהו?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום התקנתי אתמול את כל רכיבי המחשב החדש שלי, והעברתי את כרטיס הקול הישן שלי למחשב החדש, והופיעה לי בעיה שלא היתה במחשב הישן: כאילו שהעברת המידע לכרטיס הקול גבולית כך שכל עבודה הכי קטנה שהמחשב מבצע גורם לקטיעת זרם הנתונים למוזיקה (mp3 ב winamp), וגורם להפרעות עד ששוב המעבד פנוי לחלוטין. זה אפילו נגרם כתוצאה מטעינת שיר חדש. כל שיר שאני שם לנגינה מקבל הפרעה בדיוק 4 שניות מתחילת נגינת השיר. אם בשלב הזה אני אעביר את השיר אחורה ואתן לו להתנגן שוב, לא תהיה הפרעה (אני מנחש ש winamp טוען את 4 השניות הראשונות של השיר בהתחלה ואז טוען את השאר בזמן הנגינה או משהו כזה). בדקתי ב dxdiag ויש hardware accelaration על הסאונג, וכל הבדיקות שלו עוברות בהצלחה (יש לי directx 9.0b הכי מעודכן…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by sub100,

שלום חברים, אני צריך עזרה: אני מעוניין לקנות כונן ssd חיצוני, usb 3.0, 128gb, בעיקר לשימוש הבא: אני רוצה להפעיל מכונות וירטואליות לשימושים סבירים(בעיקר כדי ללמוד על מערכות הפעלה, לא לביצועים מטורפים) מה שחשוב לי שהמערכת תעבוד מהר. עד עכשיו הפעלתי את המכונה מתוך כונן רגיל נייד חיצוני, והפעלתי את הקבצים של המכונה מתוך הכונן החיצוני. הוא יחסית עבד בסדר. אבל עכשיו אני רוצה מהירות קצת יותר גבוהה. השאלה האם הכונן ssd החיצוני יתן לי את המענה המתאים. הסיבה שאני לא קונה פנימי היא משום ש: .א.אני יצטרך להעביר את המכונה ממקום למקום. ב. אני לא יודע אם הלוח אם שלי תומך בחיבורים(כי הוא קצת ישן) ג.אני יצטרך להשתמש בו בעיקר למחשב נייד וזה סיפור לחבר למחשב נייד פנימי…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by abr328,

שלום רב, ברשותי מכשיר פקס משולב הכולל מדפסת ומדפסת רגילה נוספת. עקב תקלה באחד מראשי הדיו של המכשיר המשולב אינני יכול לקבל דרכו פקסים (ל'שלוח אני כמובן יכול). האם יש דרך שאקבל את הפקס ואשמור אותו במחשב וכאשר ארצה אדפיס אותו במדפסת הרגילה. בתודה מראש אברהם

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by מלי191,

שלום לעוזרים! ניסיתימלפרמט את המחשב שלי ונתקלת בהודעת שגיאה. מצורפת תמונה. מה אפשר לעשות?! תודה רבה מראש לעונים מלי

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by freetalk,

שלום, התקלה שלי היא שהמחשב שלי משמיע צפצוף מתי שהוא נדלק,עכשיו הנורות במוח פועלות והמאוורר הוא נדלק רגיל אבל יש כול שניה צפצוף,המסך עצמו לא נידלק ונשאר מכובה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? תודה רבה לעזורים.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום לכולם, לפני יומיים כמו בכל ערב, ביצעתי כיבוי למחשב Shut Down מה START . כיבוי שיגרתי לחלוטין. אבל משום מה ממש לקראת הכיבוי הסופי המחשב החליט שהוא מפעיל את עצמו מחדש ! מה יכול לגרום לבעיה ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by cyberX,

ניקיתי את המחשב שלי מקודם, כשחיברתי אותו מחדש בהתחלה עבד בסדר.. אבל לאחר בערך רבע שעה של עבודה פתאום קיבלתי מסך כחול, ובאותו רגע התחלתי להריח ריח שרוף.. הוצאתי מהר מהחשמל באתי לבדוק מאיפה הריח מגיע וראיתי שהמכרטיס מסך יוצא קצת עשן וחום גבוה.. כנראה כשניקיתי נתפסה שם חתיכת אבק גדולה שלא שמתי לב אליה שפגעה בפעולה הרציפה של המאוורר... בכל מקרה הוצאתי אותה, המחשב מחובר, הכל עובד פיקס, בדקתי גם טמפ' בEVEREST והיא על 44C הבעיה היא שעדיין יוצא ריח של פלסטיק שרוף , מבקש את עזרתכם האם להחליף כרטיס מסך או לעבוד ככה וזה יעבור עם הזמן? נ.ב - אני מאמין שהמפרט שלי כתוב בצד ימין

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by 9055,

החלטתי לאט לאט לשדרג את המחשב, החלטתי להתחיל לשדרג קודם כרטיס מסך. היה לי ראדון 5750 512M , החלפתי אותו ל 750I GTX - 2 G אני משחק במשחקים כמו CS GO + NBA 2K15 ואני חייב לציין שאין כמעט הבדל בין 2 הכרטיסים, כמובן שהתקנתי דרייבים ומה שצריך ואין הבדל למה נראה לכם זה יכול להיום? שאר המפרט הוא - 4G RAM + Q9400 - המעבד לא הכי טוב אבל זה אמור להיות טוב למשחקים כאלו ( נבדק באתר can i run it) בקשר ל CS GO , חברים שלי עם אותו כרטיס מסך מרצים את המשחק על 150 FPS ואני על 60

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. תקלה מאוד מאוד מוזרה צצה לי במחשב... הווינדוז שלי עולה מאוד לאט, בקטע הזה של הקו המקוקו הזה של STARTING WINDOWS XP, אבל גיליתי משהו מאוד מוזר, שאני מחבר הרדיסק משני, זה עולה אולי חצי קו ועולה במקום 8 לופים של הקו הזה!!! לא משנה איזה הרדיסק אני שם כמשני, הכל עולה כמו מטוס, איך שאני מנתק הכל חוזר להיות איטי, חושבים שזו בעייה בהרדיסק? (אני חשבתי!) אבל עכשיו אחרי שאני עם הרדיסק חדש ובודד ושוב אותה תקלה, אני יודע שמשהו פה מסריח... מה עושים? ההרדיסק הוא WD, מג'ומפר על CS, ומחובר מהלוח לחלק האמצעי, מוגדר כ PRIMARY SLAVE לפני 2 SECONDARY MASTER+SLAVE (סידירום וצורב)... מה הגורם לאיטיות הזאת של ההרדיסק? :AR15: ולמה עוד הרדיסק מתקן את כל העוול ? (חיברתי אפילו 4 גיגה של…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  24. היי כותרת , איך אני מכוון אותו לתצוגה רגילה ומלאה כמו מסך מחשב רגיל תודה

25. שלום יש לי בעיה כפי שציינתי בכותרת. קורה לי גם ב- SSD של המערכת (סמסונג EVO 850) וגם בכונן איחסון (WD 2 TB). לחיצה של קליק ימני על כל קובץ גורם לסמן העכבר להפוך מיידית לעיגול חושב ואז רשום בתיקייה "לא מגיב". לחיצת קליק ימני שלא על קובץ (לדוגמא סתם בשולחן העבודה או על סל המיחזור) לא גורמת לתקיעה. חשוב לציין שהכוננים שניהם עם מספיק שטח אחסון חופשי ואין תכניות שפועלות ברקע. ניקיתי את המחשב אבל עדיין לא עוזר מה צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים