תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
מה המצב ... אז ככה היה לי 768 DDR והיום הוספתי עוד 512 ברגע שהוספתי אז שאני נכנס למשחק הוא עושה לי קוביות ירוקות קטנות כאלה ואז יוצא מהמשחק ושואל אם אני רוצה לשלוח EROR REPORT ככה זה בכל המשחקים ....אז כיבתי את המחשב והוצאתי את ה 512 והכל חזר להרגלו.... יש למישו מושג מה הבעיה ? תודה מראש גל
-
- 12 תגובות
- 851 צפיות
-
-
המחשב נתקע בזמן עבודה ב WINDOWS, בעקבות רעשים מהדיסק, נראה לי שה MULEX לא היה מחובר טוב, או שמשהו שם רופף... לא משנה, חיברתי מחדש, ועשיתי REBOOT... עכשיו כל פעם שה WINDOWS עולה, בזמן העליה הוא עושה REBOOT ואי אפשר להמשיך.. ניסתי SAFE MODE (אותו דבר), BOOT LOGGING (לא יוצר את הקובץ).... עכשיו המחשב עובד.. אני עכשיו ב LINUX והכל פיקס, אפשר לגשת לדיסק... (ושוב, כשהוא עושה BOOT, הוא רושם שהוא מעלה כל מני דברים, אבל באיזשהו שלב הוא נתקע)... השאלה, מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה ? RECOVERY (לא ניסתי אף פעם, זה גורם לבעיות) ? משהו אחר ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום התקנתי כבלי IDE חדשים של TT. חיברתי את שני ההארד-דיסקים על IDE אחד, שניהם Maxtor. אחד 60 ג'יגה, השני 40 ג'יגה. ואת הצורב ואת הDVD על שני. הHD שמערכת ההפעלה נמצאת עליו מג'ומפר כMaster והשני כSlave. זה מה שהוא מראה כשאני מנסה להכנס לHD השני (הSlave): ואלה המאפיינים: אם אני מחבר את הHD הראשון על IDE אחד, ואת הHD השני על IDE אחר, אני יכול להכנס חופשי לשניהם, בלי בעיה, ובמאפיינים כתוב Maxtor כמו שצריך. הקטע הוא שאני לא יכול להשתמש בIDE אחד לHD אחד ולצורב לדוגמא, ולHD שני ולDVD, כי הכבלים לא מספיק ארוכים ולא מגיעים מהכוננים להארד-דיסקים. אני חייב להשתמש בIDE אחד לHDs, וIDE שני לDVD+CDRW. שיחקתי שעות עם הג'מפרים ושום דבר לא הצליח. יש רעיונות? תודה.
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, מחשב ישן שלי (Celron) הפסיק לעבוד פתאום. כשאני מדליק אותו המאווררים מתחילים לפעול הדיסק הקשיח מתחיל להסתובב אבל שום דבר לא קורה ואין כלום על המסך. ניסיתי להוציא את כל הרכיבים ( לנתק כוננים כרטיסים זיכרון...) וכלום לא עזר. פעם אחת פתאום הוא התחיל לצפצף על בעיית זיכרון ( כשהזיכרון היה בחוץ ) אבל זהו לא הצלחתי לשחזר את זה עם זיכרון בלי זיכרון כלום פשוט דממה חוץ מהמאווררים. יש למישהו רעיון מה לעשות? חשבתי אולי שיש איזה קצר בלוח אם אבל אני לא יודע אם זה משהו שאני יכול לסדר או איך בכלל למצוא דבר כזה ואל תגידו לי להחליף לוח אם כי אין לי אחר ואני מעדיף לזרוק את המחשב מאשר להתחיל להשקיע בו כסף.
