עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Starsky,

שלום לכולם, יש לי כרטיס קול OnBoard והוא עושה לי בזמן האחרון בעיות עם החיבור של המיקרופון, אז החלטתי לחבר כרטיס קול בנפרד. התקנת הדרייבר של הכרטיס שנמצא על הלוח נעשת על ידי התקנה מיוחדת וגם הוא לא מזוהה אוטומטית, אז דרך הלוח בקרה נכנסתי להוספה והוסרה ומחקתי אותו דרך שם ומיד כיביתי את המחשב כדי שלא בטעות יזהה אותו בצורה לא טובה ואז ידפוק הכל. ברגע שהמחשב היה כבוי חיברתי את הכרטיס קול השני והפעלתי את המחשב מחדש. הוא זיהה בהתחלה התקן מולטימדיה אבל לא מצליח לסיים את ההתקנה שלו, ושום כרטיס עכשיו לא עובד. אז הורדתי את התוכנה aida32 כדי שתזהה איזה חומרה מחוברת לי למחשב, והחומרת קול היחידה שמזוהה היא הכרטיס קול שעל הלוח והכרטיס קול בנפרד בכלל לא מזוהה. אני רוצה לציין שכבר…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by shyby,

שלום, מישהו מבין יכול להגיד לי איזה גריז לשימון המאורר של כרטיס המסך יש ? כי כל החומרים ששמתי פשוט התאדו עם החום .

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם בכל פעם שאני מבצע תנועה עם העכבר , אחוז ה CPU עולה בכ20 - 40 % וכך הביצועים של המחשב תוך כדי משחק יורדים. וכן: עידכנתי כרטיס מסך , סרקתי את המחשב , החלפתי עכבר. תודה מראש :)

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אהלן ח'ברה. יש לי מחשב (כרטיס מסך 670 GTX ) מחובר עם כבל HDMI לטלויזיה TOSHIBA REGZA וכשאני נכנס לפאנל ההגדרה של NVIDIA אני לא מוצא את הטלויזיה עוד באופציות. בעבר גם כן היו לי בעיות דומות אבל איכשהו הם נפתרו (כעבור זמן פתאום הטלויזיה כן זוהתה או אחרי עדכון דרייבר) הקטע שהכל עבד טוב אבל כשהתקנתי דרייבר חדש (האחרון, בשביל הGTA) הטלויזיה לא מזוהה במחשב עוד. החלפתי פורטים בטלויזיה, כיביתי טלויזיה ואז מחשב ולהפך, שום דבר לא עוזר. מה אפשר לעשות? אני לא מוצא דרך..

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by dani1999,

המחשב שלי מקרטע ממש, אך אני לא רוצה לעשות לו פירמוט כרגע הורדתי את התוכנה Cleaner והיא הציע לי לעשות wipe mft free space מה זה אומר? והאם זה יאיץ לי במחשב משהו? אשמח לעוד המלצות על האצת המחשב תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ronmar,

אתמול ניסתי לעדכן דרייבר לכרטיס מסך שלי ואחרי שהתקנתי המחשב שלי התחיל להיתקע- ץ פפתאום הכל זז בתקיעות אפילו הקול תקוע. אי אפשר לעשות כלום והכל תקוע.. רק ריסטארט עוזר ואז כשאני מדליק אחרי 20 דק זה חוזר... זה קורה בעיקר אחרי שאני לוחץ על משהו בכל דבר.. נגיד ממזער את האינטרנט וכו... ניסתי לעשות פירמוט, למחוק את הדרייבר, לנסות להתקין את הדרייבר מהעדכונים של הווינדוס וזה נכשל בהתקנה.. מה צריך לעשות? אולי זה בגלל שחסר לי ראמ? יש לי 2 ג׳יגה.. אבל למה שזה יקרה סתם ככה פתאום?

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. לא ידעתי איפה לפתוח את זה... קניתי כרטיס מסך r9 280x ושמתי hdmi אחרי שהvga ולא היה מתאים כי אין כניסה לו בכרטיס עצמו הלכתי להחזיר לרזולוציה לפני החלפת המסך 1280x768 או 1360*768 הווינדוס אמר לי 1280 ותוכנה של אינטל אמרה לי 768 לפני התקנת הכרטיס החלפתי לרזולוציה והמסך לא התאים ניסית 1360 גם לא עזר אני כבר שעה מחליף רזולוציות וזה לא מצליח המסך שלי זה טלוויזיה שאני כבר לא משתמש בה תודה לעוזרים!ובלי קשר מה זה amd gvr שמעתי שזה מראה FPS במקום FRAPS?​

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by guy15553,

היי. יש לי כרטיס מסך amd 7770 1 GHz לוחץ על כפתור ההפעלה במחשב הכרטיס נדלק לשניה ( מאוורר) ואז נכבה הכל ממשיך כרגיל ואין תמונה על המסך מה עושים? לא משתמש במחשב בקושי ובדיוק נגמרה האחריות תודה. איפסתי סוללה bios . ניקיתי מאבק. והייתי מסך מחשב אחר

9. Started by גולן ונטו,

רכשתי כונן זה של סמסונג אך איננו מגיע עם הבורג המאוד קטנצ'יק .. מישהו יודע איזה גודל זה ו/או היכן ניתן להשיג כזה מיוחד? פשוט טמטום בעיני שלא מגיע אפילו עם הלוח אם

10. Started by Windows4Ever,

שלום רב, המחשב המשמש אותי ללימודים לא עולה הוא מראה לי שגיאה 1962 לא נמצאה מערכת הפעלה ובנוסף הוא מתקתק רבות עד כדי כך שלא ניתן ליספור כמה תקתוקים.. פתחתי את המארז והחלפתי מקור כוח כמה פעמים וגם את הכבל ATA אפשר להגיד עשרות פעמים והמחשב עדיין לא עולה וממשיך לתקתק. את את הזכרונות הוצאתי ואת כרטיס המסך ועדיין לא עוזר .. חייב עזרה דחופה ואיני יכול לפרמט יש לי תכנים שמורים של הלימודים שאני לא יכול לוותר עליהם. נ"ב: הכנסתי את הדיסק התקנה Win7 ורציתי לבדוק אם הוא מזהה את ההארד דיסק והוא לא מזהה . חייב עזרה דחופה תודה לעוזרים!! הארד דיסק seagate 250gb

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by airforce,

שלום רב, אתמול פירמטתי את המחשב לאחר תקיעות בתפריט ההתחל. לאחר כמה חיפושים ברשת זה נראה כבעיה בוינדוס 10 (כי הכול מתפקד כראוי). כאשר לחצתי על Format יצא לי הודעה בסגנון הבא: error:0x8004242d MBR/GPT או משהו כזה.. לאחר חיפושים בגוגל ויוטיוב עשיתי כמה פקודות בכדי להתגבר על התקלה דרך הCMD (לרבות המילה Clean) (תוך כדי שאני נזהר לא לסמן את הדיסק הקשיח עלוי נמצא מידע רב וחיוני). לפתע נעלם הדיסק קשיח ונשאר רק הSSD 840 EVO של סמסונג. עשיתי שתי מחיצות ולבסוף הופיע לי רק אחת והדיסק הקשיח נעלם גם מהביוס (הוא מעודכן) אבל! מופיע במנהל ההתקנים. מה עליי לעשות בכדי להחזיר את הדיסק הקשיח? אני מצרף כמה תמ…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by oren500,

נגמר לי הצבע השחור במדפסת ואני מעוניין לבצע את ההדפסות בעזרת המחסנית הצבעונית. כאשר אני מדפיס מסמך בוורד אין לי בעיה לשנות את צבע הגופן לכל צבע שהוא ואז להדפיס בעזרת המחסנית הצבעונית. הבעיה שלי מתחילה כאשר אני רוצה להדפיס כתבה מהאינטרנט. כאשר אני לוחץ על "גירסת הדפסה" של המאמר אני מקבל את המאמר בצבע שחור. אני יודע שלאחר שלוחצים על הדפס ולפני שלוחצים על אישור - יש אפשרות להיכנס להגדרות של המדפסת ולשנות את הצבע של ההדפסה רק שאני לא יודע איך עושים את זה. אשמח לדעת כיצד עושים זאת.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Squall,

ברשותי: כרטיס מסך Radeon HD 4870 מסך Asus VK222U, גודל 22 אינץ'. Windows Vista 64 Bit עד היום התרגלתי ללהשתמש ברזולוציה 1440X900 ועל 75 REFRESH RATE, והיום מאז שהתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של ATI (גרסה 9.9) אני תקוע על 60 הרץ ולא יכול לשנות את זה, זו האפשרות היחידה שניתנת לבחירה ברזולוציה הזאת, רק אם אני מוריד את הרזולוציה ל-1280X1024 אז אני יכול לשים 75 הרץ.. אבל זה לא מה שאני רוצה, אני רוצה את זה על 1440X900. ניסיתי כבר הכל, למחוק הכל, כולל לעשות UNINSTALL דרך התוכנה של ATI + למחוק דרך ה-UNINSTALL שנמצא ב-DESPLAY SETTINGS בווינדווס.. שום דבר לא עוזר. ניסיתי גם להתקין גרסאות ישנות יותר של הדרייבר, ניסיתי אפילו להתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך, ועדיין זה תקוע …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by TiGeRGuY,

בוקר טוב! אני מתכנן לפרמט היום את המחשב ולעשות פירמוט מלא לפני התקנת הוינדוס. עד כמה שזכור לי מההתקנהה הקודמת, אין אפשרות לפירמוט מלא, אלה רק מהיר. יש למישהו איזושהי דרך לעשות את זה? (מדובר על ההתקנה של ויסטה לא XP) תודה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Or ei,

כשאני מכניס דיסק הוא מאט את כל הפעולות של המחשב ולאט לאט נתקע מה קרה לו?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. לחבר שלי אין קול במחשב.במנהל התקנים מופיע סימן שאלה על בקר קול של מולטימדיה עם סימן קריאה. איך הוא יכול להתקין את הדריברים של זה(אין לו דיסק של התקנה או משהו כזה כמו שהבנתי ממנו).

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום, יש לי לפטות ישן של sony (דגם vaio אם אני לא טועה, המחדב לא ליידי). למחשב הלך הhd כנראה. יש למחשב הזה כונן בלו ריי ויציאת hdmi. חשבתי להפוך אוץו איכשהו לנגן סקטי בלו ריי (אולי ע"י זה שאני אעשה boot מכונן חיצוני) יש למישהו רעיון איך (ואם) אפשר לעשות את זה? לדעתי את הכונן בלו ריי עצמו אי אפשר להוציא מהמחשב תודה....

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by BaChoni BaChoni,

שלום בשיחה עם נציג הוט בעניין תקלה זניחה ... התברר לי שהוט יכולים לדעת לפחות את שם המחשבים שלי המחוברים ברשת לפיירבוקס , האם יש להוט גישה לקבצים משותפים ברשת הביתית , וידאו , תמונות וכו' ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש לי בעיה במחשב, כמעט כל יישום שאני מנסה לפתוח, בעיקר תוכנות והתקנות בסיומת exe זה מראה לי את התקלה הזאת: מישהו יכול לעזור לי ויודע איך אפשר לסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by cyberX,

יש לי WIN7 בVM ואני רוצה להוסיף לו את אחד ההארדיסקים שקיימים במחשב, להקצאות לו חלק מהמקום. לא מצליח לעשות את זה, חרשתי את גוגל ולא מצאתי, זה אפשרי בכלל בPLAYER או שצריך גרסא אחרת?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by proevo4ever,

היי, המעבד מגיע לטמפרטורה מטורפת. מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? יש למעבד מאוורר ייעודי

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by michmich99,

שלום לכולם, אתמול במהלך הסטרים ל-twitch, הופיע לי מסך כחול. לקצת יותר פרטים: מה יכולה להיות הבעיה? אני רואה ntoskrnl.exe+61347 זה קשור לדרייבר של nvidia? בכלל ה- bug check stringנשמע לי כמו בעיה במעבד? מישהו יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. וינדוס 10 אנטפרייז. כל מערכת הניהול של ההדפסה איטית מאוד. רק לפתוח את החלון של בחירת המדפסת לוקח איזה 15 שניות ולאחר בחירת מדפסת כלשהיא עוד איזה 10 שניות. להכנס למאפיינים כדי לבחור מגירה או סוג נייר לוקח עוד 15 שניות ולאחר מכן ההדפסה נשלחת למדפסת באופן איטי מאוד

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Maor Panker,

היי ברשותי מחשב נייד דל עם לוח אם מסוג DELL 0G26GT כרגע ישנו סטיק אחד 4GB בתדר 800 מעוניין להחליף לשני סלוטים בדואל צ'אנל של 4GB בתדר 1600 איך אדע שהלוח תומר בתדר זה ?? תודה רבה לעונים

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. בוקר טוב, לפני מספר ימים הרמקולים שלי הפסיקו להשמיע מוסיקה. כל מה שהם משמיעים הוא מעין רחש סטטי. 1. בדקתי חיבור חשמלי - מחובר ועובד. 2. בדקתי חיבור אות - מחובר. 3. בדקתי גם מוסיקה מהאינטרנט וגם דיסק - שניהם מתנהגים זהה. הדיסק/סרט יוטיוב רץ, ה-WMC נפתח ורץ (בדיסק) אבל אין שום מוסיקה. המחשב הוא ישן למדי (כ-4 שנים) ועם XP אבל עד עכשיו עבד תקין. תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים