תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל נשאלתי שאלה במבחן ואני מחפש את התשובה ולא מוצא. נניח שאנו נמצאים באירגון. לכם יש חשבון "מנהל" ואתם נמצאים במחשב שמחובר על חשבון שהוא אינו מנהל וחסר לו הרשאות. איך אני פותח תיקייה (בEXPLORER) על שם חשבון המנהל שברשותי אבל שהמחשב עצמו ישאר על המשתמש של אותו אדם. (צריך לכתוב פקודה כלשהי בCMD ) אשמח לעזרה במהרה!!! תודה רבה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, חבר שלי בטעות נכנס ל Safe Mode , ועכשיו הוא לא יודע איך לצאת מזה, אז הוא ניסה להיעזר בי ואני גם לא יודע, אז אני צריך לדעת איך כדי שאני יוכל לעזור לו, תוודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שמעתי שיש איזושהיא שיטה שאפשר לצרוב קצת יותר ממה שרשום על הדיסק עכשיו יש לי סרט שהוא 750 מגה ורציתי לשאול איך אפשר לצרוב את זה על דיסק של 700? ומה הכמות הסופית של מגה שאפשר לצרוב על דיסק? אם יש כזאת דרך מישהו יכול לספר לי עליה איך עושים את זה? נ.ב. אני משתמש בנרו 6 תודה רבה לעוזרים.. זה ממש דחוף לי אז אשמח אם תענו בהקדם
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני הורדתי סרטים באיכות Blu-ray בפורמט mp4 וצרבתי אותם דיסק DVD רגיל, ומסיבה כלשהיא המערכת קולנוע לא קוראת את הדיסק והמחשב כן קורא... יש לי אפשרות להוריד גם סרטים בפורמט MKV ו AVI שאלו פורמטים של סרטי HD כבדים יותר. בכל מקרה אני לא רוצה להוריד סתם ולבזבז דיסקים על משהו שלא יעבוד. אשמח שמישהו יסביר איך ניתן לצרוב בצורה יעילה שתעבוד. יש לי תוכנת צריבה PowerISO וגם Nero. נ.ב כשאני מוריד סרטים באיכות DVDRIP וצורב אותם, הם רצים חלק בלי בעיות. והמערכת קולנוע זאת מערכת של סוני די יקרה, נקנתה לפני שנה בערך ככה שלא נראה לי זאת בעיה עם המערכת..
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני צריך כבר לקנות את המחשב שלי, לדעתי יש מספיק אבק בפנים, אך אני חושש מלהזיק לרכיבים. באילו דרכים מומלץ לנקות את המחשב והרכיבים שלו מאבק? ואילו אמצעי זהירות לקחת?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מסוג alfawise b1 שהביאו לי מסין סוג של רכיבי מחשב נייד שעשו מהם גיימינג PC, מה שקרה שניסיתי לחבר מסך משני למחשב דרך חיבור DP (יש למחשב חיבור DP אחד וHDMI אחד) והמחשב לא הגיב בכלל לחיבור המסך השני, חשבתי אולי כתוצאה מכך שהכרטיס המובנה פעיל (יש למחשב כרטיס 960m gtx וintel 530), הלכתי לביוס וביטלתי את הכרטיס תצוגה ע"י כך שהפניתי את המחשב לחריץ הPCIE שבפועל מה שנמצא עליו זה הSSD שלי מסוג M2 (טעות..), ה960m GTX כנראה שיושב על יציאה אחרת שעדיין לא ברורה לי, המצב הנוכחי הוא שאני מדליק את המחשב אין צג הכל עובד כראוי אבל אני גם לא יכול לגשת לביוס ולהחזיר את הגדרות ברירת המחדל. הלכתי על הדרך הפיזית לאפס את ביוס דרך הסוללת CMOS אבל הפלא…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
ברשותי ווינדוס 8.1 מקורי והמחשב עושה לי בעיות וברצוני לשחזר את המערכת אך אין לי כונן דיסקים בשביל להכניס את הדיסק.. איך אני משחזר?
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעו פירמטתי את המחשב ואין לי עיבריתץץץ את זה אני כותב דרך מיקלדת באינטרנט חייב עזרה או מדריך..... תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי 2 מחיצות, כל אחת 250GB וביחד 500GB... אני רוצה לשלב את הנפח של שניהם ולהוסיף את הנפח לכונן C. איך אני עושה את זה?
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן חברים. ברוך השם הגיעו לי היום שתי חבילות מארצות הברית, מיקרופון AT2020 עם מחבר XLR וBLUE ICICLE שממיר אותו לUSB. עכשיו הבעיה היא שאין לי דרך לקבל פידבק עצמי מהמיק' לאוזניות, כי אין למתאם דרייבר עם GUI, ככה שבעצם אני תקוע עם הפידבק של הווינדוס שמגיע בדיליי ואי אפשר לעבוד איתו. יש לכם איזה עצות לעזור לי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע איך לשמור את הOC בתוכנה מישהו מוכן להסביר לי איך שומרים?
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום! יש לי Voodoo 3 ואני מקבל Refresh Rate גרוע במשחקים. אני יודע איך לשנות Refresh Rate בכל הנוגע ל Desktop, אבל ברגע שאני משתמש ב OpenGL, אז ה Refresh Rate משתנה לפי הגדרה כלשהי. ב Voodoo 1 הישן הייתה אפשרות לשנות ב Autoexec.bat את ההגדרות של ה Refresh Rate עבור מצבי Glide ו OpenGL. מישהו אולי יודע איך לעשות את זה ב Voodoo3? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ענתיקה P3 800MHZ,על לוח של ASUS CUV4X ,אני רוצה לפרמט אותו לפני שהוא עולה,איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם. אני לאחר פרמוט המחשב ורוצה לשמור על אותה מהירות שאתה מקבל מהמחשב לאחר פרמוט ולאחר זמן מה דועכת, וזה בדיוק מה שאני לא רוצה, שהמהירות שלו תדעך. תהליך הפרמוט הוא מייאש בעיקר בגלל הגיבוי והתקנה מחדש של כל התוכנות לאחר הפרמוט. לכן אני רוצה לדעת על איזה תכנות אתם ממליצים לצורך תחזוק המחשב. אני כרגע עם האנטי וירוס Bitdefender total security. על מה עוד אתם ממליצים? תודה.
-
- 34 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
המחשב שלי בן חצי שנה ואני התחלתי לקבל BSOD פעם ב24 שעות בערך בחודשיים האחרונים ... ראיתי שזה לא רק אצלי , אלה זה אצל כל מי שיש לו את הכרטיס א. הווינדוס פועל לי על הכרטיס אז אני לא יכול לעדכן את העדכון של OCZ ב. אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי (זה אומר משהו על זה שהווינדוס שלי לא בגרסא הנכונה ( 64 BIT ) ? מה אני צריך לעשות ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היה לי חלונות 7 מותקן על דיסק קשיח רגיל ובשלב מסוים הוספתי SSD התקנתי עליו חלונות 7 מחדש מבלי למחוק את ההתקנה מהדיסק הרגיל (מה שגרם לתפריט בוט בהפעלת המחשב). עכשיו הדיסק הרגיל מת ואני מקבל הודעת טעות בהפעלת המחשב Disk boot failure, insert system disk and press enter. יש אפשרות לתקן את המצב מבלי להתקין חלונות מחדש ?
-
- 22 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפני כמה זמן, נשרף החיבור hdmi שלי בין המחשב לטלויזיה. תיקנתי את הטלויזיה אבל כשחיברתי אותה שוב למחשב, המחשב לא זיהה אותה. גם כשהגדרתי בהגדרות מסך של המחשב מסך VGA נוסף באופן ידני עדיין עדיין אין תמונה או קול. כשאני מחבר לטלויזיה לפטוף הכל עובד בלי שום בעיה לכן אני חושב שגם היציאה של המחשב נשרפה (אולי היתה קפיצת מתח שהרסה את שניהם באותו הזמן.. לא יודע). חבל לי להחליף את כל הלוח האם (Z97-HD3) רק בגלל יציאת אחת דפוקה. מישהו יודע אם יש מעבדות אלקטרוניקה (באיזור רמת גן) שמתקנות לוחות אם? או דרך לתקן את היציאה בעצמי?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
החלפתי הארד דיסק עם אותה מערכת הפעלה והבעיה שם לא קיימת, זאת אומרת שמשהו בהגדרות שגוי...מה עושה? [ATTACH=CONFIG]9942[/ATTACH]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני אשמח אם תעזרו לי לפתור את זה יש לי טלויזיה של LG בחדר אבל הכרטיס מסך שלי לא מזהה אותה וכדי שאני אוכל לצפות בסרטים בטלוויזיה אני מתחבר לטלויזיה SONY שבסלון ואז כאשר הכרטיס מזהה את הטלויזיה אני מעביר את הכבל לטלויזיה LG בחדר!!! אבל כאשר אני מכבה את המחשב או עושה ריסטאררט אני צריך לעשות את התהליך שוב... וזה מתסכל!!!! אני אשמח אם מישהו יודע איך אפשר לאלץ את הכרטיס להוציא אות טלויזיה באופן קבוע תודה מראש! שלכם SF_ARIEL
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהגדרות של הביוס, לא יכול להשתמש בהן, אז אני רוצה לעשות איפוס לביוס כדי שההגדרות יחזרו להיות פעילות שוב. הבעיה היא, שאני לא יודע איך עושים איפוס לביוס, וגם לא מצאתי תשובה במדריך שהורדתי מהאתר של גיגהבייט. אז איך אני עושה איפוס לביוס של 945P-G?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום חברים. והיום אני ילמד אתכם איך פורצים את הסיסמא למחשב וינדוס 10. אז מה שאנחנו צריכים זה USB ריק לגמרי. טוב. אז אנחנו צריכים בשביל הפריצה להוריד קובץ תמונות דיסק של אירנס בוט (אפשר להוריד מכאן) נצרוב את זה על usb על ידי התוכנה Rufus (אפשר להוריד מכאן) עכשיו לאחר שצרבנו את זה על USB ברגע שהמחשב עולה נלחץ ברציפות על F12 עד שעולה לנו הbios שימו לב חובה שהusb יהיה בתוך המחשב בזמן שאנחנו מעלים אותו. עכשיו נפתח לנו החלון הזה נלחץ על mini Windows XP ועכשיו עולה לנו הוינדוס של XP עכשיו ליחצו בשולחן עבודה על הישום הזה HBCD Menu עכשיו למעלה יש לכם אופציה של Programs ליחצו על זה ועכשיו יש לכם אופציה כזאת Passwords / Keys ליחצו …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בניתי מחשב מדיה סנטר שיש בו HDMI מובנה וחיברתי כרטיס PCI-E במקום וביטלתי את המובנה אבל לא מצליח לשמוע קול התקנתי את הדרייבר של NVIDIA
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום! תמיד שאני מכבה את המחשב הספק של TT ממשיך לפעול והוא נותן כוח למקלדת ואז בעזרת CTRL F1 אני מפעיל את המחשב.. עכשיו אני לא רוצה שהספק ימשיך לפעול בגלל הבלאי אחד כאן אמר שאפשר לבטל זאת בעזרת הביוס אבל אני לא רואה שם אפשרות כזאת!א איך קוראים לזה? תודה רבה לכם!
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש כפתור מעצבן בשם "צרוב" שמופיע בתיקיות של חלונות 7. לעתים קרובות אני לוחץ עליו בטעות וזה גורם לפתיחה של הכונן האופטי. איך אפשר לבטל את הלחצן המיותר והמעצבן הזה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש במקלדת את המקשי כיבוי והשהייה והם ממש מעצבנים שלוחצים עליהם בטעות... יש שיטה לבטל אותם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-