עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הי אני לא מצליח להתקין דרייברים לWIN 7 64 ללפטופ דל E5430 (דור 4) מה לא ניסיתי כמובן שהייתי באתר של דל והכנסתי מזהה ולא הצלחתי להגיע לדרייברים הנכונים הגעתי למצב שכרגע מותקן כרטיס רשת broadcom אבל לדעתי הוא לא הנכון כי אצלחבר שיש לו אותו מחשב מותקן דרייבר אחר איפה אני מוצא דרייברים ? יש תוכנה חינמית שבודקת מה צריך ? מה שחסר לי כרגע שאין אינטרנט אלחוטי (רק חוטי) המון תודה כי ממש התייאשתי ??? ??? ???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! רכשתי אתמול את הצורב ודי וי די NEC 5170 וכשהסתכלתי עליו ראיתי שהוא מג'ומפר על המאסטר .. עכשיו כשאני בא לחבר אותו לחיבור ה IDE ב- primery slave אני צריך להפוך את הגישור לסלייב נכון??? כששאלתי את חבר שלי אם אני צריך לגעת בג'מפרים הוא אמר לי שלא לגעת בהם ... מה אתם אומרים??? תודה רבה לעונים...

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  3. כפי שוודאי שמתם לב, בשבוע האחרון (יום חמישי 14/11 - יום חמישי 21/11) לא הייתי נוכח באתר, לא העלתי חדשות, לא הייתי פעיל בפורומים.. כאילו בלעה אותי האדמה. כפי שתבינו מיד, הסיבה לכך לא הייתה בשליטתי ועל כן אני מרגיש צורך להביא בפניכם את הסיפור המלא על העדרותי: ביום חמישי לפני שבוע ישבתי לי בנינוחות על הכסא שלי, אל מול המסך שלי והזזתי את העכבר בעצלות על שולחן העבודה, ללא שום כיוון מוגדר, כפי שאני עושה כשמאוד מאוד משעמם לי. העכבר משייט לו לאט על גבי שולחן העבודה כאשר לפתע המסך נכבה והמחשב עושה אתחול; 'לעזאזל עם חברת החשמל!' חשבתי, בטח הפסקונת חשמל או משהו... המחשב עשה Boot, ה Windows כמעט עלה ואז שוב - אתחול נוסף. שוב המחשב עושה Boot, מערכת ההפעלה עולה ו... אתחול. זה נעשה…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by radar,

שלום לכולם במשך זמן רב תמיד השתמשתי במחשב דסקטופ. לפני 3 שנים קניתי בנוסף למחשב הדסקטופ שלי, מחשב נייד פשוט וזול, שישמש למטרת נסיונות שאני לא רוצה לעשות על המחשב הרגיל. הייתי מדליק את הלפטופ הזה פעם בכמה חודשים, ומטעין אותו גם באותה תדירות, והכל היה נחמד. אתמול הוצאתי את המחשב הנייד מהמגירה אחרי שלא השתמשתי בו כמה חודשים (כרגיל), וחיברתי אותו למטען שלו. נדלקה נורה כתומה, כרגיל, מה שאומר שהוא עכשיו בשלב של טעינה. כשהטעינה מסתיימת, הנורה הכתומה אמורה לעבור למצב כבוי. באתי לאחר כמה שעות, ובמקום להיות כבויה, הנורה הכתומה הבהבה.. את זה עוד אף פעם לא ראיתי. ההבהוב גרם לי לחשוב שאו…

5. Started by computer_freak,

כבר קרה לי פעם דבר כזה ועכשיו זה קורה עוד פעם בזמן הצריבה הבאפר יורד ועולה יורד ועולה הצורב והארדיסק מוגדרים udma2 udma5 העתקתי את הסרט למקום אחר וזה לא עזר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. כל פעם שהמחשב נדלק או עושה ריסטרט הוא מחפש RAID וזה מעצבן פעם בטלתי את זה ושכחתי איך לבטל את זה שוב אחרי שעדכנתי את הביוס ועכשיו אני רוצה לבטל את זה מכיוון שאין לי RAID זה סתם מאט את האתחול אז אני רוצה לבטל את זה מי שיודע אז בבקשה שיענה לי תודה רבה!!!

