עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by marzipanov,

טוב האמת שאני לא באמת יודע מה בדיוק הבעיה, אבל אני מותקף ולא מצליח להגן על המחשב שלי. מחשבי מוגן ע"י קספרסקי הגנת אינטרנט 2015, ולמרות שהוא לא טוען לוירוסים או להתקות על מחשב, אני בכל זאת חושב שיש איזו מתקפה מבחוץ או משהו. וזה בגלל שיש לי קשיים בגלישה באינטרנט: קודם כל גוגל. כאשר אני מנסה להיכנס לגוגל, הדפדפן שלי, פיירפוקס 33, מתריע בפני שהחיבור לא ניתן לזיהוי This Connection is Untrusted. שנית, מופיעים באנרים ברוב האתרים שהם לא באמת של האתר עצמו (אותם באנרים בהמון אתרים שמופיעים בראש העמוד באופן שברור שהעמוד לא תוגנן איתם). בדר"כ באנר שלפעמים כפול אחד של משקפי שמש ואחד של חידוש תאי עור פנים לעיתים כפול. טוב עד כאן הכל טוב ויפה, כי מי לא נתקל בוירוס/סוס או תולעת. מכיוון …

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Torn,

שלום לכולם, קניתי היום את הקירור הנ"ל, בהתחלה חיברתי אותו כמו שצריך. הכל עבד מצויין, ואז נזכרתי שיש לי משחה AS 5 זרוקה איפשהוא בבית, אז החלטתי לפרק אותו ולשים את המשחה מחדש. לצערי ההתקנה לא הלכה חלק מסיבות לא מובנות, ובטעות שברתי את הקליפסה בתושבת הAM2 שלי, אומנם זאת חתיכת פלסטיק מסכנה, אבל בלעדייה אני לא יכול לחבר את הקירור. עצוב אני יודע. מה אפשר לעשות במצב כזה. אפשר לקנות רק תושבת? בנתיים הדבקתי את החתיכת פלסטיק שנפלה באמצעות דפק אפוקסי מיוחד, אני מריץ את המחשב שהוא במצב הפוך, והקירור רק יושב עליו ולא תפוס. הדבק הזה אמור להיות כמו פלדה אחרי 8 שעות בערך. מה אתם אומרים זה יצליח להחזיק את הקליפסה בצורה חזקה שתצליח לתפוס את הקירור? מקווה להצעות... ???

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  3. זה כאילו ביכלל לא הכנסתי את הדיסק, המשחק לא מופיע אוטומטית, ולא במיי קומפיוטר. מה לעשות?[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 18:55:56 ---->בדקתי את המשחק על מחשב אחר ואין איתו בעיה, יכול להיות שיש בעיה בכונן?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי תקלה מוזרה יש לי מחשב שאליו מחובר צורב. כשאני מכניס דיסק ואו מתחיל לקרוא אותו פשוט המתח נופל. ניסיתי במחשב השני שלי ואין בעיה כזאת. יש לציין שקניתי צורב דיוידי חדש והוא עובד טוב על שני המחשבים. רעיונות? הספק הכן עלום שם המארז KSP הכי זול. הקטע שזה לא קרה בשנה וחצי האחרונות ולא הוספתי חומרה כל שהיא למיטב זכרוני

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. קניתי E580 חדש עם כרטיס גרפי מובנה 620 של אינטל. ווינדוס 10 התקנתי את הדרייברים החדשים מאתר לנובו ונראה שהיכולת הגרפית חלשה ממש,בלי לנסות פוטושופ אפילו הצגת תמונות לוקחת חצי שניה יותר מידי. האם צפוי??? מה אפשר לעשות? לבדוק? תודה מראש

6. Started by JekylHyde,

שלום מה קוד ASCII לENTER? אני רוצה בNOTEPAD להכניס ENTER לאחר תו מסוים שחוזר מלא פעמים אז אני עושה REPLACE לאותו תו. להכניס רווח זה קל אבל איך אני יכול לומר לו שיעשה אנטר?

• 12 תגובות
    • 18k צפיות
  7. Started by igals,

חברים, אני חייב עזרה. קניתי באטלפילד2, המחשב שלי עומד בכל הדרישות, באתר של can you run it המחשב שלי עומד בדרישות במקסימליות של הדרישות ה'מומלצות'. אחרי שסיימתי להתקין, הפעלתי מחדש את המחשב , הפעלתי את המשחק, הופיע מסך כחול, ועשה ריסטרט מישהו שמע משהו דומה פעם? מישהו יודע מה לעשות? ...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, המפרט: מעבד- pentium 4 3GHZ לוח אם- P5P800 זיכרונות DDR400 1GB כרטיס מסך- RADEON 9600XT הכל התחיל לפני חצי שנה בערך שאחרי שהשארתי את המחשב מכובה לכמה ימים, ניסיתי להדליק אותו והוא רק עשה את הרעש של המאווררים ואת האורות על המארז אבל לא את הציפצוף שלפני שעולה המסך של הביוס ובעצם המחשב לא עלה. כדי לפתור את זה ניסיתי לנקות מאבק.. וכניראה שגם זה שהוצאתי מהשקע של החשמל את הכבל של הספק עזר לפעמים. והמחשב פעל יחסית בסדר בלי שום ריסטרטים ובגלל שהוא פעל רוב הזמן לא הייתה את הבעיה שציינתי בהתחלה. עכשיו לפני חודש בערך אמא שלי הענישה אותי בגלל שלא למדתי מספיק לבגרויות אז המחשב לא היה דלוק איזה 3 שבועות ואז הייתי צריך לנסות איזה חצי שעה להדליק ולכבות עד שהוא עלה (זה שכל…

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  9. המחשב של חברה שלי מראה את מסך הפתיחה של ווינדוס אבל אחריו עובר לטעינה על מסך שחור. ניסיתי להכניס דיסק ווינדוס ולתת לו לתקן את המערכת אבל ללא הצלחה. עכשיו אני שוקל האם לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש. יש לה הארד דיסק אחד שמחולק למחיצות, במחיצה של הווינדוס אין קבצי תמונות ומוזיקה, אני רוצה שהמחיצות האחרות ישמרו, האם ברגע שאני אפרמט כל המחיצות ימחקו בגלל שזה דיסק קשיח אחד? מה עוד אתם ממליצים לנסות לפני שאני מפרמט?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. היי כאשר אני מדליק את המחשב הוא עולה פיקס כאשר אני מפעיל תוכנות כמו למשל BS PLAYER וכדו'הוא עובד ב5 עד 10% אבל כאשר אני מפעיל את האינרנט אקספולרר הוא קופץ ל100% ולא עוצר עזרתכים נדרשת בבקשה

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by sharkitxt,

תראו, יש לי מיקרופון ומשום מה כשאני מחבר אותו למחשב, הוא לא עובד. המיקרופון עצמו עובד כי ניסיתי אותו במחשב של חבר שלי. בכלל, בבקרת קול במחשב שלי אין בכלל אופציה של מיקרופון (אפילו כשאני לוחץ על "מתקדם" ובודק כל אופציה אפשרית). מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה רבה...

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שלום לכולם. באדיבותו של משתמש מהאתר קיבלתי כרטיס מסוג XFI אקסטרים מיוזיק שאינו תקין לנסות להתעסק איתות אך מכיוון שכרגע אין לי גישה למעבדת אלקטרוניקה שהיתה לי עד לפני שבועיים (הפסקת עבודה עקב קיצוצים) אין לי אפשרות לבדוק ולנסות את הכרטיס. הבעיה היא כזאת: אני מתקין את הכרטיס על אחד מתושבות ה PCI ומערכת ההפעלה מזהה אותו ומבקשת דרייברים אני מפנה אותה לדרייברים, היא מתקינה אותם ובסוף ההתקנה היא מודיעה על בעיה וההתקנה נכשלה, ובמנהל ההתקנים ההערה היא : DEVICE CANNOT START משהו כזה. כנראה שהכרטיס נפגע מחשמל סטטי, מאחר והוא היה תקין לפני כן. אני הייתי רוצה להחליף את הרכיב הבעייתי אך אני לא יודע לאיזה לגשת. יש למישהו רעיון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Supra Man,

שלום, יש לי בעיה במחשב שמעצבנת אותי כבר המון זמן. היה לי כרטיס קול מזמן שיום אחד התחיל לעשות בעיה כזו: כל פעם שהמחשב רצה לעשות צפצוף הכי מסכן, הוא פשוט היה עוצר את המחשב עד שהצליח לעשות אותו חשבתי שהבעיה שם, והחלפתי אותו, עכשיו יש לי כרטיס באיזה 300 שקל. והבעיה עדיין קיימת!! כל צפצוף של ווינדוס, המחשב פשוט עוצר לכמה שניות, עושה את הצפצוף, וממשיך לעבוד וזה פשוט הגיע למצב שזה בלתי נסבל!! מישהו יודע להגיד לי מאיפה נובעת הבעיה??? תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nimrods,

שלום לכולם..! המחשב השני נשרף לי הוא משהו אז החלטתי שאני רוצה לסדר אותו אז אני צריך עזרה ממכם, טוב לפני זה הספק הכוח שלו נשרף אז קניתי לי ספק חדש הספק עבד והמחשב היה נדלק ולא נכבה ולא רואים כלום במסך מה אני צריך לעשות מה הבעייה שלו...? :s05: תודה מראש לעוזרים..!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. לפני כמה ימים שהדלקתי את המחשב כמה שניות אחרי הווינדוס עלה הופיע לי מסך כחול עם הבעיה הבאה: stop:0x000008E חיפשתי ומצאתי שזה כנראה קשור לזכרון אבל שהדלקתי אותו היום שהו הגיע לWEKCOME קופצת הודעה שאני צריך להפעיל את הווינדוס ולא משנה מה אני עושה כן לא או לא נוגע הוא עושה ריסט...יש לי 2 סטיקים 256 ו2 512 נסיתי להוציא חלק וזה לא עזר... מישהו מכיר את זה או יודע מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם זה הגיוני שבזמן שאני משחק וצורב בו זמנית המחשב יזוז כמו צב ,והאם גלישה נחשבת לצרכן רציני של משאביי מערכת??? רצויי לציין כי בבעלותי מעבד כפול ליבה (2.4 לכל ליבה), לוח אם של גיגהבייט 945P S3 ,הבעיה הזו משגעת אותי מהסיבה שקניתי את המעבד הזה בכדיי לא להיתקל בבעיות האלו של איטיות האם ניתן בדרך כלשהי להתגבר על הבעיה בעיקרון קיימות תוכנות המהרה בלוח האם אבל אינני מעוניין למתוח את איבריי החלקים בשלב זה .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by rafiisak,

שלום. כאמור יש לי מעבד asus p5rd1-vm ואני מקבל שגיאה לאחר שאני מסיים לפרמט שאומרת: ''the disk or cd may be damage'' רציתי לדעת מה עליי לעשות? אמרו לי שאני צריך להחליף מRaid ל IDE בביוס אבל סרקתי את כל הביוס ולא מצאתי help ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by almog1620,

היי. יש ברשותי מחשב נייח בן 8 שנים שהיה בשימוש משרדי, פורמט פעם אחת ועכשיו עבר אליי עם ווינדוס 7. המחשב הגיע אליי עם כמות אבק סבירה (שאותה ניקיתי) ומעולם לא עבר שדרוג חומרה או החלפת חלק באחד חדש. כמה שנים לדעתכם נשאר לא לחיות??? מאוד חשוב לי לדעת זאת מכיוון שאני רוצה לבנות בעצמי מחשב יותר טוב, ועליי לדעת מתי להתחיל לחסוך כסף ולתכננן. ובאופן כללי, מהיא תוחלת החיים של מחשב ממוצע? תודה לעוזרים.

19. Started by ecas,

היי, נכנסתי להגדרות של פייסבוק וזה מה שהיה כתוב לי שם, עכשיו אני גר ברחובות לא בסוריה כמובן... נכנסתי גם לGoogle maps והוא ישר הראה לי את אותו האזור, ניסיתי לפתוח את המפות גם על Edge וזה שוב פתח לי את אותו האזור בסוריה כברירת מחדל חשבתי אולי זה משהו במחשב אז פתחתי את המחשב נייד שלרוב לא פעיל וכשנכנסתי למפות אותו הדבר, הוא עדיין הראה לי את סוריה אבל כשלחצתי על הGPS ואישרתי לו לראות את המיקום, זה ישר עבר לרחובות. יש למישהו מושג למה הדבר הזה קורה? לא בטוח שזה קשור אבל הספקית אינטרנט שלי זה טריפל סי.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by law89,

יצא לי להתייעץ כאן בנוגע לשני עכברים שחיברתי. מישהו רשם לי שהם מתחברים בתדר 2.4 (אם אינני טועה במינוח). שמתי לב שיש לי בעיה גם כשאני מתחבר עם מתאם של TP LINK לצורך וואי פיי. הייתי מתחבר לרשת 2.4 וכל הורדה של משהו במהירות גבוהה היתה משביתה לי את היכולת להשתמש בעכבר. בעקבות זה שהזכירו שעכבר מתחבר עם 2.4, ניסיתי להתחבר לוואי לרשם של ה-5, ושמה הורדתי קובץ וסוף סוף העכבר פחות או יותר עובד כמו שצריך. האם יש עכברים שלא מתחברים עם 2.4? יש לי 3 עכברים של לוג'יטק ובכולם יש הבעיה הזאת אז כנראה שלושתם מתחברים ל-2.4.

21. Started by אמיר יצחקי,

שלום, היום אבא שלי החליט לפרמט את המחשב שלי ולהתקין גירסה חדשה של הוינדוס אבל אירעה בעיה והמחשב לא מקבל את ההתקנה אז אבא שלי החליט לעשות ללוח אם דיפולט ועכשיו כל המחשב נדפק ולא עולה בכלל. בא לי להתאבד ממש אין לי חיים כמעט מחוץ למחשב זה הדבר היחד שאני אוהב,בית הספר בכלל לא חשוב לי ולא מעניין אותי,כך שנשאר לי רק המחשב ועכשיו הוא גם לא עובד לי ושום דבר לא חצילח להחזיר לי את מה שהיה טוב. עכשיו אני רושם מהמחשב שלי אחות שלי ואתם בטח חושבים שהכל פה זה בדיחה אבל ממש. :'( :'( :'( :'(

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Eviljelly,

יש לי מגבר בן 17 (שנים שנים !) וכשאני מדליק אותי יש נורה שכתוב עליה "הגנה" שמהבהבת כל הזמן ורק כשהיא מתייצבת המגבר נדלק .. בדרך זה לא קורה אבל זה קורה (המגבר נדלק ועובד) ...מה יכולה להיות הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by snaidis,

שלום. יש לי בעייה בחריצי ה USB. את המקלדת והעכבר האלחוטיים הוא מזהה והם עובדים. מדפסת וסורק משולב גם כן עובד. אך כל שאר האמצעים כולל DOK,MP3, מצלמה, נגן וידאו נייד, לא עובדים. בכולם מתקבלת הודעה של USB DEVICE NOT RECOGNIZED. התקנתי דריברים של לוח אם, ניסיתי חריצים שונים, ובכולם אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by eyal,

האם יכול להיות שהאיטיות נובעת מזה שהעמסתי על הכונן הקשיח הרבה דברים? אני מדבר על האטה ממש רצינית המחשב חזר להיות P2 350...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by baruch_555,

לאחרונה יש לי רעש כל הזמן שהמחשב פועל. בדקתי וכמעט בטוח ב100% שזה מהמאוורר של המעבד. מה אפשר לעשות כדי שהרעש יפסק לתמיד(לפני כן היה רעש למשך כ-10 שניות כל פעם בהדלקת המחשב או עד שהבאתי למאוורר המעצבן מכות קטנות)? לנקות את המאוורר(איך?)? לקנות מאוורר חדש(איזה סוג ומאיפה?)? או להחליף מעבד(הוא בא עם מאוורר?, בזמן האחרון המחשב זז יותר לאט וגם שמעתי שאינטל רוצה להוזיל מחירים)? עוד שאלה אם אני מחליף מעבד איזה כדאי Pentium D/4 מבחינת מחיר וביצועים. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.