תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב i3-3220 , Asus.P8H61-M-LX.Rev.2.0, MX500 250GB, Win10, 8GB שעובד 24/7 עם Qbitorrent, ומדי מספר ימים (בין יום לשמונה ימים) הוא קופא לחלוטין: לא מגיב אפילו לעכבר ומקלדת, וגם אם יש עליו ג'וב כלשהו (הרצתי Ping פעם בדקה שירשום אל קובץ לוג) הוא מפסיק לעבוד לחלוטין. ב-Event Viewer של Windows אין זכר לבעייה. כל מה שאפשר לראות שם זה את הכיבוי בכוח שאני נאלץ לעשות לו. שדרגתי ביוס, התקנתי חלונות מחדש ולא זז הרברס. רעיונות?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המסך פשוט שחור , אין אפילו גישה ל BIOS ... ניסיתי לפרק ולהרכיב את החיבורים למאווררים , זכרונות , קירור למעבד, כרטיס מסך , הכל נשאר כרגיל ... אין רעשים מהדיסק הקשיח של עליית המערכת ... אני חושש שהבעיה אולי נעוצה בלוח אם או הספק ... (המפרט בצד) תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע ללא שום סיבה שאני מוצא מידי פעם גם במהלך עבודה וגם כאשר המחשב במנוחה. הבעיה קורת רק שהתקנתי את הויסטה גם לאחר התקנה מחדש של ויסטה יחד עם ה SP1 המחשב נתקע. ב Event Logs אני לא רואה סיבה ואו הודעה על כך. טמפ' של המע' מצויין המחשב נקי מאבק בדקתי את הזיכרונות והבדיקה עברה חלק,בדקתי HD ואותו דבר. היכן יתן לבדוק במע' ממה נובעות התקיעות במע' ? חייב להיות מקום שרושם שם משהו?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשו לי ניקוי אבק יסודי למחשב, הציאו זכרונות, כ.מסך, מעבד+מאוורר. הכל הוחזר למקומו בצורה הנכונה, א-ב-ל מסתבר שעם הניקיונות נוקתה גם המשחה התרמית שעל גוף הקירור של המעבד. מאז ההרכבה מחדש המחשב נכבה מספר שניות לאחר ההדלקה. (נע בין 5 ל-10 שניות - בד"כ אחרי הצפצוף הראשון). האם העדר משחה תרמית יכול להביא לזה? ואם כן, היכן אני יכולה לרכוש משחה תרמית? המעבד הוא אינטל פנטיום D 2.8 אם זה משנה. תודה מראש ואשמח לתגובות ענייניות.
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי אתר דרך godaddy ולאחרונה שמתי לב להופעת פופ אפים... כגון doubleclick וכו'. האם מישהו יודע אם ניתן לאתר את הפופ אפים בקוד html של האתר או אולי יש המלצות אחרות? לא כל כך הצלחתי למצוא עזרה בנושא באינטרנט.... תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, בעת שימושי היום במחשב נוצר רעש סטטי באוזניות והמחשב נתקע. כיביתי את המחשב ע"י לחיצה ממושכת על הכפתור הדלקה/כיבוי, ולאחר מכן המחשב לא עלה יותר. הינני חושד בכרטיס מסך. לאחר שניתקתי את הכרטיס מסך מן המחשב, המחשב נדלק ועובד. שאלתי היא כזאת האם בוודאות הדבר אומר שהכרטיס מסך הינו הבעיה? או יכול להיות שמדובר בספק כוח שאיבד מכוחו לספק את המתח הנדרש עבור הכרטיס מסך? מפרט: i5-3470 gigabyte b75m-d3h msi gtx970 seasonic ss620gb
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, במחשב שלי מותקן וינדוז XP ואני מעוניינת להתקין וינדוז 8 או 10. האם אוכל להתקין על המחשב עם הנתונים הבאי: AMD ATHLON ׂTMׁ64X2 DUAL+CORE PROCESSOR 4000 RAM של 1.87 GB 2.09 GHZ פשוט חבל לי לקנות סתם, אולי פשוט אעדיף להחליף מחשב. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
גורם למחשב לא להפעיל שומר מסך וכיבוי מסך-אגב -מצב שינה עובד וגם התעוררות המחשב לאחר מכן תקינה. לאחר הזזה של עכבר\מקלדת ההגדרות תקינות, וגם ניסיתי להחליף כניסת usb רעיונות ????????????? תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעזרה תוכנת lastactivity המנטרת את פעילות כל היישומים הרצים הבנתי שהתקיעות המעצבנות אותן אני חווה כל כשעה נובעות מהיישום ielowutil.exe אשר ממוקר בC:\Program Files (x86)\Internet Explorer גיגלתי, ולא מצאתי עוד מישהו שנתקל בבעיה ואיך לטפל בזה. יש למישהו קצה חוט?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חייב עזרה איך לשחזר מידע מדיסק און קי [מסמך טקסט] יש איזה תוכנה מומלצת לזה?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
לחברה שלי יש לפטופ ישן שהפסיק לעבוד, אני מניח שזו איזוה בעיית חומרה. על הדסקטופ יש לה כמה קבצים שמאד חשוב לה להציל. מה הדרך הפשוט ביותר? משהו יכול לתת לינק ל-LiveUSB מומלץ? מדובר בווינדוס XP. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/538301-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A9%D7%A7%D7%98%D7%94-%D7%9B%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%96-HAF-XB?p=4833699&viewfull=1#post4833699 במעבדה התקינו את ה-H80i אבל בכל פעם שמחברים את כבל ה-USB של הקירור (בתמונה מימין) תהליך ה-BOOT של המחשב אורך 30-45 שניות יותר. מסך ה-SPLASH של הלוח עולה ישר אבל עוברות 30-40 שניות עד שיש ציפצוף וה-BOOT ממשיך. אשמח לעצה - מעט דחוף... תודה.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי ההתקנה של הסקייפ בזמן שיחה אנשים שמדברים איתי מתלוננים על רעש שנשמע אצלי ברקע וגם אני שומע טיפה רעשים... איך אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לוח אם P5K SE מעבד Q6600 זיכרון OCZ2P8001G X 2 ספק 650W הגדרות בביוס הם הבעיה: אני לא רוצה OC אבל הזיכרון צורך בסטנדרת 2.10V מומלץ 2.20V הגדרות סטנדרטיות המחשב קורס במשחקים. הגדרה הכי יציבה יחסית זה תיזמון 4,5,4,15 מתח 2.10V בשאר אוטומטי. עדין אין יציבות במשחקים!! מדגיש שוב הטמפרטורה טובה יש בעיה רק עם הזיכרון ללוח אם בחברה שקניתי הם טוענים שהגדרה נכונה תפתור את הבעיה. בטלפון הם לא הצליחו ואמרו שאני יביא את המחשב. ממש לא בא לי להביא את המחשב. יש מישהו אם אותה בעיה השמח לדעת ולקבל הצעות לפיתרון.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב הוא P42.6 Ghz, Asus P4S800-VM, 512 mB Ram. ה- Windows עולה די לאט (דקה+ במסך עם הפס הכחול), הסאונד מאוד מקוטע כשהוינדוס עולה (למשל צליל הפתיחה נשמע מאוד מקוטע). גם אח"כ כששומעים מוזיקה היא קצת מקוטעת, והיא הופכת לעוד יותר מקוטעת כשאיזו תוכנה פשוטה פועלת ברקע (כמו AntiVirus למשל). מדי פעם אפילו אין בכלל סאונד. עד עכשיו סרקתי לוירוסים, SpyWares, והתקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס קול אבל זה לא עזר. (אין מסכים כחולים גם) אשמח להצעות לפתרון הבעיה. תודה!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בזיהוי חומרה במחשב. קניתי מיקרופונים טובים שעובדים על מחשבים אחרים ורק המחשב שלי לא מזהה אותם . עכשיו זה לא קשור מושתק לא מושתק כי זה לא מזהה בכלל . מישהו יכול לעזור לי בבקשה. אני כבר ביררתי איפה שהוא ומישהו זרק לי דרייבר ... לא ממש הבנתי .
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי עושה ריסט לפעמים בפתאומיות .. סרקתי את המחשב מווירוסים,ספייויר,רגיסטי וכו'.. ולא מצא כלום.. לפעמים שאני נכנס לתוכנה אז המחשב נתקע לשניה ואז עושה ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום היקרים, יש לי כבר כמה ימים תקלה בגלגלת של העכבר. קשה לי להסביר בדיוק מה התקלה, כשאני גולל (למעלה או למטה) בעזרת הגלגלת יש קפיצות כאלה, מדי פעם זה נעצר קצת, פתאום הולך לצד השני וכדומה. זה פשוט מקרטע. ניסיתי קצת לנקות את הגלגלת ללא הצלחה. דגם העכבר: Microsoft + Razer Habu העבר בן לדעתי מעל שנתיים. תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה לעשות? זה מציף לי את הכונן בקבצי tmp [ATTACH=CONFIG]9886[/ATTACH] אלה המשתני סביבה שלי: [ATTACH=CONFIG]9887[/ATTACH] לא רואה שם משהו חשוד
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, יש לי בעיה במחשב בבית, המחשב עולה ללא תמונה. לפני כמה ימים הייתה הפסקת חשמל, שכמה פעמים החשמל עלה ונפל, ומאז המחשב הפסיק לעבוד... הוא היה נכשל בהידלקות, הוא נדלק חצי דרך ונכבה, אז היום הלכתי וקניתי ספק CORSAIR VS550 חיברתי הכל ועכשיו המחשב עולה, מגיע לווינדוס (אני יודע כי אם אני מנתק USB אני שומע אותו וכו'). אבל אין תמונה!, בכלל!. רעיונות איך לפתור את זה?, בטוח מישהו נתקל במקרים דומים. תודה רבה, שרון.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם הלוח אם הבא: Gigabyte GA-H81M-D2V. תוך כדי ניסיון להתקין כרטיס מסך חיצוני geforce gtx 560, שיניתי כל מיני הגדרות בביוס, בגללן אני חושש שהמחשב לא נותן output כלשהו למסך (לא מהיציאה בלוח אם ולא מהGTX). לכן רציתי לדעת איך אני יכול לשחזר את ההגדרות של הביוס כך שאוכל לחזור ולראות פלט כלשהו על המסך? אני חושב שהבעיה נוצרה כאשרה עשיתי disable ל intel processor graphics. אפשר לראות תמונה פה מה עליי לעשות כעת כדי להחזיר את זה לenable? תודה רבה אסף
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן חצי שנה מאז FD core 3000 usb3.0. יש למארז 3 מאווררים ואף אחד מהם לא עובד. המאווררים של המעבד והספק כח עובדים יופי. על פניו נראה שכל החיבורים של המאווררים מחוברים כמו שצריך. מישהו יכול לכוון אותי יותר למה אולי הם לא עובדים? זו בעיה או שככה זה צריך להיות. עשיתי בדיקת מעלות באוורסט ואלו התוצאות:
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה (שבוע) קרה לי כבר 3 פעמים והיום פעמיים מקרה מוזר מאוד. לאחר שלא נגעתי במחשב במשך שעה וחצי-שעתיים ובאתי אח"כ לחדש את הפעולה[לעבוד עליו שוב/לגלוש] (המסך נכבה אוטומטית לאחר 15 דקות) הזזתי את העכבר / לחצתי על מקש במקלדת, ופתאום אני רואה שכל האורות במקלדת דולקים בו בזמן ואחרי זה המצב חוזר לאור אחד [של המספרים בצד ימין] - פעולה שמעידה כאילו הופסקה אספקת הזרם למקלדת ועכבר. ומאז אי אפשר לעשות כלום. המחשב לא מגיב. ניסיתי לנתק את החיבורים של המקלדת והעכבר ולחברם שוב - לא עוזר. ניסיתי לחבר אותם דרך USB (כרגע הם דרך PS נדמה לי קוראים לזה) גם לא עוזר. כאילו הזרם הופסק ואין תגובה מהם. עד עכשיו אני לא מבין היכן טמונה הבעיה... השאלה היא אם בכלל מישהו מכיר את התופעה הזו? מה הפיתר…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://img201.imageshack.us/img201/4751/svchostyz8.jpg אין ווירוסים או SPYWARE בדקתי עם Memtest והזיכרון תקין וכשאני עושה סיים תהליך ל-SVCHOST המחשב מגיב כרגיל ואין שימוש ב-100% CPU מה זה יכול להיות אולי משהו שקשור לעידכונים של הווינדוס ? יש גם את התהליך wuauclt גם לו אני עושה סיים תהליך http://img174.imageshack.us/img174/6708/wuaucltdt1.jpg והנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:39:01, on 20/04/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-