• 12 תגובות
    • 754 צפיות
  7. לוח מסוג Asus m2npv-vm. חשדתי שהמאוורר של המעבד סיים את חייו, ולכן החלפתי אותו במאוורר חדש. כאשר הוא מחובר לחיבור של ה cpu fan, הוא מסרב להסתובב. הוא עושה סיבוב קצר כשמדליקים את המחשב וכבה מיד. אותו סיפור כאשר מחברים את המאוורר הנ"ל ל power fan. הוא מסתובב בסדר רק בחיבור ללוח האם של המאוורר מארז. כאמור, החלפתי מאוורר, והוא תקין (כנראה שגם הקודם) ועדכנתי גירסא של ביוס. מה עוד עליי לעשות כדי לפתור את זה? תודה.

• 12 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. Started by spooky,

הכנתי מאוורר מאולתר על פי המדריך באתר חיברתי אותו ללוח האם הדלקתי את המחשב ופתאום בPOST הוא רושם לי את ההודעה הבאה: "cpu is unworkable or has been chanched.please recheck cpu soft menu" ולמטה רשום " press dell to enter set up" ו"press f1 to contiinue" כשאני לוחץ F1 זה מעלה לי את הווינדוס כרגיל זה המשיך גם אחרי שהורדתי את המאוורר מה לעשות? ועוד דבר יש לי לוח ABIT IS7-E אם זה יעזור... מקווה מאוד שתעזרו לי :-[

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by mastermomo,

יש לי בעיה יש לי מעבד AMD X2 6000+ עם מאורר BIGORB של טרמלטק אבל משום מה כשאני נכנס לכול תוכנות הבדיקה (כמו בקובץ המצורף) אני רואה שלוש טמפ אחת של כול ליבה ואחת של ה CPU המחשב משמש לגרפיקה כבדה עכשיו השאלה למה להתיחס כי אם להתיחס לCPU אז המחשב שלי רותח כול הזמן על 80 מעלות ואם להתיחס לכול אחת מהליבות אז הוא בסדר אה וכול השאלה הזאת עולה כי בביוס הטמפ היא בדרך כלל באיזור ה 42 פירקתי את המאורר החלפתי משחה טרמית עשיתי הכול וזה לא משנה בכול התוכנות שבדקתי ואני לא יודע אם המאוור דפוק ולקנות חדש או שזה בסדר תודה מראש לעונים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Amit Bar,

היום בבוקר המחשב שלי כבה ואז הוא מסרב להידלק... למרות שיש לי ידע ממוצע בכל הקשור לחומרה, פתחתי בניסיון לחפש משהו שרוף, אבל הכל ניראה לי תקין... על הדרך ניקיתי אותו לחלוטין מאבק (אולי פיתרון יותר פסיכולוגי ממעשי), אבל עדיין המחשב לא מצליח להידלק. אולי משהו נוסף שיעזור לכם לעזור לי, כשהמחשב היה פתוח וחיברתי את הספק בניסיון להדליקו נישמע צליל מוזר וחלש (לא צפצוף), והמאוור האחורי זז סנטימטר או שתיים... תודה מראש!!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. ובכן..... ה- HDD הנ"ל מותקן אצלי במחשב משהו כמו חצי שנה עד עכשיו...ממש לפני כמה ימים שחזרתי מחו"ל גיליתי שיש לו איזה בעיה מוזרה וכנראה מראה על איזשהו כשל טכני. בכל מקרה, מה שקורה זה, המחשב עובד משהו כמו שעתיים ואז בום מתקבל מסך כחול, הוינדוז עושה DUMP לזכרון ואז ריסט...אחרי שהוא ריסט הכונן לא מזוהה ורק אחרי כיבוי והדלקה של המחשב הוא שוב מזוהה וחוזר חלילה. הורדתי את הדיאגנוסטיק טולז של סיגייט וכבר ב- SHORT DIAGNOSTIC אני מקבל FAIL...כמובן שזה כלי מטומטם שלא אומר לך אפילו מהסיבה אלא פשוט PASS או FAIL..מה שיותר מוזר זה..אני עושה LONG DIAGNOSTIC הוא כן עובר. בכל מקרה הסימפטומים של הבעיה מעבר למה שכבר ציינתי היא איטיות מחרידה...יכול להיות שהמנוע שלו נדפק והוא בסלד נמוך ממה שא…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by arkadur,

במחשב החדש שלי היה 2 GB זכרונות (OCZ XTC REV 2 ), ב2 סטיקים הזמנתי 2 סטיקים נוספים, כאשר התקנתי אותם, במקום להופיע כ 4 GB, הם מופיעים כ3.5 GB אני יודע שחלק מכ. המסך גוזלים את חלק מזיכרון המחשב לטובתם הכ.מסך הנוכחי הוא X1550, האם הוא גם עובד בדומה לTC של NVIDIA? או שמא יש גורם אחר לבעיה? בכל אופן, לפני הוספת 2 הסטיקים החדשים, 2 הGB הופיעו במלואם.

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  13. Started by sw500,

המחשב שלי נדלק ונכבה בתדירות גוברת(לפני חודש חשבתי שזה סתם משהו חד פעמי אבל בשבוע האחרון זה קורה כמעט כל יום תלוי מה אני עושה) ולפעמים אף נתקע אבל בעיקר נכבה ונדלק. ניסיתי לנקות את המחשב ואת המאווררים עם שואב אבק כמו שהרבה פעמים אומרים לעשות במצבים כאלה אבל לא רק שזה לא עזר הוא אפילו נתקע לי כמה כמה פעמים ברצף אחרי שסיימתי לנקות וממש חשבתי שהמחשב הלך כפות אבל בסוף זה "עבר" לו פחות או יותר. וזה לא סתם רק מידי פעם עושה רסטרט המחשב כבר ממש לא נותן לי לעשות דברים "כבדים" כמו לעבוד עם תוכנות כמו lightworks(עריכת וידאו), הוא תמיד נכבה ונדלק הורדתי cpuid hwmonitor אבל אני לא כל כך מבין אם יש פה בעיה או לא. אתם יכולים לומר לי אם יש בעיה עם הטמפרטורה? כבר פתחתי חלק אחד מהמארז ש…

14. Started by Harel258,

שלום קנתי מחשבת חדש במחשב יש 8GB זיכרון RAM ובסוגרים רשום לי ניתן לשימוש רק ב3.15GB אשמח לדעת למה זה נותן לי לשתמש רק ב 3.15GB

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, אני לא ממש יודע מה לעשות, יש לי בעיה במחשב הוא נתקע כשאני מריץ עליו דברים כמו משחקים וסרטים המפרט של המחשב הוא: מעבד AMD ATHLON 64 X2 4800 לוח אם GIGABYT GA-MA69VM-S2 מאוורר פשוט על המעבד זכרון 4GB אחרי 31 דקות בתוכנת OCCT הפעולה נפסקת רשום לי CORE #0 OVER MAXIMUM VALUE- VALUE REACHED;85.25' MAX VALUE 85 מה זה אומר? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by nasty_nas,

אנשים צריך את עזרתכם... יום בהיר אחד(אתמול) נדם לי המחשב... יש מתח,כך שזו לא בעייה של ספק(למרות שהחלפתי גם אותו...) מדליק את המחשב ו...כלום... מאווררים מזמזמים....נורת power דולקת ותו לא... אין ביפ,אין תצוגה... (המאוורר של כרטיס המסך לא מסתובב...) המחשב לא מגיע לשלב ספירת הזכרון. החלפתי כרטיס מסך ניתקתי את כל מחברי המתח (כוננים קשיחים,סי.די.פלופי) הוצאתי\החזרתי כרטיסי זכרון... הוצאתי\החזרתי סוללה הוצאתי\החזרתי מעבד המחשב בשלו... יש דרך לבדוק תקינות לוח אם שלא במעבדה? יש דרך לבדוק תקינות מעבד שלא במעבדה? (אין לי מעבד נוסף בבית להצלבה ולא לוח אם....)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי מחשב יחסית ישן אבל הוא עושה בעיות מוזרות ה beep בהפעלת המחשב לא קורה ובגלל זה המסך נשאר שחור זה קרה לי פעם וזה היה מסתדר לאחר שעה של מנוחה למחשב אבל עכשיו זה פשוט לא עובד רציתי לשאול אם למישהו יש מושג

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by leon2810,

המחשב מזהה 3 גיגה מותקן אבל רק גיגה בשימוש. 2גיגה שמור לחומרה. או יותר נכון לביוס. לוח אם:x58a - udr3 ניסיתי לעדכן ביוס לא עזר. כבר לא יודע מה לעשות המחשב לא זז

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. יש לי בעיה, קניתי כרטיס טלוויזיה Theater 550 PRO דף המוצר : http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=7&cat1=45&cat2=129&cat3=315 עכשיו שאני מחבר אותו למחשב , המחשב לא עולה לא רואים כלום ושאני מנתק אותו המחשב עולה טוב והכל מדובר במחשב AMD 64 BIT עם לוח אם של ג'יגהבייט NFORCE 4 ושחיברתי אותו למחשב פנטיום 4 עם לוח אם ASUS P4P800 הכרטיס פעל טוב יכולה להיות בעיה בין הלוח אם לכרטיס טלוויזיה או כרטיס מסך לכרטיס טלוויזיה ? מה הבעיה אם מישהו יודע תודה על העזרה איתי

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by Motix,

שלום לכולם. הבעיה מזכירה את הבעיה שקורה כשאין קודאקים בנגני ווידאו והווידאו נתקע כזה. אני לא מצליח לפתור את זה. הורדתי jave הכי חדש וגם above flash ושום דבר לא עוזר. ניסיתי גם דפדפנים שונים מכרום ולא עובד גם.בנגן הווידאו (MPC), אני רואה סרטים וסדרות בHd והכל עובד פיקס... יש לציין שכשאני מוריד את האיכות למשל מ1080 ל480 הווידאו לא נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?אשמח לעזרה כי זה לעסקתודה

21. Started by thepike7,

יש לי בעיה של המסך הכחול.. לרוב זה כשאני באמצע משחק ואז זה עושה ריסט. במסך הכחול זה כותב לי באחת השורות שם IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL קראתי פוסטים בפורום והתקנתי מחדש את הדרייברים של המסך אחרי שמחקתי את האחרונים. וגם הרצתי את MEMTEST ולא היו בעיות. השתמשתי בתוכנה שקוראת את קבצי הDUMP וזה כתב לי שהבעיה היא: Probably caused by : Unknown_Image ( nt!KiTrap06+4eb ) מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום שאלה לי אליכם המחשב שלי הוא : Intel Pentium 4, 2400 MHz (12x200) Motherboard Name Foxconn 6617MX-S / 661FX4MR-ES / 661FX7MF-(E)S / 661FXME(-E) / 661GX7MI-S / 661M03-G / 661M04-MX / 661MX (Pro) DRAM Slot #1 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) DRAM Slot #2 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) AGP Device NVIDIA GeForce 7600 GT [10DE-02E0] [NoDB] קניתי את הכרטיס לא מזמן ולצערי הביצועים לא משהו (לדוגמה ב- Glory of the Roman Empire וב- Call of Duty 2 כאשר יש הברה דמויות על המסך הוא מתחיל לקרטע ) מה אני צריך לעשות בכדי שהמשחקים יתפקדו כמו שצריך בין אם להחליף לוח אם או זכרונות לא משנה העיקר שיתפקד כמו שצריך תודה …

23. Started by pazer005,

(מקווה שאני רושם את זה בפורום המתאים) קצת ארוך אבל אני אשתדל לקצר. היה היה פעם XP שבו הכל עבד. עברתי לויסטה ואחרי תקופה מסוימת ה-USB החל לעשות לי בעיות בצורת USB Device Not Recognize. עברתי ל-7 ומשום מה העניין הזה הסתדר. קניתי אתמול איזה התקן USB שקשור לאודיו (לא מצפה ממכם להבין בזה - ממיר Midi To USB). חיברתי אותו בדיוק לפי ההוראות ושוב אני מקבל USB Device Not Recognzie. ההתקן הזה הוא של חברת M-Audio ולפי מה שכתוב שם באתר, הם אומרים שעוד לא הוציאו לו דרייברים ל-7 למרות שראיתי באחד הפורומים אפשר להשתמש בדרייברים של ויסטה. הלכתי למחשב הנייד שלי שבו מותקנת ויסטה, והתקנתי אותו והוא עבד כמו שצריך. בעברית - ניתן להתקין אותו כמו שצריך על ויסטה. ממשיכים - התקנתי על המחשב הרגיל ו…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Hydr0-,

מה קורה ? אז יש לי בעייה! נמאס לי להוריד מקאזה ואני רוצה לפתוח פורטים של eMule כי יש לי ראווטר עם פייר וול מובנה! אז איזה טווח פורטים אני צריך לפתוח ?

• 12 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by shshmul,

אין לי מושג אם זה המקום הנכון ,מתנצל מראש! איך מייעלים את המחשב שיעבוד בצורה הכי יעילה ומהירה? 6600 קונרו מעבד ג'יגהבייט 965pdq6 לוח אם 2 ג'יגה זכרונות 800 crucial ballistix תודה מראש

• 12 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.