-
- 12 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
כבר בערך חודש שהמחשב מחליט להתכבות מתי שבא לו אפילו אחרי שפירמטתי המחשב לא עמד יותר מכמה שעות בלי להתרסק. אין בעיה של חום כי אני יכול לקודד 4 סרטים ברצף וזה לא מתכבה. מה שעוד מוזר וכרגע גיליתי שכל פעם שזה מתכבה אז זה רק בזמן שאני מוריד מהמירק למה זה? :-X
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום. יש לי פנטיום 3 שהארדיסק שלו קרס. קיבלתי HD של HITACHI 80GB ואני מנסה לפרמט אותו. יש עליו 16 צורות גימפור שונות (בחיי ) ובכלל 2 גמפרים אני לא מצליח להבין איך לגמפר לפריימרי מסטר - למה זה צריך להיות כל כך מסובך ולמה 2 גמפרים ? כאשר גימפרתי באופן שרירותי עם 2 גמפרים קיבלתי הודעה "PRIMARY MASTER FAIL" כאשר שיניתי את הסדר לא קרה כלום המחשב פשוט נתקע בשלב הביוס. מישהו בבקשה יוכל לעזור לי ? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קבצים פשוטים שהורדתי פעם, הווינדוס אומר לי שהם בשימוש של תוכנה אחרת. מה אני יכול לעשות? (אתמול לדוגמה היה לי 2 GB והים אחרי שהורדתי משהו בגודל של 500 mB יש לי 500 MB פנויים)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש הרבה בתוכנה ERD COMMANDER (סוג של מערכת הפעלה מדיסק ) אז חשבתי אולי אפשר להעתיק אותה על דיסק און קי ואז לעשות בוט מהדיסק או קיי אז כמה שאלות לי אליכם : 1 זה אפשרי לעשות BOOT מ דיסק או קיי ?? 2. אפשר לצרוב אימג' על דיסק און קיי 3. אם איפשר לצרוב אימג' על דיסק און קי אז אפשר איך אני יוצר BOOT על דיסק און קי? תודה והמשך יום מהנה...
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פעמיים בחודש האחרון, אחרי עבודה רציפה של כמה שעות טובות המחשב מאתחל עצמו. מה יכולות להיות הסיבות? איך אני יכול לעלות על הבעיה? ומה בדיוק לעשות? המחשב אגב פנטיום 3 בן כ-4 שנים, ללא החלפת מאוור מאז (אולי זו הסיבה...)
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום אנשים, היום בבוקר שיחקתי קצת בקאונטר סטרייק ופתאום נתקע לי המחשב, והמסך נכבה. הפעלתי מחדש תמחשב, והמסך כותב No signal, זאת אומרת שהוא לא מחובר, ניסיתי לכבות להדליק ולכבות לא עזר, עדיין NO signal. המאורר של הכרטיס מסך מסתובב, הכרטיס לא עושה צפצופים, פשוט לא נדלק. יש לציין שהיה לי אוברקלוק 380@430 בליבה, אבל אנ יעם SIlncer Rev 3. בקיצור, האם שרפתי את הכרטיס שלי? מה אפשר לעשות??? וגם אין לי אחריות כי החלפתי קירור? זה כזה עצוב
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלומות ברשותי המחשב הבא: לוח אם :PC Chips M754LMR פנטיום 3 ( 866 אם אני לא טועה ) HD: WD Caviar 26400 6.4GB ספק codegen 300 64 MB sdram ב-100 הרץ כמו שאתם רואים המחשב מאוד חלש ובסיסי, אך הוא אמור לשמש כמחשב למודינג הבעיה: המחשב לא פועל. הלוח מקבל חשמל, כנל על הדיסק הקשיח ( ניתן לשמוע רעש בהפעלה ) המעבד גם ( ההיטסינק מתחמם ), את הזכרון אני לא יודע איך לבדוק, אבל הסטיק עצמו חדש ופועל על מחשב אחר. כשמפעילים את המחשב, לא רואים כלום על המסך, רק את הרעש של הספק+כונן קשיח ( המאווררים גם עובדים ) אני חושד במעבד, אך נאמר לי ( תקנו אותי אם אני טועה ) שאינטל מחזירה מעבדים מאחריות במהירות 1000, והלוח שלי תומך עד 866 ( סוקט 370 ) כל עצה תתקבל בברכה תודה מראש, בן.
-
- 12 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש דחוף דרייבר ללוח אם אינטל של מחשב פנטיום 3 מדגם: intel SE440BX-2 82443 BX\ZX הלוח הזה הוא לוח משולב כולל כרטיס מסך וכרטיס קול. הדרייבר לא נמצא באתרים של דרייברים וגם לא באתר של אינטל. באתר של אינטל יש דרייבר אחד שמתאים לו שרק אמור להתקין את הכרטיס קול אבל משום מה זה גם לא עובד. ניסיתי להתקין עליו דיסק שמתאים למספר סוגי לוחות אם דומים של אינטל שהיה אמור לעבוד (על פי ניסיון של חבר שהוא טכנאי מחשבים), אבל זה לא הצליח בשום צורה. אני כבר מיואש.. האם כל מה שנותר לעשות זה לזרוק את המחשב לפח?
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון המאוורר של הספק של המחשב עושה רעש מרגיז כאשר אני תוקע איזה קיסם ועוצר את המאוורר אז יש שקט חשיש לכם איזה טיפים? חשבתי אולי להשאיר את הקיסם בתוך המאוורר שלא יסתובב , האם זה יגרום לבעיות?(המחשב לא מתחמם יותר מדי בערך 25 מעלות) דרך אגב ניסית להוציא אותו ולשמן וגם להבריג יותר חזק אך זה לא עזר בתודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אוקי,זה ממש נמאס מאתמול התחילה בעיה מוזרה,של תקיעות של המחשב רנדומאליות... ביצעתי סריקה לERRORS גם על כונן C וגם על כונן D והמחשב בסדר גומר ביצעתי איחוי דיסק בשני הכונני,וכמו כן גם הרצתי סריקה של NORTON ANTI VIRUS במצב רגיל ובמצב SAFE MODE והוא לא זיהה כלום גם התוכנות AD AWARE וSPYBOT-SEARCH&DESTROY לא מזהות שום דבר ....במצב SAFE MODE המחשב לא נתקע,אולם מהרגע שאני נכנס לווינדוס כרגיל-המחשב מתחיל להתקע....התקיעה הראשונה לאחר פתיחת מחשב [ בערך 20 דקות עד חצי שעה ] המחשב נתקע...רק ריסט עוזר פה...ולאחר הריסט,המחשב יתחיל להתקע תוך 2 עד 3 דקות,ובכל ריסט זה רק מחמיר [עד שזה מגיע למצב בו מסך המחשב נתקע במסך הפתיחה] לאחרונה התקנתי גם ZONE ALARM [אתמול....] ומאז התקנתו הוא חסם …
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
טוב לאחר חיפוש בפורום לא מצאתי שום ת'רד שנוגע לבעייה שלי... הבעייה היא שיש לי סידירום ACERX52 וצורב LITEON X40 (מהירות קריאה) ושניהם גם לפי מבחני מהירות וגם לפי צריבות מדיסק לדיסק פשוט מאכזבים... יש לי ווינדוס 98 ממש עכשיו פירמטתי... תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שוודאי שמתם לב, בשבוע האחרון (יום חמישי 14/11 - יום חמישי 21/11) לא הייתי נוכח באתר, לא העלתי חדשות, לא הייתי פעיל בפורומים.. כאילו בלעה אותי האדמה. כפי שתבינו מיד, הסיבה לכך לא הייתה בשליטתי ועל כן אני מרגיש צורך להביא בפניכם את הסיפור המלא על העדרותי: ביום חמישי לפני שבוע ישבתי לי בנינוחות על הכסא שלי, אל מול המסך שלי והזזתי את העכבר בעצלות על שולחן העבודה, ללא שום כיוון מוגדר, כפי שאני עושה כשמאוד מאוד משעמם לי. העכבר משייט לו לאט על גבי שולחן העבודה כאשר לפתע המסך נכבה והמחשב עושה אתחול; 'לעזאזל עם חברת החשמל!' חשבתי, בטח הפסקונת חשמל או משהו... המחשב עשה Boot, ה Windows כמעט עלה ואז שוב - אתחול נוסף. שוב המחשב עושה Boot, מערכת ההפעלה עולה ו... אתחול. זה נעשה…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לוח אם 7VRXP , ביוס F11. כרטיס מסך GF4 MX של צינאטק, מסך של יממאה. כל פעם שאני מוסיף כרטיס פיסי אי חדש, המסך לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. (המסך נשאר במצב סטאנד בי) מה יכולה להיות הבעיה? אולי המסך לא מדבר טוב עם הכרטיס מסךך ולא מזהה שהוא נכנס לעבודה? או שהכרטיס עצמו בכלל לא מתחיל לעבוד?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה כבר פעם שנייה שזה קורא לי ויש לציין שזה דבר נדיר מאוד, הוא מתכבה לבד, ואז כשלוחצים על כפתור הדלקה הוא לא נדלק שוב, אני צריך לנתק ולחבר את הכבל של החשמל ולחכות קצת ורק אחרי זה הוא נדלק. יש לציין כי טמפרטורת המעבד בעבודה תחת לחץ היא 55 מעלות זה נורמלי למפרט כמו שלי?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול לאחר שניסיתי להתקין דריברים מעודכנים לכרטיס קול של חברי מסוג via'ac97 נתקעה ההתקנה באמצע ועלה מסך כחול של ERROR... לאחר RESTART נכתב לי שההתקנה בוצעה בהצלחה אך משום מה לא שומעים... כשניסיתי להסיר את הדריבר ולהתקין אחר במקומו קיבלתי באמצע הסרת הדריבר הנוכחי מסך כחול שלא איפשר לי להמשיך... האם יש דרך לעבור את הדריבר המותקן הנוכחי ולתקין דריבר אחר?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במשך של כ-15 שניות מהרגע שאני מפעיל את המחשב, הוא משמיע קולות לא טבעיים של פרה נחלבת, עכשיו, במצב אחר זה היה משעשע אותי אבל המחשב חדש וזה יכול להיות מדאיג משהו. לאחר כ-15 שניות שהווינדווס עולה הרעש נפסק והכל מתפקד כשורה. למישהו יש מושג מה הוא זומם שם? בתודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה מדי פעם כשאני משאיר את המחשב פתוח במשך זמן רב אני חוזר אליו ומקבל הודעה מוזרה על המסך כל מיני פירסומים של חברות שונות מה שמוזר שאני משתמש בתוכנה כמו ad-awere ויודע לנטרל דברים מציקים ב msconfig ודיי מבין בקטע אבל את הפרסומת הזאת שחוזרת לי כששום תוכנה לא רצה אני לא מצילח לנטרל ולא יודע מה המקור צירפתי קובץ תמונה שלה. מקווה לעזרה, יש לי השערה שמדובר איכשהו בשליחה בגלל שיש לי פורט פתוח כלשהו אבל זאת השערה ואני לא רוצה לעבוד עם פיירוול או כל דבר אחר בבקשה תנו עצה. תודה רבה לעוזרים !!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם i850-W83627 עם גירסאת ביוס Award Modular BIOS v6.00PG יש לי CD רגיל של LG X52 , צורב PHILIPS 20X10X40, צורב PLEXTOR 16X10X40 וצורב חדש מתאילנד YAMAHA 44X24X24 (כן כן הזה שמצייר על הדיסקים...) כאן מתחילה הבעיה, כשאני שם את הצורב של פיליפס עם איזה כונן אחר, הכל בסדר ועובד מצוין, כשאני שם איזה כונן עם כונן אחר יש בעיות, אני אסביר למשל כשאני שם את הLG עם הYAMAHA אז אני מסתכל בביוס (כשהמחשב עולה) אז לא כתוב שם 2 כוננים נפרדים אלא משהו מעורבב, כלומר הלוח שלי (או הביוס) "חושבים" שה2 כוננים האלו זה כונן אחד, וכשאני מנסה להיכנס לXP אז זה לא עולה פשוט... אותו דבר עם הPLEXTOR והYAMAHA, או עם הLG והPLEXTOR, פשוט יש בעיות, רק הPHILIPS בסיידר, אבל אני לא ממש צריך אותו כי …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי norton antivirus 2003 pro אבל ה - auto protect וה - Email scanning לא עובדים... אך אפשר לסדר את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי! :-[ אני מנסה לגשת למידע על HD של Seagate 80 GB, הוא מוגדר ככונן משני, עד כאן הכל טוב. אולם כאשר אני מנסה לגשת אליו דרך המחשב שלי מופיעה לי ההודעה: "D:\ is accessible. the parameter is incorrect." או לחלופין מופיעה הודעת השגיאה הזאת: "drive D is not formatted. do you want to format it now" כמובן שהוא לא מפורמט כי יש עליו כבר מידע ואני לא רוצה לפרמט אותו ולאבד את כל המידע!!! חשוב לציין שהכל מותקן ומג'ומפר כמו שצריך.... האם למישהו יש מושג למה זה קרה ומה הפיתרון... מחכה לתגובות..... תודה. :'(
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Text כל חלון שאני פותח מופיע לי סרגל של האתר. זה סרגל עם אופציות למה שיש באתר. אפשר לבטל את זה עם לוחצים על הכפתור הימני של העכבר אבל זה חוזר כל פעם שמדליקים את המחשב. זה מופיע בחלונות של המחשב שלי, באקספלורר ובקיצור בכל חלון. דבר נוסף זה פתח לי אייקונים על לוח העבודה שאפילו שאני מוחק אותם הם חוזרים שוב אחרי הפעלת המחשב מחדש. וכן גם במועדפים באקספלורר מתווספים לי אתרים ומלא ואפילו שמחקתי.... הם חזרו והכל מהאתר הדפוק הזה שאין לי מושג איך הוא הגיע אליי. נפתחים לי עכשיו גם מלא פרסומות , איך אני חוסם את זה. תעזרו לי אני משתגע ואני לא מצליח לאתר את המקור. כעיקרון המקור הוא האתר. אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-