עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. * יש לי לוח אם- AMD::ABIT::NF7-SL-S/nforce2. חלונות XP. יוצאים לי מהמחשב ציפצופים מעצבנים כאשר אני לוחץ על דיליט למשל (שאין אפשרות למחוק) או סתם כאשר אני עושה דברים שאי- אפשר. קורה מלא פעמים באיי סי קיו למשל שאני מוחק דברים ואז שאי- אפשר למחוק יותר זה עושה את הציפצוף הזה. זה לא בעיה כ"כ קשה, אבל אם אפשר לבטל את זה אז למה לא? למישהו יש מושג כיצד אני מבטל את הציפצופים שיוצאים מהלוח- אם? כי זה קצת מציק. בביוס אין לי מושג איפה יש אפשרות לבטל את זה, יש אפשרות לבטל את זה דרך Windows? או לפחות להגדיר מתי זה כן ומתי זה לא יצפצף? תודה מראש! .

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  2. מישהו יודע אולי איפה מבטלים את זה בביוס ? אני חיפשתי ולא מצאתי שום זכר לזה זה אמור להיות BEEP ON StartUp לא?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  3. כמו שרשום בכותרת, רציתי לדעת איך לבטל את כל התוכנות שעולת שפותחים את המחשב (כמו: אייסייקיו, מסנג'ר וכו'...) תודה מראש, אלון 8)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם בוינדוס 10 בפינה התחתונה של המסך ליד השעון ישנו אייקון של הודעות שאם לוחצים עליו נפתחת רשימה של ההודעות שקפצו ממערכת ההפעלה או מהדפדפן וכו'. הדפדפן שלי (CHROME) מקפיץ שם כל מיני הודעות וכתבות חדשות מכל מיני אתרים. איך בכרום עצמו אני בוחר איזה אתרים לחסום ולהקפיץ לי הודעות? כי בהגדרות של הוינדוס יש אפשרות רק לחסימה כללית של כל ההודעות מהכרום. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Jenia24,

אוקיי , זה הלוח אם שלי http://www.foxconnchannel.com/Product/motherboard_detail.aspx?ID=en-us0000219 ויש עליו כרטיס מסך של Via\s3G Deltachrome עכשיו אני רוצה להתיקן את ה7300GS אבל הוא לא נדלק כשאני מחבר אותו , אבל הוא נדלק עם הכרטיס המובנה. אז איך אני מבטל את הכרטיס המובנה?

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ אני רוצה לבטל את הכרטיס שהגיע בתוך לוח האם, ולהכניס כרטיס אחר. איך אני עושה זאת? נאמר לי שאני יכולה להכניס ישירות את הכרטיס מבלי לנטרל בביוס, האם זה נכון? מחקתי בהסר/הוסף תוכנות את NVIDIA האם זה מספיק בשביל לא לנטרל בביוס? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. עדכנתי לגרסאת EFEI F9C (בטא), אני מעוניין לבצע שינמוך חזרה לגרסאת 6 או 7. גרסאת 8 עושה לי בעיות בSLEEP יצרתי USB עם EFIFLASH ואני מקבל אותה הודעת שגיאה שהגירסא המותקנת עדכנית יותר. אולי יש אופציה לעלות את הBACKUP מה DUAL BIOS? יש מלא ג'מפרים בלוח אבל לא מצאתי בMANUAL של הלוח איך עושים זאת... מעבד:4770K לוח אם:Gigabyte GA-Z87X-OC זיכרונות:Kingston HyperX Predator Series 16GB DDR3 2133 כרטיס מסך:GIGABYTE GTX 770 4GB Windforce GV-N770OC-4GD ספק כח:SEASONIC X650 GOLD

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם, אם זה לא הפורום המתאים אני מצטער ותעבירו בבקשה. יש לי מחשב נייד של לנובו, ויש בו מחיצה נסתרת שממנה אפשר לשחזר את המחשב למצב ברירת המחדל כפי שהוא בא מהמפעל. אני חושב לפרמט את המחשב, ואני רוצה לגבות את המחיצה הנסתרת הזו כדי שבמקרה הצורך, או אם משהו ישתבש יהיה לי גיבוי. לא הצלחתי למצוא באינטרנט איך לגבות את המחיצה או איך לגשת אליה. אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי, תודה, אביעד.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by desman,

שלום, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מגדיל את ה VIRTUAL MEMORY במחשב..הבנתי שזה תלוי בכמה מקום על ההרדיסק יש או משהו כזה..כשאני עובד עם פוטושופ או אפטר זה לא מספיק תודה רבה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by valera199309,

שלום,היום רציתי לפרמט ל-7 אבל יצא שאין מספיק מקום ב-c יש לי שם 30 גיגה אבל 7 לא עולה מ-boot ואני לא יכול לפרמט, שאני מתקין רגיל ופשוט חסר לי כמה גיגות בשביל להתקין אז מישהו יודע איך מגדיל את מקום המחיצה ב-vista תודה מראש

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  11. אז ככה אתמול הגיע אליי המחשב שהזמנתי: מארז THERMALTAKE EUREKA ( SILVER+WINDOW) VC8000SWA w/o PSU לוח אם GIGABYTE GA-P35DS3P מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS כרטיס מסך ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ספק כוח THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0103RI קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm רמקולים ואוזניות LOGITECH 5.1 X-530 - 70W סט מקלדת ועכבר LOGITECH CORDLESS DESKTOP LASER MX3000 צורב DVD LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK זיכרון CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT עכשיו יש לי שאלה.. הבנתי שבשביל שהדיסק הקשיח שלי …

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  12. איך מגדירים בויסטה 32 ביט לעבוד עם 4 גיגה זיכרון במקום 2 עד עכשיו? תודה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  13. שלום חברים. אחד הדברים הטובים וגם המפגרים באנטי וירוס נוד32 זה שהוא מוצא את הוירוסים ואת חלקם מוחק לבד. (אני יודע יש אפשרות לסרוק בלי למחוק בסריקה מותאמת אישית) 2 שאלות: 1. איך אני מגדיר לו להפסיק לסרוק אוטומטית (יש לו תזמונים מוגדרים כנראה, והוא גם עושה סריקה אחרי שהמחשב נדלק) שזו הסריקה שמוחקת אוטומטית. 2.יש קבצי DLL מסויימים שהם שייכים למשחקים והוא תמיד מוחק לי אותם, וזה ממש מתיש לעשות בכל פעם reinstall. יש אפשרות להגדיר לאנטי וירוס הזה להתעלם תמידית מקבצים מסויימים? תודה

14. איך מגדירים שהאינטרנט יתחבר לאחר כל הפעלה מחדש של הוינדוס ? מצאתי לנכון פה לכתוב או שזה צריך במחשבים כללי -> תוכנה ? לא מצאתי מקום אחר... תודה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  15. Started by eranratzon,

שלום למומחים המחשב שלי-חלונות 7 עולה למסך משתמש , ללא סיסמה, עם צורך ללחוץ על הכפתור עם שם המשתמש במרכז המסך ,כדי להגיע לדסקטופ. אין לי צורך במסך המשתמש, מוגדר רק משתמש אחד במחשב זה ואני רוצה להגיע ישירות לדסקטופ כשמדליק את המחשב. איך אני משנה את עליית המחשב כדי להגיע ישר לדסקטופ? תודה ערן

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. (או כל כרטיס אחר)

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום אני מעוניין לדעת מי מחובר לרשת הביתית ואני לא יודע את השם והסיסמה של הראוטר

18. יש לי כרטיס מסך של אסוס מדגם גיפורס 210 חלונות 7 אולטימט אני די בטוח שהכרטיס לא מתפקד כיאות, יש משחקים שהייתי צריך לשנות הגדרות בשביל שיפעל, למשל WOW העכבר נתקע ומבירור ברשת זאת בעית מתאם גרפי, שינוי הגדרה קטנה במשחק סידר את הבעיה אבל עדיין נראה לי שאם המתאם היה מותקן כיאות זה לא היה עושה בעיות. התקנתי את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס והבנתי שהוא לא מעודכן אז הסרתי והתקנתי דרייבר מקורי מאנווידיה המעודכן שלהם, עדיין יש הרגשה שיש תמיכה לא תקינה. האם יש דרך לוודא זאת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Yanir Uliel,

9

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by No-One,

שלום לכולם, בטעות פתחתי כמה משתמשים על כמה כתובות מייל שלי כיוון ששכחתי את הססמאות. אני מעוניין למחוק את שאר המשתמשים, ניסיתי למצוא בהגדרות החשבון ולא מצאתי, מישהו יכול להסביר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shoomil,

מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by 34N1A1N79,

יש לי בעייה למחוק גופנים מלוח הבקרה, הוא מבקש הרשאת מנהל משום מה מסרב למחוק האם יש תקייה אחרת ממנה אפשר למחוק ? בלי להסתבך ולהפעיל מסייפ מוד?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by jeffo,

בחיאת אנשים איך. מוחקים. דיון. תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. איך מוחקים מודעות שהעלתי בפורום הזה ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים