עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Conroe,

אני רוצה להחליף דרייברים לכרטיס מסך שלי ובשביל לעשות את זה אני גם צריך להיכנס למצב בטוח (סייף מוד - Safe Mode ). איך? ???

2. היי, בכל הפעלה מחדש של המחשב שלי, לפני עליית מערכת ההפעלה, מופיע המסך המצורף להודעה זו כתמונה. הוא משתחרר רק בלחיצה על F1 ורציתי לדעת איך אפשר להיפטר ממנו ולתת למערכת ההפעלה לעלות באופן רגיל. תודה רבה :-)

3. Started by ravid,

תמונה מצורפת של הבעיה, איך נפתרים ממנה? אני מניח שזה קשור לפסיקה או משהו... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by MOFRA,

המחשב לי מראה לי שיש לי כוננים ורטואלים למרות שהסרתי את DAEMON TOOLS(כנראה בגלל שהיה לי ריסת בזמן ההסרה) איך אני יכול להסיר את הכוננים האלה

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by נועם צור,

איך נקרא החיבור הזה? למה הוא מתחבר? ולאיפה הוא מחובר?

6. החזרתי היום את ה HD5450 שקניתי עקב חוסר תאימות (יש על זה פוסט שלם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=541889.0) בלי קשר: בחנות טענו (ואני מניח שצדקו) שכמעט כל הקבלים בלוח אם ובכרטיס מסך שלי שרופים. אז הנה תמונה של קבל שרוף (מהכרטיס מסך ספיצפית , אבל זה זהה גם לקבלים בלוח אם) . באיזה מצב נמצאים הקבלים שם? (כי בכל זאת - יש ~6 כאלו "שרופים" בלוח אם והוא עדיין עובד טוב) למה זה קורה? תודה

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by VL,

אני רוצה לאתחל את הביוס ואני לא יודע איפה הבטריה נמצאתת... יש מצב אתה מביאים לי תמונה שלה ואת המיקום שלה?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  8. איך נראת יציא וכניסה דיגיטלית של אודיו?(כרטיס כל)

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by Sifo Jen,

לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה שייך, בסוף חשבתי אולי לתמיכה טכנית. בכל אופן.... איך נורת LED עובדת? תודה, יאיר.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by מנחם פולק,

מי יודע כיצד אפשר לעבור למייל הישן?

11. Started by r2m,

הגעתי למצב שלוח האם בחוץ, רק ספק מחובר, כפתור הדלקה, לד power ורמקול. כלום, אין תגובה, בדקתי מתחים, יש 3.3, 5 ו 12, נדלק לד power וחוץ מזה שום צפצוף ושום כלום, יש עוד משהו שאפשר לבדוק?...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מקווה שזה הפורום..אם לא בבקשה תעבירו. אני כבר מתייאש מזה..אני צריך להקטין או/ו לערוך קטע וידאו ב-mpeg2.. ניסתי בוירטואל דאב..וגם ב-winavi ולא הצלחתי כלום.. אפשר הסבר מפורט איך עושים את זה? בתודה מראש..שלומי.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  13. Started by dragon772,

בביוס איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by nivster,

יש לי WINXP ודיסק שהלך, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לעשות לו low-level format

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי חלונות 98 S בעברית וכאשר אני עושה שידרוג ל XP לא מופיעה לי ההודעה שאני יכול לעשות שידרוג רק מערכת שניה מבקש עזרה דחוף

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. איך עושים איחוי קבצים בווינדוס 7 ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. איך אני יכול לבדוק אם המחשב עובד תחת עומס ללא ריסטים ובאופן יציב. איזה תוכנות להריץ ולמשך כמה זמן ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Guy950,

שלום עוד מעט אמורים להגיע אליי רכיבים (מעבד, לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך) ואני כמובן מתכוון להרכיב את הכל לבדי. זאת לא הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב אז לא יהיו באמת בעיות. אבל בעצם יש לי בעיה אחת, הרכבתי מערכות אבל אף פעם לא הייתי אחראי על התוכנה, לכן אני לא יודע לעשות בדיקות יציבות. לא מצאתי שום מדריך לכך...אשמח אם יתנו לי הסברים ותוכנות איך אני עושה בדיקת יציבות יעילה למערכת החדשה. תודה רבה, גיא.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. קניתי מחשב חדש ויש לי איתו קיטעים באודיו (http://www.up2me.co.il/images/80827901.png) ומה לא עשיתי בשביל לפתור את הבעיה (פירמטתי עדכנתי דרייברים הבאתי את המחשב לתיקון מאיפה שקניתי אותו והם אמרו שהם לא מצאו כלום אבל ליתר ביטחון הם איפסו את מערכת ההפעלה ואז אחרי זה עדכנתי שוב את הדרייברים אבל מפעם מהדיסקים שקיבלתי) ואז עשיתי קצת מחקר באינטרנט והם אמרו שם שהפתרון זה לעשות התקנה נקייה של ווינדוס 10 איך אני עושה את זה? וסליחה שאני כל פעם מטריד אתכם

20. אני אשמח לקבל מידע כיצד להגדיר ולהתקין שתי דיסקים קשיחים אחד מהם שיהי לגיבוי בשיטת מירור

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  21. איך עושים כיבוי אוטומתי מתי שאני לוחץ "כיבוי" ואז ישר המחשב יתכבה ולא יכתוב "כעת ניתן לכבות את המחשב" תודה ביי

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  22. בעקבות סקטור פגום ושגיאה כלשהו, נעלמו לי הכוננים מהדיסק. איך אני מבצע סריקת סקטורים בלי ליצור כונן חדש שבטח ידרוס לי את כל הקבצים? תוכנת הדיאגנוזה של מקסטור לא מזהה שיש לי כונן לבדיקה (לא מזהה כונני SATA). וינדוס כן מזהה שיש כונן (חומרה). מה עושים?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  23. החלפתי בין 2 מחשבים הארד דיסק אחד מהם הוא SCSI עכשיו העברתי את הכרטיס והכל וכמו שהבנתי לא צריך להתקין דרייברים האקס פי מזהה לבד.. הבעיה שהמחשב חושב שההארד דיסק בא מהכרטיס ולא הלוח.. צריך להגדיר לו את זה ואני לא יודע איך.. אגב הוא נותן לי כזאת הודעה כשאני מתחיל מחשב.. (קצת לפני שהוא אמור להגיע לווינדוס): Disk boot faliure, Insert system disk and press enter במקרה שאי אפשר להגדיר וצריך דרייברים אפ אפשר הנחיות התקנה ומאיפה אני משיג אותם.. נ.ב סידרתי בביוס שהבוט סיקוונס יהיה שהSCSI יהיה ראשון... מצטער על האשכול הכפול רק עכשיו שמתי לב שיש עזרה טכנית :\ מצאתי תדרייברים!! והנה פרטים על הכרטיס.. אני עכשיו ינסה לקרוא תהוראות התקנה.. מי שיש לו משהו להוסיף או לעזור בבקשה שיכתוב! htt…

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  24. איך עושים שחזור מערכת למחשב ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Spoonbender,

אני כותב הודעה זו אחרי תקופה שבה אני מסתובב במערכת הפורומים הזאת, בעיקר מתוך כוונה לעזור לאחרים וגם ללמוד הרבה בדרך. ההודעה הזאת באה להסביר איך אני לדעתי צריכה להיראות פניה ל'תמיכה טכנית', בתור אחד שרוצה ואוהב לעזור בתחום הזה. ההודעה לא קשורה לכללי הפורום או למנהליו. 1) רשום כותרת עניינית להודעה, שמתארת בתמצות את הבעיה. כותרת עניינית תמשוך יותר אנשים שמכירים את הבעיה או מסוגלים לטפל בה לקרוא את ההודעה שלכם, תראה על רצינות מצדכם, ולא תעצבן את המנהלים. שלוש סיבות מצויינות לכתוב כותרת כמו "המחשב מכבה את עצמו ללא סיבה" ולא "המחשב השתגע!! עזרה!!!". 2) תאר את הבעיה בפירוט. להגיד "המחשב נתקע" נותן לקורא רק מושג מאוד כללי על הבעיה. מתי הוא נתקע? כשהווינדוס עולה, או אולי לפני, או …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים