עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by charge,

Samsung2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204UI את הארד דיסק הזה.. יש לי ווינדוס 7 אם זה משנה תודה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום, אני לקחתי ממחשב אחר הארד דיסק שכבר מותקן עליו ווינדוס 2000 , וחיברתי אותו למחשב אחר כלומר לוח אם אחר וכולי.., עכשיו אני לא מעוניין בשום מידע שנמצא על הארד דיסק הזה, איך להתקין על אותו הארד דיסק את ווינדוס XP ?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by shimon360,

ככה קנייתי לפני כמה ימים כרטיס זיכרון של חברת קינגסטון. נפח : GB2 מהירות : PC 5300 667MHz DDR2 במחשב יש לי כרגע 512MB ויש לי פינים פנויים, השאלה היא האם ההתקנה של הכרטיס יש לה דרך מיוחדת או פשוט להוציא את ה-512 ולהכניס את הכרטיס החדש? תודה רבה , שמעון.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום. איך להתקין כרטיס רשת,על לוח אם, עם כרטיס רשת מובנה ? הכרטיס רשת המובנה לא פועל,ואני מעוניין להתקין כרטיס רשת,איך אני עושה זאת ? האם צריך לבצע שינויים בביוס,כדי לעשות זאת ? איך ? לוח האם שלי הוא:DG41RQ של אינטל. תודה.

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by sgsg,

בתקופה האחרונה המחשב התחיל להתקע וגם לתת BSODs בלי קשר לתוכנה שפועלת או לפרק זמן מסויים. הוא התחיל לעשות את הבעיות בערך בתקופה שהוספתי ג'יגה זיכרון (מחברה שונה ממה שהיה לי) והחלפתי כ.מסך. השגיאות שאני מקבל במסכים הכחולים הן בד"כ page fault in nonpaged area עם קוד 0x0000050 בקבצי ה MINIDUMP, שנוצרים רק מדי פעם אני מקבל probably cause by: unknown image. לפי מה שהבנתי מגוגל זה קשור לבעיות זיכרון, אבל בדיקות ב MEMTEST ו S&M לא העלו שגיאות. איך ניתן לבדוק אם הספק לא עומד בעומס או שהבעיה היא הזיכרון החדש? - אין לי אפשרות לחזור לכרטיס מסך הקודם. האם ערכי ה VOLTAGE בביוס אמורים להשתנות עם או בלי זיכרון מותקן? אני כבר ממש נואש ואודה לכל עזרה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Booobb,

הרגע גמרתי לפרמט את המחשב ועכשיו נזכרתי שאני לא יודע איזה חברה ודגם כרטיס הקול שלי. הכרטיס קול הוא על לוח האם, ולוח האם הוא Micro Star - MS-6199 ניסתי למצוא בסנדרא אבל ללא הצלחה.. חיפשתי גם באתר הבית שלהם (של הלוח) אבל לא הצלחתי למצוא כלום, למישהו יש הצעות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  7. ברשותי מחשב נייד לנובו T420 ,ואין בו יציאת HDMI ,ואני רוצה לחברו לטלווזיה סמסונג H6400 בעלת כניסות HDMI האם יש קומבינציה עם מתאמים שיתנו לי צפיה באיכות הכי טובה? https://support.lenovo.com/il/he/solutions/pd015734

• 14 תגובות
    • 9k צפיות
  8. Started by אבי11,

שלום אשמח אם מישהו יכול לעזור. יש לי לוח אם של ג'יגהביט GA 945GCM S2L ואחיו מחובר דיסק קשיח בחיבור IDE. עד כאן הכל בסדר. אני רוצה לחבר אליו צורב DVD בחיבור SATA אבל אז הביוס עולה נורא לאט ובסוף נותן לי הודעה להכניס SYSTEM DISK וכו' אני מניח שהוא ניגש לחפש קודם בDVD למרות שבביוס מוגדר לו לגשת ראשון לדיסק הקשיח. האם מישהו יודע איזה שינויים להגדיר כדי שיעבוד נכון?

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by dima_ga,

שלום רב... יש לי 6 יציאות USB במחשב. 4 מאחורה 2 מקדימה. מאחרוה הכל תקין אבל מקדימה מה שאני לא מכניס זה תמיד לא מזהה את זה ומאחרוה זה פועל...נראה לי הUSB מקדימה פשוט לא מחובר..תם יודעים איך לחבר אותו?

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  10. יש לי מחשב נייח. קניתי אוזניות בלוטות ומתאם בלוטות. איך אני מחבר בניהם כדי לשמוע באוזניות וברמקולים במקביל את מה שמנוגן במחשב? כרגע לא שומעים בכלל באוזניות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by User_Name,

יום חמישי אני צריך לקבל את הRadeon 9500pro שהזמנתי, ויש לי כמה שאלות. 1. איך אני מסיר את הכרטיס הקודם עד ליסוד? (ראה מפרט) 2. איך אני מחבר את הRadeon? בGeforce2 שלי כל מה שהיתי צריך לעשות זה להכניס אותו לשקע AGP , אבל את הRadeon צריך לחבר לספק כוח וכאלה, איך אני עושה את זה? אם למישהו יש את הכרטיס (או את ה9700 ודומיו) ויש לו מצלמה, אתם יכולים לצלם בשבילי? ממש ממש תודה לעוזרים כי זו הפעם הראשונה שלי שאני מקבל כרטיס מסך חדש, ואני לא רוצה לשלם לאף טכנאי ( או בכלל שמישהו זר יגע לי במחשב)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אממ אני מתקשה לחבר את שתי הכניסות האלה ללוח אם.. מישהו יכול לעזור? למארז יש כמה חוטים..: Mic Bias Mic GND L In L Out R In R Out ללוח אם יש את החיבורים האלה: Mic GND Front R Front L Rear R Rear L השאלה היא מה הולך למה?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by dor962,

קניתי מחשב חדש ויש בעיה עם החיבור של הספק עם הכרטיס מסך.. הספק: Corsair 520hx הכרטיס: 2900XT של ספיר מהספק יוצאים 2 כבלים, 1 של 8 פינים ו1 של 6 פינים. הכבל של ה8 פינים מתחבר רק בכוח, ולא נראה כאילו הוא מתאים. מצאתי תמונה באינטרנט של החיבור http://img3.pconline.com.cn/pconline/0705/11/1013779_070508_hd2900xt_02_thumb.jpg גם כאן זה לא נראה מתאים: לא כל החיבורים המרובעים מול המרובעים והעגולים לא תמיד מול העגולים. קראתי באיזה מדריך באינטרנט על הדרישות של הכרטיס מסך ומצאתי את זה A 750 Watt or better power supply with two 2x3-pin PCIe power connectors. For optimal performance, we recommend requires one 2x3-pin and one 2x4-pin PCIe power connector. For a list of certified power …

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  14. אז ככה, קניתי צורב ריקו X24. יש לי לוח A7V133. ההארד דיסק - פרימיירי מאסטר. איתו, על אותו כבל משורשר ה-CD-ROM - סקנדרי מאסטר. איפה ולאן בלוח אני מחבר את הצורב? ראיתי פתאום שיש על הלוח מקום לחיבור PRIMARY ULTRA ATA100 , האם לחבר לשם את ה-HD? ואז, הצורב וה-CD על הכבל מאסטר שניהם (פריימרי וסקנדרי, בהתאמה - לא קריטי). לא? (תמונה של הסלוטים, מתוך החוברת של הלוח נ.ב. עדיין לא חברתי כי חסר לי כבל IDE... תודה חבר'ה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש לי מחשב שמותקנים בו שני דיסקים כ מסטר וסלייב בפריימרי וצורב שמותקן כמסטר בודד בערוץ IDE המשני. עכשיו אני מוסיף כונן DVD השאלה האם לשים אותו כסלייב בערוץ המשני יחד הצורב או לשים אותו כסלייב בפריימרי יחד עם דיסק. ואת הסידק השני כסלייב בערוץ המשני יחד עם הצורב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ניסיתי לחבר את הרמקול למחשב והוא כתב לא ניתן להתחבר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tavor21,

יש לי בעיה אני רוצה לחלק את הדיסק הקשיח תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by F15 eagle,

ברצוני לחלק את כונן C שלי לשני כוננים אך לא יודע איך אני יודע להשתמש ב FDISK אבל תקנו אותי אם אני טועה ב FDISK אפשר לחלק את הכוננים רק מתי שהארד דיסק מפורמט אני מעדיף לחלק את הכוננים בעזרת איזה תוכנה אז בעזרת איזה תוכנה אני יכול לחלק את הכוננים? עדיף תוכנה חינמית ולא תוכנה בתשלום תודה לכל העוזרים נ.ב יש לי וינדוס אקס פי אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  19. Started by Gal Or,

שלום לכולם, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה אז אם זה לא אני מתנצל מראש. השאלה: אני רוצה להשכיר שירות סטרימינג יש לי הרבה לקוחות שהיו רוצים לשכור ממני, הבעיה שעדיין לא הצלחתי להבין איך אני יכול לחסום את השירות ללקוחות במידה והם לא שילמו. אני כנראה אשתמש בסטרימר XIAOMI MI BOX S והייתי רוצה לדעת איך אפשר לחסום אותו במידה ולקוח לא שילם לי. אני מתנצל אם אין כאן יותר מידע ממה שצריך.. אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  20. אני עובד בחנות מחשבים ופעמים מגיעים אלי מחשבים שיש להם בעיה בדרייבר, ואני רוצה להפעיל וינדוס מusb/ssd אבל כל פעם שאני מפעיל אותו הוא יחוזר למצב clean install (ליפני דרייברים וכו) האם קיימת אפשרות כזו? אם כן איך ליצור דבר כזה?

21. Started by davidsystem,

אני הורדתי וינדוס איך אני צורב אותו? הוינדוס הוא לא iso]

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  22. לילה טוב לכולם אז ככה יש לי מחשב שמחובר למסך 24 אינץ ( טלוויזיה של PANASONIC) הקטע הוא שאני צריך כל הזמן להדליק ולכבות מהשלט את הטלוויזיה שהמחשב נדלק / נכבה. יש פיתרון לזה? זאת אומרת שאני אדליק את המחשב הטלוויזיה תדלק לבד כמו מסך מחשב? ואותו דבר לכיבוי? ד"א הטלוויזיה מחוברת בחיבור DVI TO HDMI תדוה מראש !!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by yaniv1306,

בקיצור הלד הזה מפריע לי לישון בגלל התאורה שלו בגלגל האם אני צריך לנתק אותו פיזית או שיש איזה פונקציה תוכנתית לכיבוי הלד

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by falukky,

יש את האתר הזה שבו מכניסים טקטס, לוחצים SHOW והוא מראה את הטקט בכל מיני גופנים ומה שנשאר לעשות זה רק להעתיק אבל הבעיה היא שזה לא עובד עם עברית. מישהו מכיר דרך אחרת ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. איך למחוק קבצי WINDOWS ישן זה רושם שאין לי הרשאות?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים