עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אפשר להסביר לי אייך בקודי אחד אני רואה סדרות ובקודי השני אין את הסדרות האלו

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. לפני חצי שנה קנינו מחשב חדש מ-TMS, צירפתי את המפרט בקישור. מאז היום הראשון שהמחשב הגיע אלינו, הוא סובל מ"פריזים" חוזרים ונישנים כל שעה-שעתיים ובלתי אפשרי לעבוד איתו. כשזה קורה, התצוגה ביחד עם הסמן קופאת ואי אפשר לעשות שום דבר חוץ מכיבוי פיזי והדלקה מחדש. בזמן הפריז שום דבר לא עובד, אפילו נורית חיווי CAPS LOCK שבמקלדת אינה מגיבה ללחיצה. ניסינו כבר הכל, חיברנו את המחשב לאל-פסק, ניתקנו מהמחשב הכל חוץ ממקלדת ועכבר ואף ניסינו מקלדות ועכברים שונים ושום דבר לא עזר. המחשב נתקע בין אם יש בו שימוש ובין אם לא. יצרנו קשר עם TMS והם כבר אספו והחזירו את המחשב למשרדנו ארבע פעמים אך התקלה אינה נפתרת! הם טוענים שבמעבדתם אין זכר לפריזים. הם לא היו מוכנים להחליף את כל המ…

3. Started by ijdm01,

מישהו יודע אם הראוטר הנ"ל יציב ועוצמת השידור שלו חזקה ?

4. שבת שלום אנשים, יש לי בעיה מוזרה שנמשכת כבר כמה שנים ואני לא מצליח לשים את האצבע על הבעיה. הבעיה היא כזאת: אני מתקין משחק או תוכנה, משתמש בה במשך כמה פעמים בודדות, ואחרי כמה פעמים שאני משתמש בה, הEXE שמפעיל אותה קורס, פשוט קופצת לי הודעת שגיאה "שווינדוס נתקל בבעיה להפעיל את הקובץ". הפתרון שאני מבצע בדר"כ, מוחק את המשחק או התוכנה ומתקין מחדש, ואז שוב לאחר כמה פעמים שאני משתמש זה שוב פעם קורה. במהלך כמה השנים האלה פרמטתי מספר פעמים את המחשב, הווינדוס (7) מעודכן עד לעדכון האחרון. המחשב נסרק כל הזמן לוירוסים ומלוורס, אף פעם לא נמצא משהו חריג. זה פשוט מייאש אותי, אני כמעט חושב שהפתרון הוא להתקין ווינדוס 10, אבל אני לא רוצה כי כבר חוויתי איתו בעיות (אפשר לראות:…

5. Started by aknv tchtk,

השתמשתי בתוכנת Process Explorer של מיקרוסופט שזה סוג של מנהל משימות מתקדם ושם יש אפשרות לקבוע אותו כמנהל המשימות של המערכת ועשיתי זאת ולאחר מכן כהוצאתי את האון קי שממנו התבצעה הפעלת התוכנה מנהל המשימות מציג שגיאה שאינו מוצא את מיקום המנהל המשימות ואיני יודע כיצג לבטל את התוכנה מלשמש מנהל המשימות כדי לפתור בעיה זו תודה רבה

6. Started by Eclipse AMV,

היי אנשים, שבוע שעבר קניתי כרטיס מסך GTX 1070 ומשום מה משחקים שאמורים לעבוד לי חלק רצים לי עם FPS נמוך כאילו אני שם על אולטרה והFPS יורד ועולה בצורה מוזרה כשיש מלא אפקטים וה מוזר כי ישלי חבר עם כרטיס מסך חלש יותר ועובד לו חלק בכל מקרההמפרט שלי זה:כרטיס מסך: gigabyte gtx 1070 extreme 8gb ddr5מעבד:i5 4670 3.40ghzלוח אם: intel technologyRam:8 gigaספק כוח:High power direct 12 bronze 2 850wאני בעיקרון משחק על רזולוציה 1080 ועובד לי חלק והכל אבל יש נפילות של fps נגיד אם רץ לי על 120 fps זה נופל במשחק ל25-50 ומשחק כזה לא יודע זה די לא הגיוני, אני מדבר על משחקים כמו battlefield 1, Arma 3, GTA 5 אם מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה אני אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by Roee Yunger,

הי יש לי מחשב acer aspire 5740g ישן שהשמשתי לעבודות קטנית שידרגתי וקניתי לו סוללה חדשה העיניין הוא שהמחשב לא מזהה שיש סוללה אבל הוא לא מתכבה הוא פשוט עובד על הסוללה בלי לתת לי נתונים עליה. יש אולי איזה תוכנה לתתן לי נתונים על הסוללה ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by thbyrby,

שלום אין לי שיג ושיח עם כל הנושא של המיחשוב ,מחשב אינטרט וכו.., לא מבינה כלום חוץ מלתפעל דברים בסיסים וינדוב אקסל וכו' עלי לעבור תואר ראשון ודורשים ממני לכתוב מאמרים , סיכומים , להגיש עבודות וכו'..וכנראה שאין לי ברירה עלי להיות מחוברת לאינטרט, לצורך כתיבת המאמרים והכתבות רכשתי מחשב נייד מחברת אסוס עם חיבור אינטרנט אלחוטי, השאלה מה עושים כדי להתחבר... ממי קונים ? מה קונים? מהירות גלישה? אני מעונינת אינטרנט לתווך זמן קצר ואח"כ להתנתק , יש דבר כזה ? יש עוד שאלות שלא שאלתי?! אשמח לקבל עזרה מקצועית שיהיה לכולנו בשורות טובות

9. Started by shlomoro,

אני מנסה להתקין וינדוס 10 על מחשב DELL שהגיע עם FREE DOS (לינוקס מותקן). במהלך ההתקנה מחקתי את כל המחיצות שהיו בכונן חוץ ממחיצה בגודל חצי ג'יגה של המערכת, וניסיתי להגדיר את השטח כמחיצה חדשה, אבל מופיעה ההודעה: למערכת לא היתה אפשרות ליצור מחיצת מערכת חדשה" (שגיאה 0xc7da1b50). אני תקוע בגלל זה ולא יכול להתקין ווינדוס. הפיתרון היחיד שחשבתי הוא להוציא את ההארד דיסק ולפרמט אותו בחיבור למחשב אחר. האם מישהו יודע אם יש דרך יותר פשוטה? אני מעדיף לא להוציא אותו כי זה מחשב חדש ואני מעדיף לא לפתוח (ויכוחים של אחריות וכו') תודה רבה מראש לכל מי שיעזור..

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by LiorBracha,

לפני כמה ימים המחשב נכבה בזמן שהייתי ביוטיוב יכול להיות שהחתול שלנו לחץ בטעות על הכפתור כיבוי או שזה קרה בעצמו בגלל עדכון כרגע כשמדליקים את המחשב הוא מראה לוגו של וינדוס עם טעינה, עושה את הצליל של ווינדוס ואז הופך למסך שחור שיש לו את אותה טעינה של וינדוס ולא מפסיק שם ראיתי ביוטיוב רק אפשרות שהמחשב תקוע על ווינדוס וטוען ולא אפשרות של מסך שחור עם טעינה אשמח להמלצות מה לעשות

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by mic3mic4,

הי. חזרתי להשתמש בדואר ישן שלי, וכבר התעלקו עליו מלא מלא ספאמים. יש איזשהי דרך למנוע מהם להגיע אלי? בדר"כ אפשר להכנס להודעה ולבקש שיפסיקו לשלוח למייל שלי, אבל זה ספאם שאני מפחדת בכלל להכנס אליו, רובו ברוסית שאני לא מבינה, ואני חוששת שרק הפתיחה תשחרר איזה וירוס שישבש לי את החיים. אני לא רוצה לפנות לספק ולשלם לו שיחסום את זה. עכשיו המייל הזה מופנה לג'ימייל ושם אני רואה אותו. יש פתרון? תודה!!

12. שלום לאחר שהמחשב לא רצה לעלות והיה מסך שחור, הגעתי לבעיה שאחד הסטיקים של הזכרונות תקע אותם , הוצאתי אותו ובמהלך החיפושים מה הגורם התקוע בין היתר הוצאתי את הבטריה של הביוס והחזרתי אותה. מאז , אין לי שום אודיו במחשב - הרמקולים תקינים, הכבל RCA תקין (נבדקו במחשב אחר) ניסיתי להסיר את הדרייברים של הקול(realtek ) ולהתקין מחדש להכי חדשים, כלום לא עוזר. יש 6 יציאות מאחורה, תמיד הוא היה בירוק התחתון, ואף פעם לא היו בעיות. חיפשתי ברשת ומדברים על הגדרות set the onboard audio to ENABLED אבל לא מצאתי דבר כזה או משהו דומה בBIOS שלי. ניסתי גם במקומות אחרים, פשוט לא שומעים כלום. כאמור קודדים והכל לא השתנו כי רק הוצאתי את הבטריה. כך הכל בסדר ב"מנהל ההתקנים" לוח אם Gigab…

13. Started by Burkey,

שלום לכולם יש לי מחשב בן שנתיים ומשהו, עם חלונות 10 ואופיס 2013. לפני כמה ימים החלה תופעה מוזרה. כל קיצורי המקלדת: Ctrl+C, Ctrl+V, Ctrl+Z, Ctrl+S ועוד, לא עובדים ב - WORD. זה כן עובד בתוכנות אחרות, כולל בתוכנות אופיס אחרות כמו אקסל. בנוסף, הפעולות עצמן עובדות אם אני מבצע את זה באמצעות העכבר וסרגל הכלים. בעיה נוספת שצצה ב - WORD, זה שכל פעם שאני כותב משפט כמו was treated, זה מסמן לי אותו בכחול. גם אם המשפט תקין תחבירית, זה מסמן לי בכחול. המסמך מלא סימנים כחולים. ניסיתי לתקן את אופיס, זה לא עשה כלום. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני אמור לפתור את זה ? אבי

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Ketty V,

היי, יש לי תקלה והמחשב לא עולה, עשיתי בדיקה ואלה התוצאות, מה זה אומר? מה אני צריכה לעשות? האם אפשר להציל את המחשב או לא?

15. בווינדוס 10 קריין באנגלית התחיל לדבר על כל דבר שאני מבצע, איך מבטלים?

16. Started by Zakynthos,

יש לי מחשב Y700 אבל בגלל שאני רגיל לנייח אומנם יש אחלה FPS אבל הHZ מורגש מאוד ויש לי מריחות באופן קבוע (משחק OVERWATCH) רציתי לשאול אם אקנה מסך 144HZ ואחבר אותו למחשב נייד ביחד עם מקלדת זה יהיה כמו מחשב נייח לכל דבר? עדיין יהיה לי 120FPS והHZ יעבוד כמו שצריך? או שיהיה לזה חסרונות מסוימים?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. ערב טוב, החלפתי לוח אם, מארז, זיכרון ומעבד. בעיקרון, עשיתי את זה כבר מספר פעמים בעבר, ולא חשבתי שתהיה לי איזושהי בעיה. אולם הפעם אחרי שאני מסיים הכל, המחשב לא נדלק! 99% שפספסתי משהו שאני לא מוצא, ויש כמובן עוד אחוז קטן, שהספק או המארז דפוקים... אלו נתוני החומרה: לוח אם של אסוס מדגם H11OM-A M. 2 ספק של ANTEC מדגם BP400PS מארז של SHARKOON. ככה נראה לוח האם אחרי שסיימתי לחבר את כל מה שהיה לי. אני לא מצליח לגלות איפה טעיתי! אודה לעזרתכם הדחופה... תודה Sent from my LG-H850 using Tapatalk

18. היי. לפני חצי שנה קניתי מחשב עם המפרט הבא: I5 6600 Asus b150 pro d3 DDR3 4X 4gb DDR 3 1333Ghz ספק כוח טוב של סיסוניק 650 וואט. ולאחרונה התחילה תופעה של מסך שחור ורשום לי על המסך "אין אות" זה היה קורה לסירוגין בחודש האחרון אחרי שהמחשב פעם כמו שצריך כחצי שנה. ולאחרונה אני לא מצליח להפעיל את המחשב לגמריי. כל פעם שאני מדליק אותו רשום לי על המסך "אין אות" ורק אחרי הרבה מאוד משחקים עם הראם להוציא ולהכניס ולסדר בדרכים מסויימות אני אולי מצליח להדליק אותו. ניסיתי ראם מסוג שונה של חבר שלי ddr3 1866mhz וזה לא פתח את הבעיה. ניסיתי פריקת חשמל ואיפוס ביאוס גם לא עזר. יש למישהו רעיון איפה יכולה להיות התקלה?

19. Started by ew89,

היי חבר'ה קניתי לא מזמן מחשב חדש (חודשיים בערך) ומההתחלה הקירור הזה עשה לי רעשים זה לא הטריד אותי כי הרעש היה נעלם אחרי 5 דק', עכשיו הרעש נשאר וזה מתחיל להפריע ולפי מה שראיתי ביוטיוב גם לא אמור להיות הנה הסרטון http://streamable.com/0muec מה אתם חושבים?

20. אני עובדת מספר שעות מול מחשב שולחני במשרד ומרגישה שהעיניים שלי כואבות, עייפות, דומעות. למרות שניסיתי להנמיך את התאורה של המסך, זה לא עוזר. האם ישנה תוכנה שניתן להוריד כדי להקטין את הקרינה מהמסך? אביבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Shlomi062,

אהלן, יש לי משהו מוזר בכרום אני מנסה לגלוש לאתרים וקופץ לי דף להתקנת תוספים עם דומיין הזה: "erutmfkijm.pw", כשמנסה לצאת מהדף זה נכנס למסך מלא ותוקע את הגלישה. צירפתי צלום של הדף שמופיע לי כשניסיתי להיכנס לספורט 5 לדוגמא. יש למישהו דרך לעזור? תודה מראש!

22. Started by Guest Hw,

אז ככהיש את המשחק מיינקראפט שאפשר לשחק בשמירה אחד עם השני למי שמתחבר לאותו אינטרנט בבית (אני לא ממש מבין במחשבים ככה אני אנסה להסביר את עצמי)עכשיו יש לי מחשב נייח שאליו מחובר הראוטר, ויש לי עוד 2 מחשבים ניידיםעכשיו במחשב נייד 1 אני פותח את השמירה שיהיה אפשר לשחק אחד נגד השני ואני מנסה למצוא אותו עם מחשב נייד 2 ואני לא מוצא (אני מחפש במשחק שאני לוחץ על מולטיפלייר ואז זה רושם לי סריקה עבור משחקים ברשת המקומית שלך)במחשב הנייח אני כן מוצא שאני מחפש את מה שפתחתי במחשב הנייד 1. ושאני מנסה להתחבר זה רושם לי ככה:http://prnt.sc/dza6cqההתחברות לשרת נכשלה : java.ConnectException: connecion timed out: no further informationלפי מדריכים ביוטוב הבנתי שצריך לפתוח את הפורט שזה מראה במה שפ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Zakynthos,

יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Zakynthos,

יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים