תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי כותרת , איך אני מכוון אותו לתצוגה רגילה ומלאה כמו מסך מחשב רגיל תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
התקנתי את windows 10 pro 32bit על המחשב אבל למשל שאני לוחץ על סמלים בשולחן עבודה יש לי אופצייה לסמן אותם כמו טאבלט וגם שמתי לב לזה :
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מכשיר פקס משולב הכולל מדפסת ומדפסת רגילה נוספת. עקב תקלה באחד מראשי הדיו של המכשיר המשולב אינני יכול לקבל דרכו פקסים (ל'שלוח אני כמובן יכול). האם יש דרך שאקבל את הפקס ואשמור אותו במחשב וכאשר ארצה אדפיס אותו במדפסת הרגילה. בתודה מראש אברהם
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לעוזרים! ניסיתימלפרמט את המחשב שלי ונתקלת בהודעת שגיאה. מצורפת תמונה. מה אפשר לעשות?! תודה רבה מראש לעונים מלי
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, התקלה שלי היא שהמחשב שלי משמיע צפצוף מתי שהוא נדלק,עכשיו הנורות במוח פועלות והמאוורר הוא נדלק רגיל אבל יש כול שניה צפצוף,המסך עצמו לא נידלק ונשאר מכובה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? תודה רבה לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, לפני חודש נשרף לי הספק כוח, הדגם הוא 500TD-TF 500W של HEC. הלכתי לKSP, החליפו לי לאותו דגם, ספק חדש. בזמן האחרון (שבוע+) הספק מתחיל לעשות צפצופים כל הזמן, בהתחלה לא ידעתי מאיפה זה, בעיקרון כרטיס מסך זה לא יכול להיות, זכרונות גם לא (מחוברים כמו שצריך, לוח אם - אפילו שאני מוציא את החיבור של הAUDIO יש את זה) והספק זה הדבר היחיד שאפשר לחשוב עליו. ולפני כמה דק' שהיה את הצפצוף הזה, נתתי מכה לספק כוח והוא נפסק, והוא חוזר כל כמה זמן. אז מה לדעתכם אפשר לעשות פה? האם זה אומר משהו הצפצוף הזה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחשב חדש, מפעם לפעם פשוט קופא לגמרי ונשאר במצב הזה עד אתחול פיזי. בדקתי את כל ההגדרות, החזרתי להגדרות יצרן כל מה שלא רלוונטי והרצתי אינספור בדיקות על כל הרכיבים, הכל בסדר גמור. אין שגיאה ב-Event Viewer של Windows 8.1 כשזה קורה. פשוט קפיאה מוחלטת, אפילו לא BSOD. אני מהמר שזה הדיסק הקשיח - Samsung 850 EVO 500GB, אבל בדיקות שהרצתי עליו לא הראו שום בעיה. גם בדיקות זכרון עברו בסדר (ומהניסיון שלי זכרון בעייתי גורם ל-BSOD, לא להתנהגות כזו.) מישהו נתקל בדבר כזה פעם? למישהו יש השערה מה יכול לגרום לזה? תודה. מפרט: מעבד: i7-5820K זכרון: Adata DDR4 8x2GB לוח אם: MSI X99 SLI Plus דיסקים קשיחים: Samsung 850 EVO 500GB, Seagate Barracuda 2GB 7200 HDD כרטיס מסך: Gigabyte G1 GTX980 ספק: …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרכבתי על לוח האם -דגם אסוס Z87 דלוקס 4 יחידות של ג'י סקייל קיט,8ג'יגבייט כ"א, המחשב מזהה את כולם, אבל משתמש רק ב16 גיגה,(שהם חצי מהכמות)- מה עושים שישתמש בהכל?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה.. עברתי דירה.. ומעכשיו שאני נוגע במסך או במארז אני מרגיש חשמל סטטי מוזר כזה.. אני לא זוכר אם זה היה בדירה הקודמת נראה לי שלא כי ההיתי שם לב לזה.. מה אתם חושבים שהוא גורם הבעיה? והאם זה מזיק למחשב? המחשב דיי ישן.. הזמנתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום שני ואני פוחד שזה יקרה גם במחשב החדש... זה יכול להרוס תמחשב או משהו?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני אפילו מתקשה להסביר את הדבר הזה אז אני מעדיף להראות את התקלה: https://www.youtube.com/watch?v=KpzBQkuFmCk כמו שאתם רואים בכל פעם שאני מוריד או מעלה את העמוד זה נעלם ואז אחרי כמה שניות חוזר.. בכל שימוש אחר מלבד ניגון סרטונים הכל עובד כראוי, לא משנה אם זה ביו טיוב או אתר אחר, לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש, היה דרייבר של אינטל (עובד כרגע על המובנה) העפתי אותו ולא עזר, ניסיתי לבטל את האצת החומרה בפיירפוקס גם ללא הועיל, שיחקתי עם הרזולוציה של המסך, נאדה.. *זה לא היה קורה עם הכרטיס מסך שהיה מותקן. מישהו נתקל בתופעה הזו?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום... לפני שנה בערך אני זוכר שעיגלתי את הכבלים של ה IDE במחשב שלי בשביל שתהיה זרימת אויר טובה יותר מאז שמתי לב שהמחשב עולה יותר לאט ופועל יותר לאט אבל לא יחסתי לזה חשיבות עכשיו עשיתי בנצ'מרק להארד דיסק ו... :o יש לי הארד דיסק IBM 60GB 7200RPM *אני בטוח ב99% שלא פגעתי באיזה חוט מתי שעיגלתי את הכבלים
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כשעה המחשב הרגיש לי איטי החלטתי לעשות ריסט והוא רשם שיש עדכונים נתתי לעדכונים המון זמן להטען ולבסוף כשהמחשב חזר הכנסתי את הססמא שלי והופיע מסך שחור עם העכבר ניסיתי לעשות ריסטים, הטסק מנג׳ר לא מופיע (אם אני לוחץ קטרל אלט דליט מופיע המסך הכחול של הטסק והכל), ניסיתי ללחוץ טראבלשוטינג ולחזור לגרסא קודמת של וינדוס וזה לא עובד.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי ושבת שלום כל פעם שאני פותח דפדפן של אינטרנט אקספלורר מופיעה הודעה שגיאה ש-"Internet explorer הפסיק לפעול". איך אני מתקן את הבעיה הזאת ?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי דיסק קשיח חדש (WD CAVIAR BLUE - 1TB) ורציתי ליצור בו פרטישן של 100 GB ולהתקין עליו WINDOWS 7 64 BIT אך ברגע שאני מכניס את הדיסק למחשב לאחר ההגדרות בביוס וכל הסידורים הווינדוס לא מתחיל בהתקנה... אל השנייה שאני מוציא ומכניס את הדיסק של ה 32 BIT הכול עובד... הרצתי בדיקה במחשב כדי לבדוק אם הוא יכול להריץ 64 ביט והבדיקה אומרת שכן. (Windows 7 Upgrade Advisor) ברצוני לדעת מה עלי לעשות.... האם הבעיה קשורה לדיסק קשיח או לכונן דיסקים החדש שלי? . ד.א המפרט שלי הוא : CPU - Amd Phenom II x6 1075T Mother Board - Asus Crosshair IV Formula / AM3 Ram : 8 GB Corsair Vengence Edition Video Crad : Zotac Geforce GTX 560Ti HDD #1 - Intel SSD 40 GB HDD # 2 - WD Caviar Blue 1…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. יש לי לוח אם GA-X58A-UD7, והחלטתי להרים מחשב באזרתו. מעבד: i7-X980. זכרונות - ניסיתי כ-7 מודולים שונים של DDR3. כרטיס מסך Asus EAH5870 1 GDDR5. לאחר חיבור, לוח מתחיל לעלות, בגיע לקוד C1, i ומופעל מחדש, עולה אחרי כמה שניות ונתקע באותו מצב. למי יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי לאחרונה בעיה מוזרה ומעצבנת במחשב.מה שקורה הוא שכמעט כל פעם בזמן שאני מפעיל משחק או לפעמים אפילו סתם צופה בסרט באינטרנט המחשב נתקע או מפעיל את עצמו מחדש.הבעיה מופיע גם על XP וגם על windows7.מה לדעתכם הכיוון?ממה להתחיל? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, במחשב שולחני חדש יחסית (1/2 שנה לערך) ספק הכוח (Anteq350) החל להרעיש / לזמזם בצורה מעצבנת. התופעה קיימת רק כשהמחשב במצב עמידה. בעת הטיית המחשב או השכבתו על הצד - התופעה נעלמת והמחשב שקט לגמרי (כונני SSD). למישהו רעיון מה מקור הבעיה / מה עושים? תודה מראש לעוזרים אלון
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולכם ! יש לי בעיה שהמדפסת בזמן הדלקת מחשב תופסת את נייר שבתוך המגירת דפים,מכניסה אותו קרוב לחצי כאילו , "אדון אני מוכנה ......" אומנם לא שלחתי להדפסה כלום! ??? אבל כש אני מכבה אותה הכל מסדר עד הרגע שאני מכבה ומדליק אותו בחזרה. לא יודע מה עליי לעשות????
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים היום באתי למחשב ופתאום אני קולט שמופיע לי הודעה על המסך "input not support" ניסיתי להדליק מחדש ועדיין הופיע ההודעה וכשניתקתי את המסך וחיברתי אחרי הדלקה מחדש חזרה התצוגה אבל לא ניתן לשנות את הרזולוציה לfhd כמו שצריך להיות והרזולוציה מאוד נמוכה מה לעשות? הבהרה כשאני אומר שהופיע הודעה על המסך אני מתכוון שהמסך עצמו רשם לי את השגיאה ולא הווינדוס
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
תקלה מאוד מאוד מוזרה צצה לי במחשב... הווינדוז שלי עולה מאוד לאט, בקטע הזה של הקו המקוקו הזה של STARTING WINDOWS XP, אבל גיליתי משהו מאוד מוזר, שאני מחבר הרדיסק משני, זה עולה אולי חצי קו ועולה במקום 8 לופים של הקו הזה!!! לא משנה איזה הרדיסק אני שם כמשני, הכל עולה כמו מטוס, איך שאני מנתק הכל חוזר להיות איטי, חושבים שזו בעייה בהרדיסק? (אני חשבתי!) אבל עכשיו אחרי שאני עם הרדיסק חדש ובודד ושוב אותה תקלה, אני יודע שמשהו פה מסריח... מה עושים? ההרדיסק הוא WD, מג'ומפר על CS, ומחובר מהלוח לחלק האמצעי, מוגדר כ PRIMARY SLAVE לפני 2 SECONDARY MASTER+SLAVE (סידירום וצורב)... מה הגורם לאיטיות הזאת של ההרדיסק? :AR15: ולמה עוד הרדיסק מתקן את כל העוול ? (חיברתי אפילו 4 גיגה של…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב שלי מקרטע ממש, אך אני לא רוצה לעשות לו פירמוט כרגע הורדתי את התוכנה Cleaner והיא הציע לי לעשות wipe mft free space מה זה אומר? והאם זה יאיץ לי במחשב משהו? אשמח לעוד המלצות על האצת המחשב תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני שבוע החליפו לי כרטיס מסך ל RADEON 5450 אחרי שנשרף לי ה 7600 GT קיצר מחקתי את כל הדריברים שהיו לי במחשב עם DRIVER SWEEPR והתקנתי דריבר מעודכן של ATI מאז לפעמים קופץ לי מסך כחול עם שגיאה ati2dvag.dll אני יודע זה קשור לדריבר מחקתי 20 פעם כבר ניסיתי כמה גרסאות של דריברים לא עוזר למישהו יש פתרון ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולםמחשב נייד עם windows 10 שבמדפסת ספציפית לא מצליח להדפיס חלק. כל הזמן יש בעיות עם המדפסת הזו.בהתחלה הייתה מדפסת Ricoh Aficio MPC 306 שהייתה מדפיסה לסירוגין. נבדקו כל הגדרות הרשת והכל היה תקין. הייתה בעיה שהמדפסת לא "מתעוררת" ולאחר שעדכון תוכנה למדפסת עצמה לא פתר את הבעיה, היא הוחלפה לדגם קצת יותר MPC307 אבל הבעיות המשיכו. חיברתי אותה ישירות עם USB למחשב, הבעיה נפתרה למספר שבועות אבל הבעיה חזרה והפעם, מסמכים שנשלחו כ- PDF שיש בהם תמונה לא הודפסו ונתקעו בתור (והם לא כ"כ כבדים מבחינת גודל). חלק מהם יצאו ללא התמונה אלא ג'יבריש בלבד. יש לציין שהוחלף Driver כמה פעמים במחשב וגם עכשיו החלפתי דרייבר וזה לא עזר.כשמדפיסים ממחשבים אחרים שיש להם windows 7 הכל עובד חלק. …
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם בכל פעם שאני מבצע תנועה עם העכבר , אחוז ה CPU עולה בכ20 - 40 % וכך הביצועים של המחשב תוך כדי משחק יורדים. וכן: עידכנתי כרטיס מסך , סרקתי את המחשב , החלפתי עכבר. תודה מראש :)
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב , לפני חודש הלך לי לוח האם במחשב המשרדי. זהו מחשב פנטיום 4 של אינטל. החלטה כלכלית הביאה אותי לבקש במעבדה שישיגו לי לוח חדש ולא לקנות מחשב חדש. הביאו לי איזה לוח אם שאחרי חיפושים רבים (השם לא מופיע על הלוח) הגעתי לפרטים הבאים : BIOS Type: Phoenix-Award BIOS Date: November 24th 2007 BIOS ID: 11/24/2007-i865-W83627-6A79AWB9C-00-None BIOS OEM: Intel 865G/GV, (3004-123.001) - 6.00 PG Chipset: Intel 2570 rev 2 SuperIO: Unknown Manufacturer: Unknown Motherboard: i865-W83627 ולפי קוד הביוס מצאתי שמדובר בחברה בשם Aotexin. הצ'יפסט הוא Intel i865/i865P/i865PE/i865G/i848P. אני עובד עם WIN XP ולאחר בדיקות מקיפות חזרתי ל SP2 כי עם SP3 , המחשב פשוט לא היה יציב ... כל …